Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.24., 15:59Idézet tőle: John DoeElmentem délben biciklivel a Leányfaliu kútig meg vissza, de nem találtam meg a kitámasztó lábat. Útközben éhes voltam (1 pilótakex és 2 borjúpárizsi volt az ebéd), itthon sütöttem pizzát, de hányingerem van, az étvágyam sehol. Lehet napszúrás. Korábban akartam menni, hogy ne legyen annyi ignorátor, de bealudtam. Mondjuk a földet néztem keresés közben, így szerencsére ha volt is több, nem láttam őket.
Meglep, hogy mostanában ennyit kimozdulsz! Ez azért jó, mégha zavaró is lehet sok embertársad.
Idézet tőle: John DoeElmentem délben biciklivel a Leányfaliu kútig meg vissza, de nem találtam meg a kitámasztó lábat. Útközben éhes voltam (1 pilótakex és 2 borjúpárizsi volt az ebéd), itthon sütöttem pizzát, de hányingerem van, az étvágyam sehol. Lehet napszúrás. Korábban akartam menni, hogy ne legyen annyi ignorátor, de bealudtam. Mondjuk a földet néztem keresés közben, így szerencsére ha volt is több, nem láttam őket.
Meglep, hogy mostanában ennyit kimozdulsz! Ez azért jó, mégha zavaró is lehet sok embertársad.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.24., 15:24Elmentem délben biciklivel a Leányfaliu kútig meg vissza, de nem találtam meg a kitámasztó lábat. Útközben éhes voltam (1 pilótakex és 2 borjúpárizsi volt az ebéd), itthon sütöttem pizzát, de hányingerem van, az étvágyam sehol. Lehet napszúrás. Korábban akartam menni, hogy ne legyen annyi ignorátor, de bealudtam. Mondjuk a földet néztem keresés közben, így szerencsére ha volt is több, nem láttam őket.
Elmentem délben biciklivel a Leányfaliu kútig meg vissza, de nem találtam meg a kitámasztó lábat. Útközben éhes voltam (1 pilótakex és 2 borjúpárizsi volt az ebéd), itthon sütöttem pizzát, de hányingerem van, az étvágyam sehol. Lehet napszúrás. Korábban akartam menni, hogy ne legyen annyi ignorátor, de bealudtam. Mondjuk a földet néztem keresés közben, így szerencsére ha volt is több, nem láttam őket.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.24., 11:49Hogy vagytok?
Kezdek jobban lenni, de Anyu idegesít. Táppénzen van és már sok belőle.
Hogy vagytok?
Kezdek jobban lenni, de Anyu idegesít. Táppénzen van és már sok belőle.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.22., 13:37Cimbi nem akar Tepsi kórházba menni. Emiatt bnő lehet elhagyja vagy ő a bnőjét mert ital miatt b@sztatja. Felvetette, hogy béreljünk együtt kecót. Mondtam, hogy ezzel az elképzeléssel várjunk, nekem mégcsak részmunkaidős állásom van, amíg pörgök, nem alszok, nem keresek mást. Ő meg találja ki mi legyen, hátha mégis kórház és barátnő mellett köteleződik el.
K-val én le vagyok állva. Olyan picsék volt az utolsó pár alkalom, hogy elborzaszt.
Cimbi nem akar Tepsi kórházba menni. Emiatt bnő lehet elhagyja vagy ő a bnőjét mert ital miatt b@sztatja. Felvetette, hogy béreljünk együtt kecót. Mondtam, hogy ezzel az elképzeléssel várjunk, nekem mégcsak részmunkaidős állásom van, amíg pörgök, nem alszok, nem keresek mást. Ő meg találja ki mi legyen, hátha mégis kórház és barátnő mellett köteleződik el.
K-val én le vagyok állva. Olyan picsék volt az utolsó pár alkalom, hogy elborzaszt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.21., 21:58Vettem ma görögdinnyét, nem nagy méret, 5250Ft volt.
