Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 508 / 569Következő

Írd ki magadból, ha az segít! Mert segít.

Megint nagyon szar. Fölkeltem és utálom magam, illetve már tegnap is utáltam, amikor lefeküdtem, reggel csak folytatódik. És az életemet is utálom, ezért elképzelem, hogy valaki más vagyok, egy másik élettel. És iszonyú fáradt vagyok, és utálom a munkát, amit ma el kell végeznem. Ha nem hagyom ott ezt a munkát, meg fogok őrülni. Ja, már megőrültem. De egyszer meg fogok ütni egy gyereket, és akkor börtönbe kerülök, vagy diliházba. Miért nem merem ezt otthagyni? Miért nem teszem le a stresszelő dolgaimat? Én ebbe belepusztulok. Írnom kell, azt hiszem.... Megyek írni. Káosz, hatodik rész, ha jól emlékszem. Nincs vége... 🙁

Hogy vagy?

Idézet tőle: Kleó

Itt a válasz a ki mit néz a tv-ben s miért?-problémára. Habár az alábbi nekem eddig sem volt kérdéses.

kész pszichopata is vagyok bár ritkán nézek horort de sokszor csak röhögök rajta annyira gagyik

Az unguentum, nem olivum...

Idézet tőle: Kiscsillag

Az álommanóolajat próbálta vki? 

Persze, úgy hívják vazelin laugh Hogy hova kened, az más kérdés laugh

Az álommanóolajat próbálta vki? 

A manó kicsit késett, de a rémálmokat ügyesen elűzte. 

Megérkezett! Leragad a szemem 🙂 Jó éjt!

Úgy fest nem jönnek a manók?

Jó ez az altató! Álmos nem lettem csak nyugodt és lelassult. A dühöt/szorongást jól oldja. Hipománia szerű szakaszban is észrevettem h a pörgést jól lefogja. (nyugtató nem)

Nálam is ez a baj, elvesztették az időérzéküket.

Ilyenkor nincs egy se.. bezzeg majd nap közben. 

Idézet tőle: csaklenniakartvalaki

Amilyen enrgikus vagyok nap mint nap.. nekem biztosan ül vagy 5 manó a vállamon.. bár küldhetném őket.

Bàrcsak idecsalogathatnám. 🙂 

Kleó!

Thx!

Amilyen enrgikus vagyok nap mint nap.. nekem biztosan ül vagy 5 manó a vállamon.. bár küldhetném őket.

Egy nagy tudású, szorgalmas, rutinos, megbízható álommanót kérhetek?

(fontos, h ne késsen sokat)

Hát persze! 😉

ó, köszönöm, el vagyok kényesztetve 🙂

Van ilyen is:

Itt a fertőtlenítő, a gyerekeknek jobbulást!

Semmilyen erőfeszítés nem megy kárba, annak is megmarad a nyoma, nem csak a fekáliának...

