Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.09., 22:12Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Roxy.Ezerszer felhoztam a búrán, hogy lakjunk együtt vmi lakóközösségben. Senki nem akar. Mindenki beszari vagy nem tudom. Pedig jó is lehetne.
De most már nem hozom fel többé.
Hát, nem tudom, én kevés embert viselek el magam körül. Téged nem tudom, hogy elviselnélek-e. Lakjunk együtt egy próbalakást. 🙂
Ahhoz nagyon jól kellene viselkedned...
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Roxy.Ezerszer felhoztam a búrán, hogy lakjunk együtt vmi lakóközösségben. Senki nem akar. Mindenki beszari vagy nem tudom. Pedig jó is lehetne.
Hát, nem tudom, én kevés embert viselek el magam körül. Téged nem tudom, hogy elviselnélek-e. Lakjunk együtt egy próbalakást. 🙂
Ahhoz nagyon jól kellene viselkedned...
Idézet tőle: Butwhy ekkor: 2022.09.09., 21:09Na ez hatalmas ötlet. Lehetne rögtön egy valóságshowt is rászervezni, abból kitermelni rezsit, mindent.
Na ez hatalmas ötlet. Lehetne rögtön egy valóságshowt is rászervezni, abból kitermelni rezsit, mindent.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.09., 20:58Oszt ki tudná +venni az alkalmas kecót??? Meg mi van, ha hozol egy kutyautáló cicát, én meg egy cicautáló kutyát??? Hány konyha, fürdőszoba, vécé kéne? Mert én egy klozettot kb. egész napra lefoglalok. Stb.
Oszt ki tudná +venni az alkalmas kecót??? Meg mi van, ha hozol egy kutyautáló cicát, én meg egy cicautáló kutyát??? Hány konyha, fürdőszoba, vécé kéne? Mert én egy klozettot kb. egész napra lefoglalok. Stb.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.09., 20:23Idézet tőle: Roxy.Ezerszer felhoztam a búrán, hogy lakjunk együtt vmi lakóközösségben. Senki nem akar. Mindenki beszari vagy nem tudom. Pedig jó is lehetne.
Idézet tőle: Roxy.Ezerszer felhoztam a búrán, hogy lakjunk együtt vmi lakóközösségben. Senki nem akar. Mindenki beszari vagy nem tudom. Pedig jó is lehetne.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.09., 20:20Idézet tőle: Roxy.Analitikus terápiába AKAROK járni. És fel akarom tárni azt is, ami az föld túloldalán van. Ásni akarok, ásni. Nagyon nagyon mélyre.
Idézet tőle: Roxy.Analitikus terápiába AKAROK járni. És fel akarom tárni azt is, ami az föld túloldalán van. Ásni akarok, ásni. Nagyon nagyon mélyre.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.09., 20:14Idézet tőle: gb.kittyHa Nem lesznek a szüleim,max szereznem kell egy lakótársat,de idegent nem lehet ki tudja ki semmizne ki...
Kertesben az a jó nem zavarhatnak el.ha nem fizetsz.
Villany gáz,víz legalább kell a többi lre van xrva.
Csak a kaján lehet spórolni,majd lesz valahogy.
Ezerszer felhoztam a búrán, hogy lakjunk együtt vmi lakóközösségben. Senki nem akar. Mindenki beszari vagy nem tudom. Pedig jó is lehetne.
Idézet tőle: gb.kittyHa Nem lesznek a szüleim,max szereznem kell egy lakótársat,de idegent nem lehet ki tudja ki semmizne ki...
Kertesben az a jó nem zavarhatnak el.ha nem fizetsz.
Ezerszer felhoztam a búrán, hogy lakjunk együtt vmi lakóközösségben. Senki nem akar. Mindenki beszari vagy nem tudom. Pedig jó is lehetne.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.09., 20:12Idézet tőle: KleóÉn mondtam (volt) bainőmnek, h nekem egy analitikus terápia kellene. Azt mondta, ott első a feltárás én meg mi a cart akarnék még feltárni???
Analitikus terápiába AKAROK járni. És fel akarom tárni azt is, ami a Föld túloldalán van. Ásni akarok, ásni. Nagyon nagyon mélyre.
Idézet tőle: KleóÉn mondtam (volt) bainőmnek, h nekem egy analitikus terápia kellene. Azt mondta, ott első a feltárás én meg mi a cart akarnék még feltárni???
Analitikus terápiába AKAROK járni. És fel akarom tárni azt is, ami a Föld túloldalán van. Ásni akarok, ásni. Nagyon nagyon mélyre.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.09., 20:08Idézet tőle: gb.kittyNem azt mondom,hogy diliházban vagy öregek otthonában fogok megöregedni,de sokszor eszembe jut.
Ha esetleg lerobbanok,ha teljesen egyedül maradok,annyira bedilizek,vagy leépülök szellemileg,hogy nem tudok majd magamról gondoskodni.Aztán bedugnak valahová.
Elfogy a pénz,vagy kikerülök az utcára,hajléktalan leszek,ilyesmi sokszor eszembe jut.
Picihátrián ugye éjjel nappal alszol ha telenyomnak nyugtatókka.
Az öregek otthonában meg mondjuk 4-en vagy nemtom egy szobában,mindenki horkol,jajgat,üvölt a muzsika tv, vagy dankó rádió egész nap..Én nem tudok alkalmazkodni máshoz.
Isten örizz ilyen helyektől.
Jól van, megállapítást nyert, hogy csak én vagyok egy beteg állat, aki szerint az öregek otthona csupa szín, vidámság és móka, kacagás.
Idézet tőle: gb.kittyNem azt mondom,hogy diliházban vagy öregek otthonában fogok megöregedni,de sokszor eszembe jut.
Ha esetleg lerobbanok,ha teljesen egyedül maradok,annyira bedilizek,vagy leépülök szellemileg,hogy nem tudok majd magamról gondoskodni.Aztán bedugnak valahová.
Elfogy a pénz,vagy kikerülök az utcára,hajléktalan leszek,ilyesmi sokszor eszembe jut.
Az öregek otthonában meg mondjuk 4-en vagy nemtom egy szobában,mindenki horkol,jajgat,üvölt a muzsika tv, vagy dankó rádió egész nap..Én nem tudok alkalmazkodni máshoz.
