Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 34 / 569Következő

Holnap kezdek dolgozni. Be vagyok sz...va -.-
https://www.youtube.com/watch?v=mTysjijiuMA

Be fogok nyomni, de ez volt a cél is...

Most kezd 6ni a pia.

Cigi extrával pia.

Cigiztél, vagy mitől?

Ollan szag van a szobámban, mint egy tewrek kocsmában, pedig az ajtó is nyitva, és nagy szoba...

6 és vissza busz. Megvan. Csak éppen vacsiszünet volt, + 1/4óra. Épph nem bukta...

Balváros előnye. Mindig van a közelben egy éjjelnappali. Nekünk is, kb 8 perc séta.

Nekem se 6. Meg,ek is le még egy kicsiért.

Egyébként nem hat a pia. Nem mennyiség kérdése. 1 sörtől is jókedvem van, ha van, sőt, egy alkoholmentestől is. De most nem. Semmi hatás.

Én már mind megittam. Sör, gyomorkeserű. Bár nem sokat, nem is éreztem. Tegnap világvége hangulat volt az orvosi vizsgálat miatt. Az asszony mondta, hogy inkább igyak egy kicsit.

Megiszom.

Zenét hallgatsz?

Hiába, mindennek van előnye, a mámmá süketségének is...

Nálunk max csendos ivós koncert lesz :-). Fülhallgatóval.

Ennem kellene valamit. Ma eddig majonézes zöldborsó, 4 süti és némi dióbél volt csak a táplálék.

Pénteken kihúztam fél percre, de visszazöldült amikor beindult. Mindegy, várom az új frissítést.

Hogy vagytok? Mi újság? Pihentek? Bulizok? Isztok? Csináljatk valamit 😛

Idézet tőle: John Doe

Világít a három zöld lámpa a modemen napok óta, pedig eddig csak akkor világítottak, ha bekapcsoltam vagy újraindult. A paranoid részem szerint megfigyelik az internet forgalmamat.

...

Gyakorin írják, hogy frissítés miatt, és majd lesz megint egy és akkor visszaáll.

Indítsd újra.

Nálam a kamrában porosodik a modem. Jó, hogy mondod, rá kellene nézni néha. De net az van.

Világít a három zöld lámpa a modemen napok óta, pedig eddig csak akkor világítottak, ha bekapcsoltam vagy újraindult. A paranoid részem szerint megfigyelik az internet forgalmamat.

...

Gyakorin írják, hogy frissítés miatt, és majd lesz megint egy és akkor visszaáll.

Nagy terepgumik vannak a bringán, a pumpa sem kis szerkezet. 🙂

Az is sport :-). Nem is kicsit.

Sportosan már a pumpálásnál kifulladtam.

Na ezt jól megmondtam. Szóval senki sincs itthon, csak a macska, és nincs biciklim sem.

Legalább van egy csodálatos sportos eszköz az életedben: a bicikli. Nálam most semmi. Bár a macska itthon van.

Na, elvittem a biciklit a bicikli doktorhoz, majd hétfőn lesz kész, visszafelé meg vettem sütit a sütiboltban magamnak. Ez már az én szintemen hiperaktivitás.

Olyan lusták vagytok! Én csak kb. 12 órát alszom naponta, ti meg már lefexetek. 🙁

Más.

Olyan érdekes ez a hydrofóbia. Utálom a borogatást (most a szememet kéne), mert vizes, utálom a kenőcsöket, mert kezet kell mosni utánuk. De főzés közben milliószor kezet mosok, talán mert helyben van?

A legújabb a késő du.-i semmit sem csinálás. Ülök, dohányzom, spekulálok, és még nem is mindig iszom... Asszem pszichotikus.

Katasztrófa!

Ja, és szívesen.

Annyi orvosi papirt láttam ma, hogy nincs kedvem inni.

Köszi! A szívem mindig gyenge volt. Bár nem ezért mentem orvoshoz, de elvégeztek rajtam egy vizsgálatot, ami kimutatta a fehérköpenyes hipertóniát. Állítólag. Le kelett vetkőznöm, meghallgatták a szívem, majd mértek vérnyomást többször egymás után. 168, 143, nem tudom... Ezért kaptam. Állítólag kicsit zörög a szivem. Na mindegy.

Annyi, h a vese okozhat szívbetegséget, és fordítva.

Sziasztok, nem pont ide tarozik, de beutalót kaptam ma kardiológiára emiatt: "fehérköpenyes hipertónia" és alacson gfr érték. A kettőnek mi köze egymáshoz?

ES! A szlavisztika mintha nem lenne az erősségünk...

Köszönöm!

Thank you!

Gracias!

