Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.11., 21:23Én sokszor gondolok arra, hogy mi van, ha a ti tapasztalatotok az igazság? Csak fogékonyabbak vagytok az ilyesmire.
*
Miért kell péntekig várni a beb@szásra? Meló miatt?
Én sokszor gondolok arra, hogy mi van, ha a ti tapasztalatotok az igazság? Csak fogékonyabbak vagytok az ilyesmire.
*
Miért kell péntekig várni a beb@szásra? Meló miatt?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.11., 21:15Idézet tőle: KleóSokkal! többe kerülne, mint amennyit nyerhetnél...
Eleve gyanús a nyerési esély borzalmasan kevés értéke miatt, hogy nincs véletlenül kihúzott ötös, mert annyi ember nem él a földön sem, ami elég egy ötös találathoz arányaiban. Kb. 1000 évente lehetne egy darab telitalálatos.
Idézet tőle: KleóSokkal! többe kerülne, mint amennyit nyerhetnél...
Eleve gyanús a nyerési esély borzalmasan kevés értéke miatt, hogy nincs véletlenül kihúzott ötös, mert annyi ember nem él a földön sem, ami elég egy ötös találathoz arányaiban. Kb. 1000 évente lehetne egy darab telitalálatos.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.11., 21:13Köszi a meghívást. 🙂 Volt nagyon régen ott egy csirkés, ott árultak csibefasírtot, ami egy ilyen mindenféléből összegyúrt golyó volt, ami máshonnan maradt nyesedéknek, gondolom, de az mennyire finom volt...
Köszi a meghívást. 🙂 Volt nagyon régen ott egy csirkés, ott árultak csibefasírtot, ami egy ilyen mindenféléből összegyúrt golyó volt, ami máshonnan maradt nyesedéknek, gondolom, de az mennyire finom volt...
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 20:42Az enyémben is olvastak, vagy mi, de ez van. Értem én. De aki megéli, annak ez máshogy megy. Én a mai napig nem merek rosszra gondolni. 8 év után. Nemnmerek, mert olyan súlyosan megfenyegettek a gondolataim miatt, hogy amikor tisztában vagyok a dolgokkal, még akkor sincs kedvem rosszra még gondolni se. Értem én, hogy minfenkinél ez van. De nálam is!
Szerintem pénteken berugok, akkor nem tudok gondolkodni.
Az enyémben is olvastak, vagy mi, de ez van. Értem én. De aki megéli, annak ez máshogy megy. Én a mai napig nem merek rosszra gondolni. 8 év után. Nemnmerek, mert olyan súlyosan megfenyegettek a gondolataim miatt, hogy amikor tisztában vagyok a dolgokkal, még akkor sincs kedvem rosszra még gondolni se. Értem én, hogy minfenkinél ez van. De nálam is!
Szerintem pénteken berugok, akkor nem tudok gondolkodni.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 18:38Ha nem fájok majd ennyire, megnézem és meghívlak 🙂 !
Ha nem fájok majd ennyire, megnézem és meghívlak 🙂 !
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 18:36Az aluljáróban egyszer ettem ilyen helyen, bár asszem rántott húst, de lehet fasírt is van. Egyszer együnk ott !
Az aluljáróban egyszer ettem ilyen helyen, bár asszem rántott húst, de lehet fasírt is van. Egyszer együnk ott !
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.11., 17:44Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: John DoeNézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.
Kombinatorikával vagy valószínűségszámítással régen ki tudtam számolni, h hány lottót kell venni ahhoz, h biztosan legyen telitalálat.
Ügyes vagy. Sajnos nem lenne annyi pénzem egy fél lakásból sem, szerintem, amennyi kell.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: John DoeNézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.
Kombinatorikával vagy valószínűségszámítással régen ki tudtam számolni, h hány lottót kell venni ahhoz, h biztosan legyen telitalálat.
