Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.06.21., 10:00Sziasztok!
Én sajnos nem tudok menni (jönni) a szombati talira, huh, programom van (nagyon para sajnos), de ti érezzétek jól magatokat!!
És igen, köszönjük Eszternek és Krisznek a búrát.
Sziasztok!
Én sajnos nem tudok menni (jönni) a szombati talira, huh, programom van (nagyon para sajnos), de ti érezzétek jól magatokat!!
És igen, köszönjük Eszternek és Krisznek a búrát.
Idézet tőle: Bird45 ekkor: 2018.06.21., 05:42Szia Krisz!
Okés, köszi a választ! Azért is kérdeztem, mert Budapest nekem messze van, kb 200 km, és kocsim nincs, én is buszozni tudnék csak, és az nem olcsó. 🙂
És gratulálok az elért eredményeidhez, csak így tovább! 🙂
Köszi a sok segítséget Neked is! 🙂
Üdv:
Bird45
Szia Krisz!
Okés, köszi a választ! Azért is kérdeztem, mert Budapest nekem messze van, kb 200 km, és kocsim nincs, én is buszozni tudnék csak, és az nem olcsó. 🙂
És gratulálok az elért eredményeidhez, csak így tovább! 🙂
Köszi a sok segítséget Neked is! 🙂
Üdv:
Bird45
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.21., 05:12Szia Bird45 és a többiek is, hiszen írok egy kicsit, hogy is vannak ezek a talik (többen érdeklődtek már)!
Mostanában én aktivizáltam magam, hogy legyenek talik, mert szívügyemnek tekintem a Búrát.
Mivel Budapest központi hely Magyarországon, úgyértem, az ország minden pontjáról, ha jönnek ott a legkönnyebb talizni, arról nem is beszélve, hogy elég sokan az oldalról is onnan vannak, így mostanában ott talizunk.
Általában úgy néz ki, megbeszélem valakivel, talizunk, vagy ott, vagy együtt megyünk fel és utána még ott is megkeresünk egy-két embert, és ha már vagyunk hárman, négyen, esetleg öten, szoktam ide írni, hogy na gyertek már, kisebb-nagyobb csoportosulás létrejött, gyertek minél többen még. Most van alkalom személyesen is beszélgetni, hiszen az teljesen más, mint itt írásban!
Na ennyi a dolgok állása röviden.
Én azért tekintem a Búrát szívügyemnek, mert évekig ki se mozdultam szinte az otthoni mikro környezetemből, "csak" a Búrásokkal kommunikáltam azt is főleg privát utakon. Most pedig van rendes állásom, végre önállóan buszozok be melóhelyre, hétvégente utazgatom (vonattal is, busszal is), igyekszem vigyázni az egészségemre is: diétázom, leszoktam a cigiről (4 hónapja), piáról (10 hónapja), és mától már edzésre is fogok járni, szeretnék mégtöbbet fogyni.
Voltak összezördülések természetesen az évek alatt nem is egyszer, de úgy érzem hosszú távon, összességében nekem segített a Búra! Hálás köszönet Eszternek amiért létrehozta önzetlenül, és továbbra is önzetlenül naponta részt vesz a Búra életében!
Én is úgy érzem elég önzetlenül igyekszem segíteni amit csak tudok, hiszen rengeteget "kaptam" tőletek, energiát, biztatást stb.
A reklámok most azért vannak, hogy tudjunk szakembert finanszírozni, remélem sikerül!
Remélem a fontosabb dolgok érthetőek mindenkinek, aki gondolja jöjjön most hétvégén is, és ha legközelebb máshol szeretnétek talizni azt is meg lehet beszélni.
Üdv,
Krisztián
Szia Bird45 és a többiek is, hiszen írok egy kicsit, hogy is vannak ezek a talik (többen érdeklődtek már)!
Mostanában én aktivizáltam magam, hogy legyenek talik, mert szívügyemnek tekintem a Búrát.
Mivel Budapest központi hely Magyarországon, úgyértem, az ország minden pontjáról, ha jönnek ott a legkönnyebb talizni, arról nem is beszélve, hogy elég sokan az oldalról is onnan vannak, így mostanában ott talizunk.
