Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2024.11.11., 23:11Vagy ha nem séta, akkor egy leülés a parton.
Vagy ha nem séta, akkor egy leülés a parton.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2024.11.11., 23:03Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.11.11., 21:18Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
muszáj rávenni magam kapcsolatokra úgy érzem, pedig most is azt érzem, h bezárkóznék, pont, h nem akarom elveszteni a kisfőnököm és közöttem lévő barátságot, de mivel elmegy úgy érzem nem fogom tudni megtartani és akkor inkább húzom a falakat! 😥😥……..
Csak ilyen lightosra gondoltam a Margit sziget szerintem jó ötlet vagy városliget nem tudom kinek mi lenne jobb, de a beülünk valahová is megfelel. 🙂
Egy séta az ősöreg platánok között.
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.11.11., 21:18Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
muszáj rávenni magam kapcsolatokra úgy érzem, pedig most is azt érzem, h bezárkóznék, pont, h nem akarom elveszteni a kisfőnököm és közöttem lévő barátságot, de mivel elmegy úgy érzem nem fogom tudni megtartani és akkor inkább húzom a falakat! 😥😥……..
Csak ilyen lightosra gondoltam a Margit sziget szerintem jó ötlet vagy városliget nem tudom kinek mi lenne jobb, de a beülünk valahová is megfelel. 🙂
Egy séta az ősöreg platánok között.
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.11.11., 21:18Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2024.11.08., 23:46Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
De amúgy ez is jó lehet, egy Margit sziget.
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
De amúgy ez is jó lehet, egy Margit sziget.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2024.11.08., 23:28Amúgy jó lenne, de én pl az éjszakázást a városban nem bírom. Itthon elvagyok de városban nem igazán. De ez csak én vagyok. És én nem is számítok annyira. Na mindegy, csak hogy ne fújjam lefele a hagulatot.
Amúgy jó lenne, de én pl az éjszakázást a városban nem bírom. Itthon elvagyok de városban nem igazán. De ez csak én vagyok. És én nem is számítok annyira. Na mindegy, csak hogy ne fújjam lefele a hagulatot.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2024.11.08., 23:22Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.11.01., 23:00Vendéglő, szombat kora du. Aki akar, eszik, aki nem akar, nem. U. e. ivással. Egy üdítőt/kv-t csak ki tud mindenki szorítani.
Én ugyan nem számítok , de ez jó lehet.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.11.01., 23:00Vendéglő, szombat kora du. Aki akar, eszik, aki nem akar, nem. U. e. ivással. Egy üdítőt/kv-t csak ki tud mindenki szorítani.
Én ugyan nem számítok , de ez jó lehet.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.11.01., 23:00Vendéglő, szombat kora du. Aki akar, eszik, aki nem akar, nem. U. e. ivással. Egy üdítőt/kv-t csak ki tud mindenki szorítani.
Vendéglő, szombat kora du. Aki akar, eszik, aki nem akar, nem. U. e. ivással. Egy üdítőt/kv-t csak ki tud mindenki szorítani.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.11.01., 08:30Én is mentem volna többször,de meggondoltam magam.Nyáron tuti nem a meleg miatt,Ivós hely lehet sokknak drága.Én sem szeretek sötétben utazni.Lakásra sem mehetünk oda ha valaki Pesten lakik ,mert mittudomén.Kocsmát nem szeretem.Plázában max nagy a hely de lehet sokan vannak.
Én is mentem volna többször,de meggondoltam magam.Nyáron tuti nem a meleg miatt,Ivós hely lehet sokknak drága.Én sem szeretek sötétben utazni.Lakásra sem mehetünk oda ha valaki Pesten lakik ,mert mittudomén.Kocsmát nem szeretem.Plázában max nagy a hely de lehet sokan vannak.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.31., 23:59Vannak azért idősebbek, vagy akik nem nagyon bírnak sokat menni egyhuzamban, szóval a kirándulás szerintem nem lenne optimális. Margitszigeten vannak beülős helyek, amihez jó idő kellene ami nem garantált.
Vannak azért idősebbek, vagy akik nem nagyon bírnak sokat menni egyhuzamban, szóval a kirándulás szerintem nem lenne optimális. Margitszigeten vannak beülős helyek, amihez jó idő kellene ami nem garantált.
Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.10.30., 09:13Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.10.30., 01:22Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Attól még szervezhetnénk...
Vagy ha a többség anyagilag nem támogatná a beülést elmehetnénk kirándulni vagy várost nézni akkor lehetne hozni szendvicset, innivalót. De csak egy ötlet.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.10.30., 01:22Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Vagy ha a többség anyagilag nem támogatná a beülést elmehetnénk kirándulni vagy várost nézni akkor lehetne hozni szendvicset, innivalót. De csak egy ötlet.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.10.30., 01:22Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.10.29., 18:58Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Igen az anyagi részét megértem, sajnálom 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Igen az anyagi részét megértem, sajnálom 🙁
Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.10.29., 17:06Sziasztok! Van tervben mostanában búra tali? Eddig mindig lemaradtam róla, de nagyon szeretnék részt venni 🙂
Sziasztok! Van tervben mostanában búra tali? Eddig mindig lemaradtam róla, de nagyon szeretnék részt venni 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.17., 14:31Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.17., 12:21Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 19:58Csináltam totyikot neki.
Nem találom.
Itt van, de ha az Aktivitás-ra klikkelsz fent, akkor időrendben látod, hol jöttek létre új tartalmak. Kellene valami jobb név neki.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.17., 12:21Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 19:58Csináltam totyikot neki.
Nem találom.
