Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szomorkodó hely

Ohhh, azért drukkolok hogy minél előbb sikerüljön az összes vizsga. 🙂

Idézet tőle: Kleó

nemmegoldás

vágom...de attól még szöcske mód elugrabugrálnék a gond elől...

Idézet tőle: Nemadomfel

Huh vizsgákat én is utálom, de túlleszel rajta hamar. Ha meg sikerül, utána büszke leszel majd magadra.

Ez nem túl valószínű. Elsőre senki sem ment át mindenen, de 2-3 nekifutásra van aki összecsipegette. Olyan is akad, aki 7 sikeres vizsga után a 8-on puskával lebukott és a hónapokkal korábban letezt vizsgáit is érvénytelenítették. Ez olyan mintha fősuli 3-ban elkapnának és az első 2 év minden vizsgajegyét sztornóznák. 

nemmegoldás

Akkor, úgy tűnik, annál inkább szükséged van rá.

én is attól tartok!!! pedig szöknèk

6 órás a 4 vizsga + a szünetek. Ez nem egy gyors dolog. Ha rajzolgatnom kéne 6 órán át is kimúlnék. 

Akkor, úgy tűnik, annál inkább szükséged van rá.

Huh vizsgákat én is utálom, de túlleszel rajta hamar. Ha meg sikerül, utána büszke leszel majd magadra.

2 írásbelivel és 2 gyakorlatival indul a buli. Ha sikerül, akkor lesz 3+1 szóbeli hetekkel később.

A terap a nagyobb és időben közelebbi bajom. 

Szóbeli vizsga fuj.

Nem tudom. Dackorszakom van.

Vizsgáig kevés idő marad terápizálódni és visszaeshetek és és és és Úúúttttállomm a vizsgákat és ez fa@szszopó suli. 

De terápizálódni sem óhajtok mert bonyolódik vagyis bonyolódok és rémisztő. 

Mitől e retardáltság?

Nemakajooom!

Igen. Itt akadt be a lemez nálam.

Dehogynem... Csak azt hiszed, hogy nem!

Basszák meg. Miért nem tudják kiolvasni a tudásom a fejemből valami masinával?

Nemakajooom!

A várakozós listán sem akarok lenni.

Ez most ilyen NEM akarós időszak.

Semmit sem akarok csinálni.

Terápiával is így vagyok most. Azt sem akarom mert minden nyavajám felkavarodik és most 3 hétig nem mehetek és ez sok. Így most rémülten várok sokat.

Dehogynem... Csak azt hiszed, hogy nem!

Ide gyüttem szomorkodni mert holnaptól tanulok és NEM, NEM és NEM akarok vizsgázni. 

Na ez a beszélgetés sem ebbe a topikba való már...

De legalább jobb kedvem lett. 😀

Én nem, illetve, ha mondjuk egy lány lenne ama rémbohóc...

Van az a pillanat, amikor nem zavar a sötét és a büdi... a bogaraktól és patkányoktól csak még izgalmasabb. 😀

Alig várnám, hogy találkozzak a rémbohóccal is. 😀 Bár... lehet, hogy csak túl sok horrorfilmet nézek. Vagy egy pszichopata vagyok...

Sztem terápia segíthetne ebben. Sőt, régóta azt gondolom, hogy a többi tüneted, problémád is terápiával kellene megoldani, nem csak gyszerrel.

Ezért javasoltam anno, h az Ébredésekkel probálkozz mert ott többféle önsegitő csoport van és szoc munkás vagy lógus is segíthet. 

Mit lehet csinálni szociális fóbia esetében? Akinek volt,mit tett ellene? Terepauta? A gyógyszerek nem oldják meg nekem ezt a problémát

A csatorna büdi, sötét, nedves, téle van bogárral meg patkánnyal. Meg állítólag egy rémbohóc is lakik odalent eseti szinten.

Én inkább felrepülnék lufikon a csillagok közé, keresni egy olyan bolygót, ahol nincsenek negatív érzések és dolgok.

Olyan jó érzés ülni a kádban és megvárni, amíg a fürdővíz az utolsó cseppig is lefolyik. Spirál alakban... balról jobbra tekeredik, mint egy kis örvény. Szinte úgy szívja magába, mint egy fekete lyuk. És eközben, titkon arra vágyom, hogy engem is rántson magával. Vigyen le a mélységbe. De nem lehet... a víz lefolyik, én meg itt maradok... 

laugh

De igen, hátulról viszont formás volt. 😀

Akkó' még nem találkoztál közelről neked ronda nővel...

