Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.31., 17:55Igen, guglihaverba beírod a vizsgálat betűkódját (TSH stb.), és kiad rá sok mindent. Én speciel a Webbetegét szeretem.
Igen, guglihaverba beírod a vizsgálat betűkódját (TSH stb.), és kiad rá sok mindent. Én speciel a Webbetegét szeretem.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.05.31., 14:23Hali ki hogy van?
Meg lehett valahol nézni a vérkép referencia tartományokat?
Anti Tpo ,pajzsmirigy stb.
Hali ki hogy van?
Meg lehett valahol nézni a vérkép referencia tartományokat?
Anti Tpo ,pajzsmirigy stb.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.31., 11:27Pénteken fizetés, kellene venni pár YOLO dolgot. Új telefon, okosóra hozzá, kényelmes forgófotel pl.
Pénteken fizetés, kellene venni pár YOLO dolgot. Új telefon, okosóra hozzá, kényelmes forgófotel pl.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.31., 11:26Két érdekesebb része volt az összevissza álmoknak.
Az egyikben volt egy lakásom, aminek a másik felét elfoglalta valami haver a haverjaival - ez egyértelműen a félöröklés dolog miatt lehetett.
A másikban meg szerintem ugyanott voltam, és valami öngyilkosság-szerű gondolatom volt, és húztam fel a cipőmet, hogy akkor megyek valahova, mire egy lány mondta (vagy tudtam, hogy azt gondolja), hogy ő sajnálná, én meg arra jutottam, hogy miatta akkor nem csinálok semmit, vagy valami hasonló.
Két érdekesebb része volt az összevissza álmoknak.
Az egyikben volt egy lakásom, aminek a másik felét elfoglalta valami haver a haverjaival - ez egyértelműen a félöröklés dolog miatt lehetett.
A másikban meg szerintem ugyanott voltam, és valami öngyilkosság-szerű gondolatom volt, és húztam fel a cipőmet, hogy akkor megyek valahova, mire egy lány mondta (vagy tudtam, hogy azt gondolja), hogy ő sajnálná, én meg arra jutottam, hogy miatta akkor nem csinálok semmit, vagy valami hasonló.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.31., 08:19Kb. 12 órát aludtam mexakításokkal + hülye álmokkal. Ma csak 8:40kor kellett kelni, home office.
Kb. 12 órát aludtam mexakításokkal + hülye álmokkal. Ma csak 8:40kor kellett kelni, home office.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.30., 21:22Az már vajon border tünet, h telón többen is megkérdezik: mi bajom? De csak épp nincs jó kedvem... Átmenetileg. kb. 5 perc duma után általában lesz.
Az már vajon border tünet, h telón többen is megkérdezik: mi bajom? De csak épp nincs jó kedvem... Átmenetileg. kb. 5 perc duma után általában lesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.29., 22:56*
Óttári pechem van. A multiközértben csak 7 decis vodka volt (nem akadályoz a lustaság lemenésileg), meg van még citromom és ásványvizem is. Ja, pénzem nincs, csalok a mámmától, aki sejti, ill. kb. tudja. De még ez is jobb, mintha demens lenne...
*
Óttári pechem van. A multiközértben csak 7 decis vodka volt (nem akadályoz a lustaság lemenésileg), meg van még citromom és ásványvizem is. Ja, pénzem nincs, csalok a mámmától, aki sejti, ill. kb. tudja. De még ez is jobb, mintha demens lenne...
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.29., 22:46Persze, nekem már olyan is volt, hogy pont enyhén mániás voltam és mentem hambit venni kisvárosi étkezdébe, ÉS láttam egy KÖNYVET, egy Stephen King könyvet kirakva oldalsó asztalra, és kora délután volt, és csak én meg eladó csaj volt helyszínen, így még készítette, érdeklődtem könyvről, és mondtam hogy milyen jó, hogy van aki ilyen jó könyvet olvas. Sajnos manapság nem olvasnak elegen. És tök jól eldiskuráltunk.
Tök jól elbeszélgettünk, majd elmentem, és otthon megettem.
Ezt azért írtam le, hogyha pl. van valami tárgy, amit te is szeretsz meg eladó is, vagy másik is, az is lehet akár beszédtéma - akár otthonában vagy, akár másutt.
Na meg van a nagyon aranyos bácsi, amelyik a dohányboltban dolgozik, és én jómagam nem dohányzom, DE egész kisvárosban csak ott kapni gyömbéres Kinley-t, így azért megyek oda.
