Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.29., 11:08Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóJa. Felsőbb utasításra nem szabad beszélni (írni) elsősorban illegális dolgokról, piáról, zabálásról és hasonlók, mert mit szólnak a külsős olvasók. És ha beléd kötnek, nem kell beleállni. Meg nem szabad "elüldözni" senkit. Utóbbit nem teljesen értem, habár az én agyam már kész totál.
Aki nem idevaló, az ne legyen itt. Szerintem...
Egyetértek!
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóJa. Felsőbb utasításra nem szabad beszélni (írni) elsősorban illegális dolgokról, piáról, zabálásról és hasonlók, mert mit szólnak a külsős olvasók. És ha beléd kötnek, nem kell beleállni. Meg nem szabad "elüldözni" senkit. Utóbbit nem teljesen értem, habár az én agyam már kész totál.
Egyetértek!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.29., 10:58Idézet tőle: KleóHát kb. Le lettem csúnyán baccva. Legfeljebb kititlanak... Nem venném jó néven.
Miért tiltanának ki?
Idézet tőle: KleóHát kb. Le lettem csúnyán baccva. Legfeljebb kititlanak... Nem venném jó néven.
Miért tiltanának ki?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.29., 10:56Tudja valaki mi van John Doe-val? Nekem nem válaszol.
Tudja valaki mi van John Doe-val? Nekem nem válaszol.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.29., 05:49Gyógyszerre inni nem tilos? Illetve leírni, ha ivott valaki? Sokan teszik rajtam kívül.
Krisz, Roboman, Kleó, Matiri, Roxy stb.
Gyógyszerre inni nem tilos? Illetve leírni, ha ivott valaki? Sokan teszik rajtam kívül.
Krisz, Roboman, Kleó, Matiri, Roxy stb.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.29., 05:47Idézet tőle: ElijahShadeBocsánat a rinyáért, DE már nagyon elegem van.
Most megyek aludni.
Jó éjt!
Ez tényleg nagyon szar.
Terápiásan épp azért kellene elvállalni mert sok a bajod.
Engem hasonló diagokkal terápizálnak. Sématerápiám van, amit bordereknek kifejezetten ajánlanak. Ez analitikus és kogn. viselkedésterápiás elemeket is tartalmaz.
Idézet tőle: ElijahShadeBocsánat a rinyáért, DE már nagyon elegem van.
Most megyek aludni.
Jó éjt!
Ez tényleg nagyon szar.
Terápiásan épp azért kellene elvállalni mert sok a bajod.
Engem hasonló diagokkal terápizálnak. Sématerápiám van, amit bordereknek kifejezetten ajánlanak. Ez analitikus és kogn. viselkedésterápiás elemeket is tartalmaz.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.29., 05:42Idézet tőle: KleóJa, pardon, abuzálásról sem szabad szót ejteni.
CSAK POZITÍVAN!
Orvosi engedéllyel nem abúzálás. Egyebként is terápiás adag.
Én orvosi engedéllyel próbálom eltalálni a megfelelő adagokat és azt megtartani hosszú távon.
Idézet tőle: KleóJa, pardon, abuzálásról sem szabad szót ejteni.
CSAK POZITÍVAN!
Orvosi engedéllyel nem abúzálás. Egyebként is terápiás adag.
Én orvosi engedéllyel próbálom eltalálni a megfelelő adagokat és azt megtartani hosszú távon.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.29., 00:23Bocsánat a rinyáért, DE már nagyon elegem van.
Most megyek aludni.
Jó éjt!
Bocsánat a rinyáért, DE már nagyon elegem van.
Most megyek aludni.
Jó éjt!
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.29., 00:23Ma úgy tűnik mindenkinek elég f*s napja van, nekem pl. szétmegy az agyam, biztos valami fincsi kis időváltozás jön, nekem am nem elegek a gyógyszerek, amiket szedek, mert nem tudok aludni jól tőlük, DE ha többet szednék, akkor bevizelnék ágyba. Reggeli adag príma, éjjelivel van gond.
Am nálam már minden megvolt, egész gyógyszerpaletta.
Van párféle, amit szedhetek átlagos vagy kis mennyiségben, ami NEM elég.
