Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.25., 07:25Én éppen megint oda vagyok, szerencsére erdélyi a lány, így semmiképpen nem esélyes és gyorsan felejtős.
Te hogy vagy?
Én éppen megint oda vagyok, szerencsére erdélyi a lány, így semmiképpen nem esélyes és gyorsan felejtős.
Te hogy vagy?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.05.24., 20:30Naa pedig akartam reagálni Kleó hozzászólására az unga-bunga topicban erre elszállt az egész.. lehet az nekem a bajom hogy nincs.. 😀
Naa pedig akartam reagálni Kleó hozzászólására az unga-bunga topicban erre elszállt az egész.. lehet az nekem a bajom hogy nincs.. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.22., 17:46Az jó, ha neked segítenek ezek az elgondolások.
Én úgy vagyok ezekkel (az objektívan empirikus bizonyítékok hiányán túl), hogy "majdra a zsidó sem ad", vagyis mit kezdjek most azzal, hogy egyszer majd valamikor valahol valahogyan jó lesz.
Az jó, ha neked segítenek ezek az elgondolások.
Én úgy vagyok ezekkel (az objektívan empirikus bizonyítékok hiányán túl), hogy "majdra a zsidó sem ad", vagyis mit kezdjek most azzal, hogy egyszer majd valamikor valahol valahogyan jó lesz.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.22., 15:06Már olvastam, de ismét olvasgatom: R.A. Moody: Élet az élet után c. könyvét. Ez a könyv egy nyomós bizonyítéka annak, hogy van értelme a szevedésnek és a jó tetteknek. Szuicidoknak is ajánlották ezt a könyvet. Reményt ad, hogy nem fölöslegesen szenvedünk.
Már olvastam, de ismét olvasgatom: R.A. Moody: Élet az élet után c. könyvét. Ez a könyv egy nyomós bizonyítéka annak, hogy van értelme a szevedésnek és a jó tetteknek. Szuicidoknak is ajánlották ezt a könyvet. Reményt ad, hogy nem fölöslegesen szenvedünk.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.21., 21:06Áh, nem nekem való az ilyen. Félek dolgoktól, hülyeségektől. Mindig van valami pszichotikus para. Megunom, ő un meg, elhagy, én hagyom el, nem tolerál, én nem tolerálom, megcsal, meghalok, ő hal meg, terhes lesz.
Áh, nem nekem való az ilyen. Félek dolgoktól, hülyeségektől. Mindig van valami pszichotikus para. Megunom, ő un meg, elhagy, én hagyom el, nem tolerál, én nem tolerálom, megcsal, meghalok, ő hal meg, terhes lesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.21., 20:42A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga.(Madách)
A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga.
(Madách)
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.21., 20:26Az élet mindenképpen küzdelem. Sosem győzünk, csak mindig.
Az élet mindenképpen küzdelem. Sosem győzünk, csak mindig.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.21., 19:54Szerintem megmaradhat sokáig, max a mozgatórugók változnak. A kezdeti izgalom, kíváncsiság helyett a hosszabb távú izgalom, kíváncsiság :-). Gondolom a közös kihívások, felelősségek, kalandok, mert ez később is lehet, gerjesztik.
Szerintem megmaradhat sokáig, max a mozgatórugók változnak. A kezdeti izgalom, kíváncsiság helyett a hosszabb távú izgalom, kíváncsiság :-). Gondolom a közös kihívások, felelősségek, kalandok, mert ez később is lehet, gerjesztik.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.21., 18:54Nekem sincs vele bajom, szerintem minden normális ami által az ember önmagának/másnak nem okoz kárt. Hogy a katolikusok vagy más paranoid pszichózisra épülő intézmény szerint mi a normális, azt viszont nem nagyon veszem figyelembe.
Érdekes lenne viszont, hogy ha összejönnék egy ilyen szerelem lánnyal, akkor is elmúlna az érzés vagy megmaradna a közelség miatt? Sajnos nem kockáztathatok meg egy ilyen jellegű kapcsolatot.