Merci!

Danke!

Grazie!

Obrigado!

Tack!

Dank je!

Tak!

Arigato!

Kiitos!

Boldog Szülinapot!

Happy Birthday!

¡Feliz cumpleaños! (spanyol)

Bon anniversaire ! (francia)

Alles Gute zum Geburtstag!

Buon compleanno! (olasz)

Feliz aniversário! (portugál)

Grattis på födelsedagen! (svéd)

Gefeliciteerd met je verjaardag! (holland)

Tillykke med fødselsdagen! (dán)

(O) tanjoubi omedetou (gozaimasu) ( (お) 誕生日 おめでとう (ございます).)

Hyvää syntymäpäivää! (finn)

https://index.hu/tudomany/2022/05/13/agy-stimulacio-aram-parkinson-kor/

Az agy szereti az áramot.

Idézet tőle: Kleó

Már megint szülid van? Most volt...

Hát 13-án van, ma, és péntek is van.

Köcce!

Én néha inkább azt érzem, hogy irányítják a gondolataimat.

Amúgy meg sokat és boldogat!

Már megint szülid van? Most volt...

Holnap szülinap, kellene venni valami votkát, hogy legalább a feeling meglegyen. Bár szombaton délig le kell vinni a biciklit a bicikli doktorhoz, szóval funkcionálni is kellene délelőtt.

Néha nekem is van olyan érzésem, hogy figyelik a gondolataimat. Akkor elküldöm őket a jó k. a.-ba és egyéb cifraságok, részletesen kifejtve, mit és hogyan csináljanak az istennel és a szentekkel. Ha ezek után is van kedvük figyelni...

Az etil mindenre IS jó!!!

Érdekes, tegnap este ittam pár pohár vörösbort, és tök jól ébredtem. Még az izületi fájdalmam is enyhült. Nem tudom, nem e a stresssz okozza azt is.

Kleó, az igazságról:

Erről nem is illik beszélni, de ha már itt tartunk. Régen is jószivű típus voltam. De a skizofrénia óta: dolgozok, én fizetem a hitelt, a rezsit, a gyerekem megtakarítását, mellette árva gyerekeknek utalok havonta, stb. Én magam igénytelen, ócska ruhákban járok, mert nem költök magamra. Kivéve kaja pia, anélkül nem tudok élni. Mindez azért, ez talán romboló, mert figyelik a gonfolataimat is. Jó akarok lenni, mert muszály. De ha nem is, akkor is. Amikor az angyal kijött a falból, és kiabált velem, hogy lapozzam fel a bibliát Ézsaiás 53. Fejezeténél, mertnaz én vagyok, most erre mit mondjak? Értem én... Utána elkezdtem katolikus közösségbe járni, de ott csak az volt a fontos, hogy mi a bűnöm, ezért abbahagytam. Én a jóra szeretnéknfókuszálni. Bűnösen. Iszákosan, stb. Nem tudok jobb lenni, és már nem is szeretnék. Ráadásul a téveszméimnek ez a második felvonása, azbelőzőek súlyosabbak.

Állítólag embereket ölnek, ha rosszra gondolok. Minden gondolatomat meg kell gondolni,nhogy be okozzak bajt. 

Most akkor mi ez? Mi tévedünk? Vagy mi vagyunk azok, akiket helyre tettek? 

Én állítólag gyerekkoromban meghaltam, halottinanyakönyvi kivonatot is kiállítottaknrólam. Az elején megpróbáltam ezt kideríteni, de kiküldtek az oep épületéből, amikor elmondtam, mit keresek. 

Most akkor kinek van igaza?

Értem én, biztos én tévedek. De sziklaszilárd bizonyítékwim vannak, hogy nem. 

Na mindegy.

Igyunk majd.

Én most is iszom...

Az angyalos jelenést már elengedtem. Mondjuk ha azt egészséges embernek meg lehetne mutatni, akkor azzal milliárdokat lehetne keresni. Verne minden AR-t. De nem kivanom azt senkinek. Viszont nekem más téveszmém is van, amire ráadásul bizonyítékom is van. Az áter szerint a bizonyíték a bizonyíték arra, hogy nem igaz. Mert ez a téveszme ismérve, hogy az illetőnek bizonyítéka van. Ne kérdezd.

Pénteken virtuálisan igyunk itt! 🙂

Igen, a melo miatt. Csüt és pént még kemény munka, ráadásul ülni sem tudok. Debegyszer csak vége lesz a hétnek :-). Lehet, hogy a miénk az igazság. Tényleg nem tudom. Tényleg nem. De 8 éve ezen őrlődöm.

ElőzőOldal 34 / 569Következő