Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 39 / 569Következő

A gépemről mindenhova ujra be kellett lépnem jelszóval.

A gép xar,a yettel,vagy a Digi ?

Álmosan.

Hali Lányok,fiúk!

Hogy vagytok?

Megint rulettezek.

A feszkót (hétfőn munka) helyettesítem egy másik feszkóval (eljátszom a pénzemet). Mint Dr. House, amikor a lábfájdalmát úgy kompenzálta, hogy rávert az ujjára kalapáccsal, és az akkor már jobban fájt, mint a lába (vagy valami ilyesmi).

Robosan!

Öröm látni! 

Idézet tőle: Kleó

Milyen a szalmon Ella szaga???

Olyan romlott szag, amitől látja magát az ember infúzión a kiszáradás szélén az ételmérgezéstől a kórházban.

Eddig nincs bajom tőle, szerencsére.

Koncert rulez.

Voltam koncerteken a belvárosban, Unique, Fiesta... csak gondoltam, beszólok, még élek... Csak nagyon lekötöttek eddig a helyi dolgok, meg a szakdoga írás-leadás, stb., stb... Igyekszem többet feljönni... Amennyire nem szerettem eredetileg a Vidám kávéházat, most meg már szinte csak ezt nézem, erre volt eddig időm... Na, mindenkinek jó éjt, legyetek jók (ha tudtok)! Érdekes, milyen elcsépelt vagyok ma... Na, mindegy, ennyi telik tőlem most... Koncertek után beájultam, most keltem... Volt 2 dl piros bor 600 forintért, csak ennyire futotta... Nyögdíj előtt állók fóruma... 🙁

2 mg Rivóv tudtam a kórhazban, de egész délelòtt alidtam. Zombi voltam. 1-1,5 mg-al nem tudok aludni. Pedig vettem be nemreg Dormicunot id.

A sok alvás sem jó, mint az én napi 12 órám... De megértem. 

Gyógyszerváltoztatás miatt nem tudsz?

Gyere mán el holnap!

Bárcsak tudnék aludni. 

Lehet, de mar 8 éve nem tudom magam meggyőzni, hogy nem.

Igen, ez téveszme.

Nem tudom. Téveszméim alapján engem okol a világ problémái miatt. Mint sokan mások. Ez a sok minden nem lehet véletlen.

Biztos direkt, de mi célból?

Tényleg, az áteretek hogy beszél veletek? Velem korábban mindig normális emberként beszélt, de most, nehéz volt eldönteni, melyikünk normális. Persze gondolomndirekt csinálta.

Mikor lesz már holnap reggel. Hopp, már holnap van. Már csak reggelig kell kihuzni.

Szerintem is.

Voltam személyesen áternél. Két év után. Szerintem színészkedett. Ásítozott hangosan. A gyerekeim számával viccelődött, hogy hány van, pedig pontosan tudja, hogy egy van. Amikor mondtam, hogy egy van, akkor direkt többesszámban beszélt róla. Hát basszus, mit monfjak erre. Valaki töltsön valamit. Én épp arról akartam coming outolni, hogy néha iszok. De úgy jöttem ki, hogy inkább iszok.

Egy üveg bor? Lófütty egy felnőtt embernek.

Szokas szerint elfogyott. De holnap 2 üveggel veszek.

Idézet tőle: Bunkó

Főztem 28án lejáró virzslit kukoricás salátába, de tiszta szalmonella szaga van, nem merem megenni.

Semmi bsja. Edd meg nyugodtan.

Akkor enni kell! Én is zabálok, ha túl hamar elfogy.

Kezdek rájönni, vagy eleget kell inni vagy semmit. Most éhezem éppen.

Ja a bornak illata van.

Jaj!

És.nem bor szaga!

Bár ahogy a régi énemet ismerem, nem lenne akadály.

Mindegy. 

Elfogyott.

Holnap többet.

És még szaga is lenne!

Most ha fiatal lennék, és udvarolnék...; Ha a lány bemutatkozna: Szalmon Ella vagyok. Hát nem is tudom...

Milyen a szalmon Ella szaga???

Főztem 28án lejáró virzslit kukoricás salátába, de tiszta szalmonella szaga van, nem merem megenni.

Idézet tőle: Linzer

Idézet tőle: Kiscsillag

Szociálisan esetlen. Ezt lehet fejleszteni.

Miben nyilvánul meg?

Pl aspergered tünetek.

Miben nyilvánul meg?

A közeltávol látást jól ki lehet tornáztatni, kell hozzá egy messzelátó (kukker), és tekergetni a két végállás között és ott hagyni egy keveset. Érezni, ahogy a szem próbál távolra - közelre fókuszálni ahogy feszül kissé máshol. Napi 2-3xpár perc. Nekem is kellene, de lusta vagyok.

Meg kéne nézetni az olvasó szememet,mert ez a szemü már sztem nem jó.

Olyan helyre kéne menni ahol,csak megnézik,de nem kötelező venni.

Az emberre rábeszélnek mindent ,ha akarja ha nem...

Antiszociálista.

Erre is létezik terápia.

Milyen az akinek nem fejlődtek ki a szociális készségei

Klejó! Mi ban a hátaddal? Orvos mit mond?

Orvoshoz ip. május 25. Rtg. alapján a hátam rendben postoperatíve.

Vérképben eltérések, mondjuk nem nagyok.

Éjjel felnőttfilmek helyett szép lakásokat nézegetek hirdetésekben meg goggle utcaképen.

Klejó! Mi ban a hátaddal? Orvos mit mond?

Milyen tünet alapján?

Rájöttem! A krónikus felfázáson, az érthető májbajon és az érthetetlen ioneltérésen kívül csontvelőrákom lehet!

Áh, voltam postán, rendelőben, bankban, kínainál, trafikban. Igaz, megfűszereztem egy mekivel, de így is sok(k).

A laborleletem sem happy.

Hali!

Ki hogy van.

Odafelé láttam a buszon egy szőke lányt, nem találtam túl különlegesnek, de most kezdek úgy lenni vele, mint a csávó az Amerikai szépség-ben. Remélem reggelre elmúlik, elég zavaró.

😀

Tegnap aludtam 2ig, 4kor elmentem postát nézni (nem volt), visszafelé lekéstem a buszt mert az applikáció nem frissítette az adatokat vagy mi (+20 perc), vettem burgerking kaját, itthon megettem, majd elaludtam.

Nincs értelme semminek.

ElőzőOldal 39 / 569Következő