Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.13., 21:06"Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér" – anyám közölte, hogy ezt szeretné a gyászjelentésére. Ugye sosem mondtam olyat, hogy nincs ízlése???
"Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér" – anyám közölte, hogy ezt szeretné a gyászjelentésére. Ugye sosem mondtam olyat, hogy nincs ízlése???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.13., 20:43Olvasom Phil felfedezését, a "Nárcisz gyerekei" c. blogot, abban is az asszertív jogokról szóló passzust. Mindjárást eszembe jutott, mikor mondtam a zexnek, hogy én nem szeretem M.-et, mert nem szereti a kutyákat. Erre az ex: Szuverén joga nem szeretni őket. Én: nekem meg szuverén jogom ezért nem szeretni őt! Ex: Ez is igaz.
Olvasom Phil felfedezését, a "Nárcisz gyerekei" c. blogot, abban is az asszertív jogokról szóló passzust. Mindjárást eszembe jutott, mikor mondtam a zexnek, hogy én nem szeretem M.-et, mert nem szereti a kutyákat. Erre az ex: Szuverén joga nem szeretni őket. Én: nekem meg szuverén jogom ezért nem szeretni őt! Ex: Ez is igaz.
Idézet tőle: Bird45 ekkor: 2018.10.13., 09:42Idézet tőle: KleóKét rendőr sétál a sínek közt. – Nézd, milyen messze vannak egymástól a lépcsőfokok! – És milyen alacsonyan van a korlát! – Vigyázz, mert jön a lift!
Ez jó! :))
Én is ismerek egy hasonlót: Két részeg ül a kocsmában, azt mondja az egyik:
- Legyünk barátok!
Mire a másik:
- Hülye vagy?! Hogy néznénk ki kopaszon??
🙂
Idézet tőle: KleóKét rendőr sétál a sínek közt. – Nézd, milyen messze vannak egymástól a lépcsőfokok! – És milyen alacsonyan van a korlát! – Vigyázz, mert jön a lift!
Ez jó! :))
Én is ismerek egy hasonlót: Két részeg ül a kocsmában, azt mondja az egyik:
- Legyünk barátok!
Mire a másik:
- Hülye vagy?! Hogy néznénk ki kopaszon??
🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.13., 08:58Két rendőr sétál a sínek közt. – Nézd, milyen messze vannak egymástól a lépcsőfokok! – És milyen alacsonyan van a korlát! – Vigyázz, mert jön a lift!
Két rendőr sétál a sínek közt. – Nézd, milyen messze vannak egymástól a lépcsőfokok! – És milyen alacsonyan van a korlát! – Vigyázz, mert jön a lift!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.13., 08:21Normális ember nem ír verset... legfeljebb kínrímeket.
Kosztolányi sem volt százas, depire hajlamosnak írják. Persze J. A. jön át a legjobban, persze.
Normális ember nem ír verset... legfeljebb kínrímeket.
Kosztolányi sem volt százas, depire hajlamosnak írják. Persze J. A. jön át a legjobban, persze.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.13., 08:07Kosztolányi sem lehetett szuper jó állapotban mikor ezt írta. Normálus ember ilyen jó verset nem ír. József Attilanál nagyon sok versben ezt érzem, talán emiatt jön át jobban, mint mások verse.
Kosztolányi sem lehetett szuper jó állapotban mikor ezt írta. Normálus ember ilyen jó verset nem ír. József Attilanál nagyon sok versben ezt érzem, talán emiatt jön át jobban, mint mások verse.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.13., 07:49Mint aki a sínek közé esett...
És általérzi tűnő életét,
míg zúgva kattog a forró kerék,
cikázva lobban sok-sok ferde kép,
és lát, ahogy nem látott sose még:Mint aki a sínek közé esett...
a végtelent, a távol életet
búcsúztatom, mert messze mese lett,
mint aki a sínek közé esett:Mint aki a sínek közé esett -
vad panoráma, rémes élvezet -
sínek között és kerekek között,
a bús idő robog fejem fölött,
és a halál távolba mennydörög,
egy percre megfogom, ami örök,
lepkéket, álmot, rémest, édeset:Mint aki a sínek közé esett.
(Kosztolányi D.)
Mint aki a sínek közé esett...
És általérzi tűnő életét,
míg zúgva kattog a forró kerék,
cikázva lobban sok-sok ferde kép,
és lát, ahogy nem látott sose még:
Mint aki a sínek közé esett...
a végtelent, a távol életet
búcsúztatom, mert messze mese lett,
mint aki a sínek közé esett:
Mint aki a sínek közé esett -
vad panoráma, rémes élvezet -
sínek között és kerekek között,
a bús idő robog fejem fölött,
és a halál távolba mennydörög,
egy percre megfogom, ami örök,
lepkéket, álmot, rémest, édeset:
Mint aki a sínek közé esett.
