Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.23., 13:54Idézet tőle: KleóNa most akkor mindenki elmesél mindent szép részletesen, mert még mindig jobban jártok, mintha az én fantáziámra bíznátok.
Pontosan tudja, hogy szeretem a fasírtot, a marcipánt, az óriás bécsit és a drága-féle füstölt sprotnit.
Idézet tőle: KleóNa most akkor mindenki elmesél mindent szép részletesen, mert még mindig jobban jártok, mintha az én fantáziámra bíznátok.
Pontosan tudja, hogy szeretem a fasírtot, a marcipánt, az óriás bécsit és a drága-féle füstölt sprotnit.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.23., 09:26Nem tudom mit álmodtam meg a hajamat is elaludtam... tényleg, milyen nap is van? Azt sem tudom hol áll a fejem...van kávé?Kő kávé?
Nem tudom mit álmodtam meg a hajamat is elaludtam... tényleg, milyen nap is van? Azt sem tudom hol áll a fejem...van kávé?Kő kávé?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.04.23., 08:49Na osztottam szoroztam.. úgy terveztem hogy megyek, de az időjárásra és a labilis lelkiállapotomra való tekintettel inkább sztornó. Aki olyan azt inkább meglátogatom külön-külön ha vki igényli. Alkoholt meg most érzem, hogy nagyon nem lenne jó ötlet innom.
Minden résztvevőnek kellemes időtöltést 🙂
Na osztottam szoroztam.. úgy terveztem hogy megyek, de az időjárásra és a labilis lelkiállapotomra való tekintettel inkább sztornó. Aki olyan azt inkább meglátogatom külön-külön ha vki igényli. Alkoholt meg most érzem, hogy nagyon nem lenne jó ötlet innom.
Minden résztvevőnek kellemes időtöltést 🙂
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.04.22., 21:06Én lélekben iszom veletek a 14 ből.
Én lélekben iszom veletek a 14 ből.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.04.22., 19:56Na most akkor mindenki elmesél mindent szép részletesen, mert még mindig jobban jártok, mintha az én fantáziámra bíznátok.
A Bunkó meg jön, és kész, nincs nyavalygás és apelláta.
Na most akkor mindenki elmesél mindent szép részletesen, mert még mindig jobban jártok, mintha az én fantáziámra bíznátok.
A Bunkó meg jön, és kész, nincs nyavalygás és apelláta.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 19:10na jó hu wazze inkább nem irok semmit
na jó hu wazze inkább nem irok semmit
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 19:10Na jo, nem vagy az....
Na jo, nem vagy az....
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.22., 19:09Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: BorostyánTényleg bunkó vagy,azt hittem köztünk marad :D. :D.
Nem mondtad, hogy titok. 😀
Na, én lettem a Búra bunkója, köszi csajok. 🙁
Na most már,ne zaklass minket, megmondalak apunak is :D.
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: BorostyánTényleg bunkó vagy,azt hittem köztünk marad :D. :D.
Na most már,ne zaklass minket, megmondalak apunak is :D.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.22., 18:57Idézet tőle: BorostyánTényleg bunkó vagy,azt hittem köztünk marad :D. :D.
Idézet tőle: BorostyánTényleg bunkó vagy,azt hittem köztünk marad :D. :D.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.22., 18:54Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: BorostyánIgen Johnny fiú,ha gondolod könyörgök is, azt szereted? XD
Szerintem pontosan tudod, hogy miket szeretek... 😉
Tényleg bunkó vagy,azt hittem köztünk marad :D. :D.
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: BorostyánIgen Johnny fiú,ha gondolod könyörgök is, azt szereted? XD
Tényleg bunkó vagy,azt hittem köztünk marad :D. :D.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.04.22., 18:40Idézet tőle: BorostyánIgen Johnny fiú,ha gondolod könyörgök is, azt szereted? XD
Idézet tőle: BorostyánIgen Johnny fiú,ha gondolod könyörgök is, azt szereted? XD
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.22., 18:27Idézet tőle: John DoeÉn 99%, hogy nem, bár Borostyán azóta is agitál 2 napja.
