Szomorkodó hely
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2018.12.26., 20:45Ohhh, azért drukkolok hogy minél előbb sikerüljön az összes vizsga. 🙂
Ohhh, azért drukkolok hogy minél előbb sikerüljön az összes vizsga. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:29Idézet tőle: Kleónemmegoldás
vágom...de attól még szöcske mód elugrabugrálnék a gond elől...
Idézet tőle: Kleónemmegoldás
vágom...de attól még szöcske mód elugrabugrálnék a gond elől...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:28Idézet tőle: NemadomfelHuh vizsgákat én is utálom, de túlleszel rajta hamar. Ha meg sikerül, utána büszke leszel majd magadra.
Ez nem túl valószínű. Elsőre senki sem ment át mindenen, de 2-3 nekifutásra van aki összecsipegette. Olyan is akad, aki 7 sikeres vizsga után a 8-on puskával lebukott és a hónapokkal korábban letezt vizsgáit is érvénytelenítették. Ez olyan mintha fősuli 3-ban elkapnának és az első 2 év minden vizsgajegyét sztornóznák.
Idézet tőle: NemadomfelHuh vizsgákat én is utálom, de túlleszel rajta hamar. Ha meg sikerül, utána büszke leszel majd magadra.
Ez nem túl valószínű. Elsőre senki sem ment át mindenen, de 2-3 nekifutásra van aki összecsipegette. Olyan is akad, aki 7 sikeres vizsga után a 8-on puskával lebukott és a hónapokkal korábban letezt vizsgáit is érvénytelenítették. Ez olyan mintha fősuli 3-ban elkapnának és az első 2 év minden vizsgajegyét sztornóznák.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:23Idézet tőle: KleóAkkor, úgy tűnik, annál inkább szükséged van rá.
én is attól tartok!!! pedig szöknèk
Idézet tőle: KleóAkkor, úgy tűnik, annál inkább szükséged van rá.
én is attól tartok!!! pedig szöknèk
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:226 órás a 4 vizsga + a szünetek. Ez nem egy gyors dolog. Ha rajzolgatnom kéne 6 órán át is kimúlnék.
6 órás a 4 vizsga + a szünetek. Ez nem egy gyors dolog. Ha rajzolgatnom kéne 6 órán át is kimúlnék.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2018.12.26., 20:20Huh vizsgákat én is utálom, de túlleszel rajta hamar. Ha meg sikerül, utána büszke leszel majd magadra.
Huh vizsgákat én is utálom, de túlleszel rajta hamar. Ha meg sikerül, utána büszke leszel majd magadra.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:192 írásbelivel és 2 gyakorlatival indul a buli. Ha sikerül, akkor lesz 3+1 szóbeli hetekkel később.
A terap a nagyobb és időben közelebbi bajom.
2 írásbelivel és 2 gyakorlatival indul a buli. Ha sikerül, akkor lesz 3+1 szóbeli hetekkel később.
A terap a nagyobb és időben közelebbi bajom.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:14Nem tudom. Dackorszakom van.
Vizsgáig kevés idő marad terápizálódni és visszaeshetek és és és és Úúúttttállomm a vizsgákat és ez fa@szszopó suli.
De terápizálódni sem óhajtok mert bonyolódik vagyis bonyolódok és rémisztő.
Nem tudom. Dackorszakom van.
Vizsgáig kevés idő marad terápizálódni és visszaeshetek és és és és Úúúttttállomm a vizsgákat és ez fa@szszopó suli.
De terápizálódni sem óhajtok mert bonyolódik vagyis bonyolódok és rémisztő.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:03Idézet tőle: KleóDehogynem... Csak azt hiszed, hogy nem!
Basszák meg. Miért nem tudják kiolvasni a tudásom a fejemből valami masinával?
Idézet tőle: KleóDehogynem... Csak azt hiszed, hogy nem!
Basszák meg. Miért nem tudják kiolvasni a tudásom a fejemből valami masinával?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:02A várakozós listán sem akarok lenni.
Ez most ilyen NEM akarós időszak.
Semmit sem akarok csinálni.