(Kosztolányi D.)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 22:26Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagA semminél több! A vonatnál jobb!
Lehet egy jó társaság feldobna.
Nem jobb. Nem bírna ki senki hosszabb távon, lehet, azt mondaná, inkább az ucca!
De köszönöm a lélekben tartást!
Max váltogatod őket! 🙂 De sosem lehet tudni.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagA semminél több! A vonatnál jobb!
Nem jobb. Nem bírna ki senki hosszabb távon, lehet, azt mondaná, inkább az ucca!
Max váltogatod őket! 🙂 De sosem lehet tudni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 22:23Idézet tőle: KiscsillagA semminél több! A vonatnál jobb!
Idézet tőle: KiscsillagA semminél több! A vonatnál jobb!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 22:17Idézet tőle: KleóTársalkodónő, háztartási teendők, amik az állapotomtól függően változnak...
Hát nem ezt akartad? Hátmosás? Kisinas?
Idézet tőle: KleóTársalkodónő, háztartási teendők, amik az állapotomtól függően változnak...
Hát nem ezt akartad? Hátmosás? Kisinas?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 22:10Idézet tőle: KleóÁh, kell. De még utánára sincs olyan 5letem, amit a lányom elfogadna. Márpedig minden az övé...
Lányodnak mi az ötlete veled?
Idézet tőle: KleóÁh, kell. De még utánára sincs olyan 5letem, amit a lányom elfogadna. Márpedig minden az övé...
Lányodnak mi az ötlete veled?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 22:08http://mosaiconline.hu/hihetetlen-tulelte-a-vonatgazolast-az-idos-bacsi/
Itt egy síneken alvó emberről is írnak. Az nem sérült meg.
http://mosaiconline.hu/hihetetlen-tulelte-a-vonatgazolast-az-idos-bacsi/
Itt egy síneken alvó emberről is írnak. Az nem sérült meg.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 22:07Áh, kell. De még utánára sincs olyan 5letem, amit a lányom elfogadna. Márpedig minden az övé...
Áh, kell. De még utánára sincs olyan 5letem, amit a lányom elfogadna. Márpedig minden az övé...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 22:03Azt nem mondtam, h ott kell maradnod vele, ha van más ötleted! Csak azt, h nem az egyetlen közeli hozzátartozója.
Azt nem mondtam, h ott kell maradnod vele, ha van más ötleted! Csak azt, h nem az egyetlen közeli hozzátartozója.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:59Idézet tőle: KleóKösz, nem jól. Anyámat láthatólag megismerte, de semmi kommunikáció. Etetve eszik, itatva iszik felültetve, amúgy alszik. Csak az a baj, h mindenki tudja, h ilyen kodependens kapcsolatban egymás után szoktak elmenni...
🙁
Nem törvényszerű. És Anyudnak Te is ott vagy.
Idézet tőle: KleóKösz, nem jól. Anyámat láthatólag megismerte, de semmi kommunikáció. Etetve eszik, itatva iszik felültetve, amúgy alszik. Csak az a baj, h mindenki tudja, h ilyen kodependens kapcsolatban egymás után szoktak elmenni...
🙁
Nem törvényszerű. És Anyudnak Te is ott vagy.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:57A kutyánk elgázolasa után kifordultam magamból. 5 perc alatt meghalt, szétszakadt a teste. 🙁 Apu utána addig igazgatta a biztonsági övet míg a mellemet is fogdosta. Ettől még idegesebb lettem. Étterembe mentünk. Ott még Anyu is cirkuszolt. Apu is veszekedett. Anyámat pofon vágtam. 14 éves voltam.
A kutyánk elgázolasa után kifordultam magamból. 5 perc alatt meghalt, szétszakadt a teste. 🙁 Apu utána addig igazgatta a biztonsági övet míg a mellemet is fogdosta. Ettől még idegesebb lettem. Étterembe mentünk. Ott még Anyu is cirkuszolt. Apu is veszekedett. Anyámat pofon vágtam. 14 éves voltam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 21:57Kösz, nem jól. Anyámat láthatólag megismerte, de semmi kommunikáció. Etetve eszik, itatva iszik felültetve, amúgy alszik. Csak az a baj, h mindenki tudja, h ilyen kodependens kapcsolatban egymás után szoktak elmenni...
Kösz, nem jól. Anyámat láthatólag megismerte, de semmi kommunikáció. Etetve eszik, itatva iszik felültetve, amúgy alszik. Csak az a baj, h mindenki tudja, h ilyen kodependens kapcsolatban egymás után szoktak elmenni...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 21:48Idézet tőle: KiscsillagFeküdtem átrián egy palival. Metrót vezető. Egy tag majdnem beugrott elé. Kiszállt és pofán baszta.