Nekem sincs vele bajom, szerintem minden normális ami által az ember önmagának/másnak nem okoz kárt. Hogy a katolikusok vagy más paranoid pszichózisra épülő intézmény szerint mi a normális, azt viszont nem nagyon veszem figyelembe.
Érdekes lenne viszont, hogy ha összejönnék egy ilyen szerelem lánnyal, akkor is elmúlna az érzés vagy megmaradna a közelség miatt? Sajnos nem kockáztathatok meg egy ilyen jellegű kapcsolatot.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.05.21., 18:42Ez velem is gyakran megesik. Állítólag ez normális, még a katolikus vallás is említi, hogy ez megesik és kész; nem tehetünk róla. Amúgy ha jó: hát érezzük!
Ez velem is gyakran megesik. Állítólag ez normális, még a katolikus vallás is említi, hogy ez megesik és kész; nem tehetünk róla. Amúgy ha jó: hát érezzük!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.21., 15:27Este a tvben volt film három pasiról, akik szexbabákkal élnek együtt. Az egyik éppen becsajozott volna egy ember nővel, aki azt mondta, tolerálja a babázást ha ő éppen nincs ott, de amikor a pasi szülinapján három műnő is ott volt a asztalnál ("bemutatta" őket) meggondolhatta magát, mert egy hét múlva otthagyta a pasit.
Sajnos a minőségi, élethű babák elég sok pénzbe kerülnek még mindig.
Este a tvben volt film három pasiról, akik szexbabákkal élnek együtt. Az egyik éppen becsajozott volna egy ember nővel, aki azt mondta, tolerálja a babázást ha ő éppen nincs ott, de amikor a pasi szülinapján három műnő is ott volt a asztalnál ("bemutatta" őket) meggondolhatta magát, mert egy hét múlva otthagyta a pasit.
Sajnos a minőségi, élethű babák elég sok pénzbe kerülnek még mindig.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.21., 11:13Tegnap voltam este bringázni, ma délelőtt meg postán, aztán boltban, beleszerettem a pénztároslányba, de már el is múlt.
Tegnap voltam este bringázni, ma délelőtt meg postán, aztán boltban, beleszerettem a pénztároslányba, de már el is múlt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.19., 17:49Én már huszonévesen is terápiarezisztens voltam, negyvenesen még próbálkoztak. Most már eszébe sem jut senkinek.
Amúgy igaz, hogy "begyöpösödik" az ember. Havert pl. protekcióval sem vállalták Sz.váron, merth "túlkoros" = reménytelen.
Én már huszonévesen is terápiarezisztens voltam, negyvenesen még próbálkoztak. Most már eszébe sem jut senkinek.
Amúgy igaz, hogy "begyöpösödik" az ember. Havert pl. protekcióval sem vállalták Sz.váron, merth "túlkoros" = reménytelen.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.19., 12:14A csoport eredményessége sok mindentől függ:
I. milyenek a csoporttársak - pl. sématerápiát, amin Debrecenben voltam utáltam, mert volt egy nőszemély csoporttárs, aki rendkívül erőszakos volt, és ilyeneket mondott másoknak (2011-ben) :
én panaszkodtam, hogy sokat kell WC-re járnom és félek, hogy buszon vagy tömegközlekedési eszközön baleset történik - erre aszongya - akkor vegyél pelenkát, hahahaha, neked úgyse használ már semmi más - ezt hallották terapok, de kis kedvencük volt, így nem szóltak semmit
ugyanez a perszóna mondta egy hölgynek, hogy lépj ki rossz kapcsolatból - nagyon jó tanács b+, hölgynek volt közös gyereke bántalmazó hapival, mely gyerek 10 éves volt!!!!
