Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.14., 07:54Lehet. Meg ez itt ilyen társadalni + nyelvi izé, mert van magázás meg tegezés.
Sonka ügyben nem tudom, milyet kell venni. Félek, hogy rágós lesz vagy unszimpatikus ha felvágom, és megy a kukába mert finnyázok.
Lehet. Meg ez itt ilyen társadalni + nyelvi izé, mert van magázás meg tegezés.
Sonka ügyben nem tudom, milyet kell venni. Félek, hogy rágós lesz vagy unszimpatikus ha felvágom, és megy a kukába mert finnyázok.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.14., 00:18És ha tudnád, h hány ilyen vénqrva kiakadna rajta? Anno a tini kutyások is tegeztek, volt barinőm szerint ez egy képesség, h érzik, kit lehet.
Ja-ja. Én már a pinacon vettem sinkent.
És ha tudnád, h hány ilyen vénqrva kiakadna rajta? Anno a tini kutyások is tegeztek, volt barinőm szerint ez egy képesség, h érzik, kit lehet.
Ja-ja. Én már a pinacon vettem sinkent.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.13., 23:50Kedves volt tőle. 🙂
Közben eszembe jutott, hogy nyúlünnep lesz, szóval sonka kell meg tojás meg majonézes torma.
Kedves volt tőle. 🙂
Közben eszembe jutott, hogy nyúlünnep lesz, szóval sonka kell meg tojás meg majonézes torma.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.13., 22:21Idézet tőle: KleóJaj de jó, itt vagytok édes gyermekeim! Egész du. aludtam, tök ki vagyok merülve a húsvéti éhen halás elleni harcban.
Itt itt. Hazafelé vettem lajos halat, megevése után elaludtam, és most olyan, mintha valami mosogatószert ettem volna.
Ma is kell boltozni, kell kenyér meg általános ennivaló. Valami rántott dolgot ennék, majd nézek csireket a mirelit pultban.
Idézet tőle: KleóJaj de jó, itt vagytok édes gyermekeim! Egész du. aludtam, tök ki vagyok merülve a húsvéti éhen halás elleni harcban.
Itt itt. Hazafelé vettem lajos halat, megevése után elaludtam, és most olyan, mintha valami mosogatószert ettem volna.
Ma is kell boltozni, kell kenyér meg általános ennivaló. Valami rántott dolgot ennék, majd nézek csireket a mirelit pultban.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.13., 22:16Ej. 🙁 Remélem hat a rivó. Majd veszünk sok B6 B12 folsav vitamint, állítólag az is csökkenti a tüneteit.
Ej. 🙁 Remélem hat a rivó. Majd veszünk sok B6 B12 folsav vitamint, állítólag az is csökkenti a tüneteit.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.13., 22:15Jaj de jó, itt vagytok édes gyermekeim! Egész du. aludtam, tök ki vagyok merülve a húsvéti éhen halás elleni harcban.
Jaj de jó, itt vagytok édes gyermekeim! Egész du. aludtam, tök ki vagyok merülve a húsvéti éhen halás elleni harcban.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.13., 21:41Idézet tőle: John DoeÁltalános nyugtalanság?
Igen. Megvonási tünetes. Később lesz akatízia is. Kivéve ha hat a 3x2 mg Rivó. Átmetileg kapom.
Idézet tőle: John DoeÁltalános nyugtalanság?
Igen. Megvonási tünetes. Később lesz akatízia is. Kivéve ha hat a 3x2 mg Rivó. Átmetileg kapom.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.13., 08:00Nagyon nyugtalan vagyok. Lehet, hogy ma lesz hyógyszerváltoztatás. Bizakodó vagyok emiatt.
Nagyon nyugtalan vagyok. Lehet, hogy ma lesz hyógyszerváltoztatás. Bizakodó vagyok emiatt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.13., 07:36Szarul. minden reggel szidalmazom a szüleimet, amiért mexülettem.
De holnap home office, aztán meg 9 nap nemdolgozás.
Szarul. minden reggel szidalmazom a szüleimet, amiért mexülettem.
De holnap home office, aztán meg 9 nap nemdolgozás.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.13., 05:59Már nem kell aludni terápiáig.
Már nem kell aludni terápiáig.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.12., 07:55Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: KiscsillagMár csak 1-et kell aĺudni és terápiám lesz. 🙂
Milyen, sémás?