Jól van, megállapítást nyert, hogy csak én vagyok egy beteg állat, aki szerint az öregek otthona csupa szín, vidámság és móka, kacagás.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.09., 20:07Idézet tőle: ButwhyAz mi, amikor remeg a belsőd, kicsit szédülsz is hozzá, és spontán, napi kurvasokszor megállíthatatlanul elkap a sírógörcs? Ez pánikbetegség lenne? Nincs türelmem kigúglizni.
Amit Elijah írt, de a depire tippelnék leginkább.
Idézet tőle: ButwhyAz mi, amikor remeg a belsőd, kicsit szédülsz is hozzá, és spontán, napi kurvasokszor megállíthatatlanul elkap a sírógörcs? Ez pánikbetegség lenne? Nincs türelmem kigúglizni.
Amit Elijah írt, de a depire tippelnék leginkább.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.09., 20:04Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Roxy.Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Roxy, te nem átriai beteg vagy, hanem bolond. Van róla fogalmad, milyen az??? Anyám egyik barinője jó előre megvett egy budai, úgymond luxus apartment egy öregek otthonában. Olykor odamegy pár napra, de elviselhetetlennek találja. Kb. mint a zárt osztály, csak másképp. 🙁
Imádom a finoman szókimondó stílusodat, Kleókám. De most miért újdonság, hogy bolond vagyok?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Roxy.Én szinte vágyom az öregek otthonába, de addig még van pár év. Azokat is el kellene tölteni valahogy.
Roxy, te nem átriai beteg vagy, hanem bolond. Van róla fogalmad, milyen az??? Anyám egyik barinője jó előre megvett egy budai, úgymond luxus apartment egy öregek otthonában. Olykor odamegy pár napra, de elviselhetetlennek találja. Kb. mint a zárt osztály, csak másképp. 🙁
Imádom a finoman szókimondó stílusodat, Kleókám. De most miért újdonság, hogy bolond vagyok?
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.09., 17:53Nem értem, hogy miért nem jeleníti meg a legutóbbi nekem küldött üzenetet a bura üzenetek.
El tudom olvasni a mailemen, de itt nem.
Van valami üzenetszám-limit, vagy mi?
Elég sok beszélgetésem volt már priviben - vagy 10 - 12, sok eszmecserével.
Nem értem, hogy miért nem jeleníti meg a legutóbbi nekem küldött üzenetet a bura üzenetek.
El tudom olvasni a mailemen, de itt nem.
Van valami üzenetszám-limit, vagy mi?
Elég sok beszélgetésem volt már priviben - vagy 10 - 12, sok eszmecserével.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.09., 14:31Itt 29 fok van a sarokban, a konyha felé inkább 28.
Kellene bringázni, de felhők jönnek megint.
Itt 29 fok van a sarokban, a konyha felé inkább 28.
Kellene bringázni, de felhők jönnek megint.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.09., 13:29Én takaró alatt didergek.
Én takaró alatt didergek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.09., 07:23Szerintem igen, én itthon fáztam meg légkondizásban. De a villamosokon is fújtak olyan hideget, hogy odébb kellett állnom.
Szerintem igen, én itthon fáztam meg légkondizásban. De a villamosokon is fújtak olyan hideget, hogy odébb kellett állnom.
Idézet tőle: Butwhy ekkor: 2022.09.08., 23:01Nem magamat keresem, meg ilyenek, nem gyerek vagyok... Azt keresem, hogy hogy tudom ezt a szartengert elviselni. Vagy, hogy akarom-e elviselni.
Nem magamat keresem, meg ilyenek, nem gyerek vagyok... Azt keresem, hogy hogy tudom ezt a szartengert elviselni. Vagy, hogy akarom-e elviselni.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.08., 17:39Hidegfront jön.....
Hidegfront jön.....
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.08., 17:02Idézet tőle: ElijahShadeÉn beadattam három oltást, elég volt, felerősödött mániám egy ideig meg depi is, lettek és azóta is vannak nagy számban szemölcsök, anyajegyek és levakarhatatlan ún. cherry angiómák (nagyobb-kisebb vörös pöttyök, nem halálos, de nagyon hülyén néz ki). Ezek eltávolítását, mivel nem életveszélyes, nem fertőző, nem támogatja TB - persze saját pénzből el lehet távolíttatni - jó sok lenne, van vagy 30 - 50 összesen.
Én akkor se adatok már be semmilyen oltást többet, hogyha latin szitkokat üvöltöző vörös majmok esnek az égből....
Amúgy mérges és csalódott vagyok az emberek közönye, a rothadó, pusztuló, korrupt, áldozathibáztató, igazságtalan világ miatt, DE ugyanakkor várom is a holnapot, hiszen akkor jön ki egyik kedvenc zenekarom új lemeze. 😉
Illetve ma porszívóztam és kimostam ruhákat.
Nekem is van 3 pfizer.
Én nem akarom,de Anyámék erőszakoskodnak,hogy ha kell adassam be.
Én az elsőtöl is xrul voltam,hidegrázás hasmars,gyengeség.mensikor szülési görcs fále fájdalom.
Nekem is felerősödött a depresszió töle.
Délután óta szurkál a mellkasom,nemtom front lesz vagy mi,olyan fülledt az idő tiszuta xar....
Idézet tőle: ElijahShadeÉn beadattam három oltást, elég volt, felerősödött mániám egy ideig meg depi is, lettek és azóta is vannak nagy számban szemölcsök, anyajegyek és levakarhatatlan ún. cherry angiómák (nagyobb-kisebb vörös pöttyök, nem halálos, de nagyon hülyén néz ki). Ezek eltávolítását, mivel nem életveszélyes, nem fertőző, nem támogatja TB - persze saját pénzből el lehet távolíttatni - jó sok lenne, van vagy 30 - 50 összesen.
Én akkor se adatok már be semmilyen oltást többet, hogyha latin szitkokat üvöltöző vörös majmok esnek az égből....
Amúgy mérges és csalódott vagyok az emberek közönye, a rothadó, pusztuló, korrupt, áldozathibáztató, igazságtalan világ miatt, DE ugyanakkor várom is a holnapot, hiszen akkor jön ki egyik kedvenc zenekarom új lemeze. 😉
Nekem is van 3 pfizer.
Én nem akarom,de Anyámék erőszakoskodnak,hogy ha kell adassam be.
Én az elsőtöl is xrul voltam,hidegrázás hasmars,gyengeség.mensikor szülési görcs fále fájdalom.
Nekem is felerősödött a depresszió töle.
Délután óta szurkál a mellkasom,nemtom front lesz vagy mi,olyan fülledt az idő tiszuta xar....
