Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Személyes Találkozók Búrásoknak

Oldal 1 / 19Következő

Vagy ha nem séta, akkor egy leülés a parton. 

ElijahShade reagált erre.
ElijahShade
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2024.11.11., 21:18
Idézet tőle: Boni ekkor: 2024.10.31., 17:20

Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊

muszáj rávenni magam kapcsolatokra úgy érzem, pedig most is azt érzem, h bezárkóznék, pont, h nem akarom elveszteni a kisfőnököm és közöttem lévő barátságot, de mivel elmegy úgy érzem nem fogom tudni megtartani és akkor inkább húzom a falakat!  😥😥……..

Csak ilyen lightosra gondoltam a Margit sziget szerintem jó ötlet vagy városliget nem tudom kinek mi lenne jobb, de a beülünk valahová is megfelel. 🙂

Egy séta az ősöreg platánok között.

ElijahShade reagált erre.
ElijahShade

Én kirándulni nem szeretek, de lehet h benne lennék egy taliban, de sötétedés előtt haza kellene érnem, vagy max taxival. És esetleg egy Margit szigetben benne lennék. 😊

muszáj rávenni magam kapcsolatokra úgy érzem, pedig most is azt érzem, h bezárkóznék, pont, h nem akarom elveszteni a kisfőnököm és közöttem lévő barátságot, de mivel elmegy úgy érzem nem fogom tudni megtartani és akkor inkább húzom a falakat!  😥😥……..

Csak ilyen lightosra gondoltam a Margit sziget szerintem jó ötlet vagy városliget nem tudom kinek mi lenne jobb, de a beülünk valahová is megfelel. 🙂

Wildflowers reagált erre.
Wildflowers

De amúgy ez is jó lehet, egy Margit sziget. 

PillaPillangó reagált erre.
PillaPillangó

Amúgy jó lenne, de én pl az éjszakázást a városban nem bírom. Itthon elvagyok  de városban nem igazán. De ez csak én vagyok. És én nem is számítok annyira. Na mindegy, csak hogy ne fújjam lefele a hagulatot. 

Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.11.01., 23:00

Vendéglő, szombat kora du. Aki akar, eszik, aki nem akar, nem. U. e. ivással. Egy üdítőt/kv-t csak ki tud mindenki szorítani.

Én ugyan nem számítok , de ez jó lehet. 

Mindegy nekem amugy.

Kleó és Wildflowers reagáltak erre.
KleóWildflowers

Vendéglő, szombat kora du. Aki akar, eszik, aki nem akar, nem. U. e. ivással. Egy üdítőt/kv-t csak ki tud mindenki szorítani.

Boni, Wildflowers és 2 mások reagáltak erre.
BoniWildflowersgb.kittyPillaPillangó

Vannak jobb, olcsóbb kv-zók is, és én sem szeretek sötétben mászkálni, marad a 7vége.

Én is mentem volna többször,de meggondoltam magam.Nyáron tuti nem a meleg miatt,Ivós hely lehet sokknak drága.Én sem szeretek sötétben utazni.Lakásra sem mehetünk oda ha valaki Pesten lakik ,mert mittudomén.Kocsmát nem szeretem.Plázában max nagy a hely de lehet sokan vannak.

Vannak azért idősebbek, vagy akik nem nagyon bírnak sokat menni egyhuzamban, szóval a kirándulás szerintem nem lenne optimális. Margitszigeten vannak beülős helyek, amihez jó idő kellene ami nem garantált.

Boni, Wildflowers és PillaPillangó reagáltak erre.
BoniWildflowersPillaPillangó

Wildflowers és PillaPillangó reagáltak erre.
WildflowersPillaPillangó
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.10.30., 01:22
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.10.29., 18:22

Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.

Attól még szervezhetnénk...

Vagy ha a többség anyagilag nem támogatná a beülést elmehetnénk kirándulni vagy várost nézni akkor lehetne hozni szendvicset, innivalót. De csak egy ötlet.

Szia! Nincs. 🙁 Az utóbbi években alig voltunk páran a talikon, meg elég húzós lett anyagilag beülni valahova, ahol nem csak inni lehet.

Attól még szervezhetnénk...

