Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 36 / 569Következő

Lopj neki ilyen kis marcipán szivecskét. 🙂

Meleg vízzel, és nyomogatni. Ilyen szemhéjszéli gyula, faggyúmirigy nem kiürülés.

Á, csak számításba nem jöhető. Meg a bizti-őr. Lopni sem merek, mert a képernyőn is bámul a törpe.

Idézet tőle: Kleó

Meg fáj a szemem. Megmondta a doki, ha nem borogatom rendszeresen, kiújul. Nüná. h elhanyagoltam a borogatást. Faxomba.

Mivel kell borogatni?

Nekem egyszer viszketett, kamilla teával borogattam, erre be is gyulladt (allergiás reakció).

Lett volna valami pasi-féle a láthatáron?

Meg fáj a szemem. Megmondta a doki, ha nem borogatom rendszeresen, kiújul. Nüná. h elhanyagoltam a borogatást. Faxomba.

Ezt is utálom, amikor nem depis vagyok, hanem olyan mélységesen szomorú...

Igaza van John-nak, ha nincs próbálkozás, elkerülhető a csalódás. 🙁

Van, ami meg nem kerülhető el.

És van, ami ha elromlott, de nem lehet megjavítani, de kidobni mégsem akarod.

*

Ennék vmit, pedig úgy éhes nem vagyok, meg nincs olyasmi itthon. Ja, nasi van, de kaja kéne (csak tudnám, miért?).

Nem nyertem egyik lottón sem, be kell menni holnap dolgozni. 🙁

Jó idő van, mehetnék bringázni, de ugye nem vittem el a szerelőhöz a mert esőket mondtak szerdán. Persze nem mennék el mert vasárnap van (sötétítő mögött dühöngés a hétfő miatt), de a lehetősége sincs meg, ami bosszant és elkeserít. Dupla dühöngés.

Apámmal álmodtam valamit, és kár, hogy nem gyakoroltam tovább anno a tudatos álmodást, mert álmomban felébredve szívesen megrugdostam volna. Az álom alaknak tök mindegy, de nekem jól esett volna.

Mostmá' mennyetek aludni 😛

az álmaidat nem veheti el senki 🙂

Kb. ezt, meg amit Josszinak írtál. Tudod te...

Na ja, az elfojtott vágyak... Zsiga bátyám elemezné ám ezt az álmot! 😉

Hát ha felébredek már annyira nem vágyom ilyesmire, vagy bekapcsol az elfojtás. 🙂

És mit elemezne ki belőle? 🙂

Idézet tőle: Josszi

ez egy jó összetartozás élmények tünik 🙂

Legalább álmomban merek tartozni valakihez. 🙂

Na ja, az elfojtott vágyak... Zsiga bátyám elemezné ám ezt az álmot! 😉

ez egy jó összetartozás élmények tünik 🙂

Valami lánnyal is álmodtam ma délelőtt félálomban. Annyi rémlik, hogy szőke rövid haja volt, és mintha pár lettünk volna. Kellemes volt a közelsége, de hogy mit csináltunk... Valami beszélgetés rémlik, meg, hogy valamelyikünk el akart utazni a másik meg nem akarta.

Sül 15 halrudatschka. Megeszem és rosszul leszek, de imádom.

Amúgy nem tudom, hogy a gyulladás miatt lettem depressziós, vagy fordítva: depressziótól gyulladtam be. 

Amúgy ja, banális oka van mindennek. Pesten is jártam úgy, hogy nagy pénzel fizettem, a pultos elment hátra felváltani, majd úgy jött vussza, hogy nem érti, mire várok. Sok ilyen van.

Nem fontos, csak próbálok rendet tenni az emlékeim között. Nem mindent értek, mi miért történt.

A lány azt kérte. Nekem az volt a fura, hogy nekem nem adott inni.

Akartam venni valami konzervet (sólet pl.) a jobbik boltban, de bejött egy kissé visszamaradt kinézetű anyuka a 3db kölykével, akik közül kettő hiperaktívan kiabált / rosszalkodott, az anyuka meg nevetségesen tehetetlenül próbálta őket kordában tartani, amitől még jobban kiabáltak / rosszalkodtak. Szóval elfelejtettem a konzerv projectet. Nagy találmány azért a fogamzásgátlás.

Idézet tőle: Wildflowers

Ez mi lehetett?

Alkesz drogos kiskorú stb. barátnőjének / barátnőinek a klotyóba piát hordó kis élősködő?

Te mit ittál?

Ha nem ismerte a pultos, miért a legdrágább viszkit töltötte neki?

A cataflam mindre is jó cucc, sokáig szedtem diclac 150-et.

Fiatalkori para kalandom egyike.