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.08., 13:39Én beadattam három oltást, elég volt, felerősödött mániám egy ideig meg depi is, lettek és azóta is vannak nagy számban szemölcsök, anyajegyek és levakarhatatlan ún. cherry angiómák (nagyobb-kisebb vörös pöttyök, nem halálos, de nagyon hülyén néz ki). Ezek eltávolítását, mivel nem életveszélyes, nem fertőző, nem támogatja TB - persze saját pénzből el lehet távolíttatni - jó sok lenne, van vagy 30 - 50 összesen.
Én beadattam három oltást, elég volt, felerősödött mániám egy ideig meg depi is, lettek és azóta is vannak nagy számban szemölcsök, anyajegyek és levakarhatatlan ún. cherry angiómák (nagyobb-kisebb vörös pöttyök, nem halálos, de nagyon hülyén néz ki). Ezek eltávolítását, mivel nem életveszélyes, nem fertőző, nem támogatja TB - persze saját pénzből el lehet távolíttatni - jó sok lenne, van vagy 30 - 50 összesen.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.08., 07:30Ki hogy van?
Lassan megint kitalálják,hogy kell emlékeztető oltás.
Nincs kedvem beadatni,de sose tudni,én mindent elkapok,vírust ezt azt.
Megint kinlódhatok egy hétig ha beadják...
Ki hogy van?
Lassan megint kitalálják,hogy kell emlékeztető oltás.
Nincs kedvem beadatni,de sose tudni,én mindent elkapok,vírust ezt azt.
Megint kinlódhatok egy hétig ha beadják...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.08., 07:29Ha Nem lesznek a szüleim,max szereznem kell egy lakótársat,de idegent nem lehet ki tudja ki semmizne ki...
Kertesben az a jó nem zavarhatnak el.ha nem fizrtsz.
Ha Nem lesznek a szüleim,max szereznem kell egy lakótársat,de idegent nem lehet ki tudja ki semmizne ki...
Kertesben az a jó nem zavarhatnak el.ha nem fizrtsz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.07., 23:16Én mondtam (volt) bainőmnek, h nekem egy analitikus terápia kellene. Azt mondta, ott első a feltárás én meg mi a cart akarnék még feltárni???
Én mondtam (volt) bainőmnek, h nekem egy analitikus terápia kellene. Azt mondta, ott első a feltárás én meg mi a cart akarnék még feltárni???
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.07., 22:52Számomra semmilyen dumcsizós terápia nem vált be, kizárólag a KIP, relaxálás meg drámaterápia - de utóbbin csak 2 alkalmat lehettem, utána átküldtek művészetterápiára Tündérhegyen, pedig nem tudok rajzolni.
Számomra semmilyen dumcsizós terápia nem vált be, kizárólag a KIP, relaxálás meg drámaterápia - de utóbbin csak 2 alkalmat lehettem, utána átküldtek művészetterápiára Tündérhegyen, pedig nem tudok rajzolni.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.07., 22:42Még érdemes egy stabil hiedelem-és-értékrendszert kialakítani, azaz mindenről lehet egy véleményed.
Miben hiszel? Mit akarsz életben? Mitől érzed jól magad? Mi a véleményed társadalomról? Ilyen és olyan emberi szokásokról, történelmi alakokról, írókról stb?
Ezt nem kell minden esetben mások orrára kötnöd, de legyen.
Hogyan szeretsz inkább jobban dolgozni? Egyedül? Közösségben? Miben éreznéd jól magad? Hogyan?
Minderre rá kell jönni, arra is, hogy akarsz-e családot, nem, minden ilyesmi.
Non-konformista lennél inkább, vagy nem.
Miben igen, miben nem.
Még érdemes egy stabil hiedelem-és-értékrendszert kialakítani, azaz mindenről lehet egy véleményed.
Miben hiszel? Mit akarsz életben? Mitől érzed jól magad? Mi a véleményed társadalomról? Ilyen és olyan emberi szokásokról, történelmi alakokról, írókról stb?
Ezt nem kell minden esetben mások orrára kötnöd, de legyen.
Hogyan szeretsz inkább jobban dolgozni? Egyedül? Közösségben? Miben éreznéd jól magad? Hogyan?
Minderre rá kell jönni, arra is, hogy akarsz-e családot, nem, minden ilyesmi.
Non-konformista lennél inkább, vagy nem.
Miben igen, miben nem.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.07., 22:37Nos, igen, én már többször is leírtam, ÉS most is leírom nekem mi segített leginkább:
- építő jellegű, művészi könyvek, filmek
- éneklés
- természetben séta
- koncertek - underground bandák - annó szép időkben volt olyan is 2015 előtt, hogy 3 együttest megnézhettél 1500 FT-ért, átlag ár 2015 előtt 1500 - 6500 FT között volt underground bandák esetében, ma már sajnos 4 - 5 -6 ezer alatt nincs, de 7500-nál kezdődik legtöbb külföldi
- valami hobbi vagy tanulása netről is akár - főzés, éneklés, barkácsolás stb.
- sok-sok zenehallgatás, amivel azonosulsz, de előre is mutat kicsit - azaz igazi érzelmek vannak benne és magvas gondolatok, átütő erejű, ami egyféle katarzist okoz
- olyan doki kell, akivel megvan összhang, ért hozzá, megbízol benne, ő sem undorodik tőled vagy tart unalmasnak - na ilyet nehéz találni - TB-sen egyetemi klinikákon több ilyen van
- Magne B6, cink, időnként C-D-E-vitamin közül valamelyik
- értelmes netes vagy valós életbeli közösségeket találni, ahol nem csak panaszkodtok, hanem van valami betegségen kívüli téma is - nekem ezek zenei fanklubok, olyan emberek, akik hasonló zenéket szeretnek, mint én, művészemberek (költők, írók, zenészek, digitális rajzokat alkotóak)
- pszichoterápia hasznos lehet, DE nem mindegy kivel és milyen
Nos, igen, én már többször is leírtam, ÉS most is leírom nekem mi segített leginkább:
- építő jellegű, művészi könyvek, filmek
- éneklés
- természetben séta
- koncertek - underground bandák - annó szép időkben volt olyan is 2015 előtt, hogy 3 együttest megnézhettél 1500 FT-ért, átlag ár 2015 előtt 1500 - 6500 FT között volt underground bandák esetében, ma már sajnos 4 - 5 -6 ezer alatt nincs, de 7500-nál kezdődik legtöbb külföldi
- valami hobbi vagy tanulása netről is akár - főzés, éneklés, barkácsolás stb.