És vele is viccelődtünk meg elmélkedtünk dohányosokról meg minden egyébről.
Persze, nekem már olyan is volt, hogy pont enyhén mániás voltam és mentem hambit venni kisvárosi étkezdébe, ÉS láttam egy KÖNYVET, egy Stephen King könyvet kirakva oldalsó asztalra, és kora délután volt, és csak én meg eladó csaj volt helyszínen, így még készítette, érdeklődtem könyvről, és mondtam hogy milyen jó, hogy van aki ilyen jó könyvet olvas. Sajnos manapság nem olvasnak elegen. És tök jól eldiskuráltunk.
Tök jól elbeszélgettünk, majd elmentem, és otthon megettem.
Ezt azért írtam le, hogyha pl. van valami tárgy, amit te is szeretsz meg eladó is, vagy másik is, az is lehet akár beszédtéma - akár otthonában vagy, akár másutt.
Na meg van a nagyon aranyos bácsi, amelyik a dohányboltban dolgozik, és én jómagam nem dohányzom, DE egész kisvárosban csak ott kapni gyömbéres Kinley-t, így azért megyek oda.
És vele is viccelődtünk meg elmélkedtünk dohányosokról meg minden egyébről.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.29., 22:38OFF:
Persze, fejlett agyú főemlős.
Ezért sem tartok sok barátságot, az is ritkán összejövés flúgos művészekkel/alakokkal.
Ki gondolta volna, hogy flúgos, szórakozott vagyok, ugye? 😛
Meg vannak netes barik, velük is néha tali.
ON:
amúgy a legkönnyebb úgy ismerkedni, ha olyan helyre mész, ahol hasonló érdeklédősű emberek vannak, olyan csoportok, klubok stb.
Vagy belépsz olyan csoportba neten, és ha szimpi tag, akkor kiismeritek egymást, van egy pár próba skype hívás, ÉS így végül ha mindkettő félnek okés, akkor élőben is tali.
Tehát a netes csoportban priviben kell érdeklődni másikról.
OFF:
Persze, fejlett agyú főemlős.
Ezért sem tartok sok barátságot, az is ritkán összejövés flúgos művészekkel/alakokkal.
Ki gondolta volna, hogy flúgos, szórakozott vagyok, ugye? 😛
Meg vannak netes barik, velük is néha tali.
ON:
amúgy a legkönnyebb úgy ismerkedni, ha olyan helyre mész, ahol hasonló érdeklédősű emberek vannak, olyan csoportok, klubok stb.
Vagy belépsz olyan csoportba neten, és ha szimpi tag, akkor kiismeritek egymást, van egy pár próba skype hívás, ÉS így végül ha mindkettő félnek okés, akkor élőben is tali.
Tehát a netes csoportban priviben kell érdeklődni másikról.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.29., 22:34Meg ahova soxor jársz... Mennyi pénztárosnővel vagyok oké, tulképp csak eggyel utáljuk egymást. Trafik, patika, barátságos. A posta távolságtartó, de nekik ez ki van adva, h csakis szakmailag.
Meg ahova soxor jársz... Mennyi pénztárosnővel vagyok oké, tulképp csak eggyel utáljuk egymást. Trafik, patika, barátságos. A posta távolságtartó, de nekik ez ki van adva, h csakis szakmailag.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.29., 22:27Am ez nem rossz ötlet, ha valaki szimpi neki, akkor skype-olnak vagy ilyen chat, DE úgy, hogy lássák is egymást!
Am meg pl. nekem nincs sok kapcsolatom IRL, felszínesek, elmélkedünk azonos témákról, néha összejövünk.
Nyilván hasonló érdeklődésű és habitusú embereket kell keresni.
Am még azt tudom ajánlani, hogy szövődhetnek barátságok ilyen bejárós ellátásos pszichiátriai helyeken/csoportterápiákon.
Ha pl. sokszor jársz ugyanabban a boltban, és épp nincsenek sokan a boltban, akkor rövid felszínes beszélgetést lehet kezdeményezni eladóval, ha barátságos arcú ÉS ráér és nem holtfáradt (ez amúgy kis településeken működik jobban inkább).
Vagy koncerten is lehet ismerkedni vagy utána népekkel.
Am ez nem rossz ötlet, ha valaki szimpi neki, akkor skype-olnak vagy ilyen chat, DE úgy, hogy lássák is egymást!
Am meg pl. nekem nincs sok kapcsolatom IRL, felszínesek, elmélkedünk azonos témákról, néha összejövünk.
