Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.26., 12:36Rájöttem, hogy én GYŐZTEM, mindennek ellenére. Számos orvos hatalmas mértékű lekezelő modora, pöffeszkedése, undoksága, inkompetenciája ellenére, megszámlálhatatlan ember velem szembeni árulása, konok gonoszsága, fondorlatai ellenére, a felnőttek lehetetlen tehetlensége ellenére, annak ellenére, hogy nem segítettek, mikor bántottak buszon és főtéren, mikor kamasz voltam.
A TÖBBI ember VESZTETT, MINDEN OLYAN EGYÉN, KIK izgulnak és betegesen FÉLNEK HALÁLTÓL ÉS SZENVEDÉSTŐL.
Miért enyém a VÉGSŐ DIADAL?
Mert SOK SZÉP EMLÉKET SZEREZTEM 2007 és 2018 között, SOK KONCERTEN VOLTAM, FESZTIVÁLON, AUDIÓ DRÁMÁKAT, VERSEKET, NARRÁCIÓKAT GYÁRTOTTAM, MELYEKET ELISMERNEK (BÁR NEM SOKAT VESZNEK MEG, DE SEMMI NEM TÖKÉLETES), SOK ÉRDEKES EMBERT ISMERTEM MEG, MÉG HA CSAK NETEN IS, MÉG ZENÉSZEKKEL IS TÁRSALOGTAM, ZENEI FANKLUBOK ADMINISZTRÁTORA LEHETTEM.
Továbbá SOKAK, KIK GALÁD BŰNÖKET KÖVETTEK EL ELLENEM, RÁJUK LESÚJTOTT A BOSSZÚ ANGYALA, A KARMA BELÉ VÁJT HÚSUKBA, MINT KÉSŐBB MEGTUDTAM - ELVESZTETTEK SZÁMUKRA SOKAN FONTOS EMBEREKET, ROSSZ KAPCSOLATOKBA RAGADTAK BELE, SZERENCSÉTLENSÉGEK SZAKADTAK SOKUKRA.
Most egyik kedvenc zenekarom új koncertdátumot írt ki, mely hazánkat is érinti, s majd megveszem jegyet - bármi legyen is, mindegy az is, ha külső körülmények között netán elmarad vagy más okból bármi is történjék.
.
Rájöttem, hogy én GYŐZTEM, mindennek ellenére. Számos orvos hatalmas mértékű lekezelő modora, pöffeszkedése, undoksága, inkompetenciája ellenére, megszámlálhatatlan ember velem szembeni árulása, konok gonoszsága, fondorlatai ellenére, a felnőttek lehetetlen tehetlensége ellenére, annak ellenére, hogy nem segítettek, mikor bántottak buszon és főtéren, mikor kamasz voltam.
A TÖBBI ember VESZTETT, MINDEN OLYAN EGYÉN, KIK izgulnak és betegesen FÉLNEK HALÁLTÓL ÉS SZENVEDÉSTŐL.
Miért enyém a VÉGSŐ DIADAL?
Mert SOK SZÉP EMLÉKET SZEREZTEM 2007 és 2018 között, SOK KONCERTEN VOLTAM, FESZTIVÁLON, AUDIÓ DRÁMÁKAT, VERSEKET, NARRÁCIÓKAT GYÁRTOTTAM, MELYEKET ELISMERNEK (BÁR NEM SOKAT VESZNEK MEG, DE SEMMI NEM TÖKÉLETES), SOK ÉRDEKES EMBERT ISMERTEM MEG, MÉG HA CSAK NETEN IS, MÉG ZENÉSZEKKEL IS TÁRSALOGTAM, ZENEI FANKLUBOK ADMINISZTRÁTORA LEHETTEM.
Továbbá SOKAK, KIK GALÁD BŰNÖKET KÖVETTEK EL ELLENEM, RÁJUK LESÚJTOTT A BOSSZÚ ANGYALA, A KARMA BELÉ VÁJT HÚSUKBA, MINT KÉSŐBB MEGTUDTAM - ELVESZTETTEK SZÁMUKRA SOKAN FONTOS EMBEREKET, ROSSZ KAPCSOLATOKBA RAGADTAK BELE, SZERENCSÉTLENSÉGEK SZAKADTAK SOKUKRA.
Most egyik kedvenc zenekarom új koncertdátumot írt ki, mely hazánkat is érinti, s majd megveszem jegyet - bármi legyen is, mindegy az is, ha külső körülmények között netán elmarad vagy más okból bármi is történjék.
