Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.06.08., 02:17Idézet tőle: KleóHosszú idő után írnék blogot, de ki a faxt érdekel???
Engem érdekel és te is tudod,hogy nem másnak hanem, magunknak írunk kivéve a szerelmes verset,de az meg rólunk szól:))
Idézet tőle: KleóHosszú idő után írnék blogot, de ki a faxt érdekel???
Engem érdekel és te is tudod,hogy nem másnak hanem, magunknak írunk kivéve a szerelmes verset,de az meg rólunk szól:))
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.06.07., 17:42SKACOK BOCSI DE EZ VAN!
Figyelem, Szükséges Karbantartás!
-=> 2022. 06. 09. BÚRA WEBSITE OFFLINE MAX 60MIN <=-
2022. június 9., csütörtök: előre pontosan nem kiszámíthatóan, adott napon maximálisan 1 óra időtartamban a bura.hu domainon található weblap NEM LESZ LÁTHATÓ!
A megértést köszönjük! <<<===---
SKACOK BOCSI DE EZ VAN!
Figyelem, Szükséges Karbantartás!
-=> 2022. 06. 09. BÚRA WEBSITE OFFLINE MAX 60MIN <=-
2022. június 9., csütörtök: előre pontosan nem kiszámíthatóan, adott napon maximálisan 1 óra időtartamban a bura.hu domainon található weblap NEM LESZ LÁTHATÓ!
A megértést köszönjük! <<<===---
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.06.07., 03:03Idézet tőle: KleóA 0,25-ös Xani fehér. 😀
0,5 mg-osat kérek.
Idézet tőle: KleóA 0,25-ös Xani fehér. 😀
0,5 mg-osat kérek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.06., 21:16Idézet tőle: KiscsillagRudotel kávéba? Micsoda ötlet! A rózsaszín Xanax jól mutat a vodkában. Frontin helyett Xanaxot fogok kérni, mert az színes. Lehet Rivót kapok. Az is jó.
Amit lehet kv-val veszek be, gyorsabban hat. Kivéve, ha hatástalanítja a meleg. Langyos kv-ba rakom legközelebb.
Ételfestékkel is lehetne fancy színeket enni, beleforgatva a gyszert. De lehet, hogy leázna róla.
Idézet tőle: KiscsillagRudotel kávéba? Micsoda ötlet! A rózsaszín Xanax jól mutat a vodkában. Frontin helyett Xanaxot fogok kérni, mert az színes. Lehet Rivót kapok. Az is jó.
Amit lehet kv-val veszek be, gyorsabban hat. Kivéve, ha hatástalanítja a meleg. Langyos kv-ba rakom legközelebb.
Ételfestékkel is lehetne fancy színeket enni, beleforgatva a gyszert. De lehet, hogy leázna róla.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.06., 21:13Még tart a NSAID addikció. Néha vacakol egy fogam, de nem tudom, hogy tényleg vacakol vagy csak az agyam akar kapni valami algopyrint, rubofent, paracetamolt, ibuprofént vagy ezek keverékét.
Kávéval (vagy koffein tablettával) gyorsabban és jobban hatnak.
Még tart a NSAID addikció. Néha vacakol egy fogam, de nem tudom, hogy tényleg vacakol vagy csak az agyam akar kapni valami algopyrint, rubofent, paracetamolt, ibuprofént vagy ezek keverékét.
Kávéval (vagy koffein tablettával) gyorsabban és jobban hatnak.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.06.06., 19:30Idézet tőle: John DoeSzoktam tenni a kávéba itthon cukrot és egy szem rudotel-t, de eszembe jutott, hogy a gyszerek nem szeretik a nagy meleget...
Rudotel kávéba? Micsoda ötlet! A rózsaszín Xanax jól mutat a vodkában. Frontin helyett Xanaxot fogok kérni, mert az színes. Lehet Rivót kapok. Az is jó.
Idézet tőle: John DoeSzoktam tenni a kávéba itthon cukrot és egy szem rudotel-t, de eszembe jutott, hogy a gyszerek nem szeretik a nagy meleget...
Rudotel kávéba? Micsoda ötlet! A rózsaszín Xanax jól mutat a vodkában. Frontin helyett Xanaxot fogok kérni, mert az színes. Lehet Rivót kapok. Az is jó.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.06., 18:25A római parton lehetetlen a biciklizés. Teljesen beépítették sütödékkel, ivó helyekkel, a népek ott korzóznak. Békásnál kezd javulni, a gát tetején már éehet menni rendesen. Visszafelé ezért a megyeri hídon jöttem meg a váci úton, de ott meg zaj van és autó kipufogás szagolás.
