Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.05.03., 14:35Kurt Cobain. 🙂
Kurt Cobain. 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.03., 14:13Idézet tőle: PhilCÉn részemről benne vagyok egy ilyenben, ha más is! 🙂 Annyi csak, hogy alkoholt nem iszok. Sorry, tudom, hogy ezzel ünneprontó leszek, esetleg azzal tudom kompenzálni, hogy majd igyekszem egy idő után úgy viselkedni, mintha már részeg lennék. 😉
Phil, a profilképeden ki van?
Én benne lennék minden földi jóban, de a kurva agorafóbia miatt max. skype-on fogok veletek dumálni. Érezzétek egymást gyerekek. 🙂
Idézet tőle: PhilCÉn részemről benne vagyok egy ilyenben, ha más is! 🙂 Annyi csak, hogy alkoholt nem iszok. Sorry, tudom, hogy ezzel ünneprontó leszek, esetleg azzal tudom kompenzálni, hogy majd igyekszem egy idő után úgy viselkedni, mintha már részeg lennék. 😉
Phil, a profilképeden ki van?
Én benne lennék minden földi jóban, de a kurva agorafóbia miatt max. skype-on fogok veletek dumálni. Érezzétek egymást gyerekek. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.05.03., 11:27Én részemről benne vagyok egy ilyenben, ha más is! 🙂 Annyi csak, hogy alkoholt nem iszok. Sorry, tudom, hogy ezzel ünneprontó leszek, esetleg azzal tudom kompenzálni, hogy majd igyekszem egy idő után úgy viselkedni, mintha már részeg lennék. 😉
Én részemről benne vagyok egy ilyenben, ha más is! 🙂 Annyi csak, hogy alkoholt nem iszok. Sorry, tudom, hogy ezzel ünneprontó leszek, esetleg azzal tudom kompenzálni, hogy majd igyekszem egy idő után úgy viselkedni, mintha már részeg lennék. 😉
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.05.03., 06:47Felhoztam ezt a fórumot, mert felmerült, hogy többen szeretnének személyesen találkozni. Itt szervezzétek meg!
Felhoztam ezt a fórumot, mert felmerült, hogy többen szeretnének személyesen találkozni. Itt szervezzétek meg!
Idézet tőle: András1979 ekkor: 2016.09.29., 16:45Sziasztok!
Erről a találkozóról sajnos lemaradtam, mivel csak két napja regisztráltam. De ha alakul a következő, akkor szóljatok nekem is légyszíves! Nem ígérem biztosra, hogy ott tudok lenni, de azért igyekszem.
Köszönöm, András
Sziasztok!
Erről a találkozóról sajnos lemaradtam, mivel csak két napja regisztráltam. De ha alakul a következő, akkor szóljatok nekem is légyszíves! Nem ígérem biztosra, hogy ott tudok lenni, de azért igyekszem.
Köszönöm, András
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.18., 06:05Krisz! Annyira jó, hogy eljöttél a távoli Miskolról! Nagyon örültünk neked!
Jó volt mindenkivel találkozni!!
Nem söröztünk ám hajnalig, tisztes állampolgárokhoz híven este 6 körül (?) hazamentünk.
Én is jól elfáradtam, pedig nekem csak 5 percet kellett "utaznom", hogy a tali színhelyére siessek.
Köszönöm szépen, hogy eljöttetek ide.
Krisz! Annyira jó, hogy eljöttél a távoli Miskolról! Nagyon örültünk neked!
Jó volt mindenkivel találkozni!!
Nem söröztünk ám hajnalig, tisztes állampolgárokhoz híven este 6 körül (?) hazamentünk.
Én is jól elfáradtam, pedig nekem csak 5 percet kellett "utaznom", hogy a tali színhelyére siessek.
Köszönöm szépen, hogy eljöttetek ide.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.18., 04:55Na és desszertnek, nap indításhoz, egy szuperszónikus: CAFFÈ LATTE
Na és desszertnek, nap indításhoz, egy szuperszónikus: CAFFÈ LATTE
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.18., 04:27És akkor az előző napi fáradalmainkból felébredve, reggel mi esne jobban, mint egy igazi frissen őrölt kávéból készült ESPRESSO!
És akkor az előző napi fáradalmainkból felébredve, reggel mi esne jobban, mint egy igazi frissen őrölt kávéból készült ESPRESSO!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 17:03Lányok! Fiúk! Szuper volt! Köszönöm szépen, hogy megismerhettelek benneteket! Legközelebb elnyújtjuk hosszabbra! Én itthon vagyok minden OKÉ!
