Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 27 / 569Következő

Azért, mert nincs senki, aki eltűri, ha nyavalygok valós életben, páran vannak neten, de őket se lehet végtelenségig fárasztani.

A lelki elsősegély meg utál is, mert gyakran hívom.

Mennék én lógushoz, ha vállalna, meg ha bevinne heti egyszer anyám, ugyanis bélproblémáim miatt nem vagyok igazán mobilis.

Agyam is szanaszét van gyogyik miatt, pedig nem is szedek sokat!

Kb. harmadannyit/feleannyit szedek, mint kiscsillag (csak viszonyítás okán írom le) .

S belefáradtam egész mindenbe.

Ha valakinek ép az intellektusa, de szét van cseszve az elméje és teste betegségek miatt, miket nem tudnak gyógyítani, csak kezelni, az maga a halál.

Egyébként megölném magam, de azt sem tudom pénzhiány és biztos eszköz hiányában.

Eutanázia is kilőve, ha nem külföldi vagy. 

A baj amúgy a sz*r szemét kvetiapin, pedig bébiadagot, 25 mg-ot szedek, mégis.... 

Megpróbáltam elhagyni, helyette beszedtem sok rivót, DE nem tudtam még úgy se aludni.

24 órával kihagyott adag után nekem pánikroham is lett.

Megnéztem netes tapasztalatokat is.

Minden kveti helyettesítő gyógyszer ugyanúgy fosást okoz időközönként ÉS aki elhagyta, az vagy pszichotikus lett elhagyási mellékhatásként, VAGY képtelen volt aludni egyáltalán VAGY pánikbeteg.

Na, kösz. Nesze semmi, fogd meg jól...

Te tisztára mazochizmusból hívogatod ezeket, h jól felidegesítsenek...

És még 5 percen át beszélt itt nekem a rothadó libsi világról xD

Meg hogy szörnyű, hogy mindenkinek mindent szabad. 

Én mondtam neki, azért szerintem nem mindenütt van országban ez így, ahogy mondja.

B *zik mindenhol vannak. xD 

Nem arra értettem, hanem a mindent lehetre és mindenki eltűr mindent.

Dehogynem lehet, dehogynem tűr, sajnos :'( 

Na, a néni nem volt egészen ép, valljuk be. 😉

Ez a libsi+b*zi valami propaganda agymosás lehetett.

Sajna igen.

Amúgy ha felhívom őket, inkább pasikra várok, míg jelentkeznek.

Azok általában nem annyira frusztráltak és bunkók.

A b*zis részt nem is értettem meg a liberálist, hiszen egyiket sem hoztam fel, meg nem is érint, csak ő magától hozta be, annak illusztrálására, hogy azért nem érdekel senkit az, ha valaki ronda (ezt hoztam fel, hogy néznek utcán), mert ezen dolgokat is megtűrik.

Mekkora barom állat tapló idióta hülye nő volt. Már mindenkit odaengednek lelkisegély diszpécsernek?

Félig elképesztő, félig elszomorító bejegyzés jön, kicsit morbidan vicces is.

Tegnap felhívtam lelki segélyt, egy nő meg is mondta tutit:

- Hogyhogy nem tette túl magát traumán 20 év alatt!? Nem élt, ha így folytatja, akkor nem lesz jövője, szenvedni fog, de ha ez kell magának......

- Mondtam neki, dolgoztam gépen, voltam terapnál, szedtem gyógyszereket, de nem nagyon használ sok és nagyon beteg vagyok.... 

- És mit tesz magáért!? Ma már nagyon fejlett minden orvostudomány, hallgassa Szabó Pétert meg Louise Hay-t meg a Titkot vagy olvasson önfejlesztő könyveket

- Mondom, hogy már megnéztem ezeket, de enyhén szólva nem jött be

- Sajnos kidobott terap.

- Biztos tett érte!!!!

- Igen, hívtam éjjel, mert sz*rul voltam, de akkor 25 éves voltam, és ezért mai napig nem fogad senki. Ma már nem tenném.

- Teljesen érthető. Én is kidobtam volna.

- Jajj, ne mondja már nekem, hogy ronda, ma már a liberális fertő világában élünk, embereket az se zavarja, ha  két b*zi kézen fogva megy, a hányingerkeltő szivárvány mindenütt ott van. Senkit nem érdekel, hogy ronda, engem sem. Ha így folytatja, megkeseredett ember lesz, és tényleg nincs értelme egésznek, ahogy mondta beszélgetés elején, akkor elgondolkodhat öngyilkosságon - inkább, mint ez. Viszonthallásra.

39,7 fokos lázzal döglődtem tegnap délutántól.

Holnap esküvőn leszek tanú.

Majd megeszek minden nsaid-ot amit találok itthon.

Néha csinálj olyat is, ami neked jól esik, lásd:

- olyan zene hallgatása, melyet szeretsz

- olyan könyvek olvasása

- olyan filmek nézése

- ha valami téma érdekel, mélyülj el benne megbízható könyvekből vagy szakértői anyagokból olyanoktól, akik azon témát kutatják

- tempós séta is hasznos

Lógus/áter felkeresése hasznos.

