Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 42 / 569Következő

Amúgy front van vagy mi a xar.

Szétmegy a fejem és többször megszédültem 🙁

Idézet tőle: Kiscsillag

Nem kevés zsírréteg is van a hasamon. Nemcsak puffad. Hájas is.

Amúgy van a neten ilyen test súlykalkulátor keresd meg.

Nekem azt írta ki,hogy az ideális testsúlyod 66.5.És normál a tested 🙂

De keress  rá,ha  nekem nem hiszel 🙂

Én vagyok annyi kiló mint te és több  mint 10 centivel magasabb vagy nálam.

Nem vagy dagi hidd el 🙂

Én mostanában fogytam 6 kilót, de így is 106 kiló vagyok. Bár ne feledjük, a férfi 100 kiló fölött kezdődik, szóval...

Nem kevés zsírréteg is van a hasamon. Nemcsak puffad. Hájas is.

Bárcsak fogynék...

Hány kiló vagy és hány cm,hogy fogyni akarsz?

Priviben is írhatod ha nem akarod,hogy megtudják!  🙂

[/quote]

[/quote]

175 cm. 63 kg. Súly nem lenne rossz, ha nem lenne nagyon nagy a hasam. Onnan fogynèk, de nem lehet csak onnan.

[/quote]

Jajj  te!

Én 163 cm vagyok és hol 61-61-62 kg  és leszarom még az sem dagi.

Én mongjuk savtól pajzsmrigytöl puffadok vagy nemtom.

Voltam emiatt 52 kiló is.Visszanéztam a fényképet akorrol ,ugy néztem ki mint a halálmadár,irtó ronda volt.

Pedig nem is fogyiztam

Jó vagy így,ez  pont jó,nem kell  fogynod 🙂

Idézet tőle: Kleó

Hát, basszus, nem kellett volna 2 napon át ennyit aludni... De muszáj volt a kimerültségtől. A mámmát alig bírva menni (mind2-őnknek) el kellett vinni a rendelőbe, taxival is nehéz volt... A rendelőben a liftben, plusz még 1x az osztályon, megkaptuk, h 'ajjaj" 😀 És kb. a harmadát tudtuk elintézni, de tökre kimerültünk.

Neked mi ez a fáradtság, menni alig bírás? Te eddig fitt voltál.

1.) Nem nagy, puffadt, azon nem a fogyás segít.

2.) Mire onnan fogysz, gebe leszel...

Mondom én is: így jó, ahogy van!

Puffadt + van sok felesleges zsírétteg.

Lesz egy nagy blues koncert nemsokára, amit vétek kihagyni. De nem tudom, kellek-e én oda. Állni sem bírok sokáig a 104 kilómmal. 

Voltam orvosnál a héten, olyan fura volt. Az utóbbi két évben ez volt az első személyes találkozó. De még egy depi kérdőívet sem kellett kitöltenem. Cseles keresztkérdések voltak, pl. a gyerekeim számával egy kis játék, de úgy semmi extra. Máskor mindig biztat, meg hogy ügyesen csinálom, stb. De most semmi. Passzív volt. Furán nézett.

Nem túl nyugodtan jöttem ki.

Hát, basszus, nem kellett volna 2 napon át ennyit aludni... De muszáj volt a kimerültségtől. A mámmát alig bírva menni (mind2-őnknek) el kellett vinni a rendelőbe, taxival is nehéz volt... A rendelőben a liftben, plusz még 1x az osztályon, megkaptuk, h 'ajjaj" 😀 És kb. a harmadát tudtuk elintézni, de tökre kimerültünk.

Ja, meg még képes vagy olyan testtartással állni, h direkt kitolod.

1.) Nem nagy, puffadt, azon nem a fogyás segít.

2.) Mire onnan fogysz, gebe leszel...

Mondom én is: így jó, ahogy van!

Idézet tőle: gb.kitty

Idézet tőle: John Doe

Álmosan és bűnösen. Túl korán ébredtem. Mirelit kaját fogok enni. 