II. hogy problémádra jó-e olyan féle terápia, ill. hogy terapoknak mennyire van tekintélye, súlya, mennyire hozzáértőek, mennyire szimpatikus vagy csoporttagoknak vagy terapoknak - én nem szoktam az lenni, csak 1-2 embernek, ami érthető, hiszen bizonyos időszakokban nagyon pozitív, bizakodó vagyok, máskor meg full pesszimista, ami zavarja embereket - ezért sincs sok emberi kapcsolatom, csak 1-2
III. hogy használ-e neked terápia egyáltalán, vagy terápiarezisztens vagy, avagy nem - vannak emberek, akik terápiarezisztensek, ill. 40 - 50 éves kör felett (ez ugye személyiségtól függ, hogy pontosan melyik felett, hogy mennyire rugalmas és alakítható jelleme) nem nagyon lehet mit kezdeni ember rögzült sémáival és gondolatmeneteivel, világlátásával legtöbb esetben
Általánosságban megfigyelhető, hogy elsősorban konformista, társadalmi íratlan szabályoknak megfelelni vágyó embereknek jobban használ terápia - x életkorban megházasodik, gyereke lesz, x-y év között dolgozik úgy, hogy bejár, s olyan életutat jár be, mint legtöbb ember,
azaz általános iskola - középiskola - főiskola/egyetem/szakmunkásképző/szakiskola - randik - házasság - meló - unokák- nyugdíj , fontos neki környezet véleménye, hogy általánosan elfogadott, szolid módon jelenjen meg, ne túl feltűnően, ápolt legyen, ne mutassa ki gyengeségeit, vagy gyorsan küzdje le, hogy belesimuljon társadalomba és adott közegbe, ahol él, titkait megtartja, ha rossz is házasság, el akarja érni, hogy megmaradjon, mert mégis csak jobb egy rossz, mérgező, romboló kapcsolat, mint hogy mások elítéljenek
persze a sikeresség attól is függ, hogy mennyire látod át világ összefüggéseit, mennyire akarsz változni stb.
Soktényezős, ja.
Jellemző az is, hogy még művészetterápia uncsi volt nekem, drámaterápiát nagyon szerettem, mégis Tündérhegyen szerintük jobb nekem művterap. mint másik - pedig az az egy drámaterap nagyon hasznos volt nekem!
Ám kiscsoportot Thegyen szerettem, mert ritka jó terapom volt, aki am nagyon megosztó volt, hiszen ő nagyon kedves, lényeglátó, de gyakran közel hajol és vesédbe ül, ami egyeseket zavar.
Nekem meg nem volt szimpi a rideg, távolságtartó terap Thegyen, és áldtam eget, hogy nem hozzá kerültem, bár sokan szerették, habár mindig csak száraz, tankönyvi módon, empátia nélkül, tényszerűen reagált mindenre.
A csoport eredményessége sok mindentől függ:
I. milyenek a csoporttársak - pl. sématerápiát, amin Debrecenben voltam utáltam, mert volt egy nőszemély csoporttárs, aki rendkívül erőszakos volt, és ilyeneket mondott másoknak (2011-ben) :
én panaszkodtam, hogy sokat kell WC-re járnom és félek, hogy buszon vagy tömegközlekedési eszközön baleset történik - erre aszongya - akkor vegyél pelenkát, hahahaha, neked úgyse használ már semmi más - ezt hallották terapok, de kis kedvencük volt, így nem szóltak semmit
ugyanez a perszóna mondta egy hölgynek, hogy lépj ki rossz kapcsolatból - nagyon jó tanács b+, hölgynek volt közös gyereke bántalmazó hapival, mely gyerek 10 éves volt!!!!
