Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: 242 ekkor: 2022.08.28., 01:56én az azért tanultam, lett 6 végzettségem, hogy minél kevesebbet és minőségibbet ergo jobban keresőt tudjak dolgozni. kész.
Felhívom a figyelmet a magyar nyelv szépségére a magyar keresi a pénzt, mint valami koldus vagy guberáló. Az angolszáz "make money" = csinálja a pénzt.
én az azért tanultam, lett 6 végzettségem, hogy minél kevesebbet és minőségibbet ergo jobban keresőt tudjak dolgozni. kész.
Felhívom a figyelmet a magyar nyelv szépségére a magyar keresi a pénzt, mint valami koldus vagy guberáló. Az angolszáz "make money" = csinálja a pénzt.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.08.27., 22:41Én úgy vélem, hogy kéne olyan, ami sok sci-fiben megjelenik:
Családvállalási Engedély (Parental Procreation Permit) - direkt nem szó szerint fordítottam le, úgy hülyén hangzana
Ezt egyszer egy politikus felvetette Romániában 2010-es évek végen, De persze elutasították, őt magát pedig ellehetetlenítették politikusként.
Ez mit jelent pontosan.
Egy szülőnek képesnek kell lenni:
- megfelelő anyagi helyzetet
- megfelelő érzelmileg rendezett, függőségektől és indokolatlan szóbeli és fizikai bántalmazásoktól mentes környezetet
- megfelelő, egészséges megküzdési stratégiákat különféle helyzetekben biztosítani
Persze máris szóba jön emberi kapzsiság - bürokrácia, manipulálhatóság, pénzzel megvevése tagoknak, akik elbírálják.
Továbbá mai társadalomban elvek és semmi nem számít, CSAK:
- olcsó munkaerő
- hatékony termelés
- magas GDP
- nyereséges vállalkozás, vállalat, étterem stb.
- sok-sok pénz
Pluszba lehet még jó alakod, DE ha amúgy sok a pénzed, akkor úgyis lesz egy-kettő akinek kellessz, még ha időnként majd meg is csal.
Amúgy én mindig jót röhögök, ha emberek félnek baloldaltól, az sajnos eredeti formájában nincs és nem is lesz mai környezetben.
A baloldali munkáspártok feladata lenne, hogy ne kelljen több műszakban dolgozni, legyen biztonságos, nem elnyomó és kizsákmányoló munkakörnyezet és munkások jogai biztosítva legyenek munkáltatóval szemben.
A ma baloldalinak mondott pártok igazából neoliberálisok, melyek jogokat helyezik előtérbe, de kötelességeket figyelmen kívül hagyják, illetve kapitalizmus preferált - munkásnak kuss.
Ma jobboldalinak mondott pártok pedig populisták, azaz különféle megkérdezéseket végeznek, hogy mit akar a nép, hogy él, mivel elégedett - és pár dologban engednek, de legtöbben megszorítanak.
Ezek nyilvánvalóan mindig úgy váltanak politikai hitvallást, ahogy a közvéleménykutatások sugallják nekik.A populista pártoknál, de még egyes diktatúrákban mint Kína is kapitalizmus a nyerő - azaz a munkásnak kuss a neve.
Am igen, túl vagyunk rendesen népesedve, ennyi embert nem bír el a bolygó eltartani ilyen magas, nívós szinten örökre, mint jelenleg. Erre is megoldás lenne a Családvállalási Engedély hosszabb távon, ha nem lennének emberek úgy kalkulálva, huzalozva, ahogy vannak - majdnem minden ember biológiai programjában benne van a DNS átörökítése, azaz hogy tovább éljek utódokban - azaz kitaláhatjuk, hogy szent, felsőbbrendű teremtmények vagyunk, mint állatok - de nekünk alapprogramjaink is hasonlóak.
Valaki - pl. én, verseket ír és audió drámákat és narrációkat gyárt, hogy így maradjon fent létezésemnek nyoma. Igen, ellenállhatunk párzási kényszernek és annak, hogy gyereket szüljünk, HA nagyon jól átlátunk mindent - de erre csak kevesen képesek.
Érdekes, hogy egyszer netes ismerőseim körbekérdeztem, hogy szeretné-e, hogy emlékezzenek rá.
