Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.05.15., 08:07Holnap kezdek dolgozni. Be vagyok sz...va -.-
https://www.youtube.com/watch?v=mTysjijiuMA
Holnap kezdek dolgozni. Be vagyok sz...va -.-
https://www.youtube.com/watch?v=mTysjijiuMA
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 22:40Cigiztél, vagy mitől?
Cigiztél, vagy mitől?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.14., 22:38Ollan szag van a szobámban, mint egy tewrek kocsmában, pedig az ajtó is nyitva, és nagy szoba...
Ollan szag van a szobámban, mint egy tewrek kocsmában, pedig az ajtó is nyitva, és nagy szoba...
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 21:45Balváros előnye. Mindig van a közelben egy éjjelnappali. Nekünk is, kb 8 perc séta.
Balváros előnye. Mindig van a közelben egy éjjelnappali. Nekünk is, kb 8 perc séta.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 21:31Egyébként nem hat a pia. Nem mennyiség kérdése. 1 sörtől is jókedvem van, ha van, sőt, egy alkoholmentestől is. De most nem. Semmi hatás.
Egyébként nem hat a pia. Nem mennyiség kérdése. 1 sörtől is jókedvem van, ha van, sőt, egy alkoholmentestől is. De most nem. Semmi hatás.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 21:23Én már mind megittam. Sör, gyomorkeserű. Bár nem sokat, nem is éreztem. Tegnap világvége hangulat volt az orvosi vizsgálat miatt. Az asszony mondta, hogy inkább igyak egy kicsit.
Én már mind megittam. Sör, gyomorkeserű. Bár nem sokat, nem is éreztem. Tegnap világvége hangulat volt az orvosi vizsgálat miatt. Az asszony mondta, hogy inkább igyak egy kicsit.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 21:02Zenét hallgatsz?
Zenét hallgatsz?
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 20:13Nálunk max csendos ivós koncert lesz :-). Fülhallgatóval.
Nálunk max csendos ivós koncert lesz :-). Fülhallgatóval.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.14., 20:03Ennem kellene valamit. Ma eddig majonézes zöldborsó, 4 süti és némi dióbél volt csak a táplálék.
Ennem kellene valamit. Ma eddig majonézes zöldborsó, 4 süti és némi dióbél volt csak a táplálék.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.14., 19:58Pénteken kihúztam fél percre, de visszazöldült amikor beindult. Mindegy, várom az új frissítést.
Pénteken kihúztam fél percre, de visszazöldült amikor beindult. Mindegy, várom az új frissítést.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.05.14., 19:48Idézet tőle: John DoeVilágít a három zöld lámpa a modemen napok óta, pedig eddig csak akkor világítottak, ha bekapcsoltam vagy újraindult. A paranoid részem szerint megfigyelik az internet forgalmamat.
...
Gyakorin írják, hogy frissítés miatt, és majd lesz megint egy és akkor visszaáll.
Indítsd újra.
Idézet tőle: John DoeVilágít a három zöld lámpa a modemen napok óta, pedig eddig csak akkor világítottak, ha bekapcsoltam vagy újraindult. A paranoid részem szerint megfigyelik az internet forgalmamat.
...
Gyakorin írják, hogy frissítés miatt, és majd lesz megint egy és akkor visszaáll.
Indítsd újra.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 17:05Nálam a kamrában porosodik a modem. Jó, hogy mondod, rá kellene nézni néha. De net az van.
Nálam a kamrában porosodik a modem. Jó, hogy mondod, rá kellene nézni néha. De net az van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.14., 16:56Világít a három zöld lámpa a modemen napok óta, pedig eddig csak akkor világítottak, ha bekapcsoltam vagy újraindult. A paranoid részem szerint megfigyelik az internet forgalmamat.
...
Világít a három zöld lámpa a modemen napok óta, pedig eddig csak akkor világítottak, ha bekapcsoltam vagy újraindult. A paranoid részem szerint megfigyelik az internet forgalmamat.
...
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 16:37Az is sport :-). Nem is kicsit.