Meg felmentem megint a Teve sziklához. Ma láttam ott 4 embert rajtam kívül. A kőfejtőig most nem, pedig nagyon vonz az a hely.
Holnap leányfaluig akarnék eltekerni, csak az végig bringa út, népszerű, tele van ignoráns biciklis meg kocogó, rollerező lányokkal. Dühítő a negatív sötét kisugárzásuk már 3 méterről is. A patkány formátumú "kutyát" sétáltatókat már meg sem említem, de szerencsére azok csak a Római parton mennek fel-alá, és közben ignorálnak.
Vettem ma görögdinnyét, nem nagy méret, 5250Ft volt.
Meg felmentem megint a Teve sziklához. Ma láttam ott 4 embert rajtam kívül. A kőfejtőig most nem, pedig nagyon vonz az a hely.
Holnap leányfaluig akarnék eltekerni, csak az végig bringa út, népszerű, tele van ignoráns biciklis meg kocogó, rollerező lányokkal. Dühítő a negatív sötét kisugárzásuk már 3 méterről is. A patkány formátumú "kutyát" sétáltatókat már meg sem említem, de szerencsére azok csak a Római parton mennek fel-alá, és közben ignorálnak.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 21:19Cimbi megy a Dél tepsi kórházba. Mehetnék én is. Ha oda tartoznál, te is. Micsoda gyógytársulat lenne.
Esetleg a Búra csapat együtt vonulhatna kórházba (aki akar). Hátha multiplikátor hatás érvényesül.
Cimbi megy a Dél tepsi kórházba. Mehetnék én is. Ha oda tartoznál, te is. Micsoda gyógytársulat lenne.
Esetleg a Búra csapat együtt vonulhatna kórházba (aki akar). Hátha multiplikátor hatás érvényesül.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 21:16Idézet tőle: KleóHelyes!
Anyud az én hasamat is vizitálhatná...
🙂
Idézet tőle: KleóHelyes!
Anyud az én hasamat is vizitálhatná...
🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 21:09Idézet tőle: KleóUH-ra azért menj el!
Majd tervbe veszem idővel.
Máj kezelés óta minden laboromban mind3 máj érték jó. Trombocitám normál alsó határról szépen ment felfele. Ez is a javuló májfunkció jele.
Idézet tőle: KleóUH-ra azért menj el!
Majd tervbe veszem idővel.
Máj kezelés óta minden laboromban mind3 máj érték jó. Trombocitám normál alsó határról szépen ment felfele. Ez is a javuló májfunkció jele.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 14:13Idézet tőle: John DoeVettem bolognai spagettit, a felét meg is ettem. Meg 3 almás pitét. Majdnem dinnyét is, de azt majd holnap.
Jól hangzik!
Idézet tőle: John DoeVettem bolognai spagettit, a felét meg is ettem. Meg 3 almás pitét. Majdnem dinnyét is, de azt majd holnap.
Jól hangzik!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 14:12Szerintem a legkisebb adag Pregabalin közepesre emelése fokozta nagyon az étvágyam. Erre most rátesz egy lapáttal, hogy a nagyon zabáltatós Kventit is elkezdtem szedni. Remélem pörgés miatt nem kell emelni.
Szerintem a legkisebb adag Pregabalin közepesre emelése fokozta nagyon az étvágyam. Erre most rátesz egy lapáttal, hogy a nagyon zabáltatós Kventit is elkezdtem szedni. Remélem pörgés miatt nem kell emelni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 13:39Idézet tőle: John DoeMost csak a hasad nagy, vagy úgy érzed általában is van túlsúly?
Van túlsúly. Újabb 10 kg-ot híztam kb 2-3 hónap alatt. Pontosan nem tudom mennyi idő alatt.
Máj kezelés óta 22 kg-ot híztam.
Puffadás is van, plusz háj is hasamon.
