Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.06., 09:32Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van lányok,fiúk?
Éppen jól. Várakozó álláspontra helyezkedtem, hogy ahogy tavalyelőtt és tavaly, idén szept. elején-közepén-végén is jön-e a depis szak.
Én is várakozó állásponton vagyok. Szeptemberben már haladhatok enyhébb depi irányába, okt és november erősödni szokott. Decembertől már súlyos szokott lenni a depim. De lehet, h a nemrég beállított Ketilept prolong + Lamolep mellett nem jön elő. Ketire azt mondják, h jó lehet depi ellen. Ha magában esetleg nem, akkor remélem, hogy antidepivel párban jó lesz.
Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van lányok,fiúk?
Éppen jól. Várakozó álláspontra helyezkedtem, hogy ahogy tavalyelőtt és tavaly, idén szept. elején-közepén-végén is jön-e a depis szak.
Én is várakozó állásponton vagyok. Szeptemberben már haladhatok enyhébb depi irányába, okt és november erősödni szokott. Decembertől már súlyos szokott lenni a depim. De lehet, h a nemrég beállított Ketilept prolong + Lamolep mellett nem jön elő. Ketire azt mondják, h jó lehet depi ellen. Ha magában esetleg nem, akkor remélem, hogy antidepivel párban jó lesz.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.06., 09:27Idézet tőle: Roxy.Nem túl vidám gondolatok. Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Miért gondolod, hogy diliházba kerülnél?
Depressziósnak tűnő tüneteim vannak. De ezek nem azok. Flashback èd a társadalom, világ utálata. Látni nem bírom az embereket (kivétel a barátok/baratnők, hajléktalanok). Legszívesebben elmennék egy pszich otthonba. Beszednem a sok gyógyszert, feküdnék egész nap. Nem kellene látnom a világot, a "normális" embereket. Az hogy a társadalmi normák szerint kell élnem, illetve hogy ez szenvedést okoz nekem, fokozza az utálatot.
Ilyen még sosem volt velem. Voltam sokszor depressziós, halálvággyal, de nem utaltam a világot.
Idézet tőle: Roxy.Nem túl vidám gondolatok. Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Depressziósnak tűnő tüneteim vannak. De ezek nem azok. Flashback èd a társadalom, világ utálata. Látni nem bírom az embereket (kivétel a barátok/baratnők, hajléktalanok). Legszívesebben elmennék egy pszich otthonba. Beszednem a sok gyógyszert, feküdnék egész nap. Nem kellene látnom a világot, a "normális" embereket. Az hogy a társadalmi normák szerint kell élnem, illetve hogy ez szenvedést okoz nekem, fokozza az utálatot.
Ilyen még sosem volt velem. Voltam sokszor depressziós, halálvággyal, de nem utaltam a világot.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.06., 06:51Nem azt mondom,hogy diliházban vagy öregek otthonában fogok megöregedni,de sokszor eszembe jut.
Ha esetleg lerobbanok,ha teljesen egyedül maradok,annyira bedilizek,vagy leépülök szellemileg,hogy nem tudok majd magamról gondoskodni.Aztán bedugnak valahová.
Elfogy a pénz,vagy kikerülök az utcára,hajléktalan leszek,ilyesmi sokszor eszembe jut.
Picihátrián ugye éjjel nappal alszol ha telenyomnak nyugtatókka.
Az öregek otthonában meg mondjuk 4-en vagy nemtom egy szobában,mindenki horkol,jajgat,üvölt a muzsika tv, vagy dankó rádió egész nap..Én nem tudok alkalmazkodni máshoz.
Isten örizz ilyen helyektől.
Nem azt mondom,hogy diliházban vagy öregek otthonában fogok megöregedni,de sokszor eszembe jut.
Ha esetleg lerobbanok,ha teljesen egyedül maradok,annyira bedilizek,vagy leépülök szellemileg,hogy nem tudok majd magamról gondoskodni.Aztán bedugnak valahová.
