Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.31., 15:54Sziasztok!
Igen, a Starbucks előtt jó lenne találkozni, onnan cirka fél perc a Gesztenyés Kert. Ha esik az eső/hideg van, beülhetünk a MOM Parkba, van Meki meg egy-két viszonylag elfogadható árú étterem, de nem kell beülni sehova, mert van egy nagy hely, ahol asztalok, székek vannak.
A Starbucks a MOM Park épületében van tulajdonképpen, de talán az egyetlen olyan üzlet, ami "kintről" nyílik, tehát nem kell bemenni az épületbe. Ezért gondoltam, hogy ott tudunk találkozni.
Ha leszálltok a villamosról, azon a szinten lesztek, ahol a Starbucks van, kérdezzétek meg a járókelőket, hogy hol van, valaki tuti tudni fogja. Vagy csak célozzátok meg az épületet és előbb-utóbb meglátjátok a plüssállatokat szorongató embereket. 🙂
Sziasztok!
Igen, a Starbucks előtt jó lenne találkozni, onnan cirka fél perc a Gesztenyés Kert. Ha esik az eső/hideg van, beülhetünk a MOM Parkba, van Meki meg egy-két viszonylag elfogadható árú étterem, de nem kell beülni sehova, mert van egy nagy hely, ahol asztalok, székek vannak.
A Starbucks a MOM Park épületében van tulajdonképpen, de talán az egyetlen olyan üzlet, ami "kintről" nyílik, tehát nem kell bemenni az épületbe. Ezért gondoltam, hogy ott tudunk találkozni.
Ha leszálltok a villamosról, azon a szinten lesztek, ahol a Starbucks van, kérdezzétek meg a járókelőket, hogy hol van, valaki tuti tudni fogja. Vagy csak célozzátok meg az épületet és előbb-utóbb meglátjátok a plüssállatokat szorongató embereket. 🙂
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.31., 15:36Szia házikuszmacskusz!
14 óra gesztenyés park, szeptember 17.
de előtte találkoznánk a :om park nál a starbucks előtt Roxyval,
Délitől 61-es villamossal kell jönni a Mom parkig. Onnan nem tudom hola a gesztenyés park, de telefonpon tudunk értekezni.
Marcival meg talizhatunk az Örsön, ismertetőjel kicsi plüssállat a kézben:? én megmerem, ti meg odajöttök hozzám!
gesztenyés parkon belül nem tudom hol találkozzunk, mert nem ismerem.... talán mindenki a Starbucks előtt tali aztán együtt onnan Gesztenyés park? ez lenne a legjobb.
Roxy kérném a számod priviben, Marcié megvan, házikuszmacskusz a te számod is kérném privoiben, én de leírom az enyémet:
06205064380 tehát először:
1. Marcial talzom én örsön negyed-fél 2-kor???
2. Marcival Roxyval Mom park Starbucks előtt meg a többiekkel 14 órakor, onnan indulás gesztenyés park. megfelel mindenkinek??
Szia házikuszmacskusz!
14 óra gesztenyés park, szeptember 17.
de előtte találkoznánk a :om park nál a starbucks előtt Roxyval,
Délitől 61-es villamossal kell jönni a Mom parkig. Onnan nem tudom hola a gesztenyés park, de telefonpon tudunk értekezni.
Marcival meg talizhatunk az Örsön, ismertetőjel kicsi plüssállat a kézben:? én megmerem, ti meg odajöttök hozzám!
gesztenyés parkon belül nem tudom hol találkozzunk, mert nem ismerem.... talán mindenki a Starbucks előtt tali aztán együtt onnan Gesztenyés park? ez lenne a legjobb.
Roxy kérném a számod priviben, Marcié megvan, házikuszmacskusz a te számod is kérném privoiben, én de leírom az enyémet:
06205064380 tehát először:
1. Marcial talzom én örsön negyed-fél 2-kor???
2. Marcival Roxyval Mom park Starbucks előtt meg a többiekkel 14 órakor, onnan indulás gesztenyés park. megfelel mindenkinek??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.31., 13:04Sziasztok! Ha megvan a végleges helyszín ( gesztenyéskert?) és időpont, akkor egy fél órára talán el tudnék én is jutni, hogy lássuk legalább egymást.. tudjátok a gyerekek mellett nehéz kissé a szervezés, mert nem sok segítségem van! Vica! Le tudod írnia végleges helyszínt időpontot priviben? előre is köszi!!!