.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.26., 07:15Pár évente akad valaki, akivel élnilaknék együtt, de ők meg velem nem akarnak együtt élnilakni, szóval marad alapvetően az egyedül élnilakás.
Pár évente akad valaki, akivel élnilaknék együtt, de ők meg velem nem akarnak együtt élnilakni, szóval marad alapvetően az egyedül élnilakás.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.04.26., 07:14Lehet hogy van benne valami. Én pl bármikor külön költözhetnék a szüleimtől, de még nem érzem magam eléggé stabilnak a feladathoz. Régebben próbáltam és frusztrált hogy nem tudok senkihez se szólni.. pedig alapból nincs túl nagy beszédigényem egy nap.
Lehet hogy van benne valami. Én pl bármikor külön költözhetnék a szüleimtől, de még nem érzem magam eléggé stabilnak a feladathoz. Régebben próbáltam és frusztrált hogy nem tudok senkihez se szólni.. pedig alapból nincs túl nagy beszédigényem egy nap.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.26., 07:14Tegnap elaludtam este 8 körül. Aztán ébren voltam hajnal 3-5ig, most meg persze halálomon vagyok. Home office, szerintem délben ebéd helyett aludni fogok.
Tegnap elaludtam este 8 körül. Aztán ébren voltam hajnal 3-5ig, most meg persze halálomon vagyok. Home office, szerintem délben ebéd helyett aludni fogok.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.04.26., 06:37Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KleóÚgy irigylem, aki bírja az egyedüllétet. Aki direkt szereti, azt nem...
Vélemény?
Vélemény: Én pl párkapcsolati szempontból viszonylag jól bírom, a korai 20-as éveim ehhez szoktattak hozzá. Sőt gyakorlatilag krízishelyzetben sem állt mellettem senki a szüleimen kívül. De azt nem mondhatnám hogy kifejezetten jó egyedül.. de el lehet viselni. Ez a baráti kör hiányára is értendő.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KleóÚgy irigylem, aki bírja az egyedüllétet. Aki direkt szereti, azt nem...
Vélemény?
Vélemény: Én pl párkapcsolati szempontból viszonylag jól bírom, a korai 20-as éveim ehhez szoktattak hozzá. Sőt gyakorlatilag krízishelyzetben sem állt mellettem senki a szüleimen kívül. De azt nem mondhatnám hogy kifejezetten jó egyedül.. de el lehet viselni. Ez a baráti kör hiányára is értendő.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.25., 22:37Idézet tőle: KleóÚgy irigylem, aki bírja az egyedüllétet. Aki direkt szereti, azt nem...
Vélemény?
Idézet tőle: KleóÚgy irigylem, aki bírja az egyedüllétet. Aki direkt szereti, azt nem...
Vélemény?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.25., 21:52Egy pit bull sosem lesz olyan, mint egy bishon, ahogy egy olasz sem, mint egy svéd. Nem sztereotípia, hanem tény.
Egy pit bull sosem lesz olyan, mint egy bishon, ahogy egy olasz sem, mint egy svéd. Nem sztereotípia, hanem tény.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.25., 21:49Vérmérséklet. Még azonos fajtájú kutyákon sem egyformán jön ki, de alapvetően, nagy %-ban igen. Persze általánosítani nem lehet, "a kivétel erősíti a szabályt".
Vérmérséklet. Még azonos fajtájú kutyákon sem egyformán jön ki, de alapvetően, nagy %-ban igen. Persze általánosítani nem lehet, "a kivétel erősíti a szabályt".
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.04.25., 21:20A lényeg itt hogy egyfolytában sírni akar és majdnem az összes videójában ilyen, durván tolja.
Amúgy tudok mutatni olyan olaszokat is akik nyugodtak, tehát ennyit a sztereotípiákról. Én nem szeretem ha vki abban gondolkodik
A lényeg itt hogy egyfolytában sírni akar és majdnem az összes videójában ilyen, durván tolja.
Amúgy tudok mutatni olyan olaszokat is akik nyugodtak, tehát ennyit a sztereotípiákról. Én nem szeretem ha vki abban gondolkodik
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.04.25., 21:11Idézet tőle: KleóÁ, csak olasz, azzal a vérmérséklettel.
így már unalmas ha sztereotípiákban kell gondolkodni. De nincs kedvem magyarázkodni.
Idézet tőle: KleóÁ, csak olasz, azzal a vérmérséklettel.
