Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.21., 16:26Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.21., 00:46Na így 20. Án nem találom a zene fórumot. Dehamár
...
20.a és jól érezzük magunkat...
Van az Ajánló - Zeneajánló. Egyelőre a régi Búrás zeneterápia topic van csak benne.
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.21., 00:46Na így 20. Án nem találom a zene fórumot. Dehamár
...
Van az Ajánló - Zeneajánló. Egyelőre a régi Búrás zeneterápia topic van csak benne.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.21., 01:16https://youtu.be/GPgOxu19M98?si=q9b8gA1B7_D1t7d6
Ha a stream egy disco lenne, táncolnánk... De mindenki alszik. Ez van...
Ha a stream egy disco lenne, táncolnánk... De mindenki alszik. Ez van...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.21., 01:01Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.19., 10:50Sziasztok!
Érdekes ez a nagy meleg, én úgy nagyjából farsangtól augusztusig mindig hipomán vagyok ami nagyon jó,mert produktív tudok lenni. Elterveztem egy csomó munkát, jó ha a negyedét el tudtam végezni, keverteztem egy ideig, majd jött a depresszió. Aztán most a hangstabi mellé kaptam Brintellixet, na ez segített valamit(korábban olvastam, hogy na aki bipoláris annak nem szabad Brintellixezni) nekem ez a második szessön és már kezd hatni, persze óvatos vagyok vele...De tudom ez inkább ilyen lazulós topik, akkor azt is elmondom, hogy végre rá tudtam magam venni, hogy kikússzak a konyhakertbe, gazoltam,szedtem paradicsomot. Hogy vagytok?
Kispál
Amúgy mi van Veled, Szia!
Írj nyugodtan!
Én csak hömpölygök a stream el 🙂
Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.19., 10:50Sziasztok!
Érdekes ez a nagy meleg, én úgy nagyjából farsangtól augusztusig mindig hipomán vagyok ami nagyon jó,mert produktív tudok lenni. Elterveztem egy csomó munkát, jó ha a negyedét el tudtam végezni, keverteztem egy ideig, majd jött a depresszió. Aztán most a hangstabi mellé kaptam Brintellixet, na ez segített valamit(korábban olvastam, hogy na aki bipoláris annak nem szabad Brintellixezni) nekem ez a második szessön és már kezd hatni, persze óvatos vagyok vele...De tudom ez inkább ilyen lazulós topik, akkor azt is elmondom, hogy végre rá tudtam magam venni, hogy kikússzak a konyhakertbe, gazoltam,szedtem paradicsomot. Hogy vagytok?
Kispál
Amúgy mi van Veled, Szia!
Írj nyugodtan!
Én csak hömpölygök a stream el 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.21., 00:46https://youtu.be/GPgOxu19M98?si=dm3XFd_RiWvNQtlk
Na így 20. Án nem találom a zene fórumot. Dehamár
...
Na így 20. Án nem találom a zene fórumot. Dehamár
...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.21., 00:41Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.19., 10:50Sziasztok!
Kispál
Szia Kispál!
Teremjen paradicsom és teremjen jókedv!
Én nem nagyon alszom, de ma másodjára kelek 🙂
Most a jókedv ébresztett 🙂
És minden szép ... 🙂
Jó volt a mai nap...
Miért Kispál a neved, ha szabad kérdeznem?
Nekem egy zenekar jut eszembe 🙂
Szép estêt!
Kispál
Szia Kispál!
Teremjen paradicsom és teremjen jókedv!
Én nem nagyon alszom, de ma másodjára kelek 🙂
Most a jókedv ébresztett 🙂
És minden szép ... 🙂
Jó volt a mai nap...
Miért Kispál a neved, ha szabad kérdeznem?
Nekem egy zenekar jut eszembe 🙂
Szép estêt!
Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.19., 19:26Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.19., 12:21Szia! Utánaolvastam a Brintellixnek, és látom hangulatjavító. Milyen? Bevált? Meddig szedheted? Jó hallani, hogy aktív vagy, és milyen lesz a termés? Nálunk a kertben a paradicsomok nem túl nagyok, de édesek. A paprika viszont pici lett és vékony a héja.
Szia!
