Szomorkodó hely
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.02.08., 21:03"Hagyj el, óh Reménység!
Hagyj el engemet;
Mert ez a keménység
Úgyis eltemet"
(Csokonai Vitéz Mihály)
"Hagyj el, óh Reménység!
Hagyj el engemet;
Mert ez a keménység
Úgyis eltemet"
(Csokonai Vitéz Mihály)
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.02.04., 10:00Szart nem érnek a gyógyszerek, ha valakinek közben széthullik az élete. Pedig én csak rendet akarok tenni. Rendet magam körül, rendet a családomban, rendet a lelkemben, rendet a szívemben.
Sajnálom, hogy még nem válaszoltam az üzeneteitekre (azok, akik írtak nekem). Sajnálom, hogyha valakinek nem lesz erőm válaszolni, ha keresne is.
Minden darabokban és jó lenne, ha valaki lenne mellettem, de... azt hiszem... nincs. 🙁 Olyan, mintha egyedül maradtam volna. Pedig... én csak jót akartam. Mindenkinek. Óvni. Mindenkit, aki mellettem áll. De... nem azzal óvok, ha itt vagyok. Tőlem kéne óvni másokat. Bárcsak ne okoznék fájdalmat másoknak. Bárcsak ne okoznék fájdalmat magamnak. 🙁
Szart nem érnek a gyógyszerek, ha valakinek közben széthullik az élete. Pedig én csak rendet akarok tenni. Rendet magam körül, rendet a családomban, rendet a lelkemben, rendet a szívemben.
Sajnálom, hogy még nem válaszoltam az üzeneteitekre (azok, akik írtak nekem). Sajnálom, hogyha valakinek nem lesz erőm válaszolni, ha keresne is.
Minden darabokban és jó lenne, ha valaki lenne mellettem, de... azt hiszem... nincs. 🙁 Olyan, mintha egyedül maradtam volna. Pedig... én csak jót akartam. Mindenkinek. Óvni. Mindenkit, aki mellettem áll. De... nem azzal óvok, ha itt vagyok. Tőlem kéne óvni másokat. Bárcsak ne okoznék fájdalmat másoknak. Bárcsak ne okoznék fájdalmat magamnak. 🙁
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2019.01.31., 22:38Teljesen elszomorodom, hogy mi lett ebből a házból, és hogy 8 év alatt mennyi minden változott, egészen rossz irányba, nem tudom, hogy mi van. A régi házunk szintjéra süllyedt, ahonnan 8 éve menekülni akartam és sikerült kikönyörögnöm a költözést (végül is apám is akarta valamennyire). Most meg ez lett, elkeseritő....
Teljesen elszomorodom, hogy mi lett ebből a házból, és hogy 8 év alatt mennyi minden változott, egészen rossz irányba, nem tudom, hogy mi van. A régi házunk szintjéra süllyedt, ahonnan 8 éve menekülni akartam és sikerült kikönyörögnöm a költözést (végül is apám is akarta valamennyire). Most meg ez lett, elkeseritő....
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.01.27., 17:44Igen Skizo, de... ez eléggé összetett
Az újat már nagyon várom. 😀
A régit már a hátam közepére sem kívánom. :/
Magától a változással járó dolgoktól félek és az okoz szorongást. A folyamat megvisel, akár jó, akár rossz a vége.
A régibe vannak jó dolgok, amik hiányozni fognak (de ez kb. a maradék 10%).
Az újból pedig még csak a jót látom, pedig mint minden élethelyzetben, biztos itt is lesznek majd bonyodalmak.
Úgyhogy a folyamat maga így fog kinézni: szorongás, felszabadulás, euforikus izgalom, majd újra szorongás és végül üresség. Ha ez végigment és lenyugodtam, utána már látni fogom tisztán, hogy hosszú távon jó-e nekem vagy sem.
Igen Skizo, de... ez eléggé összetett
Az újat már nagyon várom. 😀
A régit már a hátam közepére sem kívánom. :/
Magától a változással járó dolgoktól félek és az okoz szorongást. A folyamat megvisel, akár jó, akár rossz a vége.
