Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Személyes Találkozók Búrásoknak

Sziasztok!

Igen, a Starbucks előtt jó lenne találkozni, onnan cirka fél perc a Gesztenyés Kert. Ha esik az eső/hideg van, beülhetünk a MOM Parkba, van Meki meg egy-két viszonylag elfogadható árú étterem, de nem kell beülni sehova, mert van egy nagy hely, ahol asztalok, székek vannak. 

A Starbucks a MOM Park épületében van tulajdonképpen, de talán az egyetlen olyan üzlet, ami "kintről" nyílik, tehát nem kell bemenni az épületbe. Ezért gondoltam, hogy ott tudunk találkozni.

Ha leszálltok a villamosról, azon a szinten lesztek, ahol a Starbucks van, kérdezzétek meg a járókelőket, hogy hol van, valaki tuti tudni fogja. Vagy csak célozzátok meg az épületet és előbb-utóbb meglátjátok a plüssállatokat szorongató embereket. 🙂

Szia házikuszmacskusz!

14 óra gesztenyés park, szeptember 17. 

de előtte találkoznánk a :om park nál a starbucks előtt Roxyval,

Délitől 61-es villamossal kell jönni a Mom parkig. Onnan nem tudom hola a gesztenyés park, de telefonpon tudunk értekezni.

Marcival meg talizhatunk az Örsön, ismertetőjel kicsi plüssállat a kézben:? én megmerem, ti meg odajöttök hozzám!

gesztenyés parkon belül nem tudom hol találkozzunk, mert nem ismerem.... talán mindenki a Starbucks előtt tali aztán együtt onnan Gesztenyés park? ez lenne a legjobb.

Roxy kérném a számod priviben, Marcié megvan, házikuszmacskusz a te számod is kérném privoiben, én de leírom az enyémet:

06205064380 tehát először: 

1. Marcial talzom én örsön negyed-fél 2-kor???

2. Marcival Roxyval Mom park Starbucks előtt meg a többiekkel 14 órakor, onnan indulás gesztenyés park. megfelel mindenkinek??

Sziasztok! Ha megvan a végleges helyszín ( gesztenyéskert?) és időpont, akkor egy fél órára talán el tudnék én is jutni, hogy lássuk legalább egymást.. tudjátok a gyerekek mellett nehéz kissé a szervezés, mert nem sok segítségem van! Vica! Le tudod írnia  végleges helyszínt időpontot priviben? előre is köszi!!!

Szia Vica!

Arra gondoltam, hogy a Starbucks előtt találkozhatnánk. Ne menjünk be, baromi drága és egyébként állandóan tömve van (helyet sem kapnánk) és a kávé ihatatlan. Hogy hogy ismerjük meg egymást, az kérdéses, max. mindenki megírja a tali napján, hogy milyen ruhában lesz? Magasság, hajszín? A telefonszámom elküldöm!

Izgi, úgy látszik, tényleg találkozni fogunk!

Örülök, hogy ezt írtad holdfény. Remélem lesz erőd eljönni. 🙂

Vica, én is hajlamos vagyok eltévedni. Majd előtte találkozhatunk az Örsön vagy Keletiben. Ha gondolod.

Egyébként tök jó, hogy Krisznek és Zitusnak jól sikerült a találkozója.

Gyere holdfény gyere!

Ha segít, az egész park előtt leveszem a aparókámat és lóbálgatom mindenki előtt!

KOMOLYAN!

Kedves Roxy!

oké, köszönöm! akkor starbucks -ban találkozunk? priviben elküldenéd a telszámodat? 

én már megadtam nektek:) 14 órakor találkozzunk, vagy 14 óra előtt 10 perccel?

Idézet tőle: holdfény

Sziasztok, csak azért jöttem fel hogy megmondjam nem tudok menni, sajnálom, bocsánatot kérek érte. 

Hogy-hogy? Valami baj van vagy nem érsz rá?

Én örültem volna ha jössz. 🙁

Idézet tőle: holdfény

Köszönöm Vica kedves, azon gondolkodtam hogy, elbújjak én öltözöm be valami plüssállatnak, akkor nem olyan feltűnő. Tudod menni is akarok meg nem is , vinni is ajándékot meg nem is, nemtudom.

Puszi ölelés Neked is.

Holdfény, remélem már jól érzed magad. 🙂

Vica!

Az Örsről el lehet jönni a Déliig metróval és onnan a 61-es villamossal a MOM Park bevásárlóközpontig. Ott van egy Star Bucks kávézó, amit csak azért mondok, mert ott tudnánk találkozni (amúgy a Star Bucks vacak, legalábbis szerintem). 

nagyon sajnálom holdfény!

vgyázz magadra nagyon, és sok puszi!