- sok-sok zenehallgatás, amivel azonosulsz, de előre is mutat kicsit - azaz igazi érzelmek vannak benne és magvas gondolatok, átütő erejű, ami egyféle katarzist okoz
- olyan doki kell, akivel megvan összhang, ért hozzá, megbízol benne, ő sem undorodik tőled vagy tart unalmasnak - na ilyet nehéz találni - TB-sen egyetemi klinikákon több ilyen van
- Magne B6, cink, időnként C-D-E-vitamin közül valamelyik
- értelmes netes vagy valós életbeli közösségeket találni, ahol nem csak panaszkodtok, hanem van valami betegségen kívüli téma is - nekem ezek zenei fanklubok, olyan emberek, akik hasonló zenéket szeretnek, mint én, művészemberek (költők, írók, zenészek, digitális rajzokat alkotóak)
- pszichoterápia hasznos lehet, DE nem mindegy kivel és milyen
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.07., 21:49Itt senki sem kőgazdag, és sok keresgélés után lett (vagy nem lett) jó áterünk/lógusunk. No, a rutin, az megvan.
Igen, lesz jobb is!
Itt senki sem kőgazdag, és sok keresgélés után lett (vagy nem lett) jó áterünk/lógusunk. No, a rutin, az megvan.
Igen, lesz jobb is!
Idézet tőle: Butwhy ekkor: 2022.09.07., 21:37Köszi, közben rájöttem, vszeg az, hogy éppen jövök le a .urva venlafaxinról.
A többire: olvasgatlak itt titeket, én kezdő vagyok a témában (nem a defektességben, de a kezelésében), és nem győzök csodálkozni... vagy irigykedni. Nem tudom, hogy szerencsések, rutinosok, vagy csak kőgazdagok vagytok. Terápiának most futok neki harmadszor, végre egy (úgy tűnik...) normális áterrel, de a legjobb esetben is havi 1,5 találkozót tudok csak kifizetni. Ez így nem holnapra hozza majd a megváltást, ha egyáltalán... A helyi ideggondozó segített, abban, hogy kiderítsem: tudok komolyat is vágni, ha kell. Másban nem, de amúgy 2-3 havonta 3 perc a normális dokival is szart sem ér - a nemnormálissal meg ugye egész más irányba volt hatékony. De legalább nekem egy-egy napom ráment ezekre az igen értékes 3 percekre is.
Áh, hányok az egésztől. Légyszi mondjátok, hogy van fölfele.
Köszi, közben rájöttem, vszeg az, hogy éppen jövök le a .urva venlafaxinról.
A többire: olvasgatlak itt titeket, én kezdő vagyok a témában (nem a defektességben, de a kezelésében), és nem győzök csodálkozni... vagy irigykedni. Nem tudom, hogy szerencsések, rutinosok, vagy csak kőgazdagok vagytok. Terápiának most futok neki harmadszor, végre egy (úgy tűnik...) normális áterrel, de a legjobb esetben is havi 1,5 találkozót tudok csak kifizetni. Ez így nem holnapra hozza majd a megváltást, ha egyáltalán... A helyi ideggondozó segített, abban, hogy kiderítsem: tudok komolyat is vágni, ha kell. Másban nem, de amúgy 2-3 havonta 3 perc a normális dokival is szart sem ér - a nemnormálissal meg ugye egész más irányba volt hatékony. De legalább nekem egy-egy napom ráment ezekre az igen értékes 3 percekre is.
Áh, hányok az egésztől. Légyszi mondjátok, hogy van fölfele.
Idézet tőle: Bogi ekkor: 2022.09.07., 20:14Hát sziasztok.Gondoltam kicsit mesélek úgyis rég magyaráztam már magamról :bigsmile: Egyébként itt vagyok de csak megfigyelőként sokszor 🙂 Szóóval hol is kezdjem.Visszakerültem suliba (pedig ellenezte eléggé az áter nő a mentális állapotomra fogva)De mégis mentem és amúgy szerintem jól tettem,elvonja a figyelmem meg stb.Sajnos az hogy bármikor "kattanhatok" kb megvan tovabbra is.De a suli sokat segít (nem tudom meddig fogom bírni de remélem végig).Jó van rossz része is,pl mást hasonlítgatok magamhoz.Rosszul érzem magam amiatt mert sokan dolgoznak és én nem tudnék.Nem vagyok jól ahoz hogy sokat vállaljak és bánt mert ők képesek rá.Ja meg ami tuti hogy újra keresnem kell valakit aki állandó és tudok beszélni vele(kórházban csak 1000-el a gyogyszert nyomassák kb)Soknak érzem néha,máskor meg kevésnek.Már azt is mondták hogy rám se ismernek miatta..ja.A "családi" támogatás újra megszűnt,vagyis vagy anya jelenti az egészet.Teher neki tudom jól,de akkor se kéne veszekednünk újra ennyit.Hát nem tudom igazábol csak ennyit akartam.Remélem ti megvagytok azért 🙂
Hát sziasztok.Gondoltam kicsit mesélek úgyis rég magyaráztam már magamról :bigsmile: Egyébként itt vagyok de csak megfigyelőként sokszor 🙂 Szóóval hol is kezdjem.Visszakerültem suliba (pedig ellenezte eléggé az áter nő a mentális állapotomra fogva)De mégis mentem és amúgy szerintem jól tettem,elvonja a figyelmem meg stb.Sajnos az hogy bármikor "kattanhatok" kb megvan tovabbra is.De a suli sokat segít (nem tudom meddig fogom bírni de remélem végig).Jó van rossz része is,pl mást hasonlítgatok magamhoz.Rosszul érzem magam amiatt mert sokan dolgoznak és én nem tudnék.Nem vagyok jól ahoz hogy sokat vállaljak és bánt mert ők képesek rá.Ja meg ami tuti hogy újra keresnem kell valakit aki állandó és tudok beszélni vele(kórházban csak 1000-el a gyogyszert nyomassák kb)Soknak érzem néha,máskor meg kevésnek.Már azt is mondták hogy rám se ismernek miatta..ja.A "családi" támogatás újra megszűnt,vagyis vagy anya jelenti az egészet.Teher neki tudom jól,de akkor se kéne veszekednünk újra ennyit.Hát nem tudom igazábol csak ennyit akartam.Remélem ti megvagytok azért 🙂
Idézet tőle: daftpunk ekkor: 2022.09.07., 20:11Ha sikerül akk nem..de olyan klassz tud lenni ez a gyönyörű kurva élet..erőt és egészséget kívánok utadon!
