Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 45 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Sajnos az lesz... Citrom+víz. Tisztán nem merem 🙁

Szerintem az is jó. Vagy igyál vodka ivás előtt és után is vízet. Az ugyanúgy jó a gyomornak. Evés is.

Sajnos az lesz... Citrom+víz. Tisztán nem merem 🙁

Én, mint alkesz-drogos lotyó, bajban vagyok... Fogy az ásványvíz, de azért ugyan le nem megyek. Most igyam csapvízzel a vodkát?

Fura dolog ez az óraállítás. Egyszerűen eltűnik az idöből egy óra. Olyan komolytalan kezd tőle lenni az egész. Egyébként is fura, mikor kezdődött az idő? Mi volt mielőtt elkezdődött volna? Olyan, mintha egy téves fogalmat használnánk. Olvasgatom a téridő elméleteket, de mindenre nem ad választ. 

Én rugalmas vagyok. Hamar átállok.

Undorító aki kitalálta ezt az óra tologatást!

Télen 16 órakor már sötétedik.

Nyáron 19-20 óráig még világos van,Alig várom akkor,hogy lemenjen a nap,mert megdglök a melegtől,le van húzva az összes redőny .

Nem lehet megszokni semmit.

Kakacar az egész...

Már átállítottam az órám, próbálom szokni...

Én sem tudom soha megszokni.

Undorító óra nyárra állítást hogy bírjátok? Én kb. 2 hétig szenvedek. A télire, a normálisra visszaállításkor 1 nap alatt alkalmazkodom. Ez abnormális, 13 órakor delel a Nap...

Azok mink 2-en vagyunk... Csak ne csökkenne estére annyit.

Idézet tőle: Panda63

Ki hogy viseli ezt a hirtelen felmelegedést? Én rosszul . Ráadásul a hét hete történt risperdal csökkentésből is vannak még problémáim

Én örülök neki! 

Idézet tőle: Gray5

Idézet tőle: gb.kitty

Kint rotyog a gulyás a kertben,nemsokára kész 🙂

Úton vagyok oda! 😛

Gyere várunk szeretettel.

A stomszédban lagzi van,ha szerencséd van,kapsz sütit is 🙂

Úton vagyok oda! 😛

Mire belépek már,teljesen mást írok mint amit elterveztem :D. 

Na,az van, hogy én örülök, hogy egy jó pár embert megismerhettem innen a búráról  személyesen.Örülök azoknak is akikkel már nem tartrom a kapcsolatot és annak is akivel tévútra mentek a dolgok.Hát előfordul, hogy az is furcsán viselkedik akinek semmilyen diagnózisa sincsen :D.  És ez megint nem a kívánságműsor,de Johnnak üzenem, hogy bekaphatod...a pilóta kekszet:))  Most hirtelen, ennyi jutott az eszembe.

Idézet tőle: Panda63

Ki hogy viseli ezt a hirtelen felmelegedést? Én rosszul . Ráadásul a hét hete történt risperdal csökkentésből is vannak még problémáim

Rosszul!

Hányinger,gyengeség,fáradság,depresszió mint mindíg.

Nekem a 20 fok is sok,nem hogy a nyári 40.

Meg vagyok halva.

utálom a nyarat.

Nagyon rosszul viselem azt, hogy este 7 fokkal hidegebb van, mint nappal, és gyakoribbak emiatt hangulatingadozások, ÉS sajnos alvászavar is borzalmasabb. 

Idézet tőle: Kiscsillag

Az fini! 🙂

Jaja!Lehet 1-2 apróbb rovar belefulladt,de akkor így jártak 🙂

Az is hús, ha véletlenül megeszitek.

Idézet tőle: Kiscsillag

Az fini! 🙂

Jaja!Lehet 1-2 apróbb rovar belefulladt,de akkor így jártak 🙂

C. Lajos! 

Hogy vagy?

Az fini! 🙂

Írjon az is, aki ritkán szokott! 🙂

Idézet tőle: ElijahShade

Szívesen lennék 23 - 25 év között, akkor minden olyan egyszerű volt. 

Simán megírtam egy héten 2 vizsgát ötösre, meg elmentem 1 koncertre, és nem volt semmi nagy fizikai bajom.

Ezzel én is így voltam!

Kivétel,hogy kettes voltam majdnem akármit elolvasom az Istennek nem bírom megjegyezni.Vagy rögtön elfelejtem.

