Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Róka!

A lényeg az, hogy javul az állapotod és egyre ritkábban és kevésbé vagy rosszul. Ez nagy eredmény! Nem ? wink

 

Igen 🙂

Olyan sokat számít a kedvesség, az elfogadás, a szeretet!

Amikor megtapasztalom, akkor mindig nagyon szeretném érezni ezt a melegséget és a fentieket!

De gondolom, ezzel mindenki így van!

Ez az, ami gyógyít igazából.

Bennem mégis rengeteg még mindig a harag, a düh, az indulat, a bizalmatlanság.

Nem tudom, honnan jön ennyi.

🙂

Köszönöm szépen!

Kata, ez jól esiksmiley

Ne csüggedj Róka!Én bízom benne ,hogy ritkulni fognak a tüneteid.Nagyon nehéz időszakon vagy túl.Ehhez idő kell.Szerencsére vannak melletted támogatók akik valójában támogatók  és nem a sokszor előforduló, támogatónak nevezett megmondó emberek-  ez nagyon fontos különbség.Türelem Róka,lesz rózsád!

Megnéztem most a Nem kellesz eléggé című keserédes vígjátékot. (He is just not that into you). Inkább női szemszögből veszi sorra az ismerkedés buktatóit. 

Nem mondanám, hogy feldobott lettem tőle. 🙂

 

Nem szabad elkiabálnom, mert ez már többször előfordult.

 

Szeretlek!

https://www.youtube.com/watch?v=KM_rQf2Llf4&feature=share&list=FLQJjXv5zOAJfFh-ovV62QrQ&index=2

Pf...bírom, hogy amikor ide beírom, hogy jól vagyok stb., akkor másnapra, vagy mikor kapom a gratulációt, kedves szavakat, hogy örülnek, hogy jól vagyok, akkor pont olyan érzések vannak bennem, amiken nagyon gyorsan túl szeretnék lenni.

Ez a mai nap ilyen.

Hülye Rivotrilt is be kellett vennem.

Viszont segített.

Hercegnő!

Aggódunk érted és szeretnénk segíteni. 🙁 

Örültem mikor láttam, h újra írtál!

.

.

.

deleted

Idézet tőle: Szerelmes Hercegnő

Idézet tőle: Keleti Oldal

Hercegnő!És mit szólnál egy kis Depresszió-hoz a zeneterápia fórumban?Írtam privátban ide ,meg fb-re is  neked!

Nagyon Kedves vagy Keleti Oldal, de most valahogy úgy érzem, hogy még a zene sem segítene nekem... most olyan "csendre" vágyom. Azért köszi szépen. 🙂 A privátot majd alkalom adtán meg fogom nézni, csak most nem megy, ne haragudj...

De nézd meg kérlek most az egyszer!

Idézet tőle: Keleti Oldal

Hercegnő!És mit szólnál egy kis Depresszió-hoz a zeneterápia fórumban?Írtam privátban ide ,meg fb-re is  neked!

Nagyon Kedves vagy Keleti Oldal, de most valahogy úgy érzem, hogy még a zene sem segítene nekem... most olyan "csendre" vágyom. Azért köszi szépen. 🙂 A privátot majd alkalom adtán meg fogom nézni, csak most nem megy, ne haragudj...

Hercegnő!És mit szólnál egy kis Depresszió-hoz a zeneterápia fórumban?Írtam privátban ide ,meg fb-re is  neked!

Idézet tőle: Keleti Oldal

Hercegnő miért nem folytatod a distant hope-odat?

Azt szerettem olvasni,tényleg!

http://distant-hope.blogspot.hu/

 

Kedves Keleti Oldal,

mert ott nagyon egyedül érzem magam, olyan elhagyatottnak, kb olyan ha oda megyek fel, mintha a Temetőbe mennék... most ez lehet, hogy furán hangzott, de az a "hely" nekem olyan gyászos... olyan mintha senki nem lenne ott, vagy mintha csak magamban beszélnék... másfelől pedig nem tudok úgy írni mostanában, hogy nincs "visszajelzés"... meg emberek... és magamnak meg nem akarok írni, úgy hogy nem érzem az emberek jelentlétét - még akkor is ha ez a valóságban nem így van. A fórumba jobb szeretek írni... valahogy már nem bírok blogot írni - ilyen gát van bennem. Köszi szépen a dícséretet. 🙂

Üdv: Szerelmes Hercegnő

Hercegnő miért nem folytatod a distant hope-odat?