Sziasztok! Ha megvan a végleges helyszín ( gesztenyéskert?) és időpont, akkor egy fél órára talán el tudnék én is jutni, hogy lássuk legalább egymást.. tudjátok a gyerekek mellett nehéz kissé a szervezés, mert nem sok segítségem van! Vica! Le tudod írnia végleges helyszínt időpontot priviben? előre is köszi!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.31., 06:36Szia Vica!
Arra gondoltam, hogy a Starbucks előtt találkozhatnánk. Ne menjünk be, baromi drága és egyébként állandóan tömve van (helyet sem kapnánk) és a kávé ihatatlan. Hogy hogy ismerjük meg egymást, az kérdéses, max. mindenki megírja a tali napján, hogy milyen ruhában lesz? Magasság, hajszín? A telefonszámom elküldöm!
Izgi, úgy látszik, tényleg találkozni fogunk!
Szia Vica!
Arra gondoltam, hogy a Starbucks előtt találkozhatnánk. Ne menjünk be, baromi drága és egyébként állandóan tömve van (helyet sem kapnánk) és a kávé ihatatlan. Hogy hogy ismerjük meg egymást, az kérdéses, max. mindenki megírja a tali napján, hogy milyen ruhában lesz? Magasság, hajszín? A telefonszámom elküldöm!
Izgi, úgy látszik, tényleg találkozni fogunk!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.30., 22:12Örülök, hogy ezt írtad holdfény. Remélem lesz erőd eljönni. 🙂
Vica, én is hajlamos vagyok eltévedni. Majd előtte találkozhatunk az Örsön vagy Keletiben. Ha gondolod.
Egyébként tök jó, hogy Krisznek és Zitusnak jól sikerült a találkozója.
Örülök, hogy ezt írtad holdfény. Remélem lesz erőd eljönni. 🙂
Vica, én is hajlamos vagyok eltévedni. Majd előtte találkozhatunk az Örsön vagy Keletiben. Ha gondolod.
Egyébként tök jó, hogy Krisznek és Zitusnak jól sikerült a találkozója.
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.30., 18:37Gyere holdfény gyere!
Ha segít, az egész park előtt leveszem a aparókámat és lóbálgatom mindenki előtt!
KOMOLYAN!
Gyere holdfény gyere!
Ha segít, az egész park előtt leveszem a aparókámat és lóbálgatom mindenki előtt!
KOMOLYAN!
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.30., 18:25Kedves Roxy!
oké, köszönöm! akkor starbucks -ban találkozunk? priviben elküldenéd a telszámodat?
én már megadtam nektek:) 14 órakor találkozzunk, vagy 14 óra előtt 10 perccel?
Kedves Roxy!
oké, köszönöm! akkor starbucks -ban találkozunk? priviben elküldenéd a telszámodat?
én már megadtam nektek:) 14 órakor találkozzunk, vagy 14 óra előtt 10 perccel?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.30., 17:37Idézet tőle: holdfénySziasztok, csak azért jöttem fel hogy megmondjam nem tudok menni, sajnálom, bocsánatot kérek érte.
Hogy-hogy? Valami baj van vagy nem érsz rá?
Én örültem volna ha jössz. 🙁
Idézet tőle: holdfénySziasztok, csak azért jöttem fel hogy megmondjam nem tudok menni, sajnálom, bocsánatot kérek érte.
Hogy-hogy? Valami baj van vagy nem érsz rá?
Én örültem volna ha jössz. 🙁
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 19:43Idézet tőle: holdfényKöszönöm Vica kedves, azon gondolkodtam hogy, elbújjak én öltözöm be valami plüssállatnak, akkor nem olyan feltűnő. Tudod menni is akarok meg nem is , vinni is ajándékot meg nem is, nemtudom.
Puszi ölelés Neked is.
Holdfény, remélem már jól érzed magad. 🙂
Idézet tőle: holdfényKöszönöm Vica kedves, azon gondolkodtam hogy, elbújjak én öltözöm be valami plüssállatnak, akkor nem olyan feltűnő. Tudod menni is akarok meg nem is , vinni is ajándékot meg nem is, nemtudom.
