Szomorkodó hely
Idézet tőle: Zsolt2 ekkor: 2016.08.25., 17:07Egy kis szomorkodós népdal átdolgozás a szomorkodás teljesebb megéléséhez:
https://www.youtube.com/watch?v=dt5nMnaSg-8
Egy kis szomorkodós népdal átdolgozás a szomorkodás teljesebb megéléséhez:
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:49Idézet tőle: FeelingIdézet tőle: borderfiuIdézet tőle: FeelingMi újság Róka?
Jó napja van!
Jajj...az itt off
Bocsánat!
Idézet tőle: FeelingIdézet tőle: borderfiuIdézet tőle: FeelingMi újság Róka?
Jó napja van!
Jajj...az itt off
Bocsánat!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:38Idézet tőle: FeelingMi újság Róka?
Jó napja van!
Idézet tőle: FeelingMi újság Róka?
Jó napja van!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:38Lemaradtam .Mi van Rev-vel?
Lemaradtam .Mi van Rev-vel?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:34Idézet tőle: RókaIdézet tőle: borderfiuIdézet tőle: rhiannon-roxánaPersze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Parajoid skizosztrénia!
"Mért" nincs fetrengve röhögő szmájli?
Mert nem vagy szkájpon! 😀
Idézet tőle: RókaIdézet tőle: borderfiuIdézet tőle: rhiannon-roxánaPersze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Parajoid skizosztrénia!
Mert nem vagy szkájpon! 😀
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:30Idézet tőle: borderfiuIdézet tőle: rhiannon-roxánaPersze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Parajoid skizosztrénia!
Idézet tőle: borderfiuIdézet tőle: rhiannon-roxánaPersze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Parajoid skizosztrénia!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:27Idézet tőle: borderfiuHiányoznak a rémálmaim.
Idézet tőle: borderfiuHiányoznak a rémálmaim.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:24Idézet tőle: rhiannon-roxánaJobb is lesz, ha szüneteltetem a fórumozást és elballagok teregetni.
Azért ne láss démonokat!
Idézet tőle: rhiannon-roxánaJobb is lesz, ha szüneteltetem a fórumozást és elballagok teregetni.
Azért ne láss démonokat!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:18Jobb is lesz, ha szüneteltetem a fórumozást és elballagok teregetni.
Jobb is lesz, ha szüneteltetem a fórumozást és elballagok teregetni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 15:17Bocsiiiiiiiiiii. Igen.
Bocsiiiiiiiiiii. Igen.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:55Idézet tőle: rhiannon-roxánaPersze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Parajoid skizosztrénia!
Idézet tőle: rhiannon-roxánaPersze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Parajoid skizosztrénia!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:31Persze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Persze, akit zavar, az ne olvassa. De te még nem is panaszkodtál.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:27Köszönöm.
Köszönöm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:26(És honnan tudnám, hogy jó? 🙂 )
(És honnan tudnám, hogy jó? 🙂 )
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:26Idézet tőle: rhiannon-roxánaIgen, természetesen el kell hagyni, de hülyén fogtam neki és túl gyors voltam. Meg is lett az eredménye... Úh. most sokkal lassabban kell csinálni, kábé 3 hónap alatt fogom tudni elhagyni számításaim szerint.
sok sikert hozzá, csak okosan
Idézet tőle: rhiannon-roxánaIgen, természetesen el kell hagyni, de hülyén fogtam neki és túl gyors voltam. Meg is lett az eredménye... Úh. most sokkal lassabban kell csinálni, kábé 3 hónap alatt fogom tudni elhagyni számításaim szerint.
sok sikert hozzá, csak okosan
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:26Jó, hogy csináltad ezt a topikot, Feeling.
Siratófal. 🙂
Jó, hogy csináltad ezt a topikot, Feeling.
Siratófal. 🙂
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:25Igen, természetesen el kell hagyni, de hülyén fogtam neki és túl gyors voltam. Meg is lett az eredménye... Úh. most sokkal lassabban kell csinálni, kábé 3 hónap alatt fogom tudni elhagyni számításaim szerint.
Igen, természetesen el kell hagyni, de hülyén fogtam neki és túl gyors voltam. Meg is lett az eredménye... Úh. most sokkal lassabban kell csinálni, kábé 3 hónap alatt fogom tudni elhagyni számításaim szerint.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:23Aranyos vagy, Feeling. NÉGY terápián vagyok túl... És ha találnék is egy jót, miből fizetném ki és hogy mennék el?
Aranyos vagy, Feeling. NÉGY terápián vagyok túl... És ha találnék is egy jót, miből fizetném ki és hogy mennék el?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:23Idézet tőle: rhiannon-roxánaNekem nem. Szedem ugyan, mert már jó alaposan függő lettem, de semmit nem segít. A doki mondta is, hogy legálisan drogozom, nulla hatással.
Akkor meg csak a leszokást tudom javasolni.
Lehetséges, hogy valójában most már nem a szorongás miatt szorongsz, hanem a gyógyszer hatása a szorongás.
Én így jártam a gyógyszerekkel, nem kizárt hogy nálad is.
Én pontosan ezért már nem is szedek gyógyszereket, csak rosszabb állapotot eredményeznek.
Idézet tőle: rhiannon-roxánaNekem nem. Szedem ugyan, mert már jó alaposan függő lettem, de semmit nem segít. A doki mondta is, hogy legálisan drogozom, nulla hatással.
Akkor meg csak a leszokást tudom javasolni.
Lehetséges, hogy valójában most már nem a szorongás miatt szorongsz, hanem a gyógyszer hatása a szorongás.
Én így jártam a gyógyszerekkel, nem kizárt hogy nálad is.
Én pontosan ezért már nem is szedek gyógyszereket, csak rosszabb állapotot eredményeznek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:20Nekem nem. Szedem ugyan, mert már jó alaposan függő lettem, de semmit nem segít. A doki mondta is, hogy legálisan drogozom, nulla hatással.
Nekem nem. Szedem ugyan, mert már jó alaposan függő lettem, de semmit nem segít. A doki mondta is, hogy legálisan drogozom, nulla hatással.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:15Idézet tőle: rhiannon-roxánaK.rvára kib.szottul elegem van a szorongásból!!!!!!!!!!!!!!! Én is szeretnék járni-kelni, ide-oda menni.
A frontin, csodaszer!
Idézet tőle: rhiannon-roxánaK.rvára kib.szottul elegem van a szorongásból!!!!!!!!!!!!!!! Én is szeretnék járni-kelni, ide-oda menni.
A frontin, csodaszer!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 14:11K.rvára kib.szottul elegem van a szorongásból!!!!!!!!!!!!!!! Én is szeretnék járni-kelni, ide-oda menni.
K.rvára kib.szottul elegem van a szorongásból!!!!!!!!!!!!!!! Én is szeretnék járni-kelni, ide-oda menni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 13:53a fórum fül alatt a csoporttémákban fogod megtalálni, vagy kérd meg Esztert tegye a fórumtémák közé...
a fórum fül alatt a csoporttémákban fogod megtalálni, vagy kérd meg Esztert tegye a fórumtémák közé...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2016.08.25., 13:51Hiányoznak a rémálmaim.
Hiányoznak a rémálmaim.