Azt szerettem olvasni,tényleg!

http://distant-hope.blogspot.hu/

Azért az durva lett volna,hogy esetleg videófelvételt készítettem volna azokról a beszélgetésekről amik Sineger és köztem ,vagy Sineger és az apám közt zajlottak,akkor egy többgyerekes családanya,az Addiktológiai Társaság egykori elnöke ált volna a vádlottak padján..

(én értem,hogy segíteni szeretett volna,vagy hát ugye ez sem egyértelmű,hogy kivel és mivel állunk szemben,de én talán megértem....vagyis így utólag már nem,mert ráment az életem erre a segítségre)

Elhúnyt nagyapám bíró volt,dédapám pedig rendőr...én meg ez lettem,ami.

Sziasztok,

na hogy akkor ismét megszólaljak, írok... nem is gondoltam volna, hogy ennyi embert érdekel ez, ami velem / velünk van... igaziból, ha őszinte szeretnék lenni, nincs szükségem segítségre, sokszor azon agyalok, hogy vajon kinek van igaza, vajon Reményke valóban zaklatásnak venné ezt, hogy én ennyire Szeretem Őt...? Ilyenkor elkeseredek, és általában visszavonulok. Nem, nem azért mert nincs véleményem. Csak nem akarom még jobban "izzítani" az "eseményeket". Én megértem, hogy szinte mindenki azt gondolja, hogy ez az egész reménytelen a részemről. És... tudom, hogy sokmindent rosszul csináltam, lehet hogy el is rontottam... csak a gond az, hogy én nagyon kommunikatív vagyok, és eléggé nem történik semmi az életemben... egy "kissé" valóban belemélyültem ebbe az "Asztrális Kapcsolatba", de miért kellene bánnom ezt vagy szégyellni magamat... oké, azért maximum, mert túlzásokba estem, és túl sokat írtam Reménykének...én Hiszek Őbenne. Ez az Igazság. Hiszek és Bízok Őbenne (Reménykében). Én mindent azért tettem, mert Szeretem Őt. Mert Hiányzik. De talán a Mi (Reményke és én) Kapcsolatunk olyan, hogy félig meddig "képzeletbeli". Miért kéne ezen "erőszakkal" változtatni...? Mármint ez így jó ahogy van... nekem jó. Nem tudom, hogy Reményke mit gondol vajon erről. Lehet, hogy haragszik rám, vagy tényleg menekül előlem... csak ha az ember Szeret valakit eléggé nehéz kibírnia úgy, hogy kb "semmi" kapcsolat, és még megosztani sem lehet a fájdalmát... én abba menekülök, hogy megosztom a fantáziámat másokkal. Igen, talán ez "nem valóság", de én annak érzem és élem meg. Azt hiszem ebben nincs semmi rossz, csak abban, hogy sokat írtam Reménykének. De már ott tartok, és azért írok "csak" a Facebookra erről, mert Neki nem merek direktben írni... a telefonjára való igaz, több ezer sms-t küldhettem valószínűleg. Ő nem válaszolt, bár egyszer visszajött az egyik üzenetem a számáról, némi szóközzel és ponttal kiegészítve... én ezt nem nagyon értettem, de őriztem ezt az sms-t addig, amíg csak nem romlott el az a telefonom és újra kellett "installálni". Szóval röviden (vagy hosszan): Én Hiszem, hogy VAN kapcsolat én és Reményke között. Sajnálom, ha valakit ez zavar vagy nem érti meg. Nem akarok senkinek rosszat. És nem érzem magamat irigynek (remélem, hogy nem vagyok az), hogy ki akarjam sajátítani Reménykét, bárki beszélhet vele, vagy szeretheti szintén, persze kicsit féltékeny vagyok, de ez a Szerelemben azt hiszem normális. Szóval csak annyit akarok mondani, hogy én továbbra is Nagyon Nagyon Nagyon Szeretem Reménykét, de lassan már a nevét sem fogom merni leírni... de ez megint hülyeség, mert miért változzak meg bárki miatt is...? Már bocsánatot kérek ezért komolyan, de én Szeretem Őt, és ez nem fog megváltozni. Köszönöm a sok hozzászólást, Eszternek külön köszönöm az intelligens hozzászólását, ő az aki szerintem Jól látja a helyzetet. Majd még írok, mert grafomán vagyok. Ha valakit zavar, hogy Szeretem Reménykét, akkor elnézést kérek.

Még egy dokumentum:

1998: borderline?

Akkor 1996 miért paranoid sk? (ja hogy  a leszázalékolás miatt..)

ugye azt,hogy ezen a papíron mi áll,azt nem én döntöttem el,hanem Sineger...csak egy "kicsit" meg kellett hamisítania (neki,mert -nem én- "vezettem félre" őt)  a múltat.