[quote=Roxy]

Ez nagyon jó. 🙂

Sok jármű megáll a BAH csomóponton, 8-as busz, 61-es villamos. Sajna egyre hülyébben érzem magam... Jaj, most miattam ne szeljétek már át az egész várost! 

Találkozzatok nyugodtan Pesten és majd egyszer lesz budai tali is. 

Dehogynem szeljük át! csak nem ismerem Budát, ennyi... többiek tudjátok hova kell menni???

Ez nagyon jó. 🙂

Sok jármű megáll a BAH csomóponton, 8-as busz, 61-es villamos. Sajna egyre hülyébben érzem magam... Jaj, most miattam ne szeljétek már át az egész várost! 

Találkozzatok nyugodtan Pesten és majd egyszer lesz budai tali is. 

Bocs a beülős helyet már megválaszoltad..úgy találjuk meg egymást hogy mindenki mutogat egy plüssállatot vagy a kezében fogja:) mit szóltok? mmár viccesen indulna a dolog...

[quote=Roxy]

Szia!

A cím BAH csomópont (Budaörsi-Hegyalja-Alkotás) közvetlen közelében a Gesztenyés Kert.

http://www.beszedesparkok.hu/gesztenyes_kert/

Ott van a Novotel Hotel és Budapesti Kongresszusi Központ, a MOM Park és MOM műv. ház.

A G. kert nem olyan nagy, hogy ott hogyan találjuk meg egymást, az egy izgalmas kérdés. Van egy kutyafuttató + a parkot kettészelő kavicsos út egyik ill. másik oldalán két szobor (az egyik 1848/49-es emlékmű, a másik ... huh, most nem tudom). 

Van beülős hely, a MOM műv. ház (szuper büfével) vagy a MOM Park, ami egy pici bevásárlóközpont. 

Szia!

hol a Bah csomópont? Budát egyáltalán nem ismerem. Valaivel talizhatnék az Örsön vagy a Deákon?  nem fogok odatalálni, ebbe meg én nem vagyok jó.

és van a közelben beülős hely is ha esne az eső???

Idézet tőle: Krisz

Na megvolt a kétszemélyes Búrás Tali. Folyt. Köv. Itthon 😉 Peace! 😀

Végre valakinek összejött egy randi! 😀

Na megvolt a kétszemélyes Búrás Tali. Folyt. Köv. Itthon 😉 Peace! 😀

Ja azt nem írtam, hol van. Itt Mályiban. Zitust várom Miskolcról. Na csóközön mindenkinek!

Mink Zitus21 el beülünk MOST, az Úttonálló Büfébe. Akinek van kedve szívesen várjuk!

Szia!

A cím BAH csomópont (Budaörsi-Hegyalja-Alkotás) közvetlen közelében a Gesztenyés Kert.

http://www.beszedesparkok.hu/gesztenyes_kert/

Ott van a Novotel Hotel és Budapesti Kongresszusi Központ, a MOM Park és MOM műv. ház.

A G. kert nem olyan nagy, hogy ott hogyan találjuk meg egymást, az egy izgalmas kérdés. Van egy kutyafuttató + a parkot kettészelő kavicsos út egyik ill. másik oldalán két szobor (az egyik 1848/49-es emlékmű, a másik ... huh, most nem tudom). 

Van beülős hely, a MOM műv. ház (szuper büfével) vagy a MOM Park, ami egy pici bevásárlóközpont. 

Kedves Roxy!

akkor menjünk a parkba csak hol van helyileg, pontos címet leírnád? mert én Pest keleti részén lakom , vhogy el kell jutnom,  de be us tudunk ott ülni vhová ha esetleg esne az eső?? vagy ott a közelben??

Nekem sajnos biztos nem jó a Mammut, de ez nagyon jó helynek tűnik!

nekem nem rossz a mammut, csak ott nem lehet dohányozni:):.) 

meg kérdés, össze lehet tolni asztalokat, és a honlapon az italok árát nem találom.

Én sajnos hétvégeken nem érek rá, a gyerekek, programok miatt. Egy hétköznap esti találkában viszont benne lennék. De megértem, hogy  a vidékieknek csak a hétvége jó, leginkább kora délután.

Legközelebb, ha hétköznapi találka lesz, csatlakozom szívesen.

Eddig javasolt helyszínt, Kacsosz, Roxy és Vica.

Most javasolok én is egyet:

Mammut I. 3. emelet, Jóasszony gyorsétterem

Infó róla a Mammut honlapján.

Saját honlapjuk.

Mindenféle finomság van: rendes tisztességes magyar főételek, desszertek, sör, bor, üditő.

2016. szeptember 17. szombat, 14 óra, Budapest

Vica1333

Marci

Feeling

oida

Kacsosz

Zitus21

holdfény

Roxy

kharzak

dharkan

Krisz

2016. szeptember 17. szombat, 14 óra, Budapest

már "csak" abban kell megegyeznünk: Budapesten hol találkozzunk?