Elfogy a pénz,vagy kikerülök az utcára,hajléktalan leszek,ilyesmi sokszor eszembe jut.
Picihátrián ugye éjjel nappal alszol ha telenyomnak nyugtatókka.
Az öregek otthonában meg mondjuk 4-en vagy nemtom egy szobában,mindenki horkol,jajgat,üvölt a muzsika tv, vagy dankó rádió egész nap..Én nem tudok alkalmazkodni máshoz.
Isten örizz ilyen helyektől.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.06., 00:01Sok minden lehet, DE azt kéne megtalálni mi miatt van, erre jó pszichoterápia.
Lelkiismereteset nehéz találni, DE néha összejön.
Hogy válaszoljak kérdésedre:
Lehet:
- túlstresszelted magad, egyféle jelzés idegrendszertől, hogy többet kell aludnod
- lehet bipolaritás kevert fázisa, mely lehet azért, mert olyan dolgokat csinálnál, amiket nem tudsz pénz-egészség-vagy-időhiány miatt, ezért irritált vagy, dühös és szomorú egyszerre, és így jelenik meg
- akármiféle hangulatzavar jele - bipoláris, borderline, depresszió - pontos megállapításához doki kell vagy szakterapeuta és huzamosabb megfigyelésed, meg az, hogy őszinte legyél és minden gondolatod mond el
- lehet hormonzavar is
- pajzsmirigy-probléma is lehet, ha nő vagy
- vitaminhiány miatt is lehet
- pánik
- szorongásos depresszió
Egy szónak is száz a vége:
orvos,őszinteség, terápia
Sok minden lehet, DE azt kéne megtalálni mi miatt van, erre jó pszichoterápia.
Lelkiismereteset nehéz találni, DE néha összejön.
Hogy válaszoljak kérdésedre:
Lehet:
- túlstresszelted magad, egyféle jelzés idegrendszertől, hogy többet kell aludnod
- lehet bipolaritás kevert fázisa, mely lehet azért, mert olyan dolgokat csinálnál, amiket nem tudsz pénz-egészség-vagy-időhiány miatt, ezért irritált vagy, dühös és szomorú egyszerre, és így jelenik meg
- akármiféle hangulatzavar jele - bipoláris, borderline, depresszió - pontos megállapításához doki kell vagy szakterapeuta és huzamosabb megfigyelésed, meg az, hogy őszinte legyél és minden gondolatod mond el
- lehet hormonzavar is
- pajzsmirigy-probléma is lehet, ha nő vagy
- vitaminhiány miatt is lehet
- pánik
- szorongásos depresszió
Egy szónak is száz a vége:
orvos,őszinteség, terápia
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.05., 23:14Ma hívott valami fejvadász lány, hogy egy cégnek keresnek embert és ha gondolom, akkor interjúzzak velük, aztán a céggel is ha ok. Mondtam, hogy másfél hónap múlva érek rá legközelebb munkába állni, azt mondta, nem gond. Függetlenül attól, hogy esélyes vagy sem, de január előtt nem akaródzik elmennem dolgozni. Illetve sohasem, de egy ideje tünetmentesebb vagyok az átlagnál.
A félörökösék kértek múltkor egy 20ezrest, most akarták megadni, de mondtam tartsák meg. Ha megadják, akkor legközelebb megint kérnek, így meg mondhatom, hogy már adtam, és egy 20ezresembe került zárolni a kunyerálási késztetéseiket. Amúgy is a lakásra költik.
A Fb-s társkereső (X vagy szívecske, írni sem tudnak egymásnak ameddig nincs visszaszivecske) egyre hasztalanabb. Vannak egyezéseim, de egyik sem olyan, akinek mindenképpen írni akarnék. Gondolom ők is így vannak velem. MIndegy, legalább ingyenes. A fizetős társkeresők még hasztalanabbak, és tele vannak dolgozói álprofillal, csak hogy fizessen az ember. Viszont azokról leglább voltak sikeres randik is. Áh, fene tudja.