Van aki fel sem tudja dolgozni és a szemtanú is járhat így.
Anyám sírva jött haza, egy balesetet nézett végig. Lapátolták a hullát.
Én macskagázolást láttam. Buszmegállóban álltam. Ott állt szegény cicus és az autós későn vette észre, kb 10 méterre volt az autó, amikor már tudtan, h el fogja ütni...tehetetlenül nézte. Apu gázolta el az egyik kiskutyánakat, ott ültem az autóban. Nem jó ez senkinek.
Állattal nem bírnám elviselni... Egyszer elénk futott egy német juhász kölyök. Ex fékezett is, kormányt is rántott, de megütöttük, utóbb, mikor kiszállt, kiderült, csak megijedt... Szörnyű volt. Mikor a szabálytalanul szembe jövő motoros srácot elkaptuk (valszeg csípősérülés, hiába kerestük, a kh.ban nem adtak felvilágosítást, be sem engedtek), hát szörnyű volt, pedig én ittam (sőt, az intézkedő rendőr is, össze is vitáztunk), de ex nem, "baj" nem lett belőle, de szörnyű volt.
Idézet tőle: KiscsillagFeküdtem átrián egy palival. Metrót vezető. Egy tag majdnem beugrott elé. Kiszállt és pofán baszta.
Én macskagázolást láttam. Buszmegállóban álltam. Ott állt szegény cicus és az autós későn vette észre, kb 10 méterre volt az autó, amikor már tudtan, h el fogja ütni...tehetetlenül nézte. Apu gázolta el az egyik kiskutyánakat, ott ültem az autóban. Nem jó ez senkinek.
Állattal nem bírnám elviselni... Egyszer elénk futott egy német juhász kölyök. Ex fékezett is, kormányt is rántott, de megütöttük, utóbb, mikor kiszállt, kiderült, csak megijedt... Szörnyű volt. Mikor a szabálytalanul szembe jövő motoros srácot elkaptuk (valszeg csípősérülés, hiába kerestük, a kh.ban nem adtak felvilágosítást, be sem engedtek), hát szörnyű volt, pedig én ittam (sőt, az intézkedő rendőr is, össze is vitáztunk), de ex nem, "baj" nem lett belőle, de szörnyű volt.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:35Ja, protkó, híd, aztán átmegy a fejeden egy vonat. Fasza. Vegyél inkább koporsót. Feküdj bele, próbáld ki. Hátha mégsem tetszik.
Ja, protkó, híd, aztán átmegy a fejeden egy vonat. Fasza. Vegyél inkább koporsót. Feküdj bele, próbáld ki. Hátha mégsem tetszik.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 21:30Még egy kis konyak... aztán megint vehetek... és vészesen fogy a fogorvospénz. Pedig protkóval, híddal meghalni! Hmmm.
Még egy kis konyak... aztán megint vehetek... és vészesen fogy a fogorvospénz. Pedig protkóval, híddal meghalni! Hmmm.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:29Feküdtem átrián egy palival. Metrót vezető. Egy tag majdnem beugrott elé. Kiszállt és pofán baszta.
Feküdtem átrián egy palival. Metrót vezető. Egy tag majdnem beugrott elé. Kiszállt és pofán baszta.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:23Idézet tőle: KleóHááát... a metró vezetője annyit mondott: "hogy milyen hülye emberek vannak, hogy a metró elé ugrálnak". No comment. – De ezt már megírtam itt valamikor.
Exemet beperelték. 20 milliós kártérítést kért a BKV.
Idézet tőle: KleóHááát... a metró vezetője annyit mondott: "hogy milyen hülye emberek vannak, hogy a metró elé ugrálnak". No comment. – De ezt már megírtam itt valamikor.
Exemet beperelték. 20 milliós kártérítést kért a BKV.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:22Remélem nem a részeg a síneken technikát választanád. Józanul odébb ugorhatsz, beállva bealudni sem jó, lehet álmodban addig forgolódsz míg egy kar láb vesztéssel megúszod. Pontosabban megszívod.
Hova sietsz meghalni? Az embernek kevés ideje van èlni. Utána millió évig lehet hótt.
Remélem nem a részeg a síneken technikát választanád. Józanul odébb ugorhatsz, beállva bealudni sem jó, lehet álmodban addig forgolódsz míg egy kar láb vesztéssel megúszod. Pontosabban megszívod.
Hova sietsz meghalni? Az embernek kevés ideje van èlni. Utána millió évig lehet hótt.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:14https://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar-heves/vonat-ele-ugrott-most-vadoljak-675763/
https://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar-heves/vonat-ele-ugrott-most-vadoljak-675763/