Anyu fél, hogy mégis romlott a májam és emiatt hasvízkórom (ascites) van, nemcsak hízás, illetve hasvízkórnál is nőhet a súly a víz miatt. Szerintem csak hízás. Jó a májfunkcióm több éve. Ultrahangon nem voltam 3 éve, oda adnak beutalót, ha kérem. Fibroscanre nem igazán lehet beutalóhoz jutni mifelénk. Arra azért nem megyek.
Azt mondja, hogy olyan aránytalanul nagy és olyan formájú a hasam, mint Apunak. Nála már 3 ève gyanította a hasvízkórt a formája miatt.. Kiderült, hogy igaza van. Több litert csapoltak le a hasából.
Idézet tőle: John DoeMost csak a hasad nagy, vagy úgy érzed általában is van túlsúly?
Van túlsúly. Újabb 10 kg-ot híztam kb 2-3 hónap alatt. Pontosan nem tudom mennyi idő alatt.
Máj kezelés óta 22 kg-ot híztam.
Puffadás is van, plusz háj is hasamon.
Anyu fél, hogy mégis romlott a májam és emiatt hasvízkórom (ascites) van, nemcsak hízás, illetve hasvízkórnál is nőhet a súly a víz miatt. Szerintem csak hízás. Jó a májfunkcióm több éve. Ultrahangon nem voltam 3 éve, oda adnak beutalót, ha kérem. Fibroscanre nem igazán lehet beutalóhoz jutni mifelénk. Arra azért nem megyek.
Azt mondja, hogy olyan aránytalanul nagy és olyan formájú a hasam, mint Apunak. Nála már 3 ève gyanította a hasvízkórt a formája miatt.. Kiderült, hogy igaza van. Több litert csapoltak le a hasából.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.20., 13:19Vettem bolognai spagettit, a felét meg is ettem. Meg 3 almás pitét. Majdnem dinnyét is, de azt majd holnap.
Vettem bolognai spagettit, a felét meg is ettem. Meg 3 almás pitét. Majdnem dinnyét is, de azt majd holnap.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.20., 13:18Idézet tőle: KiscsillagJó, h mozogsz. Nekem is kellene, fogyáshoz. Diétázni kezdtem.
Hát, a bicikli a lábaimat mozgatja csak, de azt is sík terepen, mert emelkedőn rögtön bekapcsolom a motoros rásegítést. Esetleg a szívemnek jó még, mert azt is meghajtja. Hétfőn amikor felfelé toltam az emelkedőn 140+ volt a pulzusom, dobolt a vér a fülemben. Pedig akkor is be volt kapcsolva a motor, van ilyen séta fokozata, amikor az ember megy a bicikli mellett de nem ül rajta.
Idézet tőle: KiscsillagJó, h mozogsz. Nekem is kellene, fogyáshoz. Diétázni kezdtem.
Hát, a bicikli a lábaimat mozgatja csak, de azt is sík terepen, mert emelkedőn rögtön bekapcsolom a motoros rásegítést. Esetleg a szívemnek jó még, mert azt is meghajtja. Hétfőn amikor felfelé toltam az emelkedőn 140+ volt a pulzusom, dobolt a vér a fülemben. Pedig akkor is be volt kapcsolva a motor, van ilyen séta fokozata, amikor az ember megy a bicikli mellett de nem ül rajta.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.20., 13:10Jó, h mozogsz. Nekem is kellene, fogyáshoz. Diétázni kezdtem.
Jó, h mozogsz. Nekem is kellene, fogyáshoz. Diétázni kezdtem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.20., 11:57Imádom, amikor kimegyek és visszalök a meleg. Meg ezek az illatok. Akkor rossz, ha dolgozni kell, mert bűntudatom van, hogy nem megyek sehova. Hétfőn bringáztam a pilisben, elmentem az erdőben egészen a kőfejtőig, 3db. embert láttam összesen. Visszafelé már voltak a Teve sziklánál ilyen hófehérke jelmezbálosok (esküvő fotózás). Nem tudják szegény hülyék, hogy semmi sem tart örökké.
