Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 17:41Miújság lányok fiúk?
El van mindenki tűnve. Én épp happy délutánt tartok.
Miújság lányok fiúk?
El van mindenki tűnve. Én épp happy délutánt tartok.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.20., 15:22Sziasztok! Nos ami a jövőt illeti. Jelenleg magán Pszichiáterem van és olcsó és azt írja ami nekem jó,mert Német származású.
Ami az állapot változást illeti,rövidem tömören: Tavaly Szeptemerben elmentem időpntra a Mohácsi Pszichiátriai Szakrendelésre ,mert egy új Pszichiáter van. A másik kettő már nyugdíjj mellett dolgozik.
300mg Clozapine és 2mg Rivo megy alávshoz. Nekem más gyógyszer nem kell. Nappal semmi szükségem gyógyszerre.
Természetesen az új fiatal k....va redukálni akarta a Clozapine dózist 300ról 100mg-ra amit sejtettem is mielött még időponot kértem volna.
Nem értett egyet a Magán Pszichódokim diagnóziával ezért 3x is a beszélgetés során felajánlotta a hospitalizációt.
Nah ha nem vagyok akut eset miért akart befektetni??!? Nem vagyok én kísérletinyúl.
Van 1 tervem a jövőt illetően ha mondjuk a magán Pszichódokim meghal. Budapest Európa Gyógyszertár külföldről a kért gyógyszereket beszerzi ha fizet érte az ember. A háziorvosnak csak rákell írni a papíralapú receptre a Gyógyszer/gyógyszerek nevét és megrendelik külföldről és hozhozszállítással hozza a posta.
Nos röviden tömören: Inkább fizetek de az én gondolataimban egy kurva vagy geci Pszichódoki nem fog olvasni és diagnosztizálni. Nem vagyok én senkinek se a cselédje se kísérletinyula.
A magán Pszichódokim se rendel időpontra gyógyszerírás miatt. Elküldöm a pnzt és 3 hónapra ír Clozapint és Rivotrilt és nyilván dobozdíjj stb.
Mert nincs értelme még ha nem is Skizó az ember csak pszichotikus állandóan elvégezni a Klinikai Pszichológiai Explrorációt.
Szóval velem a jelent és a juövőt illetően semmilyen tesztnek nem fogom alávetni magam az is biztos. Pszichiátert az életben nem akarok látni soha többé. Szabad ember vagyok és az is maradok. Nah ennyi .
Sziasztok! Nos ami a jövőt illeti. Jelenleg magán Pszichiáterem van és olcsó és azt írja ami nekem jó,mert Német származású.
Ami az állapot változást illeti,rövidem tömören: Tavaly Szeptemerben elmentem időpntra a Mohácsi Pszichiátriai Szakrendelésre ,mert egy új Pszichiáter van. A másik kettő már nyugdíjj mellett dolgozik.
300mg Clozapine és 2mg Rivo megy alávshoz. Nekem más gyógyszer nem kell. Nappal semmi szükségem gyógyszerre.
Természetesen az új fiatal k....va redukálni akarta a Clozapine dózist 300ról 100mg-ra amit sejtettem is mielött még időponot kértem volna.
Nem értett egyet a Magán Pszichódokim diagnóziával ezért 3x is a beszélgetés során felajánlotta a hospitalizációt.
Nah ha nem vagyok akut eset miért akart befektetni??!? Nem vagyok én kísérletinyúl.
Van 1 tervem a jövőt illetően ha mondjuk a magán Pszichódokim meghal. Budapest Európa Gyógyszertár külföldről a kért gyógyszereket beszerzi ha fizet érte az ember. A háziorvosnak csak rákell írni a papíralapú receptre a Gyógyszer/gyógyszerek nevét és megrendelik külföldről és hozhozszállítással hozza a posta.
Nos röviden tömören: Inkább fizetek de az én gondolataimban egy kurva vagy geci Pszichódoki nem fog olvasni és diagnosztizálni. Nem vagyok én senkinek se a cselédje se kísérletinyula.
A magán Pszichódokim se rendel időpontra gyógyszerírás miatt. Elküldöm a pnzt és 3 hónapra ír Clozapint és Rivotrilt és nyilván dobozdíjj stb.
