Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.05.10., 21:31csúcsszupi országos turné volt a vasárnapi! 😉
köszönöm szépen skacok! <3
októberben leszek 45 !!!
MEGÜNNEPELJÜK !!!
erre gondoltam ni hogy e:
csúcsszupi országos turné volt a vasárnapi! 😉
köszönöm szépen skacok! <3
októberben leszek 45 !!!
MEGÜNNEPELJÜK !!!
erre gondoltam ni hogy e:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.03.03., 16:21készüljetek!
hamarosan itt a NYITÁÁÁS!!! ( reméljük megéljük még XD )
ilyen búrás talit csapunk ni hogy e:
juhúúúú
😉
készüljetek!
hamarosan itt a NYITÁÁÁS!!! ( reméljük megéljük még XD )
ilyen búrás talit csapunk ni hogy e:
juhúúúú
😉
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2020.06.02., 13:08Sziasztok!
9 hete és 4 napja nem néztem be az oldal szerint. Lemaradtam valamiről?
Volt esetleg személyes tali?
Ha tudok megyek.
Sziasztok!
9 hete és 4 napja nem néztem be az oldal szerint. Lemaradtam valamiről?
Volt esetleg személyes tali?
Ha tudok megyek.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.25., 10:04És velem mi lesz? Én most még az országhatárt sem léphetem át
És velem mi lesz? Én most még az országhatárt sem léphetem át
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.24., 23:40tali lesz újra. akit érdekel szóljon. egyeztetünk. vidéken lesz 😉
tali lesz újra. akit érdekel szóljon. egyeztetünk. vidéken lesz 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.17., 15:18na pesten is lazítanak a szigorításokon! juhú! 🙂
van esély egy jó talira ismét!
na pesten is lazítanak a szigorításokon! juhú! 🙂
van esély egy jó talira ismét!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.10., 07:36Idézet tőle: KleóÉtterem? 😉
határeset 😀
Idézet tőle: KleóÉtterem? 😉
határeset 😀
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.09., 23:35na aszem az otthol gubbasztásból elég volt egy időre 🙂
lassan lassan végre újra lehet utazgatni szabadabban
lehet újra gondolkodni hol jöjjünk össze
ha lehet egy javaslatom: _NE_ KOCSMA LEGYEN !!!
az ötleteiteket írjátok bátran!
na aszem az otthol gubbasztásból elég volt egy időre 🙂
lassan lassan végre újra lehet utazgatni szabadabban
lehet újra gondolkodni hol jöjjünk össze
ha lehet egy javaslatom: _NE_ KOCSMA LEGYEN !!!
az ötleteiteket írjátok bátran!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.03.27., 13:06nyah hát év elején még nem gondoltam volna ... egyelőre ez is stornó ...
nyah hát év elején még nem gondoltam volna ... egyelőre ez is stornó ...
Idézet tőle: NoGood ekkor: 2020.02.08., 05:05Úgy sem tudnék fesztelenül beszélgetni, plusz elég unalmas is vagyok =itthon is tudok gubbasztani..
Úgy sem tudnék fesztelenül beszélgetni, plusz elég unalmas is vagyok =itthon is tudok gubbasztani..
Idézet tőle: hazineni ekkor: 2020.02.07., 17:42Cuki vagy, Skizo. Mondjuk a találkozó időpontjától is függ. Ha a nyáron lesz, simán el tudok majd menni, addigra túlleszek a tanuláson 🙂
Cuki vagy, Skizo. Mondjuk a találkozó időpontjától is függ. Ha a nyáron lesz, simán el tudok majd menni, addigra túlleszek a tanuláson 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2020.02.07., 10:33Az utóbbi megoldható azzal, hogy találkozol valakivel (velem) a vonatnál / busznál, és az vissza is kísér. 🙂
De persze az nem jó, ha közben aggódsz a tanulás miatt.
Az utóbbi megoldható azzal, hogy találkozol valakivel (velem) a vonatnál / busznál, és az vissza is kísér. 🙂
De persze az nem jó, ha közben aggódsz a tanulás miatt.
Idézet tőle: hazineni ekkor: 2020.02.07., 09:38Jah, a gyerekek miatt. Meg a suli miatt is, mivel ugye most fogok végezni, kb. egy napot is félek kihagyni a tanulásból. Úgy érzem, akkor nem teszem meg a tőlem telhető legtöbbet a jó jegyért. Meg Pestet nem ismerem, nincs se kocsim se GPS-em, szerintem mire odaérnék elvesznék vagy valaki ellopna #paranoia
Jah, a gyerekek miatt. Meg a suli miatt is, mivel ugye most fogok végezni, kb. egy napot is félek kihagyni a tanulásból. Úgy érzem, akkor nem teszem meg a tőlem telhető legtöbbet a jó jegyért. Meg Pestet nem ismerem, nincs se kocsim se GPS-em, szerintem mire odaérnék elvesznék vagy valaki ellopna #paranoia
Idézet tőle: hazineni ekkor: 2020.02.06., 18:03Én nem tudom, hogy fogok-e tudni menni, nem pesti vagyok és eléggé ide vagyok kötve a helyemre 🙁
Én nem tudom, hogy fogok-e tudni menni, nem pesti vagyok és eléggé ide vagyok kötve a helyemre 🙁
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2020.02.06., 14:21Nem voltam még csoport találkozón, de biztos fura lenne a csapat egy szórakozóhelyen. 🙂
Én néha megyek. Most szombaton is. 🙂
Nem voltam még csoport találkozón, de biztos fura lenne a csapat egy szórakozóhelyen. 🙂
Én néha megyek. Most szombaton is. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.02.05., 23:30Nem mintha olyan fontos lennék, de tényleg Pesten, v Budapesten tervezed?
