Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.15., 03:46Idézet tőle: Barbi48Augusztus 20-án találkozzunk megint
Én megyek.
Idézet tőle: Barbi48Augusztus 20-án találkozzunk megint
Én megyek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.14., 05:54Kleónak és Krisznek köszönöm, hogy gondoskodkodtak az otthagyott kardigánomról.
Kleónak és Krisznek köszönöm, hogy gondoskodkodtak az otthagyott kardigánomról.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.13., 21:44utóirat:
ezt már itthonról írom.
szuper utam volt hazáig országúti diszkóztam XD XD XD
itthon pedig megtaláltam a söröket a hűtőben amit magamnak félre tettem szal nem maradtam én sem "szárazon"
juhúúúúúú
utóirat:
ezt már itthonról írom.
szuper utam volt hazáig országúti diszkóztam XD XD XD
itthon pedig megtaláltam a söröket a hűtőben amit magamnak félre tettem szal nem maradtam én sem "szárazon"
juhúúúúúú
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.13., 21:42Rendkívüli mód örülök, hogy a többiek is ennyire extra pozitívan nyilatkoztak a buleeeról!
Magam is frenetikus állapotban vagyok még most is!
Puszi mindenkinek akii ott volt!
Jó éjt!
Rendkívüli mód örülök, hogy a többiek is ennyire extra pozitívan nyilatkoztak a buleeeról!
Magam is frenetikus állapotban vagyok még most is!
Puszi mindenkinek akii ott volt!
Jó éjt!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.13., 20:34Én is jól éreztem magam! 🙂
Én is jól éreztem magam! 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.13., 20:33Idézet tőle: BorostyánLegközelebb, menjünk siklóernyőzni vagy bungee jumpingozni XD
Bungee jumpingban benne vagyok, de viszek hányáscsillapítót. 1x ugortam szigeten, 3 órás hányinger követte.
Idézet tőle: BorostyánLegközelebb, menjünk siklóernyőzni vagy bungee jumpingozni XD
Bungee jumpingban benne vagyok, de viszek hányáscsillapítót. 1x ugortam szigeten, 3 órás hányinger követte.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.13., 20:10Legközelebb, menjünk siklóernyőzni vagy bungee jumpingozni XD
Legközelebb, menjünk siklóernyőzni vagy bungee jumpingozni XD
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.13., 18:06Még itt vagyunk öten!!!
GYERTEK HA TUDTOK!!!!
Juhú XD XD XD
Még itt vagyunk öten!!!
GYERTEK HA TUDTOK!!!!
Juhú XD XD XD
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.13., 13:30Juhúúúúúúúúúúúú
gyertek jó itt
Juhúúúúúúúúúúúú
gyertek jó itt
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2022.08.13., 12:44Én beteg lettem, bocsánat. Mulassatok jól!
Én beteg lettem, bocsánat. Mulassatok jól!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.13., 12:41JELENTEM A TETT HELYSZÍNÉN TARTÓZKODOK
GYERTEK!!!!
JELENTEM A TETT HELYSZÍNÉN TARTÓZKODOK
GYERTEK!!!!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.13., 12:096 körül érkezek.
6 körül érkezek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.13., 07:43Idézet tőle: KleóHalaszd vasárnapra!!! Ez parancs!
Igyekszek menni!
Idézet tőle: KleóHalaszd vasárnapra!!! Ez parancs!
Igyekszek menni!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.12., 18:54minusz egy kiscsillag
plusz egy panda
minusz egy kiscsillag
plusz egy panda
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.12., 14:50kleó készítsd a pocit
BEZABÁLUUUUNK
KNÉÉÉÉDLIIIIIIIIIIIII
juhúúúúúúúúúú
kleó készítsd a pocit
BEZABÁLUUUUNK
KNÉÉÉÉDLIIIIIIIIIIIII
juhúúúúúúúúúú
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.12., 13:26Holnapra halasztottam a mai munkát. Mégsem megyek.
