Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.25., 20:09Fasza. Most jött a torokfájás meg a tüsszögés. A combizmaim megint fájnak. Nem tudom, hogy van-e értelme gondolkoznom azon, hogy kovidos voltam-e és most náthás lettem vagy nem voltam kovidos és most más formát öltött a hét eleji betegségem. Asszem nem gondolkozom rajta.
Fasza. Most jött a torokfájás meg a tüsszögés. A combizmaim megint fájnak. Nem tudom, hogy van-e értelme gondolkoznom azon, hogy kovidos voltam-e és most náthás lettem vagy nem voltam kovidos és most más formát öltött a hét eleji betegségem. Asszem nem gondolkozom rajta.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.25., 16:14Fűtök, fázom.
Eszem, éhes vagyok (hülye pajzsmirigy).
Fórumoznék, mindenki kussol. (Tisztelet a kivételnek.)
Csetelhetnék, de nagyon kell figyelnem és emlékeznem kéne, hogy ki mit írt.
Ezért maradt az evés.
Fűtök, fázom.
Eszem, éhes vagyok (hülye pajzsmirigy).
Fórumoznék, mindenki kussol. (Tisztelet a kivételnek.)
Csetelhetnék, de nagyon kell figyelnem és emlékeznem kéne, hogy ki mit írt.
Ezért maradt az evés.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.25., 15:21Nem tudja valaki, hogy mi van perdoxboy-jal, zyprexaboy-jal stb. Aki mindig olyan boy, amilyen gyógyszert szed.
Nem tudja valaki, hogy mi van perdoxboy-jal, zyprexaboy-jal stb. Aki mindig olyan boy, amilyen gyógyszert szed.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.25., 14:2723 fok van itt a sarokban, ahol alszok a kanapén meg szerintem 22-21. Meg is fáztam, megyek forróvizes fürdőkádba, addig meg fűtök egy kicsit a légkondival. 32fokig lehet feltekerni, pénteken már bekapcsoltam fél órára.
23 fok van itt a sarokban, ahol alszok a kanapén meg szerintem 22-21. Meg is fáztam, megyek forróvizes fürdőkádba, addig meg fűtök egy kicsit a légkondival. 32fokig lehet feltekerni, pénteken már bekapcsoltam fél órára.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.09.23., 21:09JUHÚÚÚ !!!
NYERTÜNK !!!
JUHÚÚÚ !!!
NYERTÜNK !!!
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.23., 12:17Sajnálom. Történt vmi kirívó? Vagy tudod bármihez, akármihez kötni? Vagy tényleg semmi nem történt és mégis ez van?
Hallgatsz, olvasol, nézel híreket?
Félsz a kovidtól?
Sajnálom. Történt vmi kirívó? Vagy tudod bármihez, akármihez kötni? Vagy tényleg semmi nem történt és mégis ez van?
Hallgatsz, olvasol, nézel híreket?
Félsz a kovidtól?
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2022.09.23., 07:37Nem tudom hova írjam. Tegnap óta nagyon félek, de nem tudom mitől. Attól meg mégjobban hogy nem tudom mi ez. Tapasztalt valaki hasonlót vagy tudja hogy mi lehet ez?
Nem tudom hova írjam. Tegnap óta nagyon félek, de nem tudom mitől. Attól meg mégjobban hogy nem tudom mi ez. Tapasztalt valaki hasonlót vagy tudja hogy mi lehet ez?
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.22., 18:49Idézet tőle: KleóEz az orrtúrós teszt? Milyen az, amit a patikában lehet kapni?
Ahha. Amit fordítva tettem az orromba először, úh. az eljárást ismételni kellett. :))
Az tök egyértelműen negatív lett.
De ez még mindig egy jobb teszt volt, mint az, amit az első kovid idején vettünk a nagyobb gyereknek (akinek aztán igazoltan volt kovidja). Az vmi nyálas teszt volt és eredménytelen lett.
Idézet tőle: KleóEz az orrtúrós teszt? Milyen az, amit a patikában lehet kapni?
