Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Mano Mano ekkor: 2019.11.15., 12:11Idézet tőle: Artifical SkizoHüm, hát, hajszárító által. Nem hagyott volna ilyen nyomot, de gondolom száraz volt a bőröm a kinti hideg miatt. Jó, nem a fél arcom, csak egy kis tenyérnyi rész és a fülcimpa alja, de így is elég izés.
Ja azt hittem valami komolyabb de szerencsére nem.
Idézet tőle: Artifical SkizoHüm, hát, hajszárító által. Nem hagyott volna ilyen nyomot, de gondolom száraz volt a bőröm a kinti hideg miatt. Jó, nem a fél arcom, csak egy kis tenyérnyi rész és a fülcimpa alja, de így is elég izés.
Ja azt hittem valami komolyabb de szerencsére nem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.15., 11:48Hüm, hát, hajszárító által. Nem hagyott volna ilyen nyomot, de gondolom száraz volt a bőröm a kinti hideg miatt. Jó, nem a fél arcom, csak egy kis tenyérnyi rész és a fülcimpa alja, de így is elég izés.
Hüm, hát, hajszárító által. Nem hagyott volna ilyen nyomot, de gondolom száraz volt a bőröm a kinti hideg miatt. Jó, nem a fél arcom, csak egy kis tenyérnyi rész és a fülcimpa alja, de így is elég izés.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.15., 11:22Mikor Krisz beszervezte, aztán nem jött el.
Te, Crazy, Macskusz, Kcs + barátnője, Tibi (?), én.
Ja, ez hét.
Mikor Krisz beszervezte, aztán nem jött el.
Te, Crazy, Macskusz, Kcs + barátnője, Tibi (?), én.
Ja, ez hét.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.15., 11:13Rám most ne legyél kíváncsi, a fél arom le van égve meg a fülcimpám a bal oldalon, de a többiek érdekes emberek. 🙂
Eddig 8-10 ember körül volt a max létszám, de múltkor pl. 5en voltunk.
Rám most ne legyél kíváncsi, a fél arom le van égve meg a fülcimpám a bal oldalon, de a többiek érdekes emberek. 🙂
Eddig 8-10 ember körül volt a max létszám, de múltkor pl. 5en voltunk.
Idézet tőle: Mano Mano ekkor: 2019.11.15., 11:00Engem lehet hogy érdekel. Pesten lakom. Vagyis nagyon kívácsi vagyok rátok. 🙂 Az más kérdés hogy el merek e menni. Hányan lesztek ott?
Engem lehet hogy érdekel. Pesten lakom. Vagyis nagyon kívácsi vagyok rátok. 🙂 Az más kérdés hogy el merek e menni. Hányan lesztek ott?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.11.15., 09:30Találkozunk Szombat Este!
Közzétette: BÚRA Alapítvány – 2019. november 14., csütörtök
Találkozunk Szombat Este!
Közzétette: BÚRA Alapítvány – 2019. november 14., csütörtök
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.08., 00:18A divat irracionális, járvány módra szokott terjedni a nők köreiben. 🙂
Nem jobb a műanyag (már fonni meg kontyolni). A fonást vágás előtt eszközölném, nem utólag. 😀
A divat irracionális, járvány módra szokott terjedni a nők köreiben. 🙂
Nem jobb a műanyag (már fonni meg kontyolni). A fonást vágás előtt eszközölném, nem utólag. 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.11.07., 23:55De szőkés nő barnára festette! Abban semmi naturalizmus meg környezetkímélés...
Nekem mint laikusnak egy nőnél a haj minősége-mennyisége az elsődleges. Na, jó, aki ősz, fesse, mert 10-20 évet öregít az ősz.A műanyag jobb, mint a levágott...
De szőkés nő barnára festette! Abban semmi naturalizmus meg környezetkímélés...
Nekem mint laikusnak egy nőnél a haj minősége-mennyisége az elsődleges. Na, jó, aki ősz, fesse, mert 10-20 évet öregít az ősz.
A műanyag jobb, mint a levágott...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.07., 23:42Általánosan nem tudom, ha természetes akkor lusták festeni meg beparáztatták őket hogy a kemikália beléjük megy és meghalnak, esetleg "legyél naturális" ideológia. Egyénileg meg majdnem mindegy a hajszín, de hozzá kell öltözni felül (kabát, ing, pulcsi), hogy érvényesüljön. Vöröshöz zöld vagy fekete, feketéhez piros vagy sárga, barnához valamilyen kék, szőkéhez lehet sokszinű, stb. Engem a forma jobban érdekel mondjuk. Lehet, veszek egy próbafejet a fonásokat és kontyokat gyakorolni meg mintákat kísérletezni, mert ha hosszabb hajú lány jön vágatni nem akarom ilyenekkel feltartani. Csak éjjel nyomasztana, hogy egy (műanyag) női fej van valahol a lakásban.
Általánosan nem tudom, ha természetes akkor lusták festeni meg beparáztatták őket hogy a kemikália beléjük megy és meghalnak, esetleg "legyél naturális" ideológia. Egyénileg meg majdnem mindegy a hajszín, de hozzá kell öltözni felül (kabát, ing, pulcsi), hogy érvényesüljön. Vöröshöz zöld vagy fekete, feketéhez piros vagy sárga, barnához valamilyen kék, szőkéhez lehet sokszinű, stb. Engem a forma jobban érdekel mondjuk. Lehet, veszek egy próbafejet a fonásokat és kontyokat gyakorolni meg mintákat kísérletezni, mert ha hosszabb hajú lány jön vágatni nem akarom ilyenekkel feltartani. Csak éjjel nyomasztana, hogy egy (műanyag) női fej van valahol a lakásban.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.11.07., 23:14Idézet tőle: Artifical SkizoNekem marad akkor a paroxetin. 🙁 Illetve a frizurákhoz értek divat témakörben. 🙂
Tényleg, miért lett mostanság a barna a divat? H nehogy hülyének nézzék az emberjányát?