Holnapra halasztottam a mai munkát. Mégsem megyek.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.12., 13:21Eddigi fejlemények:
- Borostyán - jelezte jön
- 4dim - jelezte jön
- John Doe - jelezte jön
- Kiscsillag - jelezte jön
- Linda - jelezte jön
- Kleó - jelezte jön
- Krisz - jelezte jön
- Barbi48 - jelezte jön
- Eszter - jelezte jön
A "talán" lista változatlan:
- PillaPillangó - egyszer beírta "szívesen jönne"
- QuaBlock - úgy írta "lehet megkockáztatja"
- Tom2 - úgy írta "gondolkodik rajta"
- Josszi - meló után jön, ha sikerül "elszabadulnia"
Eddigi fejlemények:
- Borostyán - jelezte jön
- 4dim - jelezte jön
- John Doe - jelezte jön
- Kiscsillag - jelezte jön
- Linda - jelezte jön
- Kleó - jelezte jön
- Krisz - jelezte jön
- Barbi48 - jelezte jön
- Eszter - jelezte jön
A "talán" lista változatlan:
- PillaPillangó - egyszer beírta "szívesen jönne"
- QuaBlock - úgy írta "lehet megkockáztatja"
- Tom2 - úgy írta "gondolkodik rajta"
- Josszi - meló után jön, ha sikerül "elszabadulnia"
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.12., 13:08EDDIG ITT TARTUNK:
Borostyán - jelezte jön
4dim - jelezte jön
John Doe - jelezte jön
Kiscsillag - jelezte jön
Linda - jelezte jön
Kleó - jelezte jön
Krisz - jelezte jön
Barbi48 - jelezte jönEszter - érdeklődésemre jelzett korábban, hogy elképzelhető
PillaPillangó - egyszer beírta "szívesen jönne"
QuaBlock - úgy írta "lehet megkockáztatja"
Tom2 - úgy írta "gondolkodik rajta"
Josszi - meló után jön, ha sikerül "elszabadulnia"
EDDIG ITT TARTUNK:
Borostyán - jelezte jön
4dim - jelezte jön
John Doe - jelezte jön
Kiscsillag - jelezte jön
Linda - jelezte jön
Kleó - jelezte jön
Krisz - jelezte jön
Barbi48 - jelezte jön
Eszter - érdeklődésemre jelzett korábban, hogy elképzelhető
PillaPillangó - egyszer beírta "szívesen jönne"
QuaBlock - úgy írta "lehet megkockáztatja"
Tom2 - úgy írta "gondolkodik rajta"
Josszi - meló után jön, ha sikerül "elszabadulnia"
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.12., 12:56Borostyán úgy döntött XD,hogy elmegy és 4dim is ott lesz,de Breath Love Trust kimarad a buliból.
Borostyán úgy döntött XD,hogy elmegy és 4dim is ott lesz,de Breath Love Trust kimarad a buliból.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.12., 12:41Borostyán - majd eldönti
Breath Love Trust - róla nem sokat tudok
4dim - eddig úgy volt jön
John Doe - jön
Kiscsillag - jön
Linda - jön
Kleó - jön
Krisz - megyek
PillaPillangó - lehetet írt
QuaBlock - talánt írt
Barbi48 - biztosra mondta
Tom2 - jelezte lehet
Josszi - érdeklődik
Borostyán - majd eldönti
Breath Love Trust - róla nem sokat tudok
4dim - eddig úgy volt jön
John Doe - jön
Kiscsillag - jön
Linda - jön
Kleó - jön
Krisz - megyek
PillaPillangó - lehetet írt
QuaBlock - talánt írt
Barbi48 - biztosra mondta
Tom2 - jelezte lehet
Josszi - érdeklődik
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.12., 07:21Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóSenkit nem akarok ijesztgetni, de én megyek... Unom a saját főztömet (pedig változatos).
🙂
Valószínűleg én is megyek.
Akkor én is megyek,de annyira nem értem mert, már elvileg tegnap le kellett volna adni az asztalrendelést Krisznek.
John!Nem különösebben érdekelnek a felkérdezéseid,mert fogalmad sincs, hogy milyen bipolárisnak vagy akár borderline-nak lenni szóval nem tudsz meghatni!
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóSenkit nem akarok ijesztgetni, de én megyek... Unom a saját főztömet (pedig változatos).
🙂
Akkor én is megyek,de annyira nem értem mert, már elvileg tegnap le kellett volna adni az asztalrendelést Krisznek.