Szuper, hogy írtál. Brintellix egy hangulatjavító, nekem úgy szokta az áter beállítani, hogy mindig az őszi és téli időszakban szedem, mivel rendre jön a hipománia(felhangolt állapot), ezért februárban(fánk szezon) mindig abba kell hagyni, már van 20 év rutinom, de a Brintellix(eddig 1x kaptam)egy nem túl régi szer, evés közben veszem be, így hányingert sem okoz. Max 10 mg ra tervezzük emelni az áterrel. Nekem nagyon sokat segít, mert ősszel és télen konkrétan használhatatlan lennék gyógyszer nélkül.
A paradicsom bőséges lett és szép, már tettem el 8 üveggel, volt uborka, az is oké volt egy ideig, raktam azt is, a paprika az idén nekem sem sikerült, pedig végre úgy nézett ki, hogy lesz belőle valami. Tavaly nagyon aprók voltak, most meg gyakorlatilag kicsik és megsültek a palántákon, A krumpli és a hagyma is nagyon jó volt, túl keveset raktam belőlük, na majd jövőre.
Üdv,
Kispál
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.19., 12:21Szia! Utánaolvastam a Brintellixnek, és látom hangulatjavító. Milyen? Bevált? Meddig szedheted? Jó hallani, hogy aktív vagy, és milyen lesz a termés? Nálunk a kertben a paradicsomok nem túl nagyok, de édesek. A paprika viszont pici lett és vékony a héja.
Szia!
Szuper, hogy írtál. Brintellix egy hangulatjavító, nekem úgy szokta az áter beállítani, hogy mindig az őszi és téli időszakban szedem, mivel rendre jön a hipománia(felhangolt állapot), ezért februárban(fánk szezon) mindig abba kell hagyni, már van 20 év rutinom, de a Brintellix(eddig 1x kaptam)egy nem túl régi szer, evés közben veszem be, így hányingert sem okoz. Max 10 mg ra tervezzük emelni az áterrel. Nekem nagyon sokat segít, mert ősszel és télen konkrétan használhatatlan lennék gyógyszer nélkül.
A paradicsom bőséges lett és szép, már tettem el 8 üveggel, volt uborka, az is oké volt egy ideig, raktam azt is, a paprika az idén nekem sem sikerült, pedig végre úgy nézett ki, hogy lesz belőle valami. Tavaly nagyon aprók voltak, most meg gyakorlatilag kicsik és megsültek a palántákon, A krumpli és a hagyma is nagyon jó volt, túl keveset raktam belőlük, na majd jövőre.
Üdv,
Kispál
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.19., 12:21Szia! Utánaolvastam a Brintellixnek, és látom hangulatjavító. Milyen? Bevált? Meddig szedheted? Jó hallani, hogy aktív vagy, és milyen lesz a termés? Nálunk a kertben a paradicsomok nem túl nagyok, de édesek. A paprika viszont pici lett és vékony a héja.
Szia! Utánaolvastam a Brintellixnek, és látom hangulatjavító. Milyen? Bevált? Meddig szedheted? Jó hallani, hogy aktív vagy, és milyen lesz a termés? Nálunk a kertben a paradicsomok nem túl nagyok, de édesek. A paprika viszont pici lett és vékony a héja.
Kispál
Sziasztok!
Kispál
Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.19., 10:00Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.16., 01:09Néha így gondolkodom a mitmiérten. Meg hogy ki vagyok. És mit miért kapok. Nem egyszerű. De arra mar maximálisan rájöttem, hogy a szerény egyszerű élet éltet, és nem kell több.
Neked van igazad:-) meg fontos a rendszer,napi rutin
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.16., 01:09Néha így gondolkodom a mitmiérten. Meg hogy ki vagyok. És mit miért kapok. Nem egyszerű. De arra mar maximálisan rájöttem, hogy a szerény egyszerű élet éltet, és nem kell több.
Neked van igazad:-) meg fontos a rendszer,napi rutin
Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.19., 09:58Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.15., 12:41Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.14., 18:48Sziasztok! Olyan kár, hogy ilyen ritkásak a bejegyzések, van valami élőbb fórum? Ezt is feléleszthetjük.
Kispál
Feléleszteni..nem félsz a zombiktól?
No egy bipoláris nem fél(hahaha) Kispál
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.15., 12:41Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.14., 18:48Sziasztok! Olyan kár, hogy ilyen ritkásak a bejegyzések, van valami élőbb fórum? Ezt is feléleszthetjük.