Mondtam is áter néninek, hogy ha terapok nem szívesen vállalnak. ,mert bipol és border papíron (amúgy inkább C-PTSD, bár van előbbiből is), DE gyogyik se jók nagy mennyiségben, így homeopátiás meg gyógynövény is van, DE alvás nagyon rossz, én annyira cefetül vagyok, mint a Csipet-Csapat. mikor átment rajtuk úthenger.....
Így mondtam áternek, nem tudna TB-re valami alternatív módot, mely nem terápia és nem is gyógyszer?
Aztán mondta mágneses agystimulálást, de azt TB-re nem végzik el bipolnak, nem vagyok elég súlyos elektrosokkra sem. LOL.Értem.
Tehát ha éjjel nem tudok aludni, csak 2 - 3 és 11 - 12 között, az nem súlyos.... neeeeeem.....
És ezt nőci is tudja, már volt, hogy direkt 7 km-t is sétáltam oda meg vissza egy nap. mégse tudtam aludni!!!!!!
Rázott ideg meg hideg, de nem ment éjjeli 1 előtt akkor se, pedig 8-kor keltem aznap!!!!!
Nem tudom mennyire kell súlyosnak lenni, mi számít annak.
Ha énekled, hogy add ide a didit, a didit add ide, és táncolsz a tengelyed körül vagy mi?
Előző éjjel amúgy rángatóztam is ágyban valamiért.... nah, kircsi.....
Ma úgy tűnik mindenkinek elég f*s napja van, nekem pl. szétmegy az agyam, biztos valami fincsi kis időváltozás jön, nekem am nem elegek a gyógyszerek, amiket szedek, mert nem tudok aludni jól tőlük, DE ha többet szednék, akkor bevizelnék ágyba. Reggeli adag príma, éjjelivel van gond.
Am nálam már minden megvolt, egész gyógyszerpaletta.
Van párféle, amit szedhetek átlagos vagy kis mennyiségben, ami NEM elég.
Mondtam is áter néninek, hogy ha terapok nem szívesen vállalnak. ,mert bipol és border papíron (amúgy inkább C-PTSD, bár van előbbiből is), DE gyogyik se jók nagy mennyiségben, így homeopátiás meg gyógynövény is van, DE alvás nagyon rossz, én annyira cefetül vagyok, mint a Csipet-Csapat. mikor átment rajtuk úthenger.....
Így mondtam áternek, nem tudna TB-re valami alternatív módot, mely nem terápia és nem is gyógyszer?
Aztán mondta mágneses agystimulálást, de azt TB-re nem végzik el bipolnak, nem vagyok elég súlyos elektrosokkra sem. LOL.Értem.
Tehát ha éjjel nem tudok aludni, csak 2 - 3 és 11 - 12 között, az nem súlyos.... neeeeeem.....
És ezt nőci is tudja, már volt, hogy direkt 7 km-t is sétáltam oda meg vissza egy nap. mégse tudtam aludni!!!!!!
Rázott ideg meg hideg, de nem ment éjjeli 1 előtt akkor se, pedig 8-kor keltem aznap!!!!!
Nem tudom mennyire kell súlyosnak lenni, mi számít annak.
Ha énekled, hogy add ide a didit, a didit add ide, és táncolsz a tengelyed körül vagy mi?
Előző éjjel amúgy rángatóztam is ágyban valamiért.... nah, kircsi.....
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 22:09Tényleg. Halálira poz. lehetek. Ki vagyok merülve főleg fizikailag ezer nyavalyával; a 86 éves anyám küzd, de nem sok van hátra, a "kicsi" lányomé minden... Remek kilátások. Legyek jól???
Tényleg. Halálira poz. lehetek. Ki vagyok merülve főleg fizikailag ezer nyavalyával; a 86 éves anyám küzd, de nem sok van hátra, a "kicsi" lányomé minden... Remek kilátások. Legyek jól???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 22:00Elérhető állapot: jelenleg remisszióban.Igazából sosem sikerült, 1-1 tünet mindig fennmaradt...