A római parton lehetetlen a biciklizés. Teljesen beépítették sütödékkel, ivó helyekkel, a népek ott korzóznak. Békásnál kezd javulni, a gát tetején már éehet menni rendesen. Visszafelé ezért a megyeri hídon jöttem meg a váci úton, de ott meg zaj van és autó kipufogás szagolás.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.05., 16:45Rásegít a hajtásra, a tekerésre amikor kell, pedálszenzoros. Vagyis nem állandóan megy mint egy elektromos motor. Van hátul egy nagy aksi, meg egy motor a hátsó tengelynél. 3 fokozata van (meg a kikapcsolt):
1. üzemmód: max. 90 km, 2. üzemmód: max. 70 km, 3. üzemmód: max. 50 km. A hármas a legerősebb, de az ember úgyis csak akkor használja ha elfárad a lába, szóval akár 150km-re is el lehet vele menni.
Rásegít a hajtásra, a tekerésre amikor kell, pedálszenzoros. Vagyis nem állandóan megy mint egy elektromos motor. Van hátul egy nagy aksi, meg egy motor a hátsó tengelynél. 3 fokozata van (meg a kikapcsolt):
1. üzemmód: max. 90 km, 2. üzemmód: max. 70 km, 3. üzemmód: max. 50 km. A hármas a legerősebb, de az ember úgyis csak akkor használja ha elfárad a lába, szóval akár 150km-re is el lehet vele menni.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.05., 16:17Mi a különbség a rendes és az elektromos bicikli között?Könnyebb hajtani,vagy megy utána ha meghajtod?
Ki kéne próbálni az elektromosan!
Mi a különbség a rendes és az elektromos bicikli között?Könnyebb hajtani,vagy megy utána ha meghajtod?
Ki kéne próbálni az elektromosan!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.05., 14:03Ijesztgetik a népet, hogy jégeső meg ilyesmi, aztán egy felhő sincs a radaron.
Fel kellene fújni az örökölt elektromos bringa kerekeit, az akkumulátora jó, azt feltöltöttem itthon a héten. Sima lábas biciklivel nem tudok felmenni a hegyen Pilisborosjenő felé csoffadtság okán, tologatnom kell.
Aztán el kellene adni valamelyiket, felesleges itthon kettő.
Ijesztgetik a népet, hogy jégeső meg ilyesmi, aztán egy felhő sincs a radaron.
Fel kellene fújni az örökölt elektromos bringa kerekeit, az akkumulátora jó, azt feltöltöttem itthon a héten. Sima lábas biciklivel nem tudok felmenni a hegyen Pilisborosjenő felé csoffadtság okán, tologatnom kell.
Aztán el kellene adni valamelyiket, felesleges itthon kettő.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.05., 09:24Szoktam tenni a kávéba itthon cukrot és egy szem rudotel-t, de eszembe jutott, hogy a gyszerek nem szeretik a nagy meleget...
Szoktam tenni a kávéba itthon cukrot és egy szem rudotel-t, de eszembe jutott, hogy a gyszerek nem szeretik a nagy meleget...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.05., 06:23Káposztás ,végre nem keményedett meg,bolond ez a sütő.
Én a medvehagymásat szeretem nagyon meg a juhtúrósat,de aműgy mindet 🙂
Káposztás ,végre nem keményedett meg,bolond ez a sütő.
Én a medvehagymásat szeretem nagyon meg a juhtúrósat,de aműgy mindet 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.04., 15:53Huuu én is szeretem a pogit tejföllel,pláne akkor mikor nagyon ég a belem,és fel vagyok savazódva.
Huuu én is szeretem a pogit tejföllel,pláne akkor mikor nagyon ég a belem,és fel vagyok savazódva.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.03., 06:06Idézet tőle: KleóEz az oldal pont az ellenkezőjét hivatott szolgálni, de ha benéz az ember... 12 órája nincs egy hsz. Hát még az a kicsi kedve is elmegy az élettől.
Persze,mert te éjjel vagy itt én mondjuk nappal,de írhatsz nekem bármikor,ha látom vválaszolok ! 🙂
Idézet tőle: KleóEz az oldal pont az ellenkezőjét hivatott szolgálni, de ha benéz az ember... 12 órája nincs egy hsz. Hát még az a kicsi kedve is elmegy az élettől.
Persze,mert te éjjel vagy itt én mondjuk nappal,de írhatsz nekem bármikor,ha látom vválaszolok ! 🙂
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.06.02., 22:20Ha bármikor hülyének érzed magad, akkor csak gondolj arra, hogy Piroska teljesen bekajálta, hogy egy ruhában lévő farkas a nagymamája.