így már unalmas ha sztereotípiákban kell gondolkodni. De nincs kedvem magyarázkodni.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.04.25., 16:54😀 Eközben cseréltem Fb-n profilképet, likeoljátok már ha nem nagy kérés, mert égek mint a Reichstag hogy a kutya sem kedveli, cserébe aki lájkolja, annak visszalájkolok 🙂
😀 Eközben cseréltem Fb-n profilképet, likeoljátok már ha nem nagy kérés, mert égek mint a Reichstag hogy a kutya sem kedveli, cserébe aki lájkolja, annak visszalájkolok 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.25., 15:37Meghallottam, hogyan neveznek a multiközértben a pénztárosnők: az alkoholista hölgy. Ez, ebben a formában, hulla jó. 😀
Meghallottam, hogyan neveznek a multiközértben a pénztárosnők: az alkoholista hölgy. Ez, ebben a formában, hulla jó. 😀
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.25., 10:37Idézet tőle: Gácsi Krisztiánegyik fiokomnak 17
másiknak 76 követője van
nem tul sok
de nem is posztolok olyan sokat
kedvtöl függ nekem is mennyit írok stb.
facét kikapcsoltam 1000 éve azt nem is szeretm.
Idézet tőle: Gácsi Krisztiánegyik fiokomnak 17
másiknak 76 követője van
nem tul sok
kedvtöl függ nekem is mennyit írok stb.
facét kikapcsoltam 1000 éve azt nem is szeretm.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.25., 10:35egyik fiokomnak 17
másiknak 76 követője van
nem tul sok
egyik fiokomnak 17
másiknak 76 követője van
nem tul sok
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.25., 10:23ugytudtam az insta lényege a globális publicitás 🙂
szal nem titkos 😉
a "búra insta fiókja" különben nem én vagyok ugyértem az nem személyes hiszen ott a buras dolgokat posztolom
ha ugy erted hogy látsz engem instan akkor az alatt en azt ertem megtaláltad a személyes profilom valamelyiket
az sem titkos ha hiszed ha nem XD
kettő is van abból is
krisztiangacsi
illetve
v1nd3m14tr1x
üdv!
ugytudtam az insta lényege a globális publicitás 🙂
szal nem titkos 😉
a "búra insta fiókja" különben nem én vagyok ugyértem az nem személyes hiszen ott a buras dolgokat posztolom
ha ugy erted hogy látsz engem instan akkor az alatt en azt ertem megtaláltad a személyes profilom valamelyiket
az sem titkos ha hiszed ha nem XD
kettő is van abból is
krisztiangacsi
illetve
v1nd3m14tr1x
üdv!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.25., 10:15Idézet tőle: Gácsi KrisztiánKedves Kitty!
A Búra Insta fiókjának eddig 60+ követője van.
Üdv!
Kellemes napot!
Szia!
Már látlak 🙂
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánKedves Kitty!
Üdv!
Kellemes napot!
Szia!
Már látlak 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.25., 10:02Kedves Kitty!
Üdv!
Kellemes napot!
Kedves Kitty!
Üdv!
Kellemes napot!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.25., 07:59Igen Tisztelt, Drága Kleó Mámmá!
Ha három napig aludnék nekem is fájna a fejem!
XD XD XD
vagyis a buli rég vót
hétküznap van má!
tessék serénykedni!
😉
Igen Tisztelt, Drága Kleó Mámmá!
Ha három napig aludnék nekem is fájna a fejem!
XD XD XD
vagyis a buli rég vót
hétküznap van má!
tessék serénykedni!
😉
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.25., 07:38Fáj a hasam jobb oldalt alud,meg a derekam.
Vissza kell mondanom a fizikot.
Holnap viszem Anyut a szemészeti klinikára a Mária utbába,remélem jobban leszek 🙁
Fáj a hasam jobb oldalt alud,meg a derekam.
Vissza kell mondanom a fizikot.
Holnap viszem Anyut a szemészeti klinikára a Mária utbába,remélem jobban leszek 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.24., 16:39Hát igen, kb. azt eszem, ami éppen van itthon - de általában az sem rendes étel, mert olyat nem tudok előállítani. 🙂 Van még egy csomag szalmonellás virsli, meg egy kukoricás konzerv, azt majonézzel lehet megeszem majd este.
Hát igen, kb. azt eszem, ami éppen van itthon - de általában az sem rendes étel, mert olyat nem tudok előállítani. 🙂 Van még egy csomag szalmonellás virsli, meg egy kukoricás konzerv, azt majonézzel lehet megeszem majd este.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.04.24., 15:48Idézet tőle: John DoeTegnap hazafelé vettem két trafikos sajtburgert (2x akkora mint a burgerkinges), és meg is ettem itthon, szóval ma kókuszos kex diéta van. A hambis ember minden kaja becsomagolásakor összetette felette a kezeit 1-2 másodpercre, valamiféle áldás lehetett. Meg akartam kérdezni, mit csinál pontosan, de aztán mégsem.