II. hogy problémádra jó-e olyan féle terápia, ill. hogy terapoknak mennyire van tekintélye, súlya, mennyire hozzáértőek, mennyire szimpatikus vagy csoporttagoknak vagy terapoknak - én nem szoktam az lenni, csak 1-2 embernek, ami érthető, hiszen bizonyos időszakokban nagyon pozitív, bizakodó vagyok, máskor meg full pesszimista, ami zavarja embereket - ezért sincs sok emberi kapcsolatom, csak 1-2
III. hogy használ-e neked terápia egyáltalán, vagy terápiarezisztens vagy, avagy nem - vannak emberek, akik terápiarezisztensek, ill. 40 - 50 éves kör felett (ez ugye személyiségtól függ, hogy pontosan melyik felett, hogy mennyire rugalmas és alakítható jelleme) nem nagyon lehet mit kezdeni ember rögzült sémáival és gondolatmeneteivel, világlátásával legtöbb esetben
Általánosságban megfigyelhető, hogy elsősorban konformista, társadalmi íratlan szabályoknak megfelelni vágyó embereknek jobban használ terápia - x életkorban megházasodik, gyereke lesz, x-y év között dolgozik úgy, hogy bejár, s olyan életutat jár be, mint legtöbb ember,
azaz általános iskola - középiskola - főiskola/egyetem/szakmunkásképző/szakiskola - randik - házasság - meló - unokák- nyugdíj , fontos neki környezet véleménye, hogy általánosan elfogadott, szolid módon jelenjen meg, ne túl feltűnően, ápolt legyen, ne mutassa ki gyengeségeit, vagy gyorsan küzdje le, hogy belesimuljon társadalomba és adott közegbe, ahol él, titkait megtartja, ha rossz is házasság, el akarja érni, hogy megmaradjon, mert mégis csak jobb egy rossz, mérgező, romboló kapcsolat, mint hogy mások elítéljenek
persze a sikeresség attól is függ, hogy mennyire látod át világ összefüggéseit, mennyire akarsz változni stb.
Soktényezős, ja.
Jellemző az is, hogy még művészetterápia uncsi volt nekem, drámaterápiát nagyon szerettem, mégis Tündérhegyen szerintük jobb nekem művterap. mint másik - pedig az az egy drámaterap nagyon hasznos volt nekem!
Ám kiscsoportot Thegyen szerettem, mert ritka jó terapom volt, aki am nagyon megosztó volt, hiszen ő nagyon kedves, lényeglátó, de gyakran közel hajol és vesédbe ül, ami egyeseket zavar.
Nekem meg nem volt szimpi a rideg, távolságtartó terap Thegyen, és áldtam eget, hogy nem hozzá kerültem, bár sokan szerették, habár mindig csak száraz, tankönyvi módon, empátia nélkül, tényszerűen reagált mindenre.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.05.18., 22:35Többféle csoport van. Például terápiás és önsegítő csoport.
A terápiás csoportot szakember vezeti és ő irányítja a "beszélgetést". Itt történik valamilyen csoportterápia, attól függően, hogy pontosan milyen csoport.
Az önsegítő csoportot általában sorstárs segítő vezeti, aki maga is "beteg", de ő már elég jól van és be tudsz számolni a tapsztalatairól. Van amikor szakember vezeti, de nem avatkozik bele a beszélgetésbe, csak ha gond van, inkább segíti a csoport működését illetve kérdezni lehet tőle. Itt terápia nincs, csak egymás támogatása és tapasztalatok megosztása történik, de akár barátokat is lehet találni akik hasonló problémákkal küzdenek és megértenek.
Én önsegítő csoportokba jártam és fogok is. Nagyon jó és hasznos tud lenni, de a terápiát és a gyógyszeres kezelést nem helyettesíti.
Többféle csoport van. Például terápiás és önsegítő csoport.
A terápiás csoportot szakember vezeti és ő irányítja a "beszélgetést". Itt történik valamilyen csoportterápia, attól függően, hogy pontosan milyen csoport.
Az önsegítő csoportot általában sorstárs segítő vezeti, aki maga is "beteg", de ő már elég jól van és be tudsz számolni a tapsztalatairól. Van amikor szakember vezeti, de nem avatkozik bele a beszélgetésbe, csak ha gond van, inkább segíti a csoport működését illetve kérdezni lehet tőle. Itt terápia nincs, csak egymás támogatása és tapasztalatok megosztása történik, de akár barátokat is lehet találni akik hasonló problémákkal küzdenek és megértenek.
Én önsegítő csoportokba jártam és fogok is. Nagyon jó és hasznos tud lenni, de a terápiát és a gyógyszeres kezelést nem helyettesíti.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.18., 20:40Ha meg nem sikerül kezdeni a problémával vmit, ott kell hagyni az egészet a francba, nem mazochista klub az...