Hát én csak egy nőre mondam eddig nemet (nem célzásképpen mondom). Vagyis akkor éppen, amikor lett volna alkalom, utána meg bepasizott. 🙂 Persze ha nekem van éppen valakim, az default nem bárkinek.

Idézet tőle: Artifical Skizo

Vagy csak nem tudták, hogy akarsz tőlük mást is a haverkodáson kívül?

Olyan is volt... de az inkább fordítva, én lepődtem meg, h "több mint haver" lenne.

Nem olyan, hanem direkt kezdeményezésre nemet mondó, mert pl. van standard barátnője, és nem csalja meg... meg olyan: bocs, de inkább nem.

Igaz viszont, hogy a "komolyabbak" nagy része eseti szexnek indult.blush

Vagy csak nem tudták, hogy akarsz tőlük mást is a haverkodáson kívül?

Akkor én pont a 10 %-kal találkoztam 🙁

Hát céltól függ. Eseti szexre szerintem a pasik 90%-a kapható attól függetlenül, bejön-e nekik a nő. Komolyabb kapcsolathoz való alany keresése már nehezebb valóban.

Van akinek jól áll. 😀 De szerintem minden nő meg tudja találni a személyiségének megfelelő ráutaló magatartást. 🙂

Lehet, de röhejes. A nárci(m) ilyentől megkérdezte, hogy "Mi van? Belement valami a szemedbe?"

Ja, Panda! Különben taxi is van a világon, ha minden kötél szakad...

Persze, a nő választ, de csak azok közül, akiknek ő bejön 🙁

Ezzel a reggeli kv-üggyel csúnyán rá lehet b@szni. A zex 17 éven át hozta nekem ágyba a reggeli kv-t... Volt, hogy 3-at is. Mondták is a "jányok", hogy ilyen pasitól elválni???

Van akinek jól áll. 😀 De szerintem minden nő meg tudja találni a személyiségének megfelelő ráutaló magatartást. 🙂

Idézet tőle: Panda63

Én is 50-100 milliós verdákkal járok, amit egyenruhás sofőr vezet és csak havi tízezer a bélet smiley

Ja, ha egy rusnya állat, akármilyen kocsija lehet felőlem. De ha érzem a kémiát, felőlem mehetünk busszal is...

Ezért nem kell direktben kezdeményezni, hanem kerülővel. 🙂

Mi vagyok én? Bazári majom? Röhejes egy nő szempillát rezegtetve, pislogva, szoknyácskát huzigálva...

No, már itt megakadok... Nekem legyen a drága, szép kocsim és sofőröm, aztán az ülhet be, akit én akarok!

Én is 50-100 milliós verdákkal járok, amit egyenruhás sofőr vezet és csak havi tízezer a bélet smiley

Ezért nem kell direktben kezdeményezni, hanem kerülővel. 🙂

Én nem is tudok vezetni, csak szimulátort de abban bármilyen autót. 🙂 Jogsim sincs.

Volt youtube-on ilyen átverés, hogy a pasi a drága sportkocsinak támaszkodva kért lányoktól útbaigazítást, meg hogy elmenne-e vele a csaj odaáig, A nőknek meg az autó látványától rögtön ribanc üzemmódba került az agyuk és igen mondtak vidáman, mire a pasi előtolt egy biciklit a kocsi mögül, hogy akkor menjünk. 😀 Az összes csaj egyből otthagyta.

Ha a nő "direktben" kezdeményez, 98%-ban bukja... Volt egy kollégám, aki gyakorlatilag minden nőszabásúnál kezdeményezett (nem volt különösebben jó pasi, sőt), és meglepően magas százalékú "sikert" könyvelhetett el!

Jaj már, egy nő is kezdeményezhet, és kezdeményez is gyakran tapasztalatom szerint. Ha nem is (mindig) rámászósan, de ilyen-olyan utalásokkal, kacsintós kétértelműsködéssel. Sok pasi meg a kezdeményezéskor bukja már a dolgot, szóval ne irigyeld. 🙂

Ez az egyik téveszmém...

Ez a nem-vezetés téged fölöslegesen frusztrál... Mindig előhozod.

Kleo a való életben mindig a nő választ csak elhitetik hogy a pasi kezdeményezsmiley

Azért jó lenne egy kis szerelem. Talán kiragadna engem az apátiából meg a nyüfögésből.

Ez a nem-vezetés téged fölöslegesen frusztrál... Mindig előhozod.