Igen Johnny fiú,ha gondolod könyörgök is, azt szereted? XD
Idézet tőle: John DoeÉn 99%, hogy nem, bár Borostyán azóta is agitál 2 napja.
Igen Johnny fiú,ha gondolod könyörgök is, azt szereted? XD
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.22., 17:46Én mégse.
Én mégse.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 17:16ez csak egy erős TALÁN lista
ez csak egy erős TALÁN lista
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 17:16
- Borostyán
- 4dim
- Milan0708
- Jonn Doe
- Kacsosz
- Kiscsilag
- Kleó
- Interfunk100
- Linda
- Éva
- Zita
- Krisz
- Borostyán
- 4dim
- Milan0708
- Jonn Doe
- Kacsosz
- Kiscsilag
- Kleó
- Interfunk100
- Linda
- Éva
- Zita
- Krisz
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.22., 12:44Néztem a névsort..hű,de király lenne ha illyen sokan ott lennénk!Én igazán örülnék neki,gyertek bátran.
Néztem a névsort..hű,de király lenne ha illyen sokan ott lennénk!Én igazán örülnék neki,gyertek bátran.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 11:36micike?
linzer?
semmi affinitás?
micike?
linzer?
semmi affinitás?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 11:15bárki aki úgy érzi
akkor írjon
puszi
kittttttyyyykeeee gyere mááááá <3
bárki aki úgy érzi
akkor írjon
puszi
kittttttyyyykeeee gyere mááááá <3
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 11:12ha visszajelzitek hogy jöttök annak örülnénk szerintem mindannyian és akkor kiirom a listát ujra hogy ki jon
elég ha annyit irtok hogy talán jövök
vagy azt hogy lehet hogy ott leszek
vagy ilyesmi
sziamia mindenkiiiii is 😉
ha visszajelzitek hogy jöttök annak örülnénk szerintem mindannyian és akkor kiirom a listát ujra hogy ki jon
elég ha annyit irtok hogy talán jövök
vagy azt hogy lehet hogy ott leszek
vagy ilyesmi
sziamia mindenkiiiii is 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 11:10ezen útonmódon izenem Panda63 nak jöjjön el a talira!
ezen útonmódon izenem Panda63 nak jöjjön el a talira!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 11:09Felszólítjuk kedves Kharzakot gyere el! csáááááá
Felszólítjuk kedves Kharzakot gyere el! csáááááá
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.04.22., 07:48Ez esetben valószínű hogy én is elmegyek.. remélem nem jön közbe semmi egészségügyi dolog.
Ez esetben valószínű hogy én is elmegyek.. remélem nem jön közbe semmi egészségügyi dolog.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.22., 06:24EDDIG ÚGY TŰNIK ÍGY NÉZNE KI A CSAPAT
A BÚRA TALÁLKOZÓN
2022 ÁPRILIS 23-ÁN, DU 5-KOR
A GONG CAFE 2-BEN
BEÍRTAM MINDENKIT
AZT IS AKI CSAK ANNYIT ÍRT,
VAGY MONDOTT,
HOGY TALÁN
- Borostyán
- 4dim
- Milan0708
- Jonn Doe
- Kacsosz
- Kiscsilag
- Kleó
- Interfunk100
- Zita
- Krisz
CSAK BÁTRAN, BÁTRAN
JELEZZE MÉG AZ IS AKI TALÁN JÖNNE
DE NINCS MÉG A LISTÁN
EDDIG ÚGY TŰNIK ÍGY NÉZNE KI A CSAPAT
A BÚRA TALÁLKOZÓN
2022 ÁPRILIS 23-ÁN, DU 5-KOR
A GONG CAFE 2-BEN
BEÍRTAM MINDENKIT
AZT IS AKI CSAK ANNYIT ÍRT,
VAGY MONDOTT,
HOGY TALÁN
- Borostyán
- 4dim
- Milan0708
- Jonn Doe
- Kacsosz
- Kiscsilag
- Kleó
- Interfunk100
- Zita
- Krisz
CSAK BÁTRAN, BÁTRAN
JELEZZE MÉG AZ IS AKI TALÁN JÖNNE
DE NINCS MÉG A LISTÁN
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.04.21., 20:56Meglátom!
