Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.10.05., 08:47Megint nagyon szar. Fölkeltem és utálom magam, illetve már tegnap is utáltam, amikor lefeküdtem, reggel csak folytatódik. És az életemet is utálom, ezért elképzelem, hogy valaki más vagyok, egy másik élettel. És iszonyú fáradt vagyok, és utálom a munkát, amit ma el kell végeznem. Ha nem hagyom ott ezt a munkát, meg fogok őrülni. Ja, már megőrültem. De egyszer meg fogok ütni egy gyereket, és akkor börtönbe kerülök, vagy diliházba. Miért nem merem ezt otthagyni? Miért nem teszem le a stresszelő dolgaimat? Én ebbe belepusztulok. Írnom kell, azt hiszem.... Megyek írni. Káosz, hatodik rész, ha jól emlékszem. Nincs vége... 🙁
Megint nagyon szar. Fölkeltem és utálom magam, illetve már tegnap is utáltam, amikor lefeküdtem, reggel csak folytatódik. És az életemet is utálom, ezért elképzelem, hogy valaki más vagyok, egy másik élettel. És iszonyú fáradt vagyok, és utálom a munkát, amit ma el kell végeznem. Ha nem hagyom ott ezt a munkát, meg fogok őrülni. Ja, már megőrültem. De egyszer meg fogok ütni egy gyereket, és akkor börtönbe kerülök, vagy diliházba. Miért nem merem ezt otthagyni? Miért nem teszem le a stresszelő dolgaimat? Én ebbe belepusztulok. Írnom kell, azt hiszem.... Megyek írni. Káosz, hatodik rész, ha jól emlékszem. Nincs vége... 🙁
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.10.05., 05:50Idézet tőle: KleóItt a válasz a ki mit néz a tv-ben s miért?-problémára. Habár az alábbi nekem eddig sem volt kérdéses.
kész pszichopata is vagyok bár ritkán nézek horort de sokszor csak röhögök rajta annyira gagyik
Idézet tőle: KleóItt a válasz a ki mit néz a tv-ben s miért?-problémára. Habár az alábbi nekem eddig sem volt kérdéses.
kész pszichopata is vagyok bár ritkán nézek horort de sokszor csak röhögök rajta annyira gagyik
Idézet tőle: HuIigán ekkor: 2018.10.04., 17:30Idézet tőle: KiscsillagAz álommanóolajat próbálta vki?
Persze, úgy hívják vazelin Hogy hova kened, az más kérdés
Idézet tőle: KiscsillagAz álommanóolajat próbálta vki?
Persze, úgy hívják vazelin Hogy hova kened, az más kérdés
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.03., 22:11Úgy fest nem jönnek a manók?
Úgy fest nem jönnek a manók?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.03., 22:03Jó ez az altató! Álmos nem lettem csak nyugodt és lelassult. A dühöt/szorongást jól oldja. Hipománia szerű szakaszban is észrevettem h a pörgést jól lefogja. (nyugtató nem)
Jó ez az altató! Álmos nem lettem csak nyugodt és lelassult. A dühöt/szorongást jól oldja. Hipománia szerű szakaszban is észrevettem h a pörgést jól lefogja. (nyugtató nem)
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.03., 21:59Ilyenkor nincs egy se.. bezzeg majd nap közben.
Ilyenkor nincs egy se.. bezzeg majd nap közben.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.03., 21:39Idézet tőle: csaklenniakartvalakiAmilyen enrgikus vagyok nap mint nap.. nekem biztosan ül vagy 5 manó a vállamon.. bár küldhetném őket.
Bàrcsak idecsalogathatnám. 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiAmilyen enrgikus vagyok nap mint nap.. nekem biztosan ül vagy 5 manó a vállamon.. bár küldhetném őket.
Bàrcsak idecsalogathatnám. 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.03., 21:02Amilyen enrgikus vagyok nap mint nap.. nekem biztosan ül vagy 5 manó a vállamon.. bár küldhetném őket.
Amilyen enrgikus vagyok nap mint nap.. nekem biztosan ül vagy 5 manó a vállamon.. bár küldhetném őket.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.03., 20:59Egy nagy tudású, szorgalmas, rutinos, megbízható álommanót kérhetek?
(fontos, h ne késsen sokat)
Egy nagy tudású, szorgalmas, rutinos, megbízható álommanót kérhetek?
