Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.28., 19:48főleg ne egy lelki támasz oldalon publikáld már a gyógyszer + alkohol kombódat ....
főleg ne egy lelki támasz oldalon publikáld már a gyógyszer + alkohol kombódat ....
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.07.28., 19:33Csukd be a szemed! 😉 Amúgy ha eszem, sokkal kevesebbet bírok inni...
De tényleg nem kötelező sem enni, sem piálni... Jah, illik.
Csukd be a szemed! 😉 Amúgy ha eszem, sokkal kevesebbet bírok inni...
De tényleg nem kötelező sem enni, sem piálni... Jah, illik.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.28., 19:06nem szeretnélek ott totál beszívva látni
nem szeretnélek ott totál beszívva látni
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.28., 19:06nem csak az autó miatt
nem csak az autó miatt
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.28., 18:20különben nem megyek
különben nem megyek
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.28., 18:20és ásványvíz + üdítő lesz
és ásványvíz + üdítő lesz
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.28., 18:20étterembe megyünk
egy társaság leszünk
illene mindenkinek étkezni
étterembe megyünk
egy társaság leszünk
illene mindenkinek étkezni
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.07.26., 20:48Két nappal előtte??? Hát még lábat mosni sincs idő! Meg az a rengeteg szúnyog, brrr. Maxi burgert elküldhetitek, levideózom, h megzabálom! 😉
Szerk.: Ez ugye Leninváros?
Két nappal előtte??? Hát még lábat mosni sincs idő! Meg az a rengeteg szúnyog, brrr. Maxi burgert elküldhetitek, levideózom, h megzabálom! 😉
Szerk.: Ez ugye Leninváros?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.26., 19:50Figyelem! Előjáték!
Időpont: 2022. július 28., csütörtök, késő délután
Helyszín: Gorilla Burger - Tiszaújváros
Feladat: GIGA BURGER ELFOGYASZTÁS! ( MINIMUM 1 ADAG / FŐ XD )
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Figyelem! Előjáték!
Időpont: 2022. július 28., csütörtök, késő délután
Helyszín: Gorilla Burger - Tiszaújváros
Feladat: GIGA BURGER ELFOGYASZTÁS! ( MINIMUM 1 ADAG / FŐ XD )
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.20., 15:28Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Borostyán16h.Nekem 4dim és Breath Love Trust jelezte, hogy jönnének.
John még hisztizik két kört...gondolom 😀
Majd jó távol ülök tőled, akkor nem kell elviselned a hisztit, és leönteni sem tucc. 😛
Próba
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Borostyán16h.Nekem 4dim és Breath Love Trust jelezte, hogy jönnének.
Majd jó távol ülök tőled, akkor nem kell elviselned a hisztit, és leönteni sem tucc. 😛
Próba
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.20., 12:02Idézet tőle: Borostyán16h.Nekem 4dim és Breath Love Trust jelezte, hogy jönnének.
Idézet tőle: Borostyán16h.Nekem 4dim és Breath Love Trust jelezte, hogy jönnének.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.07.19., 20:23Fontolóra veszem.
Fontolóra veszem.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.19., 17:12téháiksz Krisz
téháiksz Krisz
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 15:39tehát 10 ig jelezzétek hogy 11 ig leadjam hogy 22 ben 08 hóban 13 án 14 fő lesz 16 órakor a bihari 17 ben
tehát 10 ig jelezzétek hogy 11 ig leadjam hogy 22 ben 08 hóban 13 án 14 fő lesz 16 órakor a bihari 17 ben
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 15:34Asztal a nevemre van foglalva.
Majd 11-én jelzem az étterem felé hogy "BÚRÁS TALÁLKOZÓ"
Így akik érkeznek hivatkozhatnak rám is ill hogy a búrás találkozóra jöttek.
Ötlet: Hozzatok valami bohókás outfit kiegészítőt!
16 órakor kezdünk
Éjfél körül zár a hely.
Asztal a nevemre van foglalva.
Majd 11-én jelzem az étterem felé hogy "BÚRÁS TALÁLKOZÓ"
Így akik érkeznek hivatkozhatnak rám is ill hogy a búrás találkozóra jöttek.
Ötlet: Hozzatok valami bohókás outfit kiegészítőt!
16 órakor kezdünk
Éjfél körül zár a hely.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 15:28A 2022-ES NYÁRI TALÁLKOZÓ PONTOS IDŐPONTJA:
2022. AUGUSZTUS 13. SZOMBAT 16 ÓRA
A 2022-ES NYÁRI TALÁLKOZÓ PONTOS IDŐPONTJA:
2022. AUGUSZTUS 13. SZOMBAT 16 ÓRA
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 15:25Bővebb információk a '22-es Nyári Búrás Tali helyszínéről:
Szlovák Söröző és Étterem
Pontos cím: 1055 Budapest, Bihari János utca 17.