Lányok! Fiúk! Szuper volt! Köszönöm szépen, hogy megismerhettelek benneteket! Legközelebb elnyújtjuk hosszabbra! Én itthon vagyok minden OKÉ!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 15:12na ennyi volt részemről. úton haza. a bp-iek még elmentek sörözni.
na ennyi volt részemről. úton haza. a bp-iek még elmentek sörözni.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 13:37hol vagy kharzak?
hol vagy kharzak?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 13:36bevágtam két bigmacet juhúúúúú
bevágtam két bigmacet juhúúúúú
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 12:46aki bujt bujt aki nem itt vagyunk a talin ennyi lett a letszam amennyi jol vagyunk megvagyunk majd legkozelebb talan tobben jovunk
udvozlunk innen a mom parkbol
marci
vica
roxy
krisz
ui: bepillantott hazikuszmacskusz is
aki bujt bujt aki nem itt vagyunk a talin ennyi lett a letszam amennyi jol vagyunk megvagyunk majd legkozelebb talan tobben jovunk
udvozlunk innen a mom parkbol
marci
vica
roxy
krisz
ui: bepillantott hazikuszmacskusz is
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2016.09.17., 12:03sziasztok...bocsánat, de nem tudok ott lenni...sajnálom...sokat vívódtam, de egyszerűen lelkileg nem állok készen arra, hogy elmenjek..ez nem miattatok, hanem...nem tudom elmondani...sajnálom...remélem, jól érzitek magatokat...
sziasztok...bocsánat, de nem tudok ott lenni...sajnálom...sokat vívódtam, de egyszerűen lelkileg nem állok készen arra, hogy elmenjek..ez nem miattatok, hanem...nem tudom elmondani...sajnálom...remélem, jól érzitek magatokat...
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 11:40végeláthatatlan kocsisor van. hatalmas a közlekedési káosz. de igyekszünk. a mobilitás hétvége és a nemzeti vágta miatt mindenhol útlezárások vannak.
végeláthatatlan kocsisor van. hatalmas a közlekedési káosz. de igyekszünk. a mobilitás hétvége és a nemzeti vágta miatt mindenhol útlezárások vannak.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 11:33megérkeztünk pestre.
megérkeztünk pestre.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.17., 10:40Semmi gond, Krisz fent fog várni minket legfelső szinten (ahol a Meki van). Maciról megismerjük. 🙂
Semmi gond, Krisz fent fog várni minket legfelső szinten (ahol a Meki van). Maciról megismerjük. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.17., 10:39Szuper!!
Szuper!!
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.09.17., 10:39de a starbucks előtt beszéltük meg na én is indulok, mobilnetem nincs olyan sok, majd talizunk
de a starbucks előtt beszéltük meg na én is indulok, mobilnetem nincs olyan sok, majd talizunk
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.17., 10:38Bocsánat, erre nem válaszoltam, mert ugye nem szoktam bkv-zni.
Most megkérdeztem a gyereket és azt mondta, hogy a feljújítás miatt a MOM Park előtt áll meg.
Úh. az is jó!!
Bocsánat, erre nem válaszoltam, mert ugye nem szoktam bkv-zni.
Most megkérdeztem a gyereket és azt mondta, hogy a feljújítás miatt a MOM Park előtt áll meg.
Úh. az is jó!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 10:33úton vagyunk az m3 ason. egyenesen a mom park bevásárlóközpont parkológarázsába megyünk. majd én felmegyek a legfelső szintre. ott foglak titeket várni egy nagy plüss macival. akinek van kedve jöjjön más is akár kicsit később is. kb du. 4-5 körül indulok én vissza miskolcra.
üdv,
krisz
úton vagyunk az m3 ason. egyenesen a mom park bevásárlóközpont parkológarázsába megyünk. majd én felmegyek a legfelső szintre. ott foglak titeket várni egy nagy plüss macival. akinek van kedve jöjjön más is akár kicsit később is. kb du. 4-5 körül indulok én vissza miskolcra.
üdv,
krisz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.17., 10:27Most sajnos ilyen járvány van. Jobbulást!
Most sajnos ilyen járvány van. Jobbulást!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.17., 10:11így másfél órával előtte is azt mondom lehet, tegnap 3 jégkrémet zabáltem, és nagyon fája torkom meg a fejem... de egy kicsit elmennék!!!