Bűnösen?

Mirelit kaja evés a bűn.

Bárcsak fogynék...

175 cm. 63 kg. Súly nem lenne rossz, ha nem lenne nagyon nagy a hasam. Onnan fogynèk, de nem lehet csak onnan.

Érdekes, női szemmel is tök rendben van alkatilag. Végül még anorex lesz...

Bűnösen?

Mirelit kaja evés a bűn.

Bárcsak fogynék...

Mirelit kaja evés a bűn.

Bárcsak fogynék...

Ami finom volt így nem bűn. 🙂

Optimális vagy szerintem. Miért érzed a fogyási késztetést?

Bűnösen?

Mirelit kaja evés a bűn.

Bárcsak fogynék...

Mi sem veszünk kinder tojást,csak húsvétkor a locsolóknak.

Bár hál isten már nem járnak évek óta,de az sem jobb ha mi esszük meg és betegek leszünk.

Igaz Haloweenkor becsöngetett este a szomszéd kissrác.Ők seincsenek itt mindig elvált a szomszéd és a fia meg az unokatesói nem mindíg vannak itt.e ők sem szoktak jönni.Szóval nemtom.

Nem veszek ilyet. Szerintem van valami kép, hogy milyen csokik érintettek.

Lányok ,fiúk ti vettetek a szalmonellás kinder meglepetés tojásból?

Mondjuk a 100g-os van kiirva a mienk 20 g-os nem tudom hogy kidobjuk vagy sem.

Ráadásul a Kinai boltbol vettem kettőt.

Sikerült? Jót tett?

Kicsit jó,de még 8 hátravan.

Kicsit megégette a bőröm a karomon de sebaj.

Jól esett mondjuk a kezelés.

Sikerült? Jót tett?

Hali ! Ki hogy van?

Görcsöl a hasam,de nemsokára mennem kell a második fizikoterápiára,hát mint akit agyonvertek,mondjuk akkor  még jolesett a kezelés.Már az első.

Nincs kedvem lebuszozni,de muszáj.

Majdnem 87ezer a közjegyzői díj. Fizesd be végrehajtás terhe mellett kondícióval.

Kellemetlen lehet. 🙁

Neten nincs rá valami okosság?

Valami tea bizti van,asszem van itthon még fogzubogtató az alkohol nélküli talán.

Kellemetlen lehet. 🙁

Neten nincs rá valami okosság?

Huh gyerekek!

Valami forró kajával úgy megégettem a szájpadlásom elöl.

Olyan hólyagos ,csíp fáj minden bajom van tőle.

Csak tudnám mit csináljak vele...

Felnőtt pelenka sokszor nekem sem ártana.

Pláne,ha eglóész mnapra kell  valahova menni.

Ez az állandó pisilés megbolondít....

Elijah!

"1. felnőtt pelenka (inkább halál, annyira nem alázom meg magam)"

Pedig ez a megoldás, nem megalázó, szükséges kellemetlenség. Pl. egy sebészeti osztályon már minden fekvőbeteg pelenka"bugyi"-t kap...

Rég ettem, kellene csinálni valamikor. Mi benne a macera? Nekem az egész, de neked mi?

Hát azt a sok mindent felvagdalni, amit teszek bele!

Nos, január 1-je óta halál jár fejemben, DE ha biztos helyeken vagyok, nem tudom megtenni, egyéb biztos módszerekre nincs pénzem.

Annyira semmirekellő és semmirevaló áterek 95%-a Hajdú-Biharban, hogy mindig félrekezeltek, kivéve a jelenlegi.

