Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 23 / 569Következő

Hát itt az a baj hogy én Nyíregyi vagyok.Messze van meg nem hiszem hogy lehetne így.De azért köszi az ötleteket 🙂

Idézet tőle: Bg17

Tudom igen de nem mindig van meg az erő ahoz hogy jobban akarjak lenni.Sokszor törődöm bele.De aztán újra gondolom hogy tényleg.Akarok élni,de nem így.Remélem nem zárnak be újra mert az aztan tutira nem segít.Most még abban is reménykedem hogy tudnak majd segíteni különben nem tudom mit kezdek tényleg egyedül

Egy rendes rehab jót tenne. Thalassa Ház. Tündérhegy. Ott sokan jól érzik magukat. Utóbbi nem tudom hány éves kortól vesz fel. De jó lehet ambuláns is, csak vki érdemben  segítsen.

Tudom igen de nem mindig van meg az erő ahoz hogy jobban akarjak lenni.Sokszor törődöm bele.De aztán újra gondolom hogy tényleg.Akarok élni,de nem így.Remélem nem zárnak be újra mert az aztan tutira nem segít.Most még abban is reménykedem hogy tudnak majd segíteni különben nem tudom mit kezdek tényleg egyedül

Kicsit tartok a holnaptól.Az lessz az első nap hogy egyedül mernek hagyni miután kijutottam arról a helyről :~ És akkor kezd erősödni minden amikor egyedül vagyok.Na meg valami aktívabb életet kéne kezdenem.Mert eddig az volt hogy aludtam kb egész nap.De most gazdagabb lettem egy kiskutyussal meg sok fejmosással hogy szedjem magam össze(mert persze ez olyan sokat segít,hát nem)Szóval picit azért még reménykedem hogy legyen erőm aktívabbnak lenni.

Ezért is jó lenne iskolába járni. Plusz segítséget keresni, hogy jobban legyél. Ha itt adnak jobb gyszert a rivónál, az jó, ha nem, keress másik orvost. Te nem vagy jól, a legfontosabb egy szakember lenne. Pszichológus is. Nehéz lesz visszaforogni a normál életbe, ha évekre kimaradsz.

Kicsit tartok a holnaptól.Az lessz az első nap hogy egyedül mernek hagyni miután kijutottam arról a helyről :~ És akkor kezd erősödni minden amikor egyedül vagyok.Na meg valami aktívabb életet kéne kezdenem.Mert eddig az volt hogy aludtam kb egész nap.De most gazdagabb lettem egy kiskutyussal meg sok fejmosással hogy szedjem magam össze(mert persze ez olyan sokat segít,hát nem)Szóval picit azért még reménykedem hogy legyen erőm aktívabbnak lenni.

Idézet tőle: Robo-san

én is munkahelyet váltok, remélhetőleg. elpályázom egy nyomdába. éppen itt volt az ideje.

Drukkolok. Remélem egyszer eljössz Búra talira is.

Majd ha már nem lesznek ezek a nagy melegek,lehet ,hogy én is elmegyek egy Burás találkozóra.Ha nem túl késün van,mert a hazaút miatt ugye. 🙂

én is munkahelyet váltok, remélhetőleg. elpályázom egy nyomdába. éppen itt volt az ideje.

Közepesen vagyok. Tegnap este fél11ig kellett dolgozni, meg ma is 5ig. Égnek a szemeim, ha monitorra nézek. Fel akarok mondani hétfőn.

A Búrás találkozó jó volt. Itthon elálmosodtam, próbáltam aludni, de hülye üresség - hiányérzet ült rám és csak forgolódtam. Szerintem éhes vagyok, vagy valami. Eszek egy banánt meg két kataflánt.

Ki hogy van lányok,fiúk?  🙂

Idézet tőle: Kleó

Csak ez a kilátástalanság.

Ne akarj jövőbe látni! 

Csak ez a kilátástalanság.

Idézet tőle: Kleó

Végtelenül szomorú vagyok.