Puszi ölelés Neked is.
Holdfény, remélem már jól érzed magad. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 19:34Vica!
Az Örsről el lehet jönni a Déliig metróval és onnan a 61-es villamossal a MOM Park bevásárlóközpontig. Ott van egy Star Bucks kávézó, amit csak azért mondok, mert ott tudnánk találkozni (amúgy a Star Bucks vacak, legalábbis szerintem).
Vica!
Az Örsről el lehet jönni a Déliig metróval és onnan a 61-es villamossal a MOM Park bevásárlóközpontig. Ott van egy Star Bucks kávézó, amit csak azért mondok, mert ott tudnánk találkozni (amúgy a Star Bucks vacak, legalábbis szerintem).
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.29., 19:13[quote=Roxy]
Ez nagyon jó. 🙂
Sok jármű megáll a BAH csomóponton, 8-as busz, 61-es villamos. Sajna egyre hülyébben érzem magam... Jaj, most miattam ne szeljétek már át az egész várost!
Találkozzatok nyugodtan Pesten és majd egyszer lesz budai tali is.
Dehogynem szeljük át! csak nem ismerem Budát, ennyi... többiek tudjátok hova kell menni???
[quote=Roxy]
Ez nagyon jó. 🙂
Sok jármű megáll a BAH csomóponton, 8-as busz, 61-es villamos. Sajna egyre hülyébben érzem magam... Jaj, most miattam ne szeljétek már át az egész várost!
Dehogynem szeljük át! csak nem ismerem Budát, ennyi... többiek tudjátok hova kell menni???
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 18:24Ez nagyon jó. 🙂
Ez nagyon jó. 🙂
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.29., 17:36Bocs a beülős helyet már megválaszoltad..úgy találjuk meg egymást hogy mindenki mutogat egy plüssállatot vagy a kezében fogja:) mit szóltok? mmár viccesen indulna a dolog...
Bocs a beülős helyet már megválaszoltad..úgy találjuk meg egymást hogy mindenki mutogat egy plüssállatot vagy a kezében fogja:) mit szóltok? mmár viccesen indulna a dolog...
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.29., 17:34[quote=Roxy]
Szia!
A cím BAH csomópont (Budaörsi-Hegyalja-Alkotás) közvetlen közelében a Gesztenyés Kert.
http://www.beszedesparkok.hu/gesztenyes_kert/
Ott van a Novotel Hotel és Budapesti Kongresszusi Központ, a MOM Park és MOM műv. ház.
A G. kert nem olyan nagy, hogy ott hogyan találjuk meg egymást, az egy izgalmas kérdés. Van egy kutyafuttató + a parkot kettészelő kavicsos út egyik ill. másik oldalán két szobor (az egyik 1848/49-es emlékmű, a másik ... huh, most nem tudom).
Van beülős hely, a MOM műv. ház (szuper büfével) vagy a MOM Park, ami egy pici bevásárlóközpont.
Szia!
hol a Bah csomópont? Budát egyáltalán nem ismerem. Valaivel talizhatnék az Örsön vagy a Deákon? nem fogok odatalálni, ebbe meg én nem vagyok jó.
és van a közelben beülős hely is ha esne az eső???
[quote=Roxy]
Szia!
A cím BAH csomópont (Budaörsi-Hegyalja-Alkotás) közvetlen közelében a Gesztenyés Kert.
Ott van a Novotel Hotel és Budapesti Kongresszusi Központ, a MOM Park és MOM műv. ház.
A G. kert nem olyan nagy, hogy ott hogyan találjuk meg egymást, az egy izgalmas kérdés. Van egy kutyafuttató + a parkot kettészelő kavicsos út egyik ill. másik oldalán két szobor (az egyik 1848/49-es emlékmű, a másik ... huh, most nem tudom).
Van beülős hely, a MOM műv. ház (szuper büfével) vagy a MOM Park, ami egy pici bevásárlóközpont.
Szia!
hol a Bah csomópont? Budát egyáltalán nem ismerem. Valaivel talizhatnék az Örsön vagy a Deákon? nem fogok odatalálni, ebbe meg én nem vagyok jó.
és van a közelben beülős hely is ha esne az eső???