Semmi közöm a szcientológia egyházhoz,akinek nem lenne egyértelmű.Van egy telefonszámom ,vagy talán még az sincs elmentve,meg tudok egy nevet.Ennyi.Mindent leírtam.

Fennec! Valószínűleg nem lenne több agresszív beteg  gyógyszer nélkül.Aki agresszív azzal általában eleve nem tudnak mit kezdeni én úgy láttam,bekerülve a pszichiátriára sokszor abszolút elzárva kell őket tartani,lekötözni ,naponta szedálni.Ezért hoztam fel a XIX.századi helyzetet,amikor nem volt még antipszichotikum.Az lenne,hogy romlana az életszínvonal a gyógyszer nélkül élő betegeknél,esetenként felgyorsulna a leépülési folyamat,de még ez sem biztos,mert nincsenek ezekről pontos információk véleményem szerint nagy számú minta csoportra,hogy ha minden egyéb terápiát rendelkezésére bocsájtanának ezeknek az embereknek,akkor mi történne.Én azt mondom,hogy annyi minden nincs még lejátszva ezen a téren.

Idézet tőle: Fennec

Szerintem a neved és a lakcímed takard ki...

Szia!

Ez az anyag az ORFK-n és a VIII.kerületi rendőrkapitányságon volt több mint 1 éven keresztül!Ha az ő nevét leírom,akkor az enyémet is illik.(már nem  a feltüntetett lakcímen élek 3 éve,ott lehet engem zargatni nyugodtan)

Szerintem a neved és a lakcímed takard ki...

Idézet tőle: Keleti Oldal

Nekem,azon kívül,hogy borzasztó zárkózottak,semmi furcsaság nem tűnt fel rajtuk.Nagy tágas iroda egy többemeletes ház egyik lakásában kialakítva,minden rendezett,az alkalmazottak jól öltözve,mint egy ügyvédi iroda,nekem azt a benyomást keltette.Utólag hallottam róluk ezt azt,de én ezeket a dolgokat sosem láttam.

Pont ez a lényeg. Kedvesek veled, azt mondják, amit hallani akarsz, aztán miután behálóztak és iszod minden szavukat, lehúznak egy csomó pénzzel. Észre kell venni, hogy nagyon demagógok és csak a saját céljaik lebegnek a szemeik előtt.

A szcientológusok és a szcientológia egyház működése szerintem nagyon káros, de sajnos a magyar közegészségügy és azon belül a pszichiátria helyzete is megfelelő táptalajt biztosít nekik a működéshez...

Idézet tőle: Keleti Oldal

Az antipszichotikumok

szedése és az agresszív magatartás későbbbi kialakulása között szignifikáns  összefüggés van.Ezt teljesen kár tagadni.Erről lehet olvasni egyik prospektusukban ,és szerintem ez az egyetlen döntő érv ,amit nem lehet megtámadni tudományosan.Mert ez maga a tudomány.A tudatmódosító szerek hatására elkövetett agresszív cselekedetek mintájára történik mindez,csak itt sokkal lassabban,(de biztosabban) válik a beteg viselkedése kiszámíthatatlanná az idővel.És a pszichiáterek ezt valószínűleg pontosan tudják.Ezért történik a kutyaharapást szőrével ,vagyis az élethosszig tartó gyógyszeres kezelés.Mert ha évek után elhagyná a beteg  az antipszichotikumot (valamilyen oknál kifolyólag: az én esetemben a fehérvérsejt szám csökkent le kóros értékre) akkor olyan szinten válik az előtte még nagyjából nyugodt ,vagy csak magába zárkózó beteg viselkedése kiszámíthatatlanná,hogy valós veszélyt fog jelenteni a környezetére.Tehát ha elkezdték,akkor már nincs visszaút...pontosan ezért,ha valaki nem értené....

Egy dolgot ne felejts el: mi lenne, ha ezek az emberek nem szednék a bogyóikat? Vajon nem lennének agresszívabbak? Ha kevesebb a mellékhatás, mint a hatás, vagy másképp fogalmazva ha többet használ, mint árt, vagy normálisabb életet tud élni gyógyszerrel, mint anélkül, már megéri. Nem azt mondom, hogy gyógyszerezzünk mindenkit és elhiszem, hogy sok olyan eset van, hogy a doki csak ránéz valakire és felír valamit és ezt természetesen nem is támogatom.

És hogy mit okozott 6 év leponex szedés az esetemben : (fehérvérsejt szám)

és mikor abbahagytam a leponex szedését:

na kinek vannak még ilyen leletei?

