Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:42Bennem ekkor még nem sok borderes volt. Az alkalmi borozást és a ritka füvezést leszámítva. A falcolás is utánzás volt, exem vágta néha a vállam...
Sokkal később, 27 évesen kezdődőtt a borderes, traumatizált lelkiállapot, amikor Anyuhoz visszaköltöztem.
Bennem ekkor még nem sok borderes volt. Az alkalmi borozást és a ritka füvezést leszámítva. A falcolás is utánzás volt, exem vágta néha a vállam...
Sokkal később, 27 évesen kezdődőtt a borderes, traumatizált lelkiállapot, amikor Anyuhoz visszaköltöztem.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:23És nem is értem, hogy ezeket miért nem a topikomnan írom. Ott legalább nem regizettek nem látjàk.
És nem is értem, hogy ezeket miért nem a topikomnan írom. Ott legalább nem regizettek nem látjàk.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:20Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagNem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Aludtam hegyen, aluljáróban, jatszótéren, sátorban, vonaton, vízparton. Arra ébredtem, hogy boldog vagyok és ugyanezt éreztem elalvás előtt. Bor, fű, zene, koncert, tánc = eufória. (keveset ittam, nem sokat füveztem...)
Az erdőben szex, az meg nem játszik.
Nem. De volt mozi, parkoló, sátor, tér (januárban), rock klub wc-je (ez rendszeresen).
Ezekre nem vagyok túl büszke. 🙁
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagNem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Aludtam hegyen, aluljáróban, jatszótéren, sátorban, vonaton, vízparton. Arra ébredtem, hogy boldog vagyok és ugyanezt éreztem elalvás előtt. Bor, fű, zene, koncert, tánc = eufória. (keveset ittam, nem sokat füveztem...)
Nem. De volt mozi, parkoló, sátor, tér (januárban), rock klub wc-je (ez rendszeresen).
Ezekre nem vagyok túl büszke. 🙁
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:19Idézet tőle: KleóGimi? Húúúú, de régen volt... sör, sör, sör, szex, sör, sör, sör. Sör, sör, sör, koncert, sör, sör sör. Sör, sör, sör, disco, sör, sör sör. Sör, sör, sör, tömény, sör, sör sör.
Mindeközben hangulat?
Én kb olyan boldog és energikus voltam, mint egy hipomániás. Csak èpp normàl állapotban (nem csak alkohol és drog hatására).
Idézet tőle: KleóGimi? Húúúú, de régen volt... sör, sör, sör, szex, sör, sör, sör. Sör, sör, sör, koncert, sör, sör sör. Sör, sör, sör, disco, sör, sör sör. Sör, sör, sör, tömény, sör, sör sör.
Mindeközben hangulat?
Én kb olyan boldog és energikus voltam, mint egy hipomániás. Csak èpp normàl állapotban (nem csak alkohol és drog hatására).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.15., 21:17Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: KleóNa én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
Előbb én is néztem, majd csak hallgattam, végül csak rá-rá pillantottam. Megteszem helyetted is.
Társadalmi elvárás? Na de melyiknek? Minek?
Megköszönném...
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: KleóNa én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
Előbb én is néztem, majd csak hallgattam, végül csak rá-rá pillantottam. Megteszem helyetted is.
Megköszönném...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:17Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagNem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagNem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 21:15Idézet tőle: KleóNa én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
Idézet tőle: KleóNa én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.15., 21:06Gimi? Húúúú, de régen volt... sör, sör, sör, szex, sör, sör, sör. Sör, sör, sör, koncert, sör, sör sör. Sör, sör, sör, disco, sör, sör sör. Sör, sör, sör, tömény, sör, sör sör.
Gimi? Húúúú, de régen volt... sör, sör, sör, szex, sör, sör, sör. Sör, sör, sör, koncert, sör, sör sör. Sör, sör, sör, disco, sör, sör sör. Sör, sör, sör, tömény, sör, sör sör.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.15., 21:02Idézet tőle: KiscsillagNem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Idézet tőle: KiscsillagNem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:02Idézet tőle: KleóNa én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
🙁
Idézet tőle: KleóNa én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
🙁
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 21:00Nem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Nem kicsit voltam laza...nem létezett számomra olyan, hogy társadalmi elvárás, nyomás, rám nyomott norma, értékrend.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.15., 21:00Na én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
Na én meg meccset néztem. Az nem volt egy élvezet. Pontosabban: ha lenne tököm, tökön is szúrtam volna magamat.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 20:51Imádom ezt a két szót kéz a kézben "Gondtalan, gondatlan"..