Egy valaki mondta, hogy őt nem érdekli, de többi 20 szerette volna, hogy jó szívvel emlékezzenek rá, ill. sok művész ismerősöm be is vallotta, hogy nevének fennmaradása szempontjából alkot zenét, fest stb.
Én úgy vélem, hogy kéne olyan, ami sok sci-fiben megjelenik:
Családvállalási Engedély (Parental Procreation Permit) - direkt nem szó szerint fordítottam le, úgy hülyén hangzana
Ezt egyszer egy politikus felvetette Romániában 2010-es évek végen, De persze elutasították, őt magát pedig ellehetetlenítették politikusként.
Ez mit jelent pontosan.
Egy szülőnek képesnek kell lenni:
- megfelelő anyagi helyzetet
- megfelelő érzelmileg rendezett, függőségektől és indokolatlan szóbeli és fizikai bántalmazásoktól mentes környezetet
- megfelelő, egészséges megküzdési stratégiákat különféle helyzetekben biztosítani
Persze máris szóba jön emberi kapzsiság - bürokrácia, manipulálhatóság, pénzzel megvevése tagoknak, akik elbírálják.
Továbbá mai társadalomban elvek és semmi nem számít, CSAK:
- olcsó munkaerő
- hatékony termelés
- magas GDP
- nyereséges vállalkozás, vállalat, étterem stb.
- sok-sok pénz
Pluszba lehet még jó alakod, DE ha amúgy sok a pénzed, akkor úgyis lesz egy-kettő akinek kellessz, még ha időnként majd meg is csal.
Amúgy én mindig jót röhögök, ha emberek félnek baloldaltól, az sajnos eredeti formájában nincs és nem is lesz mai környezetben.
A baloldali munkáspártok feladata lenne, hogy ne kelljen több műszakban dolgozni, legyen biztonságos, nem elnyomó és kizsákmányoló munkakörnyezet és munkások jogai biztosítva legyenek munkáltatóval szemben.
A ma baloldalinak mondott pártok igazából neoliberálisok, melyek jogokat helyezik előtérbe, de kötelességeket figyelmen kívül hagyják, illetve kapitalizmus preferált - munkásnak kuss.
Ma jobboldalinak mondott pártok pedig populisták, azaz különféle megkérdezéseket végeznek, hogy mit akar a nép, hogy él, mivel elégedett - és pár dologban engednek, de legtöbben megszorítanak.
Ezek nyilvánvalóan mindig úgy váltanak politikai hitvallást, ahogy a közvéleménykutatások sugallják nekik.A populista pártoknál, de még egyes diktatúrákban mint Kína is kapitalizmus a nyerő - azaz a munkásnak kuss a neve.
Am igen, túl vagyunk rendesen népesedve, ennyi embert nem bír el a bolygó eltartani ilyen magas, nívós szinten örökre, mint jelenleg. Erre is megoldás lenne a Családvállalási Engedély hosszabb távon, ha nem lennének emberek úgy kalkulálva, huzalozva, ahogy vannak - majdnem minden ember biológiai programjában benne van a DNS átörökítése, azaz hogy tovább éljek utódokban - azaz kitaláhatjuk, hogy szent, felsőbbrendű teremtmények vagyunk, mint állatok - de nekünk alapprogramjaink is hasonlóak.
Valaki - pl. én, verseket ír és audió drámákat és narrációkat gyárt, hogy így maradjon fent létezésemnek nyoma. Igen, ellenállhatunk párzási kényszernek és annak, hogy gyereket szüljünk, HA nagyon jól átlátunk mindent - de erre csak kevesen képesek.
Érdekes, hogy egyszer netes ismerőseim körbekérdeztem, hogy szeretné-e, hogy emlékezzenek rá.
Egy valaki mondta, hogy őt nem érdekli, de többi 20 szerette volna, hogy jó szívvel emlékezzenek rá, ill. sok művész ismerősöm be is vallotta, hogy nevének fennmaradása szempontjából alkot zenét, fest stb.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.08.27., 22:09Tanulni, tanulni, de ami nem megy, azt ne erőltessük. - Lenin
Tanulni, tanulni, de ami nem megy, azt ne erőltessük. - Lenin
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.27., 21:37Igen, de talán itt is kifejtettem már, hogy nekem a kötelezőséggel van bajom, az nyomaszt, attól vagyok feszült. Régebben konkrétan erős fejfájást kaptam, ha valamit "kellett" csinálni, és belassult a gondolkozásom. A kényszer és a menekülési lehetőség hiánya kikészít.
