Személyes Találkozók Búrásoknak
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.11.20., 17:17Bocsánatot kérek mindenkitől ez úton is aki ott volt és nem pont így képzelte az estét. Hálás szívvel gondolok rátok amiért kiálltatok mellettem! Tudom hogy nagyon kevés ember mondhatja el magáról hogy ennyire kiállnak érte/mellette. Nagyon sokat köszönhetek nektek. Mégegyszer elnézést kérek. Bocsánatotokat kérem a viselkedésem miatt.
Köszönettel, és hálás szívvel gondolok rátok!
K.
Bocsánatot kérek mindenkitől ez úton is aki ott volt és nem pont így képzelte az estét. Hálás szívvel gondolok rátok amiért kiálltatok mellettem! Tudom hogy nagyon kevés ember mondhatja el magáról hogy ennyire kiállnak érte/mellette. Nagyon sokat köszönhetek nektek. Mégegyszer elnézést kérek. Bocsánatotokat kérem a viselkedésem miatt.
Köszönettel, és hálás szívvel gondolok rátok!
K.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.10.29., 07:42A következő találkák időpontjai illetve helyszínei:
BUDAPEST, 2018. november 17.
Helyszínek:
DÉLELŐTT (10:00-14:00):
Bíró Alapítvány
https://www.facebook.com/events/1919366408368203
DÉLUTÁN (16:00-17:00):
Magyar Nemzeti Galéria
https://www.facebook.com/events/288734748639282
ESTE (18:00-22:00):
Humbák Művek
https://www.facebook.com/events/305723780156696
A következő találkák időpontjai illetve helyszínei:
BUDAPEST, 2018. november 17.
Helyszínek:
DÉLELŐTT (10:00-14:00):
Bíró Alapítvány
https://www.facebook.com/events/1919366408368203
DÉLUTÁN (16:00-17:00):
Magyar Nemzeti Galéria
https://www.facebook.com/events/288734748639282
ESTE (18:00-22:00):
Humbák Művek
https://www.facebook.com/events/305723780156696
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.10.29., 04:47Sajnos nekem hárman is meghaltak közeliek egyetlen hónap leforgása alatt, de ha állandóan búslakodunk ez miatt, "azt vesszük észre" ... már mi miattunk búslakodnak mások ...
Úgyhogy úgy gondoltam MIELŐTT nekünk is rákerül a fecni a lábujjunkra, ... ÉLJÜNK ELŐTTE!!!
Úgyhogy - ahogy ki is írtam - megvolt a kis összejövetel, lehet így is nevezni: "Búrás Gulyás Party 2018"
Remélem mindenki nagyon jól érezte magát!
Egy pillanatkép az eseményről:
Reméljük kedvcsinálónak megteszi, és SZILVESZTERKOR megint sikerül a "VILÁGI CSAPATÁS". Aki jön, ott lesz. Mi már megbeszéltük akkor találkozunk újra!
Sajnos nekem hárman is meghaltak közeliek egyetlen hónap leforgása alatt, de ha állandóan búslakodunk ez miatt, "azt vesszük észre" ... már mi miattunk búslakodnak mások ...
Úgyhogy úgy gondoltam MIELŐTT nekünk is rákerül a fecni a lábujjunkra, ... ÉLJÜNK ELŐTTE!!!
Úgyhogy - ahogy ki is írtam - megvolt a kis összejövetel, lehet így is nevezni: "Búrás Gulyás Party 2018"
Remélem mindenki nagyon jól érezte magát!
Egy pillanatkép az eseményről:
Reméljük kedvcsinálónak megteszi, és SZILVESZTERKOR megint sikerül a "VILÁGI CSAPATÁS". Aki jön, ott lesz. Mi már megbeszéltük akkor találkozunk újra!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.10.20., 15:05kismilliomodik bura tali: okt 27! gyertek lányok! gyertek fiúk!
kismilliomodik bura tali: okt 27! gyertek lányok! gyertek fiúk!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.14., 13:49Idézet tőle: KleóJóóó reggelt! Kicsit gyengén vagyok, de Krisz már "hajnalban" hívott, hogy ma... Neeem. Anyám megkérdezte, hogy ebédelek-e? Khmmm.
Köszönöm az érdeklődést!
Örülök, h gyengeségen kívül nincs más bajod!
Nemrég végeztem mhelyen, most csatlakozok Kriszékhez.