Itt van, de ha az Aktivitás-ra klikkelsz fent, akkor időrendben látod, hol jöttek létre új tartalmak. Kellene valami jobb név neki.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 14:00Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 00:47Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 00:44Látom, rohadt nagy az érdeklődés...
Négyen kedveltük. 🙂
Mikor gondoltad, február vége-március?
Úgy kb.!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 00:47Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 00:44Látom, rohadt nagy az érdeklődés...
Négyen kedveltük. 🙂
Úgy kb.!
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.15., 09:21Én mennék is meg nem is.
Szeretnék mindenkivel találkozni,csak már este nem nagyon szeretek Pesten utazni.Mire visszabattyogok az Etelére,meg onnan tovább...
Pedig jó lenne...
Én mennék is meg nem is.
Szeretnék mindenkivel találkozni,csak már este nem nagyon szeretek Pesten utazni.Mire visszabattyogok az Etelére,meg onnan tovább...
Pedig jó lenne...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 00:47Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 00:44Látom, rohadt nagy az érdeklődés...
Négyen kedveltük. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 00:44Látom, rohadt nagy az érdeklődés...
Négyen kedveltük. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.13., 23:56Sziasztok! Csinálhatnánk egy farsangfarok bolyha talit. Vélemény?
Sziasztok! Csinálhatnánk egy farsangfarok bolyha talit. Vélemény?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.31., 10:28Csináltam ide szavazást, hogy legyen-e szeptemberben (ha 4+ embert érdekel), és mikor: https://bura.hu/forum/topic/szeptemberi-buras-talalkozo-igenyfelmeres/
Csináltam ide szavazást, hogy legyen-e szeptemberben (ha 4+ embert érdekel), és mikor: https://bura.hu/forum/topic/szeptemberi-buras-talalkozo-igenyfelmeres/
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2023.08.31., 10:22Idézet tőle: borostyán ekkor: 2023.08.31., 07:39Jól hangzik leírva,hogy így meg úgy barátkoznék,de búratalit sem képes senki megszervezni.Ha Krisz(nyugodjon békében)meg én,annak idején nem szerveztünk volna akkor az se lett volna.
Te szervezed...
Idézet tőle: borostyán ekkor: 2023.08.31., 07:39Jól hangzik leírva,hogy így meg úgy barátkoznék,de búratalit sem képes senki megszervezni.Ha Krisz(nyugodjon békében)meg én,annak idején nem szerveztünk volna akkor az se lett volna.
Te szervezed...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.31., 07:39Jól hangzik leírva,hogy így meg úgy barátkoznék,de búratalit sem képes senki megszervezni.Ha Krisz(nyugodjon békében)meg én,annak idején nem szerveztünk volna akkor az se lett volna.
Jól hangzik leírva,hogy így meg úgy barátkoznék,de búratalit sem képes senki megszervezni.Ha Krisz(nyugodjon békében)meg én,annak idején nem szerveztünk volna akkor az se lett volna.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2023.08.26., 08:52Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.19., 01:57Borostyán a szerveződős.
Csak írjatok ki egy,helyet,dátumot időpontot aztán,meglátjuk.Én is ott lennék nagy valószínűséggel.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.19., 01:57Borostyán a szerveződős.
Csak írjatok ki egy,helyet,dátumot időpontot aztán,meglátjuk.Én is ott lennék nagy valószínűséggel.
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2023.08.17., 15:48Sziasztok!
Rég voltam itt. Ha lesz találkozó szívesen mennék. Írjon valaki ha összejön és nem léptem volna be.
Köszi!
Sziasztok!
Rég voltam itt. Ha lesz találkozó szívesen mennék. Írjon valaki ha összejön és nem léptem volna be.
Köszi!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2023.08.16., 17:51Mostanában lesz talalka?
Mostanában lesz talalka?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.12.15., 09:37BUKKMAKK
pici poci bekészít
wellness light food
megeszik
péntek party nem feled
bekajálunk
rendesen!
juhúúú
BUKKMAKK
pici poci bekészít
wellness light food
megeszik
péntek party nem feled
bekajálunk
rendesen!
juhúúú
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.12.14., 21:18Ne legyél beteg! 🙂
Ne legyél beteg! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.12.14., 20:15Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóPunktum, de holnap megcsinálom a gyorstesztet.
Beteg vagy? Terhes?
Jó, h mondod, azt is megcsinálom.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóPunktum, de holnap megcsinálom a gyorstesztet.
Beteg vagy? Terhes?
Jó, h mondod, azt is megcsinálom.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.12.14., 18:54"A Szlovák" PUB kínálata továbbiakban:
"A Szlovák" PUB kínálata továbbiakban:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.12.14., 18:522022 ÉVZÁRÓ BÚRÁS TALI !!!
- "MIT VEGYEK FEL?" -=> CASUAL DRESS CODE !!!
- "MIRE SZÁMÍTSAK?" - ÍME:
2022 ÉVZÁRÓ BÚRÁS TALI !!!
- "MIT VEGYEK FEL?" -=> CASUAL DRESS CODE !!!
- "MIRE SZÁMÍTSAK?" - ÍME:
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.12.14., 18:37Idézet tőle: KleóPunktum, de holnap megcsinálom a gyorstesztet.
Beteg vagy? Terhes?
Idézet tőle: KleóPunktum, de holnap megcsinálom a gyorstesztet.
Beteg vagy? Terhes?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.12.13., 22:48Én iskolai rendezvény miatt nem, de szeretnék egyszer ott lenni! Jó bulizàst!
Én iskolai rendezvény miatt nem, de szeretnék egyszer ott lenni! Jó bulizàst!