Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Személyes Találkozók Búrásoknak

Volt egy kamaszkori haverom, aki a kerti budira motorkerékpárral járt... Komoly!

Idézet tőle: Kleó

De Budára kocsival jársz...

De "budira meg még a király is gyalog"! 🙂

Az emelkedő, fuuuj.

Ebből a még feljebb budázásból a végén az lesz,hogy:

"János legyen fenn a János-hegyen,
délután odavárom.
János nekem nehogy álmos legyen,
mert én azt ki nem állom!
Jaj, Jani, szeretném hallani,
szerelmet vallani,
csak ez a kívánságom!
János legyen fenn a János-hegyen,
délután odavárom."

🙂

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

oké. a köv. tervek vannak még:

2018. jún. 30., szombat -=> DEBRECEN (főleg a belváros és környéke, esetleg Nagyerdő, stb. ... )

2018. júl. 13., péntek - 2018. júl. 14., szombat - 2018. júl. 15., vasárnap -=> BUDAPEST (főleg a budai rész, a 12 ker környéke, mom park, zugliget, stb. ...)

Ha már Buda... II. ker., Hűvösvölgy? Nagyrét, "úttörő"vasút, Balázs vendéglő... kijjebb Náncsi néni.

De Budára kocsival jársz...

Üzenem a szorongóknak, depiseknek,

hogy sok-sok évvel ezelőtt én se nagyon mentem sehova,

nem csináltam semmit,

féltem a buszon,

féltem még az ágyból  is kikelni! ...

Most már akár ez is megy:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Posted by Krisztián Gácsi on Sunday, July 1, 2018

Hajrá álmok valóra váltása! 😉

És ne feldjétek, találkozunk a megjelölt időpontokban, a megbeszélt helyszíneken!

Üdv,

Krisz

Gesztenyés-kert Újbuda. Punktum. Ker. mindegy.

Murray!

Lehet épp egy kis szórakozás segítene, feldobná a hangulatod!

Mielőbbi jobbulást! 🙂
Idézet tőle: murray head

Ismerem, voltunk ott kutyázni, még futtató is van, csak kib.szott messze innen... Meg hát az Újbuda, sznob környék. Fuj.

De hát ez nem is Újbuda. smiley Az a 11. kerületben van, nem tudom, pontosan melyik rész és most csak azért sem nézem meg a wiki-n. Vagy megnézzem? Ne nézzem meg? 

MOM park 12.ker. Nem Ujbuda. Ez Kleo mondandojanak lenyegen mit sem valtoztat. 🙂

Idézet tőle: PhilC

Budán a MOM Park mellett található a kies Gesztenyés Kert és mellette a MOM Kulturális Központ. A Gesztenyés Kert tök jó, mert jó idő esetén a napimádók napozhatnak, a napozni nem vágyók árnyékba húzódhatnak, a k.k.ban pedig nagyon finom pogácsát kapni tök olcsón. Persze a többi (limonádé, sör, fagyi, szendvics, süti) csillagászati áron kapható. 🙁

És te odáig elmennél?

Szerintem igen. De ahogy most vagyok, úgy inkább ne akarjon találkozni velem senki. 

Ismerem, voltunk ott kutyázni, még futtató is van, csak kib.szott messze innen... Meg hát az Újbuda, sznob környék. Fuj.

De hát ez nem is Újbuda. smiley Az a 11. kerületben van, nem tudom, pontosan melyik rész és most csak azért sem nézem meg a wiki-n. Vagy megnézzem? Ne nézzem meg? 

szecsei egyik műsora egy tavalyi partyról:

ez egy egri party volt

jelenleg több mint két és fél milliós lejátszásnál tart 😉

aki a júl 7 ei bulira megérkezik előtte való nap késő estig hatalmas meglepetés partyra készüljön 😀 😀 😀

szecsei apátok nyomassa nektek!

Azokhoz nem cigányul, hanem jiddisül kell szólni...