Ügyes vagy. Sajnos nem lenne annyi pénzem egy fél lakásból sem, szerintem, amennyi kell.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.11., 17:43Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: John DoeÉrdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.
Nekem is ilyen volt. De ehhez kellett 2 év.
Melyik, a tanárnő aki olvasott a gondolataidban és rá akart venni dolgokra?
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: John DoeÉrdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.
Melyik, a tanárnő aki olvasott a gondolataidban és rá akart venni dolgokra?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.05.11., 17:36Idézet tőle: John DoeNézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.
Idézet tőle: John DoeNézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.05.11., 17:26Idézet tőle: John DoeÉrdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.
Idézet tőle: John DoeÉrdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 15:22Nehéz ezt kívülállóként megérteni.
Olyan, hogy képzeld el, lemész mondjuk a Nyugatiba, eszel egy jó fasírtot, hazamész, érzed az ízét, leülsz, bejön mondjuk a lakótársad, kérdezi, mizu? Mondod, hogy leszaladtam a nyugatiba, ettem egy jó fasírtot. Erre mondja, hogy dehogy mentél, egész nap a szobádban ültél, senki nem volt a lakáson kívül. És mindenki ezt mondja. Te elhiszed, hogy az a téveszméd, hogy fasírtot voltál enni. Az orvos is ezt mondja. Ok. De belül nem tudod azt mondani magadnak, hogy nem voltál fasírtozni, mert tudod, hogy voltál. Na szóval ez ilyen.
De a jó hír, hogy ép borozok! Izületi tapaszom lesz holnaptól, meg pénteken, ha szerencsém lesz, röntgen, mert valószinű törés vagy izületi becsipodes gyulladás, kitudja. De most épp nem fáj.
Nehéz ezt kívülállóként megérteni.
Olyan, hogy képzeld el, lemész mondjuk a Nyugatiba, eszel egy jó fasírtot, hazamész, érzed az ízét, leülsz, bejön mondjuk a lakótársad, kérdezi, mizu? Mondod, hogy leszaladtam a nyugatiba, ettem egy jó fasírtot. Erre mondja, hogy dehogy mentél, egész nap a szobádban ültél, senki nem volt a lakáson kívül. És mindenki ezt mondja. Te elhiszed, hogy az a téveszméd, hogy fasírtot voltál enni. Az orvos is ezt mondja. Ok. De belül nem tudod azt mondani magadnak, hogy nem voltál fasírtozni, mert tudod, hogy voltál. Na szóval ez ilyen.
De a jó hír, hogy ép borozok! Izületi tapaszom lesz holnaptól, meg pénteken, ha szerencsém lesz, röntgen, mert valószinű törés vagy izületi becsipodes gyulladás, kitudja. De most épp nem fáj.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.10., 20:58Érdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.
Érdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.10., 20:43Szerintem igaz, de mások szerint nem. Csak arra jöttem rá, hogy belül jobban érzem magam, ha igaznak gondolom.
Szerintem igaz, de mások szerint nem. Csak arra jöttem rá, hogy belül jobban érzem magam, ha igaznak gondolom.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.10., 20:41Ja, csak magamnak mondtam. Most ilyen passzban vagyok.
Ja, csak magamnak mondtam. Most ilyen passzban vagyok.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.10., 20:22Arról már halottam, hogy a téveszméket nem szabad cáfolni, mert attól csak erősödnek. De most jöttem rá, hogy ez az egyénen belül is igaz, magunkban sem szabad cáfolni. Csak ne befolyásolja a cselekedeteket, de amúgy meg kell hagyni belül igaznak. Minden más önbecsapás.
Arról már halottam, hogy a téveszméket nem szabad cáfolni, mert attól csak erősödnek. De most jöttem rá, hogy ez az egyénen belül is igaz, magunkban sem szabad cáfolni. Csak ne befolyásolja a cselekedeteket, de amúgy meg kell hagyni belül igaznak. Minden más önbecsapás.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.10., 19:40Alakul egy blogtémám. Én ennek örülök, de h még nincs érkezésem megírni, annak többen (igaz, nem kötelező olvasmány).
