Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.07.14., 21:01Szerintem várj meg egy rendesen szervezett bulit, ami már pár héttel előtte be van jelentve, stb. Ez inkább azoknak jó akik pestiek, és nem kell nekik különösebb rákészülés. Pár éppen ráérő és ottlevő ember miatt nem érdemes ennyit utaznod, szerintem.
Szerintem várj meg egy rendesen szervezett bulit, ami már pár héttel előtte be van jelentve, stb. Ez inkább azoknak jó akik pestiek, és nem kell nekik különösebb rákészülés. Pár éppen ráérő és ottlevő ember miatt nem érdemes ennyit utaznod, szerintem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.07.14., 20:53Szombaton este felé lehet, h jó lenne. Én 10x engedékenyebb vagyok, mint Roxy: 500 m! =Blaha...
Szombaton este felé lehet, h jó lenne. Én 10x engedékenyebb vagyok, mint Roxy: 500 m! =Blaha...
Idézet tőle: 242 ekkor: 2021.07.14., 09:33ha van valami konkrétum, jelezzetek. pl. hely/idő/időtartam
cserébe van: brutál élettörténet, meredek jogi dolgok, stb.
BAZ megyéből mennék, annak is a csücskéből, laza 380 km, szóval ha valaki arra megy társulok.
***nem dohányzó, nem alkoholfogyasztó remete***
ha Mályiban lesz hasonló, akkor is jelezzetek
ha van valami konkrétum, jelezzetek. pl. hely/idő/időtartam
cserébe van: brutál élettörténet, meredek jogi dolgok, stb.
BAZ megyéből mennék, annak is a csücskéből, laza 380 km, szóval ha valaki arra megy társulok.
***nem dohányzó, nem alkoholfogyasztó remete***
ha Mályiban lesz hasonló, akkor is jelezzetek
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.07.14., 05:28Nekem van a legjobb kifogásom. 🙂
De azért alighanem elmegyek és igenis, inni fogok, gyógyszerek ide vagy oda, hőség ide vagy oda. Mondjuk max. egy pohár sört.
Nekem van a legjobb kifogásom. 🙂
De azért alighanem elmegyek és igenis, inni fogok, gyógyszerek ide vagy oda, hőség ide vagy oda. Mondjuk max. egy pohár sört.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.07.13., 21:16Nekem meg csak annyi problémám van, hogy nem állt még be a Reagila 1,5mg, így nem nagyon merek ráinni.. de fel tudok buszozni ha tényleg leszünk páran, legalább beszélgetni.
Nekem meg csak annyi problémám van, hogy nem állt még be a Reagila 1,5mg, így nem nagyon merek ráinni.. de fel tudok buszozni ha tényleg leszünk páran, legalább beszélgetni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.07.13., 21:07Nekem beszűkült az időmozgásterem, plusz apámhoz is kell mennem random segíteni neki bevásárolni, meló után meg néha 7végén.
Krisz azt ugye tudod, hogy hétköznap napközben autóval Bp fele megközelíthetetlen a felújításos dugók miatt?
Nekem beszűkült az időmozgásterem, plusz apámhoz is kell mennem random segíteni neki bevásárolni, meló után meg néha 7végén.
Krisz azt ugye tudod, hogy hétköznap napközben autóval Bp fele megközelíthetetlen a felújításos dugók miatt?
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.07.13., 20:50Én agorafóbiára hivatkozva (hivatalos papírom van róllllla) azt mondom, hogy mennék, de nem nagyon tudok.
Én agorafóbiára hivatkozva (hivatalos papírom van róllllla) azt mondom, hogy mennék, de nem nagyon tudok.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:44interfunk hétvégén is lehet lehet hétköznap is nekem mindegy szabin vagyok ....
interfunk hétvégén is lehet lehet hétköznap is nekem mindegy szabin vagyok ....
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:43na jo nekem mindegy én bp leszek vas. ig.
ha kellek majd szoljatok
na jo nekem mindegy én bp leszek vas. ig.
ha kellek majd szoljatok
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.07.13., 20:42De most mikorra tervezitek akkor? Mert nekem is úgy kell kalkulálnom.. hétvége jobb lenne, mert akkor azok akik dolgoznak, Ők is tudnának jönni.
De most mikorra tervezitek akkor? Mert nekem is úgy kell kalkulálnom.. hétvége jobb lenne, mert akkor azok akik dolgoznak, Ők is tudnának jönni.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:35öten is beférünk a kocsiba
öten is beférünk a kocsiba
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:34tudod jol összeszedem a bandát oszt mehetünk akárhova
tudod jol összeszedem a bandát oszt mehetünk akárhova
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:31"hűj*" az esetleg Te 🙂
"hűj*" az esetleg Te 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:30Budapesten akárhol akármikor a megjelölt intervallumban!
Budapesten akárhol akármikor a megjelölt intervallumban!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:29Budapesteeeeeeen!
Budapesteeeeeeen!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:29négynapos mega búrás paaaartyyyyy
négynapos mega búrás paaaartyyyyy
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:29"holmikor?"
szerdától vasárnapig
"holmikor?"
szerdától vasárnapig
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:27nyissak kcs topikot? XD XD XD
nyissak kcs topikot? XD XD XD
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:15juhúúúúú
a héten esténként Budapesten?
valami ilyesmire gondoltam:
juhúúúúú
a héten esténként Budapesten?
valami ilyesmire gondoltam:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.13., 20:13na lesz búrás party vagy lesz búrás party? 🙂
na lesz búrás party vagy lesz búrás party? 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2021.05.12., 13:02Ilyen hülyeséget, velem pont az szokott baj lenni, hogy nem foglalkozok olyanokkal akik ezt igényelnék.