Vegyes. Mindig az a módszer, ami passzol a bajomhoz.
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: KiscsillagMár csak 1-et kell aĺudni és terápiám lesz. 🙂
Milyen, sémás?
Vegyes. Mindig az a módszer, ami passzol a bajomhoz.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.12., 07:47Ja. 🙂 Hát szerintem csak a nagy boltok vesznek vissza és olyat, ami benne van a szalmonella sorozatban. De lehet, hogy a gyűjtőket is érdekli, elvégre egyedi, mint a hibás bélyeg. 🙂
Ja. 🙂 Hát szerintem csak a nagy boltok vesznek vissza és olyat, ami benne van a szalmonella sorozatban. De lehet, hogy a gyűjtőket is érdekli, elvégre egyedi, mint a hibás bélyeg. 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.12., 07:37Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: gb.kittyVajon visszaveszik a kinder tojást a Kinai boltba papír nélkül? 🙂
Leszedted róla a csomagolást?
Blokkra értettem na 🙂
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: gb.kittyVajon visszaveszik a kinder tojást a Kinai boltba papír nélkül? 🙂
Blokkra értettem na 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.12., 07:32Idézet tőle: gb.kittyVajon visszaveszik a kinder tojást a Kinai boltba papír nélkül? 🙂
Idézet tőle: gb.kittyVajon visszaveszik a kinder tojást a Kinai boltba papír nélkül? 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.12., 06:58Már csak 1-et kell aĺudni és terápiám lesz. 🙂
Már csak 1-et kell aĺudni és terápiám lesz. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.12., 00:09A féllakásban gyerekkoromtól fordítva volt bekötve a fürdőszoba / folyosó lámpa kapcsolója, egy felújítás után. Tegnap is reflexből a másik kapcsolót nyomtam, mire a kinti lámpa kapcsolódott fel. Valamitől visszacserélődött az egész. A másik örökösék biztos nem nyúltak hozzá, alig vannak kint szellőztetni meg virágot locsolni pár órát 1-2 hetente.
Szóval ez egy másik világ, de nem tudom, mikor kerültem át a régiből, és még mi változott ezen kívül. Az is lehet, hogy csak blokkokat cserélnek.
Majd figyelem a jeleket, és megpróbálok nem pszichotikus lenni.
A féllakásban gyerekkoromtól fordítva volt bekötve a fürdőszoba / folyosó lámpa kapcsolója, egy felújítás után. Tegnap is reflexből a másik kapcsolót nyomtam, mire a kinti lámpa kapcsolódott fel. Valamitől visszacserélődött az egész. A másik örökösék biztos nem nyúltak hozzá, alig vannak kint szellőztetni meg virágot locsolni pár órát 1-2 hetente.
Szóval ez egy másik világ, de nem tudom, mikor kerültem át a régiből, és még mi változott ezen kívül. Az is lehet, hogy csak blokkokat cserélnek.
Majd figyelem a jeleket, és megpróbálok nem pszichotikus lenni.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.04.11., 21:12Idézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van?
Nektek hány óra elég,hogy kipiohenjétek magatokat?
Semennyi nem elég.
Idézet tőle: gb.kittyHali!
Ki hogy van?
Nektek hány óra elég,hogy kipiohenjétek magatokat?
Semennyi nem elég.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.11., 17:54Megvagyok. Gyógyszerek miatt 9-10 óra.
Megvagyok. Gyógyszerek miatt 9-10 óra.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.10., 10:09Idézet tőle: KleóMár van rtg., csak vissza kell menni a leletért holnap, mert nem volt benn orvos.
Drukkolok, h ne legyen komoly baj és gyorsan elmúljon.
Idézet tőle: KleóMár van rtg., csak vissza kell menni a leletért holnap, mert nem volt benn orvos.
Drukkolok, h ne legyen komoly baj és gyorsan elmúljon.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.10., 10:03Házidokinő szerint ezen a szinten már mindenkinek kiborító, csak nem mindenki jön rá, hogy pl. miért fáj a feje.
Házidokinő szerint ezen a szinten már mindenkinek kiborító, csak nem mindenki jön rá, hogy pl. miért fáj a feje.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.10., 09:503:30-kor aludtam el, és 9:45-kor keltem, így kicsit nyomottan és fáradtan, melynek oka a hatalmas szélroham.