Még a 2000- es évek elején, még vidéken, se család még semmi, elvetődtem két faluval arrébb. Volt pénzem, gondoltam iszok a kocsmában. Sokan voltak. De az első ital után bejött egy lány, majd odajött, hogy hívjam már meg egy italra. Én megörültem, mivel azt hittem, akar valamit. Ok. A pultos azonban csak a lánynak töltött, viszkit, a legdrágábbat. Nekem nem adott, azt mondta, ne igyak. A lány megköszönte, és bevonult a női vécébe inni. Aztán kijött, és újra kezdte. Ezt elismételtük egy párszor. Én nem kaptam semmit, a lány "elitta" az összes pénzem, majd eltűnt. Kérdeztem a pultost, hogy ki volt ez a lány, de ő sem tudta. Fura volt, hogy mindig a női wcben itta meg, és a negyedik-ötödik után sem volt spicces.

Ez mi lehetett?

Amúgy lesérültem, izületi gyulladás vagy mi. Tiszta depi vagyok. Valami Cataflant írtak fel.

Van mégegy ilyen történetem, de majd később.

Három nap múlva hétfő.

Hétvégén kellene enni valami rendes kaját, krumplipürét valamivel, főzeléket, akármit. Ha lesz motivációm elnézek a piacos kifőzdék felé.

Bocsi annak a két embernek akinek nem válaszoltam,de ma láttam,hogy vannak olvasatlan üzik is.Amint lesz időm pótolom.

Idézet tőle: Linzer

Idézet tőle: Borostyán

Linzer,a mostani profilképed elég furi:)bocsi

Simone Inzaghi van rajta, az egész fickó úgy fura ahogy van 😀

🙂

Basszus, megint itt vagytok ezren, senki sem ír, nekem meg nincs kedvem a zabálásról-piálásról írni, amit már ezerszer kitárgyaltunk.

Idézet tőle: Borostyán

Simone Inzaghi van rajta, az egész fickó úgy fura ahogy van 😀

Reggel a metrónál kifelé 1 csaj beszélgetett valakivel a hátam mögött, és mondta, hogy "... de én mentálisan beteg vagyok ...". Ha nem sietek munkába, milyen jó ismerkedési alap lett volna.

Ma volt olyan ötlet, hogy el kellene vinni a biciklit a szervizeshez, de aztán nem, mert hogy esős vihart írt az időjárás oldal, meg esett is a radaron sok helyen, aztán itt meg semmi eső, sütött a nap míg el nem tűnt. Hülye bolygó a szabályozatlan időjárásával, nem szeretek itt lenni.

*

Ez a kis kex v mijafene segít éhség ellen, thököm se főzöget most, hideget meg nem kívánok.

Xar az egész minden.

Ezzel nem vagy egyedül. Tudom, nem vigasz.

A gyógyszer topicban kifejtettem

Ezzel nem vagy egyedül. Tudom, nem vigasz.

Egyszerűen nincs ahhoz jogom hogy bármit megtehessek anélkül hogy magyarázkodnom kelljen illetve hogy el kelljen róla számolnom róla valakinek

Sziasztok!

Kis* hogy sikerült a munkakezdés és adagcsökkentés?

Idézet tőle: John Doe

De éhes is vok, csak nincs már türelmem kajcsit csinányi...

Itthon szokott lenni 3szög sajt az ilyen éhezési esetek csillapítására.

Az itthon is beválik.

Hajrá!

Mi volt?

A telefonon része rendben volt, kedden interjú.

Hajrá!

Mi volt?

Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írom.
Szorítsatok nekem, lett egy munka lehetőségsem, 4 órás. Most kell felhívnom, de majd össze .arom magam úgy szorongok. És ez még csak egy telefon. -.-

Hát lehet, hogy nem jön vissza a borderkedés. Mámmá ügyben nem tudom, én egyedül az anyai nagymamámat sajnáltam, amikor meghalt. Meg apámat, mert macerát hagyott rám, ügyeket intézést, meg a félörökös miatt a lakással sem igazán megyek semmire. Ottlakni velük nem fogok, eladni meg nem tudom miattuk a részemet. Élhetett volna még míg megnyerem a lottó 5öst 6ost.

Itthon szokott lenni 3szög sajt az ilyen éhezési esetek csillapítására.

Na, még bacctatlak tikteket. Sztem má border nem igazán vagyok – most. Végleges-e? Segít-e bármi a depi megelőzésében, ha meghal a mámmá? Habár a házidokinő szerint a pacemakerrel túlél engem... Bár úgy lenne.

Mama, az sokkal ismerősebb... 😀

Most szívjak még a "Mama gyógynövényeiből" – biobolt –, vagy vegyek be egy rivót???

Erre gondoltam én is, de a pénztárosnők hülyét kapnak, és nehezebb lecsalni...

ElőzőOldal 36 / 569Következő