Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 40 / 569Következő

Nálam "b*sszamegakib*szottk*rvaistenaf*szávalazegészg*civilágot" emelkedést okoz.

Okoz adrenalinszint-emelkedést.

Engem az is stresszel, amikor egy játékban kell időre választ adni

Én is kitöltöttem,de semmo,nem adott választ a gép,csak gondolkodott.

Fura dolog. Tegnapi álmomban többek között benne volt a félörökös nőjének az unokája az anyjával, kb. soha nem hallottam felőlük. Erre ma hív a nő, hogy az unokája pár napja leesett valami hokedliről és kórházba került, és rá kell vigyázni, nem tud kimenni postát nézni.

Régen is volt ilyen, az utolsó általános iskolám udvarán voltam álmomban, ahol gyerekek festettek ilyen álványos vászonra. Pár év múlva olvastam a suli történetéről, és általánosként megszűnt valamikor, és helyette művészeti iskola lett.

Én is kitöltöttem.

Megvan.

Valamit megtudhatunk majd a kutatás eredményéről?

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának kutatói résztvevőket keresnek online vizsgálatukba, mely a hangulat és a stresszhelyzetekre adott reakciók összefüggéseit vizsgálja kérdőív és reakcióteszt segítségével. A kutatás online kérdőíve az alábbi linken keresztül érhető el, kitöltéséhez laptop vagy notebook, illetve asztali jellegű számítógép szükséges, a reakcióteszthez ugyanis billentyűzet kell. A teszt teljes kitöltése nagyjából 20 percet vesz igénybe:

https://www.psytoolkit.org/c/3.4.0/survey?s=zf9gS

Kérjük, hogy segítsd Te is válaszaiddal a kutatás sikerét, melynek célja - többek között - egy új mérőeszköz hazai validálása.

Kollégáim nevében is köszönettel:

Kapitány-Fövény Máté
(vizsgálatvezető)

A kutatást a Semmelweis Egyetem RKEB kutatásetikai bizottsága hagyta jóvá.

Már most szorongok, hogy jövő hétfőn dolgozni kell menni. És ez csak erősödni fog.

Ez olyan, mint valami ázsiai név. 🙂 Ki Hogy Van elment a rizsföldre.

Amúgy én közepesen.

Hali!

Ki hogy van?

Nekem elfogyott a sonek. De nem is volt annyira jó (szeletelt ipari). Tojás van még, de az kell a salátába.

Nem részletezem, miről/mikről jutott eszembe: de mentség az bármire, h "túl fiatal voltam még" (huszonéves).

Persze keveset ettem, tudnék még... De ugye iszom  még.

Vettem be savcsökkentőt is. Még pia IS!

ja-ja, sőt, a lábaim is.

Csak behoztam egy kis sonka + -t...

Brrrr. 23-4 foknál már hidegek a kezeim.

21,5 fok. pulóverben...

Itt már le van kapcsolva a kályha, és hideg van.

28 fok van itt, pedig a radiátorok is le vannak tekerve langyosra.

Hááát... Nem lennék megint éhes, csak car... Egyelőre maradok.

Kellemetlen. De ha eszel is és kihányod, megint éhes leszel. Én maradnék az ivásnál.

Mind2, brühühü...

Mennyire vagy éhes / szomjas?

Most igyak vagy egyek? Mert ha felváltva, akkor hányás lesz a vége...

Gary Jules - Mad World

Vigyázzatok a nyulakkal! 😛

Nincs elérhető leírás.

Kellemes Húsvéti  Ünnepeket! 

Pár aranyos kis nyuszika nektek 😉 

20 Creepy Easter Bunny Pictures That Are a Hare Weird

Kellemes nyúlünnepeket!

Most keltem fel. Van egy 6.5%-os söröm, beveszek vele egy tramadolt lelki fájdalom ellen.

Köszi, viszont kívánom!

Sziasztok Lányik,Srácok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Idézet tőle: Kleó

Most valszeg igen. Teló?

Mind a kettőröl kinlódik.

Gépről és telórol is 🙂

Az egyedüllétnek nincs előnye, legfeljebb az, h nem kell alkalmazkodni...

Most valszeg igen. Teló?

Csak minden 5. belépésre tudok kb írni a fórumba.

A hiba az én készülékemben van?

Az egyedüllét egyik hátránya a kevésből, hogy az ember nem eszik túl változatosan ünnepekkor sem.

A kőrözöttet sokan nem szeretik,de az itthon kevert mindíg jó.

Bár most rég ettem.Én piritóssal is szeretem.

Általam kevert körözött nálunk is van, sőt májkrém is, de az vacsi/reggeli. Utóbbi mámmának, mert én olyat nemigen szoktam enni.

Vajas májkrémes vagy kőrözöttes kenyeret.

Husoskáposzta,zserbó,a sonka levéből főzünk krumplis zöldséglevest.

Locsolók hál isten évek óta nem jönnek 🙂

Szia! Én már tegnap sütöttem kalácsot, most megfőztem a sonkát. Holnap vadasmarha lesz, és ha minden jól megy, sütök oroszkrémtortát (jó melós). Nálatok?

Hali!

Ki hogy van?

Mit süttök,főztök majd Húsvétra?

Főzök tojást sonkás szendvicshez, hátha attól felébredek. Mire kihűl kb. éhes is leszek.

Nemrég másztam ki az ágyból, így még kissé tompán. Kimentem az erkélyre, lefújtam egy darazsat, de belement az orromba (a fújó), így most tüsszögök.

Hali!

Ki hogy van?

Bár még nem volt itt ilyen, de a szomszédos helyzettel kapcsolatban a google szünetelteti a "háborút kihasználó, tagadó vagy támogató" tartalmakkal kapcsolatos bevételszerzést. Szóval ha ezután sem lesz, az tök jó.

Én örülök ha letegeznek,pl boltban a pénztáros,pékségben stb.

Nem zavar.

Viszont ha csókolomoznak a gyerekek borzasztó így 40  felett 🙂

Csókolom a néniken korasas cipője van?

Nem akarok öreg banyalázas vén szatyor lenni 😀

Én meg a napokban kerülgettem valami kisgyereket a boltban, mire az anyja elhúzta az útból, hogy "vigyázz a bácsival".

Szóval én bácsi vagyok. 🙁

Idézet tőle: Kleó

Mai (tajt)sikerélmény már megvan! Az éjjelnappali trafikban a kiscsaj azonnal sziázott. 🙂

Hurrá! Hisz te olyan fiatal vagy belül!

ElőzőOldal 40 / 569Következő