Hulla fáradt vagyok.
Idézet tőle: KleóJóóó reggelt! Kicsit gyengén vagyok, de Krisz már "hajnalban" hívott, hogy ma... Neeem. Anyám megkérdezte, hogy ebédelek-e? Khmmm.
Köszönöm az érdeklődést!
Hulla fáradt vagyok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.14., 13:49Idézet tőle: KleóJóóó reggelt! Kicsit gyengén vagyok, de Krisz már "hajnalban" hívott, hogy ma... Neeem. Anyám megkérdezte, hogy ebédelek-e? Khmmm.
Köszönöm az érdeklődést!
Hulla fáradt vagyok.
Idézet tőle: KleóJóóó reggelt! Kicsit gyengén vagyok, de Krisz már "hajnalban" hívott, hogy ma... Neeem. Anyám megkérdezte, hogy ebédelek-e? Khmmm.
Köszönöm az érdeklődést!
Hulla fáradt vagyok.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.14., 10:47Idézet tőle: KiscsillagCsetlős-botlós.
Krisz a taxiból kiesett, pancsolás után összeesett. A többit a fantáziádra bízom. 🙂
Ez után 69-es pózban mesterségesen lélegeztetted a szádat a kimenetre téve , és Kiwi közben fújta a levegőt be a szájába?
Ezt hívják komplex feminim kontra-intubációnak.
Nem nagyon értek az orvosi témákhoz.
Idézet tőle: KiscsillagCsetlős-botlós.
Krisz a taxiból kiesett, pancsolás után összeesett. A többit a fantáziádra bízom. 🙂
Ez után 69-es pózban mesterségesen lélegeztetted a szádat a kimenetre téve , és Kiwi közben fújta a levegőt be a szájába?
Ezt hívják komplex feminim kontra-intubációnak.
Nem nagyon értek az orvosi témákhoz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.14., 09:48Jóóó reggelt! Kicsit gyengén vagyok, de Krisz már "hajnalban" hívott, hogy ma... Neeem. Anyám megkérdezte, hogy ebédelek-e? Khmmm.
Köszönöm az érdeklődést!
Jóóó reggelt! Kicsit gyengén vagyok, de Krisz már "hajnalban" hívott, hogy ma... Neeem. Anyám megkérdezte, hogy ebédelek-e? Khmmm.
Köszönöm az érdeklődést!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.14., 07:37Csetlős-botlós.
Csetlős-botlós.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.14., 06:58Köszönöm PhilC!
Már sokan mondták mostanában.Hogy rosszul nézek ki 🙂
Én inkább a hárman a kádban történet további részleteire lennék kiváncsi! 🙂
Főleg az a szürke gumicső ami belóg jobb oldalt,na az hova vezet? 🙂
Köszönöm PhilC!
Már sokan mondták mostanában.Hogy rosszul nézek ki 🙂
Én inkább a hárman a kádban történet további részleteire lennék kiváncsi! 🙂
Főleg az a szürke gumicső ami belóg jobb oldalt,na az hova vezet? 🙂
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.07.14., 06:34Idézet tőle: ZnationJa,rólam is van fotó,Krisz készítette 🙂
De jol nezel ki. :DD
Idézet tőle: ZnationJa,rólam is van fotó,Krisz készítette 🙂
De jol nezel ki. :DD
Idézet tőle: Macskusz Házikusz ekkor: 2018.07.14., 05:33Nagyon klassz volt!
Köszönöm Krisznek a szervezést, hálás vagyok a befogadásért, nagyon befogadó csapat, bár már 2 éve is volt szerencsém egy búrás talin részt venni, de ez még annál is jobb volt, kellemes hangulat. ( én jókislány voltam, nem ittam, nem tesz jót.., de azért eperfagyi kettő is megvolt és az elmaradhatatlan kóla.
Mindenki jó fej, egység volt, csapatszellem, köszönöm.
Nem vagyok egy bulizós típus, éjszakázni sem szeretek, de ez így számomra tökéletes volt. Barátságot is kötöttem, meg mertem nyílni, nem félek, hogy kiröhögtök az esetleges másságom miatt. de nem így történt!
KÖszönöm, köszönöm, köszönöm!
Krisznek üzenem: A Mai nap már nem fog összejönni, mert most kaptam a hírt : a család utazik vidékre.
Nagyon klassz volt!