A régibe vannak jó dolgok, amik hiányozni fognak (de ez kb. a maradék 10%).
Az újból pedig még csak a jót látom, pedig mint minden élethelyzetben, biztos itt is lesznek majd bonyodalmak.
Úgyhogy a folyamat maga így fog kinézni: szorongás, felszabadulás, euforikus izgalom, majd újra szorongás és végül üresség. Ha ez végigment és lenyugodtam, utána már látni fogom tisztán, hogy hosszú távon jó-e nekem vagy sem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2019.01.27., 14:52A változás nem csak valami réginek a vége, hanem valami újnak a kezdete is.
Ha az új ismeretlen, az újtól való félelem csupán az ismeretlentől való félelem?
Vagy a régi iránt lesz hiányérzet?
Vagy a változásokra reagálsz túlzott szorongással?
(Én is utálom a változásokat, kivéve, ha a régi dolog rossz vagy semleges, amit otthagyok.)
A változás nem csak valami réginek a vége, hanem valami újnak a kezdete is.
Ha az új ismeretlen, az újtól való félelem csupán az ismeretlentől való félelem?
Vagy a régi iránt lesz hiányérzet?
Vagy a változásokra reagálsz túlzott szorongással?
(Én is utálom a változásokat, kivéve, ha a régi dolog rossz vagy semleges, amit otthagyok.)
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.01.27., 13:28Kár hogy nincs egy olyan fórum, ami dühöngő és szomorkodóhely egyben... akkor ott kiadhatnám egybe az érzést :/
Megint olyan gyengécskének érzem magam.... túl sok a változás, ami előttem áll, minden túl gyorsan történik és nem érzem késznek magam. De ha arra várok, hogy kész legyek.... ahhhjjj... sose leszek kész.
Ki fogok borulni... érzem.
Kár hogy nincs egy olyan fórum, ami dühöngő és szomorkodóhely egyben... akkor ott kiadhatnám egybe az érzést :/
Megint olyan gyengécskének érzem magam.... túl sok a változás, ami előttem áll, minden túl gyorsan történik és nem érzem késznek magam. De ha arra várok, hogy kész legyek.... ahhhjjj... sose leszek kész.
Ki fogok borulni... érzem.
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.01.12., 23:35Annyira egyedül vagyok... és csak sírok és sírok és sírok és nem bírom abbahagyni. Nem tudok elaludni. Sok... minden sok... elegem van az életemből... 🙁
Annyira egyedül vagyok... és csak sírok és sírok és sírok és nem bírom abbahagyni. Nem tudok elaludni. Sok... minden sok... elegem van az életemből... 🙁
Idézet tőle: torta ekkor: 2019.01.10., 22:19Szurkolok, hogy a gyógyszer bejöjjön, csak legyèl türelmes, hetek kellenek ahhoz, hogy a hatását kifejtse. Ès ha jobban leszel, akkor képes leszel változtatni a jelenlegi èleteden. Én is már majdnem feladtam, ès kezdtem elveszíteni a hitetemet a gyógyszerekben, és mondhatni csoda történt!
Szurkolok, hogy a gyógyszer bejöjjön, csak legyèl türelmes, hetek kellenek ahhoz, hogy a hatását kifejtse. Ès ha jobban leszel, akkor képes leszel változtatni a jelenlegi èleteden. Én is már majdnem feladtam, ès kezdtem elveszíteni a hitetemet a gyógyszerekben, és mondhatni csoda történt!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.01.10., 20:12Üres vagyok, lehangolt, és boldogtalan, mert nincs olyan családom, akit én választottam, anyukámékkal élek, de nem tudom máig megszokni... nincs párom, a szexet én magam oldom meg kézzel stb., de nem is kívánom, úgy érzem halott a lelkem, pedig élő is lehetne, de nem bírom a férfiakat, vagyis bizonyos ffiakat, akik a közelemben vannak, hogy szokjam meg anyu férjét...? Nem megy... szigorú, és ffias, és én melegségre vágyom (nem tartom magam leszbinek, de nem bírom a hangos beszédet és gorombaságot), pedig anya férje mindent megtesz, rendes, meg minden, de néhány dolgot még nem szoktam meg ezért mindig mélydepiben vagyok, nincs időm a netre feljönni, napi kb fél óra 1 óra net jut, kivéve ha dolgozik anya férje, amúgy totál összezárva velük, ez lehangoló, de sajnálom őket, mert rengeteget dolgoznak, de tőlem is ezt várják betegen, 5 diagnózisom van és ez egyre csak gyűlik az évek alatt, és nemhogy nem javulok, de egyre érdektelenebb vagyok főként az emberek iránt, nem tudok beszélgetni, csetelni, mert beírok vmit és egyszerűen "lefagyok".