Ma hívott valami fejvadász lány, hogy egy cégnek keresnek embert és ha gondolom, akkor interjúzzak velük, aztán a céggel is ha ok. Mondtam, hogy másfél hónap múlva érek rá legközelebb munkába állni, azt mondta, nem gond. Függetlenül attól, hogy esélyes vagy sem, de január előtt nem akaródzik elmennem dolgozni. Illetve sohasem, de egy ideje tünetmentesebb vagyok az átlagnál.
A félörökösék kértek múltkor egy 20ezrest, most akarták megadni, de mondtam tartsák meg. Ha megadják, akkor legközelebb megint kérnek, így meg mondhatom, hogy már adtam, és egy 20ezresembe került zárolni a kunyerálási késztetéseiket. Amúgy is a lakásra költik.
A Fb-s társkereső (X vagy szívecske, írni sem tudnak egymásnak ameddig nincs visszaszivecske) egyre hasztalanabb. Vannak egyezéseim, de egyik sem olyan, akinek mindenképpen írni akarnék. Gondolom ők is így vannak velem. MIndegy, legalább ingyenes. A fizetős társkeresők még hasztalanabbak, és tele vannak dolgozói álprofillal, csak hogy fizessen az ember. Viszont azokról leglább voltak sikeres randik is. Áh, fene tudja.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.09.05., 21:33szerénység csajok srácok szerénység
ezt mindig is bírtam bennetek
nekem most páros szerénységes terveim vannak
na de nem spilázom túl
beszéljenek helyettem a fotók
remélem nem ver falhoz senkit az extrém erotika
na mondjuk ez mán odaver
szerénység csajok srácok szerénység
ezt mindig is bírtam bennetek
nekem most páros szerénységes terveim vannak
na de nem spilázom túl
beszéljenek helyettem a fotók
remélem nem ver falhoz senkit az extrém erotika
na mondjuk ez mán odaver
Idézet tőle: Butwhy ekkor: 2022.09.05., 21:32Az mi, amikor remeg a belsőd, kicsit szédülsz is hozzá, és spontán, napi kurvasokszor megállíthatatlanul elkap a sírógörcs? Ez pánikbetegség lenne? Nincs türelmem kigúglizni.
Az mi, amikor remeg a belsőd, kicsit szédülsz is hozzá, és spontán, napi kurvasokszor megállíthatatlanul elkap a sírógörcs? Ez pánikbetegség lenne? Nincs türelmem kigúglizni.
Idézet tőle: Butwhy ekkor: 2022.09.05., 21:24Óh, hozok egy kis felhőtlen optimizmust... Öregek otthonába? Viccelsz, ugye? Valami jó kis elfekvőbe talán, bár ahogy most áll a helyzet, és amerre megyünk, szerintem jó, ha egy darab kötelet tudsz majd szerezni. Bár, lehet, hogy túl cinikus vagyok, és pár napot simán eltengethet az ember. Aztán remélhetőleg nem túl csúnyán csinálnak majd ki, ha kell a hely a következőnek.
Óh, hozok egy kis felhőtlen optimizmust... Öregek otthonába? Viccelsz, ugye? Valami jó kis elfekvőbe talán, bár ahogy most áll a helyzet, és amerre megyünk, szerintem jó, ha egy darab kötelet tudsz majd szerezni. Bár, lehet, hogy túl cinikus vagyok, és pár napot simán eltengethet az ember. Aztán remélhetőleg nem túl csúnyán csinálnak majd ki, ha kell a hely a következőnek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.05., 20:09Idézet tőle: Roxy.Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Roxy, te nem átriai beteg vagy, hanem bolond. Van róla fogalmad, milyen az??? Anyám egyik barinője jó előre megvett egy budai, úgymond luxus apartment egy öregek otthonában. Olykor odamegy pár napra, de elviselhetetlennek találja. Kb. mint a zárt osztály, csak másképp. 🙁
Idézet tőle: Roxy.Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Roxy, te nem átriai beteg vagy, hanem bolond. Van róla fogalmad, milyen az??? Anyám egyik barinője jó előre megvett egy budai, úgymond luxus apartment egy öregek otthonában. Olykor odamegy pár napra, de elviselhetetlennek találja. Kb. mint a zárt osztály, csak másképp. 🙁
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.05., 19:17Nem túl vidám gondolatok. Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Nem túl vidám gondolatok. Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.05., 08:52Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van lányok,fiúk?
