Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 30 / 569Következő

Óvatosan azzal! Erős. 

Vodka-koktélszerű.

Neked?

Van a kezemben 2dl vörös!

Részemről igen!

Meg fiúk!

Mi van csajok, nem iszunk valamit? 

Már itt van! 😀

Idézet tőle: Kleó

*

Mit izélgettetek, h írjam már meg azt a blogot, oszt mindenki tojik rá... Tom, késő (korán?) van. De semmire nem reagáltok.

Engem nagyon érdekel.

Jó zabát!

Furán érezném magam. Soha nem volt viselt éxerem. Még régebben 1 nővel viseltünk ezüst gyűrűt, de annak is csak az egyik fele van meg, a másik nincs, pedig emlékszem, hogy felszedtem a földről amikor megdobott vele.

Van aranylánc meg gyűrű többféle. Sőt, valahol meg kell lennie még a két arany karikagyűrűnek is, amit apai nagyanyám adott azzal a kijelentéssel, hogy fog ő még táncolni a lakodalmamon.

Inkább el kellene adni.

Mentem zabálni, jó éjt!

Yess.

Már az aranyat?

Vedd föl!

Voltam biztosítósnál múlt héten, és kiderült, hogy apám anno az aranyat is bebiztosította amit nekem adott, valami 270e ft értékben. Jó lett volna, ha nincs nyoma, bár a félörökösnek semmi köze hozzá, de akkor is. A biztosítós meg mondta, hogy mivel ők laknak majd ott, nekik lenne előnyös újrakötni a biztit, ami lejár valamikor mostanában.

Minden nap úgy megyek be a mhelyre, hogy milyen jó is lenne felmondani. Ha pl. ebben a hónapban felmondanék, akkor a júli felét szabin tölthetném, az aug teljesen szabad lenne, aztán szeptemberben lehetne variálni, hogyan tovább.

*

Mit izélgettetek, h írjam már meg azt a blogot, oszt mindenki tojik rá... Tom, késő (korán?) van. De semmire nem reagáltok.

Nehéz erre válaszolni. Amiből ki lehetne lépni, ki kell... Persze mondani könnyű.

Ja egy romokban levő házasság, 3 éve totális bolondokháza munkahely + édesapám halála, előtte végignézni 1 éven keresztül a rák hogy emészti fel. Lehet ezért sem őszinte a mosolyom....

"Legjobb" a kettő együtt.

Ja, a rossz munkahely simán stresszelhet úgy, mint egy rossz kapcsolat.

Mi baj van a munkahellyel?

Sztem először azt kéne rendezni.

Jó lenne egy hűvsebb helyen élni,ahol nincs nyár,pl:Alaszka,vagy Canada.

Egy szép házban lakni erdő,hegy,tó,vagy óceán mellet nagy zöld kerttel tele fenyőkkel.

Valami kisvárosban ahol nincs nyüzsi.

Vagy valahol a balaton mellett egy kisvárosban,faluban ahol van minden,légkondis ház persze nyárra,vagy addig elmennék lakni,Északra valahová,peersze azért tudnék angolul,és vezetni is.

Kastély, birtok, teljes személyzet, állatok.

Űrhajón utaznék egyedül akármerre, betegség és öregedés nélkül persze. Lenne ott egy replikátor, amivel bármit előállíthatnék, legót, modellvasutat, videojátékokat, mesterséges nőket.

INTERAKTIVITÁS:

MINDENKIHEZ SZÓLÓ KÉRDÉS:

Mit lenne az áloméletformád?

Nekem az, hogy csomó flúgos, szellemes, tehetséges művésszel, zenésszel, íróval, költővel értekezzek, 

ill. egy koncertszervező cég embere legyek és sok underground zenésszel találkozzak. 

Sok underground zenésszel találkoztam így is évek alatt személyesen és neten (koncert előtt és után) és promoltáltam neten őket.

Illetve még nagyon kisszámú tehetséges művésszel is értekeztem neten. 

Sajnos azonban ebből nem lehet megélni, így olyat is kell csinálni, amit nem szeretek.

Annyi mindent kellene csinálni.

Takarítani, elmenni dekatlonba, elmenni békásra a bringáért, bringázni, játszani, foglalkozni valamelyik leendő weboldalammal. Holnap meg már vasárnap.

Idézet tőle: John Doe

Finom sült husi illatod lehet. 🙂

Hülye !  :)))

Finom sült husi illatod lehet. 🙂

Lóbalzsam elfogyott,bekentem rozmaring krémmel,hátha.

Lóbalzsamot neki vagy Voltaren-t! 

Anyának mindig segít!

Sziasztok! Rég jártam itt 🙂

Ami történt mióta nem voltam itt, akik ismernek: elváltam, 1 éve új párom van aki elfogadott gyerekestül és képes volt miattam feláldozni a 300km-rel odébb lévő munkahelyét és biztonságát és ideköltözni hozzám a közös kalandunk kezdetére. Nagyon jó vele, semmi olyan nincs mint az ex-férjemmel, néha van 1-1 kicsi összezörrenés de az inkább csak a külső körülmények miatt (pl. mindketten nagyon kimerültünk a héten, keveset aludtunk, ilyesmi), de ezt mindketten tudjuk és ennek megfelelően nagyon jól vagyunk, boldogan és szeretjük egymást.