Nem akarok okoskodni, de a keksz az kb. liszt meg cukor, nem igazán diétás. Jobb lenne enned valami kevés rendes ételt, zöldséggel meg gyümölcsöt óvatosan, mert abban is sok lehet a cukor.
De gondolom eszel azt ami van otthon. 🙂
Idézet tőle: John DoeTegnap hazafelé vettem két trafikos sajtburgert (2x akkora mint a burgerkinges), és meg is ettem itthon, szóval ma kókuszos kex diéta van. A hambis ember minden kaja becsomagolásakor összetette felette a kezeit 1-2 másodpercre, valamiféle áldás lehetett. Meg akartam kérdezni, mit csinál pontosan, de aztán mégsem.
Nem akarok okoskodni, de a keksz az kb. liszt meg cukor, nem igazán diétás. Jobb lenne enned valami kevés rendes ételt, zöldséggel meg gyümölcsöt óvatosan, mert abban is sok lehet a cukor.
De gondolom eszel azt ami van otthon. 🙂
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.04.24., 15:43Idézet tőle: ElijahShadeOlyan, mint a MÁV - ha meleg van, megolvad a sín, ha eső és hó, akkor meghibásodik vezeték 😀
Ha más gond nincs akkor meg nincs elég ember. -.-
Idézet tőle: ElijahShadeOlyan, mint a MÁV - ha meleg van, megolvad a sín, ha eső és hó, akkor meghibásodik vezeték 😀
Ha más gond nincs akkor meg nincs elég ember. -.-
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.24., 14:06Tegnap hazafelé vettem két trafikos sajtburgert (2x akkora mint a burgerkinges), és meg is ettem itthon, szóval ma kókuszos kex diéta van. A hambis ember minden kaja becsomagolásakor összetette felette a kezeit 1-2 másodpercre, valamiféle áldás lehetett. Meg akartam kérdezni, mit csinál pontosan, de aztán mégsem.
Tegnap hazafelé vettem két trafikos sajtburgert (2x akkora mint a burgerkinges), és meg is ettem itthon, szóval ma kókuszos kex diéta van. A hambis ember minden kaja becsomagolásakor összetette felette a kezeit 1-2 másodpercre, valamiféle áldás lehetett. Meg akartam kérdezni, mit csinál pontosan, de aztán mégsem.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.24., 09:14Igen, lehet. Kiscsillag, te olyan jártas vagy ezekben a dolgokban, amit írtam, az mitől lehet, hogy a hangom mindig a környezetemben lévő hangokra hasonlít? Emberre, vagy pl metrón a zúgás. Onnan tudom, hogy nem én találtam ki, hogy metrón mindenki beszélget, én meg nem tudok, mert a hangom a zúgásra hasonlít, és a többiek nem értik. Ez már a skizó előtt is így volt. Vagy pl. ha egy rekedt hangú férfi beszél hozzám, akkor az én hangom is olyan lesz. Ha meg nő, akkor olyan. Rákerestem, de nem találtam erről semmit. De nem a skizóval kezdődött.
Igen, lehet. Kiscsillag, te olyan jártas vagy ezekben a dolgokban, amit írtam, az mitől lehet, hogy a hangom mindig a környezetemben lévő hangokra hasonlít? Emberre, vagy pl metrón a zúgás. Onnan tudom, hogy nem én találtam ki, hogy metrón mindenki beszélget, én meg nem tudok, mert a hangom a zúgásra hasonlít, és a többiek nem értik. Ez már a skizó előtt is így volt. Vagy pl. ha egy rekedt hangú férfi beszél hozzám, akkor az én hangom is olyan lesz. Ha meg nő, akkor olyan. Rákerestem, de nem találtam erről semmit. De nem a skizóval kezdődött.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.24., 07:01Idézet tőle: WildflowersJó sok minden történt veled. Én eddig jól kijöttem az áterrel. Csak most volt furcsa. Nem töltetett ki velem depi kérdőívet, pedig mindig szokott amikor régen még személyesen jártam hozzá. A váróban mindenkinek adott, csak nekem nem. Ez nem lehet elfelejtés. És érdektelen volt. Sose volt még ilyen.
Szerintem engem okol a háború miatt. Mert korábban nem volt ilyen.