Most nálam is kezd előjönni megint,mondjuk inkább télen szokot.mikor már 16 oo-kor sötétedik.
Voltam a pajzsmirigy orvosnál.Hallottam hogy egy csomó öreg néni bácsi beszélgetett.Az SZTK-ban.
Elkaptak a hülyr gondolatok.Hogy ha egyedül maradok,és nem tudom eltrtani magam,mi lesz velem ha esetleg öregek otthonába kerülök,vagy véglegesen egy diló kórházban tengetem majd a napjaimat 🙁
Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van lányok,fiúk?
Most nálam is kezd előjönni megint,mondjuk inkább télen szokot.mikor már 16 oo-kor sötétedik.
Voltam a pajzsmirigy orvosnál.Hallottam hogy egy csomó öreg néni bácsi beszélgetett.Az SZTK-ban.
Elkaptak a hülyr gondolatok.Hogy ha egyedül maradok,és nem tudom eltrtani magam,mi lesz velem ha esetleg öregek otthonába kerülök,vagy véglegesen egy diló kórházban tengetem majd a napjaimat 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.04., 17:13Úgy számolgattam, hogy ugye még kapok 3 fizetést a holnapival együtt, amiből itthon tudok spórolni, mert nem kell plusz napi ebéd 700-1000Ft értékben. Ha eladom az aranyakat, abból talán kijön szintén egy fizetésnyi pénz, így majd csak decemberben kell keresnem munkát, hogy januárban kezdhessek, ha megélem.
Úgy számolgattam, hogy ugye még kapok 3 fizetést a holnapival együtt, amiből itthon tudok spórolni, mert nem kell plusz napi ebéd 700-1000Ft értékben. Ha eladom az aranyakat, abból talán kijön szintén egy fizetésnyi pénz, így majd csak decemberben kell keresnem munkát, hogy januárban kezdhessek, ha megélem.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.09.04., 17:10Úgy néz ki, egy nyomdában fogok dolgozni, és programtervező informatikus szakra járni. A szeptember nekem is általában úgy indul, hogy depis lesz, de aztán gyorsan beiratkozom valami egyetemre, és elmúlik. (Roxy kérdédére válaszolva.)
Úgy néz ki, egy nyomdában fogok dolgozni, és programtervező informatikus szakra járni. A szeptember nekem is általában úgy indul, hogy depis lesz, de aztán gyorsan beiratkozom valami egyetemre, és elmúlik. (Roxy kérdédére válaszolva.)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.04., 17:08Valami dózsa focimeccs lehet, sok rendőrautó volt egész nap. Ahhoz képest csak pár ork volt itt a délután megállóban, "anyád k*rva volt" kiabálással, miközben ott volt 2 méterre tőlük egy 8 év forma kislány is. Mondjuk az jó módszer a foci megutáltatására a szülőktől, hogy a lányukat kiviszik egy meccsre ilyen félvad hülye kretének közé.
Valami dózsa focimeccs lehet, sok rendőrautó volt egész nap. Ahhoz képest csak pár ork volt itt a délután megállóban, "anyád k*rva volt" kiabálással, miközben ott volt 2 méterre tőlük egy 8 év forma kislány is. Mondjuk az jó módszer a foci megutáltatására a szülőktől, hogy a lányukat kiviszik egy meccsre ilyen félvad hülye kretének közé.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.04., 16:16Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van lányok,fiúk?
Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van lányok,fiúk?
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.04., 16:13Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
tegnap óta kuruttyos a hasam.