Mert nincs értelme még ha nem is Skizó az ember csak pszichotikus állandóan elvégezni a Klinikai Pszichológiai Explrorációt.
Szóval velem a jelent és a juövőt illetően semmilyen tesztnek nem fogom alávetni magam az is biztos. Pszichiátert az életben nem akarok látni soha többé. Szabad ember vagyok és az is maradok. Nah ennyi .
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.07.20., 06:31Lehet, hogy javult az állapotod. Vagy addig kell, míg be nem áll a gyógyszer? Nem tudom, találgatok.
Lehet, hogy javult az állapotod. Vagy addig kell, míg be nem áll a gyógyszer? Nem tudom, találgatok.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.20., 00:37Amúgy mindegy is! Érezzük jól magunkat a pillanatban! Aztán ennyi....
Amúgy mindegy is! Érezzük jól magunkat a pillanatban! Aztán ennyi....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.18., 20:43Sziasztok! Na kaptam gyógyszert.
Azt nem tudjátok, hogy régen mindig töltenem kellett ilyen depi kérdéssort, meg mindenkinek kell, de nekem nem az utóbbi 2 évben. Ennek valami oka van?
Sziasztok! Na kaptam gyógyszert.
Azt nem tudjátok, hogy régen mindig töltenem kellett ilyen depi kérdéssort, meg mindenkinek kell, de nekem nem az utóbbi 2 évben. Ennek valami oka van?
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.07.14., 11:05Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.07.14., 03:34Bocsi, kicsit szurkoljatok nekem, hogy csütörtökön ne baszarintsanak ki gyógyszer nélkül pls!
Drukkolok! Örülök h jól vagy! 😊
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.07.14., 03:34Bocsi, kicsit szurkoljatok nekem, hogy csütörtökön ne baszarintsanak ki gyógyszer nélkül pls!
Drukkolok! Örülök h jól vagy! 😊
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 03:51Csak kurvara kész vagyok. Mi lesz?
Csak kurvara kész vagyok. Mi lesz?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 03:50Amúgy tök jó minden :-). Maradjon is így .
Amúgy tök jó minden :-). Maradjon is így .
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 03:34Bocsi, kicsit szurkoljatok nekem, hogy csütörtökön ne baszarintsanak ki gyógyszer nélkül pls!
Bocsi, kicsit szurkoljatok nekem, hogy csütörtökön ne baszarintsanak ki gyógyszer nélkül pls!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 03:32Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.07.14., 03:08Megértően, vagy "mikor adsz kaját" nézéssel? 🙂 A cicák aranyosak.
Kajája van, de amúgy ja 😉 tündériek. Nagyon örülök, hogy van cicánk. Igazi társak.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.07.14., 03:08Megértően, vagy "mikor adsz kaját" nézéssel? 🙂 A cicák aranyosak.
Kajája van, de amúgy ja 😉 tündériek. Nagyon örülök, hogy van cicánk. Igazi társak.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 01:39Olyan jó, hogy van macskánk. Fennmarad velem hajnalig, és megértően néz.
Olyan jó, hogy van macskánk. Fennmarad velem hajnalig, és megértően néz.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 01:13Én jövőhéten megyek orvoshoz, aztán lehet nem röhögök majd ennyire, ha nem írják fel, mint ahogy ez legutóbb megtörtént, akkor sokat fogok itt panaszkodni 😉
De elég minden napnak a maga baja.
Én jövőhéten megyek orvoshoz, aztán lehet nem röhögök majd ennyire, ha nem írják fel, mint ahogy ez legutóbb megtörtént, akkor sokat fogok itt panaszkodni 😉
De elég minden napnak a maga baja.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 00:42Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.06.23., 15:45Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.06.17., 01:13Kleó, te még vagy?
Köszi, megvagyok.
Az én rendelős áterem szerencsére jó.
Szia Kleó!
De jó Rólad hallani!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.06.23., 15:45Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.06.17., 01:13Kleó, te még vagy?
Köszi, megvagyok.
Szia Kleó!
De jó Rólad hallani!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.07.14., 00:41Sziasztok! Hogy vagytok ebben a rettenetes hidegben? 🙂
Én egesz jól! Futni jártam, de az utóbbi napokban nem bírtam a klímat.
Remélem, mindenki jól van.