Ahha. Amit fordítva tettem az orromba először, úh. az eljárást ismételni kellett. :))
Az tök egyértelműen negatív lett.
De ez még mindig egy jobb teszt volt, mint az, amit az első kovid idején vettünk a nagyobb gyereknek (akinek aztán igazoltan volt kovidja). Az vmi nyálas teszt volt és eredménytelen lett.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.21., 20:53Ha szerencsém van, idén mind meghalunk bizonyos okok miatt - nyilván nem lehet írni róla (politika).
Remélem úgy lesz, úgyis elegem van már mindenből.
A sok lekezelő, lenéző, undok, flegma, ítélkező, szarrágó emberből, akik ítélkeznek és érzéketlenek és empátia nélküliek.
Az inkompetens lógusokból, áterekből, rosszindulatú mocskos sünökből, akik akkor nem védenek meg, ha megtámadnak, persze bírságolni van eszük.... felnőttek se segítettek... közönyös, imbecil emberek mindenfele---
Van egy nagyon jó epizódcím, ami tökéletesen igaz a mai világra:
Mindnyájan megérdemeljük a halált!
Ha szerencsém van, idén mind meghalunk bizonyos okok miatt - nyilván nem lehet írni róla (politika).
Remélem úgy lesz, úgyis elegem van már mindenből.
A sok lekezelő, lenéző, undok, flegma, ítélkező, szarrágó emberből, akik ítélkeznek és érzéketlenek és empátia nélküliek.
Az inkompetens lógusokból, áterekből, rosszindulatú mocskos sünökből, akik akkor nem védenek meg, ha megtámadnak, persze bírságolni van eszük.... felnőttek se segítettek... közönyös, imbecil emberek mindenfele---
Van egy nagyon jó epizódcím, ami tökéletesen igaz a mai világra:
Mindnyájan megérdemeljük a halált!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.21., 19:03Az omikronnak nem vezető tünete a szaglás- és ízérzékelés-vesztés.
"A 20 leggyakoribb COVID-19-tünet a Zoe App tanulmány szerint - mely 17.500 júliusban diagnosztizált nagy-britanniai beteg adatait vizsgálta - csökkenő sorrendben a következők: torokfájás (58%), fejfájás (49%), orrdugulás (40%), száraz köhögés (40%), orrfolyás (40%), hurutos köhögés (37%), rekedtség (35%), tüsszögés (32%), fáradtság (27%), izomfájdalom (25%), szédülés (18%), duzzadt nyaki nyirokcsomók (15%), szemfájdalom (14%), megváltozott szaglás (13%), mellkasi fájdalom, szorító érzés (13%), láz (13%), hidegrázás (12%), légszomj (11%), fülfájás (11%), szaglásvesztés (10%)."
Ezekből nekem több mint a 3/4-e megvan. Meg + a gasztroenteriális tünetek.
Az omikronnak nem vezető tünete a szaglás- és ízérzékelés-vesztés.
"A 20 leggyakoribb COVID-19-tünet a Zoe App tanulmány szerint - mely 17.500 júliusban diagnosztizált nagy-britanniai beteg adatait vizsgálta - csökkenő sorrendben a következők: torokfájás (58%), fejfájás (49%), orrdugulás (40%), száraz köhögés (40%), orrfolyás (40%), hurutos köhögés (37%), rekedtség (35%), tüsszögés (32%), fáradtság (27%), izomfájdalom (25%), szédülés (18%), duzzadt nyaki nyirokcsomók (15%), szemfájdalom (14%), megváltozott szaglás (13%), mellkasi fájdalom, szorító érzés (13%), láz (13%), hidegrázás (12%), légszomj (11%), fülfájás (11%), szaglásvesztés (10%)."
Ezekből nekem több mint a 3/4-e megvan. Meg + a gasztroenteriális tünetek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.21., 13:31Nekem nehéz lenne tünet alapján diagolni covidot, ízeket gyerekorom óta csak kellő mennyiségű nátrium mellett érzek rendesen (ezért sózók mindent borzasztóan), a szagokat meg nyáron néha nem érzem az allergia miatt, mert tele van hisztaminnal az orrnyálkahártyám.