Ma ki akarok menni a csarnokba "rendes" kaját venni, aztán du. leányfalu felé eltekerni. Sajnos nem jutott eszembe, hogy ma még bicikli terv is van, amikor megborotválkoztam nem régen alul-felül. Szóval majd dupla alsógatya kell, hogy ne dörzsölje ki a nyereg a sima puha érzékeny bőrömet.
Van 3 nő a "társkereső" alkalmazásban mint egyezés, de elfog a rosszullét ha arra gondolok, hogy most randiznom kellene és normálisan viselkedni.
Imádom, amikor kimegyek és visszalök a meleg. Meg ezek az illatok. Akkor rossz, ha dolgozni kell, mert bűntudatom van, hogy nem megyek sehova. Hétfőn bringáztam a pilisben, elmentem az erdőben egészen a kőfejtőig, 3db. embert láttam összesen. Visszafelé már voltak a Teve sziklánál ilyen hófehérke jelmezbálosok (esküvő fotózás). Nem tudják szegény hülyék, hogy semmi sem tart örökké.
Ma ki akarok menni a csarnokba "rendes" kaját venni, aztán du. leányfalu felé eltekerni. Sajnos nem jutott eszembe, hogy ma még bicikli terv is van, amikor megborotválkoztam nem régen alul-felül. Szóval majd dupla alsógatya kell, hogy ne dörzsölje ki a nyereg a sima puha érzékeny bőrömet.
Van 3 nő a "társkereső" alkalmazásban mint egyezés, de elfog a rosszullét ha arra gondolok, hogy most randiznom kellene és normálisan viselkedni.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.19., 12:26Én is 25 fokig bírom.
De most hosszu ideig 36-37 fok lesz,ez nem embernek való pláne itt európában.
Én is 25 fokig bírom.
De most hosszu ideig 36-37 fok lesz,ez nem embernek való pláne itt európában.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.19., 11:21Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyValami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Más nem hiányzott az életemból,mint a hetekig tartó rosszullét 🙁
Kiég a kertben minden,arról nem is beszélve,fák,virágok,zöldség,gyümölcs,díszfák,pardicsom,tök,uborka,répa stb 🙁
A meleg okozza a rosszullétet? (Nem olvastam vissza, így nem tudom, h mivel küzdesz)
Igen a melegtól vagyok rosszul.
A pánik,meg a depresszió mellett,az autoimmun pajzsmirigy,nekem halálos ez a meleg,de az öszes nyár sajna.Hányinger,szédülés,gyengeség,állandó álmossság,émelygés.Brutál xar.Most meg sztem kezd a változó kor is jönni.Banyaláz,hasgörcsök,puffadás,
Nekem a 25 fok is sok.
🙁
Nekem a 25 fok az ideális.
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyValami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Kiég a kertben minden,arról nem is beszélve,fák,virágok,zöldség,gyümölcs,díszfák,pardicsom,tök,uborka,répa stb 🙁
A meleg okozza a rosszullétet? (Nem olvastam vissza, így nem tudom, h mivel küzdesz)
A pánik,meg a depresszió mellett,az autoimmun pajzsmirigy,nekem halálos ez a meleg,de az öszes nyár sajna.Hányinger,szédülés,gyengeség,állandó álmossság,émelygés.Brutál xar.Most meg sztem kezd a változó kor is jönni.Banyaláz,hasgörcsök,puffadás,
Nekem a 25 fok is sok.
🙁
Nekem a 25 fok az ideális.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.19., 10:34Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyValami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Nekem a 25 fok is sok.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyValami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Nekem a 25 fok is sok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.19., 10:21Idézet tőle: gb.kittyValami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Idézet tőle: gb.kittyValami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.19., 09:04Valami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Valami napkitörést is írtak több híroldalon is,de nem volt türelmem végigolvasni...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.19., 08:53Most a lakásban vagyok. Nincs melegem. Jobban vagyok, mint az elmúlt időszakban mert Kventivel átalszom az éjszakát és nem üt le, mint depiben, mert pörgök.