Üdv 🙂
Sziasztok! Hogy vagytok ebben a rettenetes hidegben? 🙂
Én egesz jól! Futni jártam, de az utóbbi napokban nem bírtam a klímat.
Remélem, mindenki jól van.
Üdv 🙂
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.24., 21:34Már csak 7,5mg aripiprazol-t az escitalopramot már korábban abbahagytam...Eredetileg enyhe skizoaffektív zavarra, de inkább csak negatív hatással volt rám. Kényszermozgások, depresszió, szorongás.. nem tudok odafigyelni semmire, dolgozni se.. ma jobban is éreztem magam, hogy nem vettem be délben:D Rivotrilt is leállítom a gyászba, ha lementek a megvonási tünetek.
Már csak 7,5mg aripiprazol-t az escitalopramot már korábban abbahagytam...Eredetileg enyhe skizoaffektív zavarra, de inkább csak negatív hatással volt rám. Kényszermozgások, depresszió, szorongás.. nem tudok odafigyelni semmire, dolgozni se.. ma jobban is éreztem magam, hogy nem vettem be délben:D Rivotrilt is leállítom a gyászba, ha lementek a megvonási tünetek.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.06.24., 18:24Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.06.24., 17:32Mennyit szedtél, mikre szedted?
Erre én is kíváncsi vagyok!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.06.24., 17:32Mennyit szedtél, mikre szedted?
Erre én is kíváncsi vagyok!
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.24., 15:03Na abbahagytam az összes gyógyszert, csak Rivotril 0,5mg-ot vettem be.. elegem volt, egyikkel sem tudok dolgozni :@ kimenni az utcára is alig...
Na abbahagytam az összes gyógyszert, csak Rivotril 0,5mg-ot vettem be.. elegem volt, egyikkel sem tudok dolgozni :@ kimenni az utcára is alig...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.06.23., 15:45Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.06.17., 01:13Kleó, te még vagy?
Köszi, megvagyok.
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.06.17., 01:13Kleó, te még vagy?
Köszi, megvagyok.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.19., 18:02Én is 4 éve pont ez miatt vagyok Privát Pszichiáternél,mert az Államiban már megőrültek az Áterek.........
Én is 4 éve pont ez miatt vagyok Privát Pszichiáternél,mert az Államiban már megőrültek az Áterek.........
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.19., 13:59Ja én is szoktam piálni:D Mondta a Dokim, hogy ha lehet kevesebbet...Én is rosszul alszom mostanában.. illletve túl későn alszom el..Jobb a magán ha rám hallgatsz. Persze drága 20 ezer meg minden, de legalább normálisan ellátnak. A TB-sek engem már kinyírtak volna, igaz az előző orvosom is majdnem..:D a mostani idáig jó.
Ja én is szoktam piálni:D Mondta a Dokim, hogy ha lehet kevesebbet...Én is rosszul alszom mostanában.. illletve túl későn alszom el..Jobb a magán ha rám hallgatsz. Persze drága 20 ezer meg minden, de legalább normálisan ellátnak. A TB-sek engem már kinyírtak volna, igaz az előző orvosom is majdnem..:D a mostani idáig jó.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.18., 18:01Bocsánat a hétfő hajnali stílusomért, nem birtam aludni és ittam. Amúgy nincs nagy gond.
Az átriáról már egyszer kiraaktak, legutóbb meg amikor mentem időpontra, azt mondták nincs is időpontom. Pedig a kiskönyvemben volt. Magánúton írattam fel gyógyszert. De ez is véges, nem tudom mindig megoldani.
Bocsánat a hétfő hajnali stílusomért, nem birtam aludni és ittam. Amúgy nincs nagy gond.
Az átriáról már egyszer kiraaktak, legutóbb meg amikor mentem időpontra, azt mondták nincs is időpontom. Pedig a kiskönyvemben volt. Magánúton írattam fel gyógyszert. De ez is véges, nem tudom mindig megoldani.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.17., 03:36Hogyhogy kidobnak a pszichiátriai szakrendelésről? Akkor írass gyógyszert magánorvossal. Én 3 éve rá se nyitottam az ajtót a TB-sekre mert mindenáron depó injekciót akartak meg kutyafülét…:D Kösz jól vagyok én így magamnak.. Én is virrasztósat játszottam, most fekszek le.