Nekem nehéz lenne tünet alapján diagolni covidot, ízeket gyerekorom óta csak kellő mennyiségű nátrium mellett érzek rendesen (ezért sózók mindent borzasztóan), a szagokat meg nyáron néha nem érzem az allergia miatt, mert tele van hisztaminnal az orrnyálkahártyám.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.21., 13:28Idézet tőle: Roxy.Hát én nem mentem még életemben fel pasihoz semmilyen gondolattal... Mindig hozzám jöttek, mindig egyféle gondolattal...
A pasik már csak ilyenek, az agyunk fele ott lent található. Nekem szerencsére az intelligenciám jóval nagyobb, mint az ösztönszerű szaporodási késztetésem. Megértem, ha valaki azt jelzi vagy mondja, hogy nem, és nem próbálkozok többet (már ha olyan az illető és a helyzet, hogy próbálkozásra sor kerül egyáltalán).
Idézet tőle: Roxy.Hát én nem mentem még életemben fel pasihoz semmilyen gondolattal... Mindig hozzám jöttek, mindig egyféle gondolattal...
A pasik már csak ilyenek, az agyunk fele ott lent található. Nekem szerencsére az intelligenciám jóval nagyobb, mint az ösztönszerű szaporodási késztetésem. Megértem, ha valaki azt jelzi vagy mondja, hogy nem, és nem próbálkozok többet (már ha olyan az illető és a helyzet, hogy próbálkozásra sor kerül egyáltalán).
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.21., 13:18Nyah, negatív (gyors)teszttel nem vagyok kovidos. Mindenkinek a véleménye szerint az vagyok. Alighanem tényleg. Akkor ez a harmadik alkalom. Bár megjegyzem, az első két alkalommal nekem nem csináltak tesztet. De a legelső biztos az volt, mert mindkét gyerek kovidos volt, az egyik rendes teszttel igazoltan, a másik teszt nélkül. Nekem csak az íz- és szagvesztés miatt biztos, hogy az volt. A második alkalom (két hónappal később) már nem biztos, de mivel teljesen ugyanazok voltak a megelőző tüneteim, ezért gyak.lag biztos, hogy az is az volt. Akkor gyak.lag egy éven belül harmadszor vagyok az. 🙂 De nem vagyok sz.rul. Csak nagyon gyenge vagyok. Már az izmaim sem fájnak és hasmenésem sincs. Enni, inni tudok. Torkom nem fáj. Köhögni vagy a kovid miatt köhögök (esélyes), vagy az iqos miatt (kevésbé esélyes).
Nyah, negatív (gyors)teszttel nem vagyok kovidos. Mindenkinek a véleménye szerint az vagyok. Alighanem tényleg. Akkor ez a harmadik alkalom. Bár megjegyzem, az első két alkalommal nekem nem csináltak tesztet. De a legelső biztos az volt, mert mindkét gyerek kovidos volt, az egyik rendes teszttel igazoltan, a másik teszt nélkül. Nekem csak az íz- és szagvesztés miatt biztos, hogy az volt. A második alkalom (két hónappal később) már nem biztos, de mivel teljesen ugyanazok voltak a megelőző tüneteim, ezért gyak.lag biztos, hogy az is az volt. Akkor gyak.lag egy éven belül harmadszor vagyok az. 🙂 De nem vagyok sz.rul. Csak nagyon gyenge vagyok. Már az izmaim sem fájnak és hasmenésem sincs. Enni, inni tudok. Torkom nem fáj. Köhögni vagy a kovid miatt köhögök (esélyes), vagy az iqos miatt (kevésbé esélyes).
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.21., 13:14Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Roxy.Ez a "rendbe rakod-e a számítógépem, megszereled-e a szekrénysorom" ez valami univerzális kód lehet nők részéről férfiak irányába. Már csak az a kérdés, hogy a férfiak hogyan csinálják fordított esetben, amikor ők akarnak vmit egy nőtől. Bár most hallottam vkitől a "kúrós lájk"-ról, megpróbálom megkeresni.