Ha sikerül akk nem..de olyan klassz tud lenni ez a gyönyörű kurva élet..erőt és egészséget kívánok utadon!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.07., 19:56A jobb lábamon a fél lábfejem hiányzik... Ezért is mondom mindenkinek, aki öngyilkosságot tervez, hogy ne, mert bármit túl lehet élni, csak sokkal rosszabbul jössz ki belőle.
A jobb lábamon a fél lábfejem hiányzik... Ezért is mondom mindenkinek, aki öngyilkosságot tervez, hogy ne, mert bármit túl lehet élni, csak sokkal rosszabbul jössz ki belőle.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.07., 19:16"Ez nem terápia, de az NEKEM tényleg használt, hogy sokat panaszkodtam múltamról, egy idő után már unsz is róla beszélni, ha mondjuk 1000-szer elmondtad, miért és mi volt rossz - azaz idő és panaszkodás gyógyító erővel is bírhat."
Szekeres Pál balesetben kerekesszékessé vált olimpikon vívó is azt mondta: nyugodtan kérdezhetik a balesetről, mert ő már annyiszor elmondta, hogy közömbössé vált.
Nekem is használt, hogy a metró elé ugrásomat 1000x elmeséltem már...A kognitív terápiát 5 éven át csinálni próbáltam, kutyafülét se ér.
"Ez nem terápia, de az NEKEM tényleg használt, hogy sokat panaszkodtam múltamról, egy idő után már unsz is róla beszélni, ha mondjuk 1000-szer elmondtad, miért és mi volt rossz - azaz idő és panaszkodás gyógyító erővel is bírhat."
Szekeres Pál balesetben kerekesszékessé vált olimpikon vívó is azt mondta: nyugodtan kérdezhetik a balesetről, mert ő már annyiszor elmondta, hogy közömbössé vált.
Nekem is használt, hogy a metró elé ugrásomat 1000x elmeséltem már...
A kognitív terápiát 5 éven át csinálni próbáltam, kutyafülét se ér.
Idézet tőle: mrleon ekkor: 2022.09.07., 19:01szia gb.kitty. az jó dolog. biztosan megadják ezután is akkor neked. én B1-es vagyok. Ugyan, nem láthatod önmagad kívülről hogy mennyire talpraesett lehetsz tele jó tulajdonságokkal, amit írtál csak a te belső meglátásod. de ép vagy és előrelátó, józan, és racionálisan gondolkodsz, ez mind nagyon jó. te teljesen rendben vagy, ne aggódj. olyan nincs hogy ne legyen sehogy, majd itt mind kitalálunk valamit. az is lehet mivel semmi sem örök, hogy ismét pozitív irányba változik meg minden, mivel a fejlődést nemlehet kényszeresen megállítani. tehát rendszerek és ideológiák buknak el sorra a történelmünk folyamán, mert élhetetlenek. vigyázz magadra, üdv.
szia gb.kitty. az jó dolog. biztosan megadják ezután is akkor neked. én B1-es vagyok. Ugyan, nem láthatod önmagad kívülről hogy mennyire talpraesett lehetsz tele jó tulajdonságokkal, amit írtál csak a te belső meglátásod. de ép vagy és előrelátó, józan, és racionálisan gondolkodsz, ez mind nagyon jó. te teljesen rendben vagy, ne aggódj. olyan nincs hogy ne legyen sehogy, majd itt mind kitalálunk valamit. az is lehet mivel semmi sem örök, hogy ismét pozitív irányba változik meg minden, mivel a fejlődést nemlehet kényszeresen megállítani. tehát rendszerek és ideológiák buknak el sorra a történelmünk folyamán, mert élhetetlenek. vigyázz magadra, üdv.
Idézet tőle: daftpunk ekkor: 2022.09.07., 16:59Hiba volna azt gondolni, hogy a terápia vagy az áterek által felírt gyógyszerek minden mentális problémánkra megoldást nyújthatnak...menthetetlenek..van ilyen..talán azok lehetünk..mind111..puszi pacsi
Hiba volna azt gondolni, hogy a terápia vagy az áterek által felírt gyógyszerek minden mentális problémánkra megoldást nyújthatnak...menthetetlenek..van ilyen..talán azok lehetünk..mind111..puszi pacsi
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.07., 13:33Mindig elképeszt, hogy mennyire fejletlen pszichiátria és pszichológia még mindig, legalábbis Magyarországon.
Több dologgal sem értek egyet, kifejtem.
Ha bárkinek nem tetszik valami, reagálhat véleményeimre.
PTSD vagy C-PTSD esetén terápiák:
1. gyógyszer és tudatalatti segítségével KIP-szimbólum.és-relaxterápia segítségével feltárják, hogy mi rejlik tudatalattid mélyén - ez nekem használt
2. folyton felidéztetik traumáid, megcsapdossák térded, és kérdezik, milyen szagokat, illatokat éreztél, milyen volt többi testtel érintkezni, milyen hőmérsékletű volt tested előtte és utána milyen lett - végestelen-végig újratraumatizálnak, amíg már nem zavar - ezt hülyeségnek tartom, DE valakinek használ
3. kognitív terápiával, vagy egyéb módon meggyőznek, hogy csak azért, mert egy pomogács bántott, a többi nem fog (direkt pomogácsot írtam, bármilyen valós életbeli népcsoporttal vagy akármivel helyettesíthető) - ez fals, mivel mindig vannak mindenféle féket nélkülöző pszichopaták és szociopaták meg erőszakosak, akik megpróbálhatnak tönkretenni
Ez nem terápia, de az NEKEM tényleg használt, hogy sokat panaszkodtam múltamról, egy idő után már unsz is róla beszélni, ha mondjuk 1000-szer elmondtad, miért és mi volt rossz - azaz idő és panaszkodás gyógyító erővel is bírhat. Az is használt nekem, hogy stabil értékrendet, hidelemvilágot alakítottam ki (nem vallási értelemben, bár spiritualitás és reinkarnáció meg tudat továbbélése és utazik univerzumban használ)
Én személy szerint nem adnék gyógyszert, csak súlyos, nagymértékű pszichózisra, vagy arra való hajlamra, skizofrénia, többszörös személyiségzavar, nagyfokú hangulatingadozás ok nélkül (ha okkal, akkor csak akkor, ha anélkül nem megy), belső kémiai eredetű depresszió, nagyfokú szorongás, amikor ideg meg hideg is ráz, illetve félelmedben sarokban kushadsz, súlyos alvászavar.