Nyilván hasonló érdeklődésű és habitusú embereket kell keresni.
Am még azt tudom ajánlani, hogy szövődhetnek barátságok ilyen bejárós ellátásos pszichiátriai helyeken/csoportterápiákon.
Ha pl. sokszor jársz ugyanabban a boltban, és épp nincsenek sokan a boltban, akkor rövid felszínes beszélgetést lehet kezdeményezni eladóval, ha barátságos arcú ÉS ráér és nem holtfáradt (ez amúgy kis településeken működik jobban inkább).
Vagy koncerten is lehet ismerkedni vagy utána népekkel.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.29., 22:26Gyakran az egyes tematikus csoportokban (pl. terápián) is megy a klikkesedés, pedig ott aztán egyforma problémával ülnek az emberek.
Sajnos evolúciósan ilyen az ember, hogy kinézet / ideológia / nem / akármi szerint hajlamos automatikusan halmazokba helyezni magát, és mindenki aki nem illik oda, az ellenség.
Gyakran az egyes tematikus csoportokban (pl. terápián) is megy a klikkesedés, pedig ott aztán egyforma problémával ülnek az emberek.
Sajnos evolúciósan ilyen az ember, hogy kinézet / ideológia / nem / akármi szerint hajlamos automatikusan halmazokba helyezni magát, és mindenki aki nem illik oda, az ellenség.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.29., 22:10Azért az IRL sokkal másabb, pl. lehet valakinek furcsa/ronda arca, nem fogadja el senki, meg a valós életben kimutatták, hogy pár másodperc alatt ítél meg mindenkit mindenkit, hogy szimpi vagy nem szimpi.
Emberek többsége ugye felszínes, ítélkező ösztönlény.
Emberek eléggé felszínesek, sokszor bántó megjegyzéseket tesznek bizonyos tulajdonságainkra, amiket nem tudunk befolyásolni (súlyunk, hangmagasságunk, bizonyos testrészeink nagysága, pl. orr stb.)
A mentális/lelki betegségeket titkolni kell, mert nem fogadják el legtöbbet.
Én is 20 évesen elmondtam 3 embernek mentális/lelki bajaim, elmondták egész fősulinak.
Ezért igen, óvatosnak kell lenni és egy szinten paranoiásnak, és mindig kell valami kompromittáló infó másikról is, hogy te titkoddal ne tudjon visszaélni.
Vagy nem kell, de akkor meg kell játszanod magad, azt meg megérzik.
Ezért az is megoldás, ha valaki netről szimpi és kiismertétek egymást neten, és nem lakik messze, azzal beszélsz és találkozol élőben.
Vagy ha messzebb is lakik, lehet találkozni évi 1-2-szer.
Mert ugye nem mindegy, hogy ország mely részén lakik ember.
Budapesten hatalmas a választék baráti kapcsolati szempontból, DE Hajdú-Bihar meg Somogy nem annyira.
Azért az IRL sokkal másabb, pl. lehet valakinek furcsa/ronda arca, nem fogadja el senki, meg a valós életben kimutatták, hogy pár másodperc alatt ítél meg mindenkit mindenkit, hogy szimpi vagy nem szimpi.
Emberek többsége ugye felszínes, ítélkező ösztönlény.
Emberek eléggé felszínesek, sokszor bántó megjegyzéseket tesznek bizonyos tulajdonságainkra, amiket nem tudunk befolyásolni (súlyunk, hangmagasságunk, bizonyos testrészeink nagysága, pl. orr stb.)
A mentális/lelki betegségeket titkolni kell, mert nem fogadják el legtöbbet.
Én is 20 évesen elmondtam 3 embernek mentális/lelki bajaim, elmondták egész fősulinak.
Ezért igen, óvatosnak kell lenni és egy szinten paranoiásnak, és mindig kell valami kompromittáló infó másikról is, hogy te titkoddal ne tudjon visszaélni.
Vagy nem kell, de akkor meg kell játszanod magad, azt meg megérzik.
Ezért az is megoldás, ha valaki netről szimpi és kiismertétek egymást neten, és nem lakik messze, azzal beszélsz és találkozol élőben.
Vagy ha messzebb is lakik, lehet találkozni évi 1-2-szer.
Mert ugye nem mindegy, hogy ország mely részén lakik ember.
Budapesten hatalmas a választék baráti kapcsolati szempontból, DE Hajdú-Bihar meg Somogy nem annyira.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.29., 21:25Inkább IRL közösségeket kellene keresned, ott inkább a valódi énedet (amit itt is látunk) ismernék meg.
