Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 504 / 569Következő

Bennem ekkor még nem sok borderes volt. Az alkalmi borozást és a ritka füvezést leszámítva. A falcolás is utánzás volt, exem vágta néha a vállam...

Sokkal később, 27 évesen kezdődőtt a borderes, traumatizált lelkiállapot, amikor Anyuhoz visszaköltöztem.

Már mindegy. 

Hangulat? Hullámzó, labilis, egyszóval: borderes.

És nem is értem, hogy ezeket miért nem a topikomnan írom. Ott legalább nem regizettek nem látjàk.

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: Kleó

Nem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.

Aludtam hegyen, aluljáróban, jatszótéren, sátorban, vonaton, vízparton. Arra ébredtem, hogy boldog vagyok és ugyanezt éreztem elalvás előtt. Bor, fű, zene, koncert, tánc = eufória. (keveset ittam, nem sokat füveztem...)

Az erdőben szex, az meg nem játszik.

Nem. De volt mozi, parkoló, sátor, tér (januárban), rock klub wc-je (ez rendszeresen).

Ezekre nem vagyok túl büszke. 🙁

Gimi? Húúúú, de régen volt... sör, sör, sör, szex, sör, sör, sör. Sör, sör, sör, koncert, sör, sör sör. Sör, sör, sör, disco, sör, sör sör. Sör, sör, sör, tömény, sör, sör sör. 

Mindeközben hangulat?

Én kb olyan boldog és energikus voltam, mint egy hipomániás. Csak èpp normàl állapotban (nem csak alkohol és drog hatására).

Idézet tőle: csaklenniakartvalaki

Na én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.

Előbb én is néztem, majd csak hallgattam, végül csak rá-rá pillantottam. Megteszem helyetted is.

Társadalmi elvárás? Na de melyiknek? Minek?

Megköszönném...

Nem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.

Aludtam hegyen, aluljáróban, jatszótéren, sátorban, vonaton, vízparton. Arra ébredtem, hogy boldog vagyok és ugyanezt éreztem elalvás előtt. Bor, fű, zene, koncert, tánc = eufória. (keveset ittam, nem sokat füveztem...)

Nem. De volt mozi, parkoló, sátor, tér (januárban), rock klub wc-je (ez rendszeresen).

Na én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.

Előbb én is néztem, majd csak hallgattam, végül csak rá-rá pillantottam. Megteszem helyetted is.

Társadalmi elvárás? Na de melyiknek? Minek?

Gimi? Húúúú, de régen volt... sör, sör, sör, szex, sör, sör, sör. Sör, sör, sör, koncert, sör, sör sör. Sör, sör, sör, disco, sör, sör sör. Sör, sör, sör, tömény, sör, sör sör. 

🙁

🙂

Imádom ezt a két szót kéz a kézben "Gondtalan, gondatlan"..

Kleó: ejnye. 🙂

Középsuli: nyáriszünet

Motoros tali, zene, bor, fű, szex. Horvátország vonattal, onnan stoppolás, hátizsákkal, polifommal, szállásra nem tartottunk igényt, 10 nap "csövezés". Bor, fű.

Fesztivál, bor, fű, szex. Házibuli, fesztivál, buli, fesztivál, velencei-tó, aluljárobam zenélés hajléktalannal, klubok, bor, fű, szex

Horvátország újra.

Életemben először és utoljára gyszer nélkül elértem a normál súlyt. 10 kg-ot híztam 2,5 hónap alatt. Életemben 2x nem fájt a hasam menstruációnál. Ezen a nyáron. 

Kb 5 napot voltam ebben a nyáriszünetben otthon. 

Gondtalan, gondatlan.

Mindenből kicsi. 

Minden világos. 🙂

Sorrend változhat..  na de a mennyiség?

Újraélem a múltat. A boldogat.

Olyan ez mint az alkoholistának az alkohol. 1 után 2 kell, 2 után 3...

Hedonista vagyok. 1-2 Frontin után kell 2-4 dcl bor, utána penge, végül szex...sorrend változhat.