 A leszázalékolási akták szerint én 1996-tól datálódva vagyok paranoid skizofrén.(vagyis utólag így kellett beállítani,ezért lett átírva minden)Akkor 98-ban miért " csak" borderline pszichózist írt Sineger? Ez ugye egy hivatalos dokumentum, pecséttel,ami nem is lehetne nálam...

JÓ reggelt mindenkinek!

Eszter említette,vagyis felhívta a figyelmemet a szcientológusok ,a szcientológia egyház veszélyeire.Én 2007 nyarán kerestem meg őket,akkor az Astoriától nem messze volt a központjuk,és egyáltalán nem tűntek emberevőknek.Nekem,azon kívül,hogy borzasztó zárkózottak,semmi furcsaság nem tűnt fel rajtuk.Nagy tágas iroda egy többemeletes ház egyik lakásában kialakítva,minden rendezett,az alkalmazottak jól öltözve,mint egy ügyvédi iroda,nekem azt a benyomást keltette.Utólag hallottam róluk ezt azt,de én ezeket a dolgokat sosem láttam.De nem is érdekel annyira ez az egész történet...

leadtam nekik ugyanazokat az aktákat amiket az ORFK-nak is,és megbeszéltük,hogy ha úgy adódik,akkor polgári pert indítunk a pszichiáterem ellen,aki ellen nyílvánvaló és egyértelmű bizonyítékokat sikerült összegyűjtenem.És itt nem újságcikkről,vagy bulvár értékű hírekről  van szó,hanem JOGI LÉPÉSEKRŐL.Kb. 30 oldalnyi anyag volt.

Ennyi a történet.Nem hívtak sehova,sőt,egyáltalán nem telefonáltak nekem ,nem írtak emailt,nem invitáltak semmilyen rendezvényre,nem akartak tőlem semmit.Valószínűleg nekik presztizs kérdés volt,hogy végre sikerüljön valós dokumentumokkal bizonyítani ,hogy miképp működik a magyar pszichiátria sötétebbik része.

Az orvosom ,mikor a rendőrség meghallgatta,egyszerűen hülyére vett engem.Még egyszer mondom,azt hozták ki az egészből,hogy ----én--------- vezettem félre mindenkit, az orvosi kart, a hatóságokat,és az ügyész azzal dobta vissza az ügyet,

hogy ha tényleg nem voltam, munkaképtelen az adott időszakban,akkor mégis hogy volt kb. egy év munkaviszony a nevemen arra a bizonyos kritikus időszakra.Mert Sineger engem 1996-tól datálva abszolút beszámíthatlan beszűkült tudatú folyamatosan hallucináló betegként ábrázolt a szakvéleményben,apám kérésére,hogy engem leszázalékoljanak,és indíthassuk a nyugdíjazás folyamatának hivatalos procedúráját.
 

Ezt úgy hívják,hogy megélhetési bűnözés,"cigánykodás",csalás...

visszatérve a szcientológiára

ők azt hiszem afféle vaddisznók a pszichiátria erdejében.Félnek is tőlük.Ők pontosan tudják,hogy a mélyben ott van a gesztenye.Aminek szaga van.

van egy kutatás,amit én abszolút elismerek,és amit egyedül a szcientológusok szoktak reklámozni.

Mégpedig.

Az antipszichotikumok

szedése és az agresszív magatartás későbbbi kialakulása között szignifikáns  összefüggés van.Ezt teljesen kár tagadni.Erről lehet olvasni egyik prospektusukban ,és szerintem ez az egyetlen döntő érv ,amit nem lehet megtámadni tudományosan.Mert ez maga a tudomány.A tudatmódosító szerek hatására elkövetett agresszív cselekedetek mintájára történik mindez,csak itt sokkal lassabban,(de biztosabban) válik a beteg viselkedése kiszámíthatatlanná az idővel.És a pszichiáterek ezt valószínűleg pontosan tudják.Ezért történik a kutyaharapást szőrével ,vagyis az élethosszig tartó gyógyszeres kezelés.Mert ha évek után elhagyná a beteg  az antipszichotikumot (valamilyen oknál kifolyólag: az én esetemben a fehérvérsejt szám csökkent le kóros értékre) akkor olyan szinten válik az előtte még nagyjából nyugodt ,vagy csak magába zárkózó beteg viselkedése kiszámíthatatlanná,hogy valós veszélyt fog jelenteni a környezetére.Tehát ha elkezdték,akkor már nincs visszaút...pontosan ezért,ha valaki nem értené....