Elérhető állapot: jelenleg remisszióban.Igazából sosem sikerült, 1-1 tünet mindig fennmaradt...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 21:34Érdekes. Én akármit vettem be, akármennyit, pánikszerűen szorongtam, mh.-k voltak. Most meg egy pici szorongást sem bírok elviselni, jön (orvosi engedéllyel) plusz egy 0,5-ös rivóka, és elég ritkán.
Érdekes. Én akármit vettem be, akármennyit, pánikszerűen szorongtam, mh.-k voltak. Most meg egy pici szorongást sem bírok elviselni, jön (orvosi engedéllyel) plusz egy 0,5-ös rivóka, és elég ritkán.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 21:24Idézet tőle: Gray5Főleg a szorongás. Ez már nekem is vagy az 5. gyógyszerem. Jártam terápiára évekig. Akkor úgy tűnt segített. Most megint rosszabb. Lehet hogy semmi értelme váltogatni, én ilyen vagyok és kész, hol jobb, hol rosszabb.
Nekem Pregabalin vált be szorongásra. Az ugyanúgy gyorsan hat, mint a nyugtatók. Kevésbé okoz függőséget.
Idézet tőle: Gray5Főleg a szorongás. Ez már nekem is vagy az 5. gyógyszerem. Jártam terápiára évekig. Akkor úgy tűnt segített. Most megint rosszabb. Lehet hogy semmi értelme váltogatni, én ilyen vagyok és kész, hol jobb, hol rosszabb.
Nekem Pregabalin vált be szorongásra. Az ugyanúgy gyorsan hat, mint a nyugtatók. Kevésbé okoz függőséget.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 21:17Sajnos az átmeneti, és nagyban függ az életkörülményektől.
Különben, ha nem titok, most hány éves is vagy?
Sajnos az átmeneti, és nagyban függ az életkörülményektől.
Különben, ha nem titok, most hány éves is vagy?
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.28., 21:13Tudom, hogy mindenki így van, ingadozik, csak szerettem volna valami nagyobb stabilitást elérni.
Tudom, hogy mindenki így van, ingadozik, csak szerettem volna valami nagyobb stabilitást elérni.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.28., 21:02Főleg a szorongás. Ez már nekem is vagy az 5. gyógyszerem.
Jártam terápiára évekig. Akkor úgy tűnt segített.
Most megint rosszabb.
Lehet hogy semmi értelme váltogatni, én ilyen vagyok és kész, hol jobb, hol rosszabb.
Főleg a szorongás. Ez már nekem is vagy az 5. gyógyszerem.
Jártam terápiára évekig. Akkor úgy tűnt segített.
Most megint rosszabb.
Lehet hogy semmi értelme váltogatni, én ilyen vagyok és kész, hol jobb, hol rosszabb.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 20:57Idézet tőle: Gray5Olwexya, Lamolep, Xanax. Hol jobb, hol rosszabb, most épp rosszabb.
Mi a fő tüneted? Gondolom szorongás is, ha Xanaxot kaptál.
Idézet tőle: Gray5Olwexya, Lamolep, Xanax. Hol jobb, hol rosszabb, most épp rosszabb.
Mi a fő tüneted? Gondolom szorongás is, ha Xanaxot kaptál.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 20:56Idézet tőle: KleóJa. Felsőbb utasításra nem szabad beszélni (írni) elsősorban illegális dolgokról, piáról, zabálásról és hasonlók, mert mit szólnak a külsős olvasók. És ha beléd kötnek, nem kell beleállni. Meg nem szabad "elüldözni" senkit. Utóbbit nem teljesen értem, habár az én agyam már kész totál.
Idézet tőle: KleóJa. Felsőbb utasításra nem szabad beszélni (írni) elsősorban illegális dolgokról, piáról, zabálásról és hasonlók, mert mit szólnak a külsős olvasók. És ha beléd kötnek, nem kell beleállni. Meg nem szabad "elüldözni" senkit. Utóbbit nem teljesen értem, habár az én agyam már kész totál.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 20:55Idézet tőle: Gray5Olwexya, Lamolep, Xanax. Hol jobb, hol rosszabb, most épp rosszabb.
Tényleg türelem kell. Én végigszedtem a palettát. Hol segített a gyógyszer, hol nem. Változó az állapotom is. Nem ugyanaz a bajom, mint régen, amikor kezelni kezdtek.
