Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.23., 07:31Álmosan.
Álmosan.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.23., 02:33Megint rulettezek.
A feszkót (hétfőn munka) helyettesítem egy másik feszkóval (eljátszom a pénzemet). Mint Dr. House, amikor a lábfájdalmát úgy kompenzálta, hogy rávert az ujjára kalapáccsal, és az akkor már jobban fájt, mint a lába (vagy valami ilyesmi).
Megint rulettezek.
A feszkót (hétfőn munka) helyettesítem egy másik feszkóval (eljátszom a pénzemet). Mint Dr. House, amikor a lábfájdalmát úgy kompenzálta, hogy rávert az ujjára kalapáccsal, és az akkor már jobban fájt, mint a lába (vagy valami ilyesmi).
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.23., 00:31Idézet tőle: KleóMilyen a szalmon Ella szaga???
Olyan romlott szag, amitől látja magát az ember infúzión a kiszáradás szélén az ételmérgezéstől a kórházban.
Eddig nincs bajom tőle, szerencsére.
Idézet tőle: KleóMilyen a szalmon Ella szaga???
Olyan romlott szag, amitől látja magát az ember infúzión a kiszáradás szélén az ételmérgezéstől a kórházban.
Eddig nincs bajom tőle, szerencsére.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.04.23., 00:20Voltam koncerteken a belvárosban, Unique, Fiesta... csak gondoltam, beszólok, még élek... Csak nagyon lekötöttek eddig a helyi dolgok, meg a szakdoga írás-leadás, stb., stb... Igyekszem többet feljönni... Amennyire nem szerettem eredetileg a Vidám kávéházat, most meg már szinte csak ezt nézem, erre volt eddig időm... Na, mindenkinek jó éjt, legyetek jók (ha tudtok)! Érdekes, milyen elcsépelt vagyok ma... Na, mindegy, ennyi telik tőlem most... Koncertek után beájultam, most keltem... Volt 2 dl piros bor 600 forintért, csak ennyire futotta... Nyögdíj előtt állók fóruma... 🙁
Voltam koncerteken a belvárosban, Unique, Fiesta... csak gondoltam, beszólok, még élek... Csak nagyon lekötöttek eddig a helyi dolgok, meg a szakdoga írás-leadás, stb., stb... Igyekszem többet feljönni... Amennyire nem szerettem eredetileg a Vidám kávéházat, most meg már szinte csak ezt nézem, erre volt eddig időm... Na, mindenkinek jó éjt, legyetek jók (ha tudtok)! Érdekes, milyen elcsépelt vagyok ma... Na, mindegy, ennyi telik tőlem most... Koncertek után beájultam, most keltem... Volt 2 dl piros bor 600 forintért, csak ennyire futotta... Nyögdíj előtt állók fóruma... 🙁
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 23:462 mg Rivóv tudtam a kórhazban, de egész délelòtt alidtam. Zombi voltam. 1-1,5 mg-al nem tudok aludni. Pedig vettem be nemreg Dormicunot id.
2 mg Rivóv tudtam a kórhazban, de egész délelòtt alidtam. Zombi voltam. 1-1,5 mg-al nem tudok aludni. Pedig vettem be nemreg Dormicunot id.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.22., 22:58A sok alvás sem jó, mint az én napi 12 órám... De megértem.
Gyógyszerváltoztatás miatt nem tudsz?
Gyere mán el holnap!
A sok alvás sem jó, mint az én napi 12 órám... De megértem.
Gyógyszerváltoztatás miatt nem tudsz?
Gyere mán el holnap!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 22:53Bárcsak tudnék aludni.
Bárcsak tudnék aludni.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 22:38Lehet, de mar 8 éve nem tudom magam meggyőzni, hogy nem.
Lehet, de mar 8 éve nem tudom magam meggyőzni, hogy nem.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 22:26Nem tudom. Téveszméim alapján engem okol a világ problémái miatt. Mint sokan mások. Ez a sok minden nem lehet véletlen.
Nem tudom. Téveszméim alapján engem okol a világ problémái miatt. Mint sokan mások. Ez a sok minden nem lehet véletlen.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 22:04Tényleg, az áteretek hogy beszél veletek? Velem korábban mindig normális emberként beszélt, de most, nehéz volt eldönteni, melyikünk normális. Persze gondolomndirekt csinálta.
Tényleg, az áteretek hogy beszél veletek? Velem korábban mindig normális emberként beszélt, de most, nehéz volt eldönteni, melyikünk normális. Persze gondolomndirekt csinálta.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 22:02Mikor lesz már holnap reggel. Hopp, már holnap van. Már csak reggelig kell kihuzni.
Mikor lesz már holnap reggel. Hopp, már holnap van. Már csak reggelig kell kihuzni.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:43Szerintem is.
Szerintem is.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:41Voltam személyesen áternél. Két év után. Szerintem színészkedett. Ásítozott hangosan. A gyerekeim számával viccelődött, hogy hány van, pedig pontosan tudja, hogy egy van. Amikor mondtam, hogy egy van, akkor direkt többesszámban beszélt róla. Hát basszus, mit monfjak erre. Valaki töltsön valamit. Én épp arról akartam coming outolni, hogy néha iszok. De úgy jöttem ki, hogy inkább iszok.
Voltam személyesen áternél. Két év után. Szerintem színészkedett. Ásítozott hangosan. A gyerekeim számával viccelődött, hogy hány van, pedig pontosan tudja, hogy egy van. Amikor mondtam, hogy egy van, akkor direkt többesszámban beszélt róla. Hát basszus, mit monfjak erre. Valaki töltsön valamit. Én épp arról akartam coming outolni, hogy néha iszok. De úgy jöttem ki, hogy inkább iszok.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:35Szokas szerint elfogyott. De holnap 2 üveggel veszek.