Nem tudom. A pasikról az az előítélet, hogy bármit akarnak, az coitust jelent. Egy volt búrás csaj mesélte viszont, hogy egyszer felment egy fiúhoz filmezni azzal a gondolattal, hogy biztos majd jót hancúroznak, de az tényleg csak filmezni akart. Az ilyen témakörök amúgy csak első randikor érdekesek, mert ha lesz több is, akkor ott már nem gond ha úgy alakulnak a dolgok (előre megbeszélten vagy spontán).
Hehe, ez tök vicces. 🙂
Hát én nem mentem még életemben fel pasihoz semmilyen gondolattal... Mindig hozzám jöttek, mindig egyféle gondolattal...
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Roxy.Ez a "rendbe rakod-e a számítógépem, megszereled-e a szekrénysorom" ez valami univerzális kód lehet nők részéről férfiak irányába. Már csak az a kérdés, hogy a férfiak hogyan csinálják fordított esetben, amikor ők akarnak vmit egy nőtől. Bár most hallottam vkitől a "kúrós lájk"-ról, megpróbálom megkeresni.
Nem tudom. A pasikról az az előítélet, hogy bármit akarnak, az coitust jelent. Egy volt búrás csaj mesélte viszont, hogy egyszer felment egy fiúhoz filmezni azzal a gondolattal, hogy biztos majd jót hancúroznak, de az tényleg csak filmezni akart. Az ilyen témakörök amúgy csak első randikor érdekesek, mert ha lesz több is, akkor ott már nem gond ha úgy alakulnak a dolgok (előre megbeszélten vagy spontán).
Hehe, ez tök vicces. 🙂
Hát én nem mentem még életemben fel pasihoz semmilyen gondolattal... Mindig hozzám jöttek, mindig egyféle gondolattal...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.21., 12:03Idézet tőle: Roxy.Ez a "rendbe rakod-e a számítógépem, megszereled-e a szekrénysorom" ez valami univerzális kód lehet nők részéről férfiak irányába. Már csak az a kérdés, hogy a férfiak hogyan csinálják fordított esetben, amikor ők akarnak vmit egy nőtől. Bár most hallottam vkitől a "kúrós lájk"-ról, megpróbálom megkeresni.
Idézet tőle: Roxy.Ez a "rendbe rakod-e a számítógépem, megszereled-e a szekrénysorom" ez valami univerzális kód lehet nők részéről férfiak irányába. Már csak az a kérdés, hogy a férfiak hogyan csinálják fordított esetben, amikor ők akarnak vmit egy nőtől. Bár most hallottam vkitől a "kúrós lájk"-ról, megpróbálom megkeresni.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.21., 09:35Viszem szervízbe a gépemet lányok fiúk,ha nem tudok belépni csinálok másik profilt. Majd szólok ha tudok 🙂
Viszem szervízbe a gépemet lányok fiúk,ha nem tudok belépni csinálok másik profilt. Majd szólok ha tudok 🙂
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.20., 12:46https://kepkuldes.com/image/ifCz1f
Szigorúan David Attenborough hangján olvasva! (Ezt nem én találtam ki hozzá, oda van írva.)
https://kepkuldes.com/image/ifCz1f
Szigorúan David Attenborough hangján olvasva! (Ezt nem én találtam ki hozzá, oda van írva.)
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.20., 12:42Idézet tőle: John DoeEl akartam ma menni a decathlonba venni hosszúszárú nadrágot, de inkább holnap. Talán jobb idő lesz.
Rámírt az egyik exem, hogy hogy vagyok, meg rendberakom-e a számítógépét, de szerintem csak szexelni akar vagy megint felszedni, szóval erősen hárítottam.
Ez a "rendbe rakod-e a számítógépem, megszereled-e a szekrénysorom" ez valami univerzális kód lehet nők részéről férfiak irányába. Már csak az a kérdés, hogy a férfiak hogyan csinálják fordított esetben, amikor ők akarnak vmit egy nőtől. Bár most hallottam vkitől a "kúrós lájk"-ról, megpróbálom megkeresni.