Üres vagyok, lehangolt, és boldogtalan, mert nincs olyan családom, akit én választottam, anyukámékkal élek, de nem tudom máig megszokni... nincs párom, a szexet én magam oldom meg kézzel stb., de nem is kívánom, úgy érzem halott a lelkem, pedig élő is lehetne, de nem bírom a férfiakat, vagyis bizonyos ffiakat, akik a közelemben vannak, hogy szokjam meg anyu férjét...? Nem megy... szigorú, és ffias, és én melegségre vágyom (nem tartom magam leszbinek, de nem bírom a hangos beszédet és gorombaságot), pedig anya férje mindent megtesz, rendes, meg minden, de néhány dolgot még nem szoktam meg ezért mindig mélydepiben vagyok, nincs időm a netre feljönni, napi kb fél óra 1 óra net jut, kivéve ha dolgozik anya férje, amúgy totál összezárva velük, ez lehangoló, de sajnálom őket, mert rengeteget dolgoznak, de tőlem is ezt várják betegen, 5 diagnózisom van és ez egyre csak gyűlik az évek alatt, és nemhogy nem javulok, de egyre érdektelenebb vagyok főként az emberek iránt, nem tudok beszélgetni, csetelni, mert beírok vmit és egyszerűen "lefagyok".
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2019.01.10., 13:41Újra és újra beleesek ugyanabba a hibába...
Szenvedek, látják, kérdezik, aggódnak, "Mi a baj?", beszélek, mindig ugyanazt a választ kapom, csináld ezt, csináld azt, mindig mindenki ugyanazt mondja, de nem értik, hogy nem megy, azt mondják direkt csinálom, nem értik, hogy nem tudom, nem értik, hogy miért vagyok boldogtalan, mikor annyi mindennek örülhetnék
néha már én magam sem értem
néha elhiszem nekik
néha én magam is úgy látom, hogy direkt csinálom
néha már nem akarok kimászni belőle, hanem csak átadni magam a fájdalomnak és szenvedni
néha már elfogadom, hogy nekem már csak ez megy, az önsajnálat
néha már direkt csinálom, mert bele akarok esni, benne akarok maradni a mélységben anélkül, hogy megpróbálnám velük megértetni, mert tudom, hogy úgyis ugyanazt mondják, tudom, hogy úgyse értik meg, pedig megpróbálják megérteni, de nem megy nekik és én meg hibásnak érzem magam az egész miatt.Jobb szavak és magyarázatok nélkül benne maradni az életem végéig...
Újra és újra beleesek ugyanabba a hibába...
Szenvedek, látják, kérdezik, aggódnak, "Mi a baj?", beszélek, mindig ugyanazt a választ kapom, csináld ezt, csináld azt, mindig mindenki ugyanazt mondja, de nem értik, hogy nem megy, azt mondják direkt csinálom, nem értik, hogy nem tudom, nem értik, hogy miért vagyok boldogtalan, mikor annyi mindennek örülhetnék
néha már én magam sem értem
néha elhiszem nekik
néha én magam is úgy látom, hogy direkt csinálom
néha már nem akarok kimászni belőle, hanem csak átadni magam a fájdalomnak és szenvedni
néha már elfogadom, hogy nekem már csak ez megy, az önsajnálat
néha már direkt csinálom, mert bele akarok esni, benne akarok maradni a mélységben anélkül, hogy megpróbálnám velük megértetni, mert tudom, hogy úgyis ugyanazt mondják, tudom, hogy úgyse értik meg, pedig megpróbálják megérteni, de nem megy nekik és én meg hibásnak érzem magam az egész miatt.
