Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 35 / 569Következő

Én sokszor gondolok arra, hogy mi van, ha a ti tapasztalatotok az igazság? Csak fogékonyabbak vagytok az ilyesmire.

*

Miért kell péntekig várni a beb@szásra? Meló miatt?

Nem is létezik, csak mesterségesen. 10–14-en az esély.

Idézet tőle: Kleó

Sokkal! többe kerülne, mint amennyit nyerhetnél...

Eleve gyanús a nyerési esély borzalmasan kevés értéke miatt, hogy nincs véletlenül kihúzott ötös, mert annyi ember nem él a földön sem, ami elég egy ötös találathoz arányaiban. Kb. 1000 évente lehetne egy darab telitalálatos.

Köszi a meghívást. 🙂 Volt nagyon régen ott egy csirkés, ott árultak csibefasírtot, ami egy ilyen mindenféléből összegyúrt golyó volt, ami máshonnan maradt nyesedéknek, gondolom, de az mennyire finom volt...

Az enyémben is olvastak, vagy mi, de ez van. Értem én. De aki megéli, annak ez máshogy megy. Én a mai napig nem merek rosszra gondolni. 8 év után. Nemnmerek, mert olyan súlyosan megfenyegettek a gondolataim miatt, hogy amikor tisztában vagyok a dolgokkal, még akkor sincs kedvem rosszra még gondolni se. Értem én, hogy minfenkinél ez van. De nálam is! 

Szerintem pénteken berugok, akkor nem tudok gondolkodni. 

Sokkal! többe kerülne, mint amennyit nyerhetnél...

Ha nem fájok majd ennyire, megnézem és meghívlak 🙂 !

Az aluljáróban egyszer ettem ilyen helyen, bár asszem rántott húst, de lehet fasírt is van. Egyszer együnk ott !

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: John Doe

Nézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.

Kombinatorikával vagy valószínűségszámítással régen ki tudtam számolni, h hány lottót kell venni ahhoz, h biztosan legyen telitalálat.

Ügyes vagy. Sajnos nem lenne annyi pénzem egy fél lakásból sem, szerintem, amennyi kell.

Idézet tőle: Kiscsillag

Érdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.

Nekem is ilyen volt. De ehhez kellett 2 év.

Melyik, a tanárnő aki olvasott a gondolataidban és rá akart venni dolgokra?

Nézegetem a szép lakásokat ingatlanos portálon. Ha félörökös megvenné a békási félrészemet, akkor az egész pénzen vennék lottót.

Kombinatorikával vagy valószínűségszámítással régen ki tudtam számolni, h hány lottót kell venni ahhoz, h biztosan legyen telitalálat.

Érdekes lehet az a helyzet, amikor valakinek az a téveszméje, hogy téveszméi vannak, de nem tudja, hogy ez csak egy téveszme.

Nekem is ilyen volt. De ehhez kellett 2 év.

Hol kapni jó fasírtot a nyugatiba?

Nehéz ezt kívülállóként megérteni.

Olyan, hogy képzeld el, lemész mondjuk a Nyugatiba, eszel egy jó fasírtot, hazamész, érzed az ízét, leülsz, bejön mondjuk a lakótársad, kérdezi, mizu? Mondod, hogy leszaladtam a nyugatiba, ettem egy jó fasírtot. Erre mondja, hogy dehogy mentél, egész nap a szobádban ültél, senki nem volt a lakáson kívül. És mindenki ezt mondja. Te elhiszed, hogy az a téveszméd, hogy fasírtot voltál enni. Az orvos is ezt mondja. Ok. De belül nem tudod azt mondani magadnak, hogy nem voltál fasírtozni, mert tudod, hogy voltál. Na szóval ez ilyen.

De a jó hír, hogy ép borozok! Izületi tapaszom lesz holnaptól, meg pénteken, ha szerencsém lesz, röntgen, mert valószinű törés vagy izületi becsipodes gyulladás, kitudja. De most épp nem fáj.

Szerintem igaz, de mások szerint nem. Csak arra jöttem rá, hogy belül jobban érzem magam, ha igaznak gondolom.

Ja, csak magamnak mondtam. Most ilyen passzban vagyok.

Ha tudod, hogy téveszme, akkor már eleve nem lehet igaz, szerintem.

Illetve nem az vagyok.

De én nem vagyok skizo...

Arról már halottam, hogy a téveszméket nem szabad cáfolni, mert attól csak erősödnek. De most jöttem rá, hogy ez az egyénen belül is igaz, magunkban sem szabad cáfolni. Csak ne befolyásolja a cselekedeteket, de amúgy meg kell hagyni belül igaznak. Minden más önbecsapás.

De mennyien vannak fönn! Oszt mégis tőlem dugulnak be. 🙁

De kösz.

Biztos bedugulási időben jelensz meg, nem miattad van.

Amúgy sem nagy a pörgés.

Alakul egy blogtémám. Én ennek örülök, de h még nincs érkezésem megírni, annak többen (igaz, nem kötelező olvasmány).

'sszátok +, ha én megjelenek, mindenki bedugul, napok óta.

Hűha

Nem nézem le, sajnálom őket. Különösen most, hogy ez miatt nincs nekem sem pénzem a lakásból.

Fölösleges pénzkidobás, te is tudod.

Nekem az egész életem fölösleges.

Nem fizetik ki, nincs pénzük, kb. minimálbéres csórók, az élettársa gyerekei is azok.

Szerencsére,nem vagyok minimálbéres,de engem sem vet fel a pénz...te lenézed a minimálbéreseket???Vagy mi a faxom?

Jól, bár a málna habos vége felé már tele voltam cukorral, de azért megettem az egyik krémest is.

Ma home office van, el kellene vinni a biciklit a szervizeshez.

Na, hogy van a süti?

Hazafelé vettem egy trafikos hamburgert, meg a cukiban 1 málnahabos / 1 kakaóhabos / 2 franciakrémes összeállítást. Most emésztem a hambit, 7 kor pedig megpróbálom nem megenni az összes sütit.

Jót neked is!

Ja, eladhatom, de senki nem akar fél lakást venni, bentlakó másik tulajdonosokkal.

Esetleg kiadhatom a szobámat, ha rendesen fel lesz újítva a lakás.

Na, jó éjt!

A felére van!

Találtam mentholos cukrot abuzálni.

Papíron a fél lakás az övé az anyja (apám felesége) után, nincs lehetőségem szankciókra.

Akkor 1szerűen nemköltözhetnek oda, v csak fél lakbérért. Ne hagyd már magad kihasználni!

Nekem az egész életem fölösleges.

Nem fizetik ki, nincs pénzük, kb. minimálbéres csórók, az élettársa gyerekei is azok.

jé, ma már holnap van...

Ha éhes vagyok, nekem az evés is jó.

Ja, és kifizetik? kénytelenek...

Este jobb az abuzálás.

Vhogy így...

*

Kaja nem lesz, inkább abuzálok ezzel-azzal-amazzal.

Tünetmentesen/enyhülve én is elhanyagolom a dolgokat, pl. orbáncfű meg rózsagyökér. Aztán kimegy a hatása pl. a rózsagyökérnek és várhatok megint 1-2 hetet újra kezdve mire megérzem.

Kb. 1 hét-10 nap. utána kéne egy héten 2-3 -szor...

Ha kellene őurasága...

Meleg vízzel, és nyomogatni. Ilyen szemhéjszéli gyula, faggyúmirigy nem kiürülés.

És ha intenzíven borogatod, akkor elmúlik hamar?

ElőzőOldal 35 / 569Következő