Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 28 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Az epis havernak sokat használt, de fosott ő is, sürgetően...

Ha a tegnapelőtti 600-al és a ma reggeli 300-al még nen sikerült kakilni az utalhat arra, hogy engem nem fog fosatni?

Régen kis AP (800-ról addigra kb 300 mg-ra vitték le a Seroqzelt) mellé szedtem 2x300 mg-ot. Nen fosatott 

Azt se sokan dicsérik...

Nekem észre sem vették kistartján, h kríziseim vannak. Ezt a thököm kognitívet erőltette. Meg ő is családterapot javasolt, amitől elsősorban anyám enyhén szólva mereven elzárkózott.

Nekem most azt mondták, hogy eddig a felszínt karcolgatták (kognitív is ilyen)., nekem mélyebb kell. A sématerápia C-PTSD-re és borderre is jobb.

Az epis havernak sokat használt, de fosott ő is, sürgetően...

Nekem észre sem vették kistartján, h kríziseim vannak. Ezt a thököm kognitívet erőltette. Meg ő is családterapot javasolt, amitől elsősorban anyám enyhén szólva mereven elzárkózott.

Depakin szedhetőnek tűnik és remélem álmosít majd annyira a 600 mg, hogy aludni is tudjak, a 300 mg pedig nem álmosít annyira, hogy ne tudjak ébren maradni.

Igen, van akinek borderre az.

Én meg túl sokat alszom, az a mélyülő depi tünete...

Legtöbbet szoc fóbbal haladtam, de sztem nem terápiától. P-TSD -vel van haladás. Krízisre vannak stratégiák stb.

Idézet tőle: Kiscsillag

Ezt mi nem tudhatjuk helyetted.

Nem is kértem, hogy tudjátok. 🙂 Csak hangosan gondolkoztam.

Igen, van akinek borderre az.

Én meg túl sokat alszom, az a mélyülő depi tünete...

Nekem késő tavasszal enygült a depim, de most az mélyülő depi mellé túlpörgés (beszédkésztetés, hadarás, felpörgött mozgás) megjelent. Nehezen veszem rá magam, hogy felkeljek (csak esre dolgozom részmunkaidőben), de amikor csinálok valamit, az túl gyors. Alvásom is karasztrófális. Hol elaludni nem tudok, hol felébredek. Éjjel 3-4 órát alszok. + nappal 1-2-őt, gyakran azt is több részletben. Ez megy napokon, majd tottál kimerülök és kisebb-nagyobb megszakítással alszok 14 órát a kimerültségről.

Antipszichó nem megy, Lamóka nem fog meg eléggé most, Tegretolt túl károsnak tartja az orvosom. Lítium szóba se jött, gondolom nem véletlenül. Maradt a Depakin. Este 600, reggel 300 mg. Elontril bevált, Lamó mindig jó volt, gondolatrohanás ellen több éve véd. Pregab, Xani kell a nyugalmamhoz, alváshoz. De jó lenne végee egyhuzamban aludbi 8 órát. 

K elhagyásban is vagyok. Ezen a néven 25 "dolog" fut. Nem tudni mi várható, várható-e bármi extra hiányában.

Én nem vagyom rezisztens, csak ex dokinénim szerint depire, pörgésre nem jó a terápia. A többire igen, azok közül vmire eredményes.

Kiderült hosszú évek alatt, h én terap.-rezisztens vagyok. Nem is próbálkoznak. Egyet ajánlott az áter: családállítás lógusnál, de vannak akadályai, és félek is tőle.

Alapjában téli, de... minden lehetséges. Talán "vidéken" inkább őszi-téi, városban nyári.

Ja, az már az emelt, de lehet, h még kéne...

Haver mittomén hanyadszor van kh.-ban mostanában: átria, belgyógy, neurológia... És van szervi baja is, de nem mindig jönnek rá. Hááát...

Én meg megyek folyamatosan depibe, Br.-t már nem lehet emelni.

Neked ilyenkor nem a Tiapridakt sz9kták emelni?

Nem őszi depus vagy?

Én téli. Azt mondta ma doktor nénim, hogy a depis, kevertes micsodámnal terápiával nemigeb lehet kezdeni mert endogén. Persze rakódhat rá exogén is.

Haver mittomén hanyadszor van kh.-ban mostanában: átria, belgyógy, neurológia... És van szervi baja is, de nem mindig jönnek rá. Hááát...

Én meg megyek folyamatosan depibe, Br.-t már nem lehet emelni.

Idézet tőle: John Doe

Nem tudom, hogy 11 vagy 18-tól vegyek ki 5 nap szabit...

Ezt mi nem tudhatjuk helyetted.