Remélem nincs ilyen hányós f..ós vírus 🙁
Covidos nem lehetek 🙁
Jobbulást.
Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
Covidos nem lehetek 🙁
Jobbulást.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.04., 16:11Idézet tőle: Robo-sanIdézet tőle: John DoeYeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
holnap viszem befele én is a felmondásomat... vagy az is lehet, hogy ma... 9,5 év... ennyi volt, szép (nem) volt (a vége)... tényleg, minél régebben vagy ott, annál jobban kib.nak veled, ez hogy van... az újak meg sz.nak a fejedre... máshol is ez van?
Sajnálom, Robi. És akkor most mi lesz?
Idézet tőle: Robo-sanIdézet tőle: John DoeYeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
holnap viszem befele én is a felmondásomat... vagy az is lehet, hogy ma... 9,5 év... ennyi volt, szép (nem) volt (a vége)... tényleg, minél régebben vagy ott, annál jobban kib.nak veled, ez hogy van... az újak meg sz.nak a fejedre... máshol is ez van?
Sajnálom, Robi. És akkor most mi lesz?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.09.03., 07:07Ez a nyár egy nagy csalódás volt, ha ezt kimondom akkor nagy a felháborodás hogy mit képzelek magamról
Ez a nyár egy nagy csalódás volt, ha ezt kimondom akkor nagy a felháborodás hogy mit képzelek magamról
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.09.03., 07:07Nektek is megakarják mondani hogyan érezzetek és ha nem úgy éreztek az adott dologban, akkor mindenféle hálátlan, elégedetlen jelzőket megkaptok? (Mert nem ez a helyes érzés abban a szituációban, hanem ez meg az)
Nektek is megakarják mondani hogyan érezzetek és ha nem úgy éreztek az adott dologban, akkor mindenféle hálátlan, elégedetlen jelzőket megkaptok? (Mert nem ez a helyes érzés abban a szituációban, hanem ez meg az)
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.03., 07:01Ölbe kapnám soksuor,de nem mindig engedi,na de hát férfiból van istenem. 🙂 Majd lesz valami.
Hétfőn Endokrinologiára kell mennem.Remélem sikerül is eljutni.
Ölbe kapnám soksuor,de nem mindig engedi,na de hát férfiból van istenem. 🙂 Majd lesz valami.
Hétfőn Endokrinologiára kell mennem.Remélem sikerül is eljutni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.02., 21:19"Sírni, sírni, sírni
Várni, ha éjfélt üt az óra,
Egy közeledő koporsóra.Nem kérdeni, hogy kit temetnek,
Csöngetyűzni a gyász-menetnek.Ezüst sátrak, fekete leplek
Alatt lóbálni egy keresztet.Állni gyászban, súlyos ezüstben,
Fuldokolni a fáklyafüstben.Zörgő árnyakkal harcra kelni,
Fojtott zsolozsmát énekelni.Hallgatni orgonák búgását,
Síri harangok mély zúgását.Lépni mély, tárt sírokon által
Komor pappal, néma szolgákkal.Remegve, bújva, lesve, lopva
Nézni egy idegen halottra.Fázni holdas, babonás éjen
Tömjén-árban, lihegve mélyen.Tagadni multat, mellet verve,
Megbabonázva, térdepelve.Megbánni mindent. Törve, gyónva
Borulni rá egy koporsóra.Testamentumot, szörnyüt, írni
És sírni, sírni, sírni, sírni."(Ady E.)
"Sírni, sírni, sírni
Várni, ha éjfélt üt az óra,
Egy közeledő koporsóra.
Nem kérdeni, hogy kit temetnek,
Csöngetyűzni a gyász-menetnek.
Ezüst sátrak, fekete leplek
Alatt lóbálni egy keresztet.
Állni gyászban, súlyos ezüstben,
Fuldokolni a fáklyafüstben.
Zörgő árnyakkal harcra kelni,
Fojtott zsolozsmát énekelni.
