Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 505 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Van, illetve lehet. De ezt inkább ne nyilvánosba'. Két kemény sztori.

Priviben? Csak ne ma. Álmos vagyok. Jó éjt! 🙂

Idézet tőle: csaklenniakartvalaki

Heroin.. vagdosás.. Én ha csak arra gondolok, hogy valami éles vagy hegyes tárgy a bőrömet szántsa is borzongok.

Én a vonattal vagyok így.

Azért egy heroin belövés inzulinos tűvel távol áll a fájdalmastól. Fejfájást nem tartok kizártnak...

Ízlések és pofonok...

Na mondjuk pár perccel ezelőtt én is ezt gondoltam. De hát, anyáhan vagyunk..

Ízlések és pofonok...

Heroin.. vagdosás.. Én ha csak arra gondolok, hogy valami éles vagy hegyes tárgy a bőrömet szántsa is borzongok.

Van, illetve lehet. De ezt inkább ne nyilvánosba'. Két kemény sztori.

Heroinnal mi a szitu? Belehal valaki vagy felkel és minden ok? Vagy van vmi köztes borzalom?

Idézet tőle: Kiscsillag

Pont ott mé' ne??? :O

Nem szeretnék kullancsot a popsimba. Hangyát sem kérek. Télen hideg van, stb.

Izé... hogy is mondjam... Egy ősrégi sutka:

– Kislányom, ha találkozol a Palival, fel ne menj hozzá, mert akkor én szomorú leszek! És ha felmennél, el ne oltsátok a villanyt, mert akkor én bánatos leszek! És ha eloltanátok, ne engedd, hogy rád feküdjön, mert akkor én sírni fogok!
Néhány órával később: – Mi történt, kislányom? – Hát fölmentem a Palihoz, a villanyt is eloltottuk, de hát sírjon az ő anyukája, én feküdtem őrá!

Ez a "43.-ra sikerült" fószer egyszer kinézett az erdőben egy fát. Azt is kifigyelte, az erdész mely napokon nem jár arra. Szépen felakasztotta magát, erre egy pár pont oda ment be az erdőbe b@szni, ehelyett levágták, még időben. Aki peches, az peches.

"szerencse a keresztnevem, a vezetéknevem meg bal"

Nem, akkor te zavarodsz +

🙂

Nem szeretnék kullancsot a popsimba. Hangyát sem kérek. Télen hideg van, stb.

Nem, akkor te zavarodsz +

Merülünk... különben a seb.-ről visszavisznek a tox-ra.

Még ilyet! Komplex ellatás. Azt hittem a sebészeten varrnak és a többihez nem értenek...vagy toxikológián nem varrnak mert az a gond nem oda passzol. 1-nél több féle betegség kezelése nem szokott menni.

Ha alkoholt is iszok, megzavarodnak? Tox-detox? 🙂

Attól függ. Mindent lehet jól csinálni.. és rosszul.

Ez a "43.-ra sikerült" fószer egyszer kinézett az erdőben egy fát. Azt is kifigyelte, az erdész mely napokon nem jár arra. Szépen felakasztotta magát, erre egy pár pont oda ment be az erdőbe b@szni, ehelyett levágták, még időben. Aki peches, az peches.

B@szás helyett kibaszás.

Erdőben dugni? Háát...

Merülünk... különben a seb.-ről visszavisznek a tox-ra.

Utána még gyogyósabb leszek?
Mi lesz akkor, ha nem vérzek el, csak sok vért vesztek? Semmi? Mit kockáztatok? (a hegen kívül)

Mindenképp kombinációban kell gondolkodni.

Már látom magam bekómalva, kádba v vödörbe lógó karral.

Ha nem jön össze  vajon a toxikológián v a sebészeten ébredek? (ha megtalál vki)

Áh, még nem. De ha belemerülünk...

Na, ja...

Mindenképp kombinációban kell gondolkodni.

Áh, még nem. De ha belemerülünk...

Sztem sok újat senkinek nem mondtam. 

Idézet tőle: Kiscsillag

Fontos, h másnak ne ártsak.

Ez kb semmilyen formában nem lehetséges.

A hernyó-túladagolás már rég felvetődött... 

Megint kezdünk Hogy legyünk öngyilkosok?-tanfolyamot indítani...

Mindegyiknek van túlélési rizikója. Ismertem egy illetőt, 42!!! kísérlete volt. Később hallottam: a 43. sikerült.

Kitartó volt! 

