Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.30., 10:10Sziasztok! Jó volt, pusza mindenkinek!
Nekem kicsit húsvétiasan, csak a fele Kriszé.
Zöld erdőben jártam / berúgtam és hánytam/ el akartam dőni / nesze bazd meg kőni!
Sziasztok! Jó volt, pusza mindenkinek!
Nekem kicsit húsvétiasan, csak a fele Kriszé.
Zöld erdőben jártam / berúgtam és hánytam/ el akartam dőni / nesze bazd meg kőni!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.30., 09:22Az erdő takar... 😀
Az erdő takar... 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.30., 09:12Idézet tőle: Kriszcsillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmi 😉
Ez mit takar? 😀
Idézet tőle: Kriszcsillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmi 😉
Ez mit takar? 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.30., 09:07Én is nagyon jól éreztem magam! Köszönöm mindenkinek! 🙂
Én is nagyon jól éreztem magam! Köszönöm mindenkinek! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.30., 02:30nagyon jól érzem magam most!
köszönöm szépen nektek mindent!
sok puszi a csajoknak!
pacsi a srácoknak!
itt egy kis dalocska:
Katie Melua - Wonderful Life
nagyon jól érzem magam most!
köszönöm szépen nektek mindent!
sok puszi a csajoknak!
pacsi a srácoknak!
itt egy kis dalocska:
Katie Melua - Wonderful Life
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.30., 02:07máskor is csapassunk ilyet! 😉
máskor is csapassunk ilyet! 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.30., 02:05sőőőőőőőőőőőőőőőőőt
most értem haza ...........
szuper jó volt skacok!
csillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmi 😉
sőőőőőőőőőőőőőőőőőt
most értem haza ...........
szuper jó volt skacok!
csillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmi 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.29., 16:57Öten hatan vagyunk gyertek
Öten hatan vagyunk gyertek
Idézet tőle: 4dim ekkor: 2022.01.25., 10:27
Köszönöm!
Idézet tőle: John DoeGong Café 2 presszó
1073 Budapest, Erzsébet körút 21.
JANUÁR 29-én szombaton 17 órától
Köszönöm!
Idézet tőle: John DoeGong Café 2 presszó
1073 Budapest, Erzsébet körút 21.
JANUÁR 29-én szombaton 17 órától
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.23., 16:564 Dim és Petr!
Várunk titeket!
4 Dim és Petr!
Várunk titeket!
Idézet tőle: Petr ekkor: 2022.01.22., 17:23Sziasztok!
Én új vagyok itt. Paranoid skizofréniás vagyok. Szívesen ismerkednék hasonló sorstársakkal. Itt lehetőség van rá, remélem.
Sziasztok!
Én új vagyok itt. Paranoid skizofréniás vagyok. Szívesen ismerkednék hasonló sorstársakkal. Itt lehetőség van rá, remélem.
Idézet tőle: 4dim ekkor: 2022.01.22., 15:20Én ott leszek, ha valami extra akármi meg nem akadályoz ebben.
Egy info: Nem vagyok beoltva.
Tudható kik jönnének?
Kérhetném a helyszínt és időpontot nem oda mutató linken, hanem kiírva betűvel ide?
Nincs mindig zsebemben az internet.
Előre is köszönöm.
A nulla km kőnél lakom.
Én ott leszek, ha valami extra akármi meg nem akadályoz ebben.
Egy info: Nem vagyok beoltva.
Tudható kik jönnének?
Kérhetném a helyszínt és időpontot nem oda mutató linken, hanem kiírva betűvel ide?
Nincs mindig zsebemben az internet.
Előre is köszönöm.
A nulla km kőnél lakom.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.21., 19:52csillagom! nekem van darum is! sőőőt ez olyan varázspálca daru instant járóképessé is tesz XD XD XD
csak szóljál !!!! és ott vagyok !!!! <3 <3 <3
csillagom! nekem van darum is! sőőőt ez olyan varázspálca daru instant járóképessé is tesz XD XD XD
csak szóljál !!!! és ott vagyok !!!! <3 <3 <3
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.21., 19:32Én nem vagyok beoltva, a békemenet közeledtével úgyis elmúlik varázslatosan a járvány mint mindig.
Én nem vagyok beoltva, a békemenet közeledtével úgyis elmúlik varázslatosan a járvány mint mindig.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.21., 18:21Daruja is van a taxinak? Kiemelni az ágyból? Ja, utcaképessé is kell válnom.
Daruja is van a taxinak? Kiemelni az ágyból? Ja, utcaképessé is kell válnom.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.21., 17:34Engem érdekel. Szervi/testi, lehet, hogy fertőzök és nem akarok veszedelmet hozni másra jellegű akadálya elmúlott.
Depresszió miatt nem akar vinni sehova a lábam.