Kleó: ejnye. 🙂
Imádom ezt a két szót kéz a kézben "Gondtalan, gondatlan"..
Kleó: ejnye. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 20:34Középsuli: nyáriszünet
Motoros tali, zene, bor, fű, szex. Horvátország vonattal, onnan stoppolás, hátizsákkal, polifommal, szállásra nem tartottunk igényt, 10 nap "csövezés". Bor, fű.
Fesztivál, bor, fű, szex. Házibuli, fesztivál, buli, fesztivál, velencei-tó, aluljárobam zenélés hajléktalannal, klubok, bor, fű, szex
Horvátország újra.
Életemben először és utoljára gyszer nélkül elértem a normál súlyt. 10 kg-ot híztam 2,5 hónap alatt. Életemben 2x nem fájt a hasam menstruációnál. Ezen a nyáron.
Kb 5 napot voltam ebben a nyáriszünetben otthon.
Gondtalan, gondatlan.
Középsuli: nyáriszünet
Motoros tali, zene, bor, fű, szex. Horvátország vonattal, onnan stoppolás, hátizsákkal, polifommal, szállásra nem tartottunk igényt, 10 nap "csövezés". Bor, fű.
Fesztivál, bor, fű, szex. Házibuli, fesztivál, buli, fesztivál, velencei-tó, aluljárobam zenélés hajléktalannal, klubok, bor, fű, szex
Horvátország újra.
Életemben először és utoljára gyszer nélkül elértem a normál súlyt. 10 kg-ot híztam 2,5 hónap alatt. Életemben 2x nem fájt a hasam menstruációnál. Ezen a nyáron.
Kb 5 napot voltam ebben a nyáriszünetben otthon.
Gondtalan, gondatlan.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 20:17Minden világos. 🙂
Sorrend változhat.. na de a mennyiség?
Minden világos. 🙂
Sorrend változhat.. na de a mennyiség?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 20:11Olyan ez mint az alkoholistának az alkohol. 1 után 2 kell, 2 után 3...
Hedonista vagyok. 1-2 Frontin után kell 2-4 dcl bor, utána penge, végül szex...sorrend változhat.
Olyan ez mint az alkoholistának az alkohol. 1 után 2 kell, 2 után 3...
Hedonista vagyok. 1-2 Frontin után kell 2-4 dcl bor, utána penge, végül szex...sorrend változhat.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 20:09Na várjunk, akkor minek a penge ?
Na várjunk, akkor minek a penge ?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 20:02Háát...nálam súlyos a helyzet. Nyakon harapásom orgazmushoz vezetett. 🙂 Szex közben mit elemezzek???
Háát...nálam súlyos a helyzet. Nyakon harapásom orgazmushoz vezetett. 🙂 Szex közben mit elemezzek???
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 19:59Kép nélküli elemzés?
Kép nélküli elemzés?
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 13:03Tökéletesen összefoglalva.
Tökéletesen összefoglalva.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.10.15., 08:50Idézet tőle: KleóAz se piti volt, amikor az idegsebészeten! a nővérke ötödikre tudott vénázni... h az átrián a srác harmadikra, az hagyján.
Nekem a Szent Imrében a végén már a kézfejemből próbáltak vért venni, mert a szokásos helyeken már kicsinálták az ereket.
Idézet tőle: KleóAz se piti volt, amikor az idegsebészeten! a nővérke ötödikre tudott vénázni... h az átrián a srác harmadikra, az hagyján.
Nekem a Szent Imrében a végén már a kézfejemből próbáltak vért venni, mert a szokásos helyeken már kicsinálták az ereket.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 08:44Nekem mindenhol, mindenkinek elsőre sikerült. Igaz, nekem többnyire ott vettek vért, ahol baromi nagy rutinjuk van és nekem mindket karomon jól látszik a vénám.
Nekem mindenhol, mindenkinek elsőre sikerült. Igaz, nekem többnyire ott vettek vért, ahol baromi nagy rutinjuk van és nekem mindket karomon jól látszik a vénám.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.15., 08:36Az se piti volt, amikor az idegsebészeten! a nővérke ötödikre tudott vénázni... h az átrián a srác harmadikra, az hagyján.
Az se piti volt, amikor az idegsebészeten! a nővérke ötödikre tudott vénázni... h az átrián a srác harmadikra, az hagyján.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 08:29Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: csaklenniakartvalakiNem a fájdalom zavar a szúrásnál és vágásnál.. csak az érzésük.