Inkább IRL közösségeket kellene keresned, ott inkább a valódi énedet (amit itt is látunk) ismernék meg.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.29., 14:52Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: LinzerKi hogy bírja elviselni a megaláztatásokat? Pl olyanokat hogy azt mondják rólatok egy közösségben hogy rosszindulatú pszichopaták vagytok, ráadásul egy olyan, aki csak pár nap óta ismert. Mi a véleményetek?
Nekem a volt melohelyem volt ilyen,csomó rosszindulatú emberrel akik lelkileg terrorizáltak éveken keresztül.
vagy 5 éve eljöttem onnan,pont ezért azóta sem tudtam kihevetni,még mindíg ezzel álmodom.
Mondjuk én is Bevonzom az ilyen(tetü) embereket.
Nem tudom miért.
Engem mindenki úgy tart számon, hgogy nyers, bunkó, tapintatlan, nem kezeli jól a problémákat, kongliktusokat, semmi önkontrollja ilyenek
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: LinzerKi hogy bírja elviselni a megaláztatásokat? Pl olyanokat hogy azt mondják rólatok egy közösségben hogy rosszindulatú pszichopaták vagytok, ráadásul egy olyan, aki csak pár nap óta ismert. Mi a véleményetek?
Nekem a volt melohelyem volt ilyen,csomó rosszindulatú emberrel akik lelkileg terrorizáltak éveken keresztül.
vagy 5 éve eljöttem onnan,pont ezért azóta sem tudtam kihevetni,még mindíg ezzel álmodom.
Nem tudom miért.
Engem mindenki úgy tart számon, hgogy nyers, bunkó, tapintatlan, nem kezeli jól a problémákat, kongliktusokat, semmi önkontrollja ilyenek
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.05.29., 10:45Idézet tőle: John DoeSimán lehet a fagyizás miatt, és/vagy mert nem voltatok jobban felöltözve (szerintem). Fújt a szél is, gondolom.
Valószinű hogy megfáztam.
Egyik nap ősz van a másik nap nyár.
Pár nap mulva 34 fok lesz.
Az ilyentől rosszul szoktam lenni.
Ki nem állhatom...
Idézet tőle: John DoeSimán lehet a fagyizás miatt, és/vagy mert nem voltatok jobban felöltözve (szerintem). Fújt a szél is, gondolom.
Valószinű hogy megfáztam.
Egyik nap ősz van a másik nap nyár.
Pár nap mulva 34 fok lesz.
Az ilyentől rosszul szoktam lenni.
Ki nem állhatom...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.05.29., 10:43Idézet tőle: LinzerKi hogy bírja elviselni a megaláztatásokat? Pl olyanokat hogy azt mondják rólatok egy közösségben hogy rosszindulatú pszichopaták vagytok, ráadásul egy olyan, aki csak pár nap óta ismert. Mi a véleményetek?
Nem tudom miért.
Idézet tőle: LinzerKi hogy bírja elviselni a megaláztatásokat? Pl olyanokat hogy azt mondják rólatok egy közösségben hogy rosszindulatú pszichopaták vagytok, ráadásul egy olyan, aki csak pár nap óta ismert. Mi a véleményetek?
Nem tudom miért.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.29., 10:21Aki azt mondja hogy szarjam le az nem tudja hogy milyen és ha ebbe kerülne összeroppanna már a negyedét se tudná tűrni. Beszélgetek egy ilyennel mindig mondja hogy szarjam le, de ha őt táámadás ér de negyed ekkora se már megy a hiszti, padlón van és sokkal kevésbő tűri jól mint én, az ilyen ne dumáljon nekem
Aki azt mondja hogy szarjam le az nem tudja hogy milyen és ha ebbe kerülne összeroppanna már a negyedét se tudná tűrni. Beszélgetek egy ilyennel mindig mondja hogy szarjam le, de ha őt táámadás ér de negyed ekkora se már megy a hiszti, padlón van és sokkal kevésbő tűri jól mint én, az ilyen ne dumáljon nekem
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.29., 09:57Idézet tőle: John DoeÉs olyan közösséget keresni, ahol nem bántanak, és kevés a leszarni való ember.