Igen, de talán itt is kifejtettem már, hogy nekem a kötelezőséggel van bajom, az nyomaszt, attól vagyok feszült. Régebben konkrétan erős fejfájást kaptam, ha valamit "kellett" csinálni, és belassult a gondolkozásom. A kényszer és a menekülési lehetőség hiánya kikészít.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.27., 19:18Vagy lehetne példának hozni azokat, akik milliárdosok, és kb. nulla kötelezettségük van az életben, nulla kényszerük bármilyen munkára. Attól sem érezném jobban magam.
Vagy lehetne példának hozni azokat, akik milliárdosok, és kb. nulla kötelezettségük van az életben, nulla kényszerük bármilyen munkára. Attól sem érezném jobban magam.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.08.27., 16:29Idézet tőle: John DoeMa sem vagyok jól. Az élet munkásként értelmetlen. Dolgozol, hogy legyen pénzed élni, hogy dolgozhass. Aztán 70 évesen pislog az ember, hogy hova lett az élete. A gazdag meg henyél egész nap. Szegénynek lenni a legnagyobb kibaszás. Betiltanám, hogy szegény vagy munkáscsaládoknak gyerekük legyen.
Hát igen.
Ha valakinek olyan betegsége van,és nem tud dolgozni, 30- vagy 50 ezret kap havonta,ha esetleg le van százalékolva,és egyedül van...
Hát nem tudom...
Idézet tőle: John DoeMa sem vagyok jól. Az élet munkásként értelmetlen. Dolgozol, hogy legyen pénzed élni, hogy dolgozhass. Aztán 70 évesen pislog az ember, hogy hova lett az élete. A gazdag meg henyél egész nap. Szegénynek lenni a legnagyobb kibaszás. Betiltanám, hogy szegény vagy munkáscsaládoknak gyerekük legyen.
Hát igen.
Ha valakinek olyan betegsége van,és nem tud dolgozni, 30- vagy 50 ezret kap havonta,ha esetleg le van százalékolva,és egyedül van...
Hát nem tudom...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.08.27., 16:27Melegem van,fülledt az idő!
Ég a gyomrom,pedig vettem be savkötőt,meg ittam szódabikát.
Kéne sétálni késöbb,ha hűvösebb lesz.
Melegem van,fülledt az idő!
Ég a gyomrom,pedig vettem be savkötőt,meg ittam szódabikát.
Kéne sétálni késöbb,ha hűvösebb lesz.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.27., 14:25Ma sem vagyok jól. Az élet munkásként értelmetlen. Dolgozol, hogy legyen pénzed élni, hogy dolgozhass. Aztán 70 évesen pislog az ember, hogy hova lett az élete. A gazdag meg henyél egész nap. Szegénynek lenni a legnagyobb kibaszás. Betiltanám, hogy szegény vagy munkáscsaládoknak gyerekük legyen.
Ma sem vagyok jól. Az élet munkásként értelmetlen. Dolgozol, hogy legyen pénzed élni, hogy dolgozhass. Aztán 70 évesen pislog az ember, hogy hova lett az élete. A gazdag meg henyél egész nap. Szegénynek lenni a legnagyobb kibaszás. Betiltanám, hogy szegény vagy munkáscsaládoknak gyerekük legyen.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.08.27., 13:52Jól vagyok, ma énekeltem, olvastam pár József Attila verset, neteztem, beszélgettem ismikkel neten.
Mindjárt megyek anyámékhoz enni.
Szép napot mindenkinek! 🙂
Jól vagyok, ma énekeltem, olvastam pár József Attila verset, neteztem, beszélgettem ismikkel neten.
Mindjárt megyek anyámékhoz enni.
Szép napot mindenkinek! 🙂
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.08.27., 12:36Tegnap levágtam egy csücsköt az esti 25mg-os Leponexből.. megpróbálom az egész tablettát 3/4-edre levinni.. ígyis szedek mellette 3 másik pszicho gyógyszert.. és én szerintem nincs arra szükségem hogy annyira leszedáljon este.. csak ugye erősen hozzá vagyok szokva.. összesen kb 33 mg megy belőle, ebből 25-öt akarok csinálni: reggel negyed - este 3/4-ed tabletta. Pár órája kicsit ingerlékeny voltam, de most zenét hallgatok és netezek így egyelőre nem vagyok teljesen készen. Te hogy vagy?