Én viszont nem vagyok jól még mindig. Tavaly óta nem járok pszichoterápiára, viszont autodidakta módon önfejlesztek. Nagyon sok mindenben fejlődtem, sok mindent elfogadtam magammal kapcsolatban, sok mindent feldolgoztam, lépegetek előre. Úgy érzem valami lappangó dolog van a háttérben ami nem derült ki anno mivel akkor nagyon túlsúlyban volt a szorongásom és emiatt háttérben maradt az alapprobléma.

A hangulatom ingadozó még mindig, gyakran elfelejtek dolgokat, van hogy nagyon belelendülök valamibe és van hogy totálisan nem megy semmi. A párkapcsolatom rendben van, a munkahelyem nem, utálok ott dolgozni ahol vagyok, fel fogok mondani, a jövő még kérdéses. Hosszas kutakodás után ADHD-t feltételezek, de szeretnék elmenni kivizsgálásra. Érzem, tudom hogy nem vagyok neurotipikus, és feszít, hogy nem tudom mi az pontosan amiben más vagyok, mivel úgy érzem nem tudok magamnak segíteni bármivel is próbálkozok ami neurotipikus embereknek segít. Vagy bipoláris, vagy ADHD vagy nem tudom de valami van. Párom támogat, aranyos, szeret. Nagyon szeretném, ha boldoggá tudnám tenni és bár ő azt mondja, a puszta jelenlétem is boldogság neki, azért tudjátok, nem akarom ráterhelni a hülyeségeimet amikkel napi szinten küzdök. Tudnátok segíteni merre induljak el? Akihez jártam pszichoterápiára, hozzá nem szívesen mennék vissza, viszont akit meg találtam hogy jó lenne, tele van, nem tud fogadni.

Idézet tőle: Kleó

Ezzel azért jó lenne orvoshoz menni.

Hétfőn meglátom,már vagy 3 napja időnként jön a hűhullám aztán elmulik...

Fűnyírót,aztán az erkélyen a fotelt mert elázott.

Aztán eső után kimentem egy rövid gyaytába meg ujjatlanvba kavicsot szórni az utcában.

Ugyhogy mármi lehet,picit fáztam is.

Multkoriban a hátam fájt vagy 3 napig hogy alig tudtam menni,aztán elmult.Meg reuma csontritkulás stb.

de elég egy rossz mozdulat.

Ezzel azért jó lenne orvoshoz menni.

Emeltél valamit? Vagy egyszer csak elkezdett fájni?

Gyerekek annyira meghúztam valamivel a hátamat,se ülni se feküdni nem tudok,még menni is köhögni is fáj.

Azt sem tudom mit vegyek be,vagy mivel kenjem be.

Életemben talán ha 3x  volt ilxyen borzasztó fájdalom.

(Nem erről fog szólni.) Ha kihúztam eddig, azt a kb. 8 évet, ami max. hátra lehet, már túlélem. 😀

Szokásos

Nem alvós

Fejemben képek

Temérdek

Kavarog hogy tépjem

Szét a szemérem

Szőrszálait ragacsos kézzel.

Sziasztok skacok és csajok!

Ne feledjetek pár reklámra kattintani időként, mondjuk naponta egyszer, s kicsit mászkálni adott oldalon belül, hogy zökkenőmentesen működhessen a weboldal még sokáig.

A Donate gombra kattintva adakozhattok is, ha van rá fölös pénz.

Jah. Nekem meg magyarázza már el vki, h mi a különbség az erős vagy folyamatos szorongás és a pánikroham között?

Már a címét megírtam Word-ben... Jön majd az ihlet, addig csak csigázódjatok fel! 😉

engem (is)

Én közepesen, imádom ha szar idő van kint, mert akkor nincs meg a késztetés a kimenésre, és a bűntudat, hogy nem mentem ki.

A szarkalefosás akár szerencsét is jelenthet.

Ki hogy van?

Itt becsapott ménkűűűű! 

Vizelési fájdalom, éjjel is alig tudtam aludni, szedhetek gyógyszert, odakünn Dante Pokla, nagy légnyomás-különbség..... 

Éjjel rángtam ágyban és eléggé pszichotikus vagyok, de nagyobb mennyiségben nem szedhetek gyógyszert....

Olyan, mintha valami bent folyton dörömbölne..... 

Ez a bukás előszele..... 

Egy ismerős meg rámírt ma, hogy lefosta egy szarka, és mindene mocskos lett.... 

vígan,vagy hervadtan..de egy biztos keménymag alapon...a többi kuka..písz

Ez igaz. De egyelőre nincs türelmem gépelni, meg még nem állt teljesen össze, így túl hosszú (és uncsi) lenne.

Jó szarul, sokszor meglepődöm hogy még mindig életben vagyok teljesen szabadon (nem elzárva egy zárt osztályra), ami mögött nulla öngyilkossági kísérlet van (tényleg ennyire jól tűrök?)

ElőzőOldal 30 / 569Következő