Terapom hiányzik. Szabin van újra. Kaptam tőle toppot. Megnyugtat, ha felvehetem. Ezért kértem és adaptív megküzdésnek és teljesíthetőnek ítélte.
Diétázok. Néha nehéz mert éhes vagyok. De muszáj mert 22 kg-ot híztam. Illetve attól függ hányat, hogy melyik időszakhoz viszonyítom.
Csak este megyek dolgozni. 5-kor kezdhetek, de mehetek később is. A meleg miatt sokszor későbbre teszem. De nagyon későn sem szerencsés végezni mert későn èrrk haza. Kb 3 órás munka + 2x1 óra utazás. Van mellette önkéntes munkám is.
Kicsit jobb állapotban vagy mellé keresek másik részmunkaidőset vagy helyette heti 40 órásat.
Most a lakásban vagyok. Nincs melegem. Jobban vagyok, mint az elmúlt időszakban mert Kventivel átalszom az éjszakát és nem üt le, mint depiben, mert pörgök.
Terapom hiányzik. Szabin van újra. Kaptam tőle toppot. Megnyugtat, ha felvehetem. Ezért kértem és adaptív megküzdésnek és teljesíthetőnek ítélte.
Diétázok. Néha nehéz mert éhes vagyok. De muszáj mert 22 kg-ot híztam. Illetve attól függ hányat, hogy melyik időszakhoz viszonyítom.
Csak este megyek dolgozni. 5-kor kezdhetek, de mehetek később is. A meleg miatt sokszor későbbre teszem. De nagyon későn sem szerencsés végezni mert későn èrrk haza. Kb 3 órás munka + 2x1 óra utazás. Van mellette önkéntes munkám is.
Kicsit jobb állapotban vagy mellé keresek másik részmunkaidőset vagy helyette heti 40 órásat.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.19., 08:24Ki hogy van lányok,fiük?
Már most hányingerem van a melegtól,a közérzetem is rosszabb.
Nemtom hogy fogom bírni ezt a nagy forróságot.
Bent kell gubbasztani a sötét szobában,olyan vagyok,mint akit agyonütöttek,és még hol a vége 🙁
Ki hogy van lányok,fiük?
Már most hányingerem van a melegtól,a közérzetem is rosszabb.
Nemtom hogy fogom bírni ezt a nagy forróságot.
Bent kell gubbasztani a sötét szobában,olyan vagyok,mint akit agyonütöttek,és még hol a vége 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.17., 10:19El kellene mennem a dunakeszi decathlonba, ruhát meg kulacstartót vásárolni. 6ig van nyitva, de a busz fél órát megy oda, fél órát vissza, és 30 percenként jár. Mondjuk itt áll meg a ház előtt, de most pidzát fogok enni, és ellaposodok minimum egy órára, aztán meg bringázni is kellene.
El kellene mennem a dunakeszi decathlonba, ruhát meg kulacstartót vásárolni. 6ig van nyitva, de a busz fél órát megy oda, fél órát vissza, és 30 percenként jár. Mondjuk itt áll meg a ház előtt, de most pidzát fogok enni, és ellaposodok minimum egy órára, aztán meg bringázni is kellene.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.17., 10:17Az nem tudom, milyen, olyan mesebelinek hangzik (a szegénylegény kapott hamuban sült pogácsát és túrós lepényt a jószívű gazdasszonytól).
Az nem tudom, milyen, olyan mesebelinek hangzik (a szegénylegény kapott hamuban sült pogácsát és túrós lepényt a jószívű gazdasszonytól).
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.17., 07:09Idézet tőle: John Doe🙂 Volt valami torta, süti?
Ja persze,én sütöttem túrós lepényt.
Nem vagyok tortás,cukrot nem eszem,csak édesítővel mindent 🙂
Idézet tőle: John Doe🙂 Volt valami torta, süti?