Hogyhogy kidobnak a pszichiátriai szakrendelésről? Akkor írass gyógyszert magánorvossal. Én 3 éve rá se nyitottam az ajtót a TB-sekre mert mindenáron depó injekciót akartak meg kutyafülét…:D Kösz jól vagyok én így magamnak.. Én is virrasztósat játszottam, most fekszek le.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.17., 01:23https://youtu.be/RjY5haxPUxs?si=cOdtNq2qZoXSbS8I
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.17., 01:13Kleó, te még vagy?
Kleó, te még vagy?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.17., 01:02Amúgy mindegy. Én erős vagyok . Kidobhatnak az átriáról. Én erős. Vagyok.
Amúgy mindegy. Én erős vagyok . Kidobhatnak az átriáról. Én erős. Vagyok.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.17., 00:57Úgy értem, hogy telik a nulla egy és kettő között? Szokásos? Nálam rettegés, hogy nem vállalnak anymore
Úgy értem, hogy telik a nulla egy és kettő között? Szokásos? Nálam rettegés, hogy nem vállalnak anymore
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.17., 00:48Hogy vagytok hétfő hajnalban?
Hogy vagytok hétfő hajnalban?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.17., 00:47Mizu amúgy? Én most jól érzem magam!
Mizu amúgy? Én most jól érzem magam!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.15., 12:09Nah így már jobban hangzik. Jah a Tb az szopás XD
Nah így már jobban hangzik. Jah a Tb az szopás XD
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.14., 23:47Nem, persze 300 ft volt, csak a TB-ről vett le 25 ezret:D sokra nem mentem vele, ugyanolyan szarul vagyok:D
Nem, persze 300 ft volt, csak a TB-ről vett le 25 ezret:D sokra nem mentem vele, ugyanolyan szarul vagyok:D
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.14., 19:45Ja bocs! Félre értettem. Támogatott áron írták ki XD
Ja bocs! Félre értettem. Támogatott áron írták ki XD
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.14., 15:572020 Januárjában változtak a törvények . A legdrágább Antipszichotikomukra már 4 éve szakorvosi javaslat nem adható(Az az a háziorvos nem írhatja ki Szakorvosi javaslat alapján) Ettül függetlenül minden AP ami támogatott, támogatott áron egy X az egész és a legtöbbjét 300 HUF dobozdíjra megkapja az ember ha a Tb-je rendezett. Van amit 90% támogatással, vagy 100% támogatással kilehet írni rendezett Tb esetén.
Haloperidol, Zuklophentixol és an Antidepik is mennek 90%-ra úgy általában. Haloperidolt pl. úgy is kilehet írni,hogy még 300 HUF-ot se kelljen fizetni.
Ezek a gecik csak nem vetették meg veled a Rxulti 2mg-os teljes áron?!?!? Has igen ehhez gratulálni tudok. Hisz az Aripriprazol is megy dobozdíjjra 300HUF.
2020 Januárjában változtak a törvények . A legdrágább Antipszichotikomukra már 4 éve szakorvosi javaslat nem adható(Az az a háziorvos nem írhatja ki Szakorvosi javaslat alapján) Ettül függetlenül minden AP ami támogatott, támogatott áron egy X az egész és a legtöbbjét 300 HUF dobozdíjra megkapja az ember ha a Tb-je rendezett. Van amit 90% támogatással, vagy 100% támogatással kilehet írni rendezett Tb esetén.
Haloperidol, Zuklophentixol és an Antidepik is mennek 90%-ra úgy általában. Haloperidolt pl. úgy is kilehet írni,hogy még 300 HUF-ot se kelljen fizetni.
Ezek a gecik csak nem vetették meg veled a Rxulti 2mg-os teljes áron?!?!? Has igen ehhez gratulálni tudok. Hisz az Aripriprazol is megy dobozdíjjra 300HUF.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.14., 15:15Hmm dehát a Pszichiáter ilyen drága gyógyszer mint a Rxulti esetében nem írja fel kedzveményesen?
Én mindig dobozdíjjra kapom a Klozapint 10a/2 vagyis Eü kiemelt támogatással 100% vagyis 300 HUF dobozdíjjat kell fizetnem.