Az említett esetben a barátnak is lehet mentális nyavalyája vagy személyiségzavara, VAGY egyszerűen csak agyára ment meleg, mint sokunknak manapság.

Ha sokat alszol most, és előtte nem állt ez fent, az nem csak betegség miatt lehet, hanem amiatt is, mert megvisel meleg, nehéz elviselni világot, illetve egyes nem pszichiátriai gyógyszerek hatása is lehet (ha szedsz ilyet, tájékozódj, majd beszéld meg fizikai betegséged kezelő orvossal). 

Érdemes minden nap azonos időben kelni és feküdni (fél - 1 óra eltéréssel) .

Jó tápanyagú kajákat bevinni, mellőzni alkoholt és gyorskaját.

Itt én nem vagyok áter/vagy lógus, DE szerintem vizsgáltasd meg pajzsmirigyed, ha nő vagy és csináltass teljes vérképet (nemtől függetlenül).

Jó éjt.és köszönöm 🙂

Na, jóccakát!

Igen, a kor , a tapasztalat, a bölcsesség 😀

De KELL neked szakember!

Csak olyan gyorsan változik minden.Most pl oké állok elébe tényleg kell valamit intéznem mert úgy érzem meg fogok bolondulni.De mondjuk holnap lehet úgy kelek hogy jajj hát jól vagyok,aztán a semmiböl mondjuk dühös leszek,mert ilyen is van.És ujra előről az egész

Sokkal jobban rálátsz dolgokra mint én:) hisz talasztalat,ami nekem nincs

Keresd a kivételt!

Idézet tőle: Kleó

Ne ilyenekkel próbálkozzál, IRL csakis.

IRL is ugyanezek a nők vannak mint társkeresőn, csak nincs rajtuk 50%-is ránctalanító simító sminkelő effekt, és nem látszik milyen szar a helyesírásuk. Tisztelet a kivételnek.

Évek? 🙁 Aa hát ez baj.Sokat vagyok egyedül.Na de ha eddig megoldottam akkor továbbra is fog menni remélem..

Nekem sem felkészültségem, sem jogom diagnosztizálni téged (meg senkit), de kellene szakember. Gyszer segít, de rengeteg munkád is kell benne legyen, de ebben is segít egy lógus.

Amúgy majd fogod tudni kezelni magad, csak legyen valaki veled... Aztán majd egyedül is, de ez évek.

Igen igaz,segìtett.Olyan mintha egy ugrani készülő embert visszarántanak.De a viselkedését nem nagyon tudom hova tenni és bár akkor haragudtam rá de már ugy gondolom jó hogy segített,különben ki tudja mi történt volna 😀

Vedd figyelembe, hogy mégiscsak segített.

Hát ez is elég fura napnak zárult.Komolyan mintha valami hullámvasút lennék.Csak most sikerült lenyugodni:( Olyan jól indult a nap mert végre nem aludtam át a felét,erre úgy kikészítenek hogy csak néztem.Biztos nem köszöntem volna meg azt amit csináltam volna ha épp nincs mellettem senki.Már csak azt kell megértenem hogy mi a francért kellett segítenie ha előzöleg azt vágta hozzám a drága hogy semmi veszteni valóm nincs(egy barát elméletileg)Aztán meg könyörög hogy semmit se tegyek.Még mindig nem tudom hogy lehet így kiakadni és miért nem tudom kezelni "normálisan"  Jó..sehogy se tudom egyedül

Ne ilyenekkel próbálkozzál, IRL csakis.

Ez a fészbúkos "társkereső" fos ugyanolyan fos, mint általában a társkereső fosok és a fészbúkos fosok, vagyis fos x 2.

Hazaestem egy kis egynapos kiruccanásról, céges út Ausztriában. Jó kis cég speciális gyártoberendezéseket gyártanak. Mindenki tök normális főleg a műszakiak tök jó hangulat, erre megérkezik az anyacégük német projektvezetője. Ilyen felvulkodott nagyképű s.ggfejjel már régen találkoztam. A saját cégének az embereinek beszólogatott. Én meg teljesen nyugodtan elmindtam neki, hogy a kollégáival villamos hardveres és szoftveres témákról beszélünk, igazából nem szeretném az idejét rabolni hiszen ez nem az ő témája.

Jók a gyógyszereim. Pár hónapja legalább egy órát füstölögtem volna magamban és akkor is gyomorgörccsel mondtam volna el a mondndómat.

ÜDVÖZÖLJÜK LEGÚJABB TAGJAINKAT!

Sziasztok, 

Amynaa , Atil , Barbi48 , Vikóc , csak egy csajszi , Szofia5524 , Envy , Andi84 , vinczezsofi , PillaPillangó

... szeretettel várjuk publikus hozzászólásaitokat!

