Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 16 / 569Következő

Jaj, tényleg. Bakker. Elfelejtettem. Hát naná, mert a lítiumtól akkor meg gondolom alulműködött a pajzsmirigyem és volt rajtam vagy 17 kiló felesleg. Vagy 15. De teljesen magától lement tavaly nyár végén-ősz elején. Ill. hát nem magától, hanem a pajzsmirigy alulműködés átcsapott felülműködésbe. Hatásos fogyókúra. Csak kicsit egészségtelen.

Ah, a semleges téma. Mámmá szerint híztam, én is úgy érzem, a mérleg szerint –1 kg. Hasvízkór, hasnyálmirigy-gyula, zsírmáj, püffedés???

A múltkor épp fogyni akartál... Ja, kúrelás nélkül.

Szóval én, úgy is mint admin, azt mondom, mindenről lehetne beszélni, ami nem törvényellenes. De guglihaver ad lóvét, tehát plusz megkötések vannak.

Utálom az esőt!

Hát csevegjünk. Izé, pletykálkodjunk.

A csúnya beszédet a guglihaver fogásolta ki...

Én soha életemben nem fogyókúráztam. Most meg állandóan éhes vagyok és eszek és nem hízom (a kib.szott pajzsmirigy betegség miatt). Nem vagyok költséghatékony. Vagy költségtakarékos. 

De a kedvedért beszélhetünk fogyókúráról. 🙂

Pedig ez jóféle. De nem úgy volt, hogy fogyókúráról beszélünk??? 

Így: "amíg senkinek semmi baja nem származik". De ha származik, akkor meg az van, hogy gáz, ha nem szól bele senki. 

Nnna, ilyet vettem: https://www.google.com/search?q=rum+kokos&sxsrf=ALiCzsbq66rFkU5Fw356Q2Lnz--FkX_rvA:1664298235175&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiwju6IurX6AhWC_KQKHa45CbYQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1680&bih=907 . Aztán megettem belőle vagy 4 darabot. Úgy látszik, az édesség evés még mindig nem megy.

Ez tök jó ötlet. De elég nagy spájz kell hozzá, nem?

Hát ugye ez a fiatal dolog azért nehéz ügy, mert senki nem tehet arról, ha olyan vágyai vannak, amik társadalmilag totálisan elfogadhatatlannak minősülnek. Én a magam részéről saját magam számára itt ezt a témát le is zárom. 

Az meg, hogy ki minek érzi magát a nemi identitását illetően, megint nem egy olyan dolog, amibe bele lehetne vagy kellene szólni. Olyat is láttam, hogy valaki összeházasodott a csillárjával, egy másik valaki meg a medencéjével. Mindenkinek megvan a maga dolga, nem kell ezekbe beleszólni, amíg senkinek semmi baja nem származik a másik dolgából.

Köszönöm kedvességed. És megoldást is találtam az aszályra. Most ugye esik, mindenki tegyen el a spájzba vizet, és jövő nyáron majd ki lehet vinni a földekre. 

Aha. Azért nem mindegy, mennyire fiatalabb az a fiatalabb... De pont a múltkori eszmefuttatás után gondolkodtam el magamban, hogy ki mondja meg, hogy mi a túl fiatal (túl azon, ami ugye egyértelműen az). A vidám halottmosót sajnálom, szép név volt. 

Csak szólok azért, hogy ezzel a ki mivel érzi magát "megoffendednek" témával kvra vigyázni kell, ha nem akarunk nemsokára ott tartani, hogy rohaggyámeg ha nőnek nézel és ennek megfelelően szólítasz meg egy nőnek kinéző személyt (aki amúgy nő, de mondjuk galagonyabokornak azonosul). 

Továbbá beszélgethetünk most már édességekről is, mert mióta a pajzsmirigy betegségem gyógyul, azóta megint tudok édességet enni (1-2 hete). Most mindjárt el is megyek ide a közeli kisboltba és veszek vmit. Még nem tudom, mit, majd megírom, mert biztos mindenkit nagyon érdekel.