Tájékoztató árak (Ét- ill. itallap): https://szlovaksorozo.hu/etlap.html
Bővebb információk a '22-es Nyári Búrás Tali helyszínéről:
Szlovák Söröző és Étterem
Pontos cím: 1055 Budapest, Bihari János utca 17.
Tájékoztató árak (Ét- ill. itallap): https://szlovaksorozo.hu/etlap.html
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 15:212022. NYÁRI BÚRÁS TALÁLKOZÓ, BUDAPEST
Jelen pillanatban a résztvevők listája, akik valamilyen formában jelezték, hogy esetleg jönnének:
- Borostyán
- Breath Love Trust
- 4dim
- John Doe
- Eszter
- Kiscsillag
- Linda
- Aniko
- Kleó
- Krisz
- PillaPillangó
- QuaBlock
- Barbi48
- Bazsy
Kérem a tisztelt résztvevőket, hogy legkésőbb 2022. augusztus 10., éjfélig jelezzék felém részvételi szándékukat, illetve itt a topikban, ugyanis jelenleg rendelkezünk 14 főre asztalfoglalással. Ha van új jelentkező, aki esetleg nem szerepel a listán, nyugodtan írja be a fórumba, a résztvevők listája 10-én kerül lezárásra és jeleznem kell az étterembe a pontos létszámot legkésőbb 11-én!
2022. NYÁRI BÚRÁS TALÁLKOZÓ, BUDAPEST
Jelen pillanatban a résztvevők listája, akik valamilyen formában jelezték, hogy esetleg jönnének:
- Borostyán
- Breath Love Trust
- 4dim
- John Doe
- Eszter
- Kiscsillag
- Linda
- Aniko
- Kleó
- Krisz
- PillaPillangó
- QuaBlock
- Barbi48
- Bazsy
Kérem a tisztelt résztvevőket, hogy legkésőbb 2022. augusztus 10., éjfélig jelezzék felém részvételi szándékukat, illetve itt a topikban, ugyanis jelenleg rendelkezünk 14 főre asztalfoglalással. Ha van új jelentkező, aki esetleg nem szerepel a listán, nyugodtan írja be a fórumba, a résztvevők listája 10-én kerül lezárásra és jeleznem kell az étterembe a pontos létszámot legkésőbb 11-én!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.19., 13:3316h.Nekem 4dim és Breath Love Trust jelezte, hogy jönnének.
16h.Nekem 4dim és Breath Love Trust jelezte, hogy jönnének.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 12:34Idézet tőle: BorostyánTermészetesen bárki eljöhet.Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat:)
Gyertek csak;)
jól szóltál
Idézet tőle: BorostyánTermészetesen bárki eljöhet.Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat:)
Gyertek csak;)
jól szóltál
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 12:32kleó mámmá ezt nézte ki
https://szlovaksorozo.hu/
1055 Budapest, Bihari János utca 17
kocsival vidékről könnyú: parkolás west end city center tetején XD
vidékről vonattal könnyú: nyugati pu közel!
budapestieknek könnyű! CITY CENTER!!!!!!!!!!!!! (nyugati városközpont)
kleó mámmá ezt nézte ki
1055 Budapest, Bihari János utca 17
kocsival vidékről könnyú: parkolás west end city center tetején XD
vidékről vonattal könnyú: nyugati pu közel!
budapestieknek könnyű! CITY CENTER!!!!!!!!!!!!! (nyugati városközpont)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.07.19., 12:19uszkve hány órakor? hány fő? ugyanis asztalt kellene foglalni!
uszkve hány órakor? hány fő? ugyanis asztalt kellene foglalni!
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.19., 08:01Augusztus 13 szombat.
Augusztus 13 szombat.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.17., 10:51A búratali kapcsán egy búrás ismerősömmel megbeszéltük, hogy összefutunk Augusztusban szóval mi mindenképpen jól elleszünk;)
A búratali kapcsán egy búrás ismerősömmel megbeszéltük, hogy összefutunk Augusztusban szóval mi mindenképpen jól elleszünk;)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.17., 06:11Idézet tőle: John DoeJa, múltkor is izéltél, hogy menjek, meg nincs még késő, aztán elmentem, mire haza akartál menni, hogy unod magad. Meg ne igyak, mert hülyeségeket beszélek. Asszem a mostanit kihagyom.