Idézet tőle: John DoeEl akartam ma menni a decathlonba venni hosszúszárú nadrágot, de inkább holnap. Talán jobb idő lesz.
Rámírt az egyik exem, hogy hogy vagyok, meg rendberakom-e a számítógépét, de szerintem csak szexelni akar vagy megint felszedni, szóval erősen hárítottam.
Ez a "rendbe rakod-e a számítógépem, megszereled-e a szekrénysorom" ez valami univerzális kód lehet nők részéről férfiak irányába. Már csak az a kérdés, hogy a férfiak hogyan csinálják fordított esetben, amikor ők akarnak vmit egy nőtől. Bár most hallottam vkitől a "kúrós lájk"-ról, megpróbálom megkeresni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.09.20., 11:17El akartam ma menni a decathlonba venni hosszúszárú nadrágot, de inkább holnap. Talán jobb idő lesz.
El akartam ma menni a decathlonba venni hosszúszárú nadrágot, de inkább holnap. Talán jobb idő lesz.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.20., 09:22Én csak azt tudom, hogy több ismerősöm is a harmadik meg a negyedik oltás után BAROMI beteg volt...
Én csak azt tudom, hogy több ismerősöm is a harmadik meg a negyedik oltás után BAROMI beteg volt...
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.20., 08:03Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
Még mindíg azon kattogok,hogy ha kell adassam-e az oltást vagy nem.
3 pfizert kaptam tavaly.
Kedvem nincs hozzá,de nem akarok meghalni Covidban.
Fene tuidja....
Ugyanezen agyalok.
Még nem jutottam semmire.
Talán a nővérkét kéne felhívni.Ő adja be úgy is.
A doki úgy sem veszi fel soha
Nem mindegy hogy a mellékhatástól vagy a Covidtol fetrengek.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Ugyanezen agyalok.
Még nem jutottam semmire.
Talán a nővérkét kéne felhívni.Ő adja be úgy is.
A doki úgy sem veszi fel soha
Nem mindegy hogy a mellékhatástól vagy a Covidtol fetrengek.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.20., 06:02És most kezdődik a reggeli dilemma, hogy mit egyek. Ill. tudom, hogy mit akarok enni, de ahhoz el kell mennem a boltba. Veh.
(Ezek a "mit egyek?" dolgok a beteg pajzsmirigyem miatt vannak.)
És most kezdődik a reggeli dilemma, hogy mit egyek. Ill. tudom, hogy mit akarok enni, de ahhoz el kell mennem a boltba. Veh.
(Ezek a "mit egyek?" dolgok a beteg pajzsmirigyem miatt vannak.)
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.19., 20:46Borzalmas dilemmában vagyok: a hasmenésemhez chips-et, ropit, jó olajos krumplit vagy padlizsánkrémet (szintén baromi olajos) egyek-e.
Mééég nem döntöttem el.
A combizmaim rohadtul fájnak.
És köhögök, de szerintem az iqos miatt. A cigitől nem szoktam. (Mindkettőt szívom, felváltva.)
Borzalmas dilemmában vagyok: a hasmenésemhez chips-et, ropit, jó olajos krumplit vagy padlizsánkrémet (szintén baromi olajos) egyek-e.
Mééég nem döntöttem el.
A combizmaim rohadtul fájnak.
És köhögök, de szerintem az iqos miatt. A cigitől nem szoktam. (Mindkettőt szívom, felváltva.)
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.19., 20:06Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Én két szputynikot kaptam és rá fél évre lettem kovidos (nem volt durva), 2021. dec. elején. Aztán újra (két hónappal később), 2022. febr. elején.
Soha többet nem kell oltás, de ezeknek meg örülök. Nekem a Szigetvári Kh-ban azt magyarázta a főorvosnő, hogy bárcsak őket is azzal oltották volna be.
Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Én két szputynikot kaptam és rá fél évre lettem kovidos (nem volt durva), 2021. dec. elején. Aztán újra (két hónappal később), 2022. febr. elején.