Hát csak nem vetették meg ha rendezetta Tb-d a 2mg Rxultit teljes áron? Ekkora geci Pszichiáterk vannak ebben az országban.
Én a Kventiapin-nal jártam így. szarrá pörgetett,persze aludni tudtam de volt,hogy felébredtem éjjel és pörgett, nyugtalan voltam.
Olanzapinra jól reagáltam ,de 2 év után hatását vesztette. Szerencsére a Klozapin jól nyugat és szedál engem éjjel,hogy tudjak aludni.
Risperdal mellett életszerübb voltam hisz az nem szedál. Viszont Risperdal mellé nekem kellett Lorazepám és altató(Zolpidem)
Klozapin mellé 2mg Rivó kell nekem még alváshoz. Nappal semmi gyógyszer nem kell nekem.
Remélem jobban leszel megint.
Hmm dehát a Pszichiáter ilyen drága gyógyszer mint a Rxulti esetében nem írja fel kedzveményesen?
Én mindig dobozdíjjra kapom a Klozapint 10a/2 vagyis Eü kiemelt támogatással 100% vagyis 300 HUF dobozdíjjat kell fizetnem.
Hát csak nem vetették meg ha rendezetta Tb-d a 2mg Rxultit teljes áron? Ekkora geci Pszichiáterk vannak ebben az országban.
Én a Kventiapin-nal jártam így. szarrá pörgetett,persze aludni tudtam de volt,hogy felébredtem éjjel és pörgett, nyugtalan voltam.
Olanzapinra jól reagáltam ,de 2 év után hatását vesztette. Szerencsére a Klozapin jól nyugat és szedál engem éjjel,hogy tudjak aludni.
Risperdal mellett életszerübb voltam hisz az nem szedál. Viszont Risperdal mellé nekem kellett Lorazepám és altató(Zolpidem)
Klozapin mellé 2mg Rivó kell nekem még alváshoz. Nappal semmi gyógyszer nem kell nekem.
Remélem jobban leszel megint.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.14., 14:37Rájöttem, hogy a Rxulti 2mg akkor jó, ha pörget a kis dózis Aripiprazol.. de most nem pörgetett, ahogy váltottam, ugyanolyan letargikus maradtam. Ezért csaptam mellé a baba adag escitalopramot...Ja 25 ezer lenne a 2mg-os Rxulti támogatás nélkül.. lol:D Na mindegy betáraztam abból is. Aripiprazol is van itthon dögivel meg escitalopram is még bontatlan doboz is.. Csak jönne már vissza az életkedvem mert így mindennap egy rohadt szenvedés.:/
Én a Klozapintól amúgy ganaj módon rosszul voltam.. le se szedált csak szorongtam.. nehéz szülés volt segítség nélkül abbahagyni.. kb 6,25mgonként húztam le magam róla 4mg Risperdal mellett.. Aztán a Risperdal leépítése után is majdnem véreset pisáltam:D Csak adná a sors hogy megússzam ennyivel.
Rájöttem, hogy a Rxulti 2mg akkor jó, ha pörget a kis dózis Aripiprazol.. de most nem pörgetett, ahogy váltottam, ugyanolyan letargikus maradtam. Ezért csaptam mellé a baba adag escitalopramot...Ja 25 ezer lenne a 2mg-os Rxulti támogatás nélkül.. lol:D Na mindegy betáraztam abból is. Aripiprazol is van itthon dögivel meg escitalopram is még bontatlan doboz is.. Csak jönne már vissza az életkedvem mert így mindennap egy rohadt szenvedés.:/
Én a Klozapintól amúgy ganaj módon rosszul voltam.. le se szedált csak szorongtam.. nehéz szülés volt segítség nélkül abbahagyni.. kb 6,25mgonként húztam le magam róla 4mg Risperdal mellett.. Aztán a Risperdal leépítése után is majdnem véreset pisáltam:D Csak adná a sors hogy megússzam ennyivel.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.14., 12:08Jól hangzik. Sok sikert! Amúgy az a Brexpriprazol hiába drága,az Aripriprazol még is csak hatásosabb ezekszerint.
Escitaloprám nekem is bejött annó.
Jól hangzik. Sok sikert! Amúgy az a Brexpriprazol hiába drága,az Aripriprazol még is csak hatásosabb ezekszerint.