A várakozós listán sem akarok lenni.
Ez most ilyen NEM akarós időszak.
Semmit sem akarok csinálni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:00Terápiával is így vagyok most. Azt sem akarom mert minden nyavajám felkavarodik és most 3 hétig nem mehetek és ez sok. Így most rémülten várok sokat.
Terápiával is így vagyok most. Azt sem akarom mert minden nyavajám felkavarodik és most 3 hétig nem mehetek és ez sok. Így most rémülten várok sokat.
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.12.24., 20:01Na ez a beszélgetés sem ebbe a topikba való már...
De legalább jobb kedvem lett. 😀
Na ez a beszélgetés sem ebbe a topikba való már...
De legalább jobb kedvem lett. 😀
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.12.24., 19:50Van az a pillanat, amikor nem zavar a sötét és a büdi... a bogaraktól és patkányoktól csak még izgalmasabb. 😀
Alig várnám, hogy találkozzak a rémbohóccal is. 😀 Bár... lehet, hogy csak túl sok horrorfilmet nézek. Vagy egy pszichopata vagyok...
Van az a pillanat, amikor nem zavar a sötét és a büdi... a bogaraktól és patkányoktól csak még izgalmasabb. 😀
Alig várnám, hogy találkozzak a rémbohóccal is. 😀 Bár... lehet, hogy csak túl sok horrorfilmet nézek. Vagy egy pszichopata vagyok...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.24., 19:42Sztem terápia segíthetne ebben. Sőt, régóta azt gondolom, hogy a többi tüneted, problémád is terápiával kellene megoldani, nem csak gyszerrel.
Ezért javasoltam anno, h az Ébredésekkel probálkozz mert ott többféle önsegitő csoport van és szoc munkás vagy lógus is segíthet.
Sztem terápia segíthetne ebben. Sőt, régóta azt gondolom, hogy a többi tüneted, problémád is terápiával kellene megoldani, nem csak gyszerrel.
Ezért javasoltam anno, h az Ébredésekkel probálkozz mert ott többféle önsegitő csoport van és szoc munkás vagy lógus is segíthet.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.24., 19:26Mit lehet csinálni szociális fóbia esetében? Akinek volt,mit tett ellene? Terepauta? A gyógyszerek nem oldják meg nekem ezt a problémát
Mit lehet csinálni szociális fóbia esetében? Akinek volt,mit tett ellene? Terepauta? A gyógyszerek nem oldják meg nekem ezt a problémát
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.24., 19:18A csatorna büdi, sötét, nedves, téle van bogárral meg patkánnyal. Meg állítólag egy rémbohóc is lakik odalent eseti szinten.
Én inkább felrepülnék lufikon a csillagok közé, keresni egy olyan bolygót, ahol nincsenek negatív érzések és dolgok.
A csatorna büdi, sötét, nedves, téle van bogárral meg patkánnyal. Meg állítólag egy rémbohóc is lakik odalent eseti szinten.
Én inkább felrepülnék lufikon a csillagok közé, keresni egy olyan bolygót, ahol nincsenek negatív érzések és dolgok.
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.12.24., 19:10Olyan jó érzés ülni a kádban és megvárni, amíg a fürdővíz az utolsó cseppig is lefolyik. Spirál alakban... balról jobbra tekeredik, mint egy kis örvény. Szinte úgy szívja magába, mint egy fekete lyuk. És eközben, titkon arra vágyom, hogy engem is rántson magával. Vigyen le a mélységbe. De nem lehet... a víz lefolyik, én meg itt maradok...
Olyan jó érzés ülni a kádban és megvárni, amíg a fürdővíz az utolsó cseppig is lefolyik. Spirál alakban... balról jobbra tekeredik, mint egy kis örvény. Szinte úgy szívja magába, mint egy fekete lyuk. És eközben, titkon arra vágyom, hogy engem is rántson magával. Vigyen le a mélységbe. De nem lehet... a víz lefolyik, én meg itt maradok...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.08., 19:47Hát én csak egy nőre mondam eddig nemet (nem célzásképpen mondom). Vagyis akkor éppen, amikor lett volna alkalom, utána meg bepasizott. 🙂 Persze ha nekem van éppen valakim, az default nem bárkinek.
