Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 43 / 569Következő

Így van, mielőbbi gyógyulást! 🙂

Szerintem se menj melózni,de ahogy gondolod utána xarabb lesz ha lázasan sétálsz ide oda.

Jobbulást neked!

Idézet tőle: Borostyán

Így van John,gyógyulj meg!

Köszi, igyexem. 🙂

Idézet tőle: Kiscsillag

John! 

Jobbulást! 

Ne dolgozz betegen! 

Így van John,gyógyulj meg!

Arra kevesebb pénz jár. Meg el kell menni a dokihoz békásmegyerre. Nem voltam a körzetinél 30 éve, azt sem tudom, ki az.

Idézet tőle: John Doe

Köszönöm!

Tudok dolgozni, de csak nagyon viszafogottan. Attól tartok, hogy ha erre hivatkozva megtagadom az itthoni munkát, akkor kiiratnak betegállományba, hogy oda való vagyok.

Vettem most a patikában algopyrint, rubofent, meg száraz köhögésre gyszert. Plusz a boltban 3 doboz piros grapefruit italt.

Csak még du. el kellene jutnom békásmegyerre, várok hivatalos papírt. Meg vasárnap szavazni a Turbán kormány ellen.

Az is baj, hogy félórás váltásokkal fázok, illetve izzadok mert melegem van.

Szerintem influenza amúgy, most járvány van vele.

Szerintem betegácsiba való vagy.

Köszönöm!

Tudok dolgozni, de csak nagyon viszafogottan. Attól tartok, hogy ha erre hivatkozva megtagadom az itthoni munkát, akkor kiiratnak betegállományba, hogy oda való vagyok.

Vettem most a patikában algopyrint, rubofent, meg száraz köhögésre gyszert. Plusz a boltban 3 doboz piros grapefruit italt.

Csak még du. el kellene jutnom békásmegyerre, várok hivatalos papírt. Meg vasárnap szavazni a Turbán kormány ellen.

Az is baj, hogy félórás váltásokkal fázok, illetve izzadok mert melegem van.

Szerintem influenza amúgy, most járvány van vele.

John! 

Jobbulást! 

Ne dolgozz betegen! 

38,2

És a patika sem ügyeletes, csak este 9ig vannak nyitva, most néztem neten. A valódi ügyeletes messze van.

Áh, csak 37,8, nagyobb a füstye mint a lánygja. Meg úgyis itt van a sarkon az ügyeletes gyszertár.

Lázas vagyok, és nincs Algopyrinem, mert szokás szerint fel lett zabálva és nem lett véve tartaléknak.

Én piszét szeretnék, kb. a harmadát...

Borsónál nagyobb. De hogy néznél ki borsónyi orral?

"Magának az orra nagy!

...

Mondhatta volna szebben, kis lovag"

Köszönöm szépen, hogy az orromat narráltátok.
Aki mondta, egy nagyorrú pasi, amit én amúgy imádok.

Idézet tőle: IvyWeston

Képzeljétek, valaki aszonta, hogy nagy az orrom.
Szerintem nem nagy, csak hosszúkás, egyenes.

Szerintem sem nagy, de minden viszonyítás kérdése - annak aki mondta, volt orra?

Volt olyan ismerősöm,akinek nagy orra  volt!

Hidd el a tied nem az 🙂

Megfázásos tünet, torokkaparós tüsszögős. Ma home office, meg holnap is. De ki kellene menni postát is nézni a féllakásba is. Majd megpróbálok nem tüsszögni a buszon.

Fáj a fejem is, nem tudok aludni.

Annyira finom fasírt illat volt a lépcsőházban, hogy eszembe jutotttál John Doe!

Hát, legalább erről eszébe jutok valakinek. 🙂

Haj, ez a korán fekvős brigád...

Beszélgethetnékem van.

Jó ideje úgy érzem (áterem sem mondott ellent), h mostanság nem a bipol dominál nálam  – úgy látszik, jó a gyszerezés –, hanem a border. A szorongás sem állandó, a piáról viszont szó se essen...

Én magam szoktam mondani, h nagy az orrom, és többen (nem mindenki) mondják, h miért mondom, nem is nagy. Dehogynem...

Tied nem, arányos.

A téged kritizáló illető orra nagy inkább, és nem kellene mindenbe beleütni neki.

Annyira finom fasírt illat volt a lépcsőházban, hogy eszembe jutotttál John Doe!

Legutóbb 20 ezerből ruletteztem 47ezret, aztán elvesztettem, mert nem volt több pénz feltöltve. Szerintem keveset kockáztatok. Fizetés után YOLO alapon 200ezret töltök fel.

Hajnalban kaparni kezdett a torkom. Hétfő este tüsszögtem, de tegnap nem volt tünetem. Lehet holnap otthon maradok.

Szarul voltam ébredéskor. Most jobb. Hat már  a gyszer.

Idézet tőle: Kleó

KCs! Te is feketes.ggű vagy ám, elüldöztük azt a kötözködős jótét lelket...

Szegény jótét lélek! Csak vissza ne jöjjön! Áldja meg a Jóisten, csak ne itt.

Mit dumál Krisz? Pláne magánból? Úgy lekúrt tegnap, h na.Faxom. Jó kitilt, v lever, mint a poharat.

Maj' megmondom neki, hogy nono megállj csak! Csúnya Krisz. 