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 17:13Idézet tőle: KriszNa megvolt a kétszemélyes Búrás Tali. Folyt. Köv. Itthon 😉 Peace! 😀
Végre valakinek összejött egy randi! 😀
Idézet tőle: KriszNa megvolt a kétszemélyes Búrás Tali. Folyt. Köv. Itthon 😉 Peace! 😀
Végre valakinek összejött egy randi! 😀
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.29., 14:17Na megvolt a kétszemélyes Búrás Tali. Folyt. Köv. Itthon 😉 Peace! 😀
Na megvolt a kétszemélyes Búrás Tali. Folyt. Köv. Itthon 😉 Peace! 😀
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.29., 12:34Ja azt nem írtam, hol van. Itt Mályiban. Zitust várom Miskolcról. Na csóközön mindenkinek!
Ja azt nem írtam, hol van. Itt Mályiban. Zitust várom Miskolcról. Na csóközön mindenkinek!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.29., 12:31Mink Zitus21 el beülünk MOST, az Úttonálló Büfébe. Akinek van kedve szívesen várjuk!
Mink Zitus21 el beülünk MOST, az Úttonálló Büfébe. Akinek van kedve szívesen várjuk!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 12:23Szia!
Szia!
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.29., 12:12Kedves Roxy!
akkor menjünk a parkba csak hol van helyileg, pontos címet leírnád? mert én Pest keleti részén lakom , vhogy el kell jutnom, de be us tudunk ott ülni vhová ha esetleg esne az eső?? vagy ott a közelben??
Kedves Roxy!
akkor menjünk a parkba csak hol van helyileg, pontos címet leírnád? mert én Pest keleti részén lakom , vhogy el kell jutnom, de be us tudunk ott ülni vhová ha esetleg esne az eső?? vagy ott a közelben??
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.29., 12:08Nekem sajnos biztos nem jó a Mammut, de ez nagyon jó helynek tűnik!
Nekem sajnos biztos nem jó a Mammut, de ez nagyon jó helynek tűnik!
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.28., 19:53nekem nem rossz a mammut, csak ott nem lehet dohányozni:):.)
meg kérdés, össze lehet tolni asztalokat, és a honlapon az italok árát nem találom.
nekem nem rossz a mammut, csak ott nem lehet dohányozni:):.)
meg kérdés, össze lehet tolni asztalokat, és a honlapon az italok árát nem találom.
Idézet tőle: CatEye ekkor: 2016.08.28., 18:40Én sajnos hétvégeken nem érek rá, a gyerekek, programok miatt. Egy hétköznap esti találkában viszont benne lennék. De megértem, hogy a vidékieknek csak a hétvége jó, leginkább kora délután.
Legközelebb, ha hétköznapi találka lesz, csatlakozom szívesen.
Én sajnos hétvégeken nem érek rá, a gyerekek, programok miatt. Egy hétköznap esti találkában viszont benne lennék. De megértem, hogy a vidékieknek csak a hétvége jó, leginkább kora délután.
Legközelebb, ha hétköznapi találka lesz, csatlakozom szívesen.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 18:38Eddig javasolt helyszínt, Kacsosz, Roxy és Vica.
Most javasolok én is egyet:
Mammut I. 3. emelet, Jóasszony gyorsétterem
Mindenféle finomság van: rendes tisztességes magyar főételek, desszertek, sör, bor, üditő.
Eddig javasolt helyszínt, Kacsosz, Roxy és Vica.
Most javasolok én is egyet:
Mammut I. 3. emelet, Jóasszony gyorsétterem
Mindenféle finomság van: rendes tisztességes magyar főételek, desszertek, sör, bor, üditő.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 18:262016. szeptember 17. szombat, 14 óra, Budapest
2016. szeptember 17. szombat, 14 óra, Budapest
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 17:452016. szeptember 17. szombat, 14 óra, Budapest
már "csak" abban kell megegyeznünk: Budapesten hol találkozzunk?
2016. szeptember 17. szombat, 14 óra, Budapest
már "csak" abban kell megegyeznünk: Budapesten hol találkozzunk?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 17:35egy hozzávetőleges lista az eddigi jelentkezőkről:
egy hozzávetőleges lista az eddigi jelentkezőkről:
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 17:14Zitus21 et is hozzuk Miskolc felől.