Idézet tőle: babarczyeszter

Egy skizofrén hozzátartozói nyilván kétségbeesettek, de ez érthető. Ha megfelelő szakember támogatja őket és a beteget is, akkor nem hinném, hogy nagy kárt tesznek az érintettben. A hozzátartozók terhét nem szabad lebecsülnünk. Sem skizofrénia, sem más betegség esetén. Nyilván mindig az a megoldás a legjobb, amitől a hozzátartozó is és a beteg is jobban lesz, de ha a hozzátartozó arra törekszik, hogy neki jobb legyen, azt nem tudom elítélni. Inkább csodálni tudom azokat a hozzátartozókat, akik önzetlenül és megkeseredés nélkül odafordulnak és adnak. 

Hogy Hercegnő esetében a gyógyszer megoldás-e, ezt nem tudod te sem, én sem tudom, senki nem tudja közülünk. Kiderül egy idő után, ha gyógyszerelik. Az biztosan nem megoldás számára vagy bárki érintett számára, hogy itt leírod Hercegnő nevét, és azt, hogy hol lakik. A Búra valóságos annyiban, hogy egy hely, ahol beszélgethetünk. Egy köztes hely -- ahol lehet arról beszélni, amiről a világban általában nem. Ahol az emberrel általában kedvesek mások, és nem tipornak a lelkébe. Ahol nem kell megszégyenítéstől vagy kiközösítéstől tartania.

Azért, hogy legyen egy megfogható személy, én a valóságos társadalmi identitásommal szerepelek. Ezen túl viszont mindenkit szeretnék arra inteni, hogy a valóságos IRL adatait tartsa meg magának. Ha velem közli, én is megtartom magamnak. Ha mással közli, olyan kockázatot vállal, amit nagyon komolyan mérlegelni kell, és itt nincs mindenki mindig abban az állapotban, hogy nagyon komolyan mérlegeljen. Viszont én sem vagyok abban a helyzetben, hogy megakadályozzam, hogy egymással közöljétek a valós identitásotokat. Azt megtehetem, és meg is teszem, hogy ha valaki ITT közli egy másik búrás valós identitását, vagy bármilyen ahhoz tartozó információt, azt figyelmeztetem, és ha muszáj, ki is rakom. 

Veled szívesebben beszélgetek mint kiscsillag-gal annak idején,mert rugalmasabb vagy,de egy világ omlott bennem össze most az egyik hsz-edet olvasva...( a bura filozófiáját ecsetelve)

akkor ti itt flood-oltok meg OFF-oltok meg önmarketingeztek egész végig,azért működtök ,hogy működjetek? (ezt tényleg nem értem,olyan ellentmondásokat vélek felfedezni a gondolkodásodban,amit nem tudok hova tenni..)

én amúgy,nem tudom rájöttél-e de én bizony

"Egy skizofrén hozzátartozói nyilván kétségbeesettek,"..igen,én már 20 éve kétségbe vagyok esve...én ugyanis hozzátartózó (is) vagyok..

látom mi ment végbe a családomban...

áááááááááá el sem kezdem ....( Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek. Álmodni képes")

de ezt így frankón...el sem hiszed mi ez az egész...

menekülni NEM LEHET.

égés van,porig,kifulladásig,amolyan mártír halál..idézek akkor megint:

"Some are born to sweet delight, Some are born to endless night."

nem nem nem lehet meggyógyulni (rossz hírem van)

van :alkotás,önfeledt pillanatok,testiség,nyomor,megvetés,fájdalom,kétségbeesés,meg nem értettség.......porrá leszünk, a csontjainkból már nem lehet majd megmondani,hogy mik voltunk (remélem)

Hercgenő lakhelyét sehol nem írtam le..

egy nagy gondolat kísérlet volt ez a részemről...

 

Egy skizofrén hozzátartozói nyilván kétségbeesettek, de ez érthető. Ha megfelelő szakember támogatja őket és a beteget is, akkor nem hinném, hogy nagy kárt tesznek az érintettben. A hozzátartozók terhét nem szabad lebecsülnünk. Sem skizofrénia, sem más betegség esetén. Nyilván mindig az a megoldás a legjobb, amitől a hozzátartozó is és a beteg is jobban lesz, de ha a hozzátartozó arra törekszik, hogy neki jobb legyen, azt nem tudom elítélni. Inkább csodálni tudom azokat a hozzátartozókat, akik önzetlenül és megkeseredés nélkül odafordulnak és adnak. 

Hogy Hercegnő esetében a gyógyszer megoldás-e, ezt nem tudod te sem, én sem tudom, senki nem tudja közülünk. Kiderül egy idő után, ha gyógyszerelik. Az biztosan nem megoldás számára vagy bárki érintett számára, hogy itt leírod Hercegnő nevét, és azt, hogy hol lakik. A Búra valóságos annyiban, hogy egy hely, ahol beszélgethetünk. Egy köztes hely -- ahol lehet arról beszélni, amiről a világban általában nem. Ahol az emberrel általában kedvesek mások, és nem tipornak a lelkébe. Ahol nem kell megszégyenítéstől vagy kiközösítéstől tartania.