Az is sport :-). Nem is kicsit.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 16:10Na ezt jól megmondtam. Szóval senki sincs itthon, csak a macska, és nincs biciklim sem.
Na ezt jól megmondtam. Szóval senki sincs itthon, csak a macska, és nincs biciklim sem.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.14., 15:52Legalább van egy csodálatos sportos eszköz az életedben: a bicikli. Nálam most semmi. Bár a macska itthon van.
Legalább van egy csodálatos sportos eszköz az életedben: a bicikli. Nálam most semmi. Bár a macska itthon van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.14., 10:24Na, elvittem a biciklit a bicikli doktorhoz, majd hétfőn lesz kész, visszafelé meg vettem sütit a sütiboltban magamnak. Ez már az én szintemen hiperaktivitás.
Na, elvittem a biciklit a bicikli doktorhoz, majd hétfőn lesz kész, visszafelé meg vettem sütit a sütiboltban magamnak. Ez már az én szintemen hiperaktivitás.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.13., 21:16Más.
Olyan érdekes ez a hydrofóbia. Utálom a borogatást (most a szememet kéne), mert vizes, utálom a kenőcsöket, mert kezet kell mosni utánuk. De főzés közben milliószor kezet mosok, talán mert helyben van?
A legújabb a késő du.-i semmit sem csinálás. Ülök, dohányzom, spekulálok, és még nem is mindig iszom... Asszem pszichotikus.
Más.
Olyan érdekes ez a hydrofóbia. Utálom a borogatást (most a szememet kéne), mert vizes, utálom a kenőcsöket, mert kezet kell mosni utánuk. De főzés közben milliószor kezet mosok, talán mert helyben van?
A legújabb a késő du.-i semmit sem csinálás. Ülök, dohányzom, spekulálok, és még nem is mindig iszom... Asszem pszichotikus.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.13., 20:42Annyi orvosi papirt láttam ma, hogy nincs kedvem inni.
Annyi orvosi papirt láttam ma, hogy nincs kedvem inni.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.13., 20:41Köszi! A szívem mindig gyenge volt. Bár nem ezért mentem orvoshoz, de elvégeztek rajtam egy vizsgálatot, ami kimutatta a fehérköpenyes hipertóniát. Állítólag. Le kelett vetkőznöm, meghallgatták a szívem, majd mértek vérnyomást többször egymás után. 168, 143, nem tudom... Ezért kaptam. Állítólag kicsit zörög a szivem. Na mindegy.
Köszi! A szívem mindig gyenge volt. Bár nem ezért mentem orvoshoz, de elvégeztek rajtam egy vizsgálatot, ami kimutatta a fehérköpenyes hipertóniát. Állítólag. Le kelett vetkőznöm, meghallgatták a szívem, majd mértek vérnyomást többször egymás után. 168, 143, nem tudom... Ezért kaptam. Állítólag kicsit zörög a szivem. Na mindegy.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.13., 20:18Sziasztok, nem pont ide tarozik, de beutalót kaptam ma kardiológiára emiatt: "fehérköpenyes hipertónia" és alacson gfr érték. A kettőnek mi köze egymáshoz?
Sziasztok, nem pont ide tarozik, de beutalót kaptam ma kardiológiára emiatt: "fehérköpenyes hipertónia" és alacson gfr érték. A kettőnek mi köze egymáshoz?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.13., 16:46Köszönöm!
Thank you!
Gracias!
Merci!
Danke!
Grazie!
Obrigado!
Tack!
Dank je!
Tak!
Arigato!
Kiitos!
Köszönöm!
Thank you!
Gracias!
Merci!
Danke!
Grazie!
Obrigado!
Tack!
Dank je!
Tak!
Arigato!
Kiitos!
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.13., 12:34Boldog Szülinapot!
Happy Birthday!
¡Feliz cumpleaños! (spanyol)
Bon anniversaire ! (francia)
Alles Gute zum Geburtstag!
Buon compleanno! (olasz)
Feliz aniversário! (portugál)
Grattis på födelsedagen! (svéd)
Gefeliciteerd met je verjaardag! (holland)
Tillykke med fødselsdagen! (dán)
(O) tanjoubi omedetou (gozaimasu) ( (お) 誕生日 おめでとう (ございます).)