Tegnap levágtam egy csücsköt az esti 25mg-os Leponexből.. megpróbálom az egész tablettát 3/4-edre levinni.. ígyis szedek mellette 3 másik pszicho gyógyszert.. és én szerintem nincs arra szükségem hogy annyira leszedáljon este.. csak ugye erősen hozzá vagyok szokva.. összesen kb 33 mg megy belőle, ebből 25-öt akarok csinálni: reggel negyed - este 3/4-ed tabletta. Pár órája kicsit ingerlékeny voltam, de most zenét hallgatok és netezek így egyelőre nem vagyok teljesen készen. Te hogy vagy?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.08.25., 21:12Az egész szervezetnek nem jó, még egy rumatológiai elektromos kezeés sem. A szivet kikészíti.
Az egész szervezetnek nem jó, még egy rumatológiai elektromos kezeés sem. A szivet kikészíti.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.23., 21:57Na, elküldtem egy jelentkezést egy állásra. Nagy és ismert cég, mint a mostani, kíváncsi vagyok, mi lesz.
A 2 hete vasárnapi lánnyal nem lett semmi. Jól elcsevegtünk, és megállapítottuk, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Velem nem tudom, mi baja volt, de ő abszolút humortalan fap*csa, és ráadásul buddhista szemléletű, szóval jobb ez így. Egy-két coitus azért beleférhetett volna, de mindegy, ez van.
Na, elküldtem egy jelentkezést egy állásra. Nagy és ismert cég, mint a mostani, kíváncsi vagyok, mi lesz.
A 2 hete vasárnapi lánnyal nem lett semmi. Jól elcsevegtünk, és megállapítottuk, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Velem nem tudom, mi baja volt, de ő abszolút humortalan fap*csa, és ráadásul buddhista szemléletű, szóval jobb ez így. Egy-két coitus azért beleférhetett volna, de mindegy, ez van.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.23., 21:54Nálam nyár elején kettő bicikli volt a konyhában, most már csak az elektromos. Szerencsére elfér.
Nálam nyár elején kettő bicikli volt a konyhában, most már csak az elektromos. Szerencsére elfér.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.23., 21:21hit
erő
szeretet
bizalom
kitartás
céltudatosság
és a lényeg
""" _N_E_M_ _A_D_O_M_ _F_E_L_ _!_!_!_ """
hit
erő
szeretet
bizalom
kitartás
céltudatosság
és a lényeg
""" _N_E_M_ _A_D_O_M_ _F_E_L_ _!_!_!_ """
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.08.23., 17:00mindenkinek, akit érdekel: 1,5-2 hét után tegnap végre leszedtem a szárítókötélről a ruhákat, így tudok közlekedni a folyosón, sajnos ma valahogy a bicikli került be a nagyszobába, szóval most meg nem érem el könnyen a ruhásszekrényt...
mindenkinek, akit érdekel: 1,5-2 hét után tegnap végre leszedtem a szárítókötélről a ruhákat, így tudok közlekedni a folyosón, sajnos ma valahogy a bicikli került be a nagyszobába, szóval most meg nem érem el könnyen a ruhásszekrényt...
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.23., 08:54Drága egyetlen Kleó Mámmánk!
Isten Éltessen!
Drága egyetlen Kleó Mámmánk!
Isten Éltessen!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.22., 22:52Ma békásról hazafelé kimaradt egy busz, és 40 percet ácsorogtam a megállóban. Persze nem volt sehova kiírva neten sem. Volt ott egy kissé egyszerű lány is, aki próbált beszélgetni, hogy az éjszakai buszok így meg úgy jobban vannak kezelve, meg ő éjszakára jár dolgozni. Aranyos volt és picit szimpatikusan fura, de nem volt kedvem ismerkedni. Majdnem megáztam, de pont az esővel egyidőben jött a busz is.
Ma békásról hazafelé kimaradt egy busz, és 40 percet ácsorogtam a megállóban. Persze nem volt sehova kiírva neten sem. Volt ott egy kissé egyszerű lány is, aki próbált beszélgetni, hogy az éjszakai buszok így meg úgy jobban vannak kezelve, meg ő éjszakára jár dolgozni. Aranyos volt és picit szimpatikusan fura, de nem volt kedvem ismerkedni. Majdnem megáztam, de pont az esővel egyidőben jött a busz is.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.22., 11:23Idézet tőle: KleóIgen, Illus, arra kib@szott sok eszedre legyél büszke, h még azt sem tudod, h ég egy cigid, és rágyújtasz egy másikra...