Beetettek azzal, hogy border vagyok, pedig nem is biztos, mert C-PTSD nagyban illik rám, azaz félek oda menni olyan közlekedési eszközzel, ahol kipcsakok (c+ népség) megvertek, és emlékszem tisztán, hogy mit mondtak és milyen arckifejezésük volt - ez most nem írom le, mert nagyon felkavaró, amikor kondomot fújattak fel és lenyalatatták ablakot, egy felnőtt sem segített, buszsofőr se dobta le hepciáskodókat. Hát igen, ahogy youtube-on is írták külföldiek, valaki csak testben lesz felnőtt, de mindig csak gyáva megalkuvó rosszindulatú sz*r alak marad, aki nem segít senkinek, rendőrt se hív, inkább maradtak volna ilyenek ősei barlangban.

Aztán meg megvertek főtéren, ott sem segített senki.

Am engem már semmi nem lep meg, albérletekben is annó igazodtam emberekhez, olyan helyekre is elmentem, amiket utáltam, hogy szeressenek, meg megtettem olyan dolgokat is, hogy alkalmazkodjak, de így is megkaptam, hogy b*szatlan kisfiú meg hülye b*zi. Egyik sem igaz, de ugye ez hungarikum, hogy ezt mondjuk valakinek, ha nem szimpi.

Én jogosan bírálok ilyen embereket, én ugyanis egyszer születésnapomra nem kértem magamnak semmit, hanem azt a pénzt gyógyszereire adakoztam amcsi isminek....

Lóguskák se szeretnek errefele legtöbb embert (tisztelet kivételnek, akik dugig vannak pácienssel), amúgy is mindennek az egyén oka itthoni felfogás szerint, soha nem bántalmazó, de bántalmazott hibás!!!! 

Azt szeretik, aki csendes, nem szuicid és a sarokban sírdogál.

Engem az se érdekelne, ha elpusztulna egész Hajdú-Bihar, visszataszító egész. Minden hulljon romba.

Na most ugye nem szedhetek nagymértékű gyogyit, VAGY ágybavizelés lép fel, lóguskák nincsenek toppon finoman szólva, ÉS felvetettem elektrosokkot, amihez nem vagyok elég súlyos szerinte.... hhahaha....

4 fizikai betegség, 4 mentális..... eutanázia nincs..... miért is lenne!? 

Le kell fordítani hozzá papírjaid angolra, ott kell lenned megfigyelésen, és lehet, hogy akkor sem tesznek el végül láb alól, és NAGYON drága.

Akkor vagyok boldog, ha alszok, amúgy pusztulat, mizantrópia (embergyűlölet) van, ill. totális zavartság, halálvágy.

Mindezt elmondtam áternek, közölte, hogy terápia-és-gyógyszerrezisztens vagyok nagyjából, mert nem tudok annyit szedni, amennyit kéne. 

És még látja f*sul vagyok, a súlyommal b*szogat, pedig nem is vagyok kövér.

Mondtam is, hogy agyamban turkáljon, ne súlyomban.....

Meg is sértődött nénike kicsit.....

Gondolatban sokszor elképzelem, hogy elpusztul ország, meghalok én, és nagy nyugalommal és örömmel tölt el....

Nincs is alternatíva, csak pár:

1. felnőtt pelenka (inkább halál, annyira nem alázom meg magam)

2. öngyilkosság - ha biztos helyen vagyok, nem tudom megtenni

3. eutanázia - drága, és még megfigyelés után sem biztos, hogy eltesznek láb alól - még anyám is azt mondta, hogy adna pénzt, ha tudná, hogy biztos eltesznek

4. további szenvedés

Én amúgy szívesen szétszedálnám agyam, HA nem vizelnék be meg ilyenek, mint mellékhatás... és mindentől.

Egyedül nincs ilyesmi Rivotriltól, AZT meg nem írják nagy adagban.... LOL..... FML.... (F*ck My Life) 

Verseket, audió drámákat, narrációkat értékelik, de nem veszik meg sokszor..... 

Pedig még fordítok is....

Itt nem arról van szó, hogy el fog múlni... felfordul gyomrom egész világtól, a létezés maga bágyadttá, ernyedtté, dühössé, csalódottá tesz már 6 éve... ez nem múló szeszély... 