Reggel és éjjel hatalmas szél és hideg volt, utána meg már süt nap, és este megint hideg lesz.
Frontérzékenyeknek kiborító.
3:30-kor aludtam el, és 9:45-kor keltem, így kicsit nyomottan és fáradtan, melynek oka a hatalmas szélroham.
Reggel és éjjel hatalmas szél és hideg volt, utána meg már süt nap, és este megint hideg lesz.
Frontérzékenyeknek kiborító.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.10., 08:41Idézet tőle: KleóSzius!
Ha szabad ilyet mondani, én pocsékul.
És te?
Mint akit háromszor agyonvertek.
Már unom ezt az állandó fáradságot....
Idézet tőle: KleóSzius!
Ha szabad ilyet mondani, én pocsékul.
És te?
Mint akit háromszor agyonvertek.
Már unom ezt az állandó fáradságot....
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.10., 03:35Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóHát, basszus, nem kellett volna 2 napon át ennyit aludni... De muszáj volt a kimerültségtől. A mámmát alig bírva menni (mind2-őnknek) el kellett vinni a rendelőbe, taxival is nehéz volt... A rendelőben a liftben, plusz még 1x az osztályon, megkaptuk, h 'ajjaj" 😀 És kb. a harmadát tudtuk elintézni, de tökre kimerültünk.
Neked mi ez a fáradtság, menni alig bírás? Te eddig fitt voltál.
Olyan fitty-vagy-ma... A menni nem bírás házidokinő szerint isiász (lehet), mindenesetre baromira tud fájni. A többi tavaszi fáradtság, tod, az jön a téli depi után...
Jaj, nem akarom, h isiászod legyen. Tuti nem a gerincsérved? Nézesd meg. A házidoki múltkor is mellélőtt.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóHát, basszus, nem kellett volna 2 napon át ennyit aludni... De muszáj volt a kimerültségtől. A mámmát alig bírva menni (mind2-őnknek) el kellett vinni a rendelőbe, taxival is nehéz volt... A rendelőben a liftben, plusz még 1x az osztályon, megkaptuk, h 'ajjaj" 😀 És kb. a harmadát tudtuk elintézni, de tökre kimerültünk.
Olyan fitty-vagy-ma... A menni nem bírás házidokinő szerint isiász (lehet), mindenesetre baromira tud fájni. A többi tavaszi fáradtság, tod, az jön a téli depi után...
Jaj, nem akarom, h isiászod legyen. Tuti nem a gerincsérved? Nézesd meg. A házidoki múltkor is mellélőtt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.09., 19:49Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóHát, basszus, nem kellett volna 2 napon át ennyit aludni... De muszáj volt a kimerültségtől. A mámmát alig bírva menni (mind2-őnknek) el kellett vinni a rendelőbe, taxival is nehéz volt... A rendelőben a liftben, plusz még 1x az osztályon, megkaptuk, h 'ajjaj" 😀 És kb. a harmadát tudtuk elintézni, de tökre kimerültünk.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóHát, basszus, nem kellett volna 2 napon át ennyit aludni... De muszáj volt a kimerültségtől. A mámmát alig bírva menni (mind2-őnknek) el kellett vinni a rendelőbe, taxival is nehéz volt... A rendelőben a liftben, plusz még 1x az osztályon, megkaptuk, h 'ajjaj" 😀 És kb. a harmadát tudtuk elintézni, de tökre kimerültünk.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.09., 18:34Hamár a homárnál tartunk, néztem magán átert. Korábban csak olyat találtam, aki max szorongás és depresszióval foglalkozik. Ma találtam egy olyat, aki skizofréniával is foglalkozik. De kitétel, hogy ne legyen függősége. Hát nem is tudom. Ez tipikusan egy olyan betegség, ahol előfordulnak függőségek. Én pl már nem mehetnék. Meg drága is.
