Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 506 / 569Következő

Nem, olyat nem mondtál.

"Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér" – anyám közölte, hogy ezt szeretné a gyászjelentésére. Ugye sosem mondtam olyat, hogy nincs ízlése???

Olvasom Phil felfedezését, a "Nárcisz gyerekei" c. blogot, abban is az asszertív jogokról szóló passzust. Mindjárást eszembe jutott, mikor mondtam a zexnek, hogy én nem szeretem M.-et, mert nem szereti a kutyákat. Erre az ex: Szuverén joga nem szeretni őket. Én: nekem meg szuverén jogom ezért nem szeretni őt! Ex: Ez is igaz. 

Idézet tőle: Kleó

Két rendőr sétál a sínek közt. – Nézd, milyen messze vannak egymástól a lépcsőfokok! – És milyen alacsonyan van a korlát! – Vigyázz, mert jön a lift!

Ez jó! :))

Én is ismerek egy hasonlót: Két részeg ül a kocsmában, azt mondja az egyik:

- Legyünk barátok!

Mire a másik:

- Hülye vagy?! Hogy néznénk ki kopaszon??

🙂

Két rendőr sétál a sínek közt. – Nézd, milyen messze vannak egymástól a lépcsőfokok! – És milyen alacsonyan van a korlát! – Vigyázz, mert jön a lift!

Normális ember nem ír verset... legfeljebb kínrímeket.

Kosztolányi sem volt százas, depire hajlamosnak írják. Persze J. A. jön át a legjobban, persze.

Kosztolányi sem lehetett szuper jó állapotban mikor ezt írta. Normálus ember ilyen jó verset nem ír. József Attilanál nagyon sok versben ezt érzem, talán emiatt jön át jobban, mint mások verse.

Mint aki a sínek közé esett...

És általérzi tűnő életét,
míg zúgva kattog a forró kerék,
cikázva lobban sok-sok ferde kép,
és lát, ahogy nem látott sose még:

Mint aki a sínek közé esett...
a végtelent, a távol életet
búcsúztatom, mert messze mese lett,
mint aki a sínek közé esett:

Mint aki a sínek közé esett -
vad panoráma, rémes élvezet -
sínek között és kerekek között,
a bús idő robog fejem fölött,
és a halál távolba mennydörög,
egy percre megfogom, ami örök,
lepkéket, álmot, rémest, édeset:

Mint aki a sínek közé esett.

(Kosztolányi D.)

Jó reggelt!

Idézet tőle: Kiscsillag

A semminél több! A vonatnál jobb!

Lehet egy jó társaság feldobna.

Nem jobb. Nem bírna ki senki hosszabb távon, lehet, azt mondaná, inkább az ucca!

De köszönöm a lélekben tartást!

Max váltogatod őket! 🙂 De sosem lehet tudni. 

Nem jobb. Nem bírna ki senki hosszabb távon, lehet, azt mondaná, inkább az ucca!

De köszönöm a lélekben tartást!

Jó éjt! Jobbulást!

Na, lassan lefexek, fáj a vállam.

Ja, 40 ember, 20 szoba... De ez 3,14csányi.

Társalkodónő, háztartási teendők, amik az állapotomtól függően változnak...

Hát nem ezt akartad? Hátmosás? Kisinas?

Társalkodónő, háztartási teendők, amik az állapotomtól függően változnak...

Sztem ezzel az "A" verzióval nem biztos, h rosszul járnál.

Mit ért ellátás alatt?

Vesz nekem egy kétszobás lakást (az ő nevére), és az egyik szobát kiadnánk ellátás fejében.

Biztosabb az én tervem. A "B".

Áh, kell. De még utánára sincs olyan 5letem, amit a lányom elfogadna. Márpedig minden az övé...

Lányodnak mi az ötlete veled?

http://mosaiconline.hu/hihetetlen-tulelte-a-vonatgazolast-az-idos-bacsi/

Itt egy síneken alvó emberről is írnak. Az nem sérült meg.

Áh, kell. De még utánára sincs olyan 5letem, amit a lányom elfogadna. Márpedig minden az övé...

Azt nem mondtam, h ott kell maradnod vele, ha van más ötleted! Csak azt, h nem az egyetlen közeli hozzátartozója.

Hát ez az! Ebből és addig áll az életem.

Kösz, nem jól. Anyámat láthatólag megismerte, de semmi kommunikáció. Etetve eszik, itatva iszik felültetve, amúgy alszik. Csak az a baj, h mindenki tudja, h ilyen kodependens kapcsolatban egymás után szoktak elmenni...