Ha meg nem sikerül kezdeni a problémával vmit, ott kell hagyni az egészet a francba, nem mazochista klub az...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.18., 19:50Reálisan nézve minden csp szubjektív, soktényezős. Szerintem ha érdekel, akkor próbálj ki párat, és amelyikben jól érzed magad, maradj ott. Nekem az egyéni terápia sem jó, mert automatikusan ellenvéleményt mondok szinte mindenre, amit ellenkezésnek vesznek.Pedig csak ilyen a látásmódom.
Reálisan nézve minden csp szubjektív, soktényezős. Szerintem ha érdekel, akkor próbálj ki párat, és amelyikben jól érzed magad, maradj ott. Nekem az egyéni terápia sem jó, mert automatikusan ellenvéleményt mondok szinte mindenre, amit ellenkezésnek vesznek.Pedig csak ilyen a látásmódom.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.18., 19:28Ma végre megkaptam apám nyugdíját, hazafelé vettem is kólát megünnepelni.
Meg banánt, hogy a megevése által ha majd megyek bringázni akkor ne legyen izomgörcs 25 erősebb tekerés után.
El akarom hozni az elektromos biciklit is, és akkor két biciklim lenne. Mondjuk el kellene adni inkább, mint birtokolni.
Ma végre megkaptam apám nyugdíját, hazafelé vettem is kólát megünnepelni.
Meg banánt, hogy a megevése által ha majd megyek bringázni akkor ne legyen izomgörcs 25 erősebb tekerés után.
El akarom hozni az elektromos biciklit is, és akkor két biciklim lenne. Mondjuk el kellene adni inkább, mint birtokolni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.18., 19:24Sokféle csp van ugye problémától függően, meg attól is nagyon függ a dolog, hogy ki tartja, kik a többiek.
Én szerintem szét trollkodnám. Szintén nem vagyok csp-be való.
De hátha írnak olyanok, akik voltak ilyesmiken, és konstruktív javaslatokat, tapasztalatokat tudnak adni.
Sokféle csp van ugye problémától függően, meg attól is nagyon függ a dolog, hogy ki tartja, kik a többiek.
Én szerintem szét trollkodnám. Szintén nem vagyok csp-be való.
De hátha írnak olyanok, akik voltak ilyesmiken, és konstruktív javaslatokat, tapasztalatokat tudnak adni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.18., 19:11Sajnos én nem tudok sokat róla. Anno azt mondta egy áter: az isten mentsen meg magától egy csoportot! Aztán, úgy tűnik, a többi is így gondolta, úgyh kiscsoportos terápián sosem voltam.
Sajnos én nem tudok sokat róla. Anno azt mondta egy áter: az isten mentsen meg magától egy csoportot! Aztán, úgy tűnik, a többi is így gondolta, úgyh kiscsoportos terápián sosem voltam.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.17., 21:12Idézet tőle: ElijahShadeEzt a passzív-agresszív kommunikációnak hívjuk.
Bűntudatot kelt utalásokkal, de nem mondod ki tisztán, világosan.
Előfordul sok nárcisznál.
Nagyon gyakori hogy ilyen kommunikációt folytatnak velem szemben és el is várják, hogy én is ilyen legyek. Ha nem megy, elneveznek mindenféle autistának meg betegnek és jönnek a bélyegek miszerint én képtelen vagyok bárhová is beilleszkedni mert nem alkalmazom ezeket. Bárhol vagyok ott ez a divat én meg kilógok és én leszek az akit megkülönböztetnek minden téren.
Idézet tőle: ElijahShadeEzt a passzív-agresszív kommunikációnak hívjuk.
Nagyon gyakori hogy ilyen kommunikációt folytatnak velem szemben és el is várják, hogy én is ilyen legyek. Ha nem megy, elneveznek mindenféle autistának meg betegnek és jönnek a bélyegek miszerint én képtelen vagyok bárhová is beilleszkedni mert nem alkalmazom ezeket. Bárhol vagyok ott ez a divat én meg kilógok és én leszek az akit megkülönböztetnek minden téren.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.17., 07:10Ma megint társaslány álom volt, egy alacsony, hosszabb fekete(?) hajú lánnyal. Kézenfogva mentünk valami étterembe, és tök jól csevegtünk valamin.