Hallgatni orgonák búgását,
Síri harangok mély zúgását.
Lépni mély, tárt sírokon által
Komor pappal, néma szolgákkal.
Remegve, bújva, lesve, lopva
Nézni egy idegen halottra.
Fázni holdas, babonás éjen
Tömjén-árban, lihegve mélyen.
Tagadni multat, mellet verve,
Megbabonázva, térdepelve.
Megbánni mindent. Törve, gyónva
Borulni rá egy koporsóra.
Testamentumot, szörnyüt, írni
És sírni, sírni, sírni, sírni."
(Ady E.)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.02., 21:02Hát szóval kb. ... meg a piát is stb.
A mámmá ma olvasta, h 60 évesen kezdődik az öregkor. Nekem ez nem volt új, de megint egy ürügy, pl. arra, miért megy a főzés olyan lassan (mert ő előbb szeretne ebédelni, itt mindig az ebéd volt a melegkaja). Hát egy fenét, közben ezerszer leülök inni meg cigizni. Igaz, tényleg fáj a kétcsavaros gerincem is, de ezt sem tartana ennyi ideig kipihenni, no.
Hát szóval kb. ... meg a piát is stb.
A mámmá ma olvasta, h 60 évesen kezdődik az öregkor. Nekem ez nem volt új, de megint egy ürügy, pl. arra, miért megy a főzés olyan lassan (mert ő előbb szeretne ebédelni, itt mindig az ebéd volt a melegkaja). Hát egy fenét, közben ezerszer leülök inni meg cigizni. Igaz, tényleg fáj a kétcsavaros gerincem is, de ezt sem tartana ennyi ideig kipihenni, no.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.02., 18:02Szia!
Jobbulást neked!
Engedd oda szép cicád, hadd doromboljon, az elősegíti testi és lelki egészséget is! 😉
Én jól vagyok, voltam koncerten Pesten, harmadjára néztem meg kedvenc együttesem 2015 óta, meg is ölelt barátilag bandavezér, az énekesnő meg 10 percet beszélgetett velem, 8 tagból hatnak meglett aláírása, azaz összes albumon szereplő zenésznek, és a 3 csak élőben kisegítő közül is egynek.
Mostanában elég klasszul érzem magam ahhoz képest, ahogy szoktam.
Szia!
Jobbulást neked!
Engedd oda szép cicád, hadd doromboljon, az elősegíti testi és lelki egészséget is! 😉
Én jól vagyok, voltam koncerten Pesten, harmadjára néztem meg kedvenc együttesem 2015 óta, meg is ölelt barátilag bandavezér, az énekesnő meg 10 percet beszélgetett velem, 8 tagból hatnak meglett aláírása, azaz összes albumon szereplő zenésznek, és a 3 csak élőben kisegítő közül is egynek.
Mostanában elég klasszul érzem magam ahhoz képest, ahogy szoktam.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.02., 13:42Ki hogy van?
Covidos nem lehetek 🙁
Ki hogy van?
Covidos nem lehetek 🙁
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.09.01., 09:25na, beadtam a felmondást, hétfőn kapom ki a papírjaimat, valami azt súgja, hogy nagyon jól döntöttem... kb. 9 év...ebből a fele a termelésben, fele informatikusként... kórház a város szélén, a soha többet viszont nemlátásra... 🙂
na, beadtam a felmondást, hétfőn kapom ki a papírjaimat, valami azt súgja, hogy nagyon jól döntöttem... kb. 9 év...ebből a fele a termelésben, fele informatikusként... kórház a város szélén, a soha többet viszont nemlátásra... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.08.31., 20:48Én ügyibb voltam. 😀 Kirúgattam magam, de kaptam végkielégítést (+fegyelmit). Elmentem munkanélkülire, ami akkor még 9 hónap volt (qrva kevés pénzért, csak a minimálbér után járt), a vége felé elmentem végigjárni a le%olást, sikerült, ez azért több pénz. De én otthonra vállalok akár megbízási szerződéses munkát, de nem keresem...