Azért, hogy legyen egy megfogható személy, én a valóságos társadalmi identitásommal szerepelek. Ezen túl viszont mindenkit szeretnék arra inteni, hogy a valóságos IRL adatait tartsa meg magának. Ha velem közli, én is megtartom magamnak. Ha mással közli, olyan kockázatot vállal, amit nagyon komolyan mérlegelni kell, és itt nincs mindenki mindig abban az állapotban, hogy nagyon komolyan mérlegeljen. Viszont én sem vagyok abban a helyzetben, hogy megakadályozzam, hogy egymással közöljétek a valós identitásotokat. Azt megtehetem, és meg is teszem, hogy ha valaki ITT közli egy másik búrás valós identitását, vagy bármilyen ahhoz tartozó információt, azt figyelmeztetem, és ha muszáj, ki is rakom. 

X időnként mindig felvilágosítja valaki különféle platformokon(ilyenekre viszont emlékszem), különféle erősséggel, hatása semmi. 

Igen, igazából az a baj, hogy ha nincs alternatíva, onnantól kezdve bajos valamit "elvenni".

 

 

Én viszont emlékszem bíztatásra, meg drukkolok, hogy összejöjj Reménykével dologra. Csak tényleg Hercegnő olyan kis jó lelkű, hogy nem akarja senki megbántani, de ez nem túl konstruktív.

Igaz láttam már halvány utalást egyszer arra, hogy keressen más párt, engedje el ezt.

Na mindegy, megoldani nem tudjuk, nem is kell nekünk, neki kell ezt magában helyretenni.

Nem bátorították, úgy emlékszem.

Nem emlékszem, hogy olyanokról, akik régebb óta olvassák, láttam volna, hogy sok esélye van, bár hozzátenném, én már egy ideje(évek óta tartó olvasás után!) ugratok.

Sztem ezt, amit itt leírtak ma, több tucatszor megkaphatta eddig, sőt, egy-egy ilyenre emlékszem is.

Az, hogy valaki hallgat, azt is jelentheti, nem fog ilyesmibe többedszerre beleállni.

Idézet tőle: babarczyeszter

Nem hiszem, hogy nekünk bele kell avatkoznunk Hercegnő tényleges életébe; ha segítséget kér, akkor keresünk neki. Én ennyit akartam mondani.

Azt viszont tudom, hogy rossz ötlet valakiért Facebookon rajongani, aki ezt zaklatásnak veheti. És rossz ötlet megkeresni is. És rossz ötlet itt elmondani, hogy hol él. Rossz ötlet a valóságot és a Búrás világot összekeverni.

Amit egyébként a skizofréniáról mondasz, az kicsit ellentmondásos és zavaros nekem. Egyrészt mondod, hogy genetikai eredetű (amire vannak tudományos bizonyítékok), másrészt mondod, hogy a szülőket kell megnevelni, mert ők okozzák (amire nincsenek). Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek van egy saját egyéni története, egyéni tünetei, egyéni eredményei és sikerei, egyéni tapasztalatai. Ha ezekről beszámol, arra tudunk reagálni mint emberek, akiknek szintén vannak történetei és tünetei és sikerei és kudarcai és tapasztalatai. Senkit nem tudunk meggyógyítani, az oldalnak nem ez a célja. Visszajelzést és támogatást tudunk adni.

nem nem  nem nem nem ezt mondtam!

tehát a bura az nem a valóság,és te nem vagy valóságos????

a skizofrénia genetikai eredetű ,olyan élethelyzet,amit nagy valószínűséggel

 a család nem fog megoldani,és nagyon könnyen átbillen egy mentőakcióba,ami még több kárt okoz a betegnek magának!

nem a család teszi őt beteggé, a család teszi -----még betegebbé------- sok esetben

és ki tud itt meggyógyítani bárkit is,akkor kérdezem

mert akkor kimegyek aztán rágyújtok frankón én is...pedig nem dohányzom egyébként..

asszem majd holnap erről még írok,ha nem dobsz ki,hogy mi is a burátok lényege,de ehhez higgadtság kell!

jó éjszakát mindenkinek!

 

Idézet tőle: Avana

Most lehet, kiábrándító leszek, de szerintem ezt sehogy se "kell" megközelíteni.  Ha az ember nem tud mit nyújtani cserébe vagy helyette, akkor nem kell megpiszkálni.