Hát én csak egy nőre mondam eddig nemet (nem célzásképpen mondom). Vagyis akkor éppen, amikor lett volna alkalom, utána meg bepasizott. 🙂 Persze ha nekem van éppen valakim, az default nem bárkinek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 19:38Idézet tőle: Artifical SkizoVagy csak nem tudták, hogy akarsz tőlük mást is a haverkodáson kívül?
Olyan is volt... de az inkább fordítva, én lepődtem meg, h "több mint haver" lenne.
Nem olyan, hanem direkt kezdeményezésre nemet mondó, mert pl. van standard barátnője, és nem csalja meg... meg olyan: bocs, de inkább nem.
Idézet tőle: Artifical SkizoVagy csak nem tudták, hogy akarsz tőlük mást is a haverkodáson kívül?
Olyan is volt... de az inkább fordítva, én lepődtem meg, h "több mint haver" lenne.
Nem olyan, hanem direkt kezdeményezésre nemet mondó, mert pl. van standard barátnője, és nem csalja meg... meg olyan: bocs, de inkább nem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.08., 19:22Hát céltól függ. Eseti szexre szerintem a pasik 90%-a kapható attól függetlenül, bejön-e nekik a nő. Komolyabb kapcsolathoz való alany keresése már nehezebb valóban.
Hát céltól függ. Eseti szexre szerintem a pasik 90%-a kapható attól függetlenül, bejön-e nekik a nő. Komolyabb kapcsolathoz való alany keresése már nehezebb valóban.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 19:18Idézet tőle: Artifical SkizoVan akinek jól áll. 😀 De szerintem minden nő meg tudja találni a személyiségének megfelelő ráutaló magatartást. 🙂
Lehet, de röhejes. A nárci(m) ilyentől megkérdezte, hogy "Mi van? Belement valami a szemedbe?"
Idézet tőle: Artifical SkizoVan akinek jól áll. 😀 De szerintem minden nő meg tudja találni a személyiségének megfelelő ráutaló magatartást. 🙂
Lehet, de röhejes. A nárci(m) ilyentől megkérdezte, hogy "Mi van? Belement valami a szemedbe?"
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 19:07Persze, a nő választ, de csak azok közül, akiknek ő bejön 🙁
Ezzel a reggeli kv-üggyel csúnyán rá lehet b@szni. A zex 17 éven át hozta nekem ágyba a reggeli kv-t... Volt, hogy 3-at is. Mondták is a "jányok", hogy ilyen pasitól elválni???
Persze, a nő választ, de csak azok közül, akiknek ő bejön 🙁
Ezzel a reggeli kv-üggyel csúnyán rá lehet b@szni. A zex 17 éven át hozta nekem ágyba a reggeli kv-t... Volt, hogy 3-at is. Mondták is a "jányok", hogy ilyen pasitól elválni???
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.08., 19:04Van akinek jól áll. 😀 De szerintem minden nő meg tudja találni a személyiségének megfelelő ráutaló magatartást. 🙂
Van akinek jól áll. 😀 De szerintem minden nő meg tudja találni a személyiségének megfelelő ráutaló magatartást. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 19:03Idézet tőle: Panda63Én is 50-100 milliós verdákkal járok, amit egyenruhás sofőr vezet és csak havi tízezer a bélet
Ja, ha egy rusnya állat, akármilyen kocsija lehet felőlem. De ha érzem a kémiát, felőlem mehetünk busszal is...
Idézet tőle: Panda63Én is 50-100 milliós verdákkal járok, amit egyenruhás sofőr vezet és csak havi tízezer a bélet
Ja, ha egy rusnya állat, akármilyen kocsija lehet felőlem. De ha érzem a kémiát, felőlem mehetünk busszal is...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 19:02Idézet tőle: Artifical SkizoEzért nem kell direktben kezdeményezni, hanem kerülővel. 🙂
Mi vagyok én? Bazári majom? Röhejes egy nő szempillát rezegtetve, pislogva, szoknyácskát huzigálva...