Hali ki hogy vann?

Én most kisérfm Anyut a Szemklinikára pestre.

Szép napot 🙂

Itt az van amit a Krisz mond hiszen,ő is csak másfeles  tejet iszik 😀

Mit dumál Krisz? Pláne magánból? Úgy lekúrt tegnap, h na.Faxom. Jó kitilt, v lever, mint a poharat.

Kedves tőle meg mindenkitől az aggódás, aki aggódott. 🙂

Azért keresett, mert az uccsó privire akkor nem válaszoltál, és aggódott...

Ez kissé ellentmondásos, mert ha nem üldözitek el, akkor másokat üldöztök el azzal, hogy itt ilyen hangnemben is lehet kommunikálni, miközben a főoldalon kint van, hogy nem.

Vagyok, dolgozok - alszok - játszok. Most is aludtam mikor Kleó hívott. A Borostyánnal meg messengereztem ma, szóval beírhatta volna ő is, hogy megvagyok. 😛 🙂

Feszkózok a munka miatt. Arról volt szó, hogy többet nem dolgozok erre realizálom, hogy ott ülök bent. Hétfőn egyszerre beszéltünk a nagyfőnökkel, ami nem tetszett neki, de mivel én kezdtem el előbb így leszartam, meg amúgy is leszarom.

Asszem Krisszel most egy"kicsit" nem vagyunk jóban...

Ahha én is nézek mást is...

Én 2 - 3 közöttig tényleg nem alszok, csak nézek videókat meg zenét hallgatok meg filmek, sorozatok, tehát nem ide nézek. 

Most még igazán nincs késő, a mámmá is olvas, itt meg a nagy csend... Oszt panaszkodtok, h nem tudtok aludni.

Tényleg, kéne egy Alvás topic is!

KCs! Te is feketes.ggű vagy ám, elüldöztük azt a kötözködős jótét lelket...

Idézet tőle: Gray5

Főleg a szorongás. Ez már nekem is vagy az 5. gyógyszerem. Jártam terápiára évekig. Akkor úgy tűnt segített. Most megint rosszabb. Lehet hogy semmi értelme váltogatni, én ilyen vagyok és kész, hol jobb, hol rosszabb.

Nekem Pregabalin vált be szorongásra. Az ugyanúgy gyorsan hat, mint a nyugtatók. Kevésbé okoz függőséget.

Azt mondt a pszichiáter, hogy nem tudja felírni, mert csak nerulógus írhatja teljes támogatással. Gondolom drágán ő is fel tudná, csak nem nagyon akarta, de mindegy is, mert nem nagyon van felesleges pénzem.

Nekem kb 3 ezer Ft/doboz. Pszichiáter írja.

Megvan, telón, csak olyan hervatag kedve van.

Köszi:)

Megvan, telón, csak olyan hervatag kedve van.

Idézet tőle: Borostyán

Tudja valaki mi van John Doe-val? Nekem nem válaszol.

Na, ez nekem is eszembe jutott, úgy eltűnt...

Merth igaza van a... z illetőnek, h én folyton projektálok. Tök neg. vagyok, mindenre ugrok, ilyenek. Rontom a renomét.

Főleg a szorongás. Ez már nekem is vagy az 5. gyógyszerem. Jártam terápiára évekig. Akkor úgy tűnt segített. Most megint rosszabb. Lehet hogy semmi értelme váltogatni, én ilyen vagyok és kész, hol jobb, hol rosszabb.

Nekem Pregabalin vált be szorongásra. Az ugyanúgy gyorsan hat, mint a nyugtatók. Kevésbé okoz függőséget.

Azt mondt a pszichiáter, hogy nem tudja felírni, mert csak nerulógus írhatja teljes támogatással. Gondolom drágán ő is fel tudná, csak nem nagyon akarta, de mindegy is, mert nem nagyon van felesleges pénzem.

Am szép napot mindenkinek! 🙂

Nekem borzalmas volt sématerápia, nekem KIP-terápia volt jó 2007-11/12 között, DE azt nem sokan végzik, és az, aki végezte velem kidobott 2011-ben vagy 2012-ben..... ugye akkoriban sokat hívtam éjjel, mert szuicid és minden egyéb voltam, azóta senki nem vállal Hajdú-Biharban... így jártam...

Meg is tanultam, hogy nem is lehet megbízni Hajdú-bihar megyei lógusokban és áterekben.

Voltam sématerapom csoportosan, DE borzalmas volt, kisütötték, hogy büntető készenlétem van valami teszt alapján, ami tökre nem igaz, ugye ez azt jelenti, hogy minden sérelmet meg akarsz torolni, hát ha valami, ez nem jellemző rám. 

És volt egy nő is, amelyik ott mindenkinek beszólt, és páciens volt - nekem is mondta, hogy jah, hát vegyed fel pelenkát, ha ennyire f*s*l meg ilyenek, nem szóltak terapok semmit.... 

Hát ha nekem valami nem kell, az a sématerápia Debrecenben....

Látszott is, hogy ilyen enyhe gondokkal kezdenek valamit, minthogy valaki fél más emberek véleményétől, ill. attól, hogy beteg lesz, DE ha valakit már megerőszakoltak vagy fizikailag vagy érzelmileg abuzáltak, akkor már megállt tudomány.

ElőzőOldal 43 / 569Következő