így másfél órával előtte is azt mondom lehet, tegnap 3 jégkrémet zabáltem, és nagyon fája torkom meg a fejem... de egy kicsit elmennék!!!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.17., 08:06marci, kharzak, vica, roxy, krisz
eddig ennyi.
marci, kharzak, vica, roxy, krisz
eddig ennyi.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.12., 07:25tehát heten mint a gonoszok már tuti. plusz kettő talán, plusz háromtól még mindig várjuk a visszajelzést (nem tudom elérni őket)
tehát heten mint a gonoszok már tuti. plusz kettő talán, plusz háromtól még mindig várjuk a visszajelzést (nem tudom elérni őket)
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.09.10., 15:07ja és kinek van kedve velem jönni színházak éjszakájára egy kicsit a tali után?? van egy szabad olcsó karszalag és lehet velem folytani a beszélgetést, teljesen más vagyok amikor színház közelébe kerülök, mintha drogos lennék:)
és olyankor mindenkit felvíditok:)
ja és kinek van kedve velem jönni színházak éjszakájára egy kicsit a tali után?? van egy szabad olcsó karszalag és lehet velem folytani a beszélgetést, teljesen más vagyok amikor színház közelébe kerülök, mintha drogos lennék:)
és olyankor mindenkit felvíditok:)
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.09.10., 15:03Sziasztok!
hát sak most sikerült számítógéphez jutnom...
szeptember 17, szombat 14 óra geyztenyés parkba megyünk, én előtte örsön találkozom Marcival, még egyeztetünk, aztán Roxyval és a tövbbiekkel a Starbucks előtt, Mom parknál.
Akkor mindenkinek jó ugye??
Sziasztok!
hát sak most sikerült számítógéphez jutnom...
szeptember 17, szombat 14 óra geyztenyés parkba megyünk, én előtte örsön találkozom Marcival, még egyeztetünk, aztán Roxyval és a tövbbiekkel a Starbucks előtt, Mom parknál.
Akkor mindenkinek jó ugye??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 11:33Idézet tőle: bosszú99Én nem megyek. Érezzétek jól magatokat!
Szia bosszú99!
Ha addig meggondolod magad akkor szívesen látunk.
Idézet tőle: bosszú99Én nem megyek. Érezzétek jól magatokat!
Szia bosszú99!
Ha addig meggondolod magad akkor szívesen látunk.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.10., 06:48Vica! Itt a topik! 🙂
Vica! Itt a topik! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.09., 10:53
Vica1333 <=- letelózva. jön.
Kacsosz <=- letelózva. jön.
kharzak <=- letelózva. jön.
Roxy <=- letelózva. jön.
Marci <=- jelezte: jön.
Krisz <=- megyek.
holdfény <=- letelózva. szeretne jönni. vizsgálat eredményétől függ.
dharkan <=- letelózva. szeretne jönni. attól függ, hogyan szabadul a munkából.
akik jelezték korábban már hogy jönnének, kérdés azóta változott-e valami? még mindig szeretnétek-e / tudtok-e jönni? -=>
várjuk a visszajelzéseket!
ui:
Vica jelezte ma meló után du 5 magasságában hozzászól remélem összefoglalja akkor hogy merre ki kicsodával hol mikor
Vica1333 <=- letelózva. jön.
Kacsosz <=- letelózva. jön.
Roxy <=- letelózva. jön.
Marci <=- jelezte: jön.
Krisz <=- megyek.
akik jelezték korábban már hogy jönnének, kérdés azóta változott-e valami? még mindig szeretnétek-e / tudtok-e jönni? -=>
várjuk a visszajelzéseket!
ui:
Vica jelezte ma meló után du 5 magasságában hozzászól remélem összefoglalja akkor hogy merre ki kicsodával hol mikor
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.09., 10:32Idézet tőle: KriszRoxy: Írtam privit, majd ha lesz időd olvasd el, köszi!
Marci: Hívtalak, nem sikerült ellérni téged!
Oktatáson voltam, nem vehettem fel a telefont. Igen megyek.
Idézet tőle: KriszRoxy: Írtam privit, majd ha lesz időd olvasd el, köszi!
Oktatáson voltam, nem vehettem fel a telefont. Igen megyek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.09., 10:22Volt már a búra életében ilyen nagyszabású találkozó?
Volt már a búra életében ilyen nagyszabású találkozó?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.09., 10:04Sziasztok!
Megyek! 🙂
Sziasztok!
Megyek! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.09., 09:01Roxy: Írtam privit, majd ha lesz időd olvasd el, köszi!
Roxy: Írtam privit, majd ha lesz időd olvasd el, köszi!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.09., 08:59Vica1333 <=- letelózva. jön!
Kacsosz <=- letelózva. jön!