Avana, Ebben igazad van, de ne bátorítsuk szegényt. Ez egy rossz út. Amióta itt vagyok a fórumon kb 1,5 éve, azóta folyamatosan tart ez a szerelmi ábránd. És eddig csak most láttam először leírva, hogy valaki nem buksisimit küldött, hanem megírta, hogy ezt fejezze be, mert megbetegíti jobban magát, tönkreteszi az életét. Fiatal, kedves, előtte a jövő, és elsorvad ha ezt így folytatja. Kerget egy ábrándképet, ami nem valós, ez a fiú menekül tőle nyilván, de ő nem veszi ezt tudomásul, nem fogadja el. 

Legalább ne bátorítsa senki.

 

Nem hiszem, hogy nekünk bele kell avatkoznunk Hercegnő tényleges életébe; ha segítséget kér, akkor keresünk neki. Én ennyit akartam mondani.

Azt viszont tudom, hogy rossz ötlet valakiért Facebookon rajongani, aki ezt zaklatásnak veheti. És rossz ötlet megkeresni is. És rossz ötlet itt elmondani, hogy hol él. Rossz ötlet a valóságot és a Búrás világot összekeverni.

Amit egyébként a skizofréniáról mondasz, az kicsit ellentmondásos és zavaros nekem. Egyrészt mondod, hogy genetikai eredetű (amire vannak tudományos bizonyítékok), másrészt mondod, hogy a szülőket kell megnevelni, mert ők okozzák (amire nincsenek). Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek van egy saját egyéni története, egyéni tünetei, egyéni eredményei és sikerei, egyéni tapasztalatai. Ha ezekről beszámol, arra tudunk reagálni mint emberek, akiknek szintén vannak történetei és tünetei és sikerei és kudarcai és tapasztalatai. Senkit nem tudunk meggyógyítani, az oldalnak nem ez a célja. Visszajelzést és támogatást tudunk adni.

figyelj b+ heimweh!

azt gondolod,hogy bárki is beszél ezzel a lánnyal?

nekem mondta xxxx,hogy az egyetlen bűne az volt,hogy

túl élénk volt a fantáziája

ő egy álom világba merült,és JÓL ÉREZTE ÍGY MAGÁT

csak a szülei nem érezték jól magukat

és megoldást nem találva.

kapja a  depo injekciót

hogy hallgasson már el a k.. életbe

 

Végülis nem bátorította-biztatta sztem senki, csak megoldást se "kerestünk". 

jaja, és tényleg így szokott lenni.

Idézet tőle: heimweh.

valóban kiábrándító, bár nyilván nem is számítottam arra, hogy majd mi itt a búrán a baromi nagy lendületünkkel meg szakértelmünkkel megoldjuk ezt a problémát. nem véletlenül nem kommentáltam eddig ezt az egész jelenséget, mert azt gondoltam értelmetlen. csak ugye mégegyszer, ez az oldal elvileg nem azért van, hogy bátorítsuk egymást a rossz stratégiák követésére, ezen a vonalon indultam el, hogy most akkor ilyenkor mégis mi van?

vagyis inkább nem tudom...

 

valóban kiábrándító, bár nyilván nem is számítottam arra, hogy majd mi itt a búrán a baromi nagy lendületünkkel meg szakértelmünkkel megoldjuk ezt a problémát. nem véletlenül nem kommentáltam eddig ezt az egész jelenséget, mert azt gondoltam értelmetlen. csak ugye mégegyszer, ez az oldal elvileg nem azért van, hogy bátorítsuk egymást a rossz stratégiák követésére, ezen a vonalon indultam el, hogy most akkor ilyenkor mégis mi van?

Hercegnő ilyenkor hallgat ugyebár..

aztán éjjel kettőkor,ha tiszta a levegő,leírja majd a kedves monológ-ját ,a szokásost,az udvariast,a megköszönőt, amiben megköszöni a kedves,megértő  szavakat irányába

és akkor DURR

jön az elejétől a "verkli", a végtelen(ített) történet..