Hyvää syntymäpäivää! (finn)
Boldog Szülinapot!
Happy Birthday!
¡Feliz cumpleaños! (spanyol)
Bon anniversaire ! (francia)
Alles Gute zum Geburtstag!
Buon compleanno! (olasz)
Feliz aniversário! (portugál)
Grattis på födelsedagen! (svéd)
Gefeliciteerd met je verjaardag! (holland)
Tillykke med fødselsdagen! (dán)
(O) tanjoubi omedetou (gozaimasu) ( (お) 誕生日 おめでとう (ございます).)
Hyvää syntymäpäivää! (finn)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.13., 10:00https://index.hu/tudomany/2022/05/13/agy-stimulacio-aram-parkinson-kor/
Az agy szereti az áramot.
https://index.hu/tudomany/2022/05/13/agy-stimulacio-aram-parkinson-kor/
Az agy szereti az áramot.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.13., 00:14Idézet tőle: KleóMár megint szülid van? Most volt...
Hát 13-án van, ma, és péntek is van.
Köcce!
Idézet tőle: KleóMár megint szülid van? Most volt...
Hát 13-án van, ma, és péntek is van.
Köcce!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.12., 20:54Holnap szülinap, kellene venni valami votkát, hogy legalább a feeling meglegyen. Bár szombaton délig le kell vinni a biciklit a bicikli doktorhoz, szóval funkcionálni is kellene délelőtt.
Holnap szülinap, kellene venni valami votkát, hogy legalább a feeling meglegyen. Bár szombaton délig le kell vinni a biciklit a bicikli doktorhoz, szóval funkcionálni is kellene délelőtt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.12., 20:52Néha nekem is van olyan érzésem, hogy figyelik a gondolataimat. Akkor elküldöm őket a jó k. a.-ba és egyéb cifraságok, részletesen kifejtve, mit és hogyan csináljanak az istennel és a szentekkel. Ha ezek után is van kedvük figyelni...
Néha nekem is van olyan érzésem, hogy figyelik a gondolataimat. Akkor elküldöm őket a jó k. a.-ba és egyéb cifraságok, részletesen kifejtve, mit és hogyan csináljanak az istennel és a szentekkel. Ha ezek után is van kedvük figyelni...
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.12., 05:15Érdekes, tegnap este ittam pár pohár vörösbort, és tök jól ébredtem. Még az izületi fájdalmam is enyhült. Nem tudom, nem e a stresssz okozza azt is.
Érdekes, tegnap este ittam pár pohár vörösbort, és tök jól ébredtem. Még az izületi fájdalmam is enyhült. Nem tudom, nem e a stresssz okozza azt is.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 22:36Kleó, az igazságról:
Erről nem is illik beszélni, de ha már itt tartunk. Régen is jószivű típus voltam. De a skizofrénia óta: dolgozok, én fizetem a hitelt, a rezsit, a gyerekem megtakarítását, mellette árva gyerekeknek utalok havonta, stb. Én magam igénytelen, ócska ruhákban járok, mert nem költök magamra. Kivéve kaja pia, anélkül nem tudok élni. Mindez azért, ez talán romboló, mert figyelik a gonfolataimat is. Jó akarok lenni, mert muszály. De ha nem is, akkor is. Amikor az angyal kijött a falból, és kiabált velem, hogy lapozzam fel a bibliát Ézsaiás 53. Fejezeténél, mertnaz én vagyok, most erre mit mondjak? Értem én... Utána elkezdtem katolikus közösségbe járni, de ott csak az volt a fontos, hogy mi a bűnöm, ezért abbahagytam. Én a jóra szeretnéknfókuszálni. Bűnösen. Iszákosan, stb. Nem tudok jobb lenni, és már nem is szeretnék. Ráadásul a téveszméimnek ez a második felvonása, azbelőzőek súlyosabbak.
Állítólag embereket ölnek, ha rosszra gondolok. Minden gondolatomat meg kell gondolni,nhogy be okozzak bajt.