És nagy örömmel tölt el, ha elképzelek számomra unszimpatikus embereket környezetemből (IRL - valós életbeli), hogy felfordulnak..... 

Bűnösen?

Hali!

Ki hogy van?

Hali!

Ki hogy van?

Rég ettem, kellene csinálni valamikor. Mi benne a macera? Nekem az egész, de neked mi?

Ennék egy rántottásat, de olyan macera...

Na, itthon maradtam ma végül is.

Megint erős a késztetésem, hogy holnap előrevetítsem a felmondásomat. Jó lenne, ha feldühítenének, mert ameddig csak magamat dühítem fel addig az nem visz túl a döntési határon.

Idézet tőle: IvyWeston

Kaptam

Ez tetszik! Az élet apró örömei...:-)

Kaptam

Jó reggelt!

Ki hogy van?

Itt szakad a hó! 🙂

Halász Judit dalszöveg

Nehéz okosan szeretni

Egy kis virág is okozhat nagy zavart

Néhány ostoba szó szörnyű bajt

Valami elszorul legbelül

És úgy szorít, hogy az ember menekül

Nehéz úgy szeretni, ahogyan kell

Amit a másik örömmel elvisel

Nehéz szeretni okosan, józanul

Szeretni, sajnos, senki nem tanul

Távol tart egy félénk mozdulat

S a vallomáshoz nincsenek szavak

Valahogy mindig rosszkor érkezünk

És néha magunk elől is megszökünk

Nehéz úgy szeretni, ahogyan jó

Ahogy az örömmel elfogadható

Szeretni, sajnos, senki nem tanul

A közeledés is félreérthető

S a hazugság is lehet megnyerő

Néha túlérzékenyek vagyunk

Máskor meg a büszkeség a bajunk

Nehéz úgy szeretni, ahogyan kell

Amit a másik örömmel elvisel

Szeretni, sajnos, senki nem tanul.

Itt volt a takarítóember, és habár jóformán nem csináltam semmit, tök ki vagyok merülve.

Azonkívül napok óta állandóan fáj a jobb oldali forgóm, ami csak felkeléskor szokott, és nem is mindig 🙁

Hali!

Ki hogy van?

Nekem fáj a hasam,időnként elkap a banyaláz 🙂

GYERTEK --==>> https://stin.to/bura

Á, maradj csak otthon, főleg vasárnap.

Komolyan: lázasan, ilyen időben ne mászkálj!

Szerintem se menj melózni,de ahogy gondolod utána xarabb lesz ha lázasan sétálsz ide oda.

Jobbulást neked!

Ihhonról dolgoztam volna ma, de mondta a felettes, hogy írjam ki szabira, táppénzre. Aludtam, most keltem fel fél órája. Meg erőltetik, hogy csináljak covid tesztet. Most ezért vehetek egy drága vackot, hogy ők megnyudodjanak.

Ajj szegénykém,ilyen semmilyen idöben könnyü megfázni.

Ha én lázas vagyok,fel  sem tudok kelni,may mosdóba meg vissza.

gyógyulgass forró itallal vagy valami.

Idézet tőle: IvyWeston

Egy kis fasírt? Vagy KFC-kosár? Hmm?

2x6 karika gyulai kolbász ettem ma. Tegnap 2-3 lapsajtot. Most sajnos nem tudnék finom kajákat tolni.

Szerintem se menj melózni,de ahogy gondolod utána xarabb lesz ha lázasan sétálsz ide oda.

Jobbulást neked!

Ihhonról dolgoztam volna ma, de mondta a felettes, hogy írjam ki szabira, táppénzre. Aludtam, most keltem fel fél órája. Meg erőltetik, hogy csináljak covid tesztet. Most ezért vehetek egy drága vackot, hogy ők megnyudodjanak.

Jobbulást neked!

Egy kis fasírt? Vagy KFC-kosár? Hmm?

Évente egyszer vagy kétszer csuklom.
De akkor egy óráig. És semmi nem segít.
Már nagyon unom.

ElőzőOldal 42 / 569Következő