Escitaloprám nekem is bejött annó.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.14., 11:59Na átgyógyszereztem magam, nekem elegem volt ebből a Rxulti 2mgból. Most Aripiprazol-Teva 7,5mg-ot próbálok escitalopram 5mg-al. Ez egy működőképes kombó volt valamikor.. hátha.
Na átgyógyszereztem magam, nekem elegem volt ebből a Rxulti 2mgból. Most Aripiprazol-Teva 7,5mg-ot próbálok escitalopram 5mg-al. Ez egy működőképes kombó volt valamikor.. hátha.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.07., 18:55Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:19Hónapokig egész jól voltam, csajom is volt.. Elvállaltam 1 munkát ahol 10-11 óráztattak és szarrá mentek az idegeim 4 hét alatt. Most se nő se munka.. ismét padló:D Háát a Rxulti 2mg.. hasonlít az aripiprazole-ra de szerintem gyengébb úgy összességében.. alvást nem segíti, nem is nagyon rontja..Ha nem depressziósodtam volna be jó lenne.. Az aripiprazole jobban javítja a hangulatot, ez szerintem kevésbbé.
Aha Aripriprazolt 5 napig szedtem életemben nekem nagyon nem jött be. Rxulti-val nincs még tapasztalatom.
Húú hát sajnálom,hogy ilyen az élet szitud most. Remélhetőleg majd megint jobb lesz 🙂
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:19Hónapokig egész jól voltam, csajom is volt.. Elvállaltam 1 munkát ahol 10-11 óráztattak és szarrá mentek az idegeim 4 hét alatt. Most se nő se munka.. ismét padló:D Háát a Rxulti 2mg.. hasonlít az aripiprazole-ra de szerintem gyengébb úgy összességében.. alvást nem segíti, nem is nagyon rontja..Ha nem depressziósodtam volna be jó lenne.. Az aripiprazole jobban javítja a hangulatot, ez szerintem kevésbbé.
Aha Aripriprazolt 5 napig szedtem életemben nekem nagyon nem jött be. Rxulti-val nincs még tapasztalatom.
Húú hát sajnálom,hogy ilyen az élet szitud most. Remélhetőleg majd megint jobb lesz 🙂
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:19Hónapokig egész jól voltam, csajom is volt.. Elvállaltam 1 munkát ahol 10-11 óráztattak és szarrá mentek az idegeim 4 hét alatt. Most se nő se munka.. ismét padló:D Háát a Rxulti 2mg.. hasonlít az aripiprazole-ra de szerintem gyengébb úgy összességében.. alvást nem segíti, nem is nagyon rontja..Ha nem depressziósodtam volna be jó lenne.. Az aripiprazole jobban javítja a hangulatot, ez szerintem kevésbbé.
Hónapokig egész jól voltam, csajom is volt.. Elvállaltam 1 munkát ahol 10-11 óráztattak és szarrá mentek az idegeim 4 hét alatt. Most se nő se munka.. ismét padló:D Háát a Rxulti 2mg.. hasonlít az aripiprazole-ra de szerintem gyengébb úgy összességében.. alvást nem segíti, nem is nagyon rontja..Ha nem depressziósodtam volna be jó lenne.. Az aripiprazole jobban javítja a hangulatot, ez szerintem kevésbbé.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.07., 18:13Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:02Na már megint legyepálódtam.. zabálhatok antidepresszánst. Meg Rxulti 2mg-ot..
már hiányoltalak te kis maki. Ne izgulj nekem bár csak 2 gyógyszerem van. Nappal nem kell semmi. Alváshoz 300mg Clozapine Geror+2mg Rivotril.
Ez állapot változás imsét? (antidepi+Rxulti)
Én egyre jobban aggódom az miatt,hogy ki tudja hány év múlva a Mohácsi Pszichiátria befog zárni. Bár 2018 óta magán Pszichiáterem van és nem drága.... Bólyi vagyok így Mohácshoz tartozom. Az évek alatt nem sikerült Pécsi ideiglenes lakcímet szerezni,hogy Pécsre járjak gondozásra.
