Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 37 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

A mámmá bevadult. A mostani Nagy Áremelésekre hivatkozva mindenáron megnézte a bolti számlát (kiszedte a szemetesből!), és ezentúl mindig kéri. 🙁 Honnan tudja, h elfogyott a tarcsi pénzem?

Azt meg tudod csinálni, hogy 2 felé szeded amit vásárolsz és külön fizeted, így lesz 2 blokkod. Az egyiket eldobod még a boltban.

Akkor minden megoldható helyben. 🙂

Van. 🙂

Van otthon szomjoltó?

Éhes vagyok, álmos vagyok, de leginkább szomjas...

Nem bír magával... Eddig ő nem leltározta a szemetet, azt csak apám csinálta, basszus.

Ó. Ez a mámmá nem nyugszik. 

A mámmá bevadult. A mostani Nagy Áremelésekre hivatkozva mindenáron megnézte a bolti számlát (kiszedte a szemetesből!), és ezentúl mindig kéri. 🙁 Honnan tudja, h elfogyott a tarcsi pénzem?

Hehe. 🙂 Szokott módon bizarr. Ez nagyon jó.

Napi vidámkodás, AVAGY pár aranyköpés enyhén buggyant szakemberektől, kikkel volt dolgom:

1. idős áter: Valdoxant írok magának! Tudja, a Valhalláról könnyű megjegyezni! Valhalla, értiiii! Hahahhaha!

2. Én: - Néha többet veszek be nyugtatókból,havi 1-2x fél szemmel többet 1 - 2 nap. 

Ifjú kis rezidens: Az mindegy, meg aludni nehéz nekem is, sok a jó Family Guy rész. 

3. pszichiáter házidokinak, aki megfigyelőként gyakorlatát töltötte miután mondtam, hogy nem az a tünet igaz-e rám:

- Neten sokat olvasnak pszichés betegek, és néha a félrediagnosztizálás diagnosztizálása is megdiagnosztizálódik. 

4. Pszichiátriai lapon rólam leírva: - szokott módon bizarr 

- néha idegesíti otthoni helyzet, és akkor vendégházba bevonul (mivel üdültettünk akkoriban)

Kiscsillag, a munka amúgy milyen, stresszes? Figyelni kell, vagy inkább monoton?

Igen, bár nálam az alvás fél-egy órás szakaszokban történik amúgy is.

Azta.. egészségedre, és tudtál utánna aludni? 

Na, ki miért nem alszik?

11kor benyomtam még 4 tepertőskrémes kenyeret lilahagymával.

köszi a bíztatást, egyelőre csak pszichésen viszketek 🙂 

Kissé jobban húzok a szendvics irányába, így az lesz, snooker nézés közben.

Idézet tőle: Josszi

hát bennem még plussz irigység is azok felé akiknek céljaik és örömeik vannak, miközben ez nekem nem megy.. egy  búra alól figyelni a külvilágot mint egy ufo..

de bízom benne hogy lamolep a rexetin mellé enyhiti a dolgot

Jó eséllyel!

akkor eccpecckimehecc? 

Idézet tőle: Gray5

Hát én nem is tudom...
https://www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/meghokkento-modszerrel-kezeli-depressziojat-fiatalitja-boret-ez-a-ferfi/5d83657

Nem azért kételkedek, mert undi, hanem mert tudományosan megalapozatlan a nyers vizelet megivásának jótékony hatása. Amúgy az ötlet nem új, és a cucc felhasználható gyógydolgok kinyerésére, de nem így. Az arcom meg amúgy is nagyon érzékeny, nem kenném be baktériumkeltető teleppel.

Ütik egymást, szerintem. A vajas szendvics lágy és finom, amibe a kolbász ad némi variációt, míg a tepertőkrém a lilahagymával dinamikusan igénybe veszi az ízlelést.

eccpecckimehetsz nekem bejön ilyenkor vagy mindkettőt fél fél adaggal?

Tegnap felhívott egy lány, akit ismerek már vagy 10 éve, de egy ideje csak félévente váltunk pár szót messengeren. Kérdezi, hogy vagyok mi újság velem hol dolgozok mit csinálok még ugyanott lakom-e (volt itt fenn nálam párszor), de a hangsúlyon már érezni lehetett, hogy kamu protokoll és akar valamit. Ez így is volt, ráadásul valami barátjának kért egy szívességet, amihez kellett az eredeti lakcímem. Mondtam neki, hogy jó, elküldöm messengeren. Megírtam neki, majd azt, hogy ha van kedeve felugorhat ha erre jár (a ház előtt száll le a buszról). Erre ő: okés, már úgyis tudja a címemet. Mindezt úgy, hogy előte megkérdezte telefonban, én meg mondtam, hogy ugyanott lakok mint eddig.

Elmehet az ilyen a francba.

Kellemes hétfő előtti napot, ami ünnepnap is egyben, kicseszés célzattal.

Sikerült fél1 felé az ágybólkimászás.

A mosógép is éppen végzett.