Boni és PillaPillangó reagáltak erre.
BoniPillaPillangó

Igen az anyagi részét megértem, sajnálom 🙁

Wildflowers

Sziasztok! Van tervben mostanában búra tali? Eddig mindig lemaradtam róla, de nagyon szeretnék részt venni 🙂

Wildflowers
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2024.02.17., 12:21
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 19:58

Csináltam totyikot neki.

Nem találom.

Itt van, de ha az Aktivitás-ra klikkelsz fent, akkor időrendben látod, hol jöttek létre új tartalmak. Kellene valami jobb név neki.

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 19:58

Csináltam totyikot neki.

Nem találom.

Csináltam totyikot neki.

Kleó reagált erre.
Kleó
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2024.02.15., 00:47
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 00:44

Látom, rohadt nagy az érdeklődés...

Négyen kedveltük. 🙂

Mikor gondoltad, február vége-március?

Úgy kb.!

Én mennék is  meg  nem is.

Szeretnék mindenkivel találkozni,csak már este  nem nagyon szeretek Pesten utazni.Mire visszabattyogok az Etelére,meg onnan  tovább...

Pedig  jó lenne...

Idézet tőle: Kleó ekkor: 2024.02.15., 00:44

Négyen kedveltük. 🙂

Mikor gondoltad, február vége-március?

Sziasztok! Csinálhatnánk egy farsangfarok bolyha talit. Vélemény?

John Doe, gb.kitty és 2 mások reagáltak erre.
John Doegb.kittyBogipasztell

Csináltam ide szavazást, hogy legyen-e szeptemberben (ha 4+ embert érdekel), és mikor: https://bura.hu/forum/topic/szeptemberi-buras-talalkozo-igenyfelmeres/

Idézet tőle: borostyán ekkor: 2023.08.31., 07:39

Jól hangzik leírva,hogy így meg úgy  barátkoznék,de búratalit sem képes senki megszervezni.Ha Krisz(nyugodjon békében)meg én,annak idején nem szerveztünk volna akkor az se lett volna.

Te szervezed...

Jól hangzik leírva,hogy így meg úgy  barátkoznék,de búratalit sem képes senki megszervezni.Ha Krisz(nyugodjon békében)meg én,annak idején nem szerveztünk volna akkor az se lett volna.

Idézet tőle: John Doe ekkor: 2023.08.19., 01:57

Borostyán a szerveződős.

Csak írjatok ki egy,helyet,dátumot időpontot aztán,meglátjuk.Én is ott lennék nagy valószínűséggel.

gb.kitty reagált erre.
gb.kitty

Borostyán a szerveződős.

Jó ötlet, szervezze meg Walaki!

Sziasztok!

Rég voltam itt. Ha lesz találkozó szívesen mennék. Írjon valaki ha összejön és nem léptem volna be. 

Köszi!

Jó lenne.Én még nem találkoztam senkivel még.

Én gondoltam, hogy Krisz emlékére lehetne valamit szervezni.

Mostanában lesz talalka?

Nekem is az,tiszta pánik,depresszió,ápolás,sütés,főzés,takarítás....

rémálom ünnep, mint minden mentálisan betegnek.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!  🙂

szépvolt

jóvót

megvót

BUKKMAKK

pici poci bekészít

wellness light food

megeszik

péntek party nem feled

bekajálunk

rendesen!

juhúúú

Én nem tudok sajna,remélem jövőre tali,Anyu beteg elroppant a kulccsontja 🙁

Igyexem...

Ne legyél beteg! 🙂

Gyertek bulizni! Iszunk, eszünk, jól elleszünk! Sőt, Kleóval is találkozhattok! 😀

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: Kleó

Punktum, de holnap megcsinálom a gyorstesztet.

Beteg vagy? Terhes? 

Jó, h mondod, azt is megcsinálom.

"A Szlovák" PUB kínálata továbbiakban:

2022 ÉVZÁRÓ BÚRÁS TALI !!!

- "MIT VEGYEK FEL?" -=> CASUAL DRESS CODE !!!

- "MIRE SZÁMÍTSAK?" - ÍME:

Idézet tőle: Kleó

Punktum, de holnap megcsinálom a gyorstesztet.

Beteg vagy? Terhes? 

Ja, szerintem megyek.

Én iskolai rendezvény miatt nem, de szeretnék egyszer ott lenni! Jó bulizàst!

Oldal 1 / 19Következő