Korábban azért szerettem, mert nem bélyegzett meg. Mondta, hogy ez paranoid skizofrénia, de nem kaptam meg ezt a diagot. Mondta, hogy így jobban tudok dolgozni.
Egyébként a legutóbbit leszámítva csak telefonon szoktunk beszélni. A kövi alkalom is telefonos lesz. Ilyen igen-nem feleletes, mert a buszon vagyok általában és nem akarom, hogy a többiek hallják.
Amúgy szerettem régen azt az országrészt, ahol laksz. Főleg a Tiszát.
Egy kérdés a skizó kapcsán. Van valakinek olyan tünete, hogy amikor beszél hozzád valaki, aztán te is megszólalsz, akkor a hangod olyan, mint az övé? Vagy ezt csak én érzem?
Kizárt, hogy a háború miatt téged okol. Nem tehetsz róla. Lehet csak szar napja volt
Idézet tőle: WildflowersJó sok minden történt veled. Én eddig jól kijöttem az áterrel. Csak most volt furcsa. Nem töltetett ki velem depi kérdőívet, pedig mindig szokott amikor régen még személyesen jártam hozzá. A váróban mindenkinek adott, csak nekem nem. Ez nem lehet elfelejtés. És érdektelen volt. Sose volt még ilyen.
Korábban azért szerettem, mert nem bélyegzett meg. Mondta, hogy ez paranoid skizofrénia, de nem kaptam meg ezt a diagot. Mondta, hogy így jobban tudok dolgozni.
Egyébként a legutóbbit leszámítva csak telefonon szoktunk beszélni. A kövi alkalom is telefonos lesz. Ilyen igen-nem feleletes, mert a buszon vagyok általában és nem akarom, hogy a többiek hallják.
Egy kérdés a skizó kapcsán. Van valakinek olyan tünete, hogy amikor beszél hozzád valaki, aztán te is megszólalsz, akkor a hangod olyan, mint az övé? Vagy ezt csak én érzem?
Kizárt, hogy a háború miatt téged okol. Nem tehetsz róla. Lehet csak szar napja volt
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.24., 06:49Hirtelen felállásnál,felkelésnél hányinger szédülés.
Vagy a szemem,vagy a fülem,vagy a pánik.
Nem tudom,de már unom .
Hirtelen felállásnál,felkelésnél hányinger szédülés.
Vagy a szemem,vagy a fülem,vagy a pánik.
Nem tudom,de már unom .
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.23., 14:16Megértem, engem is a traumák juttattak ide.
Megértem, engem is a traumák juttattak ide.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.23., 14:12Én 2007 óta nyomom átriát, azért történt ennyi minden.
És 2003-ban értek traumák, DE 2007-ben kerültem először áterhez.
Én 2007 óta nyomom átriát, azért történt ennyi minden.
És 2003-ban értek traumák, DE 2007-ben kerültem először áterhez.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.23., 13:59Jó sok minden történt veled. Én eddig jól kijöttem az áterrel. Csak most volt furcsa. Nem töltetett ki velem depi kérdőívet, pedig mindig szokott amikor régen még személyesen jártam hozzá. A váróban mindenkinek adott, csak nekem nem. Ez nem lehet elfelejtés. És érdektelen volt. Sose volt még ilyen.
Jó sok minden történt veled. Én eddig jól kijöttem az áterrel. Csak most volt furcsa. Nem töltetett ki velem depi kérdőívet, pedig mindig szokott amikor régen még személyesen jártam hozzá. A váróban mindenkinek adott, csak nekem nem. Ez nem lehet elfelejtés. És érdektelen volt. Sose volt még ilyen.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.23., 13:30Itt Hajdú-Biharban áterek csak vagy félrekezelnek, leszedálnak vagy vicceskednek, néha be vannak kicsit kábszizva, látni fejükön. 10-ből egy jó van kb.
Nekem tapasztalatom áterekkel:
1. első, aki magánáter: leszedált Andaxin-szal meg Zoloft-tal, ezektől ember qrva irritált, erőszakos lesz verbálisan és fizikálisan is (A Zoloft miatt történt sok iskolai lövöldözés USA-ban) - én konkrétan egy szobai díszkövet vágtam anyámhoz, ami nem szokásom.
Leszedálásom után a lelkem üvöltözött velem, én meg be voltam lassulva, és még azt se tudtam milyen nap, év és óra van.
Ezen okból úgy megbolondította agyam, hogy öngyilkos akartam lenni AZÉRT, MERT FÉLREKEZELT.