Jobb szavak és magyarázatok nélkül benne maradni az életem végéig...
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.31., 09:57Én is várom már hogy visszaálljanak a hétköznapok. Most már nekem jobb valamivel, mint karácsonykor, nincs az a rohanás, meg stressz és nem borul a rendem.
Én is várom már hogy visszaálljanak a hétköznapok. Most már nekem jobb valamivel, mint karácsonykor, nincs az a rohanás, meg stressz és nem borul a rendem.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2018.12.31., 09:51Sziasztok!
Úgy látszik, hogy ünnepek, az év vége, mindenkit bestresszel egy kicsit.Én már 2 napja egyre szarabbul vagyok, de az éjszaka rátett még egy lapáttal.Nem tudtam aludni, reggel 6 körül aludthattam el, közbe meg végigszenvedtem az éjszakát.Mindenfajta testi-lelki tüneteket produkáltam.Nagyon várom már, hogy végre 2019 legyen, és vége legyen ennek az évnek.Bízzunk benne, hogy a 2019 sokunk számára kevesebb szenvedést hoz!
Sziasztok!
Úgy látszik, hogy ünnepek, az év vége, mindenkit bestresszel egy kicsit.Én már 2 napja egyre szarabbul vagyok, de az éjszaka rátett még egy lapáttal.Nem tudtam aludni, reggel 6 körül aludthattam el, közbe meg végigszenvedtem az éjszakát.Mindenfajta testi-lelki tüneteket produkáltam.Nagyon várom már, hogy végre 2019 legyen, és vége legyen ennek az évnek.Bízzunk benne, hogy a 2019 sokunk számára kevesebb szenvedést hoz!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.30., 21:28Idézet tőle: CsakEgyValakiIdézet tőle: KiscsillagEgyüttérzek, tudom h nagyon szar....
Szia Kiscsillag!
Köszönöm. 🙂 korábban is láttam az üzeneted és nagyon jól esett. Csak valahogy... nem volt erőm írni.
De akartam, hogy tudd, hogy köszönöm. 🙂
🙂
Idézet tőle: CsakEgyValakiIdézet tőle: KiscsillagEgyüttérzek, tudom h nagyon szar....
Szia Kiscsillag!
Köszönöm. 🙂 korábban is láttam az üzeneted és nagyon jól esett. Csak valahogy... nem volt erőm írni.
🙂
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.12.30., 20:39Idézet tőle: KiscsillagEgyüttérzek, tudom h nagyon szar....
Szia Kiscsillag!
Idézet tőle: KiscsillagEgyüttérzek, tudom h nagyon szar....
Szia Kiscsillag!
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.30., 18:44Idézet tőle: kharzakMár semmit,maradok itthon
Ne már! Miért maradsz otthon végül mikor már meg volt a jegy?
Idézet tőle: kharzakMár semmit,maradok itthon
Ne már! Miért maradsz otthon végül mikor már meg volt a jegy?
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.12.30., 15:48Tök jó lesz, ne aggódj. Mit csinálsz Ausztriában?
Tök jó lesz, ne aggódj. Mit csinálsz Ausztriában?
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.30., 15:21Nagy gond van,megvettem magamnak ausztriába a jegyet,viszont szorongok az uttól,meg mindentől,anyukám meg ezért nekem támadt hogy nem akarok mégsem jönni,nem 1 fillér volt a jegy oda 10 ezer forint,mit csináljak???! Segitsetek!
Nagy gond van,megvettem magamnak ausztriába a jegyet,viszont szorongok az uttól,meg mindentől,anyukám meg ezért nekem támadt hogy nem akarok mégsem jönni,nem 1 fillér volt a jegy oda 10 ezer forint,mit csináljak???! Segitsetek!
