Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 24 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

ES! Ezek nem szakemberek, ugyan mi sem, de több tapasztalatunk van, nem egy gyorstalpaló a sablon válaszokkal. Késő este hívhatod Kriszt, pl. engem is, hátha jobbat tudunk mondani, meg talán érdemben beszélgetni. Telszámok mehetnek priviben!

Néha én is hívom. 10-ből 1-2 sokat segít, 1-3 bunkó, paraszt. A többi meg szimplán nem segít, csak szabadulni akar tőlem.

Ja, ezt nem neked akartam írni, de hagyom. Itt is tudja olvasni más.

GRATULA KLEÓ MAMMA!

HUSZONEGYEZER!

ES! Ezek nem szakemberek, ugyan mi sem, de több tapasztalatunk van, nem egy gyorstalpaló a sablon válaszokkal. Késő este hívhatod Kriszt, pl. engem is, hátha jobbat tudunk mondani, meg talán érdemben beszélgetni. Telszámok mehetnek priviben!

Reménykedj!

Csak a felhasználási hely azonosító kellett, az meg rajta volt.

Googleplay-en beírtam a keresőbe, hogy menetrend, erre kiadta az összes Unicorn-os játékot és egyebet...

Reménykedj!

Huh, átlapoztam megint a csekkrészletező saláta kötegeket, és az egyikben ott volt a gázos. Most vagy ott volt eddig is egy régebbi, vagy az újat tettem oda.

Csinálnám ezt a nyomorult közmű átírást az ügyfélkapun, erre nincs meg a gáz részletező számla, pedig hétfőn ez miatt mentem ki békásra. Arra emléxem, hogy eltettem, de hova tűnt? A lakást már felforgattam, miközben a szomszédok hallgatták, hogy a jézus mit csináljon kivel a mijével. Lehet, hogy ott hagytam, mert talán egy másik csekkes borítékba tettem, amivel elmentem a postára, majd vissza és azt ott is hagytam valóban.

Holnap mehetek ki megint, mert erre van időm, nagyszerű.

Idézet tőle: ElijahShade

Tudom, én vagyok hülye, hogy hívom a kretén lelki segélyt.

Beszélgess értelmes emberekkel,. Krisz (Gácsi Krisztián) pl. mondta, hogy beírta ide hogy nyugodtan lehet őt hívni, beszélgetni. Írj neki privit a száma miatt, mert azt mondta, lehet kitörölte már.

Villámgyorsan szakítsd meg kapcsolatot ezekkel - törlés, tiltás.

Ezek a halálodat akarják meg őrületbe akarnak kergetni!

Nagyon károsak pszichédre, mindenre.

Keress másik chatet, más embereket.

Idézet tőle: Linzer

https://kepkuldes.com/image/U2h9dP

https://kepkuldes.com/image/U2hSKH

Ez nekem szólt. Mi a véleményetek?

Szerinted aki a más halálát kívánja az milyen ember vajon?

Én minél több szarrágó számító, szemét, aljas és gonosz embert ismerek meg annál jobban tudom, hogy nagyon sok ember van akiktől ezerszer jobb ember vagyok.

Idézet tőle: John Doe

Pl. ma kaptam meg egy lánytól, hogy az a hajó már elment, meg ő 4 (négy) éve mondta, hogy találkozna velem két hetente, de én nem akartam. Milyen hajó az, ami két hetente akar 1 talákát? Az neki rendes kapcsolat? Ha meg nem, akkor miért hivatkozik ilyen hülyeségre? Amúgy utána is kerestem és találkoztunk is többször, és egy szóval sem emlegette, hogy ő akarna bármit is azon kívül. De volt olyan is, aki hangoztatta, hogy csak komoly kapcsolat, mikor meg mondtam, hogy oké, akkor ez meg az meg amaz és kihátrált. Szóval a nem netes társkeresés is tartogat érdekességeket.

Te figyelj csak,aki a hülyéket vonzza az mindenhol olyanokat talál ahogy én is.Én nem ismerkedem,de amikor néha elmegyek egy szórakozóhelyre akkor,megtalálnak pedig, megnéztem és nincs a homlokomra írva, hogy hülyék gyertek csak XD

https://kepkuldes.com/image/U2h9dP

https://kepkuldes.com/image/U2hSKH

Ez nekem szólt. Mi a véleményetek?

Pl. ma kaptam meg egy lánytól, hogy az a hajó már elment, meg ő 4 (négy) éve mondta, hogy találkozna velem két hetente, de én nem akartam. Milyen hajó az, ami két hetente akar 1 talákát? Az neki rendes kapcsolat? Ha meg nem, akkor miért hivatkozik ilyen hülyeségre? Amúgy utána is kerestem és találkoztunk is többször, és egy szóval sem emlegette, hogy ő akarna bármit is azon kívül. De volt olyan is, aki hangoztatta, hogy csak komoly kapcsolat, mikor meg mondtam, hogy oké, akkor ez meg az meg amaz és kihátrált. Szóval a nem netes társkeresés is tartogat érdekességeket.