Érzésük? hogy érted?
Javaslok tapasztalatnak egy szent imrés vérvételt. Na, annak aztán van egy ÉRZÉSE. 😀
A Dél-tepsibe átrián is tudnak. 🙂 Máshol szerintem, ha akarnának sem tudnának olyan fájdalmas technikát kitalálni. Nem csak a szúras fáj (amit máshol alig érzek), hanem az egész karom (vállig).
Idézet tőle: PhilCIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: csaklenniakartvalakiNem a fájdalom zavar a szúrásnál és vágásnál.. csak az érzésük.
Érzésük? hogy érted?
Javaslok tapasztalatnak egy szent imrés vérvételt. Na, annak aztán van egy ÉRZÉSE. 😀
A Dél-tepsibe átrián is tudnak. 🙂 Máshol szerintem, ha akarnának sem tudnának olyan fájdalmas technikát kitalálni. Nem csak a szúras fáj (amit máshol alig érzek), hanem az egész karom (vállig).
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.10.15., 08:18Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: csaklenniakartvalakiNem a fájdalom zavar a szúrásnál és vágásnál.. csak az érzésük.
Érzésük? hogy érted?
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: csaklenniakartvalakiNem a fájdalom zavar a szúrásnál és vágásnál.. csak az érzésük.
Érzésük? hogy érted?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.15., 07:45"Kicsi hunyhó, szerető sziv,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még."(Karinthy Frigyes: Így írtok ti)
"Kicsi hunyhó, szerető sziv,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még."
(Karinthy Frigyes: Így írtok ti)
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.15., 07:23Idézet tőle: KiscsillagÉrzésük? hogy érted?
Nehéz leírni. De ha csak rá gondolok, vizuálisan megjelenik a fejemben és hozzátársul az a borsózás.. ahogy Kleó is írta. De nem a fájdalom, ami kellemetlen.. Kicsit, mint egyeseknek a tábla kaparás.. Ehj, ha meg tudnám fogalmazni.
Idézet tőle: KiscsillagÉrzésük? hogy érted?
Nehéz leírni. De ha csak rá gondolok, vizuálisan megjelenik a fejemben és hozzátársul az a borsózás.. ahogy Kleó is írta. De nem a fájdalom, ami kellemetlen.. Kicsit, mint egyeseknek a tábla kaparás.. Ehj, ha meg tudnám fogalmazni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 06:24Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: KiscsillagÉn a vonattal vagyok így.
Azért egy heroin belövés inzulinos tűvel távol áll a fájdalmastól. Fejfájást nem tartok kizártnak...
Pedig a vonat csak jön és megy, zakatoló vas förgeteg. Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül.
Nem a fájdalom zavar a szúrásnál és vágásnál.. csak az érzésük.
Érzésük? hogy érted?
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: KiscsillagÉn a vonattal vagyok így.
Azért egy heroin belövés inzulinos tűvel távol áll a fájdalmastól. Fejfájást nem tartok kizártnak...
Pedig a vonat csak jön és megy, zakatoló vas förgeteg. Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül.
Érzésük? hogy érted?
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.10.15., 03:26Nem azért de fuck, az ember betér hajnalban a csehóba egy töltetért erre öngyilkossági tanfolyamon találja magát. Inkább maradtatok maradtatok volna a szabadtéri dugásnál, abban van valami hátborzongató és állati. Egyébként inkább a hegytető mint a kocsi hátsó ülésén. Bár az már a múlt. Lassan arra sem emlékszem miről beszélek.
Kérek egy kofit intavénásan meg valami belevalót ha lehet.
Nem azért de fuck, az ember betér hajnalban a csehóba egy töltetért erre öngyilkossági tanfolyamon találja magát. Inkább maradtatok maradtatok volna a szabadtéri dugásnál, abban van valami hátborzongató és állati. Egyébként inkább a hegytető mint a kocsi hátsó ülésén. Bár az már a múlt. Lassan arra sem emlékszem miről beszélek.
Kérek egy kofit intavénásan meg valami belevalót ha lehet.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.14., 21:17Aha. Mintha karcolnának. Hátborsózás, ilyesmi.
"Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül." – ez szép.
Aha. Mintha karcolnának. Hátborsózás, ilyesmi.
"Sok ezer gondolat tölti ki belül. Észre sem veszi, mi elé kerül." – ez szép.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.14., 21:09Idézet tőle: KiscsillagÉn a vonattal vagyok így.
Idézet tőle: KiscsillagÉn a vonattal vagyok így.