Most olvasom. Mi a baj?

Idézet tőle: John Doe

Idézet tőle: Linzer

Ti voltatok már asztrológusnál?

Nekem kimaradt. Miért akarsz elmenni?

Már voltam. Mindig éreztem belül mit kell tennem és pont azt mondta anélkül h én elmondtam volna. Nem a legjobb dolgok de el kell fogadni.

Én nem.

Idézet tőle: Linzer

Nekem kimaradt. Miért akarsz elmenni?

Mostanában rosszak éjszakáim, szakaszosan alszok kicsiket, kész tébolyda.

Kiábrándultam világból, társadalom velejéig rohadt, romlott, nincs remény, az ember sárkányfog-vetemény.

Egyedül az nyugtat, hogy ha így folytatjuk, nemsoká annyi lesz fajunknak 10 éven belül, mert élelmiszer rosszabb minőségű lesz és vízhiány is lesz, társadalmi nyugtalanságok, összeomlások lesznek.

Nem is kár végtelenül romlott fajunkért.

Ki hogy van?

Tegnap délután óta émelygek,szédülök, csak aludnék.

Vagy az időtöl,vagy a pániktól,vagy a depressziótol.

A méhek a mérge csak nem kínozhat,mert kedd  felé  csíphetett  meg  nemtom.

Pedig holnap reggel menni kell  pajzsmirigy ultrahangra,remélem bírni fogom...

Rohadt jó.Mióta történtek dolgok úgy érzem magam mint egy nyomorék.+ Még szemmel is vagyok tartva mert egyedül nem lehetek(szemmel tartva 2 értelemben)Végülis nagyjából igazam lett a "megőrülök" érzéssel.Megtörtént szerintem vagy még érik.Egy hullámvasúton  érzem magam ami egyszer nagyon fent van és boldog,de amikor egyedül maradok újra le a mélybe.Már el is terveztem mit fogok tenni  ha nagyon kiakadok 🙁 És remélem összejön

Szia ne legyél szomorú 

Ari vagy. Köszi.

Legyen má' jobb kedved. Nem éri meg rosszul lenni, they say, és igazuk van...

Végtelenül szomorú vagyok.

Az erdők fognak eltűnni. Az a barom kretén eszement hülye fityesz feloldott minden fakivágási tilalmat. Plusz eltűnnek a védett és ritka madarak, akik eddig azokon a fákon fészkeltek. És naponta lesz CO2 mérgezéses haláleset, mert a kazán az nem olyan, hogy odaállítjuk és megy, ha rosszul rakták össze a füstelvezetőt, vagy egy kissebb szél visszafújja a füstöt a kéményben.

Hát sajna nem tudsz mit tenni 🙁

Nálunk tisztára be van repedezve a föld,hiába locsolunk.

Félek hogy beomlik valahol.

Ezért fogok összel,télen tavasszan minél többet kirándulni.

KI tudja meddig lehet.

Valakinek nincs valami jó stressz levezető ötlete vagy valami?? Olyan ideg lett bennem a semmitől hogy falnak tudnék menni. Pedig most kéne jobbnak lennie erre hát nem 🙁

Próbálj valami jó zenét hallgatni amit szeretshz,vagy keress egy jó vígjátékot.

Én azt szoktam ha xar a kedvem.

Az erdők fognak eltűnni. Az a barom kretén eszement hülye fityesz feloldott minden fakivágási tilalmat. Plusz eltűnnek a védett és ritka madarak, akik eddig azokon a fákon fészkeltek. És naponta lesz CO2 mérgezéses haláleset, mert a kazán az nem olyan, hogy odaállítjuk és megy, ha rosszul rakták össze a füstelvezetőt, vagy egy kissebb szél visszafújja a füstöt a kéményben.

Azt írják lehetnek zivatarok. Utálom ezt a kis szar bolygót. Süssön a nap, minek ide zivatar hétvégére?