Linzer nem társat keres (szerintem), ő fórumokról írt, meg egyéb társasági / családi eseményekről.

Mit jelent az, hogy kemény? A társkereső is egy esély... Élőben nyilván sokkal természetesebb és az az igazi, de ha mást nem, gyakorlásnak jó egy-két randi. Idióták mindig vannak, de ott van a másik fele, aki meg nem az. Érdemes inkább az utóbbit szem előtt tartani, akkor talán könnyebben meglátod őket.

Gondolom a lelkisegélynél is listáznak embereket ugyanúgy.

Nem tudom miért, DE hétről hétre szánalmasabb, alacsonyabb színvonalú lelki segély felhozatala.

Ilyen áldozathibáztató, konformista, passzív-agresszív, kretén s*ggfejek.

Valós életben minden normális ismi külföldön lakik vagy messze.

Am olyan is volt már, hogy éjjel nem tudtam aludni, felhívom 3-kor, aszongya:

Most már menjen aludni, aztán próbálja megoldani valahogy. 

Oké........

Ugye mivel egyszer egy nőt gyakran hívtam éjjel Debrecenben 25 évesen, 10 évvel ezelőtt, terapok már nem fogadnak, mert elmondta nekik és listáztak, ill. nem is tudok még kezelőorvoshoz se bemenni, ha nem visznek.

Más városokba tudnék menni, de nem tudnék megélni......

Eléggé minden galyra ment.... ja, egyeseknek (pl. számomra) nincs kiút.....

Am ha meg is halnék, akkor is 3 napig sirdogálna nép, utána minden menne tovább maga útján...

Mindegy, nem is számít, semmi sem számít már.... ha ember lelkileg már senkire nem számíthat, akkor mindegy.

Tudom, én vagyok hülye, hogy hívom a kretén lelki segélyt.

De a mai mekkora közhelykirály volt.

- Mondom, hogy nem jó egyik gyogyi se, mindent próbáltam, és egyiket se tudom nagymértékben szedni.

Alvászavar, bipolár, borderline, ocd, c-ptsd meg még fizikai betegségek is, viszonylag sok WC-re járás.

Anyámnak beszélek, bealszik, nem érdekli semmi, vagy nyomogatja telót.

- Dolgozik? Ha!? Dolgozik!? Anyjáék meghalnak, nem fogják tudni eltartani.

- Idén 3-szor is akartam öngyilkos lenni, DE nem tudok betegségek meg többi miatt, és gyogyi sem használ, nem szedhetek terápiás adagot, mert alvás ugyan van, de magam alá vizelek.

- Semmiképp nem tudna dolgozni? Ne legyen gyógyszerfüggő! Az nem jó. Magának is akarni kell meg tenni kell.

- Mondom, hogy segítek anyáméknak üdültetésben meg még audió dráma, narráció, versírás. Párat megvettek, de nem lehet megélni.

- Tudja, másoknak ha segítünk, akkor szeretnek, meg sok online vagy egyéb normális, jó közösség van.

- Voltam sok ilyen közösségben, segítettem is embereknek, de csak akkor kellek, ha nyavalyogni akarnak nekem, én nem érdeklem őket, a neten meg sokan anyázzák egymást ilyen csoportokban.

- Hmmmm. Akkor is javaslom is, ha nem is használ gyógyszer meg terápia, oldja meg maga s legyen pozitív. Viszlát.

Idézet tőle: Kiscsillag

Szerintetek ha vki társasági életet akar élni  annnak kemény szociális normás követelményeknek kell megfelelnie?

Elmondhatod annak, akivrl barátkozok, hogy minden igyekezeted ellenére is lehetnek normaszegések. Kérd, hogy legyen toleráns, jelezze, ha valami zavarja, bántja. Fogadja el, hogy neked ez olyan viselkedés, amiről nem tehetsz.

Szedsz gyógyszert vagy jársz terápiára?

Hát én félek beszélni róla, félek a megbélyegzéstől. Nem szedek semmit, nem járok sehová. Családállításon voltam 3x, egy jóga hétvégén, és asztrológusnál

Tetszik a képe? -> Írsz neki / nem írsz neki.

Visszaír és normális? -> Találkozó / nincs találkozó.

Élőben is tetszik és normális? Neki is ez a véleménye rólad? -> Még több találkozó / új jelölt keresése.

A második / hamadik találkozón szexeltetek és utána nem keres többet? -> Így jártál. Új jelölt keresése.

