Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

Vegetálok, semmihez nincs kedvem.

Törölt felhasználó reagált erre.
Törölt felhasználó

Miújság lányok fiúk?

El van mindenki tűnve. Én épp happy délutánt tartok.

Sziasztok! Nos ami a jövőt illeti. Jelenleg magán Pszichiáterem van és olcsó és  azt írja ami nekem jó,mert Német származású.

Ami az állapot változást illeti,rövidem tömören: Tavaly Szeptemerben elmentem időpntra a Mohácsi Pszichiátriai  Szakrendelésre ,mert egy  új Pszichiáter  van. A  másik kettő már nyugdíjj mellett  dolgozik.

300mg  Clozapine és  2mg Rivo megy alávshoz. Nekem  más gyógyszer nem kell. Nappal semmi  szükségem gyógyszerre.

Természetesen az új  fiatal k....va redukálni akarta a Clozapine  dózist 300ról 100mg-ra amit sejtettem is mielött még időponot kértem volna.

Nem értett egyet a Magán Pszichódokim diagnóziával ezért 3x is a beszélgetés során felajánlotta a hospitalizációt.

Nah ha nem vagyok akut eset miért akart  befektetni??!? Nem vagyok én kísérletinyúl.

Van 1  tervem a jövőt illetően ha mondjuk   a  magán Pszichódokim meghal. Budapest Európa Gyógyszertár külföldről a kért  gyógyszereket beszerzi ha  fizet érte az ember. A háziorvosnak csak  rákell írni a papíralapú receptre a Gyógyszer/gyógyszerek nevét és megrendelik külföldről és hozhozszállítással hozza a posta.

Nos  röviden tömören: Inkább fizetek de az én  gondolataimban egy  kurva  vagy geci  Pszichódoki nem fog  olvasni és  diagnosztizálni. Nem  vagyok én senkinek se  a cselédje se  kísérletinyula.

A  magán Pszichódokim se    rendel időpontra   gyógyszerírás miatt. Elküldöm a  pnzt és 3  hónapra  ír Clozapint és  Rivotrilt és nyilván  dobozdíjj  stb.

Mert  nincs  értelme  még ha  nem is  Skizó az ember  csak pszichotikus  állandóan  elvégezni a Klinikai  Pszichológiai  Explrorációt.

Szóval velem a  jelent és a juövőt illetően semmilyen  tesztnek nem fogom  alávetni magam az is biztos. Pszichiátert az életben  nem akarok  látni soha  többé. Szabad ember  vagyok és  az is maradok. Nah ennyi .

Lehet, hogy javult az állapotod. Vagy addig kell, míg be nem áll a gyógyszer? Nem tudom, találgatok.

Törölt felhasználó

Amúgy mindegy is! Érezzük jól magunkat a pillanatban! Aztán ennyi....

Sziasztok! Na kaptam gyógyszert. 

Azt nem tudjátok, hogy régen mindig töltenem kellett ilyen depi kérdéssort, meg mindenkinek kell, de nekem nem az utóbbi 2 évben. Ennek valami oka van?

Boni reagált erre.
Boni
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.07.14., 03:34

Bocsi, kicsit szurkoljatok nekem, hogy csütörtökön ne baszarintsanak ki gyógyszer nélkül pls!

Drukkolok! Örülök h jól vagy! 😊

Törölt felhasználó

Csak kurvara kész vagyok. Mi lesz?

Amúgy tök jó minden  :-). Maradjon is így .

Bocsi, kicsit szurkoljatok nekem, hogy csütörtökön ne baszarintsanak ki gyógyszer nélkül pls!

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.07.14., 03:08

Megértően, vagy "mikor adsz kaját" nézéssel? 🙂 A cicák aranyosak.

Kajája van, de amúgy ja 😉 tündériek. Nagyon örülök, hogy van cicánk. Igazi társak.

Megértően, vagy "mikor adsz kaját" nézéssel? 🙂 A cicák aranyosak.

Törölt felhasználó

Olyan jó, hogy van macskánk. Fennmarad velem hajnalig, és megértően néz.

Én jövőhéten megyek orvoshoz, aztán lehet nem röhögök majd ennyire, ha nem írják fel, mint ahogy ez legutóbb megtörtént, akkor sokat fogok itt panaszkodni 😉

De elég minden napnak a maga baja.

Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.06.23., 15:45
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.06.17., 01:13

Kleó, te még vagy?

Köszi, megvagyok.

Az én rendelős áterem szerencsére jó.

Szia Kleó!

De jó Rólad hallani!

Sziasztok! Hogy vagytok ebben a rettenetes hidegben? 🙂

Én egesz jól! Futni jártam, de az utóbbi napokban nem bírtam a klímat.

Remélem, mindenki jól van.

Üdv 🙂

Már csak 7,5mg aripiprazol-t az escitalopramot már korábban abbahagytam...Eredetileg enyhe skizoaffektív zavarra, de inkább csak negatív hatással volt rám. Kényszermozgások, depresszió, szorongás.. nem tudok odafigyelni semmire, dolgozni se.. ma jobban is éreztem magam, hogy nem vettem be délben:D Rivotrilt is leállítom a gyászba, ha lementek a megvonási tünetek. 