Na várjunk, akkor minek a penge ? surprise

Háát...nálam súlyos a helyzet. Nyakon harapásom orgazmushoz vezetett. 🙂 Szex közben mit elemezzek??? smiley

Kép nélküli elemzés?

Pengét akarok. 🙂

Ilyet akarok!

Köszi Kleó!

Szép az életlaugh

Itt a belevaló, orálisan.

Tökéletesen összefoglalva.

Pfí. Két óra hosszat nélkülöznöm kellett a Búrát. angry

😀 Az az 5-ből a 3. volt...

Az se piti volt, amikor az idegsebészeten! a nővérke ötödikre tudott vénázni... h az átrián a srác harmadikra, az hagyján. 

Nekem a Szent Imrében a végén már a kézfejemből próbáltak vért venni, mert a szokásos helyeken már kicsinálták az ereket.

Nekem mindenhol, mindenkinek elsőre sikerült. Igaz, nekem többnyire ott vettek vért, ahol baromi nagy rutinjuk van és nekem mindket karomon jól látszik a vénám.

Az se piti volt, amikor az idegsebészeten! a nővérke ötödikre tudott vénázni... h az átrián a srác harmadikra, az hagyján. 

Idézet tőle: PhilC

Nem a fájdalom zavar a szúrásnál és vágásnál.. csak az érzésük.

Érzésük? hogy érted?

Javaslok tapasztalatnak egy szent imrés vérvételt. Na, annak aztán van egy ÉRZÉSE. 😀

A Dél-tepsibe átrián is tudnak. 🙂 Máshol szerintem, ha akarnának sem tudnának olyan fájdalmas technikát kitalálni. Nem csak a szúras fáj (amit máshol alig érzek), hanem az egész karom (vállig).

Rájöttem! Ez a 3/4 tabi azért kell, h ne menjen az agyamra a 3/4-elés.

Itt a belevaló, orálisan.

Érzésük? hogy érted?

Javaslok tapasztalatnak egy szent imrés vérvételt. Na, annak aztán van egy ÉRZÉSE. 😀

Köszönöm Dopamin!!!

Idézet tőle: dopamin

Panda .

"Kicsi hunyhó, szerető sziv, 
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még."

(Karinthy Frigyes: Így írtok ti)

Pont ez jutott eszembe. Hogy lehet ez neked olyasmi, mint nekem a táblakaparás. 

Érzésük? hogy érted?

Nehéz leírni. De ha csak rá gondolok, vizuálisan megjelenik a fejemben és hozzátársul az a borsózás.. ahogy Kleó is írta. De nem a fájdalom, ami kellemetlen.. Kicsit, mint egyeseknek a tábla kaparás.. Ehj, ha meg tudnám fogalmazni.

Idézet tőle: dopamin

Panda .

De jó! 

Én a vonattal vagyok így.

Azért egy heroin belövés inzulinos tűvel távol áll a fájdalmastól. Fejfájást nem tartok kizártnak...

Pedig a vonat csak jön és megy, zakatoló vas förgeteg. Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül.

Érzésük? hogy érted?

Panda .

Nem azért de fuck, az ember betér hajnalban a csehóba egy töltetért erre öngyilkossági tanfolyamon találja magát. Inkább maradtatok maradtatok volna a szabadtéri dugásnál, abban van valami hátborzongató és állati. Egyébként inkább a hegytető mint a kocsi hátsó ülésén. Bár az már a múlt. Lassan arra sem emlékszem miről beszélekdevil.

Kérek egy kofit intavénásan meg valami belevalót ha lehet.

Aha. Mintha karcolnának. Hátborsózás, ilyesmi.

"Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül." – ez szép.

Én a vonattal vagyok így.

Azért egy heroin belövés inzulinos tűvel távol áll a fájdalmastól. Fejfájást nem tartok kizártnak...

Pedig a vonat csak jön és megy, zakatoló vas förgeteg. Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül.

Jó éjt!

Majd holnap elolvasod.

ElőzőOldal 504 / 569Következő