Ha bármikor hülyének érzed magad, akkor csak gondolj arra, hogy Piroska teljesen bekajálta, hogy egy ruhában lévő farkas a nagymamája.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.02., 21:12Lehetne nyereményjáték, a napi legtöbbet (értelmesen) hozzászóló nyer 5 szem xanaxot vagy rivót.
Lehetne nyereményjáték, a napi legtöbbet (értelmesen) hozzászóló nyer 5 szem xanaxot vagy rivót.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.06.02., 20:53Ez az oldal pont az ellenkezőjét hivatott szolgálni, de ha benéz az ember... 12 órája nincs egy hsz. Hát még az a kicsi kedve is elmegy az élettől.
Ez az oldal pont az ellenkezőjét hivatott szolgálni, de ha benéz az ember... 12 órája nincs egy hsz. Hát még az a kicsi kedve is elmegy az élettől.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.06.01., 22:57Am azért szüntették be öngyilkos topikot, mert sokan leírták, hogy hol-mikor.milyen módon teszi meg.
Nyilván ezeket kéne gyorsan kimoderálni, de senki nincs itt 24 órában. Én napi 1 - 2 órát vagyok itt átlagban.
Igaz, mostanság nincs is sok aktív felhasználó, aki ír is.
Az most mindegy, hogy regelt meg aktív, ha nem ír, akkor mindegy.
Am azért szüntették be öngyilkos topikot, mert sokan leírták, hogy hol-mikor.milyen módon teszi meg.
Nyilván ezeket kéne gyorsan kimoderálni, de senki nincs itt 24 órában. Én napi 1 - 2 órát vagyok itt átlagban.
Igaz, mostanság nincs is sok aktív felhasználó, aki ír is.
Az most mindegy, hogy regelt meg aktív, ha nem ír, akkor mindegy.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.06.01., 22:54Sikeres öngyilkossági módozatok aka apró trollkodásom:
- követni a marteres kocsit, mikor cementet szór, azaz cementbúvárkodás, olyan lehetsz végén, mint a Han Solo
- kanállal fejbeverni magad
xD
Nah, oké.
Ez csak afféle trollkodás.
Am nem kell megijedni, nem vagyok szuicid, csak gondolatban, azaz már 2014 óta nem tettem semmit, mert hiába mennék el, nem tudnám megtenni. Akkor meg minek szórjam pénzt!?
Jó lenne, ha doki néni meg az eü nem lenne ennyire kényes és nem egy havi adagot írnának mindenből. Mert ugye mindenki lehet rosszabbul, így hiába írnak fel neki 4 havit mindenből összesen több helyről, mégsem abuzálhatja annyira, hogy elfogyjon 3 hónap alatt, mert feltűnő lenne. De ez igazából eü hibája.
Bár előbb kisírtam magam J.R.R. Tolkien Szilmarilok c. könyvének olvasása közepette.
Szerintem olyan topik kéne, hogy érzelmi/hangulati krízis, azaz ott leírhatja, hogy kivan, mert megerőszakolták, mert akármilyen verbális vagy tettleges bántalmazás, meg ahol lehet is szidni kicsit elnyomó családtagokat meg ilyesmi, DE előremutató megoldások is lehetnének.
Azaz kinek mi segít, pl. nekem az, ha nézek sorozatot, amiben azonosulni tudok hánytatott életű főszereplővel, vagy olvasok olyan könyvet, s kisírom magam meg ilyenek.
Sikeres öngyilkossági módozatok aka apró trollkodásom:
- követni a marteres kocsit, mikor cementet szór, azaz cementbúvárkodás, olyan lehetsz végén, mint a Han Solo
- kanállal fejbeverni magad
xD
Nah, oké.
Ez csak afféle trollkodás.
Am nem kell megijedni, nem vagyok szuicid, csak gondolatban, azaz már 2014 óta nem tettem semmit, mert hiába mennék el, nem tudnám megtenni. Akkor meg minek szórjam pénzt!?
Jó lenne, ha doki néni meg az eü nem lenne ennyire kényes és nem egy havi adagot írnának mindenből. Mert ugye mindenki lehet rosszabbul, így hiába írnak fel neki 4 havit mindenből összesen több helyről, mégsem abuzálhatja annyira, hogy elfogyjon 3 hónap alatt, mert feltűnő lenne. De ez igazából eü hibája.
Bár előbb kisírtam magam J.R.R. Tolkien Szilmarilok c. könyvének olvasása közepette.