Ja, ne feledjétek, hogy a bura működéséhez szükséges kedves adminünknek, Amaterasu Galaxy-nek kifizetni havi díját a szolgáltatónak, aki adja szerverparkot burának.

Ezen okból havi 10-szer mindenki katt egy reklámra - tehát összesen ha havi 10-szer 10 külön reklámra kattint minden egyes regelt felhasználó, akkor már megvan akár 2 havi is.

Ha megtörtént kattintás, akkor kicsit mászkáljatok oldalon belül 2 percig, és minden oké!!!! 

Illetve még lehet támogatni is pénzzel burát, hogy működni tudjunk, ha van rá fölös keret - ezt a Támogatás PayPal donate fül alatt tudjátok megtenni.

Előre is köszönjük!

Szívesen lennék 23 - 25 év között, akkor minden olyan egyszerű volt. 

Simán megírtam egy héten 2 vizsgát ötösre, meg elmentem 1 koncertre, és nem volt semmi nagy fizikai bajom.

Jó, én feldobok egyet: Ma boltban vásároltam kaját éjjelre, mert én éjjel is étkezem, ÉS láttam 3 olyan nemzetiségű lényt, akik megvertek annó, és egyből triggerelődtem. 🙁 

Meg is vártam, míg fizetnek és elhúznak....

Am meg elég rossz colitis ulcerosa-m (bélfekély), és elég szomorú lettem boltban hogy nem igazán ehetek sok mindent, pl. túl édes dolgot, túl fűszeres, túl csípős, túl hagymás. 

Végül is vettem elég drága és finom feketeteás csokit. Attól majd nem lesz baj.

Igaz, van egy jóféle kezelés rá, De sajnos vényköteles, ÉS csak helyben kapni, AHOL is, mikor felhívtam kérdezi asszisztensnő:

- Hát, ez meg hogy jött magának!? Ki írta fel? 

Elmagyaráztam, és felírta.

Am már megszoktam. Hajdú-Biharban orvosok és lógusok is eléggé prosztók. Nem véletlen, nincs is messze Ukrajna, kapunk is határon túli magyarokat, és ezért sokan utálni fognak, de nem szeretem, hogy többet kell miattuk várni rendeléseken.

Már ezeket mind megkaptam:

- Azért van a bélfekélye, mert ideggyenge!

- Azért nem tudom meggyógyítani, mert átriai gyógyszereket szed!

- Mindenki azt hiszi, hogy maga gáz, mert nőies gesztusok, metakommunikáció, de közbe tök drabális medve.

- Nagyon érdekes gondolatai vannak, ÁM nagyon félemetes a koponyás pulcsija, nem tudom, miben tudnék segíteni.

Mi ez a fene nagy aktivitás? Dobjatok fel már vmi témát: betegség, gyszer, élet stb.

Ne má John,akkor neked is jobbulást!

SZARUL MINT MINDEN NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

Én happy vagyok mert megyek ma terápiára. Szomorú mert utána temetésre.

Hali!

Ki hogy van?

C-PTSD-nek BNO kódja sincs. Csak a PTSD-nek.

Igen, ilyen is gyakori: maga nem ez meg az, de ehhez-ahhoz a gyógyszerhez kell a diag. A következő orvos (pl. kh.-ban) meg készpénznek veszi.

Juhé, még egy Tiapridal-hívő! Az egyetlen AP, ami nekem mindenre IS bevált, immár másodjára.

Ebből jó nagy félreértés lehet. Pl borderre mindent írnak, persze más diagra. Aztán így bipol meg minden lehet az emberből, ha más orvos ezt nézi.

Idézet tőle: ElijahShade

Arról nem is szólva, hogy ahogy mondta is áter, egyes diagok pusztán ''kellenek'' gyógyszer felírásához.

Ugye nem egzakt tudomány se pszichológia, se átria, így kb. próba-cseresznye alapon adnak gyogyikat, nagyjából belövik mi vagy mik kell(enek), milyen típusú (AP, AD, nyugtató, benzó, altató stb.) aztán egyik majd csak jó lesz, és lehet vele ellenni, mellékhatásokat lehet tolerálni vele.

Am igazából minden egy katyvasz, és nagy komorbiditás is van valóban.

Pl. nekem nincs leírva, de van elkerülő személyiségzavar - olyan helyeket, amik rosszra emlékeztetnek, olyan városrészek, ahol rossz történt velem elkerülöm. És ha olyan embereket látok, akik emlékeztetnek külsőleg valakire, aki rosszat tett velem, AKKOR nagyon ideges leszek és befordulok, néha még kerülőútra is megyek, kétszer hosszabb úton. 