Gyszert mernék, de abba kevesen halnak bele. Az a gond. Elvérzés is megfelelne, de a karom nem tudom levágni. Ütőeret kellene keresni és azt elvágni, így talán pici vágás is elég. Esetleg a kettőt kombinálni. Elvérezni sem könnyű...Heroin túladagolás is ok, de honnan szerezzek? Gombákhoz nem értek, talán egy kis gyilkos galóca. Ezek gyszerrel is kombinálhatóak. Ér vágás sem fájna heroinnal. Kérdéses, h belőve továbbra is meg akarnék-e halni. Lehet felvidámodnék.

10-ről kiugrással jó esély van meghalni, de az rémisztő. Talán gyszerrel. Bungeeról alig mertem, pedig ott van kötél.

Akasztás nem tetszik. Vonat, metró még annyira sem. Vízbe nem óhajtok fulladni, ahhoz túl jól tudok úszni és egyébként sem tetszik. Pisztolyom nincs, gumilövedékest vehetnék, de azt túl szokták élni. Tűz rettegés. Kizárt. Árammal hasonló a gondom.

Fontos, h másnak ne ártsak. Nem lenne jó más nyakába zuhanni...

Na nem! Nem hasított belém a felismerés, apránként vettem észre: anyám elérte, amit akart... sőt! 

Lehet, h ez is "megér" egy blogot... csak úgy, mir.

Mindegyiknek van túlélési rizikója. Ismertem egy illetőt, 42!!! kísérlete volt. Később hallottam: a 43. sikerült.

Jaaaaajjj!!! Nagyon kreatív vagy, de tuti az is szar ötlet.

Na nem! Nem hasított belém a felismerés, apránként vettem észre: anyám elérte, amit akart... sőt! 

Félre van téve határozatlan időre. De van mááásik is!

Hogy állsz a vonatos terveddel?

🙂

– Uram, az ön összes betegségének az alkohol az oka!
– Köszönöm, doktor úr, végre valaki nem engem hibáztat!

– Dopaminnak –

Mint anyám, aki "kigyógyult az áterekből"... De ő csak megjegyzi, h beszedem "ezt a sok szart".

Szia Kleóm a kerekesszékes tesóm szerint az egész átria humbung minden dolgozója hülye a gyerekem meg fekete fehéren lát reménytelen.

Szia, Dopamin! Nem bírsz "érdekérvényesíteni"? Et így nagyon nem jó. A lógusod v az átered nem tudna beszélni velük?

A családom úgy döntött semmi bajom a gyógyszert felezve adja a tesóm én meg szorongok mint állat ver a víz a legapróbb kimenetelnél a lakásból és kurvára unom hogy szedjem össze magam növesszem már ki a tökeim ugyanakkor ha ellentmondok valamiben akkor az áter vagy a logus átmosta a fejem vagy "felcsinálta az agyam" laugh

nincs kedvem semmihez ma is úgy erőszakoltam magam hogy kinyissam a gépet...... amilyen hülyék bekerülök karácsonyra vagy előbb

Neked is!

Jocókát!

🙂

Atyagatya, ma már megint holnap van...

35 éve mindenki "közlekedési fóbiás" volt... Ez ma kb. az agorafóbia. Ezenkívül létezett még depresszió, leginkább súlyos, na meg skizo, nüná. De rólam már akkor olyan diagot írtak, ami megfelel a bordernek. Plusz szorongás, ami a GAD-on kívül nem önálló betegség.

Ennyit a diagokról...főleg a szem. zavaros diagokról. Ha vki 1-nél több helyen volt diagolva, jó eséllyel mást kap. Most a border a divat, lehet 20 év múlva más lesz. 

Kevert és egyéb. Az egyéb: "előtérben dependens jegyek". A kevert: az összes teátrális szem.zavar, mint borderline, nárcisztikus, hisztrionikus; valamint enyhén paranoid. A mostani áter (meg az Erzsébet kh.-beli áternő 10 perces beszélgetést követő dg.-je) szerint vegytiszta border.

Várom majd a blogot. Addig elárulhatnád, hogy a kevert szemzavarodba mik keverednek. 

Ugye!

Holnap (?) írok blogot (okos kis fejemben már megszületett), melyből kiderül, hogy nálam stimmel a kevert szem.zavarból a nárcisztikus (is)...
[ Utóbbi csak azért, hogy a kedves olvasó holnap is megvegye a lapot, izé, megnyissa a fórumot. ]

ElőzőOldal 505 / 569Következő