Szerintem olyan topik kéne, hogy érzelmi/hangulati krízis, azaz ott leírhatja, hogy kivan, mert megerőszakolták, mert akármilyen verbális vagy tettleges bántalmazás, meg ahol lehet is szidni kicsit elnyomó családtagokat meg ilyesmi, DE előremutató megoldások is lehetnének.
Azaz kinek mi segít, pl. nekem az, ha nézek sorozatot, amiben azonosulni tudok hánytatott életű főszereplővel, vagy olvasok olyan könyvet, s kisírom magam meg ilyenek.
Idézet tőle: Josszi ekkor: 2022.06.01., 20:36kib, melegfront volt ma (is) én a tegnapot toltam végig migrénnel.. sztem akinek érzékenyebb az agyhártyája az jobban megérzi a frontokat, amiből kárpátmedencei helyezkedésünkből kijut évi 150-200 😀
kib, melegfront volt ma (is) én a tegnapot toltam végig migrénnel.. sztem akinek érzékenyebb az agyhártyája az jobban megérzi a frontokat, amiből kárpátmedencei helyezkedésünkből kijut évi 150-200 😀
Idézet tőle: Josszi ekkor: 2022.06.01., 20:34worst scenario: 10-12 nap csonthártya gyuszi 4 őránkénti cataflammal es algopyrinnel.. (saját tapasztalat)
worst scenario: 10-12 nap csonthártya gyuszi 4 őránkénti cataflammal es algopyrinnel.. (saját tapasztalat)
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.06.01., 19:32Kellene egy kihangsúlyozom moderált! "suicid room" ahova el lehetne sírni az ilyen ötleteket.. habár a szomorkodó hely is lehet ennek helye. Csak az a nagy gond ha valaki az ilyen jellegű bejegyzéseket komolyan is gondolja. :/ Nem mintha nekem időnként nem jutna eszembe.. A lelkisegély tényleg nem csinál semmit.. kb mintha a szomszéd Bözsi néninek mondaná az ember.. max mentőt küld.
Kellene egy kihangsúlyozom moderált! "suicid room" ahova el lehetne sírni az ilyen ötleteket.. habár a szomorkodó hely is lehet ennek helye. Csak az a nagy gond ha valaki az ilyen jellegű bejegyzéseket komolyan is gondolja. :/ Nem mintha nekem időnként nem jutna eszembe.. A lelkisegély tényleg nem csinál semmit.. kb mintha a szomszéd Bözsi néninek mondaná az ember.. max mentőt küld.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.06.01., 19:04Drága többi adminok! Arról sem szabad írni, ha valakinek szuicid késztetése van? Mert akkor cart sem ér az oldal...
Vagy csak módozatokról ne írjunk? Pedig én tok írni néhányról, mit miért ne, mert nem sikeres, csak még rosszabb lesz tőle.
Drága többi adminok! Arról sem szabad írni, ha valakinek szuicid késztetése van? Mert akkor cart sem ér az oldal...
Vagy csak módozatokról ne írjunk? Pedig én tok írni néhányról, mit miért ne, mert nem sikeres, csak még rosszabb lesz tőle.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.06.01., 17:52Szét volt törve, ott lógott csak a korona.. tegnap kértem időpontot, ma már mehettem. A gyors megkönnyebbülés volt a lényeg, még ha nem is fájt, zavaró volt. "Bivalyb@sznádon" másfél hetet várattak volna. :/ De nem volt olcsó mulatság, annyi szent.. ahogy a fogpótlás se lesz.
Szét volt törve, ott lógott csak a korona.. tegnap kértem időpontot, ma már mehettem. A gyors megkönnyebbülés volt a lényeg, még ha nem is fájt, zavaró volt. "Bivalyb@sznádon" másfél hetet várattak volna. :/ De nem volt olcsó mulatság, annyi szent.. ahogy a fogpótlás se lesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.06.01., 17:47Az qrva sok... Én Pesten ugyanezért sokkal kevesebbet fizettem. Amúgy a szájseb. klinika jó, csak bírd ott a helyszínen azt a pár órás várakozást...
Az qrva sok... Én Pesten ugyanezért sokkal kevesebbet fizettem. Amúgy a szájseb. klinika jó, csak bírd ott a helyszínen azt a pár órás várakozást...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.06.01., 17:36Na, ez az, ami nem biztos Pár éve a barinőmnek meséltem, hogy érzem magam, aszongya: te, ez hőhullám! Klimax alatt neked nem volt? Hát, nem. A pajzsmirigy-alultermelés túlgyógyszerezése miatt volt...