A mostani beállításom jó, de még csiszolgatni kell.
Terápiára jársz? Ha nem, akkor vedd fontolóra.
Idézet tőle: Gray5Olwexya, Lamolep, Xanax. Hol jobb, hol rosszabb, most épp rosszabb.
Tényleg türelem kell. Én végigszedtem a palettát. Hol segített a gyógyszer, hol nem. Változó az állapotom is. Nem ugyanaz a bajom, mint régen, amikor kezelni kezdtek.
A mostani beállításom jó, de még csiszolgatni kell.
Terápiára jársz? Ha nem, akkor vedd fontolóra.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 20:54Ja. Felsőbb utasításra nem szabad beszélni (írni) elsősorban illegális dolgokról, piáról, zabálásról és hasonlók, mert mit szólnak a külsős olvasók. És ha beléd kötnek, nem kell beleállni. Meg nem szabad "elüldözni" senkit. Utóbbit nem teljesen értem, habár az én agyam már kész totál.
Ja. Felsőbb utasításra nem szabad beszélni (írni) elsősorban illegális dolgokról, piáról, zabálásról és hasonlók, mert mit szólnak a külsős olvasók. És ha beléd kötnek, nem kell beleállni. Meg nem szabad "elüldözni" senkit. Utóbbit nem teljesen értem, habár az én agyam már kész totál.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 20:07Szegény idösanyám, mindig egy kancsóbul itta a bort. A kancsó fenekire egy tükrött erősítttett a következő fölirattal: Ne igyál, idös jányom, mert te is ilyen lesző!
Szegény idösanyám, mindig egy kancsóbul itta a bort. A kancsó fenekire egy tükrött erősítttett a következő fölirattal: Ne igyál, idös jányom, mert te is ilyen lesző!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.28., 19:53Bocsi, de nekem ez a Sprite nemgyerebe. Túl édes a kutyulmány, még citrommal is. Azért elfogy...
Bocsi, de nekem ez a Sprite nemgyerebe. Túl édes a kutyulmány, még citrommal is. Azért elfogy...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.28., 10:57Idézet tőle: KleóVettem szprááájtot, még hűl.
Csapunk nagy vodka-partit 😉
Sirály 😉
Idézet tőle: KleóVettem szprááájtot, még hűl.
Csapunk nagy vodka-partit 😉
Sirály 😉
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 09:11Szarul aludtam. 5x felébredtem. Most jól vagyok. Voltam már ügyet intézni.
Szarul aludtam. 5x felébredtem. Most jól vagyok. Voltam már ügyet intézni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 04:12Idézet tőle: BorostyánKleó,ha legközelebb tolsz valami cuccot akkor,szólj már nekem is légyszi! Állítólag a vodka sprite-tal a legfinomabb.Azt is hűthetsz be,vodkát meg majd viszek én:)
Nekem is adhatnál a cuccból!
Idézet tőle: BorostyánKleó,ha legközelebb tolsz valami cuccot akkor,szólj már nekem is légyszi! Állítólag a vodka sprite-tal a legfinomabb.Azt is hűthetsz be,vodkát meg majd viszek én:)
Nekem is adhatnál a cuccból!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.28., 03:28Kleó,ha legközelebb tolsz valami cuccot akkor,szólj már nekem is légyszi! Állítólag a vodka sprite-tal a legfinomabb.Azt is hűthetsz be,vodkát meg majd viszek én:)
Kleó,ha legközelebb tolsz valami cuccot akkor,szólj már nekem is légyszi! Állítólag a vodka sprite-tal a legfinomabb.Azt is hűthetsz be,vodkát meg majd viszek én:)
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.28., 03:24Idézet tőle: KleóSajnos az lesz... Citrom+víz. Tisztán nem merem 🙁
Szerintem az is jó. Vagy igyál vodka ivás előtt és után is vízet. Az ugyanúgy jó a gyomornak. Evés is.
Idézet tőle: KleóSajnos az lesz... Citrom+víz. Tisztán nem merem 🙁
Szerintem az is jó. Vagy igyál vodka ivás előtt és után is vízet. Az ugyanúgy jó a gyomornak. Evés is.