🙁

Nem törvényszerű. És Anyudnak Te is ott vagy.

A kutyánk elgázolasa után kifordultam magamból. 5 perc alatt meghalt, szétszakadt a teste. 🙁 Apu utána addig igazgatta a biztonsági övet míg a mellemet is fogdosta. Ettől még idegesebb lettem. Étterembe mentünk. Ott még Anyu is cirkuszolt. Apu is veszekedett. Anyámat pofon vágtam. 14 éves voltam.

Kösz, nem jól. Anyámat láthatólag megismerte, de semmi kommunikáció. Etetve eszik, itatva iszik felültetve, amúgy alszik. Csak az a baj, h mindenki tudja, h ilyen kodependens kapcsolatban egymás után szoktak elmenni...

Apud hogy van?

Feküdtem átrián egy palival. Metrót vezető. Egy tag majdnem beugrott elé. Kiszállt és pofán baszta.

Van aki fel sem tudja dolgozni és a szemtanú is járhat így.

Anyám sírva jött haza, egy balesetet nézett végig. Lapátolták a hullát. 

Én macskagázolást láttam. Buszmegállóban álltam. Ott állt szegény cicus és az autós későn vette észre, kb 10 méterre volt az autó, amikor már tudtan, h el fogja ütni...tehetetlenül nézte. Apu gázolta el az egyik kiskutyánakat, ott ültem az autóban. Nem jó ez senkinek.

Állattal nem bírnám elviselni... Egyszer elénk futott egy német juhász kölyök. Ex fékezett is, kormányt is rántott, de megütöttük, utóbb, mikor kiszállt, kiderült, csak megijedt... Szörnyű volt. Mikor a szabálytalanul szembe jövő motoros srácot elkaptuk (valszeg csípősérülés, hiába kerestük, a kh.ban nem adtak felvilágosítást, be sem engedtek), hát szörnyű volt, pedig én ittam (sőt, az intézkedő rendőr is, össze is vitáztunk), de ex nem, "baj" nem lett belőle, de szörnyű volt. 

Ez lesz a vége...fájdalom, sóvargás a cigi után, megbánás.

http://m.atv.hu/kulfold/20180430-18-vonat-gazolas-kifordultak-a-belei-a-ferfinak-de-tulelte#google_vignette

Ha kicsit, nem gond. Nem kell IC.

Ez teccik.

NEM! Sokkal biztosabb. Menetrend is kell hozzá.

Minek? Es ha kesik?

Ja, protkó, híd, aztán átmegy a fejeden egy vonat. Fasza. Vegyél inkább koporsót. Feküdj bele, próbáld ki. Hátha mégsem tetszik.

Még egy kis konyak... aztán megint vehetek... és vészesen fogy a fogorvospénz. Pedig protkóval, híddal meghalni! Hmmm.

Feküdtem átrián egy palival. Metrót vezető. Egy tag majdnem beugrott elé. Kiszállt és pofán baszta.

Van aki fel sem tudja dolgozni és a szemtanú is járhat így.

Anyám sírva jött haza, egy balesetet nézett végig. Lapátolták a hullát. 

Én macskagázolást láttam. Buszmegállóban álltam. Ott állt szegény cicus és az autós későn vette észre, kb 10 méterre volt az autó, amikor már tudtan, h el fogja ütni...tehetetlenül nézte. Apu gázolta el az egyik kiskutyánakat, ott ültem az autóban. Nem jó ez senkinek.

NEM! Sokkal biztosabb. Menetrend is kell hozzá.

Nem, nem. Egy 3. klipjükben volt...

Hááát... a metró vezetője annyit mondott: "hogy milyen hülye emberek vannak, hogy a metró elé ugrálnak". No comment. – De ezt már megírtam itt valamikor.

Exemet beperelték. 20 milliós kártérítést kért a BKV.

Remélem nem a részeg a síneken technikát választanád. Józanul odébb ugorhatsz, beállva bealudni sem jó, lehet álmodban addig forgolódsz míg egy kar láb vesztéssel megúszod. Pontosabban megszívod.

Hova sietsz meghalni? Az embernek kevés ideje van èlni. Utána millió évig lehet hótt.

Semmi ugrabugra. Úgy már nemgyerebe.

https://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar-heves/vonat-ele-ugrott-most-vadoljak-675763/

Ugrálni nem... de nincs tipp! 😉

ElőzőOldal 506 / 569Következő