Meglátom!
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.04.21., 19:55Kik jönnének?
Kik jönnének?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.04.21., 18:10!!! BÚRA TALÁLKOZÓ !!!
2022. április 23., szombat, délután öt óra
Gong Café 2 presszó
1073 Budapest, Erzsébet krt. 21.
>>> Facebook oldaluk <<<
!!! BÚRA TALÁLKOZÓ !!!
2022. április 23., szombat, délután öt óra
Gong Café 2 presszó
1073 Budapest, Erzsébet krt. 21.
>>> Facebook oldaluk <<<
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.04.15., 14:42Sziasztok.
Április 23.-án szombaton, ugyanott ahol a múltkor a Gong Caféban tervezünk egy beszélgetős délutánt.Eddig úgy néz ki, hogy én,4dim,Milan0708 és Jonn Doe leszünk ott.(Voltam olyan nagyvonalú és engedélyeztem Johnnak, hogy ha mégsem lenne kedve akkor,inkkább gubbasszon otthon)
Ha van kedvetek akkor, jelezzétek vagy csak lepjetek meg minket és legyetek ott☺️
Sziasztok.
Április 23.-án szombaton, ugyanott ahol a múltkor a Gong Caféban tervezünk egy beszélgetős délutánt.Eddig úgy néz ki, hogy én,4dim,Milan0708 és Jonn Doe leszünk ott.(Voltam olyan nagyvonalú és engedélyeztem Johnnak, hogy ha mégsem lenne kedve akkor,inkkább gubbasszon otthon)
Ha van kedvetek akkor, jelezzétek vagy csak lepjetek meg minket és legyetek ott☺️
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 08:59Az nem a viccgombóc, hanem a doeum! 😀
Az nem a viccgombóc, hanem a doeum! 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.04., 08:01Idézet tőle: Johnny FirpoValaki ma reggel nagyon vicces kedvében van... 😛 😀
Tudod, a reggeli viccgombóc, 4:30-kor.
Idézet tőle: Johnny FirpoValaki ma reggel nagyon vicces kedvében van... 😛 😀
Tudod, a reggeli viccgombóc, 4:30-kor.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 07:41Valaki ma reggel nagyon vicces kedvében van... 😛 😀
Valaki ma reggel nagyon vicces kedvében van... 😛 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.04., 07:39Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Johnny FirpoRoxyval megyünk az első sorba csápolni... 🙂
Hozzámérési fóbiával ideális.
Nem akarom a problémádat elviccelni, de nekem rögtön az ugrott be, hogy irtózom attól, ha hozzám mérnek valamit.
Akár egy fürt ribizlit.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Johnny FirpoRoxyval megyünk az első sorba csápolni... 🙂
Nem akarom a problémádat elviccelni, de nekem rögtön az ugrott be, hogy irtózom attól, ha hozzám mérnek valamit.
Akár egy fürt ribizlit.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.04., 07:37Idézet tőle: Johnny FirpoMondjuk ettől függetlenül lassan már el fogok menni bulizni, de akkor nem ide, hanem a Remixbe, ott jól lehet "kukázni". 😀
Second hand lédik. Lédig.
Akár a tiedig 🙂
Idézet tőle: Johnny FirpoMondjuk ettől függetlenül lassan már el fogok menni bulizni, de akkor nem ide, hanem a Remixbe, ott jól lehet "kukázni". 😀
Second hand lédik. Lédig.