Ultaszar nap, mindkét gyerek beteg, elrángattam őket az orvoshoz, közben saját papírt is akartam iratni, egy orvosi igazolást, ami a munkámhoz kell és keddig le kell adnom, a saját papíromat nem akarta megcsinálni, nem volt segítőkész az orvos, és kiderült, hogy a nagyobbik gyerek nincs a tébémre írva, kétszer annyi volt a gyógyszere (valószínűleg az apja tébéjére irattuk, mert én szülés után szétestem). A gyerekek egész nap ordítottak: anyu, ezt akarok, azt akarok, - a nagy allergiás minden lázcsillapítóra, bele kellett raknom egy kád langyos vízbe (vírusos hányás-hasmenés, takarítottam folyton), teát, rizst főztem, öltöztettem, stb. Holnap munkabörzére akartam menni, mert betojok attól, hogy mi lesz a nem létező karrieremmel. De az élet máshogy hozta, holnap maradok még a gyerekekkel itthon, persze igazolást nem kértem (szerdánként nincs iskola, azt hittem, holnapig jobban lesznek). Lehet, hogy az utált munkámból is kiraknak a hiányzó orvosi papír miatt. De talán nem is baj: döntenek helyettem. És legalább a folyton kritizált (általam is!) anyaságom egy kicsit bizonyíthat. Mondjuk a gyógyszertárban már elbőgtem magam a stressztől, de kedvesen reagálták le, nem szégyenítettek meg, hogy felnőtt fejjel itt bőgök. Pedig ez is necces, a gyámügyes sztori óta mindig félek, mert egy ilyen kiborulásból lett az évekig tartó fenyegetettség. És ma megint zabáltam, pedig egy hete legalább fegyelmezetten tartom a diétámat, és tornáztam is minden nap. És még mindig nem írtam meg a Nagy Listát, pedig vannak határidős dolgaim, amik a fejemre nőnek. És ordítottam az apjukkal a telefonba, hogy miért nem jön haza előbb. Pedig már vagy egy hete jófej vagyok, minden este vacsorát főzök, kitakarítottam a lakást, még vasaltam is neki ingeket. Ilyenkor úgy érzem, hogy az egy hetes erőfeszítés a semmibe megy. Pedig olyan jó lenne egy kicsit kevésbé rakás szarnak éreznem magam...

Kérek rumot, az jó védelemnek vírus ellen. Még az hiányzik, hogy én is elkezdjek fosni-hányni (bár attól fogynék).

Attól függ, milyen. A csontvázas-vérfarkasos-vámpíros csak röhögtet, de vannak nagyon durvák is...

Horror.. van, amit megnézek nagyritkán. De néha még a gyomrom sem bírja.. bár lehet túlságosan beleélem magam és azért.. 😀

Itt a válasz a ki mit néz a tv-ben s miért?-problémára. Habár az alábbi nekem eddig sem volt kérdéses.

Hát Winston!

Ki ez a morcos v talán szomorú pali?

A hosszú élet titka

:

Egyébként is: a leszázalékolási bizottság szerint 42%-ban egészséges vagyok... Szerintük.

Az is valami! 🙂

A hallásom! Nemrég vizsgálták, és minden szegmense az egészséges tartományba esett. Akadhat még 1-2, de azokat túl rég nézték ahhoz, h biztos legyen.

Mit? Szabad tudni?

Azért találtam 😀 erős gondolkodással.

Az már bajos, ha ezen gondolkodni kell.

Gondolkodom, mire kaphatnék ilyet...

De vicces, hogy egészséges diagnózist is kaptam (tüdőszűrésen). 

Bele lehet betegedni! laugh

BNO kódból kiindulni nem lehet. Hisz az egészség (sine morbo) nem betegség. 

Ez jó. Az egészség=a betegség hiánya.

Idézet tőle: Kleó

Más: nálam a skizotípias szemzavar is felmerült (halu okaként)

Egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

Terap és minden más doki kizártnak tartotta. De felmerült. Miután kizárták, h nem borderes.

http://www.orvosok.hu/bno-kod-kereso/U00-U99/BNO-U9990-sine-morbo

Ha jól tudom, az egészségesnek is van kódja. 

Egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

Ez az! A borderes hangulati hullámzás jellemző, és azt gyógyszerezik. Márpedig amire gyógyszer kell, az betegség. Hadd ragaszkodjak már a "fokozott betegségtudat"-omhoz! 😀

Ja, mellesleg a terhesség-szülés-gyermekágynak is van BNO-kódja, az meg (kóros szövődmények nélkül, melyeknek külön van kódjuk) igazán nem betegség. Így mondhatjuk, h minden, az egészségügyre tartozó "ügynek" van BNO-ja, tehát még ez sem döntő szempont a betegség-kérdésben.

Sorry, mobilon nem tudok rendesen (feketén) idezni.

"Szakértőnk tapasztalatai szerint a borderline személyiségzavarnál a tartós - és már említett - személyiségvonások mellett gyakori a "rárakódó" depressziós állapot, amely már betegségnek tekinthető"

ElőzőOldal 508 / 569Következő