Soha többet nem kell oltás, de ezeknek meg örülök. Nekem a Szigetvári Kh-ban azt magyarázta a főorvosnő, hogy bárcsak őket is azzal oltották volna be.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.19., 19:59Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Ugyanezen agyalok.
Idézet tőle: gb.kittyKi hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Ugyanezen agyalok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.19., 19:58Idézet tőle: ElijahShadeGyermekeim azúrban, a Neo Citrán csodákat tesz, és hogy ne legyen hasmars a vége, kis Protexint vagy valami probiotikumot is fogyasszatok. 😉
Én is négy napid dögrováson voltam, még 2 napig Neo-Citrán, és no problemo lesz.
Illetve sok tea vagy víz fogyasztása.
Ja, ha van láz vagy hőemelkedés napi 1 - 2 Kalmopyrin 2 - 3 napig.
2 Algopyrin után 2 órát alig bírtam ki. Jött a Flector rapid.
Délelőtt nappali kórház, este munka. Esti munka után reggelig alig van időm kialudni magam. Több, mint 3 órát utazok.
A betegség is és a megvonáai tünet külön-külön is imindenhol fájást okoz.
Rosszabb, mint M elhagyáskor. Ez azért remélhetőleg hamarabb múlik el.
Idézet tőle: ElijahShadeGyermekeim azúrban, a Neo Citrán csodákat tesz, és hogy ne legyen hasmars a vége, kis Protexint vagy valami probiotikumot is fogyasszatok. 😉
Én is négy napid dögrováson voltam, még 2 napig Neo-Citrán, és no problemo lesz.
2 Algopyrin után 2 órát alig bírtam ki. Jött a Flector rapid.
Délelőtt nappali kórház, este munka. Esti munka után reggelig alig van időm kialudni magam. Több, mint 3 órát utazok.
A betegség is és a megvonáai tünet külön-külön is imindenhol fájást okoz.
Rosszabb, mint M elhagyáskor. Ez azért remélhetőleg hamarabb múlik el.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.09.19., 13:38Ki hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Ki hogy van?
3 pfizert kaptam tavaly.
Fene tuidja....
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.09.19., 11:02Gyermekeim azúrban, a Neo Citrán csodákat tesz, és hogy ne legyen hasmars a vége, kis Protexint vagy valami probiotikumot is fogyasszatok. 😉
Gyermekeim azúrban, a Neo Citrán csodákat tesz, és hogy ne legyen hasmars a vége, kis Protexint vagy valami probiotikumot is fogyasszatok. 😉
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.09.19., 07:0112:30-ra kell beérnem az iskolába.. már 4:00 óta fent vagyok, 7 és 8 között visszaaludtam, egyik haverommal álmodtam. Valamitől olyan görcsös vagyok, mintha nyugtalan lennék pedig semmi nem zavar.. hallgatom a rádiót.. Lehet az idő is bekavar, azt hiszem jobb ha kiírom magamból ezeket. Szép napot nektek!
12:30-ra kell beérnem az iskolába.. már 4:00 óta fent vagyok, 7 és 8 között visszaaludtam, egyik haverommal álmodtam. Valamitől olyan görcsös vagyok, mintha nyugtalan lennék pedig semmi nem zavar.. hallgatom a rádiót.. Lehet az idő is bekavar, azt hiszem jobb ha kiírom magamból ezeket. Szép napot nektek!
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.19., 05:56Idézet tőle: KiscsillagNekem torok és nyelvfájás, hőemelkedés, izomfájdalom.
Utolsó kettő Frontin megvonási tünet is lehet.
Ismét fasza. Nekem is ezek vannak. Se hőemelkedésem, se lázam nincs, nem szokott lenni (ahhoz nagyon nagyon betegnek kell lennem, utoljára tán 18 éve voltam lázas).
Idézet tőle: KiscsillagNekem torok és nyelvfájás, hőemelkedés, izomfájdalom.
Ismét fasza. Nekem is ezek vannak. Se hőemelkedésem, se lázam nincs, nem szokott lenni (ahhoz nagyon nagyon betegnek kell lennem, utoljára tán 18 éve voltam lázas).