Általában úgy néz ki, megbeszélem valakivel, talizunk, vagy ott, vagy együtt megyünk fel és utána még ott is megkeresünk egy-két embert, és ha már vagyunk hárman, négyen, esetleg öten, szoktam ide írni, hogy na gyertek már, kisebb-nagyobb csoportosulás létrejött, gyertek minél többen még. Most van alkalom személyesen is beszélgetni, hiszen az teljesen más, mint itt írásban!
Na ennyi a dolgok állása röviden.
Én azért tekintem a Búrát szívügyemnek, mert évekig ki se mozdultam szinte az otthoni mikro környezetemből, "csak" a Búrásokkal kommunikáltam azt is főleg privát utakon. Most pedig van rendes állásom, végre önállóan buszozok be melóhelyre, hétvégente utazgatom (vonattal is, busszal is), igyekszem vigyázni az egészségemre is: diétázom, leszoktam a cigiről (4 hónapja), piáról (10 hónapja), és mától már edzésre is fogok járni, szeretnék mégtöbbet fogyni.
Voltak összezördülések természetesen az évek alatt nem is egyszer, de úgy érzem hosszú távon, összességében nekem segített a Búra! Hálás köszönet Eszternek amiért létrehozta önzetlenül, és továbbra is önzetlenül naponta részt vesz a Búra életében!
Én is úgy érzem elég önzetlenül igyekszem segíteni amit csak tudok, hiszen rengeteget "kaptam" tőletek, energiát, biztatást stb.
A reklámok most azért vannak, hogy tudjunk szakembert finanszírozni, remélem sikerül!
Remélem a fontosabb dolgok érthetőek mindenkinek, aki gondolja jöjjön most hétvégén is, és ha legközelebb máshol szeretnétek talizni azt is meg lehet beszélni.
Üdv,
Krisztián
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.20., 10:29Közeledünk! Emlékszik még mindenki? 😉 MOST SZOMBATON TALIII! 😀 Ha esetleg van valakinek valami konkrét ötlete, ne habozzon, szóljon! Mink már kora délelőtt Budapesten vagyunk! YEAH!
Közeledünk! Emlékszik még mindenki? 😉 MOST SZOMBATON TALIII! 😀 Ha esetleg van valakinek valami konkrét ötlete, ne habozzon, szóljon! Mink már kora délelőtt Budapesten vagyunk! YEAH!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.18., 16:32Én se vágom még a konkrét helyszínt. Annál az egy találkozónál is, amelyikre elmentem korábban, öt perccel a találkozó előtt hívtam fel Kriszt, hogy akkor most hol is vannak. Kleó, klassz lenne, ha te is eljönnél egy találkozóra, szívesen megismernélek személyesen is!
Én se vágom még a konkrét helyszínt. Annál az egy találkozónál is, amelyikre elmentem korábban, öt perccel a találkozó előtt hívtam fel Kriszt, hogy akkor most hol is vannak. Kleó, klassz lenne, ha te is eljönnél egy találkozóra, szívesen megismernélek személyesen is!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.06.18., 16:28És mi lenne, ha konkrétabban is megadnátok a helyszínt, időpontot? Vagy vannak "persona non grata"-k?
És mi lenne, ha konkrétabban is megadnátok a helyszínt, időpontot? Vagy vannak "persona non grata"-k?
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.18., 15:37Ok, köszi! 🙂
Ok, köszi! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.18., 15:24Akkor júliusban is csinálunk talit valamelyik szombaton feltétlenül!
Akkor júliusban is csinálunk talit valamelyik szombaton feltétlenül!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.06.18., 11:03Nekem most júnban eléggé be vannak táblázva a szombatjaim, de egy júliusi szombaton szívesen találkoznék majd veletek, a Déli környékén!
Nekem most júnban eléggé be vannak táblázva a szombatjaim, de egy júliusi szombaton szívesen találkoznék majd veletek, a Déli környékén!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.18., 04:32Sziasztok! Szuperjó hangulatban telt a hétvégi mini találka! Remélem a többiek nevében is bátran kijelenthetem, hogy mindenki visszajelzett utólag is, hogy nagyon jól érezte magát! A találkát MEGISMÉTELJÜK 2018. június 23-án azaz MOST SZOMBATON, szintén Budapesten! Egész nap ott leszünk. Gyertek minél többen! Sziasztok! Krisz
Sziasztok! Szuperjó hangulatban telt a hétvégi mini találka! Remélem a többiek nevében is bátran kijelenthetem, hogy mindenki visszajelzett utólag is, hogy nagyon jól érezte magát! A találkát MEGISMÉTELJÜK 2018. június 23-án azaz MOST SZOMBATON, szintén Budapesten! Egész nap ott leszünk. Gyertek minél többen! Sziasztok! Krisz
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.16., 15:06jött még más is kár hogy nem jöttök többen ....
jött még más is kár hogy nem jöttök többen ....