Van ilyen!
Idézet tőle: KleóIgen, Illus, arra kib@szott sok eszedre legyél büszke, h még azt sem tudod, h ég egy cigid, és rágyújtasz egy másikra...
Van ilyen!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.08.21., 20:13Igen, Illus, arra kib@szott sok eszedre legyél büszke, h még azt sem tudod, h ég egy cigid, és rágyújtasz egy másikra...
Igen, Illus, arra kib@szott sok eszedre legyél büszke, h még azt sem tudod, h ég egy cigid, és rágyújtasz egy másikra...
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.08.21., 18:54Boldog Szülinapot Kleó!
Boldog Szülinapot Kleó!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.21., 10:25Én vagy 10 éve kijárok, nincs nyomorgós tömeg egyáltalán. Esetleg a Batthyányi téren a metrókijáratoknál, mert a bamba hülye marhák megállnak ahogy kiérnek, nem gondolva arra, hogy mögöttük még jönnek. Aztán feltorlódnak az emberek pikk pakk.
Ez amúgy megvan mindenhol, pl. buszra villamosra metróra felszáll, megáll az ajtóban és nézelődik, mintha nem is lenne más felszálló már.
Én vagy 10 éve kijárok, nincs nyomorgós tömeg egyáltalán. Esetleg a Batthyányi téren a metrókijáratoknál, mert a bamba hülye marhák megállnak ahogy kiérnek, nem gondolva arra, hogy mögöttük még jönnek. Aztán feltorlódnak az emberek pikk pakk.
Ez amúgy megvan mindenhol, pl. buszra villamosra metróra felszáll, megáll az ajtóban és nézelődik, mintha nem is lenne más felszálló már.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.08.21., 10:14Engem akkor se érdekelt volna ha megtartják 😀 Még 7 évesen talán nagy dolog volt hogy durrog.. de a francnak sincs kedve ott nyomorogni a tömegben.. Tévében esetleg megnézem.
Engem akkor se érdekelt volna ha megtartják 😀 Még 7 évesen talán nagy dolog volt hogy durrog.. de a francnak sincs kedve ott nyomorogni a tömegben.. Tévében esetleg megnézem.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.08.19., 14:11Sokat alszok, magamra rakok anyagzsebkendőbe betekert jégzselét, jégkrémet eszek, sok vizet iszok.
Sokat alszok, magamra rakok anyagzsebkendőbe betekert jégzselét, jégkrémet eszek, sok vizet iszok.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.08.19., 08:44Ki hogy van?Hogy viselitek ezt a rettenet időt?És a kisállatkáitok?
Tegnap egész nap szédelegtem,hányingerem volt.
Belülröl is fütenek,a havi baj,és hőhullám is füt minden értelemben sajna.
Ömlik rőlam a víz ventilátornál is 🙁
Ki hogy van?Hogy viselitek ezt a rettenet időt?És a kisállatkáitok?
Tegnap egész nap szédelegtem,hányingerem volt.
Belülröl is fütenek,a havi baj,és hőhullám is füt minden értelemben sajna.
Ömlik rőlam a víz ventilátornál is 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.18., 18:22Szerdán elmentem venni bicikli kitámasztót, fél órát keresték a dekatlonban (3 darab van belőle az országban, szerencsémre a corvinnál volt az egyik). Azután du. elmentem felrakatni a biciklishez, mert nem volt ilyen hozzávaló kulcsom. A biciklis (idős pár, vagy testvérek, nem tudom) nem is fogadott el pénzt, mert, hogy egy csavar volt az egész. Este el is mentem bringázni, erre a békásmegyeri gát végénél defektes lett a hátsó kerék. Meglepődésemre nem dühöngtem, csak kicsit jézusoztam, aztán enerváltan hazatoltam (7 kilométer). Ma elvittem vissza, és kiderült, hogy valami az a szalag vágta ki, amit gyárliag beletettek a kerékbe, ami megtartja a belsőt. Az öreg rakott bele újat, meg gumit, és megint nem fogadott el sok borravalót, csak valami 200ft-t. Este ki is próbáltam.