((hit az örökkévalóságban ,az állandóságban ,ami MEGNYUGVÁST AD NEKI  (mindegy,hogy mi is az valójában,a valóság az kiábrándító dolog))

én ezt kb. 10-20 szor láttam tőle

Most lehet, kiábrándító leszek, de szerintem ezt sehogy se "kell" megközelíteni.  Ha az ember nem tud mit nyújtani cserébe vagy helyette, akkor nem kell megpiszkálni.

mindig akkor hallgat el az elmebeteg,mikor szorul a hurok,mikor elkapja a másik a logikai fonalat,és valahogy visszafordítja...a "bolond" ilyenkor védekezésképpen elnémul..ha érdemben kell vitázni,ha nincs fölénye,ha valaki rávilágít a logikai csavarra,akkor KONFRONTÁCIÓ nélkül hátrál meg,mert így tudja csak igazolni azt az építményt,amit önmagában rakott össze,azt a légvárat..azt a védhetetlen légvárat...

ovisista is ahelyett,hogy rövidebb és érthetőbb szövegekkel próbálkozna,visszamenekül az index-re,és onnan  is elüldöz engem,mert neki nem társaság kell,neki KÖZÖNSÉG KELL

 a humort sem értik valamiért,vagy csak nehezen

 

na jó, de akkor, hogyan lehet ezt megközelíteni, vagy, hogyan érdemes?

Idézet tőle: babarczyeszter

Kedves CatEye, és kedves Hercegnő, és kedves Mindenki!

Hercegnőt szeretjük és szorongva nézzük, ahogy becsavarja magát ebbe a lehetetlen vágyba.

Teljesen mindegy, szerintem, ki ez a fiú, és kizártnak tartom, hogy ő tehetne bármit. 

Hercegnő kedves -- értem, hogy te másképpen gondolod, de ebben a valóságban, ahol élni vagyunk kénytelenek, csak valóságos kapcsolatok vannak, csak olyanok, amelyek mindkét fél számára vonzóak. Ha belemenekülsz egy ilyen fantázia-kapcsolatba, nagyon rossz helyzetbe hozod magad. Ha pedig szerencsétlen srácnak tudomására hozod, hogy így él a fantáziádban, azzal megijeszted, elkeseríted és magad ellen fordítod.

Előfordul emberi lényekkel, hogy beleragadnak érzelmileg egy kapcsolat fantáziaképébe, de ez egy rossz dolog. Rossz nekik, rossz a hozzátartozóinak és persze rossz az érintettnek is, ha tud róla.

Nem akarlak ezzel bántani, de megijeszt, hogy itt már arról van szó, hogy valaki beszél a valóságos fiúval. Aki a képzeletedben él, az nem a valóságos fiú -- ha az lenne, akkor egy valóságos kapcsolat lenne köztetek. A képzeletünkben könnyű megőrizni valamit tökéletesnek, olyanná alakítani pont, amilyenné akarjuk -- de ezt csak azon az áron tehetjük, hogy elfordulunk a valóságtól.

Ezért aggódom érted én is, és mások is.

Eszter!

ezt a hegyi beszédet ebben a hangnemben Hercegnőnek címezve azt éred el,hogy még egy éven keresztül non-stop menni fog a történet! ezt garantálom.Ezt nem lehet így megközelíteni sajnos.

Idézet tőle: babarczyeszter

Kedves Keleti Oldal -- elég lesz, ok? Nem vagyok kíváncsi a játszmázásra. Akadjatok le egymásról.

de hát én azt sem tudom ki ez a gyerek?

én biztos nem drogozok...

életemben soha nem drogoztam

én kérdeztem

 

Kedves CatEye, és kedves Hercegnő, és kedves Mindenki!

Hercegnőt szeretjük és szorongva nézzük, ahogy becsavarja magát ebbe a lehetetlen vágyba.

Teljesen mindegy, szerintem, ki ez a fiú, és kizártnak tartom, hogy ő tehetne bármit. 

Hercegnő kedves -- értem, hogy te másképpen gondolod, de ebben a valóságban, ahol élni vagyunk kénytelenek, csak valóságos kapcsolatok vannak, csak olyanok, amelyek mindkét fél számára vonzóak. Ha belemenekülsz egy ilyen fantázia-kapcsolatba, nagyon rossz helyzetbe hozod magad. Ha pedig szerencsétlen srácnak tudomására hozod, hogy így él a fantáziádban, azzal megijeszted, elkeseríted és magad ellen fordítod.

Előfordul emberi lényekkel, hogy beleragadnak érzelmileg egy kapcsolat fantáziaképébe, de ez egy rossz dolog. Rossz nekik, rossz a hozzátartozóinak és persze rossz az érintettnek is, ha tud róla.

Nem akarlak ezzel bántani, de megijeszt, hogy itt már arról van szó, hogy valaki beszél a valóságos fiúval. Aki a képzeletedben él, az nem a valóságos fiú -- ha az lenne, akkor egy valóságos kapcsolat lenne köztetek. A képzeletünkben könnyű megőrizni valamit tökéletesnek, olyanná alakítani pont, amilyenné akarjuk -- de ezt csak azon az áron tehetjük, hogy elfordulunk a valóságtól.

Ezért aggódom érted én is, és mások is.