Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Személyes Találkozók Búrásoknak

Nem, csak ilyenkor az általános vacakul levésre még rájön a "mindenki engem néz" feeling.

Idézet tőle: Artifical Skizo

Hüm, hát, hajszárító által. Nem hagyott volna ilyen nyomot, de gondolom száraz volt a bőröm a kinti hideg miatt. Jó, nem a fél arcom, csak egy kis tenyérnyi rész és a fülcimpa alja, de így is elég izés.

Ja azt hittem valami komolyabb de szerencsére nem. 

3/4 12-ig én, ők még kicsit tovább 😀

Hüm, hát, hajszárító által. Nem hagyott volna ilyen nyomot, de gondolom száraz volt a bőröm a kinti hideg miatt. Jó, nem a fél arcom, csak egy kis tenyérnyi rész és a fülcimpa alja, de így is elég izés.

Jaj hol égtél le ilyenkor?

De hamar lelépett 4, maradtatok 3man fél10 körül.

Ja, Tibi volt. Igen. sztem is 7 az az 5.

Mikor Krisz beszervezte, aztán nem jött el.

Te, Crazy, Macskusz, Kcs + barátnője, Tibi (?), én.

Ja, ez hét.

Hol? Mikor 5-en?

Rám most ne legyél kíváncsi, a fél arom le van égve meg a fülcimpám a bal oldalon, de a többiek érdekes emberek. 🙂

Eddig 8-10 ember körül volt a max létszám, de múltkor pl. 5en voltunk.

Engem lehet hogy érdekel. Pesten lakom. Vagyis nagyon kívácsi vagyok rátok. 🙂 Az más kérdés hogy el merek e menni. Hányan lesztek ott?

Találkozunk Szombat Este!

Közzétette: BÚRA Alapítvány – 2019. november 14., csütörtök

A divat irracionális, járvány módra szokott terjedni a nők köreiben. 🙂

Nem jobb a műanyag (már fonni meg kontyolni). A fonást vágás előtt eszközölném, nem utólag. 😀

De szőkés nő barnára festette! Abban semmi naturalizmus meg környezetkímélés... 
Nekem mint laikusnak egy nőnél a haj minősége-mennyisége az elsődleges. Na, jó, aki ősz, fesse, mert 10-20 évet öregít az ősz.

A műanyag jobb, mint a levágott... angry

Általánosan nem tudom, ha természetes akkor lusták festeni meg beparáztatták őket hogy a kemikália beléjük megy és meghalnak, esetleg "legyél naturális" ideológia. Egyénileg meg majdnem mindegy a hajszín, de hozzá kell öltözni felül (kabát, ing, pulcsi), hogy érvényesüljön. Vöröshöz zöld vagy fekete, feketéhez piros vagy sárga, barnához valamilyen kék, szőkéhez lehet sokszinű, stb. Engem a forma jobban érdekel mondjuk. Lehet, veszek egy próbafejet a fonásokat és kontyokat gyakorolni meg mintákat kísérletezni, mert ha hosszabb hajú lány jön vágatni nem akarom ilyenekkel feltartani. Csak éjjel nyomasztana, hogy egy (műanyag) női fej van valahol a lakásban.

Nekem marad akkor a paroxetin. 🙁 Illetve a frizurákhoz értek divat témakörben. 🙂

Tényleg, miért lett mostanság a barna a divat? H nehogy hülyének nézzék az emberjányát?

Drága jó Paroxetin... A Vörös Sárkány azonnal lecserélte egy cart se érő SNRI-re.

Nekem marad akkor a paroxetin. 🙁 Illetve a frizurákhoz értek divat témakörben. 🙂

Én meg a fociról...

Én a divatról is szívesen beszélgetek. laugh

Röviden: nem ordít rólunk, hogy csak adaptációs szabadságon vagyunk az idegelméről.

Vicces, vicces, de igaz!

😀 

Alig várom h egyszer lássalak benneteket élőben. Ez vicces volt, Skizo.

Jó szokott lenni, kívülről nézve normál társaság, csak nem fociról meg divatról beszélgetnek, hanem a buspiron és a cariprazin rivotrillal való együtt szedéséről, meg a paroxetin elvonási tüneteivel ijesztgetik egymást.

Jó szokott lenni, kívülről nézve normál társaság, csak nem fociról meg divatról beszélgetnek, hanem a buspiron és a cariprazin rivotrillal való együtt szedéséről, meg a paroxetin elvonási tüneteivel ijesztgetik egymást.

kérsz kilépőtt

"megyek sorstársi összejövetelre"

ennyi

devil

Jaj ugyan, lesz még rá rengeteg alkalmad! 🙂 a lényeg hogy segítsenek neked a klinikán.

Még soha nem voltam, de úgy elmennék. Csak épp kórházban leszek Szegeden. 🙁

Az Úr 2019. Esztendejének Évzáró Búrás Találkozója!

Közzétette: Krisztián Gácsi – 2019. október 27., vasárnap

https://www.facebook.com/Gacsi.Krisztian.ITgold/posts/2458681277696761

ÉVZÁRÓ BÚRÁS TALI!

2019. november 16., szombat 17:00, Budapest, Akvárium Klub

https://www.facebook.com/events/2721312367890686/

Sziasztok!

Ha nyugat magyarországi találkozóra lenne igény, akkor szervezek! (Szombathelyre gondoltam)

Kérem, akit érdekelni ilyen lehetőség az jelezze!

sziaaaa 😀

csáóóóó crazy!!!! cuppantás!!! wink

angel

Dzsézusz, mennem kell készülődni!

A humor angyalai legyenek ott Veletek! 😉

lehet én is elnézek, csak nem maradok sokáig.

Énisénisénis!

Én megyek de nem hajnalig. 🙂 Szerintem 8-9 körülig tudok maradni.

No, akkó ki gyün??? Tessék bejelentkezni! Te is, fiam/lányom, ott!

Én is mondanám, hogy gyere, de én meg most nem megyek.

De attól még gyere! 🙂

Én szeretném hogy Chloe ott legyen a búra-talin,igen 😉

Kérek szépen személyre szóló meghívót benyújtani! Aki szeretné, hogy ott legyek, tegye fel a kezét!!!

Mit szeretsz ezeken a hodályokon? Lehetne lovardába is menni.

Itten leszünk 2019. szeptember 14.-én, szombaton, kora délutántól, hajnalig:

STIFLER BAR

Budapest, Erzsébet körút 19, Hungary

Aki jön ott lesz! 😉

Üdv,

K.

Jó,akkor elnézést kérünk! (Bájos vigyorral)

Többen is vagyunk... 

Valami olyasmi...bocsánat ,megint eltérítem a fő témát:/

Juj, offolunk...