Nem egészen igaz, mivel én kettő lányt is ismerek, akik társkeresőn találtak párt.

De amúgy élőben meg még nehezebb, hiszen ha nem szimpi kisugárzásod, arcod, akármi, akkor megette fene.

De társkeresőn is, való életben is, van vagy közös téma és szimpátia, vagy nincs.

Először szimpla barátot érdemes vagy havert keresni, utána jöhet többi. 

Te mennyit társkeresőztél, hogy erre a véleményre jutottál?

Szerintetek ha vki társasági életet akar élni  annnak kemény szociális normás követelményeknek kell megfelelnie?

Hát kábé,légy rambó lelkileg,mert a legtöbb ember hazudik és áttapos a másikon,mert ezt tanulták meg, hogy így lehet érvényesülni, hogy az erősebb kutya baxik és ha nem gázolsz át másokon akkor,majd ők gázolnak át rajtad.Sokan sajnos a szüleik mintáit másolják,mert senki sem tanította meg neki, hogy lehet másképpen.Nézd meg, hogy mennyi az érdekbarátság, hogy sokan amiatt vannak csak együtt a párjukkal,mert félnek, hogy nem találnak mást,hogy egyedül maradnak.

Vannak jószándékú,nem számító emberek,de ritkaságnak számítanak.Ha találkoznál ilyen jó emberrel akkor,becsüld meg nagyon!

Na most nagyon utálni fogtok,de akkor is leírom.Aki társkeresőzik az,vagy ágytársat keres vagy még nem jutott el az agyáig, hogy ezek az erőltetett dolgok nem működnek.Persze,nagyon ritkán előfordul, hogy emberek társat találnak ilyen módon,de szerintem az nagyon elenyésző százalék.sorry

Asszem a jövőre nézve anyagilag optimális lenne, hogy

- békásra költözzek (félörökösék mint lakótársak).

- hozzám költözzön valaki (célszerűen barátnőlány).

- én költözzek valakihez (célszerűen barátnőlányhoz).

Elmondhatod annak, akivrl barátkozok, hogy minden igyekezeted ellenére is lehetnek normaszegések. Kérd, hogy legyen toleráns, jelezze, ha valami zavarja, bántja. Fogadja el, hogy neked ez olyan viselkedés, amiről nem tehetsz.

Szedsz gyógyszert vagy jársz terápiára?

Akivel szimpatizálok a társkeresőről az nem nagyon erőlteti a találkozást, bár jókat csevegünk a csevegőn. Lehet, hogy lépek a következőre.

Lesz céges orvosi vizsgálat a hónapban. Elkezdem szedni az örökölt vérnyomás csökkentőket, mert mindig belekötnek, hogy magas.

Keress olyan társaságot, ahol nem kemények a szociális követelmények. Vagy egyezik a véleményük a tiéddel, és nem kerülsz gyakran konfliktusba.

Az egyensúly a kulcs, azaz azonos hullámhosszon kell lenni a másik személlyel valamilyen témában, hogy egyetértsetek nagyjából legalább egy dologban. Ám az egyetértést nem tettetni kell, hanem őszintének kell lennie.

De nagyon fontos, hogy bár törvényeket be kell tartani, azért legyen saját véleményed dolgokról, tudj hozzászólni, S majd lesz valaki, aki veled egyetért egy adott témában. Onnantól már lesz beszélgetési alap. 

Van sok ilyen chatszoba, s ha mondjuk van közös pont már ott, pl. zene, főzni szeretés, biciklizni szeretés, az adott celeb szeretése stb. az már jó kiindulópont, utána találkozhattok élőben is.

Kevés.

Az optimális páratartalom 50 és 60 % között van.

40 - 50 között még okés, bár nem ideális, de az alatt nem valami jó....

Úgyszintén 62 % felett minden százalékkal egyre inkább rossz közérzetre is, meg dohosodik is tőle bútor stb.

Itt a szobában 36% a páratartalom, ez nem tudom, hogy sok vagy kevés. Érzésre talán a hidegfrontos esők meg felhők miatt több a pára.

Vagy 2 napja tiszta kótyagos a fejem,Szédelgek,mint egy másnapos.

Én érzem ilyen fülledtnek a levegőt?

Nekem vodkafonom.

Nekem voda van.

Csak nekem akadozik a Yettel hétfő óta?

Ja, Hashimoto. 🙁

Nekem gyszer indukálta, de eleve volt rá hajlamom. Viszont amióta szedek rá gyogyót, kevésbé fázom. Na, és voltak hőhullámaim (holott klimaxban soha, azt se tudtam, mi az), kiderült, hogy túl magas az adag... Neked is ellene ebben gondolkodni, nem kell hozzá nagy eltérés legyen a laborban.