Írjatok bátran! Mi járatban vagytok a Búra Alapítvány weboldalán?

Kíváncsian várjuk a hsz eiteket! Alig várjuk Én is, és a Többi régebbi Búrás tag is, hogy válaszoljunk nektek!

Kellemes olvasgatást!

Írjatok akár blogot is!

Szóljatok hozzá a topikokhoz!

Üdvözöl Titeket a Búra Technikusa,

Krisz

Lehet. Ma reggel a céges büfében fordult egyet a gyomrom amikor ránéztem a csokikra. Azt hiszem egy ideig nem eszek édességet...

Escitilre sem jellemző. lehet, h a melegben lement a vércukrod.

Escitil 10mg. Eddig nem volt ilyen tünet, de most émelygek elég rendesen ennyi édességet bezabálni komolyan nem vagyok normális...

Na de legalább az imént elültettem néhány golgotavirág (passiflora incarnata) magot, ilyenem még nincs csak másik 3 faj. Szépek a virágaik ....

Lamolepnél ez nem jellemző. Melyik AD-t szeded?

Csak AD és Lamolep.... pffff rosszul vagyok...

Milyen gyszert szedsz? Okozhatja AP is.

Egész nap édességet zabálok ( az evés nem a megfelelő kifejezés arra amit csinálok). Már fáj a hasam de még mindig kívánom....

Felajánlotta a Fbook ezt a társkereső appját, gondoltam megnézem. A nőket ugyanúgy egy mozdulattal lehet kukázni vagy kedvelni, kedveltem is vagy 30-at. Kaptam én is kedvelést meg üzenetet, de nem találtam sehol, csak kiírta a telefon mint értesítést. Nem egy hasznos dolog.

Engem is érdekel. Neked tényleg ott tesznek keresztbe, ahol tudnak. Családod is.

Mi történt?

szóval csak ennyit arról, mennyire és kit akarnak ők meggyógyítani... örökre, ha lehetne... ezzel ismerik el a diplomámat, nyilván... köszi-köszi, egy antistigma elég lett volna...

Kevésbé vidám hír: cütörtökön merényletet kísérelt meg ellenem a pszichiátria a munkarehabon... Tanúk: a polgárőség, a endőrség, a tűzoltók, a katasztrófavédelem. Csak ennyi... Mindenkinek szép napot mára...

Áh, mindenki azt hiszi, h a jól beállított (tényleg) gyszereim mellett csak piti problémáim vannak... Na ja, pillanatnyilag úgy néz ki...

Azt hittem, végre tudok sírni. Ja, álmomban. Felébredtem, és kiderült, hogy akkor sem, csak álom volt.

Nálunk mindenki odavan, h milyen jó hűvös van, pedig semmi hűtés. Csak az a baj, h télen is...

Azért az utcán a napon menni már nekem is kicsit sok volt...

Ki hogy birja ezt a rettenet időt?

Hányingerem van és szédelgek,minden nap 🙁

Nem segít sem a roló,sem a hideg víz,sem a zuhany 🙁

Ez az autóimmun pajzsmirigy faxán rásegít a risszullétre....

Idézet tőle: Robo-san

A munkahelyen csinálom az egyesületi honlapot, meg a hozzá tartozó Facebook csoportot (ha hagyják). De általában ez se jó, meg az se jó... Vegyenek fel akkor mellém egy művészeti vezetőt, aztán fizessék meg azt is... A minimálbér feléért, teljesítménykontrollal honlapot csinálni nem egy leányálom... Nem tudom, ki vállalná ennyiért... Plusz webshop, ugye...

🙁

A munkahelyen csinálom az egyesületi honlapot, meg a hozzá tartozó Facebook csoportot (ha hagyják). De általában ez se jó, meg az se jó... Vegyenek fel akkor mellém egy művészeti vezetőt, aztán fizessék meg azt is... A minimálbér feléért, teljesítménykontrollal honlapot csinálni nem egy leányálom... Nem tudom, ki vállalná ennyiért... Plusz webshop, ugye...

Idézet tőle: Robo-san

Idézet tőle: John Doe

Hétfőn mindig a legerősebb a késztetés egy jó kis felmondásra a mhelyen.

Nekem a kedd ugyanolyan erős, sőt, az összes többi is, a péntek már csak azért nem annyira, mert utána itt a hétvége. De azért az is...

Mit dolgozol most?

Idézet tőle: John Doe

Hétfőn mindig a legerősebb a késztetés egy jó kis felmondásra a mhelyen.

Nekem a kedd ugyanolyan erős, sőt, az összes többi is, a péntek már csak azért nem annyira, mert utána itt a hétvége. De azért az is...

Jó éjt, szép álmokat!

Nagyon elálmosodtam! 

Jó éjt! Reggel olvaslak titeket, válaszolok.

Egyelőre esélyes.

Ja, pl. Phil se, de mások is voltak.

Idézet tőle: Kleó

Azt se sokan dicsérik...

A sématerápiát? 

ElőzőOldal 27 / 569Következő