Nem tudom, hogy 11 vagy 18-tól vegyek ki 5 nap szabit...

Most egyformán tetszik az aranyosan-furán kinéző teszkós lány és az ugyancsak aranyosan-furán kinéző spar-os lány.

Sajnos egyiket sem találtam meg FB-n, spontán munka után véletlenül összefutni velük meg macerás és nincs hozzá kedvem.

Nem tudom, ki intézi a felvételt, mert nagyon elbújt. Pedig emlegetem őt naponta többször is.

Van ott most felvétel? Mert akkor megyek én is!

Nekem a multimilliárdos lenne a jó munka. Nem érdekelne a nemalvás, ha nem is kellene aludni.

Nem tudom mi van a levegőben, de elég felszínesen alszok, talán dögmeleg miatt.

2 óra kellett elalváshoz tegnap. 3-ra aludtam el, 1-kor kerültem ágyba.

Azért elalváshoz elég szokott lenni fél- háromnegyed óra.

Na, rájöttem, hogy mi lenne John számára az ideális munka:

aneszteziológia, azaz altatóorvos, illetve érzéstelenítő-orvos .

Könnyen hozzájutna érzéstelenítő, altató, nyugtalanító szerekhez, amik számára szükségesek. 

Nagyon másokhoz se kéne nyúlnia, csak beadja érzéstelenítőt vagy nyugtatót injekcióban, és au revoir.

Nem tudok írni az üzenetek neked topikba.

Nekem is van valahol szandálom, szerintem 3x volt rajtam azzal együtt, amikor a boltban felpróbáltam. Reggel elő kellene keríteni, ha nem felejtem el.

Hétfőn mindig a legerősebb a késztetés egy jó kis felmondásra a mhelyen.

Ne izgulj, a párja a hercegnél van!

Vettem új szandált. Örülök neki. Van régebbi, de az egyik pántja már kis híján elszakad, a másik nyomja a lábujjam, a harmadikban csúszkál a lábam, korcsolyázok benne és minden lépésnél sziszeg. A negyedik jó lenne, de csak az egyik lábra valót találtuk meg. 🙁

Nekem is van sok ilyen, játékokat vettem rengeteget PS4-re pl., amikkel alig vagy nem játszottam.

A telefon viszont szükséges volt, a régi döcögött meg hamar lemerült, a kamerája gyakran volt használhatatlan. Meg az óra is, mert így nem szedem ki a zsebemből koszos kézzel a telefont 20 percenként, hogy hívtak-e vagy ilyesmi.

Idézet tőle: John Doe

Most, hogy van új telefonom (sim kártya csere kellett nano-ra, egy napig odavoltam a vodafonos ügyfélszolgálatos lányért), meg okosórám, a fókusz kezd elterelődni a modellvasút felé. Annak sem örülnék persze, éljen az anhedónia. A telefon-óra is kb. annyit jelentett, mintha vettem volna két kiflit a boltban.

Én költöttem egy kis pénzt számítógépre, aztán csak nézegetem. Ott áll, bekapcsolom aztán kikapcsolom. 

Menni fog ez. 

Újra álmodtam az éjjel. Kb 3 éve először, fura érzés volt így felébredni reggel....

Most, hogy van új telefonom (sim kártya csere kellett nano-ra, egy napig odavoltam a vodafonos ügyfélszolgálatos lányért), meg okosórám, a fókusz kezd elterelődni a modellvasút felé. Annak sem örülnék persze, éljen az anhedónia. A telefon-óra is kb. annyit jelentett, mintha vettem volna két kiflit a boltban.

Kilyukadt a hátsó kerék belsője a szelepnél az e-ciklin. Hallottam, hogy valami sziszeg a konyhában, először a hűtőre gondoltam, aztán az aksira a bringán, gyorsan le is szedtem nehogy felgyulladjon.

Ezt teszi a 3 évig lakásban állás. Szerencse, hogy nem tegnap lyukadt ki szentendrén.

Tegnap majdnem  összehánytam magam a melegtöl annyira szarul voltam.

Jövöhétre végig 33-34-35  fokot ír.Nem fogom bírni.

Pláne hogy belecsöppentem a változókorba asszem :/

Egy betű, vagy annak hiánya mekkora kavart okoz.

Hát nehezebb találni valakit aki elvileg segít,mint gondolnám.Mindig a korom a baj:( vagy szimplán b@szik felvenni a telefont vagy bármi.Közbe változott a terv,de mellé mégtöbb lett a teher.Lehet jobban járok ha senkit nem avatok be,mert anyámat kikészítettem idegileg meg szerintem mindenhogy.Bár fájó tud lenni a felismerése valaminek részéről,több év után hogy hibázott.Másrészt szinte alig mondtam neki pár dolgot és így is kikészült,ezek utan elég is volt vele.És magam meg eléggé utálom mert dühömbe olyat tettem amit már egy ideje nem:( és most szégyellem magam miatta utólag,bár akkor nagyon is jó volt.