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.16., 10:48Ja én is beszéltem kharzakkal is nekem is azt mondta jön
Ja én is beszéltem kharzakkal is nekem is azt mondta jön
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.16., 09:51úton bp re ... ki csatlakozik ott? gyertek, jol fogjuk magunkat erezni! juhúúú!
úton bp re ... ki csatlakozik ott? gyertek, jol fogjuk magunkat erezni! juhúúú!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.14., 07:46oké skacok ( ha egy biznic egyszer beindul 😉 ) leszünk 23 án is! ha minden okés! dél körül, eztájt a keletiben! (bp.) 😉
oké skacok ( ha egy biznic egyszer beindul 😉 ) leszünk 23 án is! ha minden okés! dél körül, eztájt a keletiben! (bp.) 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.06.14., 07:25messze még a nyári party! addig is egy rögtönzött találka, most szombaton (2018.06.16.) délben a déliben (bp.)
messze még a nyári party! addig is egy rögtönzött találka, most szombaton (2018.06.16.) délben a déliben (bp.)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.30., 10:17oké! megvan az időpont, helyszín! Mályi, 2018. július 28., szombati nap! szeretettel várunk minden jelenlegi és egykori búrást!
oké! megvan az időpont, helyszín! Mályi, 2018. július 28., szombati nap! szeretettel várunk minden jelenlegi és egykori búrást!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.30., 09:57És akkor valszeg még melegebb lesz a víz.
És akkor valszeg még melegebb lesz a víz.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.29., 14:28na, reakció! juhú! tehát júl 7 vagy 28 eddig! várjuk a további szavazatokat! csak azt ne mondjátok hogy most meg public minden, mert az előzőnél meg az volt a baj, hogy privátban ment minden!
na, reakció! juhú! tehát júl 7 vagy 28 eddig! várjuk a további szavazatokat! csak azt ne mondjátok hogy most meg public minden, mert az előzőnél meg az volt a baj, hogy privátban ment minden!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.29., 13:09Nekem júl. 7. és 28. a legjobb, 14. még úgy-ahogy belefér, 21. egyáltalán nem jó. 🙂
Nekem júl. 7. és 28. a legjobb, 14. még úgy-ahogy belefér, 21. egyáltalán nem jó. 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.29., 13:06ja és mivel az messze van addig lehetne Budapesten is egy, korábban! ( de szóba jöhet még skandinávia 😉 )
ja és mivel az messze van addig lehetne Budapesten is egy, korábban! ( de szóba jöhet még skandinávia 😉 )
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.29., 13:04mondtam, én a party időpontját illetően rugalmas vagyok, tehát:
2018. júliusi SZOMBATOK: 7., 14., 21., 28.
tessen választani, a többség dönt!
tehát a kérdés: a 2018-as NAGY Mályi Búra PARÁDÉ időpontja mikor legyen?
csirió, k.
mondtam, én a party időpontját illetően rugalmas vagyok, tehát:
2018. júliusi SZOMBATOK: 7., 14., 21., 28.
tessen választani, a többség dönt!
tehát a kérdés: a 2018-as NAGY Mályi Búra PARÁDÉ időpontja mikor legyen?
csirió, k.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.29., 12:51Idézet tőle: Tribute78" HA JÓ IDŐ LESZ, LE LEHET MENNI A TÓRA FÜRÖDNI INGYEN"
Nekem erről ez a szám jutott eszembe 🙂
Nagy kedvenc a szám és szívesen belemásznék ebbe a vízbe (is) bármikor, csak legyen természetes víz.
Idézet tőle: Tribute78" HA JÓ IDŐ LESZ, LE LEHET MENNI A TÓRA FÜRÖDNI INGYEN"
Nagy kedvenc a szám és szívesen belemásznék ebbe a vízbe (is) bármikor, csak legyen természetes víz.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.29., 12:48Idézet tőle: TündėrAhhoz le kéne vetkőzni a gatlasokat meg a ruházatot.
