Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.01.13., 10:13Idézet tőle: KleóHát, nekem egy busszal kell csak menni, ha másnak is jó... Cigizés előtte az utzán?
Miért csak előtte? Utána már nem is kell?
Idézet tőle: KleóHát, nekem egy busszal kell csak menni, ha másnak is jó... Cigizés előtte az utzán?
Miért csak előtte? Utána már nem is kell?
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 22:25Igen, a bejárat előtt lehet cigizni.
Igen, a bejárat előtt lehet cigizni.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 22:24https://arenacornercsehsorozo.com/
Itt van itallap is és képek a helyről. Nyugis (addig amíg a haverokkal be nem ülünk 😀 )
https://arenacornercsehsorozo.com/
Itt van itallap is és képek a helyről. Nyugis (addig amíg a haverokkal be nem ülünk 😀 )
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 22:16Van Primator üveges, illetve csapon minden féle staropramen és üveges kiszerelésben is. De szerintem még más is lehet. 🙂
Van Primator üveges, illetve csapon minden féle staropramen és üveges kiszerelésben is. De szerintem még más is lehet. 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 21:50Arena Corner cseh étterem/söröző Budán, gyalog 2 percre a Móricz Zsigmond körtértől, ami elég nagy csomópont (metro, villamos, busz), így könnyen megközelíthető. 10 fő felett ingyen különtermet adnak, korrekt árak is vannak. Ha ennyi ember összejönne akkor szívesen intézem, jóban vagyok a tulajjal. (Csak egy ötlet.)
Arena Corner cseh étterem/söröző Budán, gyalog 2 percre a Móricz Zsigmond körtértől, ami elég nagy csomópont (metro, villamos, busz), így könnyen megközelíthető. 10 fő felett ingyen különtermet adnak, korrekt árak is vannak. Ha ennyi ember összejönne akkor szívesen intézem, jóban vagyok a tulajjal. (Csak egy ötlet.)
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2022.01.06., 08:37Ha jól emlékszem, legtöbbünknek nem jó a most hétvége, de a következő pár hétben szeretnénk. De hát lehet több is : )
Igen, a többiek felhoztak egy nyugisabb kávézót. Vagy ha jó idő lesz, akár kinn. Vagy kezdeni kávézóban, aztán aki vidéki, hazautazik, többiek meg ihatnak hajnalig.
Ha jól emlékszem, legtöbbünknek nem jó a most hétvége, de a következő pár hétben szeretnénk. De hát lehet több is : )
Igen, a többiek felhoztak egy nyugisabb kávézót. Vagy ha jó idő lesz, akár kinn. Vagy kezdeni kávézóban, aztán aki vidéki, hazautazik, többiek meg ihatnak hajnalig.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.06., 07:29Má' bocs' én nem vagyok se agorás, se pánikos, se klausztrofób, de az a West End egy bátorságpróba pszi-betegeknek...
Má' bocs' én nem vagyok se agorás, se pánikos, se klausztrofób, de az a West End egy bátorságpróba pszi-betegeknek...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.06., 03:32Elég hirtelen időpont, főleg akik vidékről jönnének. Meg kabátot akartam vásárolni, de az ráér.
Alul a Westendben sokan vannak az étkezőknél, meg nem tudom, hogy lehet összetolni asztalokat, ha többen lennénk, mint 5-6 ember, meg hol lehet ott piát szerezni ha valaki akar azt inni.
Ahol múltkor voltunk valamikor nyáron az jó volt, ilyen hosszú asztal volt meg ki is lehetett menni cigizni a cigizősöknek.
Vagy az Akvárium, oda a rendezvényekre kell védettségi, de a bár részhez beülni talán nem.
Elég hirtelen időpont, főleg akik vidékről jönnének. Meg kabátot akartam vásárolni, de az ráér.
Alul a Westendben sokan vannak az étkezőknél, meg nem tudom, hogy lehet összetolni asztalokat, ha többen lennénk, mint 5-6 ember, meg hol lehet ott piát szerezni ha valaki akar azt inni.
Ahol múltkor voltunk valamikor nyáron az jó volt, ilyen hosszú asztal volt meg ki is lehetett menni cigizni a cigizősöknek.
Vagy az Akvárium, oda a rendezvényekre kell védettségi, de a bár részhez beülni talán nem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.05., 20:49Idézet tőle: Amaterasu Galaxywestend
kaja szint
január 7 péntek
17 óra
Jan. 7.??? Az már a nyakunkon van... A WE-ben nem lehet sehol cigizni. 🙁
Idézet tőle: Amaterasu Galaxywestend
kaja szint
január 7 péntek
17 óra
Jan. 7.??? Az már a nyakunkon van... A WE-ben nem lehet sehol cigizni. 🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.05., 20:47Kb. mikor akarnátok? Nagyon mostanában?