Ma megint társaslány álom volt, egy alacsony, hosszabb fekete(?) hajú lánnyal. Kézenfogva mentünk valami étterembe, és tök jól csevegtünk valamin.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.17., 07:08Idézet tőle: Gray5A többi nap már jobb? Mondjuk hétfő vagy kedd este a másnapi munka miatt?
Utána olyan beletörődés mintha börtönben lenne az ember, és várja a szabadulást péntek délután.
Idézet tőle: Gray5A többi nap már jobb? Mondjuk hétfő vagy kedd este a másnapi munka miatt?
Utána olyan beletörődés mintha börtönben lenne az ember, és várja a szabadulást péntek délután.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.16., 21:36Ezt a passzív-agresszív kommunikációnak hívjuk.
Ezt a passzív-agresszív kommunikációnak hívjuk.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.16., 19:57A legújabb blogom
https://kispippo.blogspot.com/2022/05/kis-pippo-feladta.html
A legújabb blogom
https://kispippo.blogspot.com/2022/05/kis-pippo-feladta.html
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.05.16., 19:45Idézet tőle: John DoeVasárnap este általában fejfájás is van lázzal. Olyan érzések is jönnek, mintha másnap reggel vinnének kivégzésre, nem kellemes.
A többi nap már jobb? Mondjuk hétfő vagy kedd este a másnapi munka miatt?
Idézet tőle: John DoeVasárnap este általában fejfájás is van lázzal. Olyan érzések is jönnek, mintha másnap reggel vinnének kivégzésre, nem kellemes.
A többi nap már jobb? Mondjuk hétfő vagy kedd este a másnapi munka miatt?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.16., 19:42Ez számít normálisnak?
Hogy nem mondod ki a szándékod és mit érzel egy beszélgetés során és mit vált ki belőled a másik. Ha pl zavar valami akkor csak utalsz rá de nem mondod ki egyenesen miközben a másik fele az elvárás hogy ő kitalálja és érezze hogy akkor neki vissza kell vonulni vagy váltani.
Tényleg ez a normális kommunikáció?
Ez számít normálisnak?
Hogy nem mondod ki a szándékod és mit érzel egy beszélgetés során és mit vált ki belőled a másik. Ha pl zavar valami akkor csak utalsz rá de nem mondod ki egyenesen miközben a másik fele az elvárás hogy ő kitalálja és érezze hogy akkor neki vissza kell vonulni vagy váltani.
Tényleg ez a normális kommunikáció?
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.16., 13:56Ilyen meleg még nem szokott lenni 5 évvel ezelőtt, 3 -4 fokkal kevésbé meleg szokott lenni, de globális felmelegedés miatt még egyre melegebbeket jósolnak, és nehezebb lesz élet is és lesznek különféle problémák, ha egyes kontinenseken vizek elpárolognak stb. (nyugi, nem Európában)
Ilyen meleg még nem szokott lenni 5 évvel ezelőtt, 3 -4 fokkal kevésbé meleg szokott lenni, de globális felmelegedés miatt még egyre melegebbeket jósolnak, és nehezebb lesz élet is és lesznek különféle problémák, ha egyes kontinenseken vizek elpárolognak stb. (nyugi, nem Európában)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.15., 21:08Hát nem. 🙁 Pedig van itthon. Főzök is egy orbáncfű teját, és beveszek vele 2 rózsagyökeret.
Hát nem. 🙁 Pedig van itthon. Főzök is egy orbáncfű teját, és beveszek vele 2 rózsagyökeret.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.15., 20:58Ne stresszeld már ennyire magad! Ja, és kéne vmi szorongás ellen, azokat a gynövényeket már nem szeded?
Ne stresszeld már ennyire magad! Ja, és kéne vmi szorongás ellen, azokat a gynövényeket már nem szeded?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.15., 20:42Vasárnap este általában fejfájás is van lázzal. Olyan érzések is jönnek, mintha másnap reggel vinnének kivégzésre, nem kellemes.