Amugy meg innen latom hogy jéghideg a vize...
🙂
Késő este kell lemenni a tóra, fürdőruha kollekciónkat kérjük tekintse meg itt:
https://mult-kor.hu/igy-neztek-ki-a-furdoruhak-a-20-szazad-elejen-20150805
Egy Jack London-t ábrázoló kép is van köztük!
Idézet tőle: TündėrAhhoz le kéne vetkőzni a gatlasokat meg a ruházatot.
🙂
Késő este kell lemenni a tóra, fürdőruha kollekciónkat kérjük tekintse meg itt:
https://mult-kor.hu/igy-neztek-ki-a-furdoruhak-a-20-szazad-elejen-20150805
Egy Jack London-t ábrázoló kép is van köztük!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.29., 12:46Amúgy a jún. végi bp-i személyes találkozók is jól hangzanak, de közkívánatra most mehetnénk majd inkább a szabadba, pl. Margitsziget stb. Agorásokat meg kikötözzük egy fához, az talán biztonságérzetet ad nekik, hogy így nem tudja őket elragadni az iszonytató tömeg. 😛
Viccet félretéve: murray head, keressünk már valami megoldást, hogy téged is bevonhassunk most a buliba. 🙂
Amúgy a jún. végi bp-i személyes találkozók is jól hangzanak, de közkívánatra most mehetnénk majd inkább a szabadba, pl. Margitsziget stb. Agorásokat meg kikötözzük egy fához, az talán biztonságérzetet ad nekik, hogy így nem tudja őket elragadni az iszonytató tömeg. 😛
Viccet félretéve: murray head, keressünk már valami megoldást, hogy téged is bevonhassunk most a buliba. 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.29., 12:43Szia Krisz, nekem ez a mályis ötlet nagyon tetszik. Annyi csak, hogy mindenképp csak júnra szervezhetünk? Nekem júnban végig be lesznek táblázva a hétvégéim (szombatonként egésznapos képzés), júl-augban viszont szünetel a képzésem - és akkor feltehetően a tó vize is már melegebb lesz... 😉
Remélem, nem vagyok túl pofátlan az igényeimmel. 🙂
Szia Krisz, nekem ez a mályis ötlet nagyon tetszik. Annyi csak, hogy mindenképp csak júnra szervezhetünk? Nekem júnban végig be lesznek táblázva a hétvégéim (szombatonként egésznapos képzés), júl-augban viszont szünetel a képzésem - és akkor feltehetően a tó vize is már melegebb lesz... 😉
Remélem, nem vagyok túl pofátlan az igényeimmel. 🙂
Idézet tőle: Tündėr ekkor: 2018.05.29., 12:38Ahhoz le kéne vetkőzni a gatlasokat meg a ruházatot.
🙂
Ahhoz le kéne vetkőzni a gatlasokat meg a ruházatot.
🙂
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.29., 12:27" HA JÓ IDŐ LESZ, LE LEHET MENNI A TÓRA FÜRÖDNI INGYEN"
" HA JÓ IDŐ LESZ, LE LEHET MENNI A TÓRA FÜRÖDNI INGYEN"
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.27., 19:17Na hogy egy kis kedvet csináljak, itt egy dal, fogadjátok szeretettel!
Na hogy egy kis kedvet csináljak, itt egy dal, fogadjátok szeretettel!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.27., 18:47BÁRMELYIK ÉS/VAGY MIDEGYIK PÉLDA MŰKÖDHET!
Választási lehetőség azt hiszem van!
HA VALAKINEK VAN EGYÉB ELKÉPZELÉSE NE HABOZZON, ÍRJON!
BÁRMELYIK ÉS/VAGY MIDEGYIK PÉLDA MŰKÖDHET!
Választási lehetőség azt hiszem van!
HA VALAKINEK VAN EGYÉB ELKÉPZELÉSE NE HABOZZON, ÍRJON!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.05.27., 17:58Oké! Akkor egy következő talit szervezzünk meg itt és most!
Példa 01: 2018. június 2., szombat, délután 16 órától este 22 ig, Budapest, Humbák Művek
Példa 02: 2018. június 9., szombat, délután 14 órától AKÁR MÁSNAP DÉLIG! Mályi (itt ahol lakom) , Miskolc mellett HA JÓ IDŐ LESZ, LE LEHET MENNI A TÓRA FÜRÖDNI INGYEN 15-20 perc gyalog. Aki nem bír gyalogolni levisszük kocsival, vagy mehet biciklivel. (Akár hat bringát is be tudok szerezni, kocsival lehet fordulni többször.)