Szintén nincs nyomtatásban OCD, de lakásból elmenés elől legalább 1-szer ellenőrzöm, hogy nem folyik víz se WC-ben, se csapból, be van-e csukva hűtő, mind le van kapcsolva villanyok közül.

Egyébként rám kapásból vagdosás miatt mondták, hogy border,  mert ugye barátaim visszaéltek bizalmammal és ezért nem bíztam emberekben, és ezért volt öngyi kísérlet, ezt el is mondtam, DE nem mondtam semmit sem ürességérzetről, sem semmiről, DE mivel leírták, utánanéztem, beleéltem magam, egy része igaz is volt rám, most kb. fele már csak.

Am volt egy nő youtube-on, aki külföldi, és vagdosta magát, mert nagyon csalódott emberekben és sok rossz érte, sok emberben csalódott és meghalt szerelme betegségben vagy balesetben. Ha valakit érdekel, és szereti melankolikus zenét, akkor Corinna Fugate, később egyébként átnevezte magát Rose Mercury-re.

Engem sem az zavart, hogy megvertek, hogy főtéren és buszon is kondom felfújására stb. kényszerítettek, NEM maga az eset, HANEM hogy a felnőttek közül senki nem segített. Ez 2003-ban történt az eset, ÚGYHOGY azt se lehet mondani, hogy persze, manapság gonoszak emberek, bezzeg régen (hahahaha,mikor ezt mondják, jót mulatok magamban). Persze okát értem, hogy miért nem segítettek, hiszen kisebbségiek voltak, és tőlük mindenki fél..... De hogy rendőr is azt mondta, be lehet perelni őket, de veszélyes, és nincs is sok értelme, meg szüleim is kérdezték, hogy miért nem szóltál, miért nem védted meg magad.

Egyébként apám meg akarta őket verni, bár anyám nem engedte. Igaz, az önbíráskodás, amit a törvény büntet. Meg ugye jött volna kiscsalád is..... 

Igaz, nekem csak autoagresszió van (önbántalmazás), üresség, öngyilkossági gondolatok időnként meg derealizáció és deperszonalizáció lenne Tiapridal nélkül. Igen, Tiapridal mindenre is jó nekem Tiapridal és Latrigil, ez a két legfontosabb dolog, ami kell. Mindegy minek a tünete, de hangulatingadozás van meg pszichotikus tünet és alvászavar. Ez a lényeg. 

Egyébként én pont akkor leszek ideges, ha sokan vannak köröttem, mert inkább introvertált vagyok. Ez alól az képez csak kivételt, ha épp közléskényszerem van.

Akár a C-PTSD is igaz lehet rád.

Csak néha 1-2 pillanatra nézek be, mert közben olvasok más oldalakat is neten meg nézek videókat, ilyesmi.

Na jó' van, Elijah óvas. Csak nem ír... Pedig szokott mondanivalója lenni...

Jaj, de jó, h megint dumálok magamban... Lassan piás leszek, még zabálásról lemondtam 🙁

Ah, ilyen enyhe OCD-vel nem törődnek, mint az én közlekedési-agorafóbiámmal sem...

Már vacsiztam, de ennék még, viszont még 1 fogmosást nem kívánok. Brühühü.

A franczba, kezdek álmos lenni, pedig van még pijjjám.

Igen, ilyen is gyakori: maga nem ez meg az, de ehhez-ahhoz a gyógyszerhez kell a diag. A következő orvos (pl. kh.-ban) meg készpénznek veszi.

Juhé, még egy Tiapridal-hívő! Az egyetlen AP, ami nekem mindenre IS bevált, immár másodjára.

Arról nem is szólva, hogy ahogy mondta is áter, egyes diagok pusztán ''kellenek'' gyógyszer felírásához.

Ugye nem egzakt tudomány se pszichológia, se átria, így kb. próba-cseresznye alapon adnak gyogyikat, nagyjából belövik mi vagy mik kell(enek), milyen típusú (AP, AD, nyugtató, benzó, altató stb.) aztán egyik majd csak jó lesz, és lehet vele ellenni, mellékhatásokat lehet tolerálni vele.

Am igazából minden egy katyvasz, és nagy komorbiditás is van valóban.

Pl. nekem nincs leírva, de van elkerülő személyiségzavar - olyan helyeket, amik rosszra emlékeztetnek, olyan városrészek, ahol rossz történt velem elkerülöm. És ha olyan embereket látok, akik emlékeztetnek külsőleg valakire, aki rosszat tett velem, AKKOR nagyon ideges leszek és befordulok, néha még kerülőútra is megyek, kétszer hosszabb úton. 