Az a jó Kleó ,lehet beszógatni meg köpködni az embereket.....dikk mán kik ezek he? 🙂

Csakis a Belváros! Úgy látszik, már megint ki kell zárnom magam valamiből. 🙁

Kleó, mondj egy konkrét helyszínt Pesten belül, és oda is szervezünk találkozót!

Népszínház utca 😀 😀 De viccen kívül: Blaha-Astoria tengely.

Budán a MOM Park mellett található a kies Gesztenyés Kert és mellette a MOM Kulturális Központ. A Gesztenyés Kert tök jó, mert jó idő esetén a napimádók napozhatnak, a napozni nem vágyók árnyékba húzódhatnak, a k.k.ban pedig nagyon finom pogácsát kapni tök olcsón. Persze a többi (limonádé, sör, fagyi, szendvics, süti) csillagászati áron kapható. 🙁

És te odáig elmennél?

Kleó, mondj egy konkrét helyszínt Pesten belül, és oda is szervezünk találkozót!

Budai péntek 13-i találkozónál én is szabadtéri programra szavazok.

Znation, teljesen együttérzek veled. Én is rühellem az egészet.

Ha fizetitek a kaját a piát, a szállást, az utazást,a ruhapénzt, betegellátást,a  mentőautóban  okozott károkat,  a lelki sérülések okozta károkat,akkor lemegyek bárhova,még Mályiba is.:)

De egyébként a péntek 13 az szerencsés számnak tűnik,ha megélem, budafuckinpesten,de inkább budán,mom park teteje talán valahol kint ha nem esik az eső,mert a blahán már másodjára kaptam el az ebolát az aluljárón végig korzózva bura tali közben,és a merényiben meg a fejemre estek a patkányok amíg kezeltek.Szóval shit az egész belváros!!!Tibi atya lélekvesztőjében meg ott maradt a fiatalságom összes bolondsága,annál gusztustalanabb helyet rég láttam a 300ft-os 'kéddecis narancslevével együtt.

Na valami szépet is írtam.

2018 első búrás mályi beach party-ja júl 7 én

2018 második búrás mályi beach party-ja aug 4 én

ezekről bővebb infot kérek.

mettől-meddig, pontosan hol, stb. tömegközlekedéssel hogyan közelíthető meg

Bp-i tali engem is érdekel. Össze-vissza dolgozok (hol este, hol nappal, hol hétvégén), olyan is van, h egyidőben kellene 2 helyen lennem....

Nem tudom, hogy mikor lenne jó, de ha lesz konkrét ip, remélem meg tudom oldani. 

🙁 Feltétlenül szóljatok, ha PEST, Buenos Aires vagy Barcelona lesz a helyszín...

Jun 30. Debrecen- ott leszek

Júl -Buda - lehetséges

Krisz, indiai talira már 2 jelentkező is van, azt nem írtad ki. smiley 

a belföldi úti naplómat ezzel a bejegyzéssel zárom egyelőre.

(tőletek részvételi szándék jelzést persze szívesen látunk, itt ebben a topikban!)

LEGKÖZELEBB MEG SEM ÁLLUNK EGY TÁVOLABBI ORSZÁG, TÁVOLABBI VÁROSÁIG!!! wink

szóba jöhet pl Tel-Aviv (pl. az Independence Parkban, egy kellemes kiülős), Szingapúr (pl. a Marina Bay Sands felső éttermében, egy kellemes beülős), Dubaj (pl. a Burdzs Kalifa tetején, egy gyönyörű kilátás keretében)

na de lassan bele lóg a bilibe a kezünk ...

a lényeg ÍRJATOK KI MIKOR HOVA! Megtaláltok itt public, itt privi, fb, skype és az elvetemültebbek telefonon is 😀

üdv,

krisz

na ha már így bloggolom az utazásokat 😀 leírom ezt is:

van még egy király utazás.

előreláthatólag 2018. aug. 6. és aug. 12. között TISZATÓ!!!

juhúúúúú laugh

régebben rendszeresen Abádszalókra jártunk

ha van kedvetek csatlakozhattok!