Szokas szerint elfogyott. De holnap 2 üveggel veszek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 21:33Idézet tőle: BunkóFőztem 28án lejáró virzslit kukoricás salátába, de tiszta szalmonella szaga van, nem merem megenni.
Semmi bsja. Edd meg nyugodtan.
Idézet tőle: BunkóFőztem 28án lejáró virzslit kukoricás salátába, de tiszta szalmonella szaga van, nem merem megenni.
Semmi bsja. Edd meg nyugodtan.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:26Kezdek rájönni, vagy eleget kell inni vagy semmit. Most éhezem éppen.
Kezdek rájönni, vagy eleget kell inni vagy semmit. Most éhezem éppen.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:20Ja a bornak illata van.
Ja a bornak illata van.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:19Bár ahogy a régi énemet ismerem, nem lenne akadály.
Mindegy.
Elfogyott.
Holnap többet.
Bár ahogy a régi énemet ismerem, nem lenne akadály.
Mindegy.
Elfogyott.
Holnap többet.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:13Most ha fiatal lennék, és udvarolnék...; Ha a lány bemutatkozna: Szalmon Ella vagyok. Hát nem is tudom...
Most ha fiatal lennék, és udvarolnék...; Ha a lány bemutatkozna: Szalmon Ella vagyok. Hát nem is tudom...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.22., 17:39Főztem 28án lejáró virzslit kukoricás salátába, de tiszta szalmonella szaga van, nem merem megenni.
Főztem 28án lejáró virzslit kukoricás salátába, de tiszta szalmonella szaga van, nem merem megenni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 17:35Idézet tőle: LinzerIdézet tőle: KiscsillagSzociálisan esetlen. Ezt lehet fejleszteni.
Miben nyilvánul meg?
Pl aspergered tünetek.
Idézet tőle: LinzerIdézet tőle: KiscsillagSzociálisan esetlen. Ezt lehet fejleszteni.
Miben nyilvánul meg?
Pl aspergered tünetek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.22., 15:37A közeltávol látást jól ki lehet tornáztatni, kell hozzá egy messzelátó (kukker), és tekergetni a két végállás között és ott hagyni egy keveset. Érezni, ahogy a szem próbál távolra - közelre fókuszálni ahogy feszül kissé máshol. Napi 2-3xpár perc. Nekem is kellene, de lusta vagyok.
A közeltávol látást jól ki lehet tornáztatni, kell hozzá egy messzelátó (kukker), és tekergetni a két végállás között és ott hagyni egy keveset. Érezni, ahogy a szem próbál távolra - közelre fókuszálni ahogy feszül kissé máshol. Napi 2-3xpár perc. Nekem is kellene, de lusta vagyok.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.22., 12:49Meg kéne nézetni az olvasó szememet,mert ez a szemü már sztem nem jó.
Olyan helyre kéne menni ahol,csak megnézik,de nem kötelező venni.
Az emberre rábeszélnek mindent ,ha akarja ha nem...
Meg kéne nézetni az olvasó szememet,mert ez a szemü már sztem nem jó.
Olyan helyre kéne menni ahol,csak megnézik,de nem kötelező venni.
Az emberre rábeszélnek mindent ,ha akarja ha nem...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 12:09Szociálisan esetlen. Ezt lehet fejleszteni.
Szociálisan esetlen. Ezt lehet fejleszteni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.22., 05:41Idézet tőle: KiscsillagKlejó! Mi ban a hátaddal? Orvos mit mond?
Orvoshoz ip. május 25. Rtg. alapján a hátam rendben postoperatíve.
Idézet tőle: KiscsillagKlejó! Mi ban a hátaddal? Orvos mit mond?
Orvoshoz ip. május 25. Rtg. alapján a hátam rendben postoperatíve.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.21., 18:11Klejó! Mi ban a hátaddal? Orvos mit mond?
Klejó! Mi ban a hátaddal? Orvos mit mond?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.21., 15:52Rájöttem! A krónikus felfázáson, az érthető májbajon és az érthetetlen ioneltérésen kívül csontvelőrákom lehet!
Rájöttem! A krónikus felfázáson, az érthető májbajon és az érthetetlen ioneltérésen kívül csontvelőrákom lehet!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.21., 14:56Áh, voltam postán, rendelőben, bankban, kínainál, trafikban. Igaz, megfűszereztem egy mekivel, de így is sok(k).
A laborleletem sem happy.
Áh, voltam postán, rendelőben, bankban, kínainál, trafikban. Igaz, megfűszereztem egy mekivel, de így is sok(k).
A laborleletem sem happy.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.20., 23:07Odafelé láttam a buszon egy szőke lányt, nem találtam túl különlegesnek, de most kezdek úgy lenni vele, mint a csávó az Amerikai szépség-ben. Remélem reggelre elmúlik, elég zavaró.
Odafelé láttam a buszon egy szőke lányt, nem találtam túl különlegesnek, de most kezdek úgy lenni vele, mint a csávó az Amerikai szépség-ben. Remélem reggelre elmúlik, elég zavaró.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.20., 23:03Tegnap aludtam 2ig, 4kor elmentem postát nézni (nem volt), visszafelé lekéstem a buszt mert az applikáció nem frissítette az adatokat vagy mi (+20 perc), vettem burgerking kaját, itthon megettem, majd elaludtam.
Nincs értelme semminek.
Tegnap aludtam 2ig, 4kor elmentem postát nézni (nem volt), visszafelé lekéstem a buszt mert az applikáció nem frissítette az adatokat vagy mi (+20 perc), vettem burgerking kaját, itthon megettem, majd elaludtam.
Nincs értelme semminek.