John,ezért is írtam,hogy "akinek van kedve" Vágod?És igen,a legutóbbi búratali az olyan volt amilyen (untam magam miután elmentek többen)de ettől függetlenül még jobb lehet a mostani.
Ha lesz kedved jössz hanem akkor meg maradj otthon,de nem kell a hiszti!
Idézet tőle: John DoeJa, múltkor is izéltél, hogy menjek, meg nincs még késő, aztán elmentem, mire haza akartál menni, hogy unod magad. Meg ne igyak, mert hülyeségeket beszélek. Asszem a mostanit kihagyom.
John,ezért is írtam,hogy "akinek van kedve" Vágod?És igen,a legutóbbi búratali az olyan volt amilyen (untam magam miután elmentek többen)de ettől függetlenül még jobb lehet a mostani.
Ha lesz kedved jössz hanem akkor meg maradj otthon,de nem kell a hiszti!
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2022.07.16., 23:11Jól hangzik, az könnyen megközelíthető.
Jól hangzik, az könnyen megközelíthető.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.07.16., 22:55Olyan jó kis helyet néztem ki a Nyugati közelében, bár még Krisz is húzodzkodik. Van lapított disznó is!
Olyan jó kis helyet néztem ki a Nyugati közelében, bár még Krisz is húzodzkodik. Van lapított disznó is!
Idézet tőle: PillaPillangó ekkor: 2022.07.16., 22:42Én is szívesen csatlakoznék, csak attól függ hol lesz.
Én is szívesen csatlakoznék, csak attól függ hol lesz.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.07.16., 21:51Ja, múltkor is izéltél, hogy menjek, meg nincs még késő, aztán elmentem, mire haza akartál menni, hogy unod magad. Meg ne igyak, mert hülyeségeket beszélek. Asszem a mostanit kihagyom.
Ja, múltkor is izéltél, hogy menjek, meg nincs még késő, aztán elmentem, mire haza akartál menni, hogy unod magad. Meg ne igyak, mert hülyeségeket beszélek. Asszem a mostanit kihagyom.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.16., 20:00Természetesen bárki eljöhet.Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat:)
Gyertek csak;)
Természetesen bárki eljöhet.Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat:)
Gyertek csak;)
Idézet tőle: quablock-nemtudom ekkor: 2022.07.16., 15:47Lehet megkozkáztatom én is.
Lehet megkozkáztatom én is.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.07.13., 15:16Augusztus elején ha valakinek van kedve akkor,dumáljunk közösen egy nagyot.
Legutóbbi alkalommal Kleó felvetetette, hogy jó lenne kajálós helyre menni.
Akinek van kedve és ötlete az írjon ide.
Augusztus elején ha valakinek van kedve akkor,dumáljunk közösen egy nagyot.
Legutóbbi alkalommal Kleó felvetetette, hogy jó lenne kajálós helyre menni.
Akinek van kedve és ötlete az írjon ide.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.05.08., 18:43Ládaszamará egy töltőtroll.
Kéretik törölni.
Ládaszamará egy töltőtroll.
Kéretik törölni.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.25., 14:09Idézet tőle: Gácsi KrisztiánNYAH, AKKOR JÖJJENEK A "KOMPROMITTÁLÓ" FOTÓK, VIDEÓK!!! XD XD XD
EGY SZÓ, MINT SZÁZ:
JÓ VOLT SKACOK!
KÖSZI!
Jó lett a sztárfotó XD
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánNYAH, AKKOR JÖJJENEK A "KOMPROMITTÁLÓ" FOTÓK, VIDEÓK!!! XD XD XD
EGY SZÓ, MINT SZÁZ:
JÓ VOLT SKACOK!
KÖSZI!
Jó lett a sztárfotó XD
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.25., 09:08NYAH, AKKOR JÖJJENEK A "KOMPROMITTÁLÓ" FOTÓK, VIDEÓK!!! XD XD XD
EGY SZÓ, MINT SZÁZ:
JÓ VOLT SKACOK!
KÖSZI!
NYAH, AKKOR JÖJJENEK A "KOMPROMITTÁLÓ" FOTÓK, VIDEÓK!!! XD XD XD
EGY SZÓ, MINT SZÁZ:
JÓ VOLT SKACOK!
KÖSZI!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.23., 14:46Idézet tőle: BorostyánNa majd,elmondom Kleó személyesen ;).
Na szép. Mutasd meg egyből a képeket meg a videókat is. 😛 😀
Idézet tőle: BorostyánNa majd,elmondom Kleó személyesen ;).
Na szép. Mutasd meg egyből a képeket meg a videókat is. 😛 😀
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.23., 14:11Na majd,elmondom Kleó személyesen ;).
Na majd,elmondom Kleó személyesen ;).