Én ügyibb voltam. 😀 Kirúgattam magam, de kaptam végkielégítést (+fegyelmit). Elmentem munkanélkülire, ami akkor még 9 hónap volt (qrva kevés pénzért, csak a minimálbér után járt), a vége felé elmentem végigjárni a le%olást, sikerült, ez azért több pénz. De én otthonra vállalok akár megbízási szerződéses munkát, de nem keresem...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.31., 07:19Én amúgy is felmondtam volna itt, de a sugalmazás mondta, hogy még várjak, és jól tettem, mert így jobban jöttem ki a dologból.
Nálunk a munkával volt kicseszés, az egyik csávó bevállalt valamit, amihez messze nem volt meg a tudása, csinálta 2 hónapig aztán elment szabira, és nekünk másik kettő embernek mondták, hogy akkor fejezzük be x határidőre, mert kimegy élesbe. Mi kb. a nulláról kezdtük tudásban, mert nem foglalkoztunk még ilyennel. A cucc a mai napig használhatatlan beta verziós állapotban van. Eleve kevesen voltunk a feladatokhoz amúgy is, a vezetőség meg basztatott minket. Főnököm állandóan stresszelt a felelősségrevonások miatt mert csúszott sok határidő.
Én amúgy is felmondtam volna itt, de a sugalmazás mondta, hogy még várjak, és jól tettem, mert így jobban jöttem ki a dologból.
Nálunk a munkával volt kicseszés, az egyik csávó bevállalt valamit, amihez messze nem volt meg a tudása, csinálta 2 hónapig aztán elment szabira, és nekünk másik kettő embernek mondták, hogy akkor fejezzük be x határidőre, mert kimegy élesbe. Mi kb. a nulláról kezdtük tudásban, mert nem foglalkoztunk még ilyennel. A cucc a mai napig használhatatlan beta verziós állapotban van. Eleve kevesen voltunk a feladatokhoz amúgy is, a vezetőség meg basztatott minket. Főnököm állandóan stresszelt a felelősségrevonások miatt mert csúszott sok határidő.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.08.31., 01:43Idézet tőle: John DoeYeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
Idézet tőle: John DoeYeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
Idézet tőle: Bogi ekkor: 2022.08.30., 18:14Szia.Én nem tudom neked hogy van de nekem úgy volt hogy csak tekertem és tekertem le és ott volt a végén a "lista".Amúgy én is telóról vagyok de sikerült átváltani asztali "módba" nem tudom hogy mondják.Ég és föld a különbség,sokkal jobb.Esetleg ha neked is van ilyen megprobálhatod szerintem hátha jobb lenne neked is 🙂
Szia.Én nem tudom neked hogy van de nekem úgy volt hogy csak tekertem és tekertem le és ott volt a végén a "lista".Amúgy én is telóról vagyok de sikerült átváltani asztali "módba" nem tudom hogy mondják.Ég és föld a különbség,sokkal jobb.Esetleg ha neked is van ilyen megprobálhatod szerintem hátha jobb lenne neked is 🙂
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.08.30., 14:11És valaki megírja, hogy okostelóról hol a búbánatban látom az éppen aktív felhasználók listáját? Mert egyszerűen nem értem, hogy hogy, de nem találom. Köszi előre is.
És valaki megírja, hogy okostelóról hol a búbánatban látom az éppen aktív felhasználók listáját? Mert egyszerűen nem értem, hogy hogy, de nem találom. Köszi előre is.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.08.30., 14:10Idézet tőle: John DoeYeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
Cool! Good for you!
Idézet tőle: John DoeYeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
Cool! Good for you!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.30., 10:35Yeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
Yeah, felmondtak a melóban közös megegyezéssel. szept 15-től felmentettek a munkavégzés alól, szóval remélem jó idő lesz a vénasszonyok nyarában bringázáshoz.