Ja persze,én sütöttem túrós lepényt.
Nem vagyok tortás,cukrot nem eszem,csak édesítővel mindent 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.17., 07:08Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyHali Ki hogy van?
Ma van a szülinapom! 🙂
Remélem jól aludtatok a telihold miatt,én nem igazán.
Boldog szülit!
Köszi szépen 🙂
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyHali Ki hogy van?
Ma van a szülinapom! 🙂
Boldog szülit!
Köszi szépen 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.16., 21:47Ma reggel elvittem a biciklit a bicikli doktorhoz. Első hátső belső csere, meg átnézés. Gondoltam majd jó sok lesz, de csak valami 12xxx volt, otthagytam 15öt. Meg 2,5 óra múlva már mehettem is érte. Aszonták a váltó ferde volt, mintha eldőlt volna vagy úgy tárolták, hogy nekinyomódott valaminek. Meg defektgátló folyadékos belsőket kapott, mert, hogy olyan volt benne eredetileg (mikor kilyukadt akkor valóban folyt ki belőle valami olaj-szerűség).
Szabin vagyok a jövő héten, de már ma stresszeltem, hogy menni kell dolgozni egy hét múlva.
Ma reggel elvittem a biciklit a bicikli doktorhoz. Első hátső belső csere, meg átnézés. Gondoltam majd jó sok lesz, de csak valami 12xxx volt, otthagytam 15öt. Meg 2,5 óra múlva már mehettem is érte. Aszonták a váltó ferde volt, mintha eldőlt volna vagy úgy tárolták, hogy nekinyomódott valaminek. Meg defektgátló folyadékos belsőket kapott, mert, hogy olyan volt benne eredetileg (mikor kilyukadt akkor valóban folyt ki belőle valami olaj-szerűség).
Szabin vagyok a jövő héten, de már ma stresszeltem, hogy menni kell dolgozni egy hét múlva.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.16., 17:09Idézet tőle: gb.kittyHali Ki hogy van?
Ma van a szülinapom! 🙂
Boldog szülit!
Idézet tőle: gb.kittyHali Ki hogy van?
Ma van a szülinapom! 🙂
Boldog szülit!
Idézet tőle: quablock-nemtudom ekkor: 2022.07.16., 15:49A nyugalom tengere. Biztos hogy le fog kötni. Koreai sorozat.
A nyugalom tengere. Biztos hogy le fog kötni. Koreai sorozat.
Idézet tőle: TonyGrd ekkor: 2022.07.16., 15:04Idézet tőle: dobókockaIsten éltessen!
Gyógyszerváltásban vagyok (Elontril), ez az ötödik nap és nagyon szarul vagyok tőle...mindegy, vmi sorozattal próbálnám lekötni magam, de engem olyan kurvára idegesít, hogy mindegyikben szinte csak szép és tökéletes emberek vannak, hogy hihetetlen. Mondjatok lszi vmi jót, amiben kb. hétköznapi kinézetű emberek vannak. És nem tocsog vérben és dugásban.
Dark - a netflixről, nevével ellentétben egész érdekes
Idézet tőle: dobókockaIsten éltessen!
Gyógyszerváltásban vagyok (Elontril), ez az ötödik nap és nagyon szarul vagyok tőle...mindegy, vmi sorozattal próbálnám lekötni magam, de engem olyan kurvára idegesít, hogy mindegyikben szinte csak szép és tökéletes emberek vannak, hogy hihetetlen. Mondjatok lszi vmi jót, amiben kb. hétköznapi kinézetű emberek vannak. És nem tocsog vérben és dugásban.
Dark - a netflixről, nevével ellentétben egész érdekes
Idézet tőle: quablock-nemtudom ekkor: 2022.07.15., 18:08Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
Idézet tőle: dobókocka ekkor: 2022.07.15., 15:55Isten éltessen!