Krisz <=- Megyek!
Roxy --- kérlek jelezz. hogy smint?
Marci --- kérlek jelezz, hogy smint?
oida --- kérlek jelezz. hogy smint?
Árvalányka --- kérlek jelezz. hogy smint?
házikuszmacskusz --- kérlek jelezz. hogy smint?
szívesen várjuk a további jelentkezőket!
Vica1333 <=- letelózva. jön!
Kacsosz <=- letelózva. jön!
Krisz <=- Megyek!
Roxy --- kérlek jelezz. hogy smint?
Marci --- kérlek jelezz, hogy smint?
oida --- kérlek jelezz. hogy smint?
Árvalányka --- kérlek jelezz. hogy smint?
házikuszmacskusz --- kérlek jelezz. hogy smint?
szívesen várjuk a további jelentkezőket!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.09.09., 08:08Upozom kicsit a topikot.
Jövőhéten szombaton akkor tali!
Eddig részvételüket jelezték:
Upozom kicsit a topikot.
Jövőhéten szombaton akkor tali!
Eddig részvételüket jelezték:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.03., 04:53azt hittem ma lesz: 🙁 ma mentem volna...na nem baj, meglátjuk 17 ét.
azt hittem ma lesz: 🙁 ma mentem volna...na nem baj, meglátjuk 17 ét.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.02., 18:59Idézet tőle: Árvalánykasziasztok...rontanék a hangulaton meg az összképen, ha én is mennék?
Csak javííítanál
Idézet tőle: Árvalánykasziasztok...rontanék a hangulaton meg az összképen, ha én is mennék?
Csak javííítanál
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.02., 18:55Árvalányka, gyere! Jó lenne.
Árvalányka, gyere! Jó lenne.
Idézet tőle: Árvalányka ekkor: 2016.09.02., 14:16sziasztok...rontanék a hangulaton meg az összképen, ha én is mennék?
sziasztok...rontanék a hangulaton meg az összképen, ha én is mennék?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.02., 12:33Nem fogunk, gyere, gyertek!
Nem fogunk, gyere, gyertek!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.02., 10:51jól van, ha nem gyilkoltok le;-)
jól van, ha nem gyilkoltok le;-)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.02., 05:13Idézet tőle: házikuszmacskuszStarbucks előtt 2 kor, oké, megyek!!! viszem a két gyereket is, ha nem tudom senkinek lepasszolni.Én nem sokáig maradnék, csak bemutatkozok nektek!!! 🙂 ha isten is akarja... 🙂 én várom, hogy élőben is lássalak benneteket! 🙂 Rövid sötétbarna, majdnem fekete hajam van
Gyere el, megiszunk egy üdítőt vagy kávét, szeretettel várunk. 🙂
Idézet tőle: házikuszmacskuszStarbucks előtt 2 kor, oké, megyek!!! viszem a két gyereket is, ha nem tudom senkinek lepasszolni.Én nem sokáig maradnék, csak bemutatkozok nektek!!! 🙂 ha isten is akarja... 🙂 én várom, hogy élőben is lássalak benneteket! 🙂 Rövid sötétbarna, majdnem fekete hajam van
Gyere el, megiszunk egy üdítőt vagy kávét, szeretettel várunk. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.02., 04:13Starbucks előtt 2 kor, oké, megyek!!! viszem a két gyereket is, ha nem tudom senkinek lepasszolni.Én nem sokáig maradnék, csak bemutatkozok nektek!!! 🙂 ha isten is akarja... 🙂 én várom, hogy élőben is lássalak benneteket! 🙂 Rövid sötétbarna, majdnem fekete hajam van
Starbucks előtt 2 kor, oké, megyek!!! viszem a két gyereket is, ha nem tudom senkinek lepasszolni.Én nem sokáig maradnék, csak bemutatkozok nektek!!! 🙂 ha isten is akarja... 🙂 én várom, hogy élőben is lássalak benneteket! 🙂 Rövid sötétbarna, majdnem fekete hajam van
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.09.01., 18:35[quote=Marci]
Szia Vica! 🙂
Jó lesz az Örsön találkozó 13:15 - 13:30 körül. De majd telefonon egyeztetünk ott pontosan hol találkozunk.
Szia Marci!
oké:)
[quote=Marci]
Szia Vica! 🙂
Jó lesz az Örsön találkozó 13:15 - 13:30 körül. De majd telefonon egyeztetünk ott pontosan hol találkozunk.
Szia Marci!
oké:)
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.09.01., 06:19Szia Vica! 🙂
Szia Vica! 🙂