2. második kórházi áter, akihez kerültem, miután kimosták gyomrom 2007-ben leírta, hogy szenzitív, bizalmatlan, szorongó, depresszív, ami igaz, DE alábbi valótlanságokat is leírta:
- pszichopátiás személyiségfejlődés - na, persze, álmodjunk csak, kis műnőcske (tényleg ilyen kis szexike volt, de nagyon unszimpi voltam neki és még pályakezdő volt, akinek fogalma nem volt dolgokról), ha az lennék, akkor nem lennék öngyilkos, és nem lenne lelkiismeretem sem, nem szeretnék és nem szoronganék.....
Ezen kívül egyből megbélyegeztek borderrel, pedig nem is igaz rám, csak azért tették, mert vagdostam, azt azért, mert láttam egy vidiben, ILL. azért, mert instabil kapcsolatom (haveri) volt undok hátbaszúró nőcskékkel, akik elmondták egész fősulinak, hogy öngyilkos akartam lenni, meg azt is, hogy nem védtem meg magam, mikor megvertek 16 évesen buszon pigmentált bőrű emberek és nem segített senki felnőttek közük, utána más buszokkal igyekeztem utazni, mint ők, de nem tetszett nekik, EZÉRT főtéren is megvertek, és ezért mekkora nyomorék vagyok, ill. közveszélyes vagyok nőcskék szerint. Meg elég csalódott és dühös voltam világra - azt hiszem, hogy érthető, ha mindez megtörténik.
Én mondtam, hogy szekáltak suliban kicsit annó, az nem szekálás, HANEM vegzálás - mondta kis okoska szexike áterke - a kettő ugyanaz, észlény. És félek azon a bizonyos buszútvonalon utazni mai napig, meg nem szeretek azokra helyekre menni, ahol rossz dolog, trauma történt velem - ez ugye egyértelműen C-PTSD.
Na mondjuk, ma is meg lehet nézni neket SOTE előadásos kivetített lapjain, hogy csak az lehet PTSD, akinek van flashback, akit természeti katasztrófa ért, háborús veterán, avagy megerőszakolták.
Még sok más ember is lehet amúgy, csak ugye magyar átria le van maradva Nyugathoz képest, mint borravaló - így itthon csak fentebb említettek lehetnek.
3. Utána innen Tündérhegyre küldtek, ahol mint mindenkinek Risperdalt adtak meg elavult gyógyszereket, amiktől magam alá vizeltem, nem is vettem be őket. Thegyen nagyon jók lógusok, az biztos is, sokat segítettek lógusok, DE áterek - inkább hagyjuk.
4. Utána lett SZTK-s áter első: unottan ásítozva gyógyszert felírt, két hónap után szülési szabira ment - megint rossz gyógyszereket kaptam, remegtem mint állat a Coaxil-tól.
5. Második SZTK-s: ez rámnézett, írt Frontint, elhagytuk Coaxilt, mert mondom, remegek tőle - persze, hogy remeg, az a mellékhatása. A Frontintól folyton pisiltem. 2 hónap után elment külföldre - nem, nem én üldöztem el, mivel eléggé be voltam lassulva Frontintól.
6. Harmadik SZTK-s: folyton röhigcsélt és adott Tiapridalt meg mikor adta Valdoxan-t aszogya: Tudja, könnyű megjegyezni, olyan, mint a Valhalla hahhahahahaha!
7. Megint Tündérhegyes áter volt, aki miatt majdnem nem feküdtem be, ez leordította fejem, hogy hogyan lehet ilyen igénytelen dagadt, nem szégyelli magát, nem néz tükörbe soha!? Okés, volt rajtam 10 kg felesleg, de magas vagyok (192 cm), és azért nem kéne így ordítozni beteggel. A lógusok megint nagyon hasznosak votlak és sokat segítettek.
8. 2010 óta veterán áternél vagyok, aki még neurológus is, és volt CT meg MRI, és adott gyógyszereket, melyek használtak is, és nem alukáltam egész nap.
Egy dolog idegesít vele kapcsolatban, amit 2 éve kezdett el, hogy mindig b*szogat súlyommal, pedig nincs is rajtam, csak 5 kg felesleg. Mondtam is neki, tudtommal nem dietetikus, legyen kedves, az agyamba turkáljon, ne súlyomba.
Aszongya: Nem tehetek róla, orvos vagyok.
Én meg közöltem, korlátozódjunk agyamra.
Lógusokkal nem volt baj, ott Thegyiek jók voltak nekem, azon felül volt 2 rossz, egy jó.