Zitus21 et is hozzuk Miskolc felől.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 15:06Idézet tőle: FeelingSzerintem nekem is jó a 17-e. Később derül ki, hogy dolgozok-e azon a hétvégén. Ha igen, akkor én lehet nem érek oda kezdésre csak pici csúszással.
Ez jó hír, örülök neki. 🙂
Idézet tőle: FeelingSzerintem nekem is jó a 17-e. Később derül ki, hogy dolgozok-e azon a hétvégén. Ha igen, akkor én lehet nem érek oda kezdésre csak pici csúszással.
Ez jó hír, örülök neki. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 13:39Sziasztok! Nem kavarni akartam a budai helyszínnel, hanem sajna nem tudok elmenni Pestre. (Agorafóbia.)(Most ha vinnétek sem mennék, nem vagyok túl jól.) A park, amire gondoltam a Gesztenyés Kert/Park és a MOM műv. házban lehet be- és kifolyó ügyeket intézni. Ez lehet egy későbbi időpont. Először szerintem találkozzatok Pesten, mert azt már megbeszéltétek, aztán ha vénasszonyok nyara lesz és szép idő, akkor találkozhatunk Budán és gesztenyével dobálhatjuk egymást.
Sziasztok! Nem kavarni akartam a budai helyszínnel, hanem sajna nem tudok elmenni Pestre. (Agorafóbia.)(Most ha vinnétek sem mennék, nem vagyok túl jól.) A park, amire gondoltam a Gesztenyés Kert/Park és a MOM műv. házban lehet be- és kifolyó ügyeket intézni. Ez lehet egy későbbi időpont. Először szerintem találkozzatok Pesten, mert azt már megbeszéltétek, aztán ha vénasszonyok nyara lesz és szép idő, akkor találkozhatunk Budán és gesztenyével dobálhatjuk egymást.
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.28., 12:55Szasztok! nekem is jó 17.-e! és hátha akkor holdfény is eljön...szuper lenne!
kinek tetszik a budai helyszín, illetve hol van pontosabban?
Roxy, megírnád:? és ugye te is jössz? nekem Buda attól fögg hol de elég messze lenne, de elmegyek természetesen ha mindenkinek jó!
mivel Kriszék Miskolc felől jönnek, és felveszik holdfényt menetközben, ezért nekik délután kettő óra a jó.Időpont mindenkinek mgefelel??? akkor már csak a helyszín marad és készen vagyunk. meg akijön, kérem szépen privátban adja meg nekem a telefonszámát, hiába ne várakozzunk
Sziasztok!
Szasztok! nekem is jó 17.-e! és hátha akkor holdfény is eljön...szuper lenne!
kinek tetszik a budai helyszín, illetve hol van pontosabban?
Roxy, megírnád:? és ugye te is jössz? nekem Buda attól fögg hol de elég messze lenne, de elmegyek természetesen ha mindenkinek jó!
mivel Kriszék Miskolc felől jönnek, és felveszik holdfényt menetközben, ezért nekik délután kettő óra a jó.Időpont mindenkinek mgefelel??? akkor már csak a helyszín marad és készen vagyunk. meg akijön, kérem szépen privátban adja meg nekem a telefonszámát, hiába ne várakozzunk
Sziasztok!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 12:50szept 17. 14 óra lefixálva!
köv lépés a HELYSZÍN ! (valahol Pesten vagy Budán) tessék csak tessék! 😉
szept 17. 14 óra lefixálva!
köv lépés a HELYSZÍN ! (valahol Pesten vagy Budán) tessék csak tessék! 😉
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 12:09Bírom ezt a dumát! Így tovább!
Bírom ezt a dumát! Így tovább!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 11:43holdfénnyel beszéltem, visszük pestre Őt is! gyertek! buli lesz!
holdfénnyel beszéltem, visszük pestre Őt is! gyertek! buli lesz!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 10:17Nekem is jó a 17.-e. Jó lenne ha mindenkinek megfelelne. De Vica1333-on is múlik, nem akarok helyette szervezkedni.
Aztán lehet addigra holdfény is jobban lenne és kedve lenne találkozni velünk. 🙂
Nekem is jó a 17.-e. Jó lenne ha mindenkinek megfelelne. De Vica1333-on is múlik, nem akarok helyette szervezkedni.