Én imádom a nyarat a meleget a vakító napfényt.

Meg úgy néz kezdenek helyrerázni a gyógyszerek. Tegnap szedtünk málnát és isteni házi màlnafagyit csináltam. Sajna elfogyott mert még éjjel is kimentem pákosztoskodni a hűtőhöz, de holnap este készül a következő adag.

AIDS-függés... Minek most az neked? Mire?

Jav.: NSAID

Én ugyan a hideget nem bírom, de ez, úgy látszik, már sok: napok óta bedagad a bokám. 🙁

Nekem csak szokásos, emésztési hülyeségek, illetve kis idegesség, mivel kedves gyermekek felül dübögésükkel felkeltettek korábban 2 órával, mint szoktam.

Illetve meleg miatt össze-vissza kalapált szívem, de már nem, mivel ittam 6 pohár vizet.

Te is igyál sok vizet, MIVEL az jó melegben.

Érdemes még jégkrémet és friss gyümölcsöket, illetve könnyű, nem megterhelő, zsíros ételeket enni.

Hali!Ki hogy van.

Ma rosszul lettem a boltban a pénztárnál,beszédültem,még mindig hányingerem van.

Gyűlölöm ezt aszemét meleg nyarat!

Minden nap kinlódás,sosem lesz vége!

Ilyenkor érzi azt az ember,hogy kár volt megszületni...

Fájt a fejem kissé meg a fogam kissé. Diclofenac sandozzal bekentem az ínyemet belül, ott jó hamar felszívódik + a 2 bogyó is hasznos volt.

AIDS-függés... Minek most az neked? Mire?

Vettem telefont meg hozzá okosórát.

Du. még bringáztam volna, de nyomott lettem és bealudtam, most másztam ki az ágyból. Eszek 2x25mg cataflam dolo-t kávéval.

Azt hiszem ez most eléggé félrement dehát, előfordul az ilyesmi 🙂

Nagyon általánosító cikk, én pl. olyat is tettem, mikor pénzem sem volt, hogy nem kértem magamnak semmit születésnapomra, hanem inkább egy krónikus beteg ismerősömnek adományoztam azt a 15 dollárt, amiből ajándékot vettek volna nekem. 

Sok embert annó meg is hallgattam neten, kiknek mindenféle fizikai vagy mentális/lelki bajai voltak.

Továbbá én nem nézek le senkit, van mindenféle ismerős majdnem minden rasszból (n+, zs+) és szexuális orientációból és sok nemzet tagjaiból is vannak barátok neten vagy beszéltem előítéletek nélkül (többek között holland, algériai, tunéziai, olasz, spanyol, japán, amcsi, angol, belga, finn, ausztrál, kanadai, indiai, libanoni, francia, német, kínai, pakisztáni).  

Egyedül csak pedofilokat, vallási fanatikusokat, akik hitüket rám akarják kényszeríteni, állatkínzókat és c+-okat nem szeretem meg gumibotos sünöket (akik megbüntetnek, ha gyorsan hajtasz, bezzeg a téged bántó embereket nem büntetik meg, nem vágják dutyiba antiszociális elemeket, akik például aktívan üldöznek és megvernek).

Törvényeket maximálisan betartom, DE nem tisztelem sünöket, amúgy is annyira inkompetensek.

Am ezeket az állapotokat, mármint nagyfokú társadalmi anyagi egyenlőtlenségeket, azaz hogy vannak nagyon gazdag és nagyon szegény emberek J.F. Kennedy és testvére pénzek újraelosztásával akarták átalakítani, optimálisabbá tenni, nagyjából egyenlő fizetésekkel és jó munkakörülmények megteremtésével (nem véletlen lőtték le, a kőgazdagok nem akarták pénzük 30 - 40 %-át sem a köz javára fordítani, kőgazdagok alatt milliárdos üzletembereket meg ilyesmiket kell érteni)

https://www.stylemagazin.hu/hir/Igy-eljuk-az-eletunket-mi-gyarlo-emberek/15122/eletmod/lelekhangok/

És igen, szoktam gyarló lenni én is de azzal nem másoknak hanem magamnak ártok,de végülis minden relatív.

Holnaptól szabin leszek a héten. Lesz jégeső meg szar idő.

Kellene venni új telefont is már. Lurdy-házban van a bolt. Nem lakik arra egy lányféle ismerősöm sem.

Egészségedre! (Hervadtat amúgy se vegyél!)

ElőzőOldal 28 / 569Következő