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.30., 13:16Idézet tőle: kharzakdepressziósnak érzem magam,cymbalta 30mg ot szedek,megemelhetem magamtól 60mg ra ? lesz bajom? Mellete szedek Rivotril2mg Reggel 1
Sertraline 200mg r,Amitrex 2x 400mg,Ketilept 225 E
Orvos nélkül nem emelheted és nem is csökkentheted. Szerdáig kibírod?
Idézet tőle: kharzakdepressziósnak érzem magam,cymbalta 30mg ot szedek,megemelhetem magamtól 60mg ra ? lesz bajom? Mellete szedek Rivotril2mg Reggel 1
Orvos nélkül nem emelheted és nem is csökkentheted. Szerdáig kibírod?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.30., 13:15Idézet tőle: KleóPetárda fuj. Azt sem értem, mi benne az élvezet, és az állatok frászt kapnak tőle.
Én is utálom meg a sok részeg embert. Ha ezekre gobdolok olyankor mindig örülök hogy én otthon maradok. Utálom a bulizósokat és tudom h nem érezném jól magam mégis irigykedem. Talán arra hogy ők jól érzik magukat, élnek, míg én csak egy burokban élek.
Nekünk most nincs állatunk, régebben mindannyian bent töltötték a szilvesztert de az volt már nyolc éve mikor utoljára kutyánk volt, illetve macskánk.
Idézet tőle: KleóPetárda fuj. Azt sem értem, mi benne az élvezet, és az állatok frászt kapnak tőle.
Én is utálom meg a sok részeg embert. Ha ezekre gobdolok olyankor mindig örülök hogy én otthon maradok. Utálom a bulizósokat és tudom h nem érezném jól magam mégis irigykedem. Talán arra hogy ők jól érzik magukat, élnek, míg én csak egy burokban élek.
Nekünk most nincs állatunk, régebben mindannyian bent töltötték a szilvesztert de az volt már nyolc éve mikor utoljára kutyánk volt, illetve macskánk.
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.30., 13:14depressziósnak érzem magam,cymbalta 30mg ot szedek,megemelhetem magamtól 60mg ra ? lesz bajom? Mellete szedek Rivotril2mg Reggel 1
depressziósnak érzem magam,cymbalta 30mg ot szedek,megemelhetem magamtól 60mg ra ? lesz bajom? Mellete szedek Rivotril2mg Reggel 1
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.30., 13:06Idézet tőle: KleóJól mondtad, nálam okosabb vagy. Én be vagyok szűkülve (habár az utzán nem mászkálok).
Úgy értettem hogy aki azt gondolja h a szilveszter egyenlő azzal hogy az utcán vagy és jól bepiálsz meg petárdázol. Ez sztem a legalja (bár akinek ez okoz örömet, tegye, ennél még az is jobb, amit én fogok csinálni). Sok mindent ki lehet hozni az év utolsó napjából anélkül hogy az utcán töltenéd hidegben részegen petárdázva.
Idézet tőle: KleóJól mondtad, nálam okosabb vagy. Én be vagyok szűkülve (habár az utzán nem mászkálok).
Úgy értettem hogy aki azt gondolja h a szilveszter egyenlő azzal hogy az utcán vagy és jól bepiálsz meg petárdázol. Ez sztem a legalja (bár akinek ez okoz örömet, tegye, ennél még az is jobb, amit én fogok csinálni). Sok mindent ki lehet hozni az év utolsó napjából anélkül hogy az utcán töltenéd hidegben részegen petárdázva.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.30., 12:16Idézet tőle: kharzakJobb is mint azt a sok piás alkoholistát elviselni az utcán,emg mászkálni egész éjszaka
Annál jobb valóban de a szilveszter nem csak erről szólhat max a beszűkült gondolkodású embereknek
Idézet tőle: kharzakJobb is mint azt a sok piás alkoholistát elviselni az utcán,emg mászkálni egész éjszaka
Annál jobb valóban de a szilveszter nem csak erről szólhat max a beszűkült gondolkodású embereknek
Idézet tőle: kharzak ekkor: 2018.12.30., 11:53Egyedül töltöm a szilvesztert,anyu bécsbe lesz 2 napig,senki nem hivott el sehova,ezvan. Emiatt szomorú vagyok
Egyedül töltöm a szilvesztert,anyu bécsbe lesz 2 napig,senki nem hivott el sehova,ezvan. Emiatt szomorú vagyok
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2018.12.30., 08:54Idézet tőle: dunkelheitSziasztok!