Isten éltessen!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.15., 11:58Idézet tőle: Bg17Boldog szülinapot! 🙂 Hát amúgy ha nincs nagyon meleg,akkor van helyette telihold.De legalább nem sül meg az ember. 😀 Bár nekem már ugyan mindegy,én napközbe alszok este meg nem nagyon.
Köszi szépen 🙂
Hát ha éjjel nem alszunk akkor nappal.
Igaz nappal max 10-20 percet tudok csak,de akkor legalább nincs rémálmom. 🙂
Idézet tőle: Bg17Boldog szülinapot! 🙂 Hát amúgy ha nincs nagyon meleg,akkor van helyette telihold.De legalább nem sül meg az ember. 😀 Bár nekem már ugyan mindegy,én napközbe alszok este meg nem nagyon.
Köszi szépen 🙂
Hát ha éjjel nem alszunk akkor nappal.
Igaz nappal max 10-20 percet tudok csak,de akkor legalább nincs rémálmom. 🙂
Idézet tőle: Bogi ekkor: 2022.07.15., 11:17Boldog szülinapot! 🙂
Hát amúgy ha nincs nagyon meleg,akkor van helyette telihold.De legalább nem sül meg az ember. 😀 Bár nekem már ugyan mindegy,én napközbe alszok este meg nem nagyon.
Boldog szülinapot! 🙂
Hát amúgy ha nincs nagyon meleg,akkor van helyette telihold.De legalább nem sül meg az ember. 😀 Bár nekem már ugyan mindegy,én napközbe alszok este meg nem nagyon.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.15., 10:56Idézet tőle: ElijahShadeBoldog szülinapot!
Lám, az időjárás is lehűlt szülinapodra kicsit....
Tudja, hogy szereted optimális hőmérsékletet....
Köszi szépen! 🙂
Igen!
Kapok levegőt,nincs hányingerem,nem szédülök,nem kell a sötét szobában lehúzott redőnynél haldokolni 🙂
Idézet tőle: ElijahShadeBoldog szülinapot!
Köszi szépen! 🙂
Igen!
Kapok levegőt,nincs hányingerem,nem szédülök,nem kell a sötét szobában lehúzott redőnynél haldokolni 🙂
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.07.15., 10:51Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.07.15., 05:29Hali Ki hogy van?
Ma van a szülinapom! 🙂
Hali Ki hogy van?
Ma van a szülinapom! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.07.14., 19:25Á, 12 éve nem járok dolgozni. Igaz, előtte majd' 32-t lehúztam.
Időnként akad a szakmámban itthonra munka, azt szívesen elvállalom.
Amúgy a gyes alatt dolgozgattam otthon, de hát az még egészen más világ volt...
A nappali kh. mindenképp jó ötlet.
Á, 12 éve nem járok dolgozni. Igaz, előtte majd' 32-t lehúztam.
Időnként akad a szakmámban itthonra munka, azt szívesen elvállalom.
Amúgy a gyes alatt dolgozgattam otthon, de hát az még egészen más világ volt...
A nappali kh. mindenképp jó ötlet.
Idézet tőle: dobókocka ekkor: 2022.07.14., 08:24Igen, ez egy opció...egyelőre nem néztem körül, hogy milyen lehetőségek vannak...neked van ebben tapasztalatod amúgy?
Most éppen gyógyszerváltásban vagyok és döglődök, de valami biztos segíteni fog és ha jobban vagyok, akkor nem leszek annyira beszarva ettől az egésztől. Nappali kórházra is gondoltam, hogy kicsit visszaszokjak az emberek közé.
Kleó, te tudsz dolgozni?
Igen, ez egy opció...egyelőre nem néztem körül, hogy milyen lehetőségek vannak...neked van ebben tapasztalatod amúgy?
Most éppen gyógyszerváltásban vagyok és döglődök, de valami biztos segíteni fog és ha jobban vagyok, akkor nem leszek annyira beszarva ettől az egésztől. Nappali kórházra is gondoltam, hogy kicsit visszaszokjak az emberek közé.
Kleó, te tudsz dolgozni?