Kispál
Feléleszteni..nem félsz a zombiktól?
No egy bipoláris nem fél(hahaha) Kispál
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.19., 08:00Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.19., 03:37Önismeretre szert tesz az ember ilyenkor, de ennyi. Nem tudsz mit tenni. Ök vannak többségben. Jogi úton sincs még nagyon erre gyakorlat itthon, vagy nem sok. Bíróságon egyedül bizonygatni, hogy pl verbálisan bántanak hát kb annyit mondanak, majd ha tettlegesség lesz akkor...és gondolom van pár ilyen ember a világban, akit ért ilyen atrocitás. Nincsenek tele vele az újságok.
Na az biztos, hogy nem kerülnek az ilyenek nyilvánosságra sajnos, nem lehet semmit tenni, csak menekülni…..
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.19., 03:37Önismeretre szert tesz az ember ilyenkor, de ennyi. Nem tudsz mit tenni. Ök vannak többségben. Jogi úton sincs még nagyon erre gyakorlat itthon, vagy nem sok. Bíróságon egyedül bizonygatni, hogy pl verbálisan bántanak hát kb annyit mondanak, majd ha tettlegesség lesz akkor...és gondolom van pár ilyen ember a világban, akit ért ilyen atrocitás. Nincsenek tele vele az újságok.
Na az biztos, hogy nem kerülnek az ilyenek nyilvánosságra sajnos, nem lehet semmit tenni, csak menekülni…..
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.19., 03:37Önismeretre szert tesz az ember ilyenkor, de ennyi. Nem tudsz mit tenni. Ök vannak többségben. Jogi úton sincs még nagyon erre gyakorlat itthon, vagy nem sok. Bíróságon egyedül bizonygatni, hogy pl verbálisan bántanak hát kb annyit mondanak, majd ha tettlegesség lesz akkor...és gondolom van pár ilyen ember a világban, akit ért ilyen atrocitás. Nincsenek tele vele az újságok.
Önismeretre szert tesz az ember ilyenkor, de ennyi. Nem tudsz mit tenni. Ök vannak többségben. Jogi úton sincs még nagyon erre gyakorlat itthon, vagy nem sok. Bíróságon egyedül bizonygatni, hogy pl verbálisan bántanak hát kb annyit mondanak, majd ha tettlegesség lesz akkor...és gondolom van pár ilyen ember a világban, akit ért ilyen atrocitás. Nincsenek tele vele az újságok.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.18., 22:01Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.18., 21:29Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Ismerős ez az önutálat, jó buli...mikor volt a mobbing sorozat és mindenki kinevetett, meg kiteregették az életemet közszemlére, onnantól már élni se nagyon van kedvem, csak a gyerek miatt vagyok életben...és mindennap egy harc, az önutálattal és életben maradásért...legalább a gyógyszer hat és nem kell emelni.
Jó lenne, ha meg lehetne büntetni valahogy az ilyen mobbingoló embereket.
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.18., 21:29Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Ismerős ez az önutálat, jó buli...mikor volt a mobbing sorozat és mindenki kinevetett, meg kiteregették az életemet közszemlére, onnantól már élni se nagyon van kedvem, csak a gyerek miatt vagyok életben...és mindennap egy harc, az önutálattal és életben maradásért...legalább a gyógyszer hat és nem kell emelni.
Jó lenne, ha meg lehetne büntetni valahogy az ilyen mobbingoló embereket.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.18., 21:56Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.18., 10:23Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Te elvagy ezzel az önutálattal.
A szüleimet valamivel jobban utálom, hiszen miattuk lettem ilyen, illetve miattuk vagyok ezen a szar világon.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.18., 10:23Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
A szüleimet valamivel jobban utálom, hiszen miattuk lettem ilyen, illetve miattuk vagyok ezen a szar világon.
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.18., 21:29Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.18., 10:23Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.17., 19:52Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Én pont annyira ismerem magamat, hogy utáljam is engem. 🙂 Nem mindig jó az önismeret. Bár szerintem anélkül is utálnám magamat.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.17., 19:21Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.16., 01:09Néha így gondolkodom a mitmiérten. Meg hogy ki vagyok. És mit miért kapok. Nem egyszerű. De arra mar maximálisan rájöttem, hogy a szerény egyszerű élet éltet, és nem kell több.