Aztán csak vmi hodályt javasoljatok, mert Krisz azt szereti, méretarányosan. (Vmi orosz, megalomán vér lehet benne.)
3x is álmodtam magam ilyen szórakozóhelyre. Egyszer folyton lezuhantam, egyszer eltévedtem, tegnap meg... elveszett voltam.
Nem mintha olyan fontos lennék, de tényleg Pesten, v Budapesten tervezed?
Aztán csak vmi hodályt javasoljatok, mert Krisz azt szereti, méretarányosan. (Vmi orosz, megalomán vér lehet benne.)
3x is álmodtam magam ilyen szórakozóhelyre. Egyszer folyton lezuhantam, egyszer eltévedtem, tegnap meg... elveszett voltam.
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.02.03., 09:00Bárén még nemvoltam ilyen Talin de mostsem tudok menni, csak gondoltam szólok... (szocfób. érzés, kimozdulásképtelenség, önállótlanság, családi szigor és távolság miatt).
Bárén még nemvoltam ilyen Talin de mostsem tudok menni, csak gondoltam szólok... (szocfób. érzés, kimozdulásképtelenség, önállótlanság, családi szigor és távolság miatt).
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2020.02.02., 18:15Üdvözlet! 😀 Mikor és hol, ha hétvégén lenne akkor lehet elmennék én is 😀
Üdvözlet! 😀 Mikor és hol, ha hétvégén lenne akkor lehet elmennék én is 😀
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.01.28., 17:00Ez nem kedvesség, ez az igazság
Ez nem kedvesség, ez az igazság
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.01.28., 15:23Köszi szépen, a Te fényképed is, gyönyörű vagy
Köszi szépen, a Te fényképed is, gyönyörű vagy
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.01.28., 10:22
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.01.28., 09:41Bocsánat, ezt az Off topikba szerettem volna tenni, de valamiért ide sikerült...
Bocsánat, ezt az Off topikba szerettem volna tenni, de valamiért ide sikerült...
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.01.28., 09:33
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.26., 21:21ami más mint a 20 éves búrás tali, az itt törölve lesz!
kösz.
ami más mint a 20 éves búrás tali, az itt törölve lesz!
kösz.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.26., 11:29Személyes találkozóval kapcsolatban írjatok ide.
Minden más OFF.
Személyes találkozóval kapcsolatban írjatok ide.
Minden más OFF.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.25., 01:41LOGIN BY random I.D.: AZ m.i. JELENKORUNK SZERINTI ÁLLAPOTOKAT ÉSZLELVE ÚGY DÖNTÖTT, HOGY A NIKOTIN BEVITEL különböző MÓDOZATAIT váltogatni KELL.
login ... OVER AND out ...
LOGIN BY random I.D.: AZ m.i. JELENKORUNK SZERINTI ÁLLAPOTOKAT ÉSZLELVE ÚGY DÖNTÖTT, HOGY A NIKOTIN BEVITEL különböző MÓDOZATAIT váltogatni KELL.
login ... OVER AND out ...
Idézet tőle: Tom2 ekkor: 2020.01.06., 10:0920 év? Az igen!
Hírdetni kell itt az oldalon minnél többet. Én is csak véletlen botlottam bele.
20 év? Az igen!
Hírdetni kell itt az oldalon minnél többet. Én is csak véletlen botlottam bele.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.05., 01:05IDÉN HÚSZ ÉVES A BÚRA!
SZERVEZZÜNK MEGA-TALIT!
ÖTLETEKET IDE ÍRJÁTOK!
IDÉN HÚSZ ÉVES A BÚRA!
SZERVEZZÜNK MEGA-TALIT!
ÖTLETEKET IDE ÍRJÁTOK!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.12.30., 22:31
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.12.06., 15:23Hát a múltkori nem volt reprezentatív, bent nyenyere, kint hideg, csak öten voltunk és hamar szétszéledtünk. 🙂
Hát a múltkori nem volt reprezentatív, bent nyenyere, kint hideg, csak öten voltunk és hamar szétszéledtünk. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.15., 13:17Áh, az még jobban b*sztatná, amúgy is érzékeny, húzódik. 🙂
Meg nincs is garbóm olyan, amit hordanék. Valami 10+ éves karácsonyra kapott van valahol, mert mindig elrejtőzik amikor összeszedem felesleges ruházatokat.
Áh, az még jobban b*sztatná, amúgy is érzékeny, húzódik. 🙂
Meg nincs is garbóm olyan, amit hordanék. Valami 10+ éves karácsonyra kapott van valahol, mert mindig elrejtőzik amikor összeszedem felesleges ruházatokat.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.11.15., 13:05Vegyél fel egy garbót 🙂
Vegyél fel egy garbót 🙂