Még van témám. Ma vérvételen voltam. Nem volt jó. De nagyon rossz sem. Megvisel, mióta 2021. január 1-től 5 napon keresztül infúzióban kaptam antidepit és az első nap után a karomon nem találtak szúrható vénát, ezért a kézfejemet szúrták meg (naponta általában 3x, rosszabb esetben többször). Pedig régebben semmi bajom nem volt a vérvétellel. 

Na, de most ettől a témától meg lehet, hogy valaki rosszul lesz... Azért remélem, nem. 

De már túl vagyok rajta, most már csak azon drukkolok, hogy töltsék fel az eredményt ma, de már biztos nem fogják, mivel hn 6 van. Szóval várnom kell holnapig. 

Idézet tőle: Butwhy

Ó, valóban. Kicsit kellemetlen, de még mindig jobb, mintha nagyon kellemetlen lenne. 

-valahogy így? 

Nagyon jól csinálod. De azért az angoloktól még fényévekre vagyunk. Fel kell fejlődni, hajrá.

Tehát: Szerintem ma elég változékony volt az időjárás eddig. De alapjában véve az jó dolog, hogy esik az eső, mert utána tisztább a levegő. Meg a földeknek is jót tesz, meg a fáknak, bokroknak, füveknek. Kár, hogy nyáron nem esett többet, nagy volt az aszály. A Duna és a Tisza szintje is sokkal lejjebb volt a szokottnál. 

Gondolom (ill. emlékszem ilyenre, hogy) a moderátorok ill. Krisz felszólították már az úri közönséget, hogy ne politizáljanak. 

A Vidám Kávéháznak Vidám Halottmosó volt a neve először (Rejtő Jenő után), azt is meg kellett változtatni.

A szexualitás témában sem szabad bármiről beszélni, mert ugye vannak olyanok, akiknek hogyismondjam, a fiatalabb fiúk vagy lányok tetszenek, az is tabu (régebben nem volt az). 

A csúnya beszédet nem tudtam, biztos azért is szólva lett már. Akkor majd én is pontozgatok. 

Nnna, korrekt hozzszólás, nem kell moderálni vagy törölni.

Ó, valóban. Kicsit kellemetlen, de még mindig jobb, mintha nagyon kellemetlen lenne. 

-valahogy így? 

A fogyókúra mondjuk jó téma. De hol látod, hogy miről nem szabad beszélgetni? Meg mi az, hogy nem szabad? Oké, hogy a politika nem kell, de a többi?? 

Mintha erősen esne az eső odakint.

Idézet tőle: Kleó

Skacok, mi a qtyafaxáról szabad itt beszélgetni? Pszi témához hozzászólni nem, mert nem vagyunk szakemberek. Pol. nerm, ez okés. Csúnyán beszélni, szexuális témáról nem. Kb. marad a fejfájás meg a fogyókúra.

Meg az időjárás.

Csúnyán beszélni sem szabad? Wow. Mióta?

Mi lenne, ha keresnél normálisabb melóhelyet???

A melóhely keresés nálam patópál jellegű. Ezt is akkor kerestem, amikor maradt fél hónapra elég pénzem. Nekem nincs motivációm a szükségességen kívül. Boltba is akkor megyek, ha üres a hűtő.

Skacok, mi a qtyafaxáról szabad itt beszélgetni? Pszi témához hozzászólni nem, mert nem vagyunk szakemberek. Pol. nerm, ez okés. Csúnyán beszélni, szexuális témáról nem. Kb. marad a fejfájás meg a fogyókúra.

Sem, illegális szerről (jó), de legálisról sem. Ennyit hoz ez a rohadt gugli, h elvesz minden lehetőéget a fóruntól,

Akkor tényleg minek az egész???

Idézet tőle: John Doe

Megkaptam ma egyszerre a még járó 2 havi fizut, illetve az egyik +38ezerrel több. 4 hónapra elég így az összes pénzem, ha nem veszek kirívóan drága dolgokat. El kellene adni a családi aranyakat is.