Idézet tőle: Artifical SkizoNekem marad akkor a paroxetin. 🙁 Illetve a frizurákhoz értek divat témakörben. 🙂
Tényleg, miért lett mostanság a barna a divat? H nehogy hülyének nézzék az emberjányát?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2019.11.06., 18:39😀
Alig várom h egyszer lássalak benneteket élőben. Ez vicces volt, Skizo.
Idézet tőle: Artifical SkizoJó szokott lenni, kívülről nézve normál társaság, csak nem fociról meg divatról beszélgetnek, hanem a buspiron és a cariprazin rivotrillal való együtt szedéséről, meg a paroxetin elvonási tüneteivel ijesztgetik egymást.
😀
Alig várom h egyszer lássalak benneteket élőben. Ez vicces volt, Skizo.
Idézet tőle: Artifical SkizoJó szokott lenni, kívülről nézve normál társaság, csak nem fociról meg divatról beszélgetnek, hanem a buspiron és a cariprazin rivotrillal való együtt szedéséről, meg a paroxetin elvonási tüneteivel ijesztgetik egymást.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.11.06., 18:33Jó szokott lenni, kívülről nézve normál társaság, csak nem fociról meg divatról beszélgetnek, hanem a buspiron és a cariprazin rivotrillal való együtt szedéséről, meg a paroxetin elvonási tüneteivel ijesztgetik egymást.
Jó szokott lenni, kívülről nézve normál társaság, csak nem fociról meg divatról beszélgetnek, hanem a buspiron és a cariprazin rivotrillal való együtt szedéséről, meg a paroxetin elvonási tüneteivel ijesztgetik egymást.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.11.06., 18:16kérsz kilépőtt
"megyek sorstársi összejövetelre"
ennyi
kérsz kilépőtt
"megyek sorstársi összejövetelre"
ennyi
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.10.31., 20:17Jaj ugyan, lesz még rá rengeteg alkalmad! 🙂 a lényeg hogy segítsenek neked a klinikán.
Jaj ugyan, lesz még rá rengeteg alkalmad! 🙂 a lényeg hogy segítsenek neked a klinikán.
Idézet tőle: rozsaszirom ekkor: 2019.10.31., 17:13Még soha nem voltam, de úgy elmennék. Csak épp kórházban leszek Szegeden. 🙁
Még soha nem voltam, de úgy elmennék. Csak épp kórházban leszek Szegeden. 🙁
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.31., 07:24Az Úr 2019. Esztendejének Évzáró Búrás Találkozója!
Közzétette: Krisztián Gácsi – 2019. október 27., vasárnap
Az Úr 2019. Esztendejének Évzáró Búrás Találkozója!
Közzétette: Krisztián Gácsi – 2019. október 27., vasárnap
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.31., 07:20https://www.facebook.com/Gacsi.Krisztian.ITgold/posts/2458681277696761
https://www.facebook.com/Gacsi.Krisztian.ITgold/posts/2458681277696761
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.27., 14:59ÉVZÁRÓ BÚRÁS TALI!
2019. november 16., szombat 17:00, Budapest, Akvárium Klub
https://www.facebook.com/events/2721312367890686/
ÉVZÁRÓ BÚRÁS TALI!
2019. november 16., szombat 17:00, Budapest, Akvárium Klub
https://www.facebook.com/events/2721312367890686/
Idézet tőle: Patandzsali ekkor: 2019.10.01., 11:31Sziasztok!
Ha nyugat magyarországi találkozóra lenne igény, akkor szervezek! (Szombathelyre gondoltam)
Kérem, akit érdekelni ilyen lehetőség az jelezze!
Sziasztok!
Ha nyugat magyarországi találkozóra lenne igény, akkor szervezek! (Szombathelyre gondoltam)
Kérem, akit érdekelni ilyen lehetőség az jelezze!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.15., 10:18csáóóóó crazy!!!! cuppantás!!!
csáóóóó crazy!!!! cuppantás!!!
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.09.10., 08:28Én is mondanám, hogy gyere, de én meg most nem megyek.
De attól még gyere! 🙂
Én is mondanám, hogy gyere, de én meg most nem megyek.
De attól még gyere! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.09.09., 18:17Kérek szépen személyre szóló meghívót benyújtani! Aki szeretné, hogy ott legyek, tegye fel a kezét!!!
Kérek szépen személyre szóló meghívót benyújtani! Aki szeretné, hogy ott legyek, tegye fel a kezét!!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.09., 17:18Itten leszünk 2019. szeptember 14.-én, szombaton, kora délutántól, hajnalig:
STIFLER BAR
Budapest, Erzsébet körút 19, Hungary
Aki jön ott lesz! 😉
Üdv,
K.
Itten leszünk 2019. szeptember 14.-én, szombaton, kora délutántól, hajnalig:
STIFLER BAR
Budapest, Erzsébet körút 19, Hungary
Aki jön ott lesz! 😉
Üdv,
K.