Példa 03: 2018. június 16., szombat, délután 14 órától, Mályi részletek lásd mint előbb.
Példa 04: 2018. június 19 és 22 között., keddtől - péntekig bármelyik hétköznap este Budapesten akárhova beülünk ahol nektek jó.
Példa 05: 2018. június 26 és 29.között., keddtől - péntekig bármelyik hétköznap este Budapesten akárhova beülünk ahol nektek jó.
Hirtelen ennyi ötletem van. Írjatok ti is ötleteket vagy hogy melyikre jönnétek! Üdv! Krisztián
Oké! Akkor egy következő talit szervezzünk meg itt és most!
Példa 01: 2018. június 2., szombat, délután 16 órától este 22 ig, Budapest, Humbák Művek
Példa 02: 2018. június 9., szombat, délután 14 órától AKÁR MÁSNAP DÉLIG! Mályi (itt ahol lakom) , Miskolc mellett HA JÓ IDŐ LESZ, LE LEHET MENNI A TÓRA FÜRÖDNI INGYEN 15-20 perc gyalog. Aki nem bír gyalogolni levisszük kocsival, vagy mehet biciklivel. (Akár hat bringát is be tudok szerezni, kocsival lehet fordulni többször.)
Példa 03: 2018. június 16., szombat, délután 14 órától, Mályi részletek lásd mint előbb.
Példa 04: 2018. június 19 és 22 között., keddtől - péntekig bármelyik hétköznap este Budapesten akárhova beülünk ahol nektek jó.
Példa 05: 2018. június 26 és 29.között., keddtől - péntekig bármelyik hétköznap este Budapesten akárhova beülünk ahol nektek jó.
Hirtelen ennyi ötletem van. Írjatok ti is ötleteket vagy hogy melyikre jönnétek! Üdv! Krisztián
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.25., 15:36Idézet tőle: PhilCbartika, mikor feljössz, van kedved találkozni?
Addig még sok van. Most azt tűztem ki célul, hogy munkaképessé edzem magam június 1ejére.
Idézet tőle: PhilCbartika, mikor feljössz, van kedved találkozni?
Addig még sok van. Most azt tűztem ki célul, hogy munkaképessé edzem magam június 1ejére.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.25., 12:07A tegnapit Gácsi Krisztián szervezte, szerintem nála tudsz érdeklődni a következőről is.
A tegnapit Gácsi Krisztián szervezte, szerintem nála tudsz érdeklődni a következőről is.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.25., 09:42Köszönöm, srácok, a tegnapi találkozót! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam végül, nagyon jól éreztem magamat, és örülök, hogy megismerhettelek titeket!
Köszönöm, srácok, a tegnapi találkozót! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam végül, nagyon jól éreztem magamat, és örülök, hogy megismerhettelek titeket!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.05.25., 09:42bartika, mikor feljössz, van kedved találkozni?
bartika, mikor feljössz, van kedved találkozni?
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.24., 07:53Idézet tőle: bartikaŐsszel felutazom Pestre, mert a Trafóban meg kell néznem valamit. Igaz h nincs egy vasam sem, de addig lesz... fő a remény.
Félek hogy fogok venni egy bőrönd könyvet. Vagy inkább egy ebook readerre gyúrjak?
Láttad a könyves ajánlatom? Amikor Nietzsche sírt? Neked adnám?
Idézet tőle: bartikaŐsszel felutazom Pestre, mert a Trafóban meg kell néznem valamit. Igaz h nincs egy vasam sem, de addig lesz... fő a remény.
Félek hogy fogok venni egy bőrönd könyvet. Vagy inkább egy ebook readerre gyúrjak?
Láttad a könyves ajánlatom? Amikor Nietzsche sírt? Neked adnám?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.24., 07:39Ősszel felutazom Pestre, mert a Trafóban meg kell néznem valamit. Igaz h nincs egy vasam sem, de addig lesz... fő a remény.
Ősszel felutazom Pestre, mert a Trafóban meg kell néznem valamit. Igaz h nincs egy vasam sem, de addig lesz... fő a remény.