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.19., 05:53Idézet tőle: KleóKösz.
Köhögés, torokfájás, nátha, izom- és ízületi fájdalom, fejfájás, bágyadtság, gyengeség. Nekem persze gyomortünetekkel kezdődött. Ja, és hőemelkedés (nem láz).
Fasza. Lehet, hogy én is kovidos leszek megint? Fáj a torkom, hasmenésem van (az előző kettő így kezdődött...) és fájnak az izmaim.
Te hányszor volt kovidos eddig, Kleó?
Idézet tőle: KleóKösz.
Köhögés, torokfájás, nátha, izom- és ízületi fájdalom, fejfájás, bágyadtság, gyengeség. Nekem persze gyomortünetekkel kezdődött. Ja, és hőemelkedés (nem láz).
Fasza. Lehet, hogy én is kovidos leszek megint? Fáj a torkom, hasmenésem van (az előző kettő így kezdődött...) és fájnak az izmaim.
Te hányszor volt kovidos eddig, Kleó?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.19., 02:27Nekem torok és nyelvfájás, hőemelkedés, izomfájdalom.
Nekem torok és nyelvfájás, hőemelkedés, izomfájdalom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.09.18., 19:27Kösz.
Kösz.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.18., 06:26Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóKöcce, tűrhetően. Mámmá eléggé köhög, hoztam neki Mucoprontot, erre csak tüneti kezelés jó. Ma sikerült megint eltaknyoljon, nem tudja, hogyan, én igen, mert én hagytam nem a megszokott helyén vmit, de nem mondtam meg. Én meg olyan nyanvadtam, de már nem jelentős konkrétan.
Jobbuláat mindkettőtöknek!
Én is elkaptam valamit. 🙁
Mik a tünetek?
Jobbulást!
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóKöcce, tűrhetően. Mámmá eléggé köhög, hoztam neki Mucoprontot, erre csak tüneti kezelés jó. Ma sikerült megint eltaknyoljon, nem tudja, hogyan, én igen, mert én hagytam nem a megszokott helyén vmit, de nem mondtam meg. Én meg olyan nyanvadtam, de már nem jelentős konkrétan.
Mik a tünetek?
Jobbulást!
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.09.18., 06:25Idézet tőle: KleóKöcce, tűrhetően. Mámmá eléggé köhög, hoztam neki Mucoprontot, erre csak tüneti kezelés jó. Ma sikerült megint eltaknyoljon, nem tudja, hogyan, én igen, mert én hagytam nem a megszokott helyén vmit, de nem mondtam meg. Én meg olyan nyanvadtam, de már nem jelentős konkrétan.
Szuper, akkor ezek szerint még túléltek.
Idézet tőle: KleóKöcce, tűrhetően. Mámmá eléggé köhög, hoztam neki Mucoprontot, erre csak tüneti kezelés jó. Ma sikerült megint eltaknyoljon, nem tudja, hogyan, én igen, mert én hagytam nem a megszokott helyén vmit, de nem mondtam meg. Én meg olyan nyanvadtam, de már nem jelentős konkrétan.
Szuper, akkor ezek szerint még túléltek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.09.18., 04:16Idézet tőle: KleóKöcce, tűrhetően. Mámmá eléggé köhög, hoztam neki Mucoprontot, erre csak tüneti kezelés jó. Ma sikerült megint eltaknyoljon, nem tudja, hogyan, én igen, mert én hagytam nem a megszokott helyén vmit, de nem mondtam meg. Én meg olyan nyanvadtam, de már nem jelentős konkrétan.
Idézet tőle: KleóKöcce, tűrhetően. Mámmá eléggé köhög, hoztam neki Mucoprontot, erre csak tüneti kezelés jó. Ma sikerült megint eltaknyoljon, nem tudja, hogyan, én igen, mert én hagytam nem a megszokott helyén vmit, de nem mondtam meg. Én meg olyan nyanvadtam, de már nem jelentős konkrétan.