Meg figyelembe kell venni a helyszínt illetően az agorások max. távolságmegtevési bírását...
Kb. mikor akarnátok? Nagyon mostanában?
Meg figyelembe kell venni a helyszínt illetően az agorások max. távolságmegtevési bírását...
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.05., 20:45csak egy terv
ha valakinek van jobb ötlete írja bátran
csak egy terv
ha valakinek van jobb ötlete írja bátran
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.05., 20:45westend
kaja szint
január 7 péntek
17 óra
westend
kaja szint
január 7 péntek
17 óra
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.01.05., 19:08Nekem, akkor jó amikor a többieknek is:)
Nekem, akkor jó amikor a többieknek is:)
Idézet tőle: tnelis ekkor: 2022.01.05., 18:51Sziasztok!
Én kaptam a megtisztelő feladatot hogy a Búra Chat Közössége nevében kezdeményezzek személyes találkozót.
Budapesten lenne, valamelyik hétvégén. Én nem ismerek ott kb semmit, a Nyugatinál le tudok szállni, elvileg lesz aki elnavigál (azért szívesen veszek bármi segítséget). Én úgy tudok menni, hogyha még valami kései vonattal vissza tudok utazni Szegedre. Ha valakinek van lehetősége bővebben megszervezni, hajrá 🙂
Sziasztok!
Én kaptam a megtisztelő feladatot hogy a Búra Chat Közössége nevében kezdeményezzek személyes találkozót.
Budapesten lenne, valamelyik hétvégén. Én nem ismerek ott kb semmit, a Nyugatinál le tudok szállni, elvileg lesz aki elnavigál (azért szívesen veszek bármi segítséget). Én úgy tudok menni, hogyha még valami kései vonattal vissza tudok utazni Szegedre. Ha valakinek van lehetősége bővebben megszervezni, hajrá 🙂
Idézet tőle: Smallville ekkor: 2021.11.21., 18:43Sziasztok! 🙂
Pont eszembe jutott hogy eddig még nem találkoztam rajtam kívűl más depressziós emberekkel.
Szóval én úgy terveztem hogy jövőre lehetne összehozni egy "Burás" találkozott.
Én Abádszalóki vagyok de ha kell tudom utazni, van pattent bluetooth hangszóróm is így nyitott téri találkozáshoz is tudok zenét szolgáltatni.Talán jövőre elmennék egy ilyen találkozora, gondolom itt az emberek nagy része Budapesti stb.
Hát akit érdekel ilyesmi az írjon nyugodtan.Bár találkozon azért nagy része másnak nem ártó embereket kéne összehozni.
Én jó hangulat ember vagyok, fel tudom dobni a társaságot hülyeségekkel.
Úgy gondolom úgy is így is eltelik az idő, legalább néha lehetne emlékezetes partikat szervezni.
🙂
Akit érdekel írjon prívátba is, akkár.
Sziasztok! 🙂
Pont eszembe jutott hogy eddig még nem találkoztam rajtam kívűl más depressziós emberekkel.
Szóval én úgy terveztem hogy jövőre lehetne összehozni egy "Burás" találkozott.
Én Abádszalóki vagyok de ha kell tudom utazni, van pattent bluetooth hangszóróm is így nyitott téri találkozáshoz is tudok zenét szolgáltatni.
Talán jövőre elmennék egy ilyen találkozora, gondolom itt az emberek nagy része Budapesti stb.
Hát akit érdekel ilyesmi az írjon nyugodtan.
Bár találkozon azért nagy része másnak nem ártó embereket kéne összehozni.
Én jó hangulat ember vagyok, fel tudom dobni a társaságot hülyeségekkel.
Úgy gondolom úgy is így is eltelik az idő, legalább néha lehetne emlékezetes partikat szervezni.
🙂
Akit érdekel írjon prívátba is, akkár.
Idézet tőle: Propofolboy ekkor: 2021.10.17., 12:55hello hol a gyógyszer topik ? Nem jelenik meg a listában.
hello hol a gyógyszer topik ? Nem jelenik meg a listában.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.10.17., 12:39megvót
jóvót
az ötvenediken mégnagyobbat fog szólni!
XD
megvót
jóvót
az ötvenediken mégnagyobbat fog szólni!
XD
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.10.15., 23:34[16.10.21] ITgold {#Projekt45+
[16.10.21] ITgold {#Projekt45+
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 23:27Tali: VASÁRNAP ÉJJEL !!! KOBUCI KERT !!! Juhúúú !!!
Tali: VASÁRNAP ÉJJEL !!! KOBUCI KERT !!! Juhúúú !!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 23:23A Korai Öröm egy magyar zenekar. Műfaji besorolása nehéz: a zenekar szerint világzene, de gyakran sorolják a pszichedelikus és a progresszív rock kategóriákba. Idézet: "ambient, városi népzene, pszichedelikus etno, a kilencvenes évek folyamatzenéje, akciózene. A Korai Öröm sok nép és sok galaxis hangjait ötvözi össze zenéjében."