(fontos, h ne késsen sokat)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.03., 19:10Itt a fertőtlenítő, a gyerekeknek jobbulást!
Semmilyen erőfeszítés nem megy kárba, annak is megmarad a nyoma, nem csak a fekáliának...
Itt a fertőtlenítő, a gyerekeknek jobbulást!
Semmilyen erőfeszítés nem megy kárba, annak is megmarad a nyoma, nem csak a fekáliának...
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.10.03., 19:00Ultaszar nap, mindkét gyerek beteg, elrángattam őket az orvoshoz, közben saját papírt is akartam iratni, egy orvosi igazolást, ami a munkámhoz kell és keddig le kell adnom, a saját papíromat nem akarta megcsinálni, nem volt segítőkész az orvos, és kiderült, hogy a nagyobbik gyerek nincs a tébémre írva, kétszer annyi volt a gyógyszere (valószínűleg az apja tébéjére irattuk, mert én szülés után szétestem). A gyerekek egész nap ordítottak: anyu, ezt akarok, azt akarok, - a nagy allergiás minden lázcsillapítóra, bele kellett raknom egy kád langyos vízbe (vírusos hányás-hasmenés, takarítottam folyton), teát, rizst főztem, öltöztettem, stb. Holnap munkabörzére akartam menni, mert betojok attól, hogy mi lesz a nem létező karrieremmel. De az élet máshogy hozta, holnap maradok még a gyerekekkel itthon, persze igazolást nem kértem (szerdánként nincs iskola, azt hittem, holnapig jobban lesznek). Lehet, hogy az utált munkámból is kiraknak a hiányzó orvosi papír miatt. De talán nem is baj: döntenek helyettem. És legalább a folyton kritizált (általam is!) anyaságom egy kicsit bizonyíthat. Mondjuk a gyógyszertárban már elbőgtem magam a stressztől, de kedvesen reagálták le, nem szégyenítettek meg, hogy felnőtt fejjel itt bőgök. Pedig ez is necces, a gyámügyes sztori óta mindig félek, mert egy ilyen kiborulásból lett az évekig tartó fenyegetettség. És ma megint zabáltam, pedig egy hete legalább fegyelmezetten tartom a diétámat, és tornáztam is minden nap. És még mindig nem írtam meg a Nagy Listát, pedig vannak határidős dolgaim, amik a fejemre nőnek. És ordítottam az apjukkal a telefonba, hogy miért nem jön haza előbb. Pedig már vagy egy hete jófej vagyok, minden este vacsorát főzök, kitakarítottam a lakást, még vasaltam is neki ingeket. Ilyenkor úgy érzem, hogy az egy hetes erőfeszítés a semmibe megy. Pedig olyan jó lenne egy kicsit kevésbé rakás szarnak éreznem magam...
Kérek rumot, az jó védelemnek vírus ellen. Még az hiányzik, hogy én is elkezdjek fosni-hányni (bár attól fogynék).
Ultaszar nap, mindkét gyerek beteg, elrángattam őket az orvoshoz, közben saját papírt is akartam iratni, egy orvosi igazolást, ami a munkámhoz kell és keddig le kell adnom, a saját papíromat nem akarta megcsinálni, nem volt segítőkész az orvos, és kiderült, hogy a nagyobbik gyerek nincs a tébémre írva, kétszer annyi volt a gyógyszere (valószínűleg az apja tébéjére irattuk, mert én szülés után szétestem). A gyerekek egész nap ordítottak: anyu, ezt akarok, azt akarok, - a nagy allergiás minden lázcsillapítóra, bele kellett raknom egy kád langyos vízbe (vírusos hányás-hasmenés, takarítottam folyton), teát, rizst főztem, öltöztettem, stb. Holnap munkabörzére akartam menni, mert betojok attól, hogy mi lesz a nem létező karrieremmel. De az élet máshogy hozta, holnap maradok még a gyerekekkel itthon, persze igazolást nem kértem (szerdánként nincs iskola, azt hittem, holnapig jobban lesznek). Lehet, hogy az utált munkámból is kiraknak a hiányzó orvosi papír miatt. De talán nem is baj: döntenek helyettem. És legalább a folyton kritizált (általam is!) anyaságom egy kicsit bizonyíthat. Mondjuk a gyógyszertárban már elbőgtem magam a stressztől, de kedvesen reagálták le, nem szégyenítettek meg, hogy felnőtt fejjel itt bőgök. Pedig ez is necces, a gyámügyes sztori óta mindig félek, mert egy ilyen kiborulásból lett az évekig tartó fenyegetettség. És ma megint zabáltam, pedig egy hete legalább fegyelmezetten tartom a diétámat, és tornáztam is minden nap. És még mindig nem írtam meg a Nagy Listát, pedig vannak határidős dolgaim, amik a fejemre nőnek. És ordítottam az apjukkal a telefonba, hogy miért nem jön haza előbb. Pedig már vagy egy hete jófej vagyok, minden este vacsorát főzök, kitakarítottam a lakást, még vasaltam is neki ingeket. Ilyenkor úgy érzem, hogy az egy hetes erőfeszítés a semmibe megy. Pedig olyan jó lenne egy kicsit kevésbé rakás szarnak éreznem magam...