Köszönöm Krisznek a szervezést, hálás vagyok a befogadásért, nagyon befogadó csapat, bár már 2 éve is volt szerencsém egy búrás talin részt venni, de ez még annál is jobb volt, kellemes hangulat. ( én jókislány voltam, nem ittam, nem tesz jót.., de azért eperfagyi kettő is megvolt és az elmaradhatatlan kóla.
Mindenki jó fej, egység volt, csapatszellem, köszönöm.
Nem vagyok egy bulizós típus, éjszakázni sem szeretek, de ez így számomra tökéletes volt. Barátságot is kötöttem, meg mertem nyílni, nem félek, hogy kiröhögtök az esetleges másságom miatt. de nem így történt!
KÖszönöm, köszönöm, köszönöm!
Krisznek üzenem: A Mai nap már nem fog összejönni, mert most kaptam a hírt : a család utazik vidékre.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.13., 22:42Kleó!
Épségben megérkeztél?
Mi itt vagyunk. Van medence, de egy kurva nagy pezsifürdős kádat szavaztunk meg. 🙂
Kleó!
Épségben megérkeztél?
Mi itt vagyunk. Van medence, de egy kurva nagy pezsifürdős kádat szavaztunk meg. 🙂
Idézet tőle: Macskusz Házikusz ekkor: 2018.07.13., 14:13szombat már késő? egy nappal elnéztem.
szombat már késő? egy nappal elnéztem.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.07.13., 06:37A boszorkány pénteki búrás tali ezennel kezdetét veszi! Mindenki mosson bugyit/gatyát! Kinek-kinek izlése szerint! Este fergeteges banzájt csapunk! 😉
A boszorkány pénteki búrás tali ezennel kezdetét veszi! Mindenki mosson bugyit/gatyát! Kinek-kinek izlése szerint! Este fergeteges banzájt csapunk! 😉
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.10., 04:48Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Gácsi Krisztiánnyugati pályaudvarnál a mcdonaldsban pénteken 17 órakor
Köszönöm, köszönjük!
És benn? Az olyan nagy...
hozzál telefont! 🙂
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Gácsi Krisztiánnyugati pályaudvarnál a mcdonaldsban pénteken 17 órakor
Köszönöm, köszönjük!
hozzál telefont! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.10., 04:40Idézet tőle: Gácsi Krisztiánnyugati pályaudvarnál a mcdonaldsban pénteken 17 órakor
Köszönöm, köszönjük!
Idézet tőle: Gácsi Krisztiánnyugati pályaudvarnál a mcdonaldsban pénteken 17 órakor
Köszönöm, köszönjük!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.07.09., 23:06nyugati pályaudvarnál a mcdonaldsban pénteken 17 órakor
nyugati pályaudvarnál a mcdonaldsban pénteken 17 órakor
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 14:55Ajjaj, legalább a napot és a napszakot meg kb. helyet... A volt férjem is megmondta, hogy én egy hétig készülök rá, ha nekem kell lemenni a házba a boltba!
Ajjaj, legalább a napot és a napszakot meg kb. helyet... A volt férjem is megmondta, hogy én egy hétig készülök rá, ha nekem kell lemenni a házba a boltba!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2018.07.07., 14:07A Fővárosi Operettszínház melletti kocsmából érkezik Kőhalmi Pipi! 😉 Avagy a múltkor is az uccsó pillanatban dőlt el: ki, hol, mikor, mennyit! Üdv, k.
A Fővárosi Operettszínház melletti kocsmából érkezik Kőhalmi Pipi! 😉 Avagy a múltkor is az uccsó pillanatban dőlt el: ki, hol, mikor, mennyit! Üdv, k.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.07.05., 08:13Azért csak nem csapod szét a társaságot. 😀
Azért csak nem csapod szét a társaságot. 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.05., 06:30🙂 Folyamatban az ügy. 13-14-15-én valamikor, valahol. Remélem, Pesten.
Nem tudom, hogy nektek mennyire lesz jó. Veszélyes üzem vagyok... 😀
🙂 Folyamatban az ügy. 13-14-15-én valamikor, valahol. Remélem, Pesten.
Nem tudom, hogy nektek mennyire lesz jó. Veszélyes üzem vagyok... 😀
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.07.05., 05:52Na, de most akkor amúgy csinálunk egy olyan találkozót is, amire Kleó is el tud jönni? Tök jó lenne.