Vasárnap este általában fejfájás is van lázzal. Olyan érzések is jönnek, mintha másnap reggel vinnének kivégzésre, nem kellemes.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.15., 16:57Akkor rosszul esett, de már megbocsájtottam daftpunk-nak, mert nincs értelme haragot tartani.
Amúgy is lehet hogy csak valami tünet volt, hogy így viselkedett, mely betegségéből adódik.
Úgyhogy kéretik ellene irányuló korábbi hozzászólásom semmibe venni, esetleg törölni.
Akkor rosszul esett, de már megbocsájtottam daftpunk-nak, mert nincs értelme haragot tartani.
Amúgy is lehet hogy csak valami tünet volt, hogy így viselkedett, mely betegségéből adódik.
Úgyhogy kéretik ellene irányuló korábbi hozzászólásom semmibe venni, esetleg törölni.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.05.15., 16:24Idézet tőle: John DoeA szorongás szerintem természetes érzés bárkinél új helynél. Meg ha ilyen a munkahely, akkor gondolom nem lesznek olyan szogorúak vagy efféle. 1-2 hét és jobb lesz.
Igen, köszi én is tudom, de mégis szorongok.
Asszem én is úgy vagyok, mint te szoktál, ahogy közeledik a hétfő, úgy vagyok egyre idegesebb.
Idézet tőle: John DoeA szorongás szerintem természetes érzés bárkinél új helynél. Meg ha ilyen a munkahely, akkor gondolom nem lesznek olyan szogorúak vagy efféle. 1-2 hét és jobb lesz.
Igen, köszi én is tudom, de mégis szorongok.
Asszem én is úgy vagyok, mint te szoktál, ahogy közeledik a hétfő, úgy vagyok egyre idegesebb.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.15., 14:22A szorongás szerintem természetes érzés bárkinél új helynél. Meg ha ilyen a munkahely, akkor gondolom nem lesznek olyan szigorúak vagy efféle. 1-2 hét és jobb lesz.
A szorongás szerintem természetes érzés bárkinél új helynél. Meg ha ilyen a munkahely, akkor gondolom nem lesznek olyan szigorúak vagy efféle. 1-2 hét és jobb lesz.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.05.15., 14:17Idézet tőle: John DoeMilyen munka?
Csökkent munkaképességűeknek való 4 órás munka. De már kezdek egyre jobban szorongani.
Idézet tőle: John DoeMilyen munka?
Csökkent munkaképességűeknek való 4 órás munka. De már kezdek egyre jobban szorongani.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.15., 14:15Nagyon jó idő van odakint. Örülök, hogy szervizben van a bicikli, mert most dühös lennék magamra, hogy itt a jó idő és nem vagyok képes elmenni bringázni.
Nagyon jó idő van odakint. Örülök, hogy szervizben van a bicikli, mert most dühös lennék magamra, hogy itt a jó idő és nem vagyok képes elmenni bringázni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.15., 14:13Bocs ES, megértelek, de ez nem úgy működik, hogy kétféle választás elé állítod az adminokat.
Bocs ES, megértelek, de ez nem úgy működik, hogy kétféle választás elé állítod az adminokat.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.15., 13:26Egyes antiszociális elemek megjelenése miatt rosszul érzem magam,
a szóban forgó személy daftpunk.
Tehát kérem adminokat, hogy távolítsák el adott felhasználót,
ha pedig nem, akkor kérem minden tevékenységem és
profilom távolítsák el.
A választás az adminok kezében van.
daftpunk antiszociálisságának bizonyítékára lássák a DÜHÖNGŐ 2 topikot.
Tehát vagy ő, vagy én.
Köszönöm.
Egyes antiszociális elemek megjelenése miatt rosszul érzem magam,
a szóban forgó személy daftpunk.
Tehát kérem adminokat, hogy távolítsák el adott felhasználót,
ha pedig nem, akkor kérem minden tevékenységem és
profilom távolítsák el.
A választás az adminok kezében van.
daftpunk antiszociálisságának bizonyítékára lássák a DÜHÖNGŐ 2 topikot.
Tehát vagy ő, vagy én.
Köszönöm.