Az a baj hogy én bevonzom az ilyeneket valahol biztos szükségem van ezekre hogy jól megalázzanak. Mivel nem csak hogy ilyeneket mondanak, hanem keményen kiutálnak és kirekesztenek, utána meg hallgathatom milyen szar vagyok, meg ha vita van akkor visszaél vele a másik és felhánytorgatja, hogy nem ő az akit mindenki kiutált. Ezzel azt is érezteti, hogy elég drasztikusan meg kell változnom, teljes fordulattal
Idézet tőle: John DoeÉs olyan közösséget keresni, ahol nem bántanak, és kevés a leszarni való ember.
Az a baj hogy én bevonzom az ilyeneket valahol biztos szükségem van ezekre hogy jól megalázzanak. Mivel nem csak hogy ilyeneket mondanak, hanem keményen kiutálnak és kirekesztenek, utána meg hallgathatom milyen szar vagyok, meg ha vita van akkor visszaél vele a másik és felhánytorgatja, hogy nem ő az akit mindenki kiutált. Ezzel azt is érezteti, hogy elég drasztikusan meg kell változnom, teljes fordulattal
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.29., 09:49Idézet tőle: John DoeNem kell oda menni, ahol megaláznak.
Az a valaki meg meg nem magától mondhatta, hanem más mondta neki rólad. A közösségek ilyenek. Nekem is volt olyan, hogy új embereknek mondtak rólam dolgokat rosszindultaból, irígységből. Csak én leszarom.
Akkor tényleg meg kell tanulni teljesen egyedül elleni, magányban, elzárva, minntha ezt kéne tanulnom de nagyon nem megy, pedig lehet ez lenne a sorsom, az elvonult élet, közösségektől mentes, magányosság
Idézet tőle: John DoeNem kell oda menni, ahol megaláznak.
Az a valaki meg meg nem magától mondhatta, hanem más mondta neki rólad. A közösségek ilyenek. Nekem is volt olyan, hogy új embereknek mondtak rólam dolgokat rosszindultaból, irígységből. Csak én leszarom.
Akkor tényleg meg kell tanulni teljesen egyedül elleni, magányban, elzárva, minntha ezt kéne tanulnom de nagyon nem megy, pedig lehet ez lenne a sorsom, az elvonult élet, közösségektől mentes, magányosság
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.29., 09:45Nem kell oda menni, ahol megaláznak.
Nem kell oda menni, ahol megaláznak.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.29., 09:41Simán lehet a fagyizás miatt, és/vagy mert nem voltatok jobban felöltözve (szerintem). Fújt a szél is, gondolom.
Simán lehet a fagyizás miatt, és/vagy mert nem voltatok jobban felöltözve (szerintem). Fújt a szél is, gondolom.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.29., 09:32Ki hogy bírja elviselni a megaláztatásokat? Pl olyanokat hogy azt mondják rólatok egy közösségben hogy rosszindulatú pszichopaták vagytok, ráadásul egy olyan, aki csak pár nap óta ismert. Mi a véleményetek?
Ki hogy bírja elviselni a megaláztatásokat? Pl olyanokat hogy azt mondják rólatok egy közösségben hogy rosszindulatú pszichopaták vagytok, ráadásul egy olyan, aki csak pár nap óta ismert. Mi a véleményetek?
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.05.29., 09:26Fáj a fejem,folyik az orrom,tüsszögök.
Most jutott eszembe,este fagyiztunk pedig meleg sem volt,majdnem hideg.
Mondjuk ettöl a fehér pihétöl mindig viszket az orrom,meg a szemem.
Kb fél éve beadattunk az infulenza oltást,de az megint más mint a megfázás asszem.
Fáj a fejem,folyik az orrom,tüsszögök.
Most jutott eszembe,este fagyiztunk pedig meleg sem volt,majdnem hideg.
Mondjuk ettöl a fehér pihétöl mindig viszket az orrom,meg a szemem.
Kb fél éve beadattunk az infulenza oltást,de az megint más mint a megfázás asszem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.29., 08:51Meg lehet, persze. a megfázás ha nem tévedek egy kihűlés által indukált folyamat. Télen hideg van, a test amúgy is fázó üzemmódban van, nyáron viszont nincs erre felkészülve. szerintem. Vagy allergia. Mik a tüneteid?
Meg lehet, persze. a megfázás ha nem tévedek egy kihűlés által indukált folyamat. Télen hideg van, a test amúgy is fázó üzemmódban van, nyáron viszont nincs erre felkészülve. szerintem. Vagy allergia. Mik a tüneteid?
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.27., 12:42Őszinte részvétem.
Valaki csak akkor hal meg igazán, ha senki nem emlékszik rá.