Aztán lehet addigra holdfény is jobban lenne és kedve lenne találkozni velünk. 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 09:55a budai helyszín jól hangzik (mármint a lehetőségeit tekintve).
a budai helyszín jól hangzik (mármint a lehetőségeit tekintve).
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.28., 09:53nekem jó lenne mostanában például: szeptember 17., szeptember 24.
nekem a délután kettő óra lenne jó, mert akkor tudunk beszélgetni akár este hatig is, és haza érünk még világosban.
köszi, üdv, krisz
nekem jó lenne mostanában például: szeptember 17., szeptember 24.
nekem a délután kettő óra lenne jó, mert akkor tudunk beszélgetni akár este hatig is, és haza érünk még világosban.
köszi, üdv, krisz
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 08:32Idézet tőle: RoxyHa valakinek van kedve Budán találkozni, akkor tudok egy jó helyet (park), ahol jó időben lehet heverészni, van büfé és mosdó 0,3 másodpercnyire és a büfében isteni pogácsa és még sör is kapható. Sőt, múltkor pokémongo is feltűnt ezen a helyen. Valóságos kánaán.
Te nem akarsz jönni a találkozóra? 🙂
Idézet tőle: RoxyHa valakinek van kedve Budán találkozni, akkor tudok egy jó helyet (park), ahol jó időben lehet heverészni, van büfé és mosdó 0,3 másodpercnyire és a büfében isteni pogácsa és még sör is kapható. Sőt, múltkor pokémongo is feltűnt ezen a helyen. Valóságos kánaán.
Te nem akarsz jönni a találkozóra? 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.28., 06:20Ha valakinek van kedve Budán találkozni, akkor tudok egy jó helyet (park), ahol jó időben lehet heverészni, van büfé és mosdó 0,3 másodpercnyire és a büfében isteni pogácsa és még sör is kapható. Sőt, múltkor pokémongo is feltűnt ezen a helyen. Valóságos kánaán.
Ha valakinek van kedve Budán találkozni, akkor tudok egy jó helyet (park), ahol jó időben lehet heverészni, van büfé és mosdó 0,3 másodpercnyire és a büfében isteni pogácsa és még sör is kapható. Sőt, múltkor pokémongo is feltűnt ezen a helyen. Valóságos kánaán.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.27., 18:25Idézet tőle: Krisz10 en sajna nem tudok menni, holdfeny el, de mindene faj, es sir, es semmihez nincs kedve
És mikor tudnál jönni? Biztos van olyan időpont ami mindenkinek jó.
Idézet tőle: Krisz10 en sajna nem tudok menni, holdfeny el, de mindene faj, es sir, es semmihez nincs kedve
És mikor tudnál jönni? Biztos van olyan időpont ami mindenkinek jó.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.27., 18:24Erre nem számítottam, hogy holdfény azért nincsen mert ennyire rosszul van. Most elszomorodtam. Jobbulást kívánok neki! 🙁
Erre nem számítottam, hogy holdfény azért nincsen mert ennyire rosszul van. Most elszomorodtam. Jobbulást kívánok neki! 🙁
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.27., 18:10viszont okt 15 en rendezek egy bulit (ott alvos is lehet aki nem tudja mashogy megoldani) arra mindenkivel egyeztetek telefonon akivel meg nem es van kedve jonni
viszont okt 15 en rendezek egy bulit (ott alvos is lehet aki nem tudja mashogy megoldani) arra mindenkivel egyeztetek telefonon akivel meg nem es van kedve jonni
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2016.08.27., 18:0710 en sajna nem tudok menni, holdfeny el, de mindene faj, es sir, es semmihez nincs kedve
10 en sajna nem tudok menni, holdfeny el, de mindene faj, es sir, es semmihez nincs kedve
Idézet tőle: Vica1333 ekkor: 2016.08.27., 15:54ezért kérdem én is, bár a telefonszámát nem tudom, de elég rég jelentkezett be, én is aggódom..
Kharzakot is várjuk szeretettel! akkor szeptember 10 szomat, időpontot még egyeztetünk, holnap is felnézek ide, meg mindennap!
ezért kérdem én is, bár a telefonszámát nem tudom, de elég rég jelentkezett be, én is aggódom..
Kharzakot is várjuk szeretettel! akkor szeptember 10 szomat, időpontot még egyeztetünk, holnap is felnézek ide, meg mindennap!