John Doe reagált erre.
John Doe
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.06.24., 17:32

Mennyit szedtél, mikre szedted?

Erre én is kíváncsi vagyok! 

Mennyit szedtél, mikre szedted?

Na abbahagytam az összes gyógyszert, csak Rivotril 0,5mg-ot vettem be.. elegem volt, egyikkel sem tudok dolgozni :@ kimenni az utcára is alig...

Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.06.17., 01:13

Kleó, te még vagy?

Köszi, megvagyok.

Az én rendelős áterem szerencsére jó.

Törölt felhasználó

Én is  4  éve pont  ez miatt vagyok Privát Pszichiáternél,mert az Államiban már megőrültek az  Áterek.........

Ja én is szoktam piálni:D Mondta a Dokim, hogy ha lehet kevesebbet...Én is rosszul alszom mostanában.. illletve túl későn alszom el..Jobb a magán ha rám hallgatsz. Persze drága 20 ezer meg minden, de legalább normálisan ellátnak. A TB-sek engem már kinyírtak volna, igaz az előző orvosom is majdnem..:D a mostani idáig jó.

Bocsánat a hétfő hajnali stílusomért, nem birtam aludni és ittam. Amúgy nincs nagy gond.

Az átriáról már egyszer kiraaktak, legutóbb meg amikor mentem időpontra, azt mondták nincs is időpontom. Pedig a kiskönyvemben volt. Magánúton írattam fel gyógyszert. De ez is véges, nem tudom mindig megoldani.

Hogyhogy kidobnak a pszichiátriai szakrendelésről? Akkor írass gyógyszert magánorvossal. Én 3 éve rá se nyitottam az ajtót a TB-sekre mert mindenáron depó injekciót akartak meg kutyafülét…:D Kösz jól vagyok én így magamnak.. Én is virrasztósat játszottam, most fekszek le.

Most próbálok aludni menni.

Kleó, te még vagy?

Amúgy mindegy. Én erős vagyok . Kidobhatnak az átriáról. Én erős. Vagyok.

Úgy értem, hogy telik a nulla egy és kettő között? Szokásos? Nálam rettegés, hogy nem vállalnak anymore

Hogy vagytok hétfő hajnalban? 

Mizu amúgy? Én most jól érzem magam!

Nah így már jobban  hangzik. Jah a Tb az szopás XD

Nem, persze 300 ft volt, csak a TB-ről vett le 25 ezret:D sokra nem mentem vele, ugyanolyan szarul vagyok:D 

Ja bocs! Félre értettem. Támogatott áron  írták ki  XD

2020 Januárjában változtak a  törvények . A legdrágább  Antipszichotikomukra  már 4  éve  szakorvosi javaslat nem adható(Az az  a háziorvos nem írhatja ki Szakorvosi javaslat alapján) Ettül függetlenül minden  AP  ami támogatott, támogatott áron egy X az egész és a legtöbbjét  300 HUF  dobozdíjra megkapja az ember  ha a Tb-je rendezett. Van amit 90% támogatással, vagy 100%  támogatással kilehet írni  rendezett Tb  esetén.

Haloperidol, Zuklophentixol és an Antidepik is mennek 90%-ra úgy  általában. Haloperidolt pl. úgy is  kilehet írni,hogy  még 300 HUF-ot se kelljen fizetni.

Ezek a  gecik csak nem vetették meg veled a  Rxulti 2mg-os  teljes  áron?!?!? Has  igen   ehhez  gratulálni tudok. Hisz az Aripriprazol is  megy   dobozdíjjra 300HUF.

Hmm  dehát a Pszichiáter ilyen drága gyógyszer mint a Rxulti esetében nem írja fel kedzveményesen?

Én mindig  dobozdíjjra kapom a Klozapint 10a/2 vagyis   Eü kiemelt támogatással 100%  vagyis 300 HUF  dobozdíjjat kell  fizetnem.

Hát  csak nem vetették meg ha rendezetta  Tb-d a 2mg Rxultit  teljes  áron? Ekkora  geci  Pszichiáterk vannak ebben az országban.

Én a  Kventiapin-nal jártam így.  szarrá pörgetett,persze aludni tudtam de volt,hogy  felébredtem éjjel és pörgett, nyugtalan voltam.

Olanzapinra  jól reagáltam ,de  2 év után hatását vesztette. Szerencsére a Klozapin  jól nyugat és szedál  engem éjjel,hogy tudjak aludni.

Risperdal mellett életszerübb voltam  hisz az nem szedál.  Viszont   Risperdal mellé nekem kellett Lorazepám és altató(Zolpidem)

Klozapin mellé 2mg Rivó kell nekem még  alváshoz. Nappal   semmi  gyógyszer nem kell nekem.

Remélem jobban leszel megint.