Őszinte részvétem.
Valaki csak akkor hal meg igazán, ha senki nem emlékszik rá.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.27., 07:17Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
S fegyvert ragadva véget vet neki?
Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
S fegyvert ragadva véget vet neki?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.05.27., 07:05Egy újabb skizofrén chates barátom halt meg szerdán. Egyszer találkoztunk (novemberben), aznap egy temetésre mentem és elkísért a temetőig. Másnap is találkoztunk még majd mentem haza. Decemberben visszavonult, nem beszélgetett senki, a csoportokból is kilépett. Pár napja vagy pár hete rám írt, mi újság. Pár sort beszéltünk, kérdeztem, visszajön-e a csoportokba, azt mondta nem, majd jött a halálhíre. Pontos ok nincs, de sejti mindenki az öngyilkosságot
Egy újabb skizofrén chates barátom halt meg szerdán. Egyszer találkoztunk (novemberben), aznap egy temetésre mentem és elkísért a temetőig. Másnap is találkoztunk még majd mentem haza. Decemberben visszavonult, nem beszélgetett senki, a csoportokból is kilépett. Pár napja vagy pár hete rám írt, mi újság. Pár sort beszéltünk, kérdeztem, visszajön-e a csoportokba, azt mondta nem, majd jött a halálhíre. Pontos ok nincs, de sejti mindenki az öngyilkosságot
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.05.26., 16:33Idézet tőle: KleóAha, azt kapom én is, bajom nincs tőle, ellenben semmit sem ér. A mámmá Quamatelét szedem, az jó, csak az agyonpiált májamnak nem.
Gyógyszer,kefír,joghurt.
Almaecetes víz,szódabikás víz,lópikula mind.
nem segítenek.
Idézet tőle: KleóAha, azt kapom én is, bajom nincs tőle, ellenben semmit sem ér. A mámmá Quamatelét szedem, az jó, csak az agyonpiált májamnak nem.
Gyógyszer,kefír,joghurt.
Almaecetes víz,szódabikás víz,lópikula mind.
nem segítenek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.26., 09:13Aha, azt kapom én is, bajom nincs tőle, ellenben semmit sem ér. A mámmá Quamatelét szedem, az jó, csak az agyonpiált májamnak nem.
Aha, azt kapom én is, bajom nincs tőle, ellenben semmit sem ér. A mámmá Quamatelét szedem, az jó, csak az agyonpiált májamnak nem.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.05.26., 08:14Idézet tőle: KleóSzí!
A gyomorsav meg a hányinger összefügg (tapasztalat), szedsz rá valamit?
pantoprazol sandoz
este reggel kéne asszem,de csak este veszem be.
Báigy is székrekedésem vvan tőle.
De lehet a pajzsmirigytöl is van.
Idézet tőle: KleóSzí!
A gyomorsav meg a hányinger összefügg (tapasztalat), szedsz rá valamit?
pantoprazol sandoz
este reggel kéne asszem,de csak este veszem be.
Báigy is székrekedésem vvan tőle.
De lehet a pajzsmirigytöl is van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.25., 22:23Én néha könnyezek, bár a pontos okát nem értem. Pl. ha valami filmet / videót nézek, amiben más sír.
Negatív érzelmek hatására leginkább dühös leszek.
Én néha könnyezek, bár a pontos okát nem értem. Pl. ha valami filmet / videót nézek, amiben más sír.
Negatív érzelmek hatására leginkább dühös leszek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.05.25., 21:01Bárcsak tudnék igazán sírni... 22 éve 3x tudtam: amikor elhagyott a férjem, amikor elköltözött a lányom, és amikor visszaköltöztem a szellemházba. Ha bántanak, olykor könnyezem (ritkán), meg befelé sírok (mint a kutyáim halálakor). A volt áternőm mantráztatott, hogy tudjak sírni. Nem megy.
Bárcsak tudnék igazán sírni... 22 éve 3x tudtam: amikor elhagyott a férjem, amikor elköltözött a lányom, és amikor visszaköltöztem a szellemházba. Ha bántanak, olykor könnyezem (ritkán), meg befelé sírok (mint a kutyáim halálakor). A volt áternőm mantráztatott, hogy tudjak sírni. Nem megy.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.05.25., 16:52Idézet tőle: gb.kittyHali!Ki hogy van?
Xarul de büszkén 🙂
Idézet tőle: gb.kittyHali!Ki hogy van?
Xarul de büszkén 🙂