Énis jönnék mikor és hol lesz a tali? 🙂

egy hozzávetőleges lista az eddigi jelentkezőkről:

Vica1333

Marci

Feeling

oida

Kacsosz

Zitus21

holdfény

Roxy

Krisz

a 17a -i találkozót nagyon várom

Remélem hasznos információkhoz jutok a sorstársaimtól

Zitus21 et is hozzuk Miskolc felől.

Idézet tőle: Feeling

Szerintem nekem is jó a 17-e. Később derül ki, hogy dolgozok-e azon a hétvégén. Ha igen, akkor én lehet nem érek oda kezdésre csak pici csúszással.

Ez jó hír, örülök neki. 🙂

Sziasztok! Nem kavarni akartam a budai helyszínnel, hanem sajna nem tudok elmenni Pestre. (Agorafóbia.)(Most ha vinnétek sem mennék, nem vagyok túl jól.) A park, amire gondoltam a Gesztenyés Kert/Park és a MOM műv. házban lehet be- és kifolyó ügyeket intézni. Ez lehet egy későbbi időpont. Először szerintem találkozzatok Pesten, mert azt már megbeszéltétek, aztán ha vénasszonyok nyara lesz és szép idő, akkor találkozhatunk Budán és gesztenyével dobálhatjuk egymást. 

Szasztok!  nekem is jó 17.-e!   és hátha akkor holdfény is eljön...szuper lenne!

kinek tetszik a budai helyszín, illetve hol van pontosabban?

Roxy, megírnád:? és ugye te is jössz? nekem Buda attól fögg hol de elég messze lenne, de elmegyek természetesen ha mindenkinek jó!

mivel Kriszék Miskolc felől jönnek, és felveszik holdfényt menetközben, ezért nekik délután kettő óra a jó.Időpont mindenkinek mgefelel??? akkor már csak a helyszín marad és készen vagyunk. meg akijön, kérem szépen privátban adja meg nekem a telefonszámát, hiába ne várakozzunk

Sziasztok!

szept 17. 14 óra lefixálva!

köv lépés a HELYSZÍN ! (valahol Pesten vagy Budán) tessék csak tessék! 😉

Bírom ezt a dumát! Így tovább! yes

Lehet, hogy én is megyek. 🙂

holdfénnyel beszéltem, visszük pestre Őt is! laugh gyertek! buli lesz! yes

Nekem is jó a 17.-e. Jó lenne ha mindenkinek megfelelne. De Vica1333-on is múlik, nem akarok helyette szervezkedni.

Aztán lehet addigra holdfény is jobban lenne és kedve lenne találkozni velünk. 🙂

a budai helyszín jól hangzik (mármint a lehetőségeit tekintve).

nekem jó lenne mostanában például: szeptember 17., szeptember 24.

nekem a délután kettő óra lenne jó, mert akkor tudunk beszélgetni akár este hatig is, és haza érünk még világosban.

köszi, üdv, krisz

Idézet tőle: Roxy

Ha valakinek van kedve Budán találkozni, akkor tudok egy jó helyet (park), ahol jó időben lehet heverészni, van büfé és mosdó 0,3 másodpercnyire és a büfében isteni pogácsa és még sör is kapható. Sőt, múltkor pokémongo is feltűnt ezen a helyen. Valóságos kánaán. 

Te nem akarsz jönni a találkozóra? 🙂

Ha valakinek van kedve Budán találkozni, akkor tudok egy jó helyet (park), ahol jó időben lehet heverészni, van büfé és mosdó 0,3 másodpercnyire és a büfében isteni pogácsa és még sör is kapható. Sőt, múltkor pokémongo is feltűnt ezen a helyen. Valóságos kánaán. 

Idézet tőle: Krisz

10 en sajna nem tudok menni, holdfeny el, de mindene faj, es sir, es semmihez nincs kedve

És mikor tudnál jönni? Biztos van olyan időpont ami mindenkinek jó.

Erre nem számítottam, hogy holdfény azért nincsen mert ennyire rosszul van. Most elszomorodtam. Jobbulást kívánok neki! 🙁

viszont okt 15 en rendezek egy bulit (ott alvos is lehet aki nem tudja mashogy megoldani) arra mindenkivel egyeztetek telefonon akivel meg nem es van kedve jonni

10 en sajna nem tudok menni, holdfeny el, de mindene faj, es sir, es semmihez nincs kedve

ezért kérdem én is, bár a telefonszámát nem tudom, de elég rég jelentkezett be, én is aggódom..

Kharzakot is várjuk szeretettel! akkor szeptember 10 szomat, időpontot még egyeztetünk, holnap is felnézek ide, meg mindennap!

elírtam, akkor, nem akko.) bocsi