Hamár a homárnál tartunk, néztem magán átert. Korábban csak olyat találtam, aki max szorongás és depresszióval foglalkozik. Ma találtam egy olyat, aki skizofréniával is foglalkozik. De kitétel, hogy ne legyen függősége. Hát nem is tudom. Ez tipikusan egy olyan betegség, ahol előfordulnak függőségek. Én pl már nem mehetnék. Meg drága is.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.09., 18:18Én alapvetően elégedett vagyok vele, ill. szerintem mások sem jobbak. Én csak ezt a mostani alkalmat nem értem. Vagy ő volt nagyon fáradt, vagy valami baja volt velem. Arra voltunk évek óta hangolva, hogy nehogy kórház legyen, és folytassam a munkát. Szerinte az egyetlen kivezető út a munka. Nagyon sok lelki támogatást kaptam hozzá tőle ehhez.
Én alapvetően elégedett vagyok vele, ill. szerintem mások sem jobbak. Én csak ezt a mostani alkalmat nem értem. Vagy ő volt nagyon fáradt, vagy valami baja volt velem. Arra voltunk évek óta hangolva, hogy nehogy kórház legyen, és folytassam a munkát. Szerinte az egyetlen kivezető út a munka. Nagyon sok lelki támogatást kaptam hozzá tőle ehhez.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.09., 14:38https://www.facebook.com/475366642810841/posts/1508614526152709/?__tn__=R
https://www.facebook.com/475366642810841/posts/1508614526152709/?__tn__=R
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.09., 14:15Már ne haragudj, de látszik, hogy orvosod nem nagyon van toppon.
Eleve hülyeségek ezen kérdőívek, mert nagyon könnyű manipulálni őket, nem őszintén, hazug módon kitölteni, PERSZE carnak rá, ha így teszel.... de elég szomorú. hogy ebben a putri országban sem C-PTSD diag sincs, sem túl nagyszámú hozzáértő orvos. Legtöbb akármi legyél olyan diagot ad, ami divatos gyogyi felírásához kell.
Félreértések elkerülése végett nekem mindegy kihez jársz, nem orvosod ellen beszélek, de legtöbb magyar orvos egy ledomináló, bekategorizáló, lekezelő, lenéző, elnyomó, autoriter, én megmondom mi van, te meg engedelmeskedsz típusú galád.
Már ne haragudj, de látszik, hogy orvosod nem nagyon van toppon.
Eleve hülyeségek ezen kérdőívek, mert nagyon könnyű manipulálni őket, nem őszintén, hazug módon kitölteni, PERSZE carnak rá, ha így teszel.... de elég szomorú. hogy ebben a putri országban sem C-PTSD diag sincs, sem túl nagyszámú hozzáértő orvos. Legtöbb akármi legyél olyan diagot ad, ami divatos gyogyi felírásához kell.
Félreértések elkerülése végett nekem mindegy kihez jársz, nem orvosod ellen beszélek, de legtöbb magyar orvos egy ledomináló, bekategorizáló, lekezelő, lenéző, elnyomó, autoriter, én megmondom mi van, te meg engedelmeskedsz típusú galád.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.09., 10:52Nem töltöttem ki két csekket (kk és felújítás), persze a postán derült ki amikor elővettem (a csekkeket).
Nem töltöttem ki két csekket (kk és felújítás), persze a postán derült ki amikor elővettem (a csekkeket).
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.09., 09:05Mondjuk ezért nem szeretem a közösségi oldalakat meg az újságokat tévét abból a szempontból,hogy minden énekesnő,táncosnő,modell,,stb .. azt hirdeti,hogy ő 50 kg és csak ezt meg azt eszi.
Mondjuk ha reklámoszza kb megkapja a minden mentes ilyen olyan cuccokat ingyért .Vagy amúgy is meg tudja venni mert az ilyenek háromszoros áron vannak.
Mentes tej ,mentes list stb.
Aki nem keres annyit,vagy nyugdíjas stb meg sem tudja venni csak az olcsó xrokat 🙁
Nem is az a lényeg,hanem az hogy mindenhol az megy,ha te nem vagy 50 kiló akkor nem vagy ember,vagy éppen nő .
A S.Norbika azt mondta egyszer hogy a nő nem nő 61 kg felett.
Mondom mi van??? 🙂
Sok embernek olyan betegsége van hogy nem tud hízni,vagy fogyni bármit csinál.De attól még ember.
Hiába mondta az Endokrinologus,hogy az autoimmun pajzsirigy miatt kicsit mellőzni kéne a laktózt,a glutént stb.
kb 800 vagy 1000 ft egy mindenmentes liszt.ÍÉs minden ilyen a háromszorosa négyszerese .