Nekem is a július 13-tól kifulladásig tartó party lenne a legjobb, azt jelölném meg. És kösz, Krisztián, hogy felhívtad a figyelmem az itt folyó eseményekre!

Nekem valszeg a péntek (13.) du. lesz a legjobb.

oké. a köv. tervek vannak még:

2018. jún. 30., szombat -=> DEBRECEN (főleg a belváros és környéke, esetleg Nagyerdő, stb. ... )

2018. júl. 13., péntek - 2018. júl. 14., szombat - 2018. júl. 15., vasárnap -=> BUDAPEST (főleg a budai rész, a 12 ker környéke, mom park, zugliget, stb. ...)

Aug. 4-én én ott leszek. 🙂

Júl. első egy-két hetében lesz bp-i búrás találkozó?

2018 első búrás mályi beach party-ja júl 7 én

2018 második búrás mályi beach party-ja aug 4 én

többszörösen egyeztetve.  több/más időpontot nem tudok már.

szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Találkozó

Teljesen megértettük,megértjük,akik egyéb elfoglaltság miatt tegnap  nem tudtak el jönni.Legközeleb talán találkozok velük is.Örültünk annak a pár embernek, akik ott voltak.Szerintem jól sikerült a tali,bár csipet csapat voltunk.(A fotó csak illusztráció,nem a valódi helyszínt és cselekményt ,illetve  nem a résztvevő személyeket ábrázolja )smiley

Több száz km ről utaztunk fel ketten több napra Budapestre, hogy Búrásokkal találkozzunk.

Mivel az érdeklődés az esemény iránt igen csekélynek volt mondható, más programot kerestünk:

Beülünk a Gong Café presszóba! Akinek van kedve ott csatlakozhat hozzánk, ha gondoljátok hívjatok fel, itt a számom a weboldalon a lap alján! Üdv, Krisz

Beülünk a Gong Café presszóba! Akinek van kedve ott csatlakozhat hozzánk, ha gondoljátok hívjatok fel, itt a számom a weboldalon a lap alján! Üdv, Krisz

Sziasztok puszika mindenkinek gyertek talizni

Úton! Seprűnyélen viszem a boszorkányt.is.

Íme a Miskolci tagozat:

Krisz (Miskolc mellett),

Kiwi (Debrecenből gyakran jár erre),

Roboman (Nyíregyházáról szokott ide jönni),

ÉS AKKOR Kormoskandúr (Miskolc mellett)!

Még valaki? 🙂

Mikor hol? Kilátó jó lesz? 😀 Vagy inkább a belváros pl. ajánlom a Déryné presszót! 😀

Na írjatok! "Hahó! Miskolci Emberek! Ébresztő!" 😉

Jó lenne valami Miskolci tagozat. Bizos vagyunk páran BAZ megyéből.

Én BP-től 380 km-re, Miskolctól 90 km-re lakom.

De 7 évet BP-n éltem, s éltem az adott lehetőségekkel: pszichodráma csoport, mókushoz járás, gyógyfürdők

Lábujjfüggő. Fotellal karamboloztam. (véletlenül)

Bp., Szombat Délután, Humbák!

Elméletileg Bp-en is találkozunk egy szombaton előtte...

Ó, értem. Persze, ha a) itt talizunk valahol b) kigyógyulok addig az agorából. 

Elméletileg Bp-en is találkozunk egy szombaton előtte...

És júliusban tervezel jönni, murray head? Sorry, hogy nem kerestelek, csak most nagyon el vagyok havazva mh-en. Majd írd meg priviben, mi újság!

Izé, akkor Mályiba mentek, nem?

Jó, majd írok, most először kidepizem magam. De te írj nyugodtan, ha van kedved. 🙂

És júliusban tervezel jönni, murray head? Sorry, hogy nem kerestelek, csak most nagyon el vagyok havazva mh-en. Majd írd meg priviben, mi újság!