Hu hát az önismeret az nem egyszerű nálam sem,sokszor minél jobban keresem önmagam annál jobban azt érzem,hogy Jaj,segítség,elvesztem:))de pont ettől érdekes és izgalmas a saját ösvényünk felkutatása.
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.16., 01:09Néha így gondolkodom a mitmiérten. Meg hogy ki vagyok. És mit miért kapok. Nem egyszerű. De arra mar maximálisan rájöttem, hogy a szerény egyszerű élet éltet, és nem kell több.
Hu hát az önismeret az nem egyszerű nálam sem,sokszor minél jobban keresem önmagam annál jobban azt érzem,hogy Jaj,segítség,elvesztem:))de pont ettől érdekes és izgalmas a saját ösvényünk felkutatása.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.17., 18:56Látta vagy nézi valaki a Szilícium-völgy sorozatot?Én mostanában bukkantam rá és nagyon jókat derülök.A főszereplő szinkronhangja Kovács Lehel,bírom a hangját.
Látta vagy nézi valaki a Szilícium-völgy sorozatot?Én mostanában bukkantam rá és nagyon jókat derülök.A főszereplő szinkronhangja Kovács Lehel,bírom a hangját.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.17., 18:51Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.16., 01:28Most nem leszek túl fórumstrukturált, de aki mánia- depresszió között imbolyog, ott a mániát mi váltja ki?
Mániássá válhatsz rózsaszín köddel a fejed felett ha szerelmes leszel:)
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.16., 01:28Most nem leszek túl fórumstrukturált, de aki mánia- depresszió között imbolyog, ott a mániát mi váltja ki?
Mániássá válhatsz rózsaszín köddel a fejed felett ha szerelmes leszel:)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.16., 01:28Most nem leszek túl fórumstrukturált, de aki mánia- depresszió között imbolyog, ott a mániát mi váltja ki?
Most nem leszek túl fórumstrukturált, de aki mánia- depresszió között imbolyog, ott a mániát mi váltja ki?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.16., 01:09Néha így gondolkodom a mitmiérten. Meg hogy ki vagyok. És mit miért kapok. Nem egyszerű. De arra mar maximálisan rájöttem, hogy a szerény egyszerű élet éltet, és nem kell több.
Néha így gondolkodom a mitmiérten. Meg hogy ki vagyok. És mit miért kapok. Nem egyszerű. De arra mar maximálisan rájöttem, hogy a szerény egyszerű élet éltet, és nem kell több.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.16., 00:52Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én most éberen ráérősen, nem alvósan.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én most éberen ráérősen, nem alvósan.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.15., 22:33Melegtűrő faj vagyok. Ez inkább ilyen vércukorszint izés dolog volt.
Melegtűrő faj vagyok. Ez inkább ilyen vércukorszint izés dolog volt.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.15., 17:24Én is szoktam rosszul lenni ebben az undorító melegben.John,te biztos mazochista lehetsz ha bringázol ötven fokban...
Én is szoktam rosszul lenni ebben az undorító melegben.John,te biztos mazochista lehetsz ha bringázol ötven fokban...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.15., 16:24Tegnap voltam bringázni, de hazafelé rosszul lettem, szerencsére 500 méterre a kaputól. Érdekes volt, mert még nem voltam rosszul bringázáson, meg amúgy is rendkívül ritka.
Gondolom nem volt elég az a 2 kis vajas kenyért, amit ettem egész nap.
Tegnap voltam bringázni, de hazafelé rosszul lettem, szerencsére 500 méterre a kaputól. Érdekes volt, mert még nem voltam rosszul bringázáson, meg amúgy is rendkívül ritka.
Gondolom nem volt elég az a 2 kis vajas kenyért, amit ettem egész nap.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.15., 12:41Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.14., 18:48Sziasztok! Olyan kár, hogy ilyen ritkásak a bejegyzések, van valami élőbb fórum? Ezt is feléleszthetjük.
Kispál
Feléleszteni..nem félsz a zombiktól?😅
Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.14., 18:48Sziasztok! Olyan kár, hogy ilyen ritkásak a bejegyzések, van valami élőbb fórum? Ezt is feléleszthetjük.
Kispál
Feléleszteni..nem félsz a zombiktól?😅
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.14., 20:17Régebben aktívabb volt, de sokan elmentek, élesszük, hajrá! 😉
mesélj vmit magadról!