Kérek rumot, az jó védelemnek vírus ellen. Még az hiányzik, hogy én is elkezdjek fosni-hányni (bár attól fogynék).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.02., 17:54Attól függ, milyen. A csontvázas-vérfarkasos-vámpíros csak röhögtet, de vannak nagyon durvák is...
Attól függ, milyen. A csontvázas-vérfarkasos-vámpíros csak röhögtet, de vannak nagyon durvák is...
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.02., 17:44Horror.. van, amit megnézek nagyritkán. De néha még a gyomrom sem bírja.. bár lehet túlságosan beleélem magam és azért.. 😀
Horror.. van, amit megnézek nagyritkán. De néha még a gyomrom sem bírja.. bár lehet túlságosan beleélem magam és azért.. 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.02., 17:24Itt a válasz a ki mit néz a tv-ben s miért?-problémára. Habár az alábbi nekem eddig sem volt kérdéses.
Itt a válasz a ki mit néz a tv-ben s miért?-problémára. Habár az alábbi nekem eddig sem volt kérdéses.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.01., 19:05A hallásom! Nemrég vizsgálták, és minden szegmense az egészséges tartományba esett. Akadhat még 1-2, de azokat túl rég nézték ahhoz, h biztos legyen.
A hallásom! Nemrég vizsgálták, és minden szegmense az egészséges tartományba esett. Akadhat még 1-2, de azokat túl rég nézték ahhoz, h biztos legyen.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.01., 18:37Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagMás: nálam a skizotípias szemzavar is felmerült (halu okaként)
Egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.
Terap és minden más doki kizártnak tartotta. De felmerült. Miután kizárták, h nem borderes.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagMás: nálam a skizotípias szemzavar is felmerült (halu okaként)
Terap és minden más doki kizártnak tartotta. De felmerült. Miután kizárták, h nem borderes.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.01., 18:36http://www.orvosok.hu/bno-kod-kereso/U00-U99/BNO-U9990-sine-morbo
http://www.orvosok.hu/bno-kod-kereso/U00-U99/BNO-U9990-sine-morbo
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.01., 18:33Idézet tőle: KiscsillagMás: nálam a skizotípias szemzavar is felmerült (halu okaként)
Idézet tőle: KiscsillagMás: nálam a skizotípias szemzavar is felmerült (halu okaként)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.01., 18:32Ez az! A borderes hangulati hullámzás jellemző, és azt gyógyszerezik. Márpedig amire gyógyszer kell, az betegség. Hadd ragaszkodjak már a "fokozott betegségtudat"-omhoz! 😀
Ja, mellesleg a terhesség-szülés-gyermekágynak is van BNO-kódja, az meg (kóros szövődmények nélkül, melyeknek külön van kódjuk) igazán nem betegség. Így mondhatjuk, h minden, az egészségügyre tartozó "ügynek" van BNO-ja, tehát még ez sem döntő szempont a betegség-kérdésben.
Ez az! A borderes hangulati hullámzás jellemző, és azt gyógyszerezik. Márpedig amire gyógyszer kell, az betegség. Hadd ragaszkodjak már a "fokozott betegségtudat"-omhoz! 😀
Ja, mellesleg a terhesség-szülés-gyermekágynak is van BNO-kódja, az meg (kóros szövődmények nélkül, melyeknek külön van kódjuk) igazán nem betegség. Így mondhatjuk, h minden, az egészségügyre tartozó "ügynek" van BNO-ja, tehát még ez sem döntő szempont a betegség-kérdésben.