Igazából nem is tudom, melyik topikba írjak. Egyszer már sikerült lejönnöm a gyógyszerekről, de visszaszoktam rájuk. Altatókkal tudok aludni napi 3 órát.
Egyre inkább amolyan remetének érzem magam, egyre antiszociálisabb vagyok.
A borderline teszten 60ból 58 pont. A bipol teszten szintén katasztrofális eredmény.
Folyamatosan úgy érzem, hogy valami elől menekülök. Sehol nem érzem otthon magam, mintha mindig valami idegen helyen lennék.
Sokszor, szinte mindig úgy érzem, hogy valakik, nem tudom, kik üldöznek
Az utóbbi időben többször verekedésbe is kerültem.
Szerintetek mitévő legyek? Teljesen tanácstalan vagyok.
Úgy vettem le hogy még nincs diagnózisod. Pszichiáternél már voltál? Ő mit mond? Mióta tart neked ez? Ha még nem jártál orvosnál akkor ideje elmenned. Altatókat ki irta fel?
Idézet tőle: dunkelheitSziasztok!
Igazából nem is tudom, melyik topikba írjak. Egyszer már sikerült lejönnöm a gyógyszerekről, de visszaszoktam rájuk. Altatókkal tudok aludni napi 3 órát.
A borderline teszten 60ból 58 pont. A bipol teszten szintén katasztrofális eredmény.
Folyamatosan úgy érzem, hogy valami elől menekülök. Sehol nem érzem otthon magam, mintha mindig valami idegen helyen lennék.
Úgy vettem le hogy még nincs diagnózisod. Pszichiáternél már voltál? Ő mit mond? Mióta tart neked ez? Ha még nem jártál orvosnál akkor ideje elmenned. Altatókat ki irta fel?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.30., 03:23Sztem jelezd az orvosnak, hogy nem vagy jól, hátha gyszermódosítástól jobban leszel. Tudom, sablonos, de terápiát javaslok.
Sztem jelezd az orvosnak, hogy nem vagy jól, hátha gyszermódosítástól jobban leszel. Tudom, sablonos, de terápiát javaslok.
Idézet tőle: dunkelheit ekkor: 2018.12.30., 00:51Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.29., 19:10Idézet tőle: CsakEgyValakiÚjabb összeveszés, újabb elviharzás... 🙁
Komolyan, még a padon ücsörögni az utcán, a hidegben is jobb, mint otthon lenni. Nem akarok hazamenni. Elegem van a vádaskodásból: "Meg sem próbálsz jobban lenni. Te ezt direkt csinálod."
Komolyan elgondolkoztam azon, hogy ma szó nélkül egy barátnőmnél alszom. De abból lenne csak az igazi botrány...
Egy normális pár nem balhézna amiatt, h másnál alszol.
Idézet tőle: CsakEgyValakiÚjabb összeveszés, újabb elviharzás... 🙁
Komolyan, még a padon ücsörögni az utcán, a hidegben is jobb, mint otthon lenni. Nem akarok hazamenni. Elegem van a vádaskodásból: "Meg sem próbálsz jobban lenni. Te ezt direkt csinálod."
Komolyan elgondolkoztam azon, hogy ma szó nélkül egy barátnőmnél alszom. De abból lenne csak az igazi botrány...
Egy normális pár nem balhézna amiatt, h másnál alszol.
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.12.29., 18:21Komolyan, már várom tőle az sms-t: "Jó lenne, ha hazatolnád végre a képed! Már megint csak magaddal törődsz!" Vagy valami hasonló...
Aztán meg leordít, hogy egy hülye vagyok, egy szemét vele, mert hogy ő hogy aggódott...