A Korai Öröm egy magyar zenekar. Műfaji besorolása nehéz: a zenekar szerint világzene, de gyakran sorolják a pszichedelikus és a progresszív rock kategóriákba. Idézet: "ambient, városi népzene, pszichedelikus etno, a kilencvenes évek folyamatzenéje, akciózene. A Korai Öröm sok nép és sok galaxis hangjait ötvözi össze zenéjében."
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 21:41IDŐPONT: 2021. augusztus 1., vasárnap, 20:00
HELYSZÍN: KOBUCI KERT, Budapest, 1033, III. Kerület, Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvar
PROGRAM: Korai Öröm koncert
IDŐPONT: 2021. augusztus 1., vasárnap, 20:00
HELYSZÍN: KOBUCI KERT, Budapest, 1033, III. Kerület, Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvar
PROGRAM: Korai Öröm koncert
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2021.07.26., 19:34A csillagvizsgálós az most hétvégén lesz,szombat vasárnap.
A csillagvizsgálós az most hétvégén lesz,szombat vasárnap.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 18:05https://kobuci.hu/programok/anima_sound_system_roma_buli_gipsy_sound_clash_20_1010
Íme megegy lehetőseg
3500 HUF per koponya
https://kobuci.hu/programok/anima_sound_system_roma_buli_gipsy_sound_clash_20_1010
Íme megegy lehetőseg
3500 HUF per koponya
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2021.07.26., 17:23Lehet baromság,de talán valakit érdekel.Most hirtelen ez...
Holdfényes Hendrick's Piknik Július utolsó hétvégéjén nemcsak az asztronómia misztikus világába nyerhetünk betekintést a Svábhegyi Csillagvizsgálónál, de egy egyedülálló, vezetett csillagnézésen is részt vehetünk, amelyen speciális távcsövekkel pásztázhatjuk végig az eget, sőt, okostelefonnal még saját, varázslatos holdfotókat is készíthetünk. A misztikus programokat egy különleges piknik kíséri, és a Hold ihlette, virágos-fűszeres ízvilágú Hendrick’s Lunar Gin kóstolója. https://welovebudapest.com/programok
Lehet baromság,de talán valakit érdekel.Most hirtelen ez...
Holdfényes Hendrick's Piknik Július utolsó hétvégéjén nemcsak az asztronómia misztikus világába nyerhetünk betekintést a Svábhegyi Csillagvizsgálónál, de egy egyedülálló, vezetett csillagnézésen is részt vehetünk, amelyen speciális távcsövekkel pásztázhatjuk végig az eget, sőt, okostelefonnal még saját, varázslatos holdfotókat is készíthetünk. A misztikus programokat egy különleges piknik kíséri, és a Hold ihlette, virágos-fűszeres ízvilágú Hendrick’s Lunar Gin kóstolója. https://welovebudapest.com/programok
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.07.26., 12:54Idézet tőle: Amaterasu GalaxyÓRIÁSI KÁOSZ lehet ott most!!!
Van, de a körúton nem annyira, mint pl. Gong...
Idézet tőle: Amaterasu GalaxyÓRIÁSI KÁOSZ lehet ott most!!!
Van, de a körúton nem annyira, mint pl. Gong...
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 11:42További ötleteket is írjatok zsönefíív!!!!
További ötleteket is írjatok zsönefíív!!!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 11:41ÓRIÁSI KÁOSZ lehet ott most!!!
ÓRIÁSI KÁOSZ lehet ott most!!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.26., 11:40Most újítják fel legjobb tudomásom szerint ...
Most újítják fel legjobb tudomásom szerint ...
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.25., 16:47Búratalit szervezek!
Írjatok ötleteket ezzel kapcsolatban!
Ki jönne és hol legyen?
Várjuk a hozzászólásokat!
Búratalit szervezek!
Írjatok ötleteket ezzel kapcsolatban!
Ki jönne és hol legyen?
Várjuk a hozzászólásokat!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.07.18., 08:26Tegnap kétszemélyes buli volt. Harántimpulzusból letámadtam Roxyt, és belement 🙂
Nagyon rég találkoztunk, és jó volt látni.
Nekem sem volt rossz a kimozdulás, még ha nem is lakunk közel.
Még "erdei" sétánk is volt.
Tegnap kétszemélyes buli volt. Harántimpulzusból letámadtam Roxyt, és belement 🙂
Nagyon rég találkoztunk, és jó volt látni.
Nekem sem volt rossz a kimozdulás, még ha nem is lakunk közel.
Még "erdei" sétánk is volt.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2021.07.15., 14:46kocsikázzzunk a városban XD XD XD
kocsikázzzunk a városban XD XD XD