#boldog és felszabadult
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.08.30., 08:38Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: Roxy.Halika fiúk, lányok!
Ki hogy van? Én egész jól.
Telóról hol látom, h ki van online?
Köszi elöre is!
Depisen ,.fáradtan,álmosan.
Veled mizu:?
Szia Kitty! Téged sajnos annyira nem ismerlek, amikor jöttél, én már alig jártam a búrára. Vicces, hogy neked is szürke cirmos cica a profilképed. 🙂
Megvagyok, köszi. Nagyon sok minden történt, de nem akarom taglalni a nyíltban igazán. Privátokra meg most nincs türelmem, időm, kedvem.
Jobbulást neked!
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: Roxy.Halika fiúk, lányok!
Köszi elöre is!
Szia Kitty! Téged sajnos annyira nem ismerlek, amikor jöttél, én már alig jártam a búrára. Vicces, hogy neked is szürke cirmos cica a profilképed. 🙂
Megvagyok, köszi. Nagyon sok minden történt, de nem akarom taglalni a nyíltban igazán. Privátokra meg most nincs türelmem, időm, kedvem.
Jobbulást neked!
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.08.30., 08:30Idézet tőle: interfunk100Szia Roxy! El voltál tűnve. Pedig Te annó gyakrabban jártál fel mint Én. Én speciel annyira nem jól.. de annyira nem is rosszul. Gyalázatnak élem meg hogy megszokottnál több gyógyszert szedek.. de hát most ez van.
Szia!
Ó, sajnálom. Miket szedegetsz per pill? Nem is javulsz?
Idézet tőle: interfunk100Szia Roxy! El voltál tűnve. Pedig Te annó gyakrabban jártál fel mint Én. Én speciel annyira nem jól.. de annyira nem is rosszul. Gyalázatnak élem meg hogy megszokottnál több gyógyszert szedek.. de hát most ez van.
Szia!
Ó, sajnálom. Miket szedegetsz per pill? Nem is javulsz?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.29., 17:56Blog helyett ...
Állapotjelentés röviden ...
Peace Will Come
This World Will Rest
Once We Have
Togetherness.
DUCK SAUCE - Barbra Streisand
https://youtu.be/UpxKKBLUP2g
Blog helyett ...
Állapotjelentés röviden ...
Peace Will Come
This World Will Rest
Once We Have
Togetherness.
DUCK SAUCE - Barbra Streisand
https://youtu.be/UpxKKBLUP2g
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.08.29., 17:03Idézet tőle: Roxy.Halika fiúk, lányok!
Köszi elöre is!
Idézet tőle: Roxy.Halika fiúk, lányok!
Köszi elöre is!
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.08.29., 16:09Szia Roxy! El voltál tűnve. Pedig Te annó gyakrabban jártál fel mint Én. Én speciel annyira nem jól.. de annyira nem is rosszul. Gyalázatnak élem meg hogy megszokottnál több gyógyszert szedek.. de hát most ez van.
Szia Roxy! El voltál tűnve. Pedig Te annó gyakrabban jártál fel mint Én. Én speciel annyira nem jól.. de annyira nem is rosszul. Gyalázatnak élem meg hogy megszokottnál több gyógyszert szedek.. de hát most ez van.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.08.29., 13:01Halika fiúk, lányok!
Köszi elöre is!
Halika fiúk, lányok!
Köszi elöre is!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.29., 08:38TÍZ NAPJA SZABADON!
FREE -=> https://youtu.be/Nd3S4f7WYBQ
TÍZ NAPJA SZABADON!
FREE -=> https://youtu.be/Nd3S4f7WYBQ
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.28., 08:31Akkor az életed egyik felét tanulással, a másikat munkával cseszed el. 🙂 90 évesen ugyanúgy azon fogsz keseregni, hogy rohadtul nem érte meg.
Akkor az életed egyik felét tanulással, a másikat munkával cseszed el. 🙂 90 évesen ugyanúgy azon fogsz keseregni, hogy rohadtul nem érte meg.