A TB-s lógusok, akik SZTK-sok meg kórháziak eléggé nincsenek toppon szegények, sok magánlógus se (elavult terápiafélék meg módszertan alkalmazása, de ez nem ő hibájuk, hanem elavult oktatási mód sok pszichológia szakon), de ők is kedvesek.
Itt Hajdú-Biharban áterek csak vagy félrekezelnek, leszedálnak vagy vicceskednek, néha be vannak kicsit kábszizva, látni fejükön. 10-ből egy jó van kb.
Nekem tapasztalatom áterekkel:
1. első, aki magánáter: leszedált Andaxin-szal meg Zoloft-tal, ezektől ember qrva irritált, erőszakos lesz verbálisan és fizikálisan is (A Zoloft miatt történt sok iskolai lövöldözés USA-ban) - én konkrétan egy szobai díszkövet vágtam anyámhoz, ami nem szokásom.
Leszedálásom után a lelkem üvöltözött velem, én meg be voltam lassulva, és még azt se tudtam milyen nap, év és óra van.
Ezen okból úgy megbolondította agyam, hogy öngyilkos akartam lenni AZÉRT, MERT FÉLREKEZELT.
2. második kórházi áter, akihez kerültem, miután kimosták gyomrom 2007-ben leírta, hogy szenzitív, bizalmatlan, szorongó, depresszív, ami igaz, DE alábbi valótlanságokat is leírta:
- pszichopátiás személyiségfejlődés - na, persze, álmodjunk csak, kis műnőcske (tényleg ilyen kis szexike volt, de nagyon unszimpi voltam neki és még pályakezdő volt, akinek fogalma nem volt dolgokról), ha az lennék, akkor nem lennék öngyilkos, és nem lenne lelkiismeretem sem, nem szeretnék és nem szoronganék.....
Ezen kívül egyből megbélyegeztek borderrel, pedig nem is igaz rám, csak azért tették, mert vagdostam, azt azért, mert láttam egy vidiben, ILL. azért, mert instabil kapcsolatom (haveri) volt undok hátbaszúró nőcskékkel, akik elmondták egész fősulinak, hogy öngyilkos akartam lenni, meg azt is, hogy nem védtem meg magam, mikor megvertek 16 évesen buszon pigmentált bőrű emberek és nem segített senki felnőttek közük, utána más buszokkal igyekeztem utazni, mint ők, de nem tetszett nekik, EZÉRT főtéren is megvertek, és ezért mekkora nyomorék vagyok, ill. közveszélyes vagyok nőcskék szerint. Meg elég csalódott és dühös voltam világra - azt hiszem, hogy érthető, ha mindez megtörténik.
Én mondtam, hogy szekáltak suliban kicsit annó, az nem szekálás, HANEM vegzálás - mondta kis okoska szexike áterke - a kettő ugyanaz, észlény. És félek azon a bizonyos buszútvonalon utazni mai napig, meg nem szeretek azokra helyekre menni, ahol rossz dolog, trauma történt velem - ez ugye egyértelműen C-PTSD.
Na mondjuk, ma is meg lehet nézni neket SOTE előadásos kivetített lapjain, hogy csak az lehet PTSD, akinek van flashback, akit természeti katasztrófa ért, háborús veterán, avagy megerőszakolták.
Még sok más ember is lehet amúgy, csak ugye magyar átria le van maradva Nyugathoz képest, mint borravaló - így itthon csak fentebb említettek lehetnek.
3. Utána innen Tündérhegyre küldtek, ahol mint mindenkinek Risperdalt adtak meg elavult gyógyszereket, amiktől magam alá vizeltem, nem is vettem be őket. Thegyen nagyon jók lógusok, az biztos is, sokat segítettek lógusok, DE áterek - inkább hagyjuk.
4. Utána lett SZTK-s áter első: unottan ásítozva gyógyszert felírt, két hónap után szülési szabira ment - megint rossz gyógyszereket kaptam, remegtem mint állat a Coaxil-tól.
5. Második SZTK-s: ez rámnézett, írt Frontint, elhagytuk Coaxilt, mert mondom, remegek tőle - persze, hogy remeg, az a mellékhatása. A Frontintól folyton pisiltem. 2 hónap után elment külföldre - nem, nem én üldöztem el, mivel eléggé be voltam lassulva Frontintól.
6. Harmadik SZTK-s: folyton röhigcsélt és adott Tiapridalt meg mikor adta Valdoxan-t aszogya: Tudja, könnyű megjegyezni, olyan, mint a Valhalla hahhahahahaha!