Rájöttem, hogy a Rxulti 2mg akkor jó, ha pörget a kis dózis Aripiprazol.. de most nem pörgetett, ahogy váltottam, ugyanolyan letargikus maradtam. Ezért csaptam mellé a baba adag escitalopramot...Ja 25 ezer lenne a 2mg-os Rxulti támogatás nélkül.. lol:D Na mindegy betáraztam abból is. Aripiprazol is van itthon dögivel meg escitalopram is még bontatlan doboz is.. Csak jönne már vissza az életkedvem mert így mindennap egy rohadt szenvedés.:/ 

Én a Klozapintól amúgy ganaj módon rosszul voltam.. le se szedált csak szorongtam.. nehéz szülés volt segítség nélkül abbahagyni.. kb 6,25mgonként húztam le magam róla 4mg Risperdal mellett.. Aztán a Risperdal leépítése után is majdnem véreset pisáltam:D Csak adná a sors hogy megússzam ennyivel. 

Jól  hangzik. Sok sikert! Amúgy az a  Brexpriprazol hiába  drága,az Aripriprazol  még is  csak  hatásosabb ezekszerint.

Escitaloprám  nekem is bejött  annó.

Na átgyógyszereztem magam, nekem elegem volt ebből a Rxulti 2mgból. Most Aripiprazol-Teva 7,5mg-ot próbálok escitalopram 5mg-al. Ez egy működőképes kombó volt valamikor.. hátha. 

Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:19

Hónapokig egész jól voltam, csajom is volt.. Elvállaltam 1 munkát ahol 10-11 óráztattak és szarrá mentek az idegeim 4 hét alatt. Most se nő se munka.. ismét padló:D Háát a Rxulti 2mg.. hasonlít az aripiprazole-ra de szerintem gyengébb úgy összességében.. alvást nem segíti, nem is nagyon rontja..Ha nem depressziósodtam volna be jó lenne.. Az aripiprazole jobban javítja a hangulatot, ez szerintem kevésbbé. 

Aha  Aripriprazolt  5  napig szedtem  életemben nekem nagyon nem jött be. Rxulti-val nincs  még  tapasztalatom.

Húú hát sajnálom,hogy ilyen az élet szitud most. Remélhetőleg majd megint  jobb lesz 🙂

Hónapokig egész jól voltam, csajom is volt.. Elvállaltam 1 munkát ahol 10-11 óráztattak és szarrá mentek az idegeim 4 hét alatt. Most se nő se munka.. ismét padló:D Háát a Rxulti 2mg.. hasonlít az aripiprazole-ra de szerintem gyengébb úgy összességében.. alvást nem segíti, nem is nagyon rontja..Ha nem depressziósodtam volna be jó lenne.. Az aripiprazole jobban javítja a hangulatot, ez szerintem kevésbbé. 

Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:02

Na már megint legyepálódtam.. zabálhatok antidepresszánst. Meg Rxulti 2mg-ot..

már hiányoltalak te kis  maki. Ne  izgulj nekem  bár  csak  2 gyógyszerem  van. Nappal nem kell semmi. Alváshoz 300mg Clozapine Geror+2mg Rivotril.

Ez állapot  változás imsét? (antidepi+Rxulti)

Én egyre  jobban aggódom az miatt,hogy ki tudja  hány  év múlva a Mohácsi  Pszichiátria befog  zárni. Bár 2018  óta magán Pszichiáterem van és nem drága.... Bólyi  vagyok így  Mohácshoz  tartozom. Az évek alatt nem  sikerült Pécsi  ideiglenes  lakcímet  szerezni,hogy Pécsre járjak gondozásra.

Amúgy milyen a Brexpriprazol vagyis a Rxulti? Végül is ez az Aripriprazol származéka? Mit  érzel  tőle amikor beszeded?

Na már megint legyepálódtam.. zabálhatok antidepresszánst. Meg Rxulti 2mg-ot..

Megjött a  szomszéd Mrs.Pszichiáter az új elméleteivel. Nem  nagyon vitatkoztam hisz  úgy sem érti miről van szó...Miért kell minden nap  gyógyszer  stb...

Örülhetünk ha a Pszichiáter megért minket. Mert a  világ az biztosan  nem ért meg minket és a Pszichiátriai  betegségeket.

ElijahShade reagált erre.
ElijahShade
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.05.26., 03:05

Nem tudok jó együttéléses példát.

én se.
5. nap szakítás után, szükség miatt egy fedél alatt, kezdek kiborulni - a lakások/szobák meg rohadt drágák. valakinek van tapasztalata a témában, amit megosztana?

Ezzel  csak  azt akartam mondani,hogy felnőttünk és ugye a  legtöbben a 20-században születtünk. Gyerekként, fiatalként, serdülőként minden más volt.Ki  tudja az egész  világon mennyi  szomorú és tönkrement élet van akár gyerek,felnőtt vagy  idős.

Nem mindenkinek adatik meg a  boldogság még ha van is munkahely.Ennyit erről.

Úgy úgy! Ez a munkavilága és mindig a vállalkozó profitál. Boldogság az nem létezik. A  világ  jéghideg.

Én is egész nap Fb-n nyomom.

Úgysincs szabad hely a Földön, nincs szabadság. És az emberek talán leszoktak a beszélgetésről is, vagy a Facebookon nyomják, ami nem szabad hely, csak addiktív.

Úgy tünik igen. Már évek óta haldoklik a  fórum.