Persze egy évig max. valami gyenge gyógyszer lehet pánik, külső okok miatti depi meg ilyesmik esetén is, de tovább nem - és olyanok, melyek nem okoznak függőséget.
Am azért sem lehet túlzottan komolyan venni túlzottan átrát lés lógiát itthon, mert abban se tudnak megegyezni, hogy betegség-e átlagtól eltérő szexualitás akármilyen formája (akár, ha csak csók érdekel, de szex nem, mindkettő nem érdekel, egyik sem, teljesen vagy részben aszexuális), abban sem tudnak kiegyezni minden esetben, hogy most melyik terápia kinek jó, bárki jelleme átformálható, pl. gonosszá, aljassá tehető-e mindenki neveléssel, vagy jobbá, avagy van az, ahogy születsz, és kész, mindig az lesz, az a vérmérséklet, beállítódás (depresszív, szorongó, pánikoló, aggodalmaskodó, félős, önző stb. depresszív, optimista és a többi).
De nem mindenki szerint fontos test és lélek egysége, másnak meg minden is pszichoszomatikus.
''Hiába, ahogy keleten kél a nap, úgy pszichológusok és pszichiáterek agya is sokszor napraforgóként hat.'' - Paulo Coelho idézet (am csak kis irónia)
Ugyanakkor nem nevezem meg direkt őket, DE van ugye női pszichológus, mely férfiakat okolja mindenért, pláne nők boldogtalanságáért, van üvöltözős, amelyik szerint hazudsz, hazudsz, meg akarsz felelni környezetednek, gyenge és puhapöcs vagy, meg akad még aki szerint kacagj, kocogj és lazíts - de ő maga nagyon hatásvadász, kövér és eléggé torz fejű
Még egyéb dolgok: egyesek szerint borderline önmagában nem elégséges név, ki kéne venni, betegségként kezelni, mások szerint át kéne nevezni, máshogy hozzáállni, egyesek szerint meg nem eszik olyan forrón a kását, lehet enyhébben is hozzáállni.
Tehát folyton vitatkoznak és sok mindenben nem értenek egyet, és több millió terápiaféle és módszer meg gyógyszer ellenére egyre több beteg van, akiket nem tudnak örökre meggyógyítani, időlegesen jobban lesz, de időről-időre visszaesik.
A pszichológia és pszichiátria haszna és szerepe túl van értékelve szerintem alább fel sorolt dolgok miatt - azzal együtt, hogy leírtam, hogy egyes esetekben valóban szükség van rá.
Mindig elképeszt, hogy mennyire fejletlen pszichiátria és pszichológia még mindig, legalábbis Magyarországon.
Több dologgal sem értek egyet, kifejtem.
Ha bárkinek nem tetszik valami, reagálhat véleményeimre.
PTSD vagy C-PTSD esetén terápiák:
1. gyógyszer és tudatalatti segítségével KIP-szimbólum.és-relaxterápia segítségével feltárják, hogy mi rejlik tudatalattid mélyén - ez nekem használt
2. folyton felidéztetik traumáid, megcsapdossák térded, és kérdezik, milyen szagokat, illatokat éreztél, milyen volt többi testtel érintkezni, milyen hőmérsékletű volt tested előtte és utána milyen lett - végestelen-végig újratraumatizálnak, amíg már nem zavar - ezt hülyeségnek tartom, DE valakinek használ
3. kognitív terápiával, vagy egyéb módon meggyőznek, hogy csak azért, mert egy pomogács bántott, a többi nem fog (direkt pomogácsot írtam, bármilyen valós életbeli népcsoporttal vagy akármivel helyettesíthető) - ez fals, mivel mindig vannak mindenféle féket nélkülöző pszichopaták és szociopaták meg erőszakosak, akik megpróbálhatnak tönkretenni
Ez nem terápia, de az NEKEM tényleg használt, hogy sokat panaszkodtam múltamról, egy idő után már unsz is róla beszélni, ha mondjuk 1000-szer elmondtad, miért és mi volt rossz - azaz idő és panaszkodás gyógyító erővel is bírhat. Az is használt nekem, hogy stabil értékrendet, hidelemvilágot alakítottam ki (nem vallási értelemben, bár spiritualitás és reinkarnáció meg tudat továbbélése és utazik univerzumban használ)
Én személy szerint nem adnék gyógyszert, csak súlyos, nagymértékű pszichózisra, vagy arra való hajlamra, skizofrénia, többszörös személyiségzavar, nagyfokú hangulatingadozás ok nélkül (ha okkal, akkor csak akkor, ha anélkül nem megy), belső kémiai eredetű depresszió, nagyfokú szorongás, amikor ideg meg hideg is ráz, illetve félelmedben sarokban kushadsz, súlyos alvászavar.
Persze egy évig max. valami gyenge gyógyszer lehet pánik, külső okok miatti depi meg ilyesmik esetén is, de tovább nem - és olyanok, melyek nem okoznak függőséget.
Am azért sem lehet túlzottan komolyan venni túlzottan átrát lés lógiát itthon, mert abban se tudnak megegyezni, hogy betegség-e átlagtól eltérő szexualitás akármilyen formája (akár, ha csak csók érdekel, de szex nem, mindkettő nem érdekel, egyik sem, teljesen vagy részben aszexuális), abban sem tudnak kiegyezni minden esetben, hogy most melyik terápia kinek jó, bárki jelleme átformálható, pl. gonosszá, aljassá tehető-e mindenki neveléssel, vagy jobbá, avagy van az, ahogy születsz, és kész, mindig az lesz, az a vérmérséklet, beállítódás (depresszív, szorongó, pánikoló, aggodalmaskodó, félős, önző stb. depresszív, optimista és a többi).
De nem mindenki szerint fontos test és lélek egysége, másnak meg minden is pszichoszomatikus.
''Hiába, ahogy keleten kél a nap, úgy pszichológusok és pszichiáterek agya is sokszor napraforgóként hat.'' - Paulo Coelho idézet (am csak kis irónia)
Ugyanakkor nem nevezem meg direkt őket, DE van ugye női pszichológus, mely férfiakat okolja mindenért, pláne nők boldogtalanságáért, van üvöltözős, amelyik szerint hazudsz, hazudsz, meg akarsz felelni környezetednek, gyenge és puhapöcs vagy, meg akad még aki szerint kacagj, kocogj és lazíts - de ő maga nagyon hatásvadász, kövér és eléggé torz fejű
Még egyéb dolgok: egyesek szerint borderline önmagában nem elégséges név, ki kéne venni, betegségként kezelni, mások szerint át kéne nevezni, máshogy hozzáállni, egyesek szerint meg nem eszik olyan forrón a kását, lehet enyhébben is hozzáállni.