7. Megint Tündérhegyes áter volt, aki miatt majdnem nem feküdtem be, ez leordította fejem, hogy hogyan lehet ilyen igénytelen dagadt, nem szégyelli magát, nem néz tükörbe soha!? Okés, volt rajtam 10 kg felesleg, de magas vagyok (192 cm), és azért nem kéne így ordítozni beteggel. A lógusok megint nagyon hasznosak votlak és sokat segítettek.
8. 2010 óta veterán áternél vagyok, aki még neurológus is, és volt CT meg MRI, és adott gyógyszereket, melyek használtak is, és nem alukáltam egész nap.
Egy dolog idegesít vele kapcsolatban, amit 2 éve kezdett el, hogy mindig b*szogat súlyommal, pedig nincs is rajtam, csak 5 kg felesleg. Mondtam is neki, tudtommal nem dietetikus, legyen kedves, az agyamba turkáljon, ne súlyomba.
Aszongya: Nem tehetek róla, orvos vagyok.
Én meg közöltem, korlátozódjunk agyamra.
Lógusokkal nem volt baj, ott Thegyiek jók voltak nekem, azon felül volt 2 rossz, egy jó.
A TB-s lógusok, akik SZTK-sok meg kórháziak eléggé nincsenek toppon szegények, sok magánlógus se (elavult terápiafélék meg módszertan alkalmazása, de ez nem ő hibájuk, hanem elavult oktatási mód sok pszichológia szakon), de ők is kedvesek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.23., 13:27A Yettel ma vacak: https://hvg.hu/tudomany/20220423_yettel_leallas_ugyfelpanaszok_nincs_halozat
A Yettel ma vacak: https://hvg.hu/tudomany/20220423_yettel_leallas_ugyfelpanaszok_nincs_halozat
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.23., 13:19Olyan, mint a MÁV - ha meleg van, megolvad a sín, ha eső és hó, akkor meghibásodik vezeték 😀
Olyan, mint a MÁV - ha meleg van, megolvad a sín, ha eső és hó, akkor meghibásodik vezeték 😀
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.04.23., 13:04Jaj az a halálom,mikor nézek egy filmet aztán 10 percenként elakad,szét tudnám verni 🙂
Mostanában rákaptam a sorikra,rosz amikor mindig ujra kell kezdeni....
Kis szél vagy vihar,vagy digi nincs ,vagy yettel.
Jaj az a halálom,mikor nézek egy filmet aztán 10 percenként elakad,szét tudnám verni 🙂
Mostanában rákaptam a sorikra,rosz amikor mindig ujra kell kezdeni....
Kis szél vagy vihar,vagy digi nincs ,vagy yettel.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.04.23., 12:43Jajj, nekem is digi van, nekem csak az a baj vele, hogy néha belassul gép, mint állat ha mondjuk 12 lap van megnyitva. Meg film akadozik online néha, akkor lejjebb veszem felbontását vidilejátszó-proginak.
Mindenkinek van valami baja a jómadarakkal egyébként, egyszer kíváncsiságból rákattintottam digi fórumra - multiplayer játékokban (többjátékos üzemmód) nem nagyon bír el neten pl. meg ha sok lap van megnyitva, akadozik a szentem, ill. nagy felbontású vidik és progik akadoznak a felhasználók leírásai alapján.
Ezt meg tudom erősíteni, nekem is gyengélkedik ha sok lap van megnyitva, pedig nem nagy felbontású progikat nyitok meg.
Sajnos manapság még a Magyarban egyik legjobbnak számító T-Home is rosszabb lett már, néha az is lassúskodik, pedig annó hasított.
Nekünk T-Home anyáméknál van, itthon apartmanomban nekem Digi.
Jajj, nekem is digi van, nekem csak az a baj vele, hogy néha belassul gép, mint állat ha mondjuk 12 lap van megnyitva. Meg film akadozik online néha, akkor lejjebb veszem felbontását vidilejátszó-proginak.
Mindenkinek van valami baja a jómadarakkal egyébként, egyszer kíváncsiságból rákattintottam digi fórumra - multiplayer játékokban (többjátékos üzemmód) nem nagyon bír el neten pl. meg ha sok lap van megnyitva, akadozik a szentem, ill. nagy felbontású vidik és progik akadoznak a felhasználók leírásai alapján.
Ezt meg tudom erősíteni, nekem is gyengélkedik ha sok lap van megnyitva, pedig nem nagy felbontású progikat nyitok meg.
Sajnos manapság még a Magyarban egyik legjobbnak számító T-Home is rosszabb lett már, néha az is lassúskodik, pedig annó hasított.
Nekünk T-Home anyáméknál van, itthon apartmanomban nekem Digi.