Amúgy milyen a Brexpriprazol vagyis a Rxulti? Végül is ez az Aripriprazol származéka? Mit érzel tőle amikor beszeded?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:02Na már megint legyepálódtam.. zabálhatok antidepresszánst. Meg Rxulti 2mg-ot..
már hiányoltalak te kis maki. Ne izgulj nekem bár csak 2 gyógyszerem van. Nappal nem kell semmi. Alváshoz 300mg Clozapine Geror+2mg Rivotril.
Ez állapot változás imsét? (antidepi+Rxulti)
Én egyre jobban aggódom az miatt,hogy ki tudja hány év múlva a Mohácsi Pszichiátria befog zárni. Bár 2018 óta magán Pszichiáterem van és nem drága.... Bólyi vagyok így Mohácshoz tartozom. Az évek alatt nem sikerült Pécsi ideiglenes lakcímet szerezni,hogy Pécsre járjak gondozásra.
Amúgy milyen a Brexpriprazol vagyis a Rxulti? Végül is ez az Aripriprazol származéka? Mit érzel tőle amikor beszeded?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2024.06.07., 18:02Na már megint legyepálódtam.. zabálhatok antidepresszánst. Meg Rxulti 2mg-ot..
Na már megint legyepálódtam.. zabálhatok antidepresszánst. Meg Rxulti 2mg-ot..
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.06.05., 12:57Megjött a szomszéd Mrs.Pszichiáter az új elméleteivel. Nem nagyon vitatkoztam hisz úgy sem érti miről van szó...Miért kell minden nap gyógyszer stb...
Örülhetünk ha a Pszichiáter megért minket. Mert a világ az biztosan nem ért meg minket és a Pszichiátriai betegségeket.
Megjött a szomszéd Mrs.Pszichiáter az új elméleteivel. Nem nagyon vitatkoztam hisz úgy sem érti miről van szó...Miért kell minden nap gyógyszer stb...
Örülhetünk ha a Pszichiáter megért minket. Mert a világ az biztosan nem ért meg minket és a Pszichiátriai betegségeket.
Idézet tőle: dia11 ekkor: 2024.05.31., 11:00Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.05.26., 03:05Nem tudok jó együttéléses példát.
én se.
5. nap szakítás után, szükség miatt egy fedél alatt, kezdek kiborulni - a lakások/szobák meg rohadt drágák. valakinek van tapasztalata a témában, amit megosztana?
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.05.26., 03:05Nem tudok jó együttéléses példát.
én se.
5. nap szakítás után, szükség miatt egy fedél alatt, kezdek kiborulni - a lakások/szobák meg rohadt drágák. valakinek van tapasztalata a témában, amit megosztana?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.05.29., 20:17Ezzel csak azt akartam mondani,hogy felnőttünk és ugye a legtöbben a 20-században születtünk. Gyerekként, fiatalként, serdülőként minden más volt.Ki tudja az egész világon mennyi szomorú és tönkrement élet van akár gyerek,felnőtt vagy idős.
Nem mindenkinek adatik meg a boldogság még ha van is munkahely.Ennyit erről.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy felnőttünk és ugye a legtöbben a 20-században születtünk. Gyerekként, fiatalként, serdülőként minden más volt.Ki tudja az egész világon mennyi szomorú és tönkrement élet van akár gyerek,felnőtt vagy idős.
Nem mindenkinek adatik meg a boldogság még ha van is munkahely.Ennyit erről.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.05.29., 19:33Úgy úgy! Ez a munkavilága és mindig a vállalkozó profitál. Boldogság az nem létezik. A világ jéghideg.
Én is egész nap Fb-n nyomom.
Úgy úgy! Ez a munkavilága és mindig a vállalkozó profitál. Boldogság az nem létezik. A világ jéghideg.
Én is egész nap Fb-n nyomom.
Idézet tőle: purify ekkor: 2024.05.29., 17:36Úgysincs szabad hely a Földön, nincs szabadság. És az emberek talán leszoktak a beszélgetésről is, vagy a Facebookon nyomják, ami nem szabad hely, csak addiktív.
Úgysincs szabad hely a Földön, nincs szabadság. És az emberek talán leszoktak a beszélgetésről is, vagy a Facebookon nyomják, ami nem szabad hely, csak addiktív.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.05.29., 15:48Úgy tünik igen. Már évek óta haldoklik a fórum.
Úgy tünik igen. Már évek óta haldoklik a fórum.