Tehát folyton vitatkoznak és sok mindenben nem értenek egyet, és több millió terápiaféle és módszer meg gyógyszer ellenére egyre több beteg van, akiket nem tudnak örökre meggyógyítani, időlegesen jobban lesz, de időről-időre visszaesik.
A pszichológia és pszichiátria haszna és szerepe túl van értékelve szerintem alább fel sorolt dolgok miatt - azzal együtt, hogy leírtam, hogy egyes esetekben valóban szükség van rá.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.07., 07:46Mától lesz 3 nap fizetett szabim.
Mától lesz 3 nap fizetett szabim.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.07., 00:07A héten home office-ba maradunk. Úgy nem szeretek itthon lenni, hogy dolgozni is kell közben. Nem baj, már csak jövő csütörtökig kell kibírni a munkát itt.
A héten home office-ba maradunk. Úgy nem szeretek itthon lenni, hogy dolgozni is kell közben. Nem baj, már csak jövő csütörtökig kell kibírni a munkát itt.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.06., 15:54Mondjuk le vagyok százalékolva,remélem m ajd meghosszabbítják,ha kell.
Bár ez a C2. nem sokt ad.
Kertesben lakunk,eladni nem akarom ha egyedül maradok.
Dolgozni már nem igen fogok tudni.
Majd lesz valami.
Néha utálom,hogy ilyen nyomi vagyok....
Mondjuk le vagyok százalékolva,remélem m ajd meghosszabbítják,ha kell.
Bár ez a C2. nem sokt ad.
Kertesben lakunk,eladni nem akarom ha egyedül maradok.
Dolgozni már nem igen fogok tudni.
Majd lesz valami.
Néha utálom,hogy ilyen nyomi vagyok....
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.06., 11:47Én alábbiak miatt rühellem világot, ezen dolgokat ki nem állhatom:
- van pár barom politikus, különösen Angliában konzervatívok (Torie-ek) közül, akik havi egyszer felkerekednek és megölnek szórakozásból 100 állatkát, széttépetnek vérebekkel, megnyúznak és szadista, kínkeserves módon halnak meg rókák, nyuszik, őzek, szarvasok stb.
vannak az ún. Hunt Saboteurs (Vadászokat Szabotálók), akik akadályozni próbálják ebben elitet, ÁM őket sokszor megbírságolják, börtönbe zárják, kilakoltatják, néha pofán rúgják lovakkal
- nagyképű, lekezelő, bunkó orvosok, akik ha meglátják, hogy van pszichiátriai kórképed, vagy volt, máris hüléynek néznek, s még ha ki is mutatja vizsgálat, hogy tényleg van bajod, akkor is azt írják le, hogy elmélete szerint..... gyógyszerek miatt....
hiába nézel utána legmodernebb gyógyszereknek, akkor is azt írják fel, amit ők akarnak, és kákán is csomót keresnek
nekem volt olyan bőrgyógyász, aki háromszor írta fel ugyanazt a szert, csak nagyobb adagban, pedig nem használt egyszer se, mondtam neki, hogy külföldieknek mi használt, nem is érdekelte, mintha ott se lettem volna
az biztos, itt betegnek kuss a neve, az orvos tudja, hogy mi jó neked, sok nem kezel egyenlő partnerként - van aki igen, de ritka, mint a fehér holló - én egy normális bőrgyógyásszal és egy okés pszichiáterrel találkoztam 15 év alatt, mióta bajaim megvannak plusz egy okés háziorvossal - urológusok meg pusztulat színvonalúak
- borzalmasan hosszú várakozási idő - 3 - 10 óra között, ahova járok gasztrora - mindenki fullon van, nem tudok váltani
- bürokrácia - időpont időpontjához is időpontot kell kérni
- borzasztó kórházi állapotok - csak pisilni merek elmenni, nagyon félek bekerülni kórházba, mert pl. ismi volt bent, és egy öregember, aki már kissé zavart elméjű volt, véletlen csapba ürítkezett, és mondta takarítónak ismi, hogy legyen szíves eltávolítani, de az kiröhögte, hogy nem, csak heti 1-szer időpontban van ez a takarítás megyei kórházban, így saját felelősségre hazament
láttam olyan nyomorultat, akit nővérkék 1 órát várattak, miközben katéter volt benne és nagy bélfájdalmai voltak, ugyanis trécseltek
roxy-nak meg többieknek is üzenem, hogy van ismi, akik nem tudják ellátni idős édesapjukat teljesen, így néha fogadnak fel mellé ápolót csomó pénzért, mert ha öregek otthonában leesel ágyról, lehet, hogy nem raknak vissza egész éjjel...... vagy szomszédot, valakit kérnek meg családjukból, ha ők dolgoznak
és mesélték, hogy egyszer vitték be apjukat kórházba, és ránézett ápoló, és mondja: ''Á, ez idős, ráér.''
erre mondta is: ''Anyád.''
egyébként nagy fájdalmai voltak öregembernek....
- közönyös, pletykás, ítélkező emberek:
pl. mivel nekem csökkent libidóm, és nem igazán érdekel szex, így csak egyszer volt barátnőm (2005 - 06), így van egy pletyka, hogy meleg vagyok
olyan is volt, hogy mentem utcán, és valami barom pasi fellebentette pólóját, és mondja másiknak, hogy ott megy a *uzi
am betegség miatt aszex lettem többé-kevésbé, persze akinek nincs barátnője meg gyermeke, az biztos incel, bolond vagy elmebeteg szerintük
egyszer voltam helyi szórakozóhelyen, és ott is susmorogtak, de egyik túl hangosan susmorogta, hogy *uzi vagyok
- már írtam itt, hogy mikor megvertek utcán hiperpigmentált polgártársaink, akkor senki nem segített, és ragasztót nyomtak szemembe és belenyomták fejem szökőkútba - még rendőr mondja, hogy nem lehet mit tenni, ÉS hogy miért nem szóltam, védtem meg magam - én nem vagyok erőszakos, meg meglepő is, ha élesben vernek azért, mindenki máshogy reagál rá
- végső sztori: egyszer egy tag egs szál törülközőben kiment napra, erkélynek dőlt valahol, és véletlen kiesett, és emberek 1 óráig fotózák, utána hívtak mentőt - meghalt
- nemrég egy fiatal öngyilkos akart lenni Pesten - és sok autós kiabált, hogy tedd meg már, ne tartsd fel forgalmat - végül nem lett az, mert egy másik fiatal lebeszélte
Én alábbiak miatt rühellem világot, ezen dolgokat ki nem állhatom:
- van pár barom politikus, különösen Angliában konzervatívok (Torie-ek) közül, akik havi egyszer felkerekednek és megölnek szórakozásból 100 állatkát, széttépetnek vérebekkel, megnyúznak és szadista, kínkeserves módon halnak meg rókák, nyuszik, őzek, szarvasok stb.