Csendes eső kéne a természetnek,növényeknek,állatoknak,tavaknak,folyóknak.

Ki van égve a kertünk,paradicsom,zöldség,gyümölcsfák,apadnak a vizek.

Fuldokolnak az emberek  az állatok az aszályban.

Perzse hurrikán,vihar az nem kell.

Csak frissülés.

Nem szeretném ha eltünne a Balaton vagy a Duna.

Azt írják lehetnek zivatarok. Utálom ezt a kis szar bolygót. Süssön a nap, minek ide zivatar hétvégére?

Valakinek nincs valami jó stressz levezető ötlete vagy valami?? Olyan ideg lett bennem a semmitől hogy falnak tudnék menni. Pedig most kéne jobbnak lennie erre hát nem 🙁

Lehet, hogy a melegtől agresszívak a méhek?

Igen szerintem,meg a darazsk is,meg az emberek is..

Ha mész vigyél inni,telót,türcsit,nehogy rosszul legyél nekem a melegbe.

Idézet tőle: Robo-san

Itthon vagyok, hétvégézek, izzadok, engem is megcsípett egy méh a múltkor. Csak úgy odajött, és se szó, se beszéd. Ilyen még nem volt.

Gyerekkoromban soha semmi ilyen nem csípett meg,az utóbbi 4-5 évben többször is,minden nyáron...

Sül a rúdhal. Mosni kellene, aztán du. elmenni biciklizni.

Lehet, hogy a melegtől agresszívak a méhek?

Itt annyi hogy meg vagyok zavarodva úgy érzem.Ma kezdődik az "új élet" erre megint magamba kezdek roskadni:( pedig nagyon de nagyon nem kéne.Hisz most jöttem ki tegnap kórházbol.Fura hogy gyógyszert kell szedni és rohadtul tompít

Itthon vagyok, hétvégézek, izzadok, engem is megcsípett egy méh a múltkor. Csak úgy odajött, és se szó, se beszéd. Ilyen még nem volt.

Mizu lányok,fiúk?

Hogy bírjátok a gyűrődést?

Méhcsípésre jó a kalciuminjekció - van ilyen folyadék formájában is.

Sok mindent mondott,sajna pár perc mulva elfelejtem...

Sok a gyümölcs nálunk,és sok a méhecske,nemtom hogy találtak el így meg egymás után.

mert elméletileg ha egy megcsíp rögtön meghal szóval 2 lehetett.

Talán 2 éve a redőnyömben is voltak,azt kipucoltuk,talán ujra telepedtek a padláson,vagy az eresznél nemtom.Állandóan jönnek mindenre,a macskát sem hagyják enni.

A madarak itatójára is jönnek.

Szomjasak a melegben.

Én most 3-4 napra bemenekülök a szobába,redőny le,ventilátor be,de így is rosszul vagyok....

Hogy tudott 2 megcsípni? Van ott valami méhészet?

Dilidoki mit mondott?

Szombatra végre meleg időt mondanak, elmegyek bringázni tervszerűen.

Ki hogy bírja a gyűrődést?
Én dögrováson vagyok megint.
Kedden voltam dilidokinál.
Vagy 2 napja megcsípett 2 méhecske.
Viszket vakarózok mit állat 🙂 Nem használ semmi rá 🙁
Nincs levegő semmi, fülledt xar...

Homofób és rasszista, és nyiltan utálja is őket.

Nem egy rendőrségi ügye volt, drogokkal kereskedett, utcai balhéjai voltak

női ruhás képeket tesz ki magáról, illetve a nemi szervéről képeket.

Felháborító hogy aki írta nekem azt az üzenetet az asztrológusnak tanul és pszichológiával is akar foglalkozni (elmúlt 30, nem vmi tini fickó az illető). Utánam még valaki másnak is leírta, neki még kötelet is akart venni.

Idézet tőle: Borostyán

"szex ismerőssel"?Hát kedves egészségedre!