Na, de most akkor amúgy csinálunk egy olyan találkozót is, amire Kleó is el tud jönni? Tök jó lenne.
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.07.05., 05:52Én is megyek aug. 4-én Mályiba. Bár lehet, írtam már, most nem emlékszem. 🙂
Én is megyek aug. 4-én Mályiba. Bár lehet, írtam már, most nem emlékszem. 🙂
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2018.07.04., 16:14Oké, elég sűrű a program, de nekem sem árt egy kicsit szocializélni magam. Szerintem megyek én is, ha lehet. Szóval akkor az idén nyaralási/kikapcsolódási probléma megoldva. Én szerintem már 11-én Pesten leszek, most úgy néz ki, és ott fogok portyázni a környéken egészen 15-éig. Aug 4., Mályi, after...
Oké, elég sűrű a program, de nekem sem árt egy kicsit szocializélni magam. Szerintem megyek én is, ha lehet. Szóval akkor az idén nyaralási/kikapcsolódási probléma megoldva. Én szerintem már 11-én Pesten leszek, most úgy néz ki, és ott fogok portyázni a környéken egészen 15-éig. Aug 4., Mályi, after...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.02., 17:02Idézet tőle: ZnationEbből a még feljebb budázásból a végén az lesz,hogy:
"János legyen fenn a János-hegyen,
délután odavárom.
János nekem nehogy álmos legyen,
mert én azt ki nem állom!
Jaj, Jani, szeretném hallani,
szerelmet vallani,
csak ez a kívánságom!
János legyen fenn a János-hegyen,
délután odavárom."🙂
Idézet tőle: ZnationEbből a még feljebb budázásból a végén az lesz,hogy:
"János legyen fenn a János-hegyen,
délután odavárom.
János nekem nehogy álmos legyen,
mert én azt ki nem állom!
Jaj, Jani, szeretném hallani,
szerelmet vallani,
csak ez a kívánságom!
János legyen fenn a János-hegyen,
délután odavárom."🙂
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.02., 12:51Idézet tőle: KleóVolt egy kamaszkori haverom, aki a kerti budira motorkerékpárral járt... Komoly!
kulon imadom, ahogy leirod a teljes szot ebben a mondatban, hogy "motorkerekparral"
alatamasztottad amit az elobb irtam privatban, ezzel is! 🙂
Idézet tőle: KleóVolt egy kamaszkori haverom, aki a kerti budira motorkerékpárral járt... Komoly!
kulon imadom, ahogy leirod a teljes szot ebben a mondatban, hogy "motorkerekparral"
alatamasztottad amit az elobb irtam privatban, ezzel is! 🙂
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.01., 09:16Idézet tőle: Gácsi KrisztiánÜzenem a szorongóknak, depiseknek,
hogy sok-sok évvel ezelőtt én se nagyon mentem sehova,
nem csináltam semmit,
féltem a buszon,
féltem még az ágyból is kikelni! ...
Most már akár ez is megy:
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Posted by Krisztián Gácsi on Sunday, July 1, 2018
Hajrá álmok valóra váltása! 😉
És ne feldjétek, találkozunk a megjelölt időpontokban, a megbeszélt helyszíneken!
Üdv,
Krisz
Krisztián! Ki tanított meg biciklizni,áruld már el! 🙂 Csak nem a kutya?
Egyébként király vagy, király ezen a videón ahogyan magadban beszélsz az utcán tekerve,le sem tagadhatnád,hogy a bura informatikusa vagy (többek közt) 🙂
Remélem nem sértettelek meg...
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánÜzenem a szorongóknak, depiseknek,
hogy sok-sok évvel ezelőtt én se nagyon mentem sehova,
nem csináltam semmit,
féltem a buszon,
féltem még az ágyból is kikelni! ...
Most már akár ez is megy:
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Posted by Krisztián Gácsi on Sunday, July 1, 2018
Hajrá álmok valóra váltása! 😉
És ne feldjétek, találkozunk a megjelölt időpontokban, a megbeszélt helyszíneken!
Üdv,
Krisz
Krisztián! Ki tanított meg biciklizni,áruld már el! 🙂 Csak nem a kutya?
Egyébként király vagy, király ezen a videón ahogyan magadban beszélsz az utcán tekerve,le sem tagadhatnád,hogy a bura informatikusa vagy (többek közt) 🙂
Remélem nem sértettelek meg...