Régebben aktívabb volt, de sokan elmentek, élesszük, hajrá! 😉
mesélj vmit magadról!
Idézet tőle: Kispál ekkor: 2024.08.14., 18:48Sziasztok! Olyan kár, hogy ilyen ritkásak a bejegyzések, van valami élőbb fórum? Ezt is feléleszthetjük.
Kispál
Sziasztok! Olyan kár, hogy ilyen ritkásak a bejegyzések, van valami élőbb fórum? Ezt is feléleszthetjük.
Kispál
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.11., 20:15Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.11., 11:07Nem tudom, nem használtam yahoo-t... Ha egyszer megbízhatónak jelölöd a feladót, akkor lehet megjavul.
Nyilván ezt szoktam tenni és egy darabig oké aztán,megint kezdi elölről na mindegy,azért ez nem annyira életbevágó.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.11., 11:07Nem tudom, nem használtam yahoo-t... Ha egyszer megbízhatónak jelölöd a feladót, akkor lehet megjavul.
Nyilván ezt szoktam tenni és egy darabig oké aztán,megint kezdi elölről na mindegy,azért ez nem annyira életbevágó.
Idézet tőle: Ziqua ekkor: 2024.08.11., 12:36Sziasztok, még nem írogattam itt a fórumon. Jobban vagyok egy kicsivel. A sok agyalás és nemalvásból elkezdtem összekalapálni magam, mert húzós évem lesz és sajnos nem lesz időm "meghalni". Többiek?
Sziasztok, még nem írogattam itt a fórumon. Jobban vagyok egy kicsivel. A sok agyalás és nemalvásból elkezdtem összekalapálni magam, mert húzós évem lesz és sajnos nem lesz időm "meghalni". Többiek?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.11., 11:07Nem tudom, nem használtam yahoo-t... Ha egyszer megbízhatónak jelölöd a feladót, akkor lehet megjavul.
Nem tudom, nem használtam yahoo-t... Ha egyszer megbízhatónak jelölöd a feladót, akkor lehet megjavul.
Idézet tőle: pasztell ekkor: 2024.08.10., 21:39Nekem régóta minden üzenetem a spam mabbában landol amit innen kapok,lehet a yahoo-m szarakodik?
Nekem régóta minden üzenetem a spam mabbában landol amit innen kapok,lehet a yahoo-m szarakodik?
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.07., 05:11Mert nincs annyi szabim, és van dolgom a munkahelyemen, de most majd megyek szabira akkor velük leszek.
Mert nincs annyi szabim, és van dolgom a munkahelyemen, de most majd megyek szabira akkor velük leszek.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.06., 19:46Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.05., 15:41Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 19:15Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
mi jót olvastál?Szia Boni!
Kutya macska egyaránt barát 🙂
Az áterrel volt gondunk az időpont egyeztetéssel. De most minden ok. Nem raknak ki. Én furán éreztem magam, amikor kérdezett. De nem számít
Es veled?
Nekem most itt vannak tesómék még másfél hétig, lementek balatonra én meg dolgozom, de leszek szabin is, de nem érti tesóm miért nem vagyok velük…….
Egyébként miért nem vagy velük?
Mondjuk én is nehezen szánom rá magam a kimozdulásra.
Azért a balaton jó volt, mi is voltunk.
Majd pihend ki magad a szabadságon.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.05., 15:41Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 19:15Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
Az áterrel volt gondunk az időpont egyeztetéssel. De most minden ok. Nem raknak ki. Én furán éreztem magam, amikor kérdezett. De nem számít
Es veled?
Nekem most itt vannak tesómék még másfél hétig, lementek balatonra én meg dolgozom, de leszek szabin is, de nem érti tesóm miért nem vagyok velük…….
Egyébként miért nem vagy velük?
Mondjuk én is nehezen szánom rá magam a kimozdulásra.
Azért a balaton jó volt, mi is voltunk.
Majd pihend ki magad a szabadságon.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.05., 15:41Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 19:15Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
Es veled?
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 19:15Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
Es veled?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 23:11Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 20:30Igen, ilyen üres érzés. Gyerekként is volt sokszor, hogy mire elővettem valami játékot már teljesen nem érdekelt. Vagy fiatalon elindultam volna bringázni, és 5 perc alatt eltűnt a motiváció. Olyan unatkozás jellegű, de szinte állandóan, semmi nem érdekel.