Szintén nincs nyomtatásban OCD, de lakásból elmenés elől legalább 1-szer ellenőrzöm, hogy nem folyik víz se WC-ben, se csapból, be van-e csukva hűtő, mind le van kapcsolva villanyok közül.

Egyébként rám kapásból vagdosás miatt mondták, hogy border,  mert ugye barátaim visszaéltek bizalmammal és ezért nem bíztam emberekben, és ezért volt öngyi kísérlet, ezt el is mondtam, DE nem mondtam semmit sem ürességérzetről, sem semmiről, DE mivel leírták, utánanéztem, beleéltem magam, egy része igaz is volt rám, most kb. fele már csak.

Am volt egy nő youtube-on, aki külföldi, és vagdosta magát, mert nagyon csalódott emberekben és sok rossz érte, sok emberben csalódott és meghalt szerelme betegségben vagy balesetben. Ha valakit érdekel, és szereti melankolikus zenét, akkor Corinna Fugate, később egyébként átnevezte magát Rose Mercury-re.

Engem sem az zavart, hogy megvertek, hogy főtéren és buszon is kondom felfújására stb. kényszerítettek, NEM maga az eset, HANEM hogy a felnőttek közül senki nem segített. Ez 2003-ban történt az eset, ÚGYHOGY azt se lehet mondani, hogy persze, manapság gonoszak emberek, bezzeg régen (hahahaha,mikor ezt mondják, jót mulatok magamban). Persze okát értem, hogy miért nem segítettek, hiszen kisebbségiek voltak, és tőlük mindenki fél..... De hogy rendőr is azt mondta, be lehet perelni őket, de veszélyes, és nincs is sok értelme, meg szüleim is kérdezték, hogy miért nem szóltál, miért nem védted meg magad.

Egyébként apám meg akarta őket verni, bár anyám nem engedte. Igaz, az önbíráskodás, amit a törvény büntet. Meg ugye jött volna kiscsalád is..... 

Igaz, nekem csak autoagresszió van (önbántalmazás), üresség, öngyilkossági gondolatok időnként meg derealizáció és deperszonalizáció lenne Tiapridal nélkül. Igen, Tiapridal mindenre is jó nekem Tiapridal és Latrigil, ez a két legfontosabb dolog, ami kell. Mindegy minek a tünete, de hangulatingadozás van meg pszichotikus tünet és alvászavar. Ez a lényeg. 

Egyébként én pont akkor leszek ideges, ha sokan vannak köröttem, mert inkább introvertált vagyok. Ez alól az képez csak kivételt, ha épp közléskényszerem van.

Írtatok egy csomó érdekességet a Társkeresőben. Valóban, a pszichés betegségeknél (is) rendkívül magas a komorbiditás, így vagy ezerféle diagot kap az ember, vagy egyet-kettőt "ráfognak". Azt már írtam, – ahogy Elijah-nál is – a border szövődménye a bipol. Az alkoholizmus meg leginkább tünet.

Kösz. 😀

A rohadt francba, 2 napja minden a másik oldalamon fáj, mint eddig. Megfordultam???

Jaj,Kleó ez annyira vicces... sírok... jobbulást!

Azaz!

Állandó izzadás,rólam is állandóan ömlik a víz.

Állandó fáradság,áémosság.

Csontritkulás.depreszió.

Női bajok,mondjuk ez neked nem lesz  🙂

Székrekedés.

édesség iránti vágy az nemtom mitől van,székrekedés.

Nyáron az ilyen 30-40 fokban csak vegetálok majd széthányom magam a melegtől,annyira rosszul vagyok.

Idézet tőle: Wildflowers

Nekem mindig nyaralásos kikapcsot javasol az orvos. De mivel arra nincs lehetőségünk...

Max egy séta fér bele, vagy egy kávé a kiülős teraszon egy cukrászdában.

Jobbulást!

Nyaralás is jó lenne nekem feltöltődésre. Nekem sincs rá lehetőségem. 

Amiket javasolt, azok azonnali feszültségoldásra jók.

Nekem mindig nyaralásos kikapcsot javasol az orvos. De mivel arra nincs lehetőségünk...

Max egy séta fér bele, vagy egy kávé a kiülős teraszon egy cukrászdában.

Jobbulást!

ElőzőOldal 45 / 569Következő