vannak az ún. Hunt Saboteurs (Vadászokat Szabotálók), akik akadályozni próbálják ebben elitet, ÁM őket sokszor megbírságolják, börtönbe zárják, kilakoltatják, néha pofán rúgják lovakkal
- nagyképű, lekezelő, bunkó orvosok, akik ha meglátják, hogy van pszichiátriai kórképed, vagy volt, máris hüléynek néznek, s még ha ki is mutatja vizsgálat, hogy tényleg van bajod, akkor is azt írják le, hogy elmélete szerint..... gyógyszerek miatt....
hiába nézel utána legmodernebb gyógyszereknek, akkor is azt írják fel, amit ők akarnak, és kákán is csomót keresnek
nekem volt olyan bőrgyógyász, aki háromszor írta fel ugyanazt a szert, csak nagyobb adagban, pedig nem használt egyszer se, mondtam neki, hogy külföldieknek mi használt, nem is érdekelte, mintha ott se lettem volna
az biztos, itt betegnek kuss a neve, az orvos tudja, hogy mi jó neked, sok nem kezel egyenlő partnerként - van aki igen, de ritka, mint a fehér holló - én egy normális bőrgyógyásszal és egy okés pszichiáterrel találkoztam 15 év alatt, mióta bajaim megvannak plusz egy okés háziorvossal - urológusok meg pusztulat színvonalúak
- borzalmasan hosszú várakozási idő - 3 - 10 óra között, ahova járok gasztrora - mindenki fullon van, nem tudok váltani
- bürokrácia - időpont időpontjához is időpontot kell kérni
- borzasztó kórházi állapotok - csak pisilni merek elmenni, nagyon félek bekerülni kórházba, mert pl. ismi volt bent, és egy öregember, aki már kissé zavart elméjű volt, véletlen csapba ürítkezett, és mondta takarítónak ismi, hogy legyen szíves eltávolítani, de az kiröhögte, hogy nem, csak heti 1-szer időpontban van ez a takarítás megyei kórházban, így saját felelősségre hazament
láttam olyan nyomorultat, akit nővérkék 1 órát várattak, miközben katéter volt benne és nagy bélfájdalmai voltak, ugyanis trécseltek
roxy-nak meg többieknek is üzenem, hogy van ismi, akik nem tudják ellátni idős édesapjukat teljesen, így néha fogadnak fel mellé ápolót csomó pénzért, mert ha öregek otthonában leesel ágyról, lehet, hogy nem raknak vissza egész éjjel...... vagy szomszédot, valakit kérnek meg családjukból, ha ők dolgoznak
és mesélték, hogy egyszer vitték be apjukat kórházba, és ránézett ápoló, és mondja: ''Á, ez idős, ráér.''
erre mondta is: ''Anyád.''
egyébként nagy fájdalmai voltak öregembernek....
- közönyös, pletykás, ítélkező emberek:
pl. mivel nekem csökkent libidóm, és nem igazán érdekel szex, így csak egyszer volt barátnőm (2005 - 06), így van egy pletyka, hogy meleg vagyok
olyan is volt, hogy mentem utcán, és valami barom pasi fellebentette pólóját, és mondja másiknak, hogy ott megy a *uzi
am betegség miatt aszex lettem többé-kevésbé, persze akinek nincs barátnője meg gyermeke, az biztos incel, bolond vagy elmebeteg szerintük
egyszer voltam helyi szórakozóhelyen, és ott is susmorogtak, de egyik túl hangosan susmorogta, hogy *uzi vagyok
- már írtam itt, hogy mikor megvertek utcán hiperpigmentált polgártársaink, akkor senki nem segített, és ragasztót nyomtak szemembe és belenyomták fejem szökőkútba - még rendőr mondja, hogy nem lehet mit tenni, ÉS hogy miért nem szóltam, védtem meg magam - én nem vagyok erőszakos, meg meglepő is, ha élesben vernek azért, mindenki máshogy reagál rá
- végső sztori: egyszer egy tag egs szál törülközőben kiment napra, erkélynek dőlt valahol, és véletlen kiesett, és emberek 1 óráig fotózák, utána hívtak mentőt - meghalt
- nemrég egy fiatal öngyilkos akart lenni Pesten - és sok autós kiabált, hogy tedd meg már, ne tartsd fel forgalmat - végül nem lett az, mert egy másik fiatal lebeszélte
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.06., 09:37Idézet tőle: gb.kittyNem azt mondom,hogy diliházban vagy öregek otthonában fogok megöregedni,de sokszor eszembe jut.
Szomorú, h neked is és sok más betegnek is emiatt kell aggódnia. Nekem van megtakarításom, de véges a készlet. Ha Apu meghalna, valamennyi pénzt örökölnék. Ha Anyu halna meg, ezt a minigarzont örökölném, ahol most lakunk. Ha semennyire sem lennék munkaképes, akkor leszázalékolás maradna. Abból nem élnék meg. De vállalhatnék heti párszor pár órás munkát, amíg nem leszek jobban. Ha tudok rendesen dolgozni minimum 30, inkább 40 órában akkor el tudnám itt tartani magam.
Idézet tőle: gb.kittyNem azt mondom,hogy diliházban vagy öregek otthonában fogok megöregedni,de sokszor eszembe jut.
Szomorú, h neked is és sok más betegnek is emiatt kell aggódnia. Nekem van megtakarításom, de véges a készlet. Ha Apu meghalna, valamennyi pénzt örökölnék. Ha Anyu halna meg, ezt a minigarzont örökölném, ahol most lakunk. Ha semennyire sem lennék munkaképes, akkor leszázalékolás maradna. Abból nem élnék meg. De vállalhatnék heti párszor pár órás munkát, amíg nem leszek jobban. Ha tudok rendesen dolgozni minimum 30, inkább 40 órában akkor el tudnám itt tartani magam.