Akár a tiedig 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 02:37Idézet tőle: Johnny FirpoRoxyval megyünk az első sorba csápolni... 🙂
Idézet tőle: Johnny FirpoRoxyval megyünk az első sorba csápolni... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.02., 23:47Roxy hozzám sem mer jönni bulizni, mert a 4. emelet már túl magas neki, akkor biztos el tudod vinni egy ilyen tömeges iszonyatos borzalomra az ő szemszögéből. 🙂
Roxy hozzám sem mer jönni bulizni, mert a 4. emelet már túl magas neki, akkor biztos el tudod vinni egy ilyen tömeges iszonyatos borzalomra az ő szemszögéből. 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.02., 21:52Mondjuk ettől függetlenül lassan már el fogok menni bulizni, de akkor nem ide, hanem a Remixbe, ott jól lehet "kukázni". 😀
Mondjuk ettől függetlenül lassan már el fogok menni bulizni, de akkor nem ide, hanem a Remixbe, ott jól lehet "kukázni". 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.02., 21:24Én most nem erre, hanem a betegségünkre gondoltam. 🙂
Én most nem erre, hanem a betegségünkre gondoltam. 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.02., 21:06Roxyval megyünk az első sorba csápolni... 🙂
Roxyval megyünk az első sorba csápolni... 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.02.02., 21:03A koncertek előtt az előtérben:
- Bár
- Étterem
- Dohányzási lehetőség a teraszon
A kezdési ip. előtt 2-3 órával lehetne talizni az előtérben.
Kb mint múltkor: du 5.
A döntés a tietek! Melyik banda? ... illetve ... Inkább péntek? Avagy inkább szombat?
A koncertek előtt az előtérben:
- Bár
- Étterem
- Dohányzási lehetőség a teraszon
A kezdési ip. előtt 2-3 órával lehetne talizni az előtérben.
Kb mint múltkor: du 5.
A döntés a tietek! Melyik banda? ... illetve ... Inkább péntek? Avagy inkább szombat?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.02.02., 20:57Kettes számú lehetőség:
SZOMBAT, 19:00
Margaret Island / Akvárium Klub / vendég: kristoaf
Akvárium Klub Official
Kettes számú lehetőség:
SZOMBAT, 19:00
Margaret Island / Akvárium Klub / vendég: kristoaf
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.02.02., 20:44Itt az újabb lehetőség!
AKVÁRIUM KLUB
1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
2022. febr. 04., péntek
Brains
20:00-23:00
AKVÁRIUM KLUB
1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
2022. febr. 04., péntek
Brains
20:00-23:00
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.02.01., 16:48Új történetet olvashattok a történeteink között!
Fogadjátok szeretettel!
És remélem mihamarabb talizunk újra, személyesen is!
https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/torteneteink/hoember-tortenete
Új történetet olvashattok a történeteink között!
Fogadjátok szeretettel!
És remélem mihamarabb talizunk újra, személyesen is!
https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/torteneteink/hoember-tortenete
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.01.30., 13:15Idézet tőle: KriszJÓ REGGELT! XD
Jelentem megittam a reggeli kávémat! XD
Minden oké!
Csúcsaranyosak voltatok mindannyian!
Külön köszönöm NIKINEK hogy megismerhettem! XD
Puszi a fülbevalódra!
És nagyon örvendek PIROSKÁNAK is!
Kellemes Búrázást kívánok mindenkinek!
Remélem hamarosan úúújraaaa ......
Én is örvendtem,Jakab Béla Géza XD és a többieknek is én is remélem,hogy hamarosan újra lesz ilyen de remélem legközelebb többen leszünk bár így is tök jó volt.
(Sirály, hogy mindenki jól van,ügyesek vagytok csak így tovább;)
Idézet tőle: KriszJÓ REGGELT! XD
Jelentem megittam a reggeli kávémat! XD
Minden oké!
Csúcsaranyosak voltatok mindannyian!
Külön köszönöm NIKINEK hogy megismerhettem! XD
Puszi a fülbevalódra!
És nagyon örvendek PIROSKÁNAK is!
Kellemes Búrázást kívánok mindenkinek!
Remélem hamarosan úúújraaaa ......
Én is örvendtem,Jakab Béla Géza XD és a többieknek is én is remélem,hogy hamarosan újra lesz ilyen de remélem legközelebb többen leszünk bár így is tök jó volt.
(Sirály, hogy mindenki jól van,ügyesek vagytok csak így tovább;)