Valaki ha szegény vagy nyugdíjas .leszázakékolt kb a 20-30 ft os legvacakabb zsömit tudja megvenni,a többiről nem is beszélve.
Szóval hogy éljünk egészségesen ? 🙂
Mondjuk ezért nem szeretem a közösségi oldalakat meg az újságokat tévét abból a szempontból,hogy minden énekesnő,táncosnő,modell,,stb .. azt hirdeti,hogy ő 50 kg és csak ezt meg azt eszi.
Mondjuk ha reklámoszza kb megkapja a minden mentes ilyen olyan cuccokat ingyért .Vagy amúgy is meg tudja venni mert az ilyenek háromszoros áron vannak.
Mentes tej ,mentes list stb.
Aki nem keres annyit,vagy nyugdíjas stb meg sem tudja venni csak az olcsó xrokat 🙁
Nem is az a lényeg,hanem az hogy mindenhol az megy,ha te nem vagy 50 kiló akkor nem vagy ember,vagy éppen nő .
A S.Norbika azt mondta egyszer hogy a nő nem nő 61 kg felett.
Mondom mi van??? 🙂
Sok embernek olyan betegsége van hogy nem tud hízni,vagy fogyni bármit csinál.De attól még ember.
Hiába mondta az Endokrinologus,hogy az autoimmun pajzsirigy miatt kicsit mellőzni kéne a laktózt,a glutént stb.
kb 800 vagy 1000 ft egy mindenmentes liszt.ÍÉs minden ilyen a háromszorosa négyszerese .
Valaki ha szegény vagy nyugdíjas .leszázakékolt kb a 20-30 ft os legvacakabb zsömit tudja megvenni,a többiről nem is beszélve.
Szóval hogy éljünk egészségesen ? 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.09., 08:57Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: KiscsillagNem kevés zsírréteg is van a hasamon. Nemcsak puffad. Hájas is.
Amúgy van a neten ilyen test súlykalkulátor keresd meg.
Nekem azt írta ki,hogy az ideális testsúlyod 66.5.És normál a tested 🙂
De keress rá,ha nekem nem hiszel 🙂
Én vagyok annyi kiló mint te és több mint 10 centivel magasabb vagy nálam.
Nem vagy dagi hidd el 🙂
A zsír, háj, izom kalkulátor azt mérte és dobta ki, hogy 60 kg-ig szabad hízni és 5 kg izmot kell felszedni. Aszerint már túlsúlyom volt zsírból és kevés volt az izmom. Ez vmi speckó mérleg. Egészségnapon álltam ilyenen.
A kalkulátotok átlagos izomzatú és csontozatú emberek súlyát kalkulálja jól. Nekem nagyon kevés az izomzatom és vékony a csontom.
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: KiscsillagNem kevés zsírréteg is van a hasamon. Nemcsak puffad. Hájas is.
Amúgy van a neten ilyen test súlykalkulátor keresd meg.
Nekem azt írta ki,hogy az ideális testsúlyod 66.5.És normál a tested 🙂
De keress rá,ha nekem nem hiszel 🙂
Én vagyok annyi kiló mint te és több mint 10 centivel magasabb vagy nálam.
Nem vagy dagi hidd el 🙂
A zsír, háj, izom kalkulátor azt mérte és dobta ki, hogy 60 kg-ig szabad hízni és 5 kg izmot kell felszedni. Aszerint már túlsúlyom volt zsírból és kevés volt az izmom. Ez vmi speckó mérleg. Egészségnapon álltam ilyenen.
A kalkulátotok átlagos izomzatú és csontozatú emberek súlyát kalkulálja jól. Nekem nagyon kevés az izomzatom és vékony a csontom.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.09., 08:52Idézet tőle: KiscsillagNem kevés zsírréteg is van a hasamon. Nemcsak puffad. Hájas is.
Nem a súlyom a baj, ha az eloszlás más lenne, nem próbálnék fogyni.
Idézet tőle: KiscsillagNem kevés zsírréteg is van a hasamon. Nemcsak puffad. Hájas is.
Nem a súlyom a baj, ha az eloszlás más lenne, nem próbálnék fogyni.