Alakul egy blogtémám. Én ennek örülök, de h még nincs érkezésem megírni, annak többen (igaz, nem kötelező olvasmány).
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.05.10., 17:14Hűha
Hűha
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.10., 16:56Nem nézem le, sajnálom őket. Különösen most, hogy ez miatt nincs nekem sem pénzem a lakásból.
Nem nézem le, sajnálom őket. Különösen most, hogy ez miatt nincs nekem sem pénzem a lakásból.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.05.10., 16:22Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: KleóFölösleges pénzkidobás, te is tudod.
Nekem az egész életem fölösleges.
Nem fizetik ki, nincs pénzük, kb. minimálbéres csórók, az élettársa gyerekei is azok.
Szerencsére,nem vagyok minimálbéres,de engem sem vet fel a pénz...te lenézed a minimálbéreseket???Vagy mi a faxom?
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: KleóFölösleges pénzkidobás, te is tudod.
Nem fizetik ki, nincs pénzük, kb. minimálbéres csórók, az élettársa gyerekei is azok.
Szerencsére,nem vagyok minimálbéres,de engem sem vet fel a pénz...te lenézed a minimálbéreseket???Vagy mi a faxom?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.10., 07:13Jól, bár a málna habos vége felé már tele voltam cukorral, de azért megettem az egyik krémest is.
Ma home office van, el kellene vinni a biciklit a szervizeshez.
Jól, bár a málna habos vége felé már tele voltam cukorral, de azért megettem az egyik krémest is.
Ma home office van, el kellene vinni a biciklit a szervizeshez.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.09., 16:38Hazafelé vettem egy trafikos hamburgert, meg a cukiban 1 málnahabos / 1 kakaóhabos / 2 franciakrémes összeállítást. Most emésztem a hambit, 7 kor pedig megpróbálom nem megenni az összes sütit.
Hazafelé vettem egy trafikos hamburgert, meg a cukiban 1 málnahabos / 1 kakaóhabos / 2 franciakrémes összeállítást. Most emésztem a hambit, 7 kor pedig megpróbálom nem megenni az összes sütit.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.08., 22:45Ja, eladhatom, de senki nem akar fél lakást venni, bentlakó másik tulajdonosokkal.
Esetleg kiadhatom a szobámat, ha rendesen fel lesz újítva a lakás.
Ja, eladhatom, de senki nem akar fél lakást venni, bentlakó másik tulajdonosokkal.
Esetleg kiadhatom a szobámat, ha rendesen fel lesz újítva a lakás.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.08., 22:24Idézet tőle: KleóFölösleges pénzkidobás, te is tudod.
Idézet tőle: KleóFölösleges pénzkidobás, te is tudod.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.08., 22:03Nézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.
Nézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.08., 22:00Tünetmentesen/enyhülve én is elhanyagolom a dolgokat, pl. orbáncfű meg rózsagyökér. Aztán kimegy a hatása pl. a rózsagyökérnek és várhatok megint 1-2 hetet újra kezdve mire megérzem.
Tünetmentesen/enyhülve én is elhanyagolom a dolgokat, pl. orbáncfű meg rózsagyökér. Aztán kimegy a hatása pl. a rózsagyökérnek és várhatok megint 1-2 hetet újra kezdve mire megérzem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.08., 21:49Idézet tőle: KleóMeleg vízzel, és nyomogatni. Ilyen szemhéjszéli gyula, faggyúmirigy nem kiürülés.
És ha intenzíven borogatod, akkor elmúlik hamar?
Idézet tőle: KleóMeleg vízzel, és nyomogatni. Ilyen szemhéjszéli gyula, faggyúmirigy nem kiürülés.
És ha intenzíven borogatod, akkor elmúlik hamar?