Komolyan, már várom tőle az sms-t: "Jó lenne, ha hazatolnád végre a képed! Már megint csak magaddal törődsz!" Vagy valami hasonló...
Aztán meg leordít, hogy egy hülye vagyok, egy szemét vele, mert hogy ő hogy aggódott...
Idézet tőle: CsakEgyValaki ekkor: 2018.12.29., 18:16Újabb összeveszés, újabb elviharzás... 🙁
Újabb összeveszés, újabb elviharzás... 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.28., 11:15Csak mert a másik megfogalmazás olyan, hogy minden pasi és nő csalódást okozó. Pedig biztos van olyan, aki nem.
Csak mert a másik megfogalmazás olyan, hogy minden pasi és nő csalódást okozó. Pedig biztos van olyan, aki nem.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.27., 21:13Idézet tőle: Artifical SkizoHa tehetnék egy másik pontosítási javaslatot: "csalódtam már férfiakban, nőkben is". 🙂
Legyen.
Idézet tőle: Artifical SkizoHa tehetnék egy másik pontosítási javaslatot: "csalódtam már férfiakban, nőkben is". 🙂
Legyen.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2018.12.26., 23:21Engem kilőhetnének az űrbe a proxima centaury b felé, egy összomfortos űrhajóval, amiben van mesterséges gravitáció és létfenntartó rendszer + replikátor (kaja, pia, gyógyszer), minimum 80 évnyi energiával. Meg 4 android csaj, egy fekete, egy szőke, egy gesztenyebarna és egy vörös (hajú). Egy csomó legóval, az eddig megjelent összes filmmel, zenével, videojátékkal.
Engem kilőhetnének az űrbe a proxima centaury b felé, egy összomfortos űrhajóval, amiben van mesterséges gravitáció és létfenntartó rendszer + replikátor (kaja, pia, gyógyszer), minimum 80 évnyi energiával. Meg 4 android csaj, egy fekete, egy szőke, egy gesztenyebarna és egy vörös (hajú). Egy csomó legóval, az eddig megjelent összes filmmel, zenével, videojátékkal.
Idézet tőle: Nemadomfel ekkor: 2018.12.26., 21:19....
....
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 21:11Annyira éreztem, h ezt pontosítani kellene. 🙂
Csalódtam a férfiakban, nőkben is. Most lovat akarok.
Annyira éreztem, h ezt pontosítani kellene. 🙂
Csalódtam a férfiakban, nőkben is. Most lovat akarok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.12.26., 20:52Amit szeretnék:
Egy nagy meleg vízes medencében feküdni (nem ülni!!!), madárcsiripelést hallgatni. Fürdősőval vagy fürdőolajjal..
Egy pult is jó lenne mellém koktéllal, kávéval és közben cigizni. Még jobb lenne étlap és pincér, aki a medencébe hozza, amit kérek. Vmi állat is úszkálhatna, de nem krokodil v hasonló. Kis teknős az oké. Társalkodónő és masszőr is jól jönne. Esetleg egy pedikűrös. Jó lenne egy nagy tv is, amit látok a medencéből.
Növènyek kellenének a medence köré és szerelmes madarak csicsergése.
Tavasz illat és nyári meleg.
Esetleg egy ló, ha megunom a pancsizást.
Amit szeretnék:
Egy nagy meleg vízes medencében feküdni (nem ülni!!!), madárcsiripelést hallgatni. Fürdősőval vagy fürdőolajjal..
Egy pult is jó lenne mellém koktéllal, kávéval és közben cigizni. Még jobb lenne étlap és pincér, aki a medencébe hozza, amit kérek. Vmi állat is úszkálhatna, de nem krokodil v hasonló. Kis teknős az oké. Társalkodónő és masszőr is jól jönne. Esetleg egy pedikűrös. Jó lenne egy nagy tv is, amit látok a medencéből.
Növènyek kellenének a medence köré és szerelmes madarak csicsergése.
Tavasz illat és nyári meleg.
Esetleg egy ló, ha megunom a pancsizást.