Na, ez az, ami nem biztos Pár éve a barinőmnek meséltem, hogy érzem magam, aszongya: te, ez hőhullám! Klimax alatt neked nem volt? Hát, nem. A pajzsmirigy-alultermelés túlgyógyszerezése miatt volt...
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.06.01., 17:3322 ezerért kihúzták egy rágófogamat, illetve annak a darabjait.. most a Cataflamnak hódolok..halleluja.
22 ezerért kihúzták egy rágófogamat, illetve annak a darabjait.. most a Cataflamnak hódolok..halleluja.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.06.01., 17:29https://greenlife.hu/pajzsmirigy-alulmukodes/
benne van
https://greenlife.hu/pajzsmirigy-alulmukodes/
benne van
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.01., 14:14Idézet tőle: ElijahShadeÉn pl. fázok pulcsi nélkül este, DE abban meg lefövök.
Mint valami klimaxoló nő, pedig nem is vagyok az. xD
Fax kivan egésszel.
Nekem PMs is van sztem a klimax nálam már kezdödik sajna 🙂
Idézet tőle: ElijahShadeÉn pl. fázok pulcsi nélkül este, DE abban meg lefövök.
Fax kivan egésszel.
Nekem PMs is van sztem a klimax nálam már kezdödik sajna 🙂
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.06.01., 13:48Én pl. fázok pulcsi nélkül este, DE abban meg lefövök.
Fax kivan egésszel.
Én pl. fázok pulcsi nélkül este, DE abban meg lefövök.
Fax kivan egésszel.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.01., 13:38Idézet tőle: ElijahShadeMa reggel szédültem ágyban, be kellett vennem fájdalomcsillapítót meg plusz egy fél rivotrilt (0,25 mg-os, legkisebb adag).
Utána megmértem vércukrom, tökéletes, 5,6.
Vérnyomás is: klassz, 129-es.
Szerintem ez valami fronthatás miatti hülyeség volt, AVAGY alvás közbeni pánikroham.
Na mindegy.
Remek egy nap, az tuti....
És ti hogy vagytok ma?
Nekem is van sokszor szédülés hányinger pánikroham stb.
De nem tudom mitól.
Már most utálom a nyarat.
Idézet tőle: ElijahShadeMa reggel szédültem ágyban, be kellett vennem fájdalomcsillapítót meg plusz egy fél rivotrilt (0,25 mg-os, legkisebb adag).
Szerintem ez valami fronthatás miatti hülyeség volt, AVAGY alvás közbeni pánikroham.
Na mindegy.
És ti hogy vagytok ma?
Nekem is van sokszor szédülés hányinger pánikroham stb.
De nem tudom mitól.
Már most utálom a nyarat.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.06.01., 13:37Idézet tőle: KleóIgen, guglihaverba beírod a vizsgálat betűkódját (TSH stb.), és kiad rá sok mindent. Én speciel a Webbetegét szeretem.
Igen régen megleltem a t3 t4
de ezt a TPO-t nem találom sehol,hogy mi a referencia tartománya,vagy hogy meddig jó.
Vagy nem írják sehol vagy passz .
Idézet tőle: KleóIgen, guglihaverba beírod a vizsgálat betűkódját (TSH stb.), és kiad rá sok mindent. Én speciel a Webbetegét szeretem.
Igen régen megleltem a t3 t4
de ezt a TPO-t nem találom sehol,hogy mi a referencia tartománya,vagy hogy meddig jó.
Vagy nem írják sehol vagy passz .
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.06.01., 13:10Ma reggel szédültem ágyban, be kellett vennem fájdalomcsillapítót meg plusz egy fél rivotrilt (0,25 mg-os, legkisebb adag).
Na mindegy.
És ti hogy vagytok ma?
Ma reggel szédültem ágyban, be kellett vennem fájdalomcsillapítót meg plusz egy fél rivotrilt (0,25 mg-os, legkisebb adag).
Na mindegy.
És ti hogy vagytok ma?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.06.01., 07:17Tíz személyiséggel küzd a 22 éves férfi, a legfiatalabb mindössze négy esztendős
Tíz személyiséggel küzd a 22 éves férfi, a legfiatalabb mindössze négy esztendős
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.05.31., 18:16Szabin leszek jövő héten, kellene nekem is valami alkohol-nap, de sajnos nem szeretem meg fáj tőle a hasam. Múlt szabira is elterveztem, azt nem lett semmi belőle.
Szabin leszek jövő héten, kellene nekem is valami alkohol-nap, de sajnos nem szeretem meg fáj tőle a hasam. Múlt szabira is elterveztem, azt nem lett semmi belőle.