Na mindegy, erről ennyit, téma bézárva.
Ilyen hülyeséget, velem pont az szokott baj lenni, hogy nem foglalkozok olyanokkal akik ezt igényelnék.
Na mindegy, erről ennyit, téma bézárva.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.12., 08:19Happy end! 🙂
Happy end! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.05.12., 08:03Mindent tisztáztunk, Kiscsillag, Artifical Skizo és én!
Minden rendben van!
Skizo vissza fog jönni nemsokára a búrára.
Félreértés történt.
EGY NEM ODAILLŐ KOMMUNIKÁCIÓ ZAJLOTT LE és ebből lett félreértés.
Mindenki nyugodjon le a picsába mert attól megnyugszotok!
Meeting legközelebb hétvégén újra Budapesten!
CSÁ CSUMI MINDENKI!
és kellemes további búrázást!
további jó napot mindenkinek!
Mindent tisztáztunk, Kiscsillag, Artifical Skizo és én!
Minden rendben van!
Skizo vissza fog jönni nemsokára a búrára.
Félreértés történt.
EGY NEM ODAILLŐ KOMMUNIKÁCIÓ ZAJLOTT LE és ebből lett félreértés.
Mindenki nyugodjon le a picsába mert attól megnyugszotok!
Meeting legközelebb hétvégén újra Budapesten!
CSÁ CSUMI MINDENKI!
és kellemes további búrázást!
további jó napot mindenkinek!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.12., 04:44Sikerült tisztáznom, sms-ben azt írta, h hisz nekem. Lehet aki mondta neki, az is félreértett vmit. Nem hiszem, h szándékosan állított valótlant.
Sikerült tisztáznom, sms-ben azt írta, h hisz nekem. Lehet aki mondta neki, az is félreértett vmit. Nem hiszem, h szándékosan állított valótlant.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.05.11., 13:55"Az került szóba (de ezt sem én hoztam fel), h több/sok alkalmi kalandról írtál a kocsmában. "
A kocsmában arról volt szó, hogy páran átmentek Skizo-hoz, abszolút barátilag.
"Az került szóba (de ezt sem én hoztam fel), h több/sok alkalmi kalandról írtál a kocsmában. "
A kocsmában arról volt szó, hogy páran átmentek Skizo-hoz, abszolút barátilag.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:49Ötletem sincs, h hogyan tisztázzam, ha nekem nem hiszi el. Remélem Krisz többre jut és akkor mindenki megnyugszik.
Ötletem sincs, h hogyan tisztázzam, ha nekem nem hiszi el. Remélem Krisz többre jut és akkor mindenki megnyugszik.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:46Egyelőre nekem estek és nem én estem neki másnak.
Egyelőre nekem estek és nem én estem neki másnak.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:45Nem értem, h miért kell moderálni, ha tisztázni akarom az igazamat és nem akarom, h valótlan dolgot állítson vki rólam.
Nem értem, h miért kell moderálni, ha tisztázni akarom az igazamat és nem akarom, h valótlan dolgot állítson vki rólam.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.05.11., 13:43Csillag, ha nem haragszol, akkor asszem moderálni fogok.
Nincs semmi baj, majd tisztázzuk, hogy ki mit mondott és gondolt.
Csillag, ha nem haragszol, akkor asszem moderálni fogok.
Nincs semmi baj, majd tisztázzuk, hogy ki mit mondott és gondolt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:41A régiek is menekülnek ettől a kavarástól, ami sztem csak félreértés.
A régiek is menekülnek ettől a kavarástól, ami sztem csak félreértés.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:40Zavar, h olyanért esett nekem sms-ben, amit nem mondtam és hiába mondom, h nem mondtam ilyet...
Zavar, h olyanért esett nekem sms-ben, amit nem mondtam és hiába mondom, h nem mondtam ilyet...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:26Nem tudom, h Krisz kinek szólt és kinek nem és akinek nem, annak miért nem.
A többiek (én sem) nem vettek részt a szervezésben.
Nem tudom, h Krisz kinek szólt és kinek nem és akinek nem, annak miért nem.
A többiek (én sem) nem vettek részt a szervezésben.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2021.05.11., 13:25Én nem mondtam olyat és sztem más sem, h ne hívjunk.
Kriszt kell kérdezni, h miért nem hívott. Sztem elfelejtett.
Sérelmezem, h nekem estél és olyannal vádoltál, amit nem mondtam.
Az került szóba (de ezt sem én hoztam fel), h több/sok alkalmi kalandról írtál a kocsmában.
Sztem ennek semmi köze nincs ahhoz, h nem hívott.
Én nem mondtam olyat és sztem más sem, h ne hívjunk.
Kriszt kell kérdezni, h miért nem hívott. Sztem elfelejtett.
Sérelmezem, h nekem estél és olyannal vádoltál, amit nem mondtam.
Az került szóba (de ezt sem én hoztam fel), h több/sok alkalmi kalandról írtál a kocsmában.
Sztem ennek semmi köze nincs ahhoz, h nem hívott.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.05.11., 11:40íme a "promó" anyag .... 😉
íme a "promó" anyag .... 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.05.11., 11:38"búrás party" opció numeró kettő:
"búrás party" opció numeró kettő:
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2021.05.10., 22:11A vasárnapi tali tényleg szuperszonikus volt!! Köszi Krisz és köszi csajok! Agorafóbiás Roxyka még ki is mozdult otthonról (igaz, ehhez Krisz automobillja is kellett).
A vasárnapi tali tényleg szuperszonikus volt!! Köszi Krisz és köszi csajok! Agorafóbiás Roxyka még ki is mozdult otthonról (igaz, ehhez Krisz automobillja is kellett).