Nemsokára labor,Szeptemberbe endokrinologia,megint.

PM  ultrahang a szokásos minden évben,aztán nőgyógy oktoberre  van idópont.

Ja meg majd még télen fogászat is,mert pótolni kell 5 fogamat,persze hogy 4 oldalt van- 1-1-1-2  azt nemtom  hogy oldja meg 🙁

Na, találtam maradék sós crackert, megettem, 2 cataflam dolo rapid, 1 pilótakex. Megnézem a dir en grey - obscure c. zenei videót (UNCUT, a 4:57 -es), meg talán a radiohead - paranoid android-ot, abból is persze a rendes verziót.

Addig kinyitom az erkély ajtót hűlni egy keveset, mert meleg van, a ventillátor hangjától még jobban nem alszok így az nem megy, az ajtó meg nem maradhat nyitva egész éjjel, mert bejön rajta a "valami".

Éhes vagyok. Van itthon hámozott szotyi és pilótakex.

Ja, Hashimoto. 🙁

Nekem gyszer indukálta, de eleve volt rá hajlamom. Viszont amióta szedek rá gyogyót, kevésbé fázom. Na, és voltak hőhullámaim (holott klimaxban soha, azt se tudtam, mi az), kiderült, hogy túl magas az adag... Neked is ellene ebben gondolkodni, nem kell hozzá nagy eltérés legyen a laborban.

Kitty, akkor neked túltermel a pajzsmirigyed?

Alulmúködik,ráadásul Autoimmun.

És nem igazán fér meg egymással a pánikbetegségemmel,sem a többivel...

Vettem valami "hangulatjavító" teakeveréket, megittam 2 filternyit, de szerintem van benne altatós növény mert eléggé elálmosodtam és elaludtam ülve 10(?) felé, majd bemásztam az ágyba valamikor. Hülye félálom (nem szabadott kimondani egy szót amire nem emlékszem már, mert akkor mérges lett a sarokban lakó lény), aztán felkeltem hideg dinnyét enni. Még a múltkori maradéka. Egész jól kibírta a hűtőben. Már csak valaki hiányzott, hogy a hideg nyelv hatásait ki lehessen próbálni.

Reggel telefonált a békási szövetkezeti nő, hogy óriási baj van, mert ázik az alattunk lakó. Rohantam munkából elengedve, de mi is áztunk, szóval a felettünk lakó áztatott. Oda valamelyik szomszédnak volt kulcsa, mert csak szeptemberben vagy mikor jönnek haza nyaralásból, ha jól értettem. Visszafelé beadtam a telefonszámomat az alattunk lakónak, és egy kis duci lányféle nyitott ajtót. Lehet, hogy most miatta merült fel bennem ez a hideg nyelves dolog.

Próbálok vissza aludni.

Kitty, akkor neked túltermel a pajzsmirigyed?

A tv meg a  rádió állandóan nyomatja,hogy 11.és 15  óra között ha ehet ne menjenek napra.

ma az Sztk-ban sok volt a roszullétes a meleg miatt.Ilyenkor 10 percenként visít a mentő sajna,idősebbek,szivesek,vérnyomásosok,nem bírják.

én ssem a pajzsmirigy miatt majdnem hányok sokszor a fülledt xrtól...

Idézet tőle: Kiscsillag

Meglep, hogy mostanában ennyit kimozdulsz! Ez azért jó, mégha zavaró is lehet sok embertársad.

Ez ilyen kapálódzás, mert érzem, hogy nagyon befordulnék, elgyengülnék, leszarnék mindent és jönne megint a "rossz" korszak. Inkább erővel ráveszem magam arra, hogy kimozduljak ha van amúgy szabadidőm, ne csak üljek a sötétítők mögött.

A FB társkeresőt is ezért próbáltam ki, bár nehezen alakítok ki komoly kapcsolatot, de még egy átmeneti barátnő is nagyon tudja stabilizálni az állapotomat (anélkül, hogy őt terhelném a problémáimmal).

Az ignorátorokat meg nekem is ignorálnom kellene, majd gyakorlom.

A sajnálom, hogy ennyire kínlódsz a meleg miatt.

Megvagyok,örölök hogy kicsit lehült az idő.

a 40 fokban hányingerem volt,szédültem,nem volt erőm.

Pont most jött rám a hőhullám,Duplán volt xar.

Sötétben ülök a házban.

Reggel és este megyek ki.

Locsolni kell mert kiszárad minden sajna 🙁

Várom,hogy ősz legyen,és mehessek sétálni,kirándulni.És kapjak végre levegőt.Este reggel nagy szellőztetés,de nem jár igy sem  alevegő...Éjjel sem jobb.

ElőzőOldal 24 / 569Következő