Dilemma, hogy vajas kenyeret egyek gyulai kolbásszal, sajttal, majonézzel, paprika & paradicsommal, vagy tepertőkrémes kenyeret lilahagymával.

Teregetés alatt megpróbálom eldönteni. Nehéz, mert az előbbit szeretem, az utóbbit meg olyan régen ettem utoljára, hogy kíváncsi vagyok szeretem-e.

Lehet igazad van 🙂 furcsa ez az egész, jó lenne kikerülni ebből, viszont néha meg élvezem 

én elkezdtem elfogadni h igy müködöm, ez az "adottságom" amit örököltem kaptam odafentről vagy a génekből vagy csak az elbaszott bántalmazó gyerekkoromból.. 

nem fog katarzist okozni vagy változást a müködésben ha megtalálod a definiciót , de ez én vagyok te máshogy müködhetsz 🙂 

Amiket írtatok azokat értem és megvannak, mint fogalmak, a depresszió már pipa. De az, hogy ennyire kutatom, keresem, hogy mi lehet még azon kivul, az nem tudom, hogy mi lehet.

igen igen, éljenek az anyák

hát bennem még plussz irigység is azok felé akiknek céljaik és örömeik vannak, miközben ez nekem nem megy.. egy  búra alól figyelni a külvilágot mint egy ufo..

de bízom benne hogy lamolep a rexetin mellé enyhiti a dolgot

Örömérzetre képtelenség.

Depresszió.

Érzelmi sivárság.

ürességérzés vagy és céltalanság?

Sziasztok! 🙂

Régen voltam már itt,aztán valamelyik nap ismét beneztem. Nyilvan nem ok nélkül. Nincs okom rá úgy érzem, de nem tudom mi van, depresszió vagy én már tényleg nem tudom. Időszakosan előjön a kérdés, hogy ez mégis mi, biztos, hogy van valami bajom, de mi? Ilyenkor bújom a netet, keresek tüneteket, hogy bizonyítsam,  tényleg van valami, de nem tudok rájönni, hogy mi. Már arra is próbáltam választ találni, hogy egyáltalán ez a jelenség amit csinálok, hogy ilyenkor kutatom és próbálok magamra húzni valamilyen diagnózist, hogy majd amikor megyek a pszichodokihoz, elmondhassam, hogy na tesó ezt találtam, ez vagyok én, szoval hogy ez mégis mi.

Es mi a normális? Hogyan kellene érezni magam... sok mindent megválaszolna és igazolna ha találnék valamit.

Szokasos tipik depi, hogy amúgy minden okes, minden jól megy, de ez q hülye fapofa van. Semmi nem tud rám érzelmi hatást gyakorolni. 

Lett egy új tetovalasom, szép, aranyos, tündéri,  de egyáltalán nem fog meg, nem érdekel. Kaptam majuskosarat is, eletem első ilyen kosara, de semmi.... bezzeg ha egyedül lennék az lenne a rossz.

Annyi mindent tudnék még írni erről az állapotról, de olyan mintha csak a szavakat pakolnam egymás mögé,csak éppen értelme nincs az egésznek. Pedig órákig tudnék erről beszélni, sztorizgatni.

Idézet tőle: Kiscsillag

Hát én nem is tudom...
https://www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/meghokkento-modszerrel-kezeli-depressziojat-fiatalitja-boret-ez-a-ferfi/5d83657

Ezt inkább kihagynám.

Nekem sem hiányzik. Nem tudom mit csinálnék, ha kiderülne, hogy működik 😛

Boldog Anyáknapját,minden Anyunak,Nagyinak,Dédiken,keresztanyunak!  🙂

Hát én nem is tudom...

Ezt inkább kihagynám.

Hát én nem is tudom...

Gyszerctopikban kifejtettem. hogy emiatt gyszert kell csökkenteni és az nagyon nehéz lesz stresszes munka mellett.

Taltam pénzügyes főallást és júniustól visszamegyek beugrós, eseti másodállásra a régi munkahelyemre. 

Hali!

Csak a szokásos!

Ki hogy van?

És még fesztivál is lészen a hétvégén. Jó idővel, ingyen. 

De ma.még péntek 🙂

3 nap múlva hétfő. 🙁

Szóval azért túl lehet élni... 🙁

Ezt a sportot űzöm már 10 éve elég szarul is vagyok

Én inkább úgy értettem, h egyedül élni/lakni. Elviselhetetlen.

Kösz a választ.

Az én válaszom mindig az, hogy szarul, így nem írom le minden nap, gondold hozzá.

Hali lányok ,fiuk!

Ki hogy van?

Meghallottam, hogyan neveznek a multiközértben a pénztárosnők: az alkoholista hölgy. Ez, ebben a formában, hulla jó. 😀

Mintha te lennél az egyetlen nő aki iszik....

Most langyosak estére, remélem nem megy a lakás 27-26 fok alá.

Mondjuk öltözz fel jobban.

Lekapcsolták a füttést, meg fogok fagyni. 🙁

ElőzőOldal 37 / 569Következő