Ma rendben volt minden, kevés volt az ignorátor is, és most sül a hevederes hal vacsorára.
Szerdán elmentem venni bicikli kitámasztót, fél órát keresték a dekatlonban (3 darab van belőle az országban, szerencsémre a corvinnál volt az egyik). Azután du. elmentem felrakatni a biciklishez, mert nem volt ilyen hozzávaló kulcsom. A biciklis (idős pár, vagy testvérek, nem tudom) nem is fogadott el pénzt, mert, hogy egy csavar volt az egész. Este el is mentem bringázni, erre a békásmegyeri gát végénél defektes lett a hátsó kerék. Meglepődésemre nem dühöngtem, csak kicsit jézusoztam, aztán enerváltan hazatoltam (7 kilométer). Ma elvittem vissza, és kiderült, hogy valami az a szalag vágta ki, amit gyárliag beletettek a kerékbe, ami megtartja a belsőt. Az öreg rakott bele újat, meg gumit, és megint nem fogadott el sok borravalót, csak valami 200ft-t. Este ki is próbáltam.
Ma rendben volt minden, kevés volt az ignorátor is, és most sül a hevederes hal vacsorára.
Idézet tőle: Bogi ekkor: 2022.08.18., 10:01Ma tanultam valamit 😀 egy dologért indultam el boltba(amugy is mindenki cseszegetett hogy mozduljak már ki) szóval egy dologért indultam aztán valami nem is tudom vásárlási láz jött rám és vettem egy csomó felesleges dolgot.Ezt nem is értem miért 😀 Nagyon felpörögtem akkor,ezt vettem észre.Ja meg szépen megszívtam mert figyelmetlenségemhez hívem nem vettem elemet,pedig azt hittem tartozék 🙁 Szóval amit tanultam az az hogy soha többet nem viszek magammal több pénzt mint ami kéne 🙂 Mondjuk vettem egy jó könyvet is,ilyen önismereti (ajánlották pont itt a búrán valaki)
Ma tanultam valamit 😀 egy dologért indultam el boltba(amugy is mindenki cseszegetett hogy mozduljak már ki) szóval egy dologért indultam aztán valami nem is tudom vásárlási láz jött rám és vettem egy csomó felesleges dolgot.Ezt nem is értem miért 😀 Nagyon felpörögtem akkor,ezt vettem észre.Ja meg szépen megszívtam mert figyelmetlenségemhez hívem nem vettem elemet,pedig azt hittem tartozék 🙁 Szóval amit tanultam az az hogy soha többet nem viszek magammal több pénzt mint ami kéne 🙂 Mondjuk vettem egy jó könyvet is,ilyen önismereti (ajánlották pont itt a búrán valaki)
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.08.17., 18:54Orvosi vizsgálat az új munkahelyemen, ami egy egyszerű nyomdaipari segédmunka:
- Legmagasabb iskolai végzettsége?
- Kommunikációs főiskola... Ööö... Újságíró vagyok...
- Hogy jutott idáig?
* Hát, ebben a rendszerben nem nehéz... *
Orvosi vizsgálat az új munkahelyemen, ami egy egyszerű nyomdaipari segédmunka:
- Legmagasabb iskolai végzettsége?
- Kommunikációs főiskola... Ööö... Újságíró vagyok...
- Hogy jutott idáig?
* Hát, ebben a rendszerben nem nehéz... *
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.08.17., 07:19Ki hogy van?
Meg tudjátok adni azt a címet mégegyszer ahol a labor referencia értékeket meg lehet nézni 🙂
Köszi 🙂
Ki hogy van?
Meg tudjátok adni azt a címet mégegyszer ahol a labor referencia értékeket meg lehet nézni 🙂
Köszi 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.14., 18:10Idézet tőle: Bg17Hát itt az a baj hogy én Nyíregyi vagyok.Messze van meg nem hiszem hogy lehetne így.De azért köszi az ötleteket 🙂
1x oda lehet otazni, 1x vissza vagy hétvégi kemenőn. Covid miatt most nem voltak, léhet még most sincsenek kiengedve.
Idézet tőle: Bg17Hát itt az a baj hogy én Nyíregyi vagyok.Messze van meg nem hiszem hogy lehetne így.De azért köszi az ötleteket 🙂
1x oda lehet otazni, 1x vissza vagy hétvégi kemenőn. Covid miatt most nem voltak, léhet még most sincsenek kiengedve.