Értem. Nekem is van Ilyen, de változó. A körülményektől függ. A körülmények meg...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 20:30Igen, ilyen üres érzés. Gyerekként is volt sokszor, hogy mire elővettem valami játékot már teljesen nem érdekelt. Vagy fiatalon elindultam volna bringázni, és 5 perc alatt eltűnt a motiváció. Olyan unatkozás jellegű, de szinte állandóan, semmi nem érdekel.
Értem. Nekem is van Ilyen, de változó. A körülményektől függ. A körülmények meg...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 20:30Igen, ilyen üres érzés. Gyerekként is volt sokszor, hogy mire elővettem valami játékot már teljesen nem érdekelt. Vagy fiatalon elindultam volna bringázni, és 5 perc alatt eltűnt a motiváció. Olyan unatkozás jellegű, de szinte állandóan, semmi nem érdekel.
Igen, ilyen üres érzés. Gyerekként is volt sokszor, hogy mire elővettem valami játékot már teljesen nem érdekelt. Vagy fiatalon elindultam volna bringázni, és 5 perc alatt eltűnt a motiváció. Olyan unatkozás jellegű, de szinte állandóan, semmi nem érdekel.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 19:15Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
Es veled?
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
mi jót olvastál?
Szia Boni!
Es veled?
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Sajnálom, John! Nekem van csak minden iszonyú lassan megy!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Sajnálom, John! Nekem van csak minden iszonyú lassan megy!
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.08.04., 19:10Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
mi jót olvastál?
Örülók, hogy most jól vagy! 😊 én kutyás vagyok, de lehet igazad macska ügyben! 😊 meg a dokidnak is, ezek szt fél évre írja fel kb a gyszereket?
mi jót olvastál?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 18:13Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 18:12Amiben szerencsém volt, hogy nem dobtak ki az átriáról. Most van gyógyszerem ami életmentő. Novemberig van. Utána újabb harc az elemek ellen.
De addig legalább nyugi. Csak a napi küzdötèr.
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 18:12Amiben szerencsém volt, hogy nem dobtak ki az átriáról. Most van gyógyszerem ami életmentő. Novemberig van. Utána újabb harc az elemek ellen.
De addig legalább nyugi. Csak a napi küzdötèr.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 18:12Amiben szerencsém volt, hogy nem dobtak ki az átriáról. Most van gyógyszerem ami életmentő. Novemberig van. Utána újabb harc az elemek ellen.
Amiben szerencsém volt, hogy nem dobtak ki az átriáról. Most van gyógyszerem ami életmentő. Novemberig van. Utána újabb harc az elemek ellen.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 18:00Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:54Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Semmihez nincs kedved?
Én ilyen váltakozók vagyok, hol pörgök, hol semmi. Ma pörgösebb, üvegmarkolósabb..
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:54Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Semmihez nincs kedved?
Én ilyen váltakozók vagyok, hol pörgök, hol semmi. Ma pörgösebb, üvegmarkolósabb..
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 17:54Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Semmihez nincs kedved?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Semmihez nincs kedved?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 17:54Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:52Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:51Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Tud szép lenni a világ, egy kis zene, cicus macska, stb. É örülök, hogy van macskánk.
Reggel óta rajtam lóg. Már adtam neki enni, stb. De hízeleg.
Én ma egyedül vagyok, a macskával. Rlolvastam ma egy könyvet, meg hát ami meg kell...
Pont megkaptam minap, hogy a kutya az rmber barátja, a amcska az érdekállat. De ez nem így van. A macskák is érző lények. És lehet rájuk támadzkodni is.
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:52Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:51Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Tud szép lenni a világ, egy kis zene, cicus macska, stb. É örülök, hogy van macskánk.
Én ma egyedül vagyok, a macskával. Rlolvastam ma egy könyvet, meg hát ami meg kell...
Pont megkaptam minap, hogy a kutya az rmber barátja, a amcska az érdekállat. De ez nem így van. A macskák is érző lények. És lehet rájuk támadzkodni is.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 17:52Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:51Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Idézet tőle: Wildflowerslost ekkor: 2024.08.04., 17:51Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2024.08.04., 17:51Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.08.04., 17:48Vegetálok, semmihez nincs kedvem.