Idézet tőle: Artifical SkizoEzért nem kell direktben kezdeményezni, hanem kerülővel. 🙂
Mi vagyok én? Bazári majom? Röhejes egy nő szempillát rezegtetve, pislogva, szoknyácskát huzigálva...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 18:59No, már itt megakadok... Nekem legyen a drága, szép kocsim és sofőröm, aztán az ülhet be, akit én akarok!
No, már itt megakadok... Nekem legyen a drága, szép kocsim és sofőröm, aztán az ülhet be, akit én akarok!
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.12.08., 18:31Én is 50-100 milliós verdákkal járok, amit egyenruhás sofőr vezet és csak havi tízezer a bélet
Én is 50-100 milliós verdákkal járok, amit egyenruhás sofőr vezet és csak havi tízezer a bélet
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.08., 18:18Én nem is tudok vezetni, csak szimulátort de abban bármilyen autót. 🙂 Jogsim sincs.
Volt youtube-on ilyen átverés, hogy a pasi a drága sportkocsinak támaszkodva kért lányoktól útbaigazítást, meg hogy elmenne-e vele a csaj odaáig, A nőknek meg az autó látványától rögtön ribanc üzemmódba került az agyuk és igen mondtak vidáman, mire a pasi előtolt egy biciklit a kocsi mögül, hogy akkor menjünk. 😀 Az összes csaj egyből otthagyta.
Én nem is tudok vezetni, csak szimulátort de abban bármilyen autót. 🙂 Jogsim sincs.
Volt youtube-on ilyen átverés, hogy a pasi a drága sportkocsinak támaszkodva kért lányoktól útbaigazítást, meg hogy elmenne-e vele a csaj odaáig, A nőknek meg az autó látványától rögtön ribanc üzemmódba került az agyuk és igen mondtak vidáman, mire a pasi előtolt egy biciklit a kocsi mögül, hogy akkor menjünk. 😀 Az összes csaj egyből otthagyta.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.12.08., 18:18Ha a nő "direktben" kezdeményez, 98%-ban bukja... Volt egy kollégám, aki gyakorlatilag minden nőszabásúnál kezdeményezett (nem volt különösebben jó pasi, sőt), és meglepően magas százalékú "sikert" könyvelhetett el!
Ha a nő "direktben" kezdeményez, 98%-ban bukja... Volt egy kollégám, aki gyakorlatilag minden nőszabásúnál kezdeményezett (nem volt különösebben jó pasi, sőt), és meglepően magas százalékú "sikert" könyvelhetett el!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.08., 18:14Jaj már, egy nő is kezdeményezhet, és kezdeményez is gyakran tapasztalatom szerint. Ha nem is (mindig) rámászósan, de ilyen-olyan utalásokkal, kacsintós kétértelműsködéssel. Sok pasi meg a kezdeményezéskor bukja már a dolgot, szóval ne irigyeld. 🙂
Jaj már, egy nő is kezdeményezhet, és kezdeményez is gyakran tapasztalatom szerint. Ha nem is (mindig) rámászósan, de ilyen-olyan utalásokkal, kacsintós kétértelműsködéssel. Sok pasi meg a kezdeményezéskor bukja már a dolgot, szóval ne irigyeld. 🙂
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.12.08., 18:13Ez az egyik téveszmém...
Idézet tőle: KleóEz a nem-vezetés téged fölöslegesen frusztrál... Mindig előhozod.
Ez az egyik téveszmém...
Idézet tőle: KleóEz a nem-vezetés téged fölöslegesen frusztrál... Mindig előhozod.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.12.08., 18:12Kleo a való életben mindig a nő választ csak elhitetik hogy a pasi kezdeményez
Azért jó lenne egy kis szerelem. Talán kiragadna engem az apátiából meg a nyüfögésből.
Kleo a való életben mindig a nő választ csak elhitetik hogy a pasi kezdeményez
Azért jó lenne egy kis szerelem. Talán kiragadna engem az apátiából meg a nyüfögésből.