Mi lenne, ha keresnél normálisabb melóhelyet???

Megkaptam ma egyszerre a még járó 2 havi fizut, illetve az egyik +38ezerrel több. 4 hónapra elég így az összes pénzem, ha nem veszek kirívóan drága dolgokat. El kellene adni a családi aranyakat is.

Wow. Egy konyhatündér vagy. (Egyébként az én repertoárom sem lépi sokkal túl a tiédet. 🙂 )

Virsli, grillkolbász, pidza, mirelit hamburgerhús - chicken nuggets - hasábkrumpli megy (van olajfogó nyeles rácsom a serpenyőre). Meg a saláták. Tojás is, főleg rántotta formában. Mondjuk azt főve aprítok a salikba is.

Ne hari, de virslit is tudsz főzni. Ne csökkentsd az érdemeidet. 

Tojást is tudsz vmilyen formában elkészíteni? Rántotta? Tükörtojás? Lágy tojás? Főtt tojás? 

Idézet tőle: Roxy.

De hogy? Nincs hozzávalód. Egyébként persze, adok. 

Áh, csak elméletben. A hozzávalók az én tudásomhoz egy zacskó instant húsleves. De egy ideje nem levesezek.

Persze, elvileg lenyugtat. De én inkább merengeni szoktam tőle. Vagy egyenesen gondolkozni. Ami nem jó.

Hát igen, kihagytam a "jó öns......t" kívánságot. 🙁

Én sem tudom, de szerintem leginkább semmit. A cigaretta csinál valamit? Nekem az kimaradt, utálom... 

Marad a cigaretta, de attól meg gondolkoznom kell, amit nem akarok.

Hát ettől tartottam... Ööö, nem tudom, ilyenkor mit szokás mondani. 

Én egyértelműen azért innék, hogy eltompuljak, csakhogy nem tudok. 🙂 Egész egyszerűen nem megy.

De hogy? Nincs hozzávalód. Egyébként persze, adok. 

Bocsánat, azt hittem ez egyértelmű. Magammal. 

Egyébként van itt még valaki, akinek azért kell innia, hogy érezni merjen - nem fordítva? Az ember azt hinné, hogy felejteni, tompulni isznak a... Normálisabbak. 

Bakker. 🙁

De én életemben kb. 5x főztem húslevest. És ez nagyon finom lett. 

Ha adsz belőle csinálok neked sajtburgert.

Ja-ja. 

Mivel avatod fel?

Megnőtt a cicád. 

Sziasztok. Ja, atomot mindenkinek, abból baj nem lehet... 

Aranyos egyébként ez az egymás mellett beszélgetés. 

Elijah, meghallgattam a nevedet, egész jó. Meg amúgy tök igazad van egy csomó mindenben. Sajnos. 

Én meg felavatom a MOL-os hámozókést, végre valaminek van értelme... 

Nektek nem szokott olyan érzésetek lenni itt olvasgatva, mintha ismernétek valakit? 

Bakker. 🙁

De én életemben kb. 5x főztem húslevest. És ez nagyon finom lett. 

Én meg mindjárt forró húslevest fogok enni, amit ÉN csináltam.

Mert te ügyes vagy. Én mirelit hamburgerhúst vettem, és most jöttem rá, hogy zsömlét hozzá meg elfelejtettem, mert valami botos nyanya nézelődött ott éppen és nem fértem tőle oda, vettem hát egy szeletelt kenyeret, és közben el is felejtettem a hambizsömlét.

És egyébként hogy bírod a hideget? 

Beteg nem lettél?

Kénytelen leszek még egyszer elmenni a boltba vmi kajáért.

Nem kell azt megérdemelni. A dolgok jelelegi állása szerint mindnyájan meghalunk.

Én meg mindjárt forró húslevest fogok enni, amit ÉN csináltam.

Biztos.

ElőzőOldal 16 / 569Következő