Köszi. Sokszor kipróbált és bevált módszer.

Csak azt tudom, hogy az emberi aljasságnak nincsen határa és emiatt már azt is  nagyon meggondolom, hogy kivel barátkozom.

Én azt vettem észre,hogy a nárcisztikus embereken látszik,hogy azok és emiatt,tudja az ember, hogy hányadán álljon velük,de vannak a sunyi,aljas,számító emberek akikről semmi rosszat nem mondanál,mert legtöbbször visszahúzódóak,szégyenlősek,halk szavúak.Azt hinnéd, hogy a légynek sem tudnának ártani,de ha nem figyelsz akkor,hátbatámadnak.

Persze, óvatosnak kell lenni. De az sem jó, ha paranoiába és antiszocba fordul át az ember, és begubódzik, bezárkózik, nem ismerkedik. Eseti összejövős randi, filmnézés, séta, szex ismerőssel a legbiztonságosabb, akkor nincs félreértés, nem ismeretlen a másik, és nincs nagy tétje sem a dolognak. Komoly kapcsolatban már veszélyesebb, néha csak több hónap után jön ki a másik valódi énje, fokozatosan rosszabbodva, és néha nem egyszerű csak úgy kiugrani sem a dologból.

Szerintem, legalább is.

"szex ismerőssel"?Hát kedves egészségedre!

Csak azt tudom, hogy az emberi aljasságnak nincsen határa és emiatt már azt is  nagyon meggondolom, hogy kivel barátkozom.

Én azt vettem észre,hogy a nárcisztikus embereken látszik,hogy azok és emiatt,tudja az ember, hogy hányadán álljon velük,de vannak a sunyi,aljas,számító emberek akikről semmi rosszat nem mondanál,mert legtöbbször visszahúzódóak,szégyenlősek,halk szavúak.Azt hinnéd, hogy a légynek sem tudnának ártani,de ha nem figyelsz akkor,hátbatámadnak.

Persze, óvatosnak kell lenni. De az sem jó, ha paranoiába és antiszocba fordul át az ember, és begubódzik, bezárkózik, nem ismerkedik. Eseti összejövős randi, filmnézés, séta, szex ismerőssel a legbiztonságosabb, akkor nincs félreértés, nem ismeretlen a másik, és nincs nagy tétje sem a dolognak. Komoly kapcsolatban már veszélyesebb, néha csak több hónap után jön ki a másik valódi énje, fokozatosan rosszabbodva, és néha nem egyszerű csak úgy kiugrani sem a dologból.

Szerintem, legalább is.

Miközben mások nyaralnak és élvezik a nyarat addig én a karmát törlesztem: a halalomat kívánják, bántalmaznak és két hét után pont ma reggel újra felbukkant a zaklatóm aki az utcán nézett ki

Te figyelj csak,aki a hülyéket vonzza az mindenhol olyanokat talál ahogy én is.Én nem ismerkedem,de amikor néha elmegyek egy szórakozóhelyre akkor,megtalálnak pedig, megnéztem és nincs a homlokomra írva, hogy hülyék gyertek csak XD

Jó, de azon az alapon nem lehet szinglinek lenni életünk végéig, hogy úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. 🙂 Vagy 89 évesen rájönni, hogy jobb ma egy hülye mint holnap (után után után után ...) egy nóóórmális.

Te figyelj csak,aki a hülyéket vonzza az mindenhol olyanokat talál ahogy én is.Én nem ismerkedem,de amikor néha elmegyek egy szórakozóhelyre akkor,megtalálnak pedig, megnéztem és nincs a homlokomra írva, hogy hülyék gyertek csak XD

Jó, de azon az alapon nem lehet szinglinek lenni életünk végéig, hogy úgyis mindenhol csak a hülyék vannak. 🙂 Vagy 89 évesen rájönni, hogy jobb ma egy hülye mint holnap (után után után után ...) egy nóóórmális.

ElőzőOldal 23 / 569Következő