John!Nem különösebben érdekelnek a felkérdezéseid,mert fogalmad sincs, hogy milyen bipolárisnak vagy akár borderline-nak lenni szóval nem tudsz meghatni!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.12., 06:49Idézet tőle: KleóSenkit nem akarok ijesztgetni, de én megyek... Unom a saját főztömet (pedig változatos).
🙂
Idézet tőle: KleóSenkit nem akarok ijesztgetni, de én megyek... Unom a saját főztömet (pedig változatos).
🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.12., 06:08Idézet tőle: John DoeMiért, te egy ilyenen sokáig szoktál gondolkodni?
Hát te biztosan.Majd gondolod, hogy egyedül ott ülök azt várom Mr.Senkit?Ha nem lesz búratali akkor,vasárnap talizom az ismerősömmel,mert neki is jobb a vasárnap,de ő nem az akivel alapból úgy volt hogy talizunk.Van amit még nem értesz?
Idézet tőle: John DoeMiért, te egy ilyenen sokáig szoktál gondolkodni?
Hát te biztosan.Majd gondolod, hogy egyedül ott ülök azt várom Mr.Senkit?Ha nem lesz búratali akkor,vasárnap talizom az ismerősömmel,mert neki is jobb a vasárnap,de ő nem az akivel alapból úgy volt hogy talizunk.Van amit még nem értesz?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.12., 00:08Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: BorostyánNa az van hogy,ha tudok egy listát akkor megmondom, hogy megyek -e vagy sem.Szóval pillanatnyilag talán:)
Áldás békesség málnás édesség XD
Mintha te kezdeményezted volna... " Augusztus elején ha valakinek van kedve akkor,dumáljunk közösen egy nagyot. "
Ezen sokáig gondolkodtál míg megfogalmaztad?
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: BorostyánNa az van hogy,ha tudok egy listát akkor megmondom, hogy megyek -e vagy sem.Szóval pillanatnyilag talán:)
Mintha te kezdeményezted volna... " Augusztus elején ha valakinek van kedve akkor,dumáljunk közösen egy nagyot. "
Ezen sokáig gondolkodtál míg megfogalmaztad?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.08.11., 17:37Idézet tőle: BorostyánNa az van hogy,ha tudok egy listát akkor megmondom, hogy megyek -e vagy sem.Szóval pillanatnyilag talán:)
Idézet tőle: BorostyánNa az van hogy,ha tudok egy listát akkor megmondom, hogy megyek -e vagy sem.Szóval pillanatnyilag talán:)
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.11., 13:04FantaSztikó
FantaSztikó
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.11., 12:57AKI JÖN AZ OTT LESZ!
AKI JÖN AZ OTT LESZ!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.08.11., 12:57Egy lista?
Tessék egy lista:
Tejfölös gombaleves
Húsleves kisfazékban
Bográcsgulyás
Jókai bableves
Egy lista?
Tessék egy lista:
Tejfölös gombaleves
Húsleves kisfazékban
Bográcsgulyás
Jókai bableves
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.11., 12:52Na az van hogy,ha tudok egy listát akkor megmondom, hogy megyek -e vagy sem.Szóval pillanatnyilag talán:)
Na az van hogy,ha tudok egy listát akkor megmondom, hogy megyek -e vagy sem.Szóval pillanatnyilag talán:)
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.08.08., 16:23Én is kiegyeztem 2 egységnyivel. De általában hanyagolom az alkoholt is. Kávé, cigi megy...
Én is kiegyeztem 2 egységnyivel. De általában hanyagolom az alkoholt is. Kávé, cigi megy...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.08., 13:34Idézet tőle: KiscsillagÉn diétázok.
Melyik alkohol diétás?
2 egységnyit "enged" az orvosom.
Idézet tőle: KiscsillagÉn diétázok.
Melyik alkohol diétás?
2 egységnyit "enged" az orvosom.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.08.08., 13:26Szerintem,senki sem fog a pokolra jutni sőt,ki sem dobnak minket az étteremből ha pár darab szék üresen marad a foglalás ellenére.
Szerintem,senki sem fog a pokolra jutni sőt,ki sem dobnak minket az étteremből ha pár darab szék üresen marad a foglalás ellenére.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.08.08., 11:32Én diétázok.
Melyik alkohol diétás?
Én diétázok.
Melyik alkohol diétás?