Engem érdekel. Szervi/testi, lehet, hogy fertőzök és nem akarok veszedelmet hozni másra jellegű akadálya elmúlott.
Depresszió miatt nem akar vinni sehova a lábam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.21., 17:21No, akkor egy kis előzetes felmérés. Kiket érdekel? (H hogyan jön össze, az más kérdés.) Nem szeretnék 1edül üldögélni 2-3x annyiért piázgatva, mint otthon...
No, akkor egy kis előzetes felmérés. Kiket érdekel? (H hogyan jön össze, az más kérdés.) Nem szeretnék 1edül üldögélni 2-3x annyiért piázgatva, mint otthon...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.20., 09:28Az a baj, hogy össze-vissza beszélnek, most reggel a hírekben azt mondták, hogy a jövő héten jön a tetőzés.
Az a baj, hogy össze-vissza beszélnek, most reggel a hírekben azt mondták, hogy a jövő héten jön a tetőzés.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.20., 09:27az omikron-variánsra az alábbi tünetek jelemzők:
- hátfájás,
- derékfájás,
- torokfájdalom,
- krákogás,
- enyhe köhögés,
- izomfájdalom.
a deréktáji fájdalmakat nehéz megmagyarázni, de nagyon sok embernél egy egyszerű, lumbágószerű derékfájdalom az első tünete az omikron-fertőzésnek
az omikron-variánsra az alábbi tünetek jelemzők:
- hátfájás,
- derékfájás,
- torokfájdalom,
- krákogás,
- enyhe köhögés,
- izomfájdalom.
a deréktáji fájdalmakat nehéz megmagyarázni, de nagyon sok embernél egy egyszerű, lumbágószerű derékfájdalom az első tünete az omikron-fertőzésnek
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.20., 09:24amúgy csak mellékesen megjegyezném a hírekben olvasom
Jön az omikron-robbanás, kerülni kell a zárt helyeket ...
A következő hónapban tetőzik a koronavírus-világjárvány ötödik hulláma ...
amúgy csak mellékesen megjegyezném a hírekben olvasom
Jön az omikron-robbanás, kerülni kell a zárt helyeket ...
A következő hónapban tetőzik a koronavírus-világjárvány ötödik hulláma ...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.20., 09:09Jó szórakozást nektek, sajna mostanra kiderült, hogy nem tudok menni.
Jó szórakozást nektek, sajna mostanra kiderült, hogy nem tudok menni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.17., 17:05Akkor még 1x: TALI JANUÁR 29-én szombaton 17 órától itt: https://www.facebook.com/GongCafe2presszo
MINDENKIT szeretettel várunk!!!
Akkor még 1x: TALI JANUÁR 29-én szombaton 17 órától itt: https://www.facebook.com/GongCafe2presszo
MINDENKIT szeretettel várunk!!!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.15., 12:59Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: KleóHát, nekem egy busszal kell csak menni, ha másnak is jó... Cigizés előtte az utzán?
Miért csak előtte? Utána már nem is kell?
Közben is kell.
Idézet tőle: Roxy.Idézet tőle: KleóHát, nekem egy busszal kell csak menni, ha másnak is jó... Cigizés előtte az utzán?
Miért csak előtte? Utána már nem is kell?
Közben is kell.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.15., 11:3629én suli van nekem. Ha utána még élek akkor jövök. 🙂
29én suli van nekem. Ha utána még élek akkor jövök. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.15., 11:28Drága Terence Úr, köszönöm a kiigazítást! 29-e SZOMBAT pontosan.
Mé' nem? A sorsolás rég megvan!
Drága Terence Úr, köszönöm a kiigazítást! 29-e SZOMBAT pontosan.
Mé' nem? A sorsolás rég megvan!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.15., 11:19Elnézést kérek hölgyem, de a 28 az péntek. 😀 Ennyire nem látok előre, így részemről 50%ra mondom a részvételt.
Elnézést kérek hölgyem, de a 28 az péntek. 😀 Ennyire nem látok előre, így részemről 50%ra mondom a részvételt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.14., 23:08Nekem ok, ha elfogadható állapitban leszek.
Nekem ok, ha elfogadható állapitban leszek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.14., 21:41Na. Ha-jó mindenkinek. Jan. 28., szombat, ott, amit John Doe írt (Blaha közelében) úgy du. 5-től.
válaszokat kérelek!
Na. Ha-jó mindenkinek. Jan. 28., szombat, ott, amit John Doe írt (Blaha közelében) úgy du. 5-től.
válaszokat kérelek!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.14., 12:48Van konkrét időpont?
Nekem lelki és szervi állapot függő, hogy tudok-e menni.
Van konkrét időpont?
Nekem lelki és szervi állapot függő, hogy tudok-e menni.