Most akkor mi ez? Mi tévedünk? Vagy mi vagyunk azok, akiket helyre tettek?
Én állítólag gyerekkoromban meghaltam, halottinanyakönyvi kivonatot is kiállítottaknrólam. Az elején megpróbáltam ezt kideríteni, de kiküldtek az oep épületéből, amikor elmondtam, mit keresek.
Most akkor kinek van igaza?
Értem én, biztos én tévedek. De sziklaszilárd bizonyítékwim vannak, hogy nem.
Na mindegy.
Igyunk majd.
Kleó, az igazságról:
Erről nem is illik beszélni, de ha már itt tartunk. Régen is jószivű típus voltam. De a skizofrénia óta: dolgozok, én fizetem a hitelt, a rezsit, a gyerekem megtakarítását, mellette árva gyerekeknek utalok havonta, stb. Én magam igénytelen, ócska ruhákban járok, mert nem költök magamra. Kivéve kaja pia, anélkül nem tudok élni. Mindez azért, ez talán romboló, mert figyelik a gonfolataimat is. Jó akarok lenni, mert muszály. De ha nem is, akkor is. Amikor az angyal kijött a falból, és kiabált velem, hogy lapozzam fel a bibliát Ézsaiás 53. Fejezeténél, mertnaz én vagyok, most erre mit mondjak? Értem én... Utána elkezdtem katolikus közösségbe járni, de ott csak az volt a fontos, hogy mi a bűnöm, ezért abbahagytam. Én a jóra szeretnéknfókuszálni. Bűnösen. Iszákosan, stb. Nem tudok jobb lenni, és már nem is szeretnék. Ráadásul a téveszméimnek ez a második felvonása, azbelőzőek súlyosabbak.
Állítólag embereket ölnek, ha rosszra gondolok. Minden gondolatomat meg kell gondolni,nhogy be okozzak bajt.
Most akkor mi ez? Mi tévedünk? Vagy mi vagyunk azok, akiket helyre tettek?
Én állítólag gyerekkoromban meghaltam, halottinanyakönyvi kivonatot is kiállítottaknrólam. Az elején megpróbáltam ezt kideríteni, de kiküldtek az oep épületéből, amikor elmondtam, mit keresek.
Most akkor kinek van igaza?
Értem én, biztos én tévedek. De sziklaszilárd bizonyítékwim vannak, hogy nem.
Na mindegy.
Igyunk majd.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 21:49Az angyalos jelenést már elengedtem. Mondjuk ha azt egészséges embernek meg lehetne mutatni, akkor azzal milliárdokat lehetne keresni. Verne minden AR-t. De nem kivanom azt senkinek. Viszont nekem más téveszmém is van, amire ráadásul bizonyítékom is van. Az áter szerint a bizonyíték a bizonyíték arra, hogy nem igaz. Mert ez a téveszme ismérve, hogy az illetőnek bizonyítéka van. Ne kérdezd.
Pénteken virtuálisan igyunk itt! 🙂
Az angyalos jelenést már elengedtem. Mondjuk ha azt egészséges embernek meg lehetne mutatni, akkor azzal milliárdokat lehetne keresni. Verne minden AR-t. De nem kivanom azt senkinek. Viszont nekem más téveszmém is van, amire ráadásul bizonyítékom is van. Az áter szerint a bizonyíték a bizonyíték arra, hogy nem igaz. Mert ez a téveszme ismérve, hogy az illetőnek bizonyítéka van. Ne kérdezd.
Pénteken virtuálisan igyunk itt! 🙂
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.11., 21:42Igen, a melo miatt. Csüt és pént még kemény munka, ráadásul ülni sem tudok. Debegyszer csak vége lesz a hétnek :-). Lehet, hogy a miénk az igazság. Tényleg nem tudom. Tényleg nem. De 8 éve ezen őrlődöm.
Igen, a melo miatt. Csüt és pént még kemény munka, ráadásul ülni sem tudok. Debegyszer csak vége lesz a hétnek :